Új privát üzeneted érkezett!

csak az utsó oldalra tudtam reagálni többet nemtok ma elolvasni talán holnap

és megyek is pihizni

andy

Kép
andy30

kubu. hallod te nem fogsz unatkozni!!! :wink: joa cipo!
mikor tettel fel magadrol kepet? en arrol lemaradtam! :roll:

lynde. a szex vajon mi? (ujsagok....)

KépKép
KépKép
mush589

mi az a H1N1???

kubu. Eniko Walker (korabban Beki) neven futok iwiw-en. mindjart irok neked privit.

KépKép
KépKép
mush589

Musi ,
én képet magamról ? hát ha lehetne a gépet is eldugnám ha engem akarnak fényképezni, nem tettem fel képet, senkit nem akarok sokkolni. De pl azt nem tudom hogy a balatoni szomszédoki mit fognak szólna ha nyáron a füvet nyírom fürdőruhában ??? Mindenki bemenekül majd....

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Mush: a H1N1 az új influenzavírus, ami Mexikóból indult ki.

Andy: épp mondtam apának, hogy hátha nem jut a füledbe, hogy ott volt a beteg pasi... :wink: :D

Kubu: eszembe jutott! Az egyik kollégám kisfiának vannak hasonló vonásai :)
Hát, a lufit konkrétan nem tudom már, hogy honnan szedtem :? , gyűjtögetem ezeket a gépemre és onnan linkelem be (mint a képeket), de a "szmájlikat" általában innen szoktam:
http://www.33smiley.com/

Lyndee: legközelebb mentek neked tortát és küldfénypost :D

Menek olvasni. Mond valakinek valamit az, hogy Szíriusz kapitány? Most épp vele nosztalgiázom (nyugi, apa tudja :wink: :lol:)

Kép

Kép
gabilany79

Ez aaaannyira nem éééér, ennyit írni.... :twisted: :twisted:

Manna: Köszi a megnyugtatást, igyekszem túltenni magam ezen az egészen, de hát én már csak ilyen múltonrágódós vagyok. :(

Bernuska: Gratula szupercsajszidnak! :lol:

Azt hiszem, én kicsit lemaradtam, úgyhogy így utólag nagyon boldog hófordulót-félévet a kis ünnepelteknek! :lol: :lol:

Valaki kérdezte a hátra visszafordulást: nálunk is gond volt még kábé a hét elején, aztán most, hogy már egyre tovább bírja hason, már annyira nem esik kétségbe. Ja, és ma végre vissza is fordult a hátára, úgyhogy van remény!!! :lol:
Meg Ákos éjjel nem fordul hasra, csak egyszer volt, hogy letettem este hami után és 5 perc múlva üvöltött, mert valahogy félálomban hasraficeregte magát. :P De azóta nem fordult elő.

Mush: Naaagyon vagány a fürdőruci és a napszemcsi is! Képet a kisasszonyról bennük!!!! :lol:

Gabi: Ez jóóóóóó! :lol: Nem is emlékeztem erre....

Kukihuzi: Na, nekünk kukitémáról eddig még nem is esett szó dokinál....egyszer nézte meg neki, amikor kicsit pirosnak láttam, de kiderült, hogy semmi baj.
bébic

ja amugy éjjel 3x kelt :shock:

1: éhes volt
2:cumi elég volt
3:a sötétben ott hasalt szegénykém és nem tudta h mi van:)

na mentem mert kiteregettem végre

Kép
andy30

[quote]o írta:lyan rossz nézni, lassan körbeszivacsozhatom a fejét ha így halad.

Kubu! Ha azt hiszed, nem találták még ki a bébi fejvédőt járás tanuláshoz, akkor nagyon tévedsz...
Tegyél egy összehajtott plédet, paplant a polifoam puzzle alá. Úgy megmarad a merevsége, de puhább lesz!

[quote]H írta:1N1 na hol jelent meg? na hol? hát EGRBEN! éljen!
zöldi pedig megittam egy félüveg barna sört

Akkor jöhet a másik fele!

[quote]N írta:a, nekünk kukitémáról eddig még nem is esett szó dokinál....

Lányok! Nekünk se! :)

Kép
zölddisznó

kubu. bolond!!! :wink:
csak azert kerdeztem mert lyndee irta hogy szerinte rad hasonlit marci.
de kozben rajottem, hogy iwiw a hunyo. visszajeloltem mindenkit!

KépKép
KépKép
mush589

kubu. bolond!!! :wink:
csak azert kerdeztem mert lyndee irta hogy szerinte rad hasonlit marci.
de kozben rajottem, hogy iwiw a hunyo. visszajeloltem mindenkit!

KépKép
KépKép
mush589

Zsebi: Nekem az ujjamat rágcsálja Ákos, de a cicire még eddig nem harapott rá a kis fogacskáival. Szerencsére! :lol: :lol:

Kiváltás: Én is hasonlót tudok, mint Zöldi írta, valami olyasmi rémlik, hogy 1 éves korig még kell a napi legalább fél liter tejalapú kaja (anyatej vagy tápi) (de nem 100%, hogy ennyi volt a mennyiség, javítson ki, aki jobban tudja)

Lyndee: Megvan az etetőszék? Ez szupeeeeer! :lol: :lol: Miénk is csibés! :lol:

Gabidani: Gratula a fogacskákhoz! :lol:

Gabi: Hmmm, az a torta..... :P :P :lol:

Szia Galzsuzsa! Jó, hogy jöttél! Tündéri a lánykád! :lol:

Orsi: Anno, amikor kétségbeesetten próbáltam kinyomozni, meddig kell még küzdeni a pocakfájással, találtam olyan anyukát, akinek 8 hós (!) koráig volt pocifájós a babója.... Úgyhogy nem bizti, hogy Rékának bármi baja is van. Persze az a biztos, ha doki látja, de remélem, nem lesz semmi baj!
bébic

Mush: :shock: :shock: :shock: :shock: Dejó, hogy nem lett nagyobb baj!

Gabi: Gulliverben mennyiért vesztegették a habtapit?
Apának boldog szülinapot!

Laura: Örülök, hogy már jobb a kedved! :D

Kubu: Tuti a vonalzód! :lol: Édi a topánka!
bébic

[quote]I írta:dézet:
Na, nekünk kukitémáról eddig még nem is esett szó dokinál....

Lányok! Nekünk se!

Zöldi: Még szerencse, nem? :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: Különben már kezdhetnél aggódni... :lol: :lol: :lol: :lol:
bébic

...még egy gondolat bio témában:

Ha nem is teljesen vegyszermentes a termelés - mert a "mai" kártevők miatt lehetetlen megvalósítani, és mert a szomszédból átfújja a szél, és mert stb., ... azért nagyságrendekkel kevesebb vegyszer van benne, mint az olyan gazdaságokból származó cuccokban, amiknél nem is törekednek vegyszermentességre. Pont ma olvastam egy cikket, amiben az volt, hogy az EU-ban átlag 1:60-hoz az arány bio és a "normál módon" termelt zöldségek vegyszermaradványát illetően. Azért az jelentős.

Kép
zölddisznó

Nálunk meg azt hiszem, újabb "fog-hullám" jön (múltkor is pont ilyen dolgok előzték meg a 2 fogacskát), szegénykém két napja megint olyan dühödten rág, hogy már sajnálom szegényt miatta, plusz újra elkezdett felsírni álmában. Most este is csak a lefektetés óta már 2szer zendített rá, annyira sajnálom, hogy nem tud nyugodtan pihenni. (szerencsére fel nem ébred (koppkoppkopp), de akkor is... :( :( )
bébic

Na, akkor visszakapcsolodnék,jó újra itt, látom folyik az élet ezerrel, sajnálom, hogy csomó izgi témáról lemaradtam, kb az 530. oldalnál szálltam el...
A napok nagyon gyorsan telnek, az éjszakát átalusszuk, reggel 7kor ébresztő, 180 ml tápi, alvás kb 10-ig, ezután játszunk, zenét hallgatunk, énekelünk, majd kaja, ami most már elég sokszinű, lévén, hogy már 4 hónaposan elkezdtük a hozzatáplálást. Adok almát, krumlit, sárgarépát, körtét, barackot, cukkinit, stb.Mindent szeret, a bolti babakaját is kipróbáltuk, de annyira nem komálja. Aztán déli alvás, amig én házimunkázok, majd minden előlről. Majd délutáni séta, kaja, játék apucival, és tatával/mamával/hugomékkal/leendő keresztszülőkkel, esti fürdés, kaja, és harc az alvásért, mivel elég nehezen alszik el. Hétvégeken tekergés: volt már velünk halászni, kerti partizni, de szoktuk anyósomra is hagyni, mig mi egy kicsit kikapcsolódunk a párommal, kell ez a kis feltöltődés az egész heti gügyörészés, pelusozás, gyerekdaléneklések után.

Köszi mindenkinek kislányom nevében is a bókokat, végigfutottam a képeken, a többi babó is nagyon aranyos

Hozzatáplálás: sokan mondanak sokfélét, nagyon nehéz eligazodni, hogy mikor kezdd, mivel, mennyit...én csak annyit tudok mondani, hogy mindenki hallgasson a saját ösztöneire, és a babája reakcióira. Tudom, ez igy elég elcsépeltnek hangzik, de én örülök, hogy nem hallgattam másokra, rengeteg kéretlen tanácsot kaptam, kezdve anyósommal, aki két hónaposan már rágta a fülem, hogy, na, adjak már valamit annak a gyereknek, egész addig, hogy mások szerint hat hónaps koráig ne adjak neki semmi egyebet tejen/tápon kivűl.

Mush: nem lettem volna a helyedben , nagyon megijedhettél, még jó, hogy a párod otthon volt, és megmentettte a helyzetet

Szeles:jól értem, te mész vissza dolgozni? Minden elismerésem neked!

Kubuspace: jó kis mozgalmas program vár rád. Vizsgád hogy sikerült?

Valakinél járt már le a keresztelő? vagy mostanában van kilátásban?

Kép
galzsuzsa

Hű, most látom, egyeseknél már vannak fogacskák??????? :shock: :shock:

Kép
galzsuzsa

Köszi lányok a féléves köszöntéseket.

Susy, én vastag celluxal megragasztottam a habtapi hátulját, igy nem jönnek ki az apró darabok.

Kuki, hét én is csodálkoztam, hogy már kell, de én ugy vagyok, hogy nagyon jo a dokinénink, és eddig is minden bejött amit mondott, szoval teljesen bizom benne.
Az ismerősünk kisfiának 9 hónaposan meg kellett műteni, mert annyira letapadt, beszűkült, hogy nem tudott már pisilni :(
Na, mindegy, most egy kicsit piros az első alkalomtol, krémezem neki, 2 nap és oké lesz remélem..

Gabi, klassz a torta, nagyon ügyi vagy :D És már akartam irni, hogy nagyon sajnálom, hogy nem tudtam menni hozzátok, pedig klassz lett volna :oops:

Berni, most láttam csak hogy kérdezted, igen, én is mentem volna vissza dolgozni, de egyenlőre nem tudnak visszavenni, létszám stop van. Nálad is ez van? Azt nem is láttam hogy irtad..

Zsuzsa, szuper hogy jöttél, aztán nem eltűnni megint :D

Kép
Kép
zsiraf8

Zsuzsa. sarmoneknal mar volt keresztelo, nalunk meg holnap lesz a nevado.

KépKép
KépKép
mush589

Köszi csajok a habtapis hozzászólásokat! :wink:

Andy!
Èn is hallottam a H1N1-röl. De jó, hogy jövöhéten megyünk haza!!! :? :?
susy75

Már mi is fürödtünk a nagykádban!!
Kép
susy75

Mush: akkor jó bulizást nektek holnapra

Zsiráf: megpróbálok ha nem is minden nap, de legalább 2-3 naponta jönni...nagyon jó újra itt :wink:

Suzy: nagyon tetszik ez a kép, nekem sosem sikerül ilyen profikat csinálni, és a fiad sem semmi 8) nagyon szép kisbaba

Kép
galzsuzsa

[quote]A írta:z ismerősünk kisfiának 9 hónaposan meg kellett műteni, mert annyira letapadt, beszűkült, hogy nem tudott már pisilni

Zsiráf! Ez egy nagy tévedés. Letapadást nem műtenek! Neki valszeg fitymaszűkölete volt, és mellé letapadás. A letapi 99%-ban magától oldódik, és csak jóval később kell segíteni, ha mégsem.

Jajj!
http://www.youtube.com/watch?v=NN4pZGXA ... re=related

Kép
zölddisznó

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Orsi: Azért mondják a vizet, mert általában azzal lehet leszoktatni a éjszakai kelésről. Én is így csináltam. Egy hétig tartott az egész. Az én dokim azért tanácsolta, mert azt mondta, hogy ha most kel éjszaka annyira megszokja, hogy 2-3 éves koráig kelni fog. Ezért próbáltam meg. Ő is nyugodtabb, én is jobban alszom, így napközben több energiám van rá.

Zsiráf: Hozzá ne nyújáááááá nekem!!!!!!!!!! Egyéves korig nem bántjuk!!!!

Boci: Mártont meg kell zabálni!!!

GabI: Senki nem kövez meg! Nagy dolog, hogy hat hónapig bírtad!

Kép
mannababoca

Enikő: NE HARAGUDJ, hogy nem hívtalak vissza. Az irodából este 7re értem haza, egy perc múlva jött a család és most mentek el. Holnap reggel megpróbállak felhívni 10 körül!!!

Képzeljétek ma vettem észre, hogy Dominak nem egy, hanem két fogacskája jön. :shock: :shock: :shock: Kiváncsi vagyok az éjszakára.

Puszilunk mindenkit a hosszú hétvégén, mi holnap reggel elutazunk Kánba egy kis faluba és csak hétfőn jövünk!!!

Kép
mannababoca

Mi is pusszancs, holnaptól Lelle..anyós...miért sír?...biztos nincs elég tejed...miért köhhintett...biztos megfázott mert nem engedtél befűteni...miért nem adsz neki vizet, biztos szomjas...ne vidd ki ilyen időben, fúj a szél...rázogasd, akkor majd elalszik...és társai! ;)

Kép
zölddisznó

Kubu, már akartam irni, hogy nekem a S.Kata mamánál akkor telt be a pohár, amikor szülése után 5 héttel volt a Storyban..
A lapzárta kb két héttel megjelenés előtt van, tehát 3 hetes gyerek mellett nyilatkozta hogy
- ő már visszanyerte a régi alakját (ja, kb egy hónapja a Mr és Mrs ben úgy el volt szoritva hogy alig kapott levegőt)
- és hogy az ő gyereke korábban milyen hasfájós volt, most meg milyen szuper kiegyensulyozott (kérdezem én minél korábban volt egy 3 hetes gyerek hasfájós??????)

ááááááá.............

Kép
Kép
zsiraf8

Zöldi,
Igazad van, egyik barátnál láttam már kutacsvédős sapit is, gyerek úgy néz ki benne mintha legalább is rugbyjátékos lenne.

Vonalzó,
Jaja nagyon király, ha most pénteken sikerül a jogvizsgám akkor máris 10 nappal csökken a vizsgaidőszakpara.

Zsuzsi,
Jó hogy újra vagy.
Remélem jól, szemét egy tanár, rengeteget és persze a lényeget írtam, remélem a kettes összejön.
Előre felkészítelek 2-3 naponta is min 4-6 oldalnyi írás van. (félek mi lesz 2 hónap Balaton után)

Zsiráf,
Létszám stop ??? Nem úgy van h vissza kell venniük ??

Susy,
Nagggyon szépek vagytok.

kubuspace

Manna,
Már mondani akartam hogy ügyes vagy h így össze tudtad hangolni a nem minden esetben könnyűnek mondható első hónapokat és a munkát.
Wow két fogacska de jó nektek. Nálunk semmi.
Jó hétvégét nektek, aztán ha hírességeket láttok tessék fényképezni.

Zöldi,
De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó lesz nektek biztos anyósnál. 8)

kubuspace

Zsiráf,
SK Na látod erre nem is gondoltam h a forgatáson el volt szorítva, néztem én h mennyire abnormál a kinézete de nem gondoltam tovább.
Brutál az a csaj, asszem én soha nem tudnék ilyen magamutogatást csinálni.
Ja megnéztem a neten azt a riportot amit Manna említett, szóval hetente csak két alkalommal jut le a luxus lakóparkban található kondi-wellness anyámkínja terembe. MERT TÖBBRE EGYSZERŰEN NINCS IDEJE. De azért itt-ott-amott mindenhol tud szerepelni. Na jól megfúrtam a csajt.

Lassan ébresztem a brigádot, mármint apát h el tudjunk készülni és 9-kor útrakészen lehessünk. Jaaa találtam egy szivacsgyártó, forgalmazó üzletet előbb a neten. Tudjátok mondtam a habtapi körbebarikádozási terveimet, szóval megnézem ma az üzletet (soroksár) oszt hátha szerencsém lesz. Akkor már csak mondjuk Musi anyukáját kell körbeudvarolni ha megveszem az anyagot megvarja e nekem rá a huzatot ?

kubuspace

és egy újabb csokor

Kép

gondolom nem nehéz kitalálni ki lett a győztes :D
Kép

megzabálom a kis combját
Kép

kubuspace

Musi,
írtam privit.

kubuspace

Hali!

Fiúk játszanak, nekem dolgoznom kéne. Fúúúúj!

Sarkikatától gutaütést kapok, ő hajdúpetike sötét hajú terhesbarbija (most már anyabarbi)...
Hihetetlen egyébként, hogy hogy lehet emberekben ekkora médiaéhség, szerepelni vágyás, exhibicionizmus vagy tudjatököm micsoda...

Habtapi: 1500 volt.

Zsiráf: te milyet vettél ott 680-ért? Esküszöm, hogy hosszú percekig kerestem ,de nem találtam...

Laura: örülök, hogy megnyugodtál kicsit, és hogy ilyen rendes a főnököd :)

Kubu: Zsirááááááf támadááááás 8) :lol:
Küzdelem március idusán :lol: :wink:
Kép

de bucifejű volt akkor Kobold :shock: :shock:

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Gabi! Örülök, hogy megoldódott a gyertya kérdés! :wink:
Én vegyész vagyok, egy élelmiszervizsgáló labornak voltam/vagyok a minőségirányítási vezetője.

Szóval bioval kapcsolatban az ok, amit Zöldi írt, csak az a probléma, hogy pl. kifejezetten a gabonáknál, főleg a meleg nedves éghajlaton termőknél, mint pl. rizs, már a termesztés és főleg a tárolás során gombák telepedhetnek meg. Ezt nem bio gazdaságban gombaölővel előzik meg, amit a bio nem enged meg. Igenám, de a gombák között vannak olyan ún. toxintermelők, amik méreganyagokat termelnek, ezek a mikotoxinok. Bio gabonafélékben ezekből jóval többet lehet kimutatni, mint a nem biokban. És semmivel nem kevébé veszélyes anyagok, mint a vegyszerek, amivel kezelik a nem bio termékeket. Ezért írtam, hogy nem lehet tudni, mi a jobb.

Kubu! Édes Marci nagyon! :) Nem irigyellek a tanulás miatt, én Bogi születésekor csináltam a műszeres analitikusi másoddiplomámat, nem volt egyszerű. Szerencsére közel laktunk az egyetemhez, úgyhogy hazajártam szoptatni.

zsebi_baba

Gabi! Én is hidegrázást kapok mindkettőjüktől, de jól egymásra találtak!

zsebi_baba

kubu:most az egyszer lebuktatlak,ugyanis amikor mindenki tett magáról képeket és a párjáról meg a lovestory-król akkor ott is láthattunk :lol: (506.oldal környéke)

zöldi:dettó,az én anyóson is ilyen,mintha őt hallanám...... :?

KépKép
lyndee

vagyis az 507 pontosabban :wink:

na én még a Molnár Anikóval vagyok úgy hogy már el is kapcsolom ha róla van szó.... :twisted:

KépKép
lyndee

szerintetek mikorra kell hogy üljön magától a baba?

csak azért kérdezem mert sógornőmék a 6 hós gyereket már asztalra szerelhető etetőszékben etették.de én ezt egy kicsit korainak tartom :?
most pedig 8hós a kicsi és állítják mindig.de mászni még nem mászik,kicsit furi mert én azt olvastam hogy a mászás nagyon fontos :roll:

KépKép
lyndee

lyndee: Dórikám még nem ül fel magától - bár nagyon erőlködik - de minden nap szoktam egy kicsit ültetni pánákkal kitámasztva, nagyon szereti, és a családorvosunk is azt mondta, hogy 5 hónapos kora után már kell egy kicsit ültetni. És egyre jobban, biztosabban tartja magát, nem bukik fel olyan sokszor. Szerintem ez is gyerekfüggő: ha nem akar, nem kell erőltetni, de ha akarja, nem kell visszanyomni, azzal, hogy "még korai kisfiam/kislányom"

Kép
galzsuzsa

Nu a Sarka K. is tehet egy szívességet. Három hete Makány Márta divatbemutatón láttam, hogy észreveszik Hajdúkával, hogy egy fotós őket nézi, mire elkezdtek csókolózni és mosolyogni...széthányommagam.

Édesdárgaegyetlen Kubunk! Mit kell tennem, hogy ne vágasd le picuri haját ennyire rövidre... :wink: I'll do anything................ :D

Nu léptünk, mindenkit pusssssszantok!!!!!

Kép
mannababoca

Na ezeken a "sztáranyukákon" én is ki vagyok akadva. A szülés utáni másodpercben az a legnagyobb gondjuk, hogy hogyan szabaduljon meg a "felesleges" kilóitól, mikor írjon ki (ha addig még nem tette) versenyeztetést a búlvárújságok között a gyerek címlapon történő szerepléséért, holnap már tv műsorban kell szerepeljen mert "nem tud megélni"..............................borzalom!!! :evil: :evil: Leginkább a gyereket sajnálom!!!!

Manna: köszi Marci dicséretét!!!

Nekem jó dolgom van. Végre apa ma nem dolgozik, halászlét főz! Mindjárt eszünk. :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Iszonyat éjszakán vagyunk túl, azt hittem meghalok, ha mégegyszer fel kell kelnem Danihoz! Éjfél uán egy percet nem aludtam, kicsit megviselt vagyok!

Most alszik, na ja nem is csodálom. Bepróbálkoztam nála a sima spenót-krumpli kombinációval, és osztatlan sikert aratott! Olyannyira, hogy 13 dkg-t evett meg belőle, aztán ivott rá, majd kidőlt.....

Én azt hiszem neki már nem elég csak a tej! Sokszor adom neki a cicit, eszik, de nem elég, pedig tej van bőven..., fejek is, nehogy elapadjon! Tegnap este akkora adag tejpépet evett meg, hogy alig győztem kanalazni a szájába!
Nem tudom mit tegyek!

A másik aggasztó gondom a levegővételével van, olyan hörgő hangokat ad ki magából, ez nem tudom mitől lehet!
A vastól továbbra is székrekedésünk van, de ha kap mellé Normaflore-t tud kakilni! Ezt meddig lehet neki adni? Kedden mindenképpen megyünk dokihoz, addig mehet napi egy? Mármint Normaflore!

Sikerült megfőznöm, bugaci húsgombóc levest, meg hawaii pulyakmellet krumplipürével, apa meg csinált magának resztelt májat. Szóval most több napra el vagyunk látva. Csináltam gyümölcssalátát, és apa hoz sütiket a cukrászdából. Most nagyon fáradt vagyok a sütéshez! De lehet csinálok holnapután cseresznyés pitét.....

Látom a "kedvencem" van terítéken... Sarka Kata!
Valahol azt olvasta, hogy naponta többször átöltözteti a kislányt, persze minden passzol mindenhez..., én nem tudom van, amikor naponta 2x mosok, annyi a gyerek szennyese, nemhogy még hobbiból öltöztetgessem, mert az jó buli....

Most ennyi időm volt, remélem mindenki pihen!!!!
Muszáj ledöglenem, mert összeesek, olyan fáradt vagyok!

Mindenkinek kellemes hétvégét!

Kép

Kép
dcili81

dcili,na akkor ne tudd meg 3 gyerekre mennyit mosok! :shock:
Na meg gondold el harivera mennyit mos! :lol:

Galzsuzsa nálunk egy hete volt a keresztelő.,
egy hét múlva pedig esküvőre megyünk.De este a vacsorára már nem megyünk vissza,hazajövünk,Íriszt még nem tudom kire hagyni,éjjel is ugyanúgy szopik ,mint nappal.Cumisüveget meg nem fogadja el.

Én karalábé levest,sült csirkecombot,krumplipürét és káposztasalit főztem ma.A desszertre már nekem se volt energim,lehet mindjá összedobok egy pudlingot.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Itthon van apa!!! :lol: :lol: :lol:

Dél körül értünk oda érte, az alföldi barátja slambucot főzött, meg sütöttek tárcsán kolbászt, hurkát, jól bekajáltunk. Utána kimentünk a Hernádra egy motoros kiscsónakkal, Hunival együtt, kenguruban. Odafelé még élvezte, visszafelé elaludt.
Kép

Cili! Sajnálom, hogy ilyen rossz éjszakátok volt, remélem, ma jól fogtok pihenni!

Holnap nekünk is anyósprogram lesz, 1 délutánt talán kibírok. Hétfőre Zalánnak családi programot ígértünk, mennénk Miskolc-Tapolcára, remélem, az időjárás is engedi.

Sütifotót nem tudok feltenni, mert apánál volt a gép, a telefonomon meg semmi nem látszanak, de higyjétek el, jól nézett ki! A receptet azért felteszem, mert tényleg finom és könnyű elkészíteni.

Na megyek, mert Hunika nem akar apával elaludni, teszek én egy próbát. Jövök még! :wink:

Kép
Kép
szeles4

Sikerült délután egy órát szunyálni Danival, olyan jó volt!

Sarmon, igen gondolom egyfolytában pörög a gép, én nagyon utálok hajtogatni! De muszáj!

Töki most kelt, egy órát aludt megint....

Kép

Kép
dcili81

cili:az éjszakát ne is emlegesd.a nátha miatt el volt dugulva az orra és szinte óránként ébresztett és nyugtalanul aludt.Én is ki vagyok bukva,de most alszik aztán fürcsi.

ma vettünk neki fürdős játékokat.Mert amikor fürdik annyira csapkod a lábával hogy én is tiszta víz vagyok és körülötte minden.hátha így leköti magát...

felbuzdúlva hogy az áfonya nem aprómagvas gyümi vettem neki áfonya-alma bébiételt.ez lesz a következő amit jövőhéten megkóstizunk.

Ti szoktatok adni gyümi vagy zöldség után inni nekik?ha igen mit?vízet,teát,gyümölcslét?
nekem az a bajom hogy nem issza meg cumisüvegből.hogy adjam neki?kiskanállal vagy vehetek már itatópoharat?amire az van írva hogy csöpögésmentes?

mosás:hát a mi családunk csak 3 tagú de a gép szinte minden nap megy.a vasalást szeretem csak nem mindig jut rá idő :roll:

látszik hogy hétvége van...mindenki apázik :lol:

KépKép
lyndee

Lyndee! Szerintem nyugodtan vehetsz neki itatópoharat, jó ha azt szokja meg, de mondjuk gyümi után nem biztos, hogy szomjas. Tényleg nagyon hétvége van.

Mosás: ne is mondjátok, mostanában mást semcsinálok csak mosok, teregetek, vasalok, pakolok, mosok....4 pasi mellet...

Holdkomp és társai: hát én Verával értek egyet, attól nem lesz semmi bajuk, ha pár percet töltenek benne, nem az egész napot.

Kép
Kép
Kép
erika26

Vagy pici felespohárból is lehet adni előzőleg felforralt,majd lehűtött vizet.

Suzy nem zavar a körmöd a baba gondozásban?Nekem folyton le kell vágnom csutkára,mert folyton végig karmolom nem csak a babát,még a nagyobb gyerekeimet is.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Hát nekem nagyon nem tetszik az hogy egy 8 éves kislány még szopik...Jujj egyenesen morbidnak tartom. :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?