Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi hogy kétszer küldte el, de meg van zakkanva a netem!!!! Tetű lassú!!!! :shock:
Vendég
 


Sziasztok!

Röpcsi!Érezzétek nagyon jól magatokat!!!!!!nem hiszem,hogy csinálok tesztet mert szerintem nincs értelme biztos a stressz.

Ditke!Nem semmi,hogy a kollégád tényleg bevallotta,hogy mit érez irántad,nagyon odalehet érted.Remélem tényleg minden rendbe jön. Kép

Kép
rena85
 
 


Ditke, a titoktartás rám is vonatkozik, nem csak a szakemberre, meg ugye ezek a mai történések mélyen lévő dolgokat érintettek, mély érzelmeket, régi sebeket. De nagyon klassz volt, szuper, a jósnőhöz hasonlítható, csomó dologra rávilágító. Lámpást kaptam a kezemben, minden elakadásom tisztán látható, felszínre jött, értem a dolgokat, összeállt sok minden a fejemben!!!!!!!
Rem. szépen tudok majd tovább haladni, változni, fejlődni, ez lenne a lényeg, mégha magam teszem is meg vezetgetés, további terelgetés nélkül,mert sajnos nagyon húzós ára lenne, s a lakáshitel és felújítási költségek közé, ezt hosszútávon nehéz lenne beszorítani..... :oops: :( :oops: :(
Már az is olyan szuper, hogy szép kis csapat jött itt össze, tudjuk egymást bátorítani, meg tudjuk egymást érteni, átérezni egymás problémáját, mindenkit ugyanaz a cél motivál, s mindannyian nehezítve tudjuk ezt elérni, sajnos, de nem lehetetlen. Ezt Twist is bebizonyította!
Na, szóval hajrá baba!
Nekünk jelenleg hajrá lakásfelújítás. Mi is úgy újítunk fel, hogy benne lakunk. Na, ez a fürdőnél érdekes lesz..... :shock: :roll:
Jujj, húzzak már aludni!!!! :?
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Gyors leszek,ma vidékre kell mennem(munka),csak holnp jövök haza.
Hát a mellrák 2001decemberében derült ki,és igen,azért nem kaphatok hormonokat,mert ettől kiújulhat a betegség.
A HSG-n egyáltalán nem volt rajtam kívül senki,csak mesélte a dokinő,hogy mindenki továbbképzésen van,6-an vannak összesen orvosok,így gyorsan "megcsináltak"amíg ráértek,aztán rohanás tovább.(Bár annyira nem rohantak...főleg a főorvos...).Gondolták,nem olyan nagy kunszt ott ücsörögni,vszínű ők még nem próbálták ki!

Lányok,mindenkinek szép pünkösdi hétvégét,bocsi,hogy nem írtam személyeseket...legközelebb! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Kedi

Titoktartás? :shock: Értem!!!!!
Viszont sajnálom hogy az anyagiak miatt csak egy beszélgetésre futotta!!!!! :cry: :cry: :cry: De sok mindenre rávilágított és ezek után jobban tudod "kezelni" a dolgokat. :wink: Még ez az egy kezelés is sokat számított akkor!!!!! :wink: :D
Kívánom hogy minél előbb megtaláld az utadat!!!!! :wink:
Publikus hogy mennyi az Emmánál egy kezelés? :shock:

Rena

Hát valóban nem semmi a kollégám az már bizti!!!!! :wink:
A csaj akitől kaptam a sorselemző telefonszámát(volt kolléganőm egyébként, nem szakmabeli), bejött pénteken és kérdezte hogy mit mondott? :wink: Sokat tud rólam, ezért egy csomó mindent elmondtam neki, azt mondta még a hátán is áll a szőr, de a kezén meg is mutatta!!!! :lol: Mondtam neki hogy van egy pasi.....mondom tudod ki az???? :shock: :wink: Azt mondja persze!!!!! Mindenki tudja csak te nem!!!!! :lol: :lol: :lol: :shock:

Röpcsikém

Azóta biztos nagyon jól érzitek magatokat!!!!
Kedden pedig szupi eredményt kaptok!!!! :wink:

Twist kismami?????? :wink: :D
A Gynevacot eladtad már? :wink:

Mmzsó

Akkor még nagyon fiatal voltál amikoris diagnosztizálták nálad a mellrákot!!!!! :shock: :evil: Olyan igazságtalan az élet!!!! :evil: :evil: :evil: Kaptál kezelést??????
Mi is voltunk olyan továbbképzésen aholis a kolléganők mesélték hogy bizony az ő körzetükben 4 éves kislány halt meg MÉHNYAKRÁKBAN!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :shock: És 24 éves csaj emlőrákban!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Adri?????????????
Vendég
 


Vendég
 


Sziasztok!

Ditke, a Gynevacot eladtam már. Mostanra járt volna le, tehát nagyon sürgős volt az eladása még annak idején. Most a Bromocriptin fog megmaradni, mert jövő héten szerdáig abba kell hagynom és 2 doboz megmaradt még.

Mmzsó, szegénykém, nehéz lehetett neked és az a jó, hogy maradéktalanul meg tudtak gyógyítani:) Reméljük a legjobbakat, jön a kis trónörökös hamar:) A CIRIS honlapján olvastam, hogy konkrétan van spontán ciklusban lombik és inszemi. De biztos itt is van, a SOTE-n. Mivel nálad orvosilag így indokolt.

Adri, gyorsan voltatok, hogy megvan az élettársi igazolás és szuper, hogy tanúkat is tudtatok találni. Mióta vagytok élettársak? Most már aztán fogadják el a SOTE-n a papírokat, irgum-burgum!!!

Kedi, az anyagi helyzet nagy úr. Ez a terápia a felső tízezernek könnyen kifizethető lenne, nektek pedig itt a lakásfelújítás. Jól gondold meg, de szerintem elég volt egy ilyen tartalmas alkalom is Emmával, máris tudod, hogy merre tovább.
Vendég
 


Helló, gyors leszek.
Ditke, ez a dolog azért fontos, mert a terápia menetét kimenetelét is befolyásolhatja, igaz, már nem biztos, hogy bele tudok menni olyan mélységbe, mint gondoltam. :roll:
Megy mindjárt a többi priviben, senkit nem akarok elijeszteni, mert szuper volt!!!! Emma nagyon klassz!!!!!
Vendég
 


Ditke, most olvasom, hogy a kollégád bevallotta, hogy mit érez irántad! Ez őrület! És ezt a sorselemző így megmondta! Állam leesett!!!

Röpcsike, jó szórakozást nektek! Remélem, hogy jó időtök lesz!

Itt hatalmas vihar volt délután, szerintem még jégeső is volt, nagyon kopogott a teraszon. Lassan már lehetne jobb idő, mert nemsokára nagy kerti munkákat kezdünk (hétfőn).
Vendég
 


sziasztok!

ditke: én már tavaly írtam a Fülöp dokinak és válszolt..ő inszemet javasolt.... :roll: :wink:
vendégeink voltak....babáztam megint... :lol: :lol:
Röpcsi: jó nyaralást,pihizzél sokat apával és kedden jó eredményt kaptok :!: :!: :lol: remélem én meg szerdán :!: :lol: :roll:
puszi a többieknek is :lol: :lol: :P

Kép
Adri
badró1
 
 


Adri

De jó neked, hogy babáztál!!!!! :D Én majd hétfőn délután fogok!!!! :wink: :D
Én kivi leszek itt a klinikán milyen kezelést javasolnak neked!!!!! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Ditke,nekem szerdán fogja megmondani az Urbancsek,hogy mil esz...... :roll:
most végeztünk a kivizsgálásokkal vérvételek egy (egész ciklust néztek),kiskatona vizsgálat.
ugyhogy nagyon várom a szerdát 9-re megyünk :lol: :roll:
többiek :roll:

Kép
Adri
badró1
 
 


Ditke, gratula a laptetőhöz!!!!!!!!!!! Ez nagyon jól sikerülő lapart jelez!!!:))))+++++++++++++++++

Adri, párod leletei milyenek? Mert ha átjárható vagy ugyebár és a párod leletei jók, akkor inszemi lesz szerintem. Főleg ha már Fülöp doki is írásban ezt javasolta. Ő az akinek a Nők Lapja Cafén lehet írni? Én is írtam neki annak idején, szinte azonnal válaszolt, nagyon korrekt!:)

Jó nektek, hogy babázhattok!:) Én már kislány babával játszanék szívesen, nálunk a családban csak egy kislány baba van és vagy 7 fiú. Nálunk a kislány az igazi különlegesség:) Nálatok mik az arányok a családban?
Vendég
 


Szió Mindenkinek!

Adri, holnap még egy pihizős nap, kedden meló és már itt is a szerda! Szuper, végre be fogtok jutni, gondolom már nagyon várod te is az eredményeket! Szörnyű, hogy mindig van vmi gubanc!

Jövő héten sok infó jön majd, Röpcsinek is lesznek jó hírei bizonyosan, s nektek is!
Nekem már csak fél doboz fogibogyi van hátra! Fogy rendesen!!!!
Vendég
 


Kedi,
engem is érdekelne,hogy mennyibe kerül a C.Molnár...ha nem titok...

Remélem,pihentek,lányok,nekem ma is dolgoznom kell,de nem sokat.Ez most igen húzós időszak,de vége lesz,és akkor meg unatkozni fogok...
Röpcsi,
jó pihenést,kikapcsolódást!

Adri,
drukk szerdára!

Én most nagyon megnyugodtam a HSG hatására.Júli.közepéig még van egy ciklusnyi idő,hátha sikerül :roll: megpróbáljuk :wink:
Vendég
 


Mmzsó, hajrá spontán hónap! Tudod, a HSG terápiás jellegű is, szépen kitisztítja a petevezetéket, tágabbá teszi (esetleges letapadást is megszünteti) és így nagyon sokat teherbe szoktak esni egyből HSG után!:) Szuper lenne! Hogyan nézed a peteérésedet? Hőmérőzés, vagy teszt vagy mikroszkóp, vagy nem is nézed? Mikor szokott lenni? Nekem nagyon az elején volt, a 9. napon kb. Erre későn jöttem rá és így évekig rosszkor voltunk együtt:) Aztán a stimuk hatására szépen kitolódott a 14. napra a peteérésem. Érdekes dolgok voltak ezek.

Kedi, tényleg izgi lesz a jövő hét, Adri és Röpcsi is hozza a híreket majd és én is csütörtökön, hogy jól van-e a manócskám és minden okés.

Rena, nyugodtan dobj egy tesztet, hátha!!:) Mert ha kismami vagy, akkor vigyáznod kell magadra, vitamint kell szedned, picit máshogy kell élni. Jól mondod, mert bizony az is lehet, hogy a torna rövidíti le a mensi idejét. Mert amikor én sportoltam régen, akkor könnyebb is volt a mensim és csak 3 napig tartott. Tök jó volt ez, imádtam, hiszen azelőtt 8 napos mensikkel szenvedtem. Szóval, bármi lehet.
Vendég
 


Röpcsi milyen híreket hoz?Neki is most mondják meg,hogy mi legyen?
Twist,
mész UH-ra?Ja,látom a vonalzód felett.Majd a blogodba is bekukkantok,ha szabad. :wink:
A nyákot nézem,illetve érzékelem,hogy csúszós olyankor.Pár napig.A 14.nap körül szokott lenni a pém.Elég jól műkszik,hál'Istennek,úgyhogy reménykedünk,hátha spontán is lehet babánk.

Rena,
egy teszt nem nagy ügy...én legközelebb is tesztelni fogok az első bizonytalanságnál,hogy biztosan tudjam,mire számítsak...
Vendég
 


Helló lányok!
Mmzsó, igaza van Twistnek, szuper hsg után többen teherbe tudnak esni, szóval hajrá baba!
Megírom akkor neked priviben amit kérdeztél!
Vendég
 


Twist,
elolvastam a blogodat,nagyon tetszik!
Főleg ez a pozitív hozzáállás,megpróbálok példát venni rólad,mert ez biztosan sokat számít!
Vendég
 


Köszi,Kedi a biztatást(és a privit is),legyen igazatok!
Vendég
 


Mmzsó, nemcsak hogy szabad megnézni a blogomat, hanem egyenesen köszi, hogy olvasod!:))))))))
Nagyon jót tesz a pozitív hozzáállás, nekem mindenki kismami és a doktornő is ezt mondta. Azt mondta, hogy gondoljak arra, hogy minden okés lesz és úgy is lesz és kész! Aranyos volt és megfogadtam a tanácsát!:)
Pl. amikor antibiotikumot kaptam, amitől mindig gombás szoktam lenni, akkor azt mondta nekem: Döntsem el, hogy most nem leszek gombás és nem is leszek. Kopogtatta a fejét a mutatóujjával, hogy fejben dől el a gombásodás is. Hát, húztam a számat, mert szerintem nem így van és hazamentem. De megfogadtam a tanácsát és elhatároztam, hogy végig szedem az antibiotikumot és mégsem leszek gombás. És lássatok csodát, életemben először nem is lettem! :) Így aztán főleg hiszek a pozitív gondolkodásban:))

Mmzsó, szerintem együttlét után maradj fekve jó sokáig, amíg csak bírsz, mintha inszemi után lennél. Biztos az inszeminél is van jelentősége annak, hogy fekve maradunk utána :wink: :wink:

Igen, csütörtökön újabb UH lesz. És azt mondta a doktornő, hogy majd meglátom, hogy mekkorát nőtt a baba. Csak pozitív dolgokra igyekszem gondolni+++++++
Aztán kapok (még egy harmadik) zárójelentést és mehetek terhesgondozásra:))) Bárcsak már megkapnám ezt a papírt!!!!

Kedi, tudtál picit pihenni a hétvégén? Dr. House maratont néztétek?
Vendég
 


Sziasztok!
Röpcsi, sok sikert mára! Várjuk a beszámolót!

Én a körzeti dokinál szenvedek, 40-en vannak előttem és köhögnek is az arcomba. Nem tudom, hogy a kismamiknak miért kell ilyen fertőzött emberek között lenniük!
Vendég
 


Sziasztok!
Twist, miért kellett menni a körzeti dokihoz? Rémes, hogy ott kell várnod a fertőző betegek között, legalább hívnának be előbb!
Nyugi, nem lesz semmi baj, a szervezeted erős, s megvédi a babát is!
Többiek merre járnak?
Jujj, Röpcsi gondolok rád! Várom nagyon a jó híreket!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Félig-meddig már elolvastam amiket írtatok, majd írok Mindenkinek! :D

A pihizés, fürcsizés jó volt, jól éreztük magunkat! 8) 8) 8)

Ma este megyünk az endokrinológushoz! Nem érzem magamat úgy idegesnek, de a gyomrom egy kicsit furcsa, szerintem inkább ott érzem magamat egy kicsit idegecskésnek, nyugtalannak! :roll:
Tudom, hogy minden rendben lesz, minden okés lesz, hiszen ami tőlem tellett azt mind megtettem :!: :!: :!: :D
Kíváncsiak vagyunk nagyon a férjemmel együtt, hogy milyen lett az eredményem! :D
Hétvégén a szállodában lévő mérlegre felálltam, mert a dokinak meg kell mondanom, hogy hány kiló vagyok. Január 1-től -22 kg ment le rólam! Persze 4,5 kg még mindig kell, de ez szerintem nagyon szép eredmény! :D Remélem Ő is meglesz elégedve vele! :roll:
Vendég
 


Röpcsi, gratula a -22 kg-hoz, ez hihetetlenül sok!!!! Én tuti jó eredményeket sejtek!

Kedi, táppénzes papírért kellett mennem. Mondtam is, hogy csak azért jöttem. De az asszisztens azt felelte, hogy azért be kell jönnöm, mert a terhességet be kell jegyeznie a doktornőnek a kartonomra. És hogy soron kívül fognak behívni.
Egy ideig elhittem, de aztán láttam, hogy simán hátra hagytak, nem kaptam soron kívüliséget. Megszívtam. Közben meg beszívtam az ocsmány köhögéseket. Na, leöblítettem kivivel, c-vitaminnal és multivitaminos itallal. Ki kéne írni a rendelőben, hogy csak zsebkendőbe szabad köhögni!!!

Hazaértem és rendőrautót láttam a ház előtt. Megijedtem, hogy betörés volt?! Aztán közelebb érve vettem észre, hogy a szomszéd előtt áll. Biztos náluk volt valami, nem tudom. Majd megkérdem. Lefeküdtem az utróval, és reménykedtem, hogy hozzám nem kopognak be kérdezősködni, vagy ilyesmi. Nem jöttek:)
Vendég
 


Röpcsi,
gratulálok a fogyáshoz!Óriási teljesítmény!Úgy becsülöm azokat az embereket,akiknek ekkora akaratereje van a fogyáshoz!

Twist,
szemetek,hogy nem hívtak be soron kívül! :evil: A barátnőmet annakidején mindig soron kívül behívták,ki is volt írva a rendelőre.
Vendég
 


Csak bekukkantok, most megyünk a dokihoz! :D
Vendég
 


Csajok, örülök, hogy én mondhatom el Röpcsike jó hírét!!! Most jött a dokitól és küldött sms-t, hogy jók az eredményei és kezdhetik a lombikot!!!Annyira örülök!!!:)))))))))))))) :P :P
Vendég
 


Mmzsó, bizony, csúnya dolog volt, hogy mondták is, hogy soron kívül hívnak be, erre hagytak ott várni. Mellettem ült a világ jelenlegi legnáthásabb nője:(
Gondoltam, hogy nem szembe ülök vele, mert akkor pont az arcomba jött volna. Így háttal ült nekem, mert beszélgetett egy sráccal. De persze az egész váróteremben elterjedhetett a sok baci.
Á, megvan! Legközelebb maszkot veszek fel, nem érdekel, hogy nevetséges leszek! Ez jó ötlet!:)
Vendég
 


GRATULÁLOK Röpcsinek!

Fantasztikus hír, indulhat a lombikja!
Nagyon klassz ez a 22 kg fogyás január óta, nagyon sokat dolgozott ezért, s meg is lett a jutalom!

Gratu Röpcsi!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajrá baba!!!
Vendég
 


Kedi, neked is gratula, hogy már a fogi gátló doboz felénél tartasz? Nem vérezgetsz, minden okés? Annak idején nekem csak a háromféle hormonnagyságú szakaszokból álló Tri Regol volt jó, a többitől végig véreztem. És akkor nem fájt a mensi egyáltalán, azt bírtam!:)

Adri, hatalmas drukk neked holnapra Urbancsekhez és a nővérkékhez és hogy elfogadják az élettársi papírt végre!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Köszi Twist, nekem is háromszínű van, TRIODENA a neve a bogyónak. nem vérezgettem, az első pár nap után volt enyhe barnázás, de azóta semmi. Viszont tegnap óta erős görcs, menzi-jellegű jelentkezett. Nem is tudom hova tenni a dolgot! Már csak 8 bogyó van hátra!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Vendég
 


Kedi, az erős menzi szerű görcsöt én sem tudom hova tenni. Hátha a ciszta tűnik el, ürül ki. Szóval, te is háromszínű bogyót kaptál!:)
Úgy kell, ugye, hogy abbahagyod és kb. 4 nap múlva megjön? Már rég szedtem effélét, nagyon régi az emlék.
Vendég
 


Röpcsi,
ssszuperrrr!Hajrá!

Kedi,
én sem tudom,mi az a görcs.Reméljük,hamar használ a gyógyszer!

Adri,
én is drukkolok holnapra!
Viszont egész nap nem jövök,lehet,még este sem,ezen a héten isssszonyatosan el vagyok havazva!Utána sokkkal lazább lesz,ez most így jött ki.
Vendég
 


Üdv!
Igen, az elején sárga, aztán barna, most pedig fehér színű kis bogyókat szedek. Ha beszedtem az egész dobozt, akkor 7 nap szünet, s az utolsó tabletta bevétele után úgy 2-3 nap múlva lesz vérzés. Akkor irány Murber dr., s mondja a továbbiakat! Szúrt az oldalam erősen, nem tudom mi ez, de hamarosan kiderül!

Mmzsó, kitartást a kemény héthez!

Adrinak drukk holnapra,várjuk a híreket!!!!!

Mindenkinek nagy helló!
Vendég
 


Jó reggelt!
Röpcsi, várjuk a beszámolódat!:) Jó, hogy ilyen klassz eredményekkel indulsz neki a lombiknak! Így a későbbiekben sem lesz gond a cukroddal, könnyebb lesz a terhességed!

Képzeljétek, mától nem kell többé Bromocriptint szednem!:) A doktornő szerint szépen abbahagyhatom és kész. A napi felet nem is kellett fokozatosan csökkenteni, csak elhagyhatom. De jó lesz már, amikor az utrót hagyhatom el!:) Addig kb. még 4 hét.
Holnap záró UH a Káaliban, lerágom a körmeimet izgalmamban.

Adri, remélem, hogy jó hírekkel jössz délután!

Kedi, és milyen érzés a fogigátlót szedni? NIncs hőhullám, vagy ilyesmi? Mik a hatásai?
Vendég
 


Jó napot mindenkinek!

Twist kitartást a munkához! Holnap pedig babanéző!!!! Szuper, hogy neked nem kell már a bromo!!!!!!!!!!

Adri, Röpcsi, majd gyertek beszámolóval, nagyon várom mi hogy volt veletek!

Hát, nincs semmi tünetem a fogigátlóval, még vérezgetés sem volt, semmi! Pedig írták, hogy az elején hányás, hányinger is lehet, de nem volt. Igaz, mostanában vadul köhögök, azt írták a papírra, ha ilyen köhögőhullám jelentkezik abba kell hagyni, de szerintem nem attól van, fájogat mostanában a torkom és mindig kiszárad.
A Szendei-féle GnRH kezelés az brutál volt, vadabb, erősebb hormonlöket volt havonta, hogy egyáltalán ne legyen menzi, akkor rosszul viseltem, hőhullámok, ingerlékenység volt leginkább jellemző. Örülök, hogy ilyenek most nincsenek!

Na, hamarosan én is indulok dolgozni, majd este jövök, addig írjatok jó sokat!

Üdv!
Vendég
 


Sziasztok!

Jövök majd! :D

Köszönöm a Gratulákat! :D Írok majd! :D Remélem jól vagytok!

Adri Nagyon drukkolok mára, remélem jó híreket kaptok!!! :D

Többieknek üdv. itt vagyok csak melózok, amint tudok írok! :D
Vendég
 


Kedi, hány nap van a fogigátlóból, 7, ugye? Jaj, úgy szurkolok, hogy tűnjön el a ciszta. Az biztos, hogy nőni nem tudott, mivel a petefészkedet leállították. Szerintem tuti, hogy össze is ment és fel is szívódott:))

Röpcsike, majd meséld el az értékeidet:)

Adri, remélem, hogy már bent vagy Urbancseknél:))

Csajok, az inszemi mégis hatásos dolog, csak nálam nem vált be! Most derült ki az inszemis fórumon, hogy egy lánynak aszem a 4. inszemije sikerült:)) Annyira örülök!!!
Érdemes tehát csinálni, sikerülhet)
Vendég
 


Szisztok!

Röpcsi! Kép Örülök,hogy hamarosan te is a kismamik körébe fogsz tartozni.
A hétvégétek is biztosan jó lehetett,remélem jól feltöltődtél!

Kép
rena85
 
 


Mégegyszer sziasztok!

Twist!Remélem jól vagytok!Nem csináltam ám tesztet mert már érzem a pé.-t.

Kedi!Biztosan jó lehetett Emmánál,egyszer majd szivesen elmennék én is,majd ha újra nyeregbe pattanunk a párommal.Ami nem idén lesz.

Adri!Mára mennek a drukkjaim!Remélem Urbi csak jókat mond!

Mmzsó!Sajnálom,hogy hétvégén is dolgoznod kellett!Pihenj is nehogy túlhajtsd magad!

Röpcsi!Eszméletlen,hogy mennyit fogytál bárcsak nekem is menne,de még csak 6kg ment le és még így is van rajtam egy 10-es.

Ditke!Mi újság?Hogy vagy?

Lányok!Mindenkinek ajánlom a hold követ ha hisz a kövek segítségében,mert állítólag segít a teherbeesésnél.Mikor ott van a sok kő a boltban fel kell tenni nekik a kérdést,hogy melyiköjük tud segíteni baba ügyben és a számodra megfelelő tündökölni fog.Lehet,hogy ez butaság,de hátha segít egy kicsit ez is.

Kép
rena85
 
 


Rena szióka!
Én is nagy kő hívő vagyok! Nekem a rózsakvarc segített. Mindig ittvan a nyakamban. A férjem röhögni is szokott, hogyha a téglákban sejtenék varázserőt, akkor egy 2 kg-os tégla lógna a nyakamban:)))
De tényleg segített, szerencsét is hoz. Már az arany nyakláncomat nem is hordom, csak a gyönyörű szívecskémet bőrnyakláncon:)
Vendég
 


Rena, te is fogyózol? Te is inzulin (szénhidrát) diétán vagy? Sportolsz?

Én még jó, hogy szénhidrát diétával leadtam 7 kg-ot év elején, mert azóta is ezt tartom. Többre már (hál Istennek) nem volt időm:) De gondolom, hogy kismamiság alatt sem nagyon szabad hízni, majd odafigyelnek rám, mint teltkarcsú mami jelöltre. És aztán szeretnék nagyon karcsú anyuci lenni, darázsderékkal szeretnék babakocsit tolni:) Akkor már sportolhatok, emelgethetek, mindent bele fogok adni!
Annak idején a szomszéd csajszi szépen kikerekedett a terhessége alatt. Aztán szülés után minden nap 2 órát lejárt a konditerembe, addig a férje vigyázott a picúrra. És fél év alatt egy nádszál lett a csaj, 50 kg-os bombázó. A férjem a mai napig is emlegeti, hogy így kell ezt csinálni.
Vendég
 


Sziasztok!

Most értünk haza!
Na, aztmondta Urbancsek,hogy minden eredményünk jó lett :lol: :lol: kérdeztem a hormonok is :?: a kiskatonák is :?: :?: és igen :!: :lol: :lol:
De megint megcsinálják a következő honapba a HSG vagyis ebbe csak meg kell várni megint a mesit...mert az uh-os nem jó neki nem elég...és uttána dönti el mi lesz velünk :?: :?: :!:
Gratulálok Röpcsinek a lombik kezdéshez :lol: :lol: :lol:
megyek főzni de maj d jövök még :!: :!: :lol:

Kép
Adri
badró1
 
 


Adri,
szuper!!!!! :wink: :wink: :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Nektek is mindig be kell lépni a jelszóval a Babanetre :?:
már egy ideje kéri mindig :!: :?: :roll: hiába pipálom ki az autómatikus bejelentkezést :roll: :roll: :evil:
csajok nekem nem nagyon világos a HSG....kaptam egy papírt ott van leírva minden dehogy mikor kell menni azt nem értem..... :roll:
a Hsg tervezett időpontja elött 12-14 nappal kell jelentkeznem váladék vétel.uttánna vérvétel...stb
szerintetek :?: most tartok a 10.napon...várjam meg a mesit és utána jelentkezzek :?: vagy már most kérjek időpontot :?:
Tavaly ahol csinálták uh-an ott bementem reggel és este mehettem haza...
nem voltak vizsgálatok elötte :!: :oops:
mmzsó: köszi :lol: :lol:
többiek merre :?: :roll: mindenki dolgozik :roll: :roll:

Kép

Kép
Adri
badró1
 
 


Kép

Kép
Adri
badró1
 
 


Én itt vagyok, próbálom behozni a lemaradást! :D
Vendég
 


Jó ez a kisemberke, Adri! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Bocs hogy eltűntem!!!! :oops: Vasárnap délután elment a netem, és majd 24 óráig nem volt net, aztán meg a Tesómék jöttek, aztán pedig takarítást végeztem utánuk!!!!! :shock: :lol: :lol: :lol: Valami nagy gubanc lehetett, mert Pestről hívták ki a szakembereket, mert a körzetünk "elosztójában" volt a hiba!!!! :shock: Tegnap pedig Apa hozott egy dvd-t és közölte hogy hívjam el a barátnőmet, mert ez olyan film, ezt látni kell!!!!!! :shock: :wink: Ausztrália volt a címe, Nicole Kidman főszereplésével!!!! :wink: Apa megint dörzsölgette a szemeit 3-szor is!!!! :shock: :lol: Na mire vége lett, meg még belenéztünk egy másik dvd-be 11 óra lett, aztán barátnőm összeszedte magát hogy most már megy haza, mire lefekvésre került a sorom addig éjfél lett!!!!! :shock:

Röpcsi

Annyira örülök hogy indulhat a lombik!!!!!!! :wink: :D A sok nehéz küzdelmes óra, és lemondás megérte!!!!!!! :wink: :D SZUPER!!!!!!!!


Adri

Nagyon jó hogy rendben vagytok mind a ketten!!!!!! :wink: Nekem protekciós volt a hsg-m, nem ott készült, ezért nem tudok nyilatkozni a SOTE I-ről!!!! :shock:

Kedi

Lakás azóta már bizti ki van fizetve, hamarosan a neveteken lesz!!!!! :wink:
Hamarosan találkozol te is Murberrel!!!! :wink: A ronda ciszta pedig addigra eltűnik!!!! :wink:

Rena

Akkor ezek szerint elhalasztjátok a kezeléseket? :shock: (A babaproject szót nem szeretem!!!! :evil: )
Kívánom hogy rendeződjenek minél hamarabb a dolgaitok!!!! :wink:

Twist

A laptető hoz e sikeres lapart? :wink: Hát majd meglátjuk!!!!! :wink: :lol:
Holnap megnézheted Manócskát!!!! :D Megkapod az utilaput is!!!! :lol:
Sajnálom hogy nem hívtak be a körzeti orvosnál!!!!!! :evil: :evil: :evil: Remélem nem szedtél össze semmiféle bacit!!!!! :evil: :evil: :evil:

Mmzsó

Hsg után tényleg sokan szoktak teherbe esni!!!! :wink: Hajrá spontán hónap!!!!!! :wink: :D
Hová mentek nyaralni? :wink:
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?