Új privát üzeneted érkezett!

jöttem egyenlőre 2 képpel, majd még teszek fel frissebbet is.

Kép pici babaként én

Kép 4 évesen

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

első karácsonyunkkor, azaz 2004. januárban készült:

Kép

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

Szeder, jujj, nagyon rosszul hangzik ez a rosszullét!!! Jobbulást!

Humanka :cry: :cry:

A.M.?!

Olyan jó képeket hoztatok! Én is találtam egy 6 évvel ezelőtti képet...

Kép 2003 augusztusa.

És egy összehasonlítás, Ádám és én...

Kép

Voltunk ma gyógytornásznál (amikor a doki néni javasolta, mára kaptunk időpontot :evil: )
Hát nem nyugtatott meg ezer százalékig... Azt mondta hogy 10 hónapos korig belefér a mászás, hogy Ádám csak 15 hósan fog menni, és egy picit hypoton. De nem kell vele semmit csinálni :shock:
Próba kettő, van másik telefonszámom is, este kérek időpontot (ő házhoz is jön)

Ádám nagyon a lelkére vette hogy macerálták, volt nagy sírás .A motiváció gyanánt kapott játékot mindig elvették tőle, ezt nagyon zokon vette a drágám :)

Kép

Kép
anyoooka

És egy mostani :) beájult játék közben :) Kép

Kép

Kép
anyoooka

Nagyon gyors leszek.

Minden rendben :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Nagyon köszönöm a drukkokat. 16 mm-ről 10-re ment vissza a tágulat.15 mm-ig jó.Úgyhogy hurrá :D :D :D :D
Ja és tegnap végre Gyuszika is elkezdet mondani az első szótagot:vá-vá-vá,ává és ma már volt ba-ba-ba is :D

Jók a régi és új képek is.
Majd jövök
pussz

Kép
Kép
a.m.

Szevasztok!
Csak egy gyors bekukk, mert rohanunk. Akinek még van kedve nosztalgiázni: mi volt az ovis jeletek?
Emmát felvették oviba (Halacska ref. ovi), és mindenfelé azt híreszteli, hogy neki kígyó lesz a jele (passz, hogy honnan vette...). A jövő héten lesz szülői, úgyhogy megpróbálok kiharcolni egy kígyót, de biztos vagyok benne, hogy ilyen alapból nincs (a keresztény szimbolikában a kígyó amúgyse túl pozitív :().
Én annak idején szemüveg voltam (igazából is volt), gondoltam nem szerethettek túlságosan ha ez jutott, de áttekintve a helyzetet, még mákom is volt a szekrényhez (!), postaládához (!!), vörös csillaghoz (!!! hiába no, ez még a múlt rendszer), mozsárhoz képest. Ja, volt négyszögletes csigavonal és gombolyag 2 kötőtűvel is. No comment. Tehát, nektek mit dobott a gép (ovónéni)?

Szemüveg

Kép
Kép
rekaorsi75

vAm:
NAGYON ÖRÜLÖK,HOGY MINDEN RENDBEN VAN MINIKÉVEL! MAJD gyere még!

Bejci!
Mesélj, hogy milyen lett a hajad!!!
Majd mindenképp tegyél fürdőruhás fotót is.. én is vadászom még.. de hozok!
HIHETETLENül hasonlít rád Bius!! Te jó ég! Mintha te lennél ő, vagy fordítva??????? :)

Konan!
Milyen vékony voltál te is!!
Nem csalódtam benned sem!!!
Jobbulást Nektek!
Tegyél majd képet Annácskáról! Ja és majd mindenképp hívlak, de én is túl szeretnék lenni már ezen a tanéven! Akkor meg jöhetnétek majda fiaddal és Annácskával hozzánk egy egész napra.. mert a fiúk is ellennének szerintem nagyon jól!!!

Monee!
TE kis csábító! :) De, hát aki engedi magát elcsábítani... márpedig a férjed elengedte magát. Lett is egy édes kis gyümölcse Ákos. Kell ennél több????????? Nem!!!!!!!!
Boldog évfordulót!!!!!!!!!

Gabolino!
Te művész vagy!!!!! Gratulálok.. én maximum egy mesekönyvben tudok ilyen képet lapozni! nem,hogy festeni.. á én olyan botkezű vagyok...

Ági!
Az első képen azért észrevenni a mosolyodon,hogy van némi közöd Dávidhoz!!! A karácsonyi kép! Meg: inkább nem mondok semmit. ... _Jó még is: itt mindenki milyen kis vékonka!!! Húú te is! Tök vékony és magas vagy! Jó ez a kép rólad.

Anyooka!
Te sem okoztál túl nagy meglepit, mert tudtam,hogy TE is nagyon vékony voltál!
Ádám egy igazi fazon, ahogy alszik!

Képzeljétek:
Mutattam Gyuszimnak,hogy teszünk fel képeket.. ő meg olyan gonoszkodó volt.. persze poénból, de megjegyezte,hogy most nézitek egymást,hogy ki milyen vékony volt.. ááá sose tudja meg egy pasi sem,hogy milyen nekünk..

Ja!
Képzeljétek,hogy egy volt kolléganőm férje küldött fényképet a kislányukról egy hete született, és képzeljétek.. én még soha nem láttam ismerős babáról ilyen képet ... -ne kérjétek, hogy feltegyem nem teszem fel... soha nem tenném vele, hogy közszemlére teszem a fotót... de a csaj nem egészen 7 kg hízott.. és ahogy megszült rá egy hétre már olyan vékony -állítólag, mint előtte..- nem tudom, mert nem láttam, de a babáját igen.. és.. hát szerintem nem kapott meg mindent, amit kellett volna.. lehet ilyen??? A fejecskéjén lehet látni,hogy nagyon beesettek a szemei és nem lett "csak" 2700gr az is kevés nem??? Ja és inkubátorban volt 3 napot.. de miért??? A férje annyit írt,hogy jövőhétig lesznek kórházban... lehet,hogy azért, mert ilyen kicsi a súlya.. erről nem írt semmit én meg nem kérdezem őket, még nem is hívtam... csak sms-t küldtem.. hát nem tudom.. most azért eszembe jutott,hogy inkább leszek kövér kismama.. mint,hogy a gyerekem inkubátorban töltse az első 72 óráját.. vagy a kevés tápanyag miatt még nagyobb baja legyen magzati korban.. hát nem egyszerű az arany középutat megtalálni.
Holka?? Van ilyen?? Vagy más lehet a babával, hogy inkubátorban tartották??????

Legyen jó hosszú hétvégétek!!! Mindenki vigyázzon a babájára és magára!!!

szeder74

Sziasztok!

Hamarosan írok is, de most (erről a gépről) csak a képekkel jöttem. :lol:

Némi komment:
1) 2 évesen: :)
Kép
2) jó kislány érettségizik: :wink:
Kép
3) rossz kislány 21 évesen 8)
Kép
4) A 8. hónapban, 37 évesen :lol:
Kép

Hamarosan jövök írásban is :roll:
realdream

Ági,
Hogy mennyire hasolnít Rád Dávid az első képeden! :)
Te is szép kis vékonyka voltál :) Na nem mintha most kéne bármit is panaszkodnod :)

Bejci, Anyooo,Realdream,
Nagyon szupik a képek! Szépek vagytok! :)

AM,
Szupppper hírek!!! :) Úgy örülök! :) De ez nem is lehetett másképp.

Szeder,
Köszönöm a bókot! :) Örülök,ha elnyerte tetszésedet a művem ;)

Találtam egy 10 évvel ezelőtti képet én is:
mondjuk a fejem nem nagyon látszik,(copfba van a hajam,elég hosszú volt) meg a minőség is elég sz@r, de ezt a formámat szeretném elérni :lol: és ez most komoly!
Kép

KépKép
KépKép
gabolino

Humanka,
Jaaaj, annyira sajnálom! :( :( :( szorítok,hogy minden hamar rendeződjön majd és majd egy sokkal jobb melót fogsz találni! Csak bízz benne! (tudom ezt könnyű mondani, de én hiszek ebben,a pozitív gondolkodásban)

KépKép
KépKép
gabolino

Hello lányok!

Megint csak " Mint a villám"... mert nemsokára fürdetés...

Csajok! Itt micsoda jó anyucik vannak!!!!! Konan, Szeder, Lanta, Anyoooka, Gabolino, Realdream, Ági - ugye nem hagytam ki senkit!!!!- ... Jó kis képeket tettetek fel!!!

Humanka: Annyira sajnálom.... :cry: :cry: :cry: Nagyon nagyon szorítok, hogy ez a dolog hamar rendeződjön!! Ha könnyebb Neked úgy, hogy beszélsz róla, akkor gyere és írd ki magadból!!! Amúgy nem véd titeket a törvény? már mint a friss anyukákat?

Gabolino: Akkor Te nagy művészlélek vagy... Festő és hegedűs!!! Én is hegedültem, de útáltam és mindig ellógtam a hegedűórákat! :oops: :oops:

A.m: Juhéjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szsívemből örülök Gyuszikának!!!! :wink: :wink:

Rékaorsi: Nekem ESERNYŐ volt a jelem... de mivel év közben mentem az oviba csak 2 közül választhattam: Körte vagy esernyő! És mivel az összes óvonéni, gondozónéni, meg mindenki rá akart dumálni a körtére, " hogy az milyen szuper jó", én direkt az esernyőt választottam!! :twisted:

Szeder: Akkor inkább Duci-Juci vagyok egy egészséges gyerekkel... ha lehet választani! :roll:

futok.. nyűgi van!
Vendég

Most csak Szedernek:
Az én Noncsim 2920grammal született, az ugye nem sokkal több, mint a 2700... és egyáltalán nem volt "fonnyadt", szóval szerintem ott más baj is lehet. Azért annyira nem kevés a 2700 gramm. Úgy tudom, hogy 2500 gramm alatt számítanak a babák koraszülöttnek.
És inkubátorban anno én is töltöttem pár napot, mert egyszerűen fogtam magam és besárgultam. Ez azt hiszem elég gyakori az újszülötteknél.

De Holka hátha mond valami okosabbat!

Tök jók a nosztalgia képek! Na és az ismerkedős storyk is ottvannak nagyon!
Vendég

Most én is gyorsan:

Bejci: nekem is esernyő volt a jelem!!!!! esküszöm!!
:shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Másik oviban meg csiga!! JÓ HÜLYE jel ez a csiga , az esernyőt sem szerettem!! Én mindig szívecskére, virágra és ilyen lányos jelekre vágytam.. rám nézett mindig az óvónő -erre emlékszem mindkét oviban ez volt!!! soha nem felejtem el .. pedig nagyon pici voltam.. és kaptam a jeleket.. ha lehetne akkor tuti depis lehetnék ettől!!! Egész idő alatt azt vártam,hogy nagy legyek és ne kelljen nekem jel.. komoly soha nem felejtem el, annyira belém éget!!

Lehet röhögni, de komcsi csajok!

Képzeljétek Adél még játszik itt a nappaliban mellettem.. :shock: :shock: :shock: :shock: tök jól el van.. még nem is fürdettünk.. de legalább kitolódik egy kicsit, mert így jobban elfárad és akkor -talán-jobban alszik
8)

Jó éjt!

szeder74

Gabolino!

Mária néniéknél voltatok Seattleben és Ellensburgban? Ők voltak már akkor is a helyi szervezők?
Én 2003 nyarán voltam kint szintén a Pécs-Seattle testvérvárosi program keretein belül két hétig. 8) :D

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Óvodai jel:

Repülő!!!!!!!!!!! :D :D :D
De én szerettem. :)

Monee

monee85

Én meg: pöttyös labda! :D
Vendég

A.m.: Nagyon vártam, hogy jelentkezz és örülök a jó hírnek. :lol:

Óvodai jelem: házikó!!!!

Kép
Kép
noni78

Én meg halacska! :lol: (szegény hugom meg gereblye :? :roll: )

Dorka most csiga, de ezt ő választotta mert imádja a csigákat! Itthon az udvaron is folyton azt szedegeti :)

A.M. örülök hogy minden rendben van!!! :lol:

Gabolino, nagyon jó a bogaras kép!!! Nem semmi vagy! Festés, zene :) Más képeidet is megmutizod majd?

Szeder, egyetértek Eszikével. Ádám 2780g volt de csak pár órát volt inkuban, azt is csak azért mert a csaszis babákat a MÁVban automatice oda teszik. De szép sima volt a pofija, nem sárgult be, szopizott ügyesen, erősen (hasát azóta is imádja:) )... Ott lehet hogy más gond is van...

Kép. Az a gáz, hogy ahhoz képest most kb. egy 20-as van rajtam :oops: :? :roll: :evil:
Ilyen már tuti nem leszek, de ez a cél! Vagy legalább valami hgasonló...

Kép

Kép
anyoooka

a.m.!
nagyon örülök én is, hogy minden rendben van minivel. De mi ezt tudtuk előre. :wink:

Rékaorsi!
Nekem csengő volt a jelem. A nővérem ágyneműhuzatát örököltem, mert így anyunak egyszerűbb volt, nem kellett újra kitalálni valamit, és varrogatni.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ismerkedés:
A férjemtől való különválást követő két évben kisebb próbálkozásaim voltak kapcsolatok terén... volt hideg, meleg egyaránt.. sok pasi csapta a szelet, de a többség komolytalan volt hozzám..
Majd miután már úgy gondoltam, hogy nekem nem kell egy pasi sem.. élek a fiaimmal, dolgozom és jó úgy nekem.. akkor jött a nagy találkozásom Gyuszival..
Történt ugyan is, hogy azokon a hétvégéken, amikor a volt férjem vitte a fiúkat magához, akkor azokon a bizonyos hétvégéken a barátnőimmel eljártunk szórakozni. Ez a nagy találkozás pontosan 2003. júniusának egyik éjszakáján volt.
Tánc közben észre vettem egy Arcot.. -ez volt Gyuszi- Annyira varázslatos még a mai napig ez a jelenet számomra: - semmi mást nem láttam, csak az Arcot.. senkit sem körülötte.. olyan volt mint a filmekben.
Addig-addig tartottuk egymást szemmel, mert ő is észrevett. Szóval addig tartottuk egymást szemmel, míg egy óvatlan pillanatban "elveszett" nem láttam percekig..
Közben már egyedül táncikáltam, mert a barátnőim italt kértek..
Egyszer csak valaki megérintette a vállamat.. megfordultam és az Arc volt :)
A kezében egy Bacardi breezer a kedvenc italom és a következőt mondta:
Szeretnélek megkínálni a kedvenc italoddal. Elfogadod??
Én meg csak lestem,hogy honnan tudja,hogy mi a kedvenc italom..
Később kiderült,hogy a barátnőméktől megkérdezte :)
Aztán beszélgettünk.. és mikor már indultunk hazafelé akkor kérte a számom.. de én annyit mondtam,hogy Ő adja meg, mert nem biztos, hogy szeretnék vele beszélni, ha igen akkor én felhívom...!!! -nagy mellényem volt :) :) -
Mire ő: miért?? Én: mert nem tudom,hogy milyen benyomást keltettél, ha mélyet, akkor hívlak, ha nem akkor elfelejtem a számod..
Hát már reggel 7-kor már hívtam is...
Megkaptam őt az élettől, és vele együtt Adélt is...Hiszem,hogy nekünk találkoznunk kellett.. el kellett válnom, és megtalálnom Őt,hogy Adél is legyen.. Nincsenek véletlenek!!
Az első randinkon kinyitotta nekem a kocsiajtót.. áááá gondoltam magamban, hogy kis lüke.. játssza magát..
Hát nem így lett! A MAI napig kinyitja nekem a kocsi ajtót, amikor beszállok az autóba!

No megint bőlére engedtem.. bocs.

Jó éjt. Megyek én is, mert már ragadnak a szemeim.

szeder74

Húú Szeder nagyon jó ötlet volt ez a retro zene.Annyira jó kedvem lett most így hajnali fél 6-tól. Azóta szinte csak a ti számaitokat hallgattam meg válogattam az enyémekből is. Én imádok/tam táncolni/rázni és szintén oda vagyok a jó zenékért :D Eléggé minden evő vagyok(Iron Maidentől a Madonnáig),így sok kedvencemet raktátok fel.
Képet majd én is kotrok anyáknál,de addig is egy kis rázós válogatás. :lol: :D
http://www.youtube.com/watch?v=NPeyIOAA ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=ua-VYuvT ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=xcmBaRAj ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=Hc7Hics_ ... re=related
Fénykoromban tökre olyan voltam,mint ebben a videóban Ducky :lol:Egyszer össze is kevertek vele egy discoban :lol: :lol: :lol: :lol: Tök ilyen volt a hajam és talán arcra is hasonítottam rá akkoriban :oops: ,bár akkor ezt nem bántam

Kép
Kép
a.m.

Ja azt nem is mondatm,hogy a Mozzilla tökre nem nyitottam meg a youtube-ot ezért az össze linket be kellett egyesével másolnom amit feltettetek :twisted: :twisted: :twisted: :roll: ,de megérte :D :D

Honey!
Mi is internetes társkeresőn ismerkedtünk meg. Én túl voltam egy 4 éves kapcsolatom és bánatomban felmentem egy ilyen oldalra....Néhány vakrandi után jött ŐŐŐŐŐ. :D :D Most januárban volt 5 éve,hogy együtt vagyunk és már több,mint 3 éve élünk együtt :D ja és most volt a 2 házassági évfordulónk.Szóval eddig minden működik.Persze előtte én sem hittem benne.
Még vissza kell olvasnom...

Kép
Kép
a.m.

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.10.31 10:34-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Am: ezek a zenék halvány emlékeimben voltak csak meg.. most,hogy feltetted, baszki, beugrott,hogy igen voltak ezek a zenék is a dizsibe :lol: :lol: :lol:
Nem semmi,hogy ti is interneten ismerkedtetek meg. Nem is gondoltam volna, és tényleg de jó,hogy bejött ez a zene és valakinek hozzá az ismerkedéses story. Húú mik ki nem derülnek rólatok!! Tökkkk jóóó!!

Bejci!
A többiek történetén elgondolkodva Te nem is állhattál volna elő gyengébb storyval! Ez vagy TE hallod, hogy egyből csók! Bumm bele Jancsi módjára :lol: :lol: :lol: :lol:
Sokat fogok gondolni holnap rátok! Tudod a keresztelő miatt.. -néha bánom én is,hogy az esküvővel egy időben szeretném a miénket..
De jó lesz nektek!! Majd fotózzon a család sokat,hogy lássunk benneteket!!!!!!!!!
Biusról meg csini ruhás képet kérek, sokat!
Jó ünneplést, ha addig nem beszélnénk!!!!

Eszike!
Most akkor nem mentetek???
Na majd Holkára kivi leszek,hogy most mi van, mert múltkor mesélte, hogy egy 400gr-os baba is életben maradt és minden rendben vele, tehát nem a súly számít sokszor, valószínű,hogy jó géneket kaphatott az a kis súlyú baba.. -ez az én gondolatom- hát majd kiderül, hogy mi van a kisbabával.. remélem,hogy minden rendben vele!!!

Éjszaka:
Hát volt már jobb is 8) :? de most felénk ilyen szelek járnak.
Ma mi is megyünk csavarogni nem kirándulni, hanem a házhoz nézni ezt-azt.

szeder74

Húúúú milyen vékony volt mindenki!!! Beszarás!!!
De leszünk még ilyen jó csajok, hajrá!!! :D :D

Olyan jó olvasni ezeket a love story-kat!!!! MÉGMÉGMÉG!!!! :D :D
Tisztára, mintha egy brazil szappanoperát néznék!

am.
gratula a jó eredményhez!!!!!! Nagyon sokat gondoltam rátok!!

Mártival amúgy minden ok, csak családilag nagyon el van havazva!

Az én jelem a piros-fehér-zöld zászló volt. :D De nem fűztek hozzá különösebb hazafias érzelmek :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Ja szeder még azt akartam mondani, hogy nem hiszem, hogy feltétlen összefüggés van az anyuka hízása és a baba súlya között!
Itt van példának Humanka... ha jól tudom ő nagyon sok minusszal zárt a terhességet, mert végig hányt. Aztán Bendőke a topic egyik legnagyobb babája.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.10.31 10:32-kor.
Vendég

Mi még itthon.. Gyuszi a háznál a villanyszerelővel.. :x :x :x

Bejci! :lol: Akkor mormogj valamit :lol: :lol:
Gondolok rád, és Biusra is, hogy jól viselkedjen. :wink:

Ezt olvastam az előbb:
" A TV2 Aktívjában mi is láthattuk, hogy Szandi valóban gömbölyödik már egy kicsit, eddig négy kilót hízott. A fitneszedző elmondta, hogy bár nagyon vigyáz a babára, a mai napig edz, csak kevesebbet, és állandóan méri a pulzusát. Természetesen ehhez kikérte orvosa véleményét is, aki nem tiltotta meg neki a testmozgást."
-
B.A. is már! 4kg hízott. Na látjátok, azért az, aki baromira figyel magára az élet minden percében azért a kismama idejében elengedi valamelyest magát.
Az elején van még a terhességgel, tehát hol van még a 9. hónap vége?? Tuti túl fogja szárnyalni a volt kolléganőm közel 7 kg-ját.
Én nem buzdítok senkit sem a hízásra Isten ments.. főleg nem közel 30kg ahogy én tettem.. :oops: :lol: de ez a majdnem 7 kg meglepődtem nagyon.
Beszéltem msn-en az egyik védőnő barátnőmmel, és mondta,hogy lehet,hogy keringési problémái voltak a babának, azért kellett az inkubátor.

Honey!
A férjed még mindig nincs itthon???

Megyek talán jön Gyuszi.. ja Adél meg szunyál jelenleg 8)

szeder74

Szeder: Olyan érzelem dúsan írtad le a történeted, hogy majdnem bőgtem. Képet még nem küldtél, várom ám.

Gyereknapi ajándék Misikének:
Kép

Ez meg már délelőtt van udvarban. Kipróbáltuk élesbe:
Kép

Kép
Kép
noni78

Sziasztok!

Óvodai jel: szivecske :D és szerettem is.

Nagyon tetszenek továbbra is a szerelmi ismerkedések :)
Bejci,
Te aztán nem teketóriáztál :D :D

Anyooo,
Persze, ha érdekel teszek még fel képeket a festményekről. De azt majd csak ha hazaértünk tudom. :)

Képzeljétek, tökre belendült a kicsifiunk és nagyerőkkel kúszik :D :D :D Én úúúgy örülök. Izgalmas hét vár majd rám, mert itt már előszeretettel pakolgatná az újságokat, amiker elér. De arra gondoltam, hogy otthon,ahol az újságok vannak, majd oda teszem a keménytáblás könyveit és akkor azt pakolhatja meg nézegetheti :)
És tegnap egyszer felhúzta magát 4kézláb egy pillanatra :D Ez volt a nap másik fénypontja!

Elég ramaty idő van itt sajna, eddig esett, még ki se tudtunk ma mozdulni. Most kicsit jobb, de Andorom pont elaludt, szóval majd később megyünk.

Szép napot mindenkinek! :)

KépKép
KépKép
gabolino

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.10.31 10:35-kor.
Vendég

Jaj, Bejci most már nem kell magyarázkodnod!!! :lol:

Gabolino: Örülök, hogy Andorod beindult. Misike 2 hétig kúszott, és most egy hete meg már mászik, egyre gyorsabban kavar.

Most néztem át a táblit vannak szülinaposaink, de nagyon elbújtak.

Csehi, Kistiggrincs, Monee
Boldog Születésnapot mindenkinek így utólag is.

Kép
Kép
noni78

Bejci!
Nem cáfoltad meg önmagad az ismerkedéssel. :lol: :wink:

Jelentem, én is apa nélkül maradtam kb. szerda, csütörtök magasságáig. Eddig is volt ilyen minden évben, mert kan túrára ment, de így gyerekkel ez azért más. Kíváncsi vagyok, hogy fogom bírni a magányt. Szerencsére holnap anyuékhoz megyünk gyereknapozni, hogy utána 3 napig mi lesz, nem tudom. Lehet, hogy sokat jövök majd estefelé.

Noni!
Hú de jó kis járgányt kapott Misike! És mekkora lett! Nem mentek véletlenül Vadkertre jövő héten hétvégén? Mi péntek reggeltől vasárnapig kint leszünk. Jó lenne találkozni a parton. Mit szólsz?

Gabolino!
Ügyi Andorod van! Gratula neki!

Az én gyerekem meg tuti műszaki zseni lesz. Képes az egész szobán végig menni, hogy a rádióhoz menjen. Állandóan azt babrálja. Tegnap meg le nem lehetett vakarni a számítógép környékéről. Mikor küldtem nektek a képeket, egyszer ki is kapcsolta a gépet.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Helló!

Nálunk ma van a beígért szülinapi party, úgyhogy reggel óta itt vannak már a lányok és csak 6 körül jönnek értük. Még jó, hogy ilyen nagy lovak már, úgyhogy a kaján-pián kívül sok mindent nem kell biztosítani nekik, a többit megoldják.
Szal szülinapi party van, még akkor is ha nem az enyém. :D

Noni!

Köszönöm!!! Enyém tegnap volt. 24 lettem.
Tegnap körül (napra nem tudom pontosan mikor) volt az 5. évfordulónk is, de ezt lehet hogy írtam már. :wink:

Ági!

Majdan eljövend a pillanat, amikor a bekapcsoló gomb és a reset is kikötésre kerül, ahogy nálunk is. :twisted:
Enyém Férj is pár hét múlva elmegy 4 napra versenyre dologzni, mi meg itthon maradunk. És már előre olyan szaaaar, mert korábban én is mentem ilyenkor vele. Evvan. :(

Bejci!

Rólam se mossa már senki le, hogy nem én voltam a galád 19 éves kis csábító... :lol: :lol:

Monee

monee85

Életjel! :lol:

Hú, végre levegőhöz jutottam! Nagyon húzós volt az elmúlt 2 hét! Volt egy nagyon komoly határidős meló (konkrétan az egész óvodai programunkat át kellett írnom úgy, hogy hivatalosan befogadhasson az óvodánk sérült gyermekeket is), hát ráment pár éjszakám, a házimunka meg -főleg a vasalás- csak várt... mikor már a Dunát is meg lehetett volna állítani vele, akkorra végeztem a programmal és jöhetett a vasalás...aztán meg Csabim ovis ballagása (tegnap), ami kisit felemásra sikeredett (szmk-s szülőknek eszükbe sem jutott ajándékról gondoskodni az óvónőknek-dajka néninek, úgyhogy szerdán(!) láttunk neki a csoport másik 4 gyerekes anyukájával, hogy valami személyes, tuti jót kitaláljunk,megcsináljuk...viszont jó lett nagyon, csak sok időnkbe került. Csabi édes volt, sok versben szerepelt, nagyon ügyes volt, aztán odafutott hozzánk és megkérdezte: " Anya, milyen voltam?" :lol:
Aztán itthon süti-kávé az egész nagycsaládnak,majd romeltakarítás, közben 5 gyerekem lett, mert a keresztlányom itt aludt,most is itt van, az 5-ből 3 alszik, nagy a csend...
Hú, de tuti jó ötletek! Szeder! Ezek a zenék-képek-storyk! Na, majd én is keresek képeket, de olyan jó ezeket olvasni, nézni! Valahogy egyre jobban megismerjük egymást ezek által is...

Az én ovis jelem a szilva volt, Csabié alma... a férjem meg nem emlékszik és a szülei sem! :shock:
Tegnap jött a papír, hogy Lehelt is felvették oviba, na kíváncsi vagyok, remélem van mozdony jelük! :lol:
Engem egyébként óvónőként nem izgatott, hogy milyen jelek vannak "raktáron"! Ha jött egy gyerkőc és közölte, hogy Ő bizony valami olyat szeretne, amiből nem lehet választani,megkérdeztem, mi az és megcsináltam neki! Nehogy már ezen múljon, hogy rossz kedvvel induljon neki az ovinak!

Ismerkedés:

Lehet, hogy unalmas lesz... nekem nem volt az, inkűbb olyan lányregényesnek éltem meg.
Szóval én már 8. osztályban eldöntöttem, hogy Ő lesz a férjem! Évfolyamtársak voltunk, Ő a suli ásza matek-fizika témakörben, országos versenykre járt,amúgy meg nem egy igazi szociális lény,barátai sem voltak, míg össze nem kerültünk. Nekünk a találkozásokhoz a református gyülekezet adta a keretet. Oda jártunk-egymástól függetlenül- énekkarra. Aztán, hogy középiskolába kerültem, Petiből meg egy nyegle nagyszájú kamasz lett, hát kicsit elfordultam tőle (na ne mintha addig bármi közünk lett volna egymáshoz) és jól beleszerettem a suliban egy nagyon jó barátomba, az a kapcsolat viszont nem akart átalakulni barátságból szerelemmé és én szép lassan rájöttem, hogy nekem még mindig tetszik Peti... jöttek a külföldi kórusturnék,sokat találkoztunk, de nem beszéltünk, észre sem vett, nagyon magának való volt. Aztán 1996. április 2-án az érettségi előtti tavaszi szünetben csak összejöttünk... előtte már persze beszélgettünk, kölcsön adta a Rokonok c. könyvet, ami nálunk kötelező olvasmány volt, aztán kitalálta, hogy neki ugyanakkorra kell bemnni suliba mint nekem, akkor meg miért ne kísérne el stb...Elhívtam a gyülekezet ificsoportjába is, onnantól kezdve még gyakrabban találkoztunk.1995-96 telén gyakran mentünk el szánkózni-hógolyózni-sétálgatni, szép emlékek ezek...aztán persze jöttek a mozik,közös kirándulások, andalgások...1996. telén meghalt imádott nevelőapukám,az Ő temetésén ölelt át előszőr Peti. Nagyon mellettem volt azokban a szomorú időkben...
Április 2-án megcsókolt, gyönyörű volt...sokat vártunk egymásra, 2001. augusztus 11-én volt az esküvőnk, ellőtte 2 évig voltam nagyon boldog menyasszony. Minketten fontosnak és helyesnek tartottuk, hogy elsők legyünk egymásnak, így 5 év együttjárás és ezen belül 2 év jegyesség után szűzen mentem férjhez (amit 1 pillanatig sem bántam meg, sőt...) Idén lesz a 8. házassági évfordulónk, az elsőt egy pontosan 2 hetes Csabikával ünnepeltük... :lol:
Na, nézek én is valami képet,da itt a gépen nem sok régi van, majd később fényképezek...

És Kamilla tegnap imádott Csabi bátyja térdébe kapaszkodva felállt, majd diadalittas arcocskával megnézte milyen is a világ így... Csabi olyan boldog volt, hogy így állt fel előszőr, jó volt látni nagyon!

Márti
borossné becz márta

Á, nem találtam egészalakost, csak olyat, ami 2 éve nyáron készült...na ezzel a súllyal már majdnem elégedett lennék és addig már csak 2 kg van hátra! Az ideálishoz meg 5! kezdek bizakodó lenni, igaz kicsit bekeményítettem, mert megtaláltam álmaim fürdőruciját és nekem abban kell strandra menni... legkésőbb 1 hónap múlva! És m reggel már 55.5kg-ot mutatott a mérleg...Haladok! Most mennem kell, de jövök még talán este reagálni is!

Addig is:

A.m!

Nagyon-nagyon örülök!

Bejci!

Biztos szép ünnep lesz a holnapi! Gondolok Rátok, mi is keresztelőre megyünk!

Márti

Kép Lógok a szeren... Veszprémben az Állatkertben
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára borossné becz márta 2009.05.30 17:43-kor.
borossné becz márta

Hm, hát én nem vagyok egy manöken alkat, de mentségemre legyen szólva, hogy ez a kép a 3. szülésem után 9 hónappal készült- a hasam még nem volt az igazi!
Na, tényleg megyek,mert már hárman működnek a földszinten- Kamillát is beleértve...

Márti
borossné becz márta

Katt a linkre és görgessétek le egy picit, ott egy video.. nézzétek meg.. hát én dobtam egy hátast!!!!

4 D ultrahang, egy kicsit másképp: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
http://velvet.hu/szex/2009/05/30/10_dol ... gazmusrol/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szeder74 2009.05.30 21:27-kor.

szeder74

Márti!
Már vártalak. Örülök,hogy minden oké veletek.
Tegyél képet a gyerekekről!
Milyen vékony voltál..valaki életében nem volt ilyen vékony, nem,hogy három gyermek után!!!! :wink: :wink:

szeder74

Köszönöm Lányok! Olyan jó kedvet csináltatok nekem!

A zenéken én is jókat nosztalgiáztam.... Eszembe jutottak a régi dolgok. Én mindig sportoltam, úgyhogy diszkóba alig tudtam menni, ráadásul anyukám elég kemény dió volt. Végül úgy engedett el, hogy a sportcsarnokban voltak a bulik, és valamiért anyu azt hitte, hogy oda csak sportolók mennek. Azok meg ugye tisztességes, rendes gyerekek. Jaj, ha látta volna mi volt ott... Ja, és a legcikibb, hogy villanygyújtásra kellett hazamennem gimis másodikos koromban. :lol: Annyira égő volt kijárkálni "levegőzni", és közben lesni, hogy égnek-e a lápák :lol:

Gabi! gyönyörű a kép. A zenékért negyon odavoltam. Andor tiszta anyja! Nagyon tetszenek a képeitek!

Anyoo! Ádámot meg kell enni, ahogy alszik!!!

Az ismerkedős sztorikat imádtam olvasni!!! Egytől egyig!!! A miénk szerintem csak nekem izgalmas, nagyon szeretek visszagondolni rá. Aki nem csípi s nyögvenyelős sztorikat, az ugorjon! Én már akkor észrevettem apát a szemközti buszmegállóban, amikor gyakorlatra jártam a vasműbe. (Ez 10 éve volt, és 4.5 éve vagyunk együtt.) Kiderült, hogy egy helyre megyünk, együtt késtünk... Még a pulcsijára is tisztán emlékszem. Utána úgy hozta a sors, hogy néha beszéltünk telefonon, voltak közös munkáink, néha munkaügyben találkoztunk is, de igazán semmi sem történt. Mindkettőnknek volt párja, de azért az én szívemben valahogy már az első perctől ott vot. A közös pont mindig az ebéd volt, ott nagyon gyakran összefutottunk, természetesen köszönésnél tovább nem fajult a dolog. Aztán amikor én szabad lettem, akkor egyre jobban kezdett érdekelni, egyre izgatottabb voltam, amikor ebédelni mentem. Mindig az volt a napom fénypontja, és mindig rosszkedvem lett, ha nem láttam. (én az a béna fajta nő vagyok, aki elpirul, és elfordul, ha meglátja a nagy őt, úgyhogy el tudjátok képzelni, hogy évekig milyen komoly szerencsétlenkedést folytattam az ebédlőben.) Aztán egyszer személyesen átjött valamilyen munka kapcsán, és egy nagy útja is szóba került. Úgy váltunk el, hogy a képeket az útról egyszer mindenképpen megmutatja nekem. (tisztára mint a bélyeggyűjtemény szöveg :lol: ) Nem akarom túl aprólékosra a történetet: a lényeg, hogy egyszer közös asztalnál ebédeltünk, amikor egy kolléganőm szemérmetlenül kifaggatta mindenféle téren, különösen arról, hogy van-e a barátnője. Bármilyen szemérmetlen volt is a lány, apának le sem esett, hogy mi folyik ott, csak néha rámmosolygott a nagy szép szemeivel, és azt hittem elájulok. Én annyira zavarba jöttem ettől az egésztől, hogy távozáskor sípcsonton rúgtam a mellettem ülő férfit, ettől még jobban kétségbeestem, és azonnal ki akartam jutni az étteremből, de ekkor úgy meglöktem a levesestányérral egyensúlyozó pincérnőt, hogy majdnem elesett, aztán már szaladtam, és természetesen az ajtóban nekifutottam egy bejövőnek. A lényeg, hogy ez után az ebéd után apa végre elhívott fényképeket nézegetni, ahol természesen a képek nem kerültek elő, viszont hajnalig beszélgettünk. Aztán jöttek az illedelmes találkozások, stb... két év után összeházasodtunk, és már hárman voltunk az esküvőn.. (egyébként szerencsétlenkedésben, és kínos helyzetekben bajnok vagyok)
blúmi

A régi fotókat nagyon jó nézegetni! Lányok! Menni fog ez még most is! hajrá!
blúmi

Ezt muszály most feltennem:
Szép Pünkösdi reggelt Mindenkinek!

"Imádom ezt a doktort !
Kérdés: Úgy hallottam, hogy az aerobikus testedzés meghosszabíthatja az ember életét, igaz ez?
Válasz: Az ember szíve nem dobog örökké. Ne pazarolja testedzésre a szívét! Idővel minden elhasználódik. Ha felgyorsítja a szívdobogását, attól nem fog tovább élni; ez olyan, mintha azt állítanánk, hogy meghosszabíthatjuk a kocsink életét azzal, hogy száguldozunk vele! Sokáig akar élni? Akkor szunyókáljon gyakrabban!
K: Egyek kevesebb húst, és több zöldséget, gyümölcsöt?
V: Meg kell értenie a logisztikát. Mit eszik a tehén? Szénát és kukoricát. És mik ezek? Zöldségek. Igy a steak nem más, mint egy nagyon effektív mechanizmus arra, hogy zöldségek kerüljenek a szervezetbe. Gabonafélékre van szüksége? Egyen csirkét. A marhahús kitűnő forrása a mezei fűnek. És egy sertésszeletben megtalálható a javasolt napi zöldségmennyiség 100%-a.
K: Csökkentsem az alkoholfogyasztásomat?
V: Dehogyis. A bor gyümölcsből készül.
A brandy az desztillált bor, ami azt jelenti, hogy kivonják belőle a vizet, így még töményebb formában juthatunk gyümölcshöz. A sör pedig gabonából készül.
K: Hogyan számitjuk ki a testzsír-százalékot?
V: Nos, ha egy teste van, és zsíros, akkor 1:1 Ha két teste van és zsíros, akkor 2:1 és így tovább....
K: Mik az előnyei a rendszeres testedzésnek?
V: Egy előnye sincs. Az én filozófiám: Az a jó, ha nincs fájdalom!
K: Az olajban sült ételek károsak?
V: NEM FIGYEL RÁM!!!
.... Manapság növényi olajban szoktak sütni. Hogy lehetne az káros, hogy még több zöldséghez jutunk ezáltal?

K: Felülésekkel meg lehet szabadulnunk az úszógumitól?
V: Biztos, hogy nem! Amikor igénybevesz egy izmot, az nagyobb lesz. Akkor kell felüléseket csinálnia, ha nagyobb hasat akar!
K: A csokoládé káros?
V: Megőrült?
HELLO
Kakaóbab! Az is zöldség!!!
K: Az úszástól jó alakja lesz az embernek?
V: Ha az úszás jót tesz az alaknak, akkor magyarázza meg nekem a bálnákat.
K: Fontos, hogy az ember formába hozza magát?
V: Hé! A "kerek" is egy forma!
Remélem, ezzel tisztáztuk az összes étkezéssel és testedzéssel kapcsolatos félreértéseket.
És ne felejtse el:
Az élet NE egy sír felé vezető biztonságos út legyen, hanem bukfencezzünk végig egy üveg borral az egyik kézben, egy csokival a másik kézben, és közben ordítsuk: Micsoda buli volt!!!
ÉS......
Azoknak, akik állandóan amiatt aggódnak, hogy mit egyenek, itt az összefüggés a táplálkozás és az egészség között. Megkönnyebbülés végre megtudni az igazat a sok téveszme olvasása után.
1. A japánok nagyon kevés zsírt fogyasztanak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.
2. A mexikóiak nagyon zsírosan étkeznek, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.
3. A kínaiak nagyon kevés vörösbort fogyasztanak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.
4. Az olaszok sok vörösbort isznak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.
5. A németek sok sört isznak, sok kolbászt esznek, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.
Mi ebből a tanulság?
Egyél, igyál, azt és annyit, amennyi jól esik. Amiatt fogsz meghalni, hogy magyarul beszélsz.......... "

Kép
Kép
a.m.

Help!Help!
Reggelre elkezdett tüsszögni,köhögni Gyuszika és folyik az orra.VAn valakinek jó ellenszere köhögésre??ha lehet homeopátiász szer?
Előre is köszi.

(még nem olvastam vissza) :oops:

Kép
Kép
a.m.

A.m!Sajnálom nagyon! Én nem tudok segíteni ebben. Védőnőd nem hívható, vagy az orvosod? Ne aggódj! Írj, hogy javul-e! Ja, és a házhoz nagy gratulációm!!!

Humanka! Ha van időd, gyere! Mesélj, hogy történt a melós dolog? Vannak lehetőségeid? Ha kicsit is könnyebb, írj róla! Ben egyébként hihetetlen sokat változott. Olyan nagyfiús már a képeken! És nagyon jóképű! Ha nagyon elkenődsz, nézz rá! Remélem minden hamar rendeződik!!!

Jelem perec, és gomba volt! Férjem azt mondta, hogy a perec az menő, de a gomba ciki is lehet, attól függően, hogy hol van. :lol: A mozsáron nagyon röhögtünk, mert a gyerekek azt sem tudják, mi az. Hát a gereblyén egyenesen sírtam a röhögéstől... (bocs)

Honey, Lanta. Szeder, Anyoo, Márti, Monee, Noni, Gabi, Realdream...! Nagggyon tutik rólatok a képek!
blúmi

am :)
örülök, hogy rendben volt a vizsgálat!
Köhögésre stodal, ill. adhatsz oscilococcinumot. Gyógyuljatok!
Nagyon jó volt ez az orvos-beteg duma! :lol:

humanka :)
juj, nagyon sajnálom. Mik a további lehetőségek? Most ugyanúgy kereshetsz állást, mint a többi ausztrál állampolgár? Nem is emlékszem, végülis kettősállampolgárok vagytok?

jaj de jók ezek az ismerkedős sztorik.

eszike :)
végülis inkább számunkra volt izgalmas, mivel még a gimibe jártam, mikor összejöttünk, így 2 évig titkolni kellett, nehogy őt kirugják.
A családban is érdekesen alakultak a dolgok, az én szüleim nagyon hamar elfogadták, csak féltettek minket, az ő szülei attól féltek, hogy egy csitri ráakaszkodik a "jobb jegy" reményében (pedig akkor engem már nem is tanitott) Ráadásul én kollégista voltam, ami nehezitette a találkozást, de volt egy nagyon jó barátnőm, akit beavattam, igy ő falazott nekem, ha néhány órára átlógtam Martfűre "pasizni" (nagyon édes volt, az esküvői emlékkönyvünkbe beleirta, hogy ezennel hivatalosan is lemond a "tégla" szerepéről :lol:
1996. jan. 25-én jöttünk össze
1999. szeptemberétől élünk együtt
2001. júl. 14-én volt az esküvőnk :)

Szóval rólam meg azt nem mossa le senki, hogy elcsábítottam a tanárurat. És erkölcsi fertőt csináltam az iskolából :mrgreen: :mrgreen:

Képet nem találtam normálisat, mármint egészalakosat a tinikoromból. :( Pedig volt valahol fürdőruhás is...

noni :)
nagyon jó a járgány!

Kép
Kép
Kép
minyu

Ja, ovisjelek.
Nekem gyöngysor volt (igy utólag visszagondolva ez tök csajos :) ) Apájának meg hajó. Nándinak a bölcsiben dominó, most körte.

Kép
Kép
Kép
minyu

Hello lányok!

A.m: Gyógypuszik mennek! Remélem gyorsan gyógyul Gyuszika!

Márti: 3 Gyerkőc után így kinézni??!! Húúúú, de irigyellek! Ügyes vagy, hogy még ilyen projektek is mennek a 4 gyerkőc mellett!!! Már én is aggódtam Érted! AZért néha, ha másra nem is, de életjelet adni magatokról ugorj be légyszi!! Ha meg lesz egy kis időd, Kamilláról tehetnél friss képet! olyan régen hoztál már!! :wink: Gratulálok Kamilla felállásához!! Ügyes kislány!!!

Blúmi: Jó a történetetek! :lol: :wink: Vicces lehetett az éttermi szitu.. na nem neked! :mrgreen:

Minyu: Osztálytalálkozón nem szokták szóba hozni a párodat?

Monee: BOLDOG SZÜLINAPOT -így utólag is!

Mi ebéd után már készülődünk, mert jön Zsoltim családja is, úgyhogy ma már nem jövök! Puszi Nektek!
Vendég

bejci :)
tavaly én szerveztem az osztálytalálkozót nagypocisan, és hosszas rábeszélés után sem tudtam elhivni. Persze ott mindenki hiányolta, végül odaadtam a telefonomat az osztályfőnökömnek, hogy beszélje meg vele a dolgot(tudtam, hogy mivel nagyon jó kollégák voltak, ezért neki nem akar- már csak tiszteletből sem- nemet mondani), na, igy a vacsi után csak eljött pár percet beszélgetni.

Kép
Kép
Kép
minyu

Jelentem Gyuszika kb. 5 perce felállt.Rögtön egymás után vagy 5-6-szor is. Még nem javul az állapota...,de köszi a pozitív energiát :)

Minyu!
Hát ez nem semmi sztori.Csongi hogy van???

Bejci!
Én is ilyesmit gondoltam a te történetednek :lol: .

Blúmi!
Bocsi,de én is nevettem :D

Honey!
A sors titeket egymás felé terelt nem véletlen!!! :D :wink:

Szeder!
Micsoda Gentlemann a Gyuszid :D Gratula hozzá :D

Kép
Kép
a.m.

Ja és az én jelem először szőlő volt aztán meg házikó :D

Kép
Kép