Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Emese, rendesen rám hoztad a frászt!!! Iringónak is van egy icipici lyukacska a feneke felett és már egyszer nagyon kicsi vér is jött belőle. A férjem nyugtatott, hogy biztos kicsípte a kaki, pedig ő igazi parapapi. Csütörtökön jön a gyerekorvos, feltétlenül megmutatom neki, remélem semmi komoly sem nálatok, sem nálunk.

Pénz: Én nem adok a dokinak, kivéve ha oltani kijön házhoz, mert az nincs benne a munkakörében. Olyankor adok neki 3-4 ezret, mikor mennyi van itthon.

Hajnal 5-kot aludtam el, annyira fájt a cicim, egész éjjel szoptattam meg fejtem, meg borogattam, de a csomó csak nem akar kilazulni, de legalább már jön belőle egy kis tej. Ma még nem kellett tápszert adjak.

ÉÉÉÉÉÉÉSSSS ma kimozdulok!!!!! Elmegyek délben az Auchanba vásárolni!!!! :-)

Pumukli, Gyöngy sem volt hasfájós, de Ő sírt egész nap, aztán 3 hónaposan megszünt és utána egy igazi álombaba lett, Zsüci, adjon ez erőt neked!!!! Amit Emese írt, hogy van rá homeobogyó nem jó,mert itt nem hasfájásról van szó igazából.
Vendég
 


Böbi,
biztos minden ok! A védőnő és a doki is rögtön kiszúrta nálunk, biztos Nálatok is szóltak volna ha van vmi.
Amúgy a szülésznő említette még, h sok babának van ilyen, nyugi, biztos minden ok!!!

Ma én viszem majd le a kuttyot este, már voltam vele 2-szer lent :)

emese1979
 
 


Böbi
akkor tényleg hasonló ez a két kiscsaj :-) Mit nem adnék egy auchanozásért! Na, majd hétvégén.
pumuklii
 
 

 
 

Emese, köszi, kissé megnyugodtam.

Pumukli! :lol:

Ildi, lenne hozzád 2 kérdésem:

1. Éjjel is fejsz 3 óránként?
2. Amikor "jól" jön a tej, akkor kb hány helyről spriccel?
Vendég
 


Kutyafüle!
szolnokon a Liget utcában van ugye az ügyfélszolgálat?Lehet én is oda küldöm a családi pótlékot,bizti hamarabb elbírálják mint pesten...

annus11
 
 


Annus,igen ott van.Tudom,hogy nem sokat kellett várnia sem,mikor személyesen bement.De hát ez egy kisváros,nem nagy Pest. :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Igen,tudom :lol: Ott nőttem fel :lol: Hát lehet h személyesen is be tudnék menni jövőhét pénteken...de postán hamarabb megkapják...meg Izussal nem lenne egyszerű :lol:

annus11
 
 


Hát igen.Szerintem érdemes megpróbálni.Hátha.
Arra senki nem válaszolt,hogyha ébren van a pici,akkor akár nyűgös,akár nem Ti "foglalkoztok"vele.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle
én csak ha nincs el magától. Ha elvan, nézelődik, akkor hagyom. Amikor elunja felveszem.
pumuklii
 
 


Dóri, jobbulást Neked! Hűűű, ha már Te is összeveszel a férjeddel, akkor tényleg fáradt lehetsz! Én is ahelyett hogy aludnék ameddig Gyöngy a játszón van, itt netezek.... Du-ra meg kibukok.
Vendég
 


Értem,köszi Pumukli.Megijedtem,hogy akkor valamit nagyon rosszul csinálok,mert ha nyugiban van,és max kicsit nyafog,akkor nem piszkálom,de ha elkezd sírni,akkor ráront anya és össszepuszilja.Na ettől mindig meglepődik. :lol: :lol: És elfelejt sírni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ja!Nem is mondtam!Férjem azt hiszi okosabb nálam... :lol: Fürdés elött kentem be olajjal Izust,erre h mért fürdés elött.Szó szerint kiakadt h mit variálok,meg honnan veszem ezt a hülyeséget stb :lol: Nem tudom honnan van csecsemő ellátásból végzettsége,de kb úgy nekem esett :lol: :lol:
Ja meg én írtó nehezen pelusozom Izust...másnál is van ilyen?Folyton jár a lába,meg elfordul...és már mindent bevetettem....de továbbra is ha pelusozás van akkor totál kiakadok...(csak h írjak már olyat is amin én is felhúzom magam 8) )pedig nem sír,csak nem marad meg egy helyben....pedig még az apja is szórakoztatja közben...meg osztja nekem az észt!Tegnap már mondtam h csinálja ő ha olyan nagy a szája :lol: :lol: na el is hallgatott gyorsan :lol: :lol:


Ja!És kiderült mért nem jött a védőnő!Rossz számot hívott,nem ide készült...a másik helyen meg lestek is rá nagy szemekkel mikor mondta h kért fürdetőt is,meg h beszéltek telefonon :lol: Szegényt bizti hülyének nézték,szóval kitárgyaltuk h miből volt a kavarodás.Viszont a héten nem jön...mondta h volt itt szerdán,de nem jutott be...pedig eddig jó volt a kaputelefonunk :roll:

annus11
 
 


Annus, én párom már kétszeres apuka, mégis mindig kiakad azon, hogy Miért olyan kevés fürdővízbe teszem a gyereket????? na ha a doki áldását adja a köldökére, akkor utána nyakig merítem, hátha nem fog ordítani.
Nekem sír tisztába tevéskor amikor letörlöm, de szintén tekereg meg rugdos.
Vendég
 


Annus
mi lesz majd, ha már mászni tud majd Iza, meg menni. Majával nekünk akkor gyűlt meg a bajunk pelenkázás terén.
pumuklii
 
 


Na akkor szoktatom a gondolathoz magamat h ez csak rosszabb lesz...pedig mondom neki h hamarabb szabadul ha nem ellenkezik :lol: :lol:
Izus imád fürödni,azzal nincs gond!Bár néha az apja nem találja el a víz hőmérsékletét,szóval elővettem a hőmérőt neki :lol: Volt már hogy visszaküldtem a vízzel mert hideg volt :lol: Nem is tom h fürdetek egyedül...mi a szobába hozzuk be a vizet,de ugye nem nagyon emelhetnék...na akkor most tényleg kis vízben fog fürödni...vagy viszem a csap alá 8)

annus11
 
 


Lányok,nálatok is van a köldökcsonknak egy picit kellemetlen szaga,ha közel hajoltok? Nekünk tegnap vérzett is picit...Egyébként szép,de ezt furcsállom.

Kép
f.ancsi
 
 


Böbi most alakult nálam ki egy napirend fejéssel kapcsolatban eddig 2-2,5-3 óránként fejtem és tiszta ideg voltam, hogy elhúzódott az idő, 2 napja 3 óránként megy, ez napi 6 fejés, a leghosszabb kihagyás éjszaka van ott 6 óra telik el, és a hajnalinál 1 óráig fejek.
Mikor a tejleadó reflex beindul akkor kb 8 lyukból jön, van hogy csak 1-2, és nem az egész fejés alatt, van mikor üresjárat van de akkor is nyomom neki :) az inger meglegyen, és mikor letelik az idő, átmegyek a másikra és ott beindul, és már nem óvatoskodok, van hogy szinte végigmegy a bimbóm a mellszívó csövén :)

annus, na én sem várok már a férjemre fürdetés terén, és én is beviszem a kiskádat a szobába egy székre, sokkal kényelmesebb mint a fürdőszobában és így oda van készítve minden :)

én postán igényeltem az anyaságit és a csp-t 8 nap alatt a számlán volt az összeg mindkettő :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


ancsi igen volt, szerintem a fürdés miatt volt, mi nem óvatoskodtunk merítettük a gyereket :) úgy imádom mikor mosom a pofiját olyan ügyesen becsukja a szemét, és már nyalogatja a száját, kóstolgatja a vizet, amit nem kellene :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok

Kutyafüle: én néha próbáltam már szórakoztatni, de nem kötöm le igzán, hiába dumálok neki. Inkább szeret nézelődni, a bútorokat, a plafont, a lámpákat. Bár nem vagyok benne biztos hogy ellát egyáltalán odáig, de néha úgy tűnik. :oops:
Meg lehet hogy ez ciki, de én nem nagyon tudok még mit kezdeni vele ha ébren van. Szoktam neki magyarázni, de egy idő után olyan furán érzem magam, főleg mikor azt látom hogy nem köti le.

Annus: pepelnkázás nálunk dettó ugyanez, de nálunk apa is megcsinálja. De pl ha azt akarom hogy ne huzkodja fel a lábát egyfolytában, akkor én azt szoktam csinálni, hogy csak az egyik lábát húzom le, és akkor magától mellé teszi a másikat is. :lol: Így tudom krémezni elöl.
Szóval kitapasztaljuk, mit szeret mit nem.

Akinek még van köldökcsonk: ma szenzációs dolgot vettem hajnalban a Tescoban. Sminkeltávolítónak árulják, olyasmi mint egy fülpiszkáló, de az egyik végén hegyese van gyúrva a vatta, a másik végén meg ki van lapítva. Na hát azzal tökéletesen ki lehet tisztítani a köldökcsonk körül belül, anélkül hogy túl alkoholos lenne a bőre és kiszáradna az is.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Ancsi
az nem jó, ha büdös. Én voltam a köldöke miatt dokinál, mert bepirosodott felette a bőr. De nem volt vészes, betadinnel kellett kenegetnem. A dokinő szagolgatta is, de nem tudom, hogy mire utal, ha büdös. Szerintem hivd fel a dokit vagy a védőnőt.
pumuklii
 
 


kutyafüle délelőtt Lara nem sokat van fenn, akkor magyarázok énekelek neki :), délután meg ha megyünk Éduáért elvan a kocsiba aztán ott is bealszik, itthon meg ha ébren van délután Édua szórakoztatja elvan a pihiszékben, elnézelődik elrázatjuk a fenekét, én csak akkor hurcolászom kézben ha nyűgös kicsit :)

lassan kellnie kell megint, de még mindig csak nyöszörög :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok!

Reny,Ancsi!
Hatalmas grtaula Nektek,jó egészséget-sok tejcit kívánok!


Mi a születési súllyal jöttünk haza(2850gr)pénteken,és egy hét alatt 3150-re híztunk.Persze tej,és táp vegyesen.

Esztó!Nekünk nem fogja meg a kakit a Miumil.Szinte mindn kaja után,vagy közben :lol: érzem a rotyogást,és nem fogja meg.
Mi a kórházból a születésivel és lakcímkártyával jöttünk haza.Még oda jött egy nőci,a hivatalból és 3. napra megvolt mindn a betegfelvételen.TAj az oep-ben kb.10 perc volt.

Voltunk tegnap lent sétálni,olyan édesen nézelődött. :lol:

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Gratulálok az új babákhoz! :)

Mi ma megjártuk a Kengurut, vettünk Zsófinak meg Fruzsinak ruhákat, aztán DM, gyógyszertár, posta. A postán jól összeveszett miattam két ember :oops: Elég sok levelet meg csekket kellett feladnom, Fruzsit a lábammal hintáztattam a hordozóban, Zsófi az ölemben kókadozott, félig aludt. Aztán jött egy kb 60 éves néni, hogy én komolyan fel akarom adni ezt az összes mindent? :shock: (Nem tudom mit gondolt, csak elvittem sétálni a leveleket? Na mindegy.) Mondtam, hogy igen. Erre ő, hogy engedjem már előre, neki csak egy levelet kell átvennie. Mondtam neki, hogy ne haragudjon, a kicsi még csak háromhetes, a nagy alszik az ölemben, mennék már haza. De neki el van törve a lába... Aztán egy pasi beszólt neki, hogy törött lábbal miért mászkál, meg hogy lehet egy kismama elé tolakodni, hisz a kismamáké és a gyerekeké a jövő 8) Én hallgattam, ők összevesztek :oops:
Vendég
 


Gratulálok az új babákhoz! :)

Mi ma megjártuk a Kengurut, vettünk Zsófinak meg Fruzsinak ruhákat, aztán DM, gyógyszertár, posta. A postán jól összeveszett miattam két ember :oops: Elég sok levelet meg csekket kellett feladnom, Fruzsit a lábammal hintáztattam a hordozóban, Zsófi az ölemben kókadozott, félig aludt. Aztán jött egy kb 60 éves néni, hogy én komolyan fel akarom adni ezt az összes mindent? :shock: (Nem tudom mit gondolt, csak elvittem sétálni a leveleket? Na mindegy.) Mondtam, hogy igen. Erre ő, hogy engedjem már előre, neki csak egy levelet kell átvennie. Mondtam neki, hogy ne haragudjon, a kicsi még csak háromhetes, a nagy alszik az ölemben, mennék már haza. De neki el van törve a lába... Aztán egy pasi beszólt neki, hogy törött lábbal miért mászkál, meg hogy lehet egy kismama elé tolakodni, hisz a kismamáké és a gyerekeké a jövő 8) Én hallgattam, ők összevesztek :oops:
Vendég
 


Hali!

Na, nálunk is elég nyügi van ma is és tegnap is.
Tegnap végre volt a dokinéni, megnézte tetőtől talpig Lilit, és vagy egy másfél órát beszéltünk a mit-hogyan dolgokról.
Nagyon jót tett a lelkemnek, 100%osan 1et értek vele mindenben, pont u.az a véleményünk a napirendtől kezdve mindenről. :D
Lilinek kicsit tornáztatni kell a tappancsait meg a combiját....a pocakban nem volt túl sok helye, így kicsit 'tapsikál' a lábával. :lol:
A köldökét nekem is szagolgatni kell, meg fürcsi után jól tisztogatni. Ez azért fontos, mert ha víz marad benne, akkor könnyen elfertőződhet.
Írt fel bizti képpen tápit is, de ma próbanapot csinálunk is megnézzük, hogy az 'előírt' min. 450-et megeszi e a kiscsaj. (sajna du-este már mind2 cicit be kell majd vetnem, hogy meglegyen) Napközben fejek....nem túl sok jön le, pár mili max.....éjjel szerencsére eddig termelődött annyi, hogy 4szer jól tud belőle lakni a manóci. Mi olyan 6-7szer szopizunk egy nap (75-80mili/szopi).

Kaki nekünk sem mindig van. Volt olyan, hogy 1 nap 2-3szor (ment a hasa), de pl. tegnap semmi nem volt.....a doki szerint ha 5 napig nincs, az még oks, 5 nap után azért telizzünk neki.....

Sírás témához:
Sztem- de mások máshogy gondolják- nem mindig kell felvenni, ha sír a baba. Ha tiszta a pelus, jól evett, volt büfi és altatás, nincs melege, nem fázik - ennek ellenére csak kézben hallgat el, és úgy bealszik rögtön-akkor én szoktam sírni hagyni a kiságyában....ez inkább olyan nyafis nyávogás, fel-fel sír, aztán bealszik, majd újra, a végén meg szunya...
Néha már attól is sírnak, hogy front van, vagy fúj a szél....

Na, megyek, mert jön a szopi! Juhú! :lol:

Kép
mozza
 
 


Fruzsi olyan, mint Zsófi volt, egy nap kb ötször kakil :shock:
Vendég
 


Uhh, Panddi, restellem, hogy a könyvem miatt ilyenekbe keveredtél :(. De legalább okosan kimaradtál belőle és volt, aki megvédett :). Akartam kérdezni, hogy továbbra is működik a négyórás rsz? És az éjszakák javulnak esetleg?

Szórakoztatás: nem is tudom... S elég sokat van ölben, meg bekendőzve, az már szórakoztatásnak számít? Ha ébren van és elvan, akkor néha hagyom, vagy direkt leteszem, de ez úgyis csak 1-2 perc még, de azért hadd lássa, hogy ilyen is van. Ha megunja, persze jön ölbe. De szoktam vele beszélgetni is, főleg, ha J nincs itthon. Ja, meg persze éneklés megy egész nap, de az inkább J miatt, ő nagyon szereti, ha nótázunk :).

Pelenkázás: fél kézzel összefogva tartom végig a lábait, a másik kézzel intézek mindent. Így egész hatékony.

Ildi, jól érzem, hogy egy ideje sokkal kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb vagy? Legalább is a hsz-aidból ez jön át! Meg azt akartam kérdezni, hogy azt hogy érted, hogy kisebb Lara étvágya a játszócumitól?

Kutyafüle, vicces ez a "ráront anya" :D. Elképzelem a jelenetet, ahogyszegény kiscsóka sokkot kap a pusziktól :).

Petrus, hát a 6 hetes megnyugvás alatt én sem vm drámai változásra gondoltam ám :). Csak épp 8ilyenekre, hogy picit addigra érezhetően könnyebb lesz minden és talán már nincs annyira túlélésszaga a napoknak. Persze ikrekkel nem tudom milyen...
kalloni
 
 


EMESE:Köszönöm a választ :!: Olyan édes kisbabád van gratula :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
reni mamy
 
 


kalloni magam sem értem, de tényleg jobban vagyunk :), talán belerázódtunk a dolgokba és elfogadtam mindent így ahogy van :)

lányom most altatja magát, kaja után elvan kb fél- 1 órát ébren aztán elkezd nyafizni, most már berakom a kiságyba cumi a szájába és elvan, ha nem alszik be egyre nyügősebb lesz hasrafordítom és megy a szunya, az előbb 4 órát kibírt kaja nélkül, ebből 3-at aludt :)

játszócumi: arra jó, hogy azt rágja míg nem melegszik meg a tejcsi, meg akkor egy hangja sincs max morog, igazából tényleg nem szokott torkaszakadtából ordítani, olyan kis nyugis baba :)

mozza lányom kedd óta nem eszi meg az adagját a 617-et , mégis ugyanúgy viselkedik, gondolom most pihenteti kicsit a hízás ütemét, hiszen elég sok felment rá eddig :), pontosítok 2 naponta megeszi :)

lányok akkora borulás jön, hogy tuti vihar lesz, és 1,5 óra múlva mennem kell Éduáért az oviba :)

lányok, amúgy ti mindig a kaja kezdésétől számoljátok a köv kaját?

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


sZIASZTOK!
Megjött Hannus véreredménye.Vérszegény,ezért nekem kell vasat szednem.Meg sajna emelkedett a bilirubin szint.153-ról 158-ra.Annyit írt a főorvos hogy betöltött 6 hét után kontroll.Gondolom ha addig nem megy vissza a sárgaság akkor befektet?Vagy nem is tom.Most a védőnőm a teát javasolta meg a szopit.Meg hogy sokat napozzon.
Nagyon félek,hogy visszakerülünk.A védőnőm szerint szépen lehúzódik még addig,mivel Hanna szopik jól,hízik is rendesen,meg egyáltalán nem aluszékony.Jó nincs mindig fenn,de pl most is 11:50-tól eddig fenn volt.Volt ebbe szopi,játszás,pelus csere.
Nem tud valaki még módszert arra hogy tudnám még segíteni hogy addig kiürüljön a szervezetéből?Petrus?
Bogi nagyon szép a fülbevalóval!
Pelenkázás,hát Hanna is elég aktív közben.Bár mi még nem voltunk nyakig kakisak,de a pelenkázót mindig lepisili vagy le kakilja.Sőt volt már hogy a kaka a kezemben landolt,vagy olyan gyorsan jött,hogy a földön kötöttt ki. :lol:
Mennem kell,Gréti hiányol.Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


sziasztok

mniki
sztem ne aggodj,kitartas!! en 2 ujjnyira voltam kitagulva mire kozoltek h estere lesz vmi kb.. (ez fel 10kor volt meg )
9:55kor megszuletett Boro.. volt nagy meglepodes szulesznok es orvos reszerol :)



tegnap megnezett minket a doki! sargasag mar csak a szemen latszik kb.. es minden rendben halistennek.
szopival kuzdok. van par csomo ami egyelore nem akar eltunni :|
tegnap ota apa maszirozza es mar ket harom el is tunt!
ugyhogy ez is javulni latszik.. igy a tejem is tobb.
de kis potlas meg igyis kell. de inkabb ez mintsem ehezzen.
aztan remelem beall a dolog amint sikerult eltuntetni a franya csomokat
:oops:

van esetleg vkinek barmifele modszere meg amivel elosegithetnem az eltunesuket ? :oops:

Netti
Kép
maumau
 
 


anita!

szoktal neki tejcin kivul adni vizet?

Netti
Kép
maumau
 
 


hűha már villámlik, meg dörög is :(

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ancsi,
nekem is azt mondta a doki, ha furi szagú a köldökcsonk, hívjam.

Ildi,
én a végétől szoktam nézni :)
épp mpst vagyunk túl egy etetésen, már majd szétdurrant a mellem. mondjuk nem szopizott túl sokat, csak kb. negyed órát, sztm egy óra múléva kajás lesz megint :)

emese1979
 
 


Ildi
szopi elejétől kell számolni.
pumuklii
 
 


én ezt olvastam...
pumuklii
 
 


kréééém ,te még egyben vagy...vagy maradtam "egyedül kettesben"???

csajok a magzatvíznézés nagyon fáj??? holnap akar a dokim csinálni ha befér a "betonba" a ketyere...félek...

Kép
Kép
mniki84
 
 


mniki nekem nem fájt és semmi nem volt utánna sem :)

pumuklii én is mindig a végétől számoltam

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Maumau:Én nem adok neki vizet.Te adsz?Mennyire voltatok sárgák?Ti is voltatok kezelve vele?Mi kaptunk antibiotikumot és kékfényt.A víz is segít?Azt is pohárból adjam? Csomókra csak a maszírozást tudom,meg esetleg meleg víz alatt is megpróbálhatod.
Én is a szopi kezdetétől számolok.Tehát ha délben eszik,akkor elvileg 3-kor kel újra.
Magzatvíz vizsgálat nekem nem volt,de szobatársaimnak igen.Azt mondták nem vészes,kb mint egy rákszűrés.Ne félj tőle.
Fabri,iwiw-en láttalak,a sétás képen.Nagyon csini vagy!Mintha nem is szültél volna.
Nekem még most sem húzódott vissza a pocim teljesen,sőt jó nagy bendőm van.Meg a barna csík is megmaradt.Az már nem fog eltünni?Gréti után eltünt egyből. :roll:
Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita
el fog tünni, szép lassan, de elfog.
Én azt hittem most több marad rajtam, de csak 1 kg maradt.

Ildi
én több helyen olvastam, hogy így szokták... nemtom. Én felíom általában, hogy mikor kezdünk szopizni és melyik ciciből. Nem mintha tartanám a 3 órát vagy 2 órát.
pumuklii
 
 


kalloni: amúgyis mentem volna postára, ne aggódj :) Útnak indult a könyv :)

Rendszer működik, a két utolsó kajánál néha csak 3,5 óra telik el, tegnap fél 10-kor evett, aztán reggel hatkor. Most hason tettük le, így tök jó éjszakánk volt :)
Vendég
 


Én a szopi elejétől számítom... És néha elfelejtem melyikből szopizott utoljára... :oops:

Ildi, remélem nem áztok el... Itt is készülődik.

Marci ma reggel 9-től kb. 1-ig ébren volt. :shock:

Na, ma leadtuk a tgyás és anyasági igénylőlapot, de a családi pótlék igényléshez saaaaajnos egy nagy kék papírlapot kell kitölteni, nem pedig azt, amit letöltöttünk az internetről... :? És az oep-nél akkora bamba volt a nő... Világosan le van írva, hogy milyen dokumentumokat kell mellékelni, erre azoknak a felét visszadta, mondván, hogy ez nem kell... Na kíváncsi leszek...

Kép

Kép
adraci
 
 


adraci nekem is netes igénylőlapom volt elfogadták :)

végül férjem hazaért, most megy érte, szakad az eső

panndi már én is először oldalt rakom le, ő hátára fordul, ha így nem bír aludni hasrafordítom:), éjszaka azért háton alszik még :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Lányok,
kb mekkora súlya van egy babamérlegnek?

emese1979
 
 


Anita!
Itatás, szopizás, ergo sok folyadék segíti a kiürülést. Kórházban kapna gyógyszert, ami gyorsítja a kiürülést meg megnéznék, mitől lehet még sárga. (vércsoport, vírusok stb.) De nyugi, ha nem aluszékony, az jó hír ;)

Szopizást én is az elejétől számolom. (jah, számolhatom, de ŐK nem tudnak számolni : ))

Véres, váladékozó, bűzös köldök=ORVOS
Emese! Nagyon szép a babód! :)
Vendég
 


Ildi, akkor komolyan mondom, hogy ezek hülyék... :roll:

No, a sógornőm elküldte a homeos bogyók nevét, amiket lehet adni a következőkre:

-chamomilla vulgaris 15CH: hasfájás, nyűgösség, nyugtalanság, kólika, majd később fogzáskor

-colocynthis 9, 15 CH: erős, görcsös hasfájásra

Kép

Kép
adraci
 
 


Na tettünk egy kört:posta,bolt.De hazafelé felébredt...most a kendőben van,én meg meg tudtam így csinálni az ebédet meg meg is ettem :lol: Majd dobok képet róla!Lehet h így megyek majd ki vasárnap meglátogatni az uramat :wink: Viszont Izus most trottyolt itt nekem...lehet h én is és a kendő is kakisak leszünk....na majd kiderül 8) :lol:

annus11
 
 


Chamomilla vulgaris nekem is van otthon. Fogzáskor adtam Majának, de úgy emlékszem nem jó túlzásba vinni az adagolást.
pumuklii
 
 


Petrus köszönöm!!!Akkor eszünk,iszunk ezerrel!!!Vércsoportot néztek nála,A+,úgy tudom azzal nincs bibi.De tényleg nem aluszékony,mert a kórházban mikor az érték magas volt,akkor még a pelenkázásba is bealudt,meg az evésbe is.Állandóan piszkáltam.Sőt ha én akkor nem ébresztem enni,állítom fél napokat is átaludt volna.
Nem raksz majd képet a 6 hetes babáidról?Már bizti sokat változtak.
Én mindjárt rakok párat,már napok óta készülök.
Annus végül kakis lettél???

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Még alszik Izus...de én lassan megfulladok a szar szagtól :lol: :lol:

Emese!
Mérleg nem nehéz.Legalábbis az anyém.Könnyebb mint a gyerek...kb 2 kiló max.

Szopi!
Én azt szoktam nézni h mikor kel,mert akkor általábna rögtön kaja,tehát én is az elejétől számolok.

Adraci!
Szerintem is el kéne fogadni amit a netről letöltesz...azért van fenn!

OEP ügyintézők...hát érdekesek az bizti,remélem h minden oké lesz nálam is.Még azt se tudta megmondani h kb mennyit fogok kapni...pedig nálam nem olyan bonyolult számolni...na mindegy.

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: