Új privát üzeneted érkezett!

igen Hettuli nemsokára szül :lol: !!!! remélem üzen vkinek, mert én úgy szeretek pityogni kicsit a babák születésén :oops: :oops:

Szép napot!
Vica
wicca

én 82 kiló vagyok! :shock:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

83 én vezetek!
Ráadásul én alacsony vagyok, Levivel 73-mal kezdtem, Dorkával 80-nal. Most nagyon kövér vagyok.
Egész jól bírom a gyümölcsnapot banán-eper turmix volt az ebédem. A fiúknak meg a dédiknek gyümölcsszószt csináltam és halat sütöttem, ezeket nem szeretem, így nem volt kísértés.
Vendég

:shock: :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Tök rossz idő van. El akartunk menni ma a barátnőmékhez, de így nem indultunk el, nehogy megázzunk, meg hideg is van nagyon.....grrr
:twisted:

Ja, és egész délelőtt hamenésem volt, meg hascsikarásom, lehet ez a hülye káposztaleves. Na ennyit erről. Jól elintéztem magam.....
Többet látni sem akarok ilyet. Két szem kekszet ettem, na az is kijött, most 6 db széntabletta a mai kajám. Ez ám a fogyókúra...

Wicca: nagyon édes kicsi Bálint baba. Milyen picurka. De rég volt Dorka ekkora....Nekünk is vannak videók, de én még odáig nem jutottam el, hogy fel is tegyem őket, nincs időm rá...
Nekünk az ülés nem giraffe club-os, azt előbb vettük, az Römer. Így nem tudom milyen az ülés, de bizti szupi.

Gégéé: Emma baba is nagyon cuki. Hogy jár a lába, mint aki úszni akar. Cukorfalat. Nagyon sokat változott a 4 hetes-hez képest. Jajj, milyen kis picikék voltak, igaz???

Tényleg Hettulival mi van? Mikorra van kiírva?

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok!

Csajok súlyról annyit, hogy szeretnék én 83 lenni :oops:

Hetullinak ha jól emlékszem egy hete van csak, elvileg nekem ír sms-t de Tüncit is riasztja, ha megvan a kiscsajszi, csak megtudjuk hamar :lol: :wink:

Matyinak megmutattam Bálint kacagását, nagyon leste tetszett neki :lol: Amikor Emmucit néztem akkor aludt őt még nem látta :lol:

Holnap megyünk horgászni egész napra meg apu 50ik szülinapját megünnepelni, jó vacak időnk lesz :evil:
Kemencében lesz csülök sütve amiről nem tud, kicsit titokzatosak vagyunk :lol: Meg asztali körfűrészt már megvették, mert kellett otthonra, azt mondta jó az neki szülinapi ajándéknak, örült is neki. Azt nem is sejti, hogy fényképgépet is kap majd :lol: Meg összeállítottunk neki egy albumot a saját fényképeiből, mamától kunyeráltam a képeket az elsőn még mama pocakjában van :wink:
Kiváncsi vagyok mit fog szólni hozzá :!:

KépKép
winchi

Sziasztok!

Bekukkantottam, éreztem, hogy emlegettek!!! :oops:

Winchinek megvan még a száma. Gondoltam majd neki röpítek hírt. Jaj tegnap éjjel azt hittem már szülök, de aztán elaludtam és reggelre semmi. Kicsi fiam is csinált ilyet velem. Akkor pakoltam össze a táskámat. (40. héten :D) Most előrelátóbb vagyok, már egy hete itt porosodik. Mindig dobok bele még valamit. Lassan be sem lehet cipzározni. :shock:

Lányok, én pocakostól vagyok 70 egynéhány kg. 61-ről indultam. Mindig meg akarnak nyúvasztani, hogy csak egy nagy pocakom van semmi más. Hátulról már sokan azt hitték, hogy meg is szültem. Persze, mert a pingvin mozgásom csak pár napja jött elő, addig még futottam is a fiam után.

Meddig hagyják itt Fehérváron a túlhordást??? Mert nekem hétfőn kell mennem nst-re és akkorra vagyok kiírva.

Winchi nagyon jópofa ez a szülinap. Imádom az ilyeneket! Talán még az idő is jó lesz. Az előbb jég esett itt nálunk, most meg égeti a fejem a nap az ablakon keresztül. :roll:

Kép

Kép
hettuli

Hettuli: barátnőmet 1 hetet hagyták túlhordani, akkor indították neki. Jönnek mennek a frontok, csak megindul magától.
Irigyellek, hogy ilyen jó alkatod van, pedig írogattad, hogy éjjel túró rudizol (olvasom Tünciéket), ha én éjjel is ettem volna 100 kiló lennék, pedig nekem is van szaladgálnivalóm Levi után. Most meg már Dorka után is.
Jaj, már nagyon a végén vagy, izgi.
Kívánom, hogy gyors, problémamentes szülésed legyen. :wink:
Vendég

hát mit is mondjak, legalább a fogyókúrám sikeres. :)
persze, hogy ne legyen ekkora az örömöm, folyamatos szorulásom van, már a terhesség eleje óta. akkor még használt a laevolac, mostmár csak a nagyadag tisasen.
meg hát a folyamatos idegeskedés sem segít...
59 vagyok, még -6kg a cél. annyival indultam. Zsófival voltam 74max, szopival meg 72.
majdcsak lemegy.

hettuli! kívánok neked egy szép szülést, egészséget, kitartást! erőt!

ancsi! lehet, hogy ez a káposztaleves lényege?

párom is próbál fogyózni, de neki nehezebb, meg könynebb is.
nehezebb, mert szeret enni, szerencsére én nem. és könynebb, mert el tud járni néha edzeni meg úszni. 112volt neki a max, 5kiló ment eddig le belőle, év eleje óta.
Vendég

Hettuli,igen egy hetet várnak,aztán indítanak.Jázminom a betöltött 41 hét utáni napon született ,tehát már a 42dik héten! :lol:

Winchi,na nem mondod hogy 83 nál több vagy??!!Nem hiszem el!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mancsa köszönöm,hogy megkérdeztétek.
A kilókat ne is mondjátok.
Dórkával amit felszedtem nem tudom leadni. kb 15 kg tornázni kéne,de idöm energiám nemigazán van.

Kép
Kép
s. zsófia

Írtam egy csomót és én balga megemlítettem a fiamnak, hogy mindjárt megyünk el apáért. Gondoltam gyorsan megetetem és addig befejezem a hsz-t. Na amíg elkészült a kaja kikapcsolta a gépet!!! :evil: Mondom neki miért nem kérdezted meg kikapcsolhatod-e. De anya, én tudom egyedül is!!! De miért kapcsoltad ki??? Mert, ha elmegyünk ki kell kapcsolni. Igaza van, én tanítottam... :shock:

Kép

Kép
hettuli

Kép
hettuli

Látjátok ezt a táblázatot? Kíváncsi vagyok nálatok áll-e a dolog. Mert nekem a fiamnál már ugye tuti tudjuk, hogy igen. Most lányt mondtak és ez szerint is azt lenne. De a férjem folyton idegesít mikor mutatom neki a rózsaszín ruhácskát amit már előre elviszek magammal, tanulva abból ami a fiamnál történ :lol: :lol: :lol: Szóval nézi, nézi aztán megszólal: Hülyén fog kinézni a fiunk rózsaszínben. Wháááá! Hát ki akarta tudni mit mond a doki??? Én nem, ő erősködött, most meg idegesít ezekkel. Tehát érdekel nagyon a dolog. Bár ezt a pár napot már kibírom...
hettuli

Hettuli
Megnéztem, nálunk stimmel.
Megnéztem Anyu adataival, velem és a bátyámmal is stimmel.
Még két másik anyuka és gyermek adataival is szintén jó..hm,szerintem kislányod lesz!!! :lol:
tünci28

Sarmon pedig jóval több vagyok :oops: De még mindig 5 kilóval könnyebb mint amikor teherbe estem :lol: Annyi soha többet nem akarok lenni :twisted:

Hettuli nekem stimmel a táblázat: Február elsején v másodikán fogant Matyi és márciusban voltam tavaly 27. Fiút ír, bejött :lol: Van egy másik féle fogamzásnaptár is azt hiszem az alapján is bejött.

Amikor én szültem akkor is egy hetet hagytak ismerősömnek ráhúzni, úgy volt hogy kedden indítanak, hétfőn megindult a kiscsaj :wink:

KépKép
winchi

Nálunk is stimmel mindkettő.
Vendég

Szuper!!! Kicsit megnyugodtam, bár én kezdettől fogva mondtam, hogy lány.

Egyébként ahol előzőleg szültem a végén minden ctg-után volt uh-is, áramlás nézegetés meg ilyenek. Itt meg csak nst aztán pecsét és viszont látásra egy hét múlva. Nem mintha bánnám, csak nem tudtam mi a módi.

Tényleg, anyukám adataival meg sem néztem!
hettuli

Sziasztok!!

hűű, mennyit írtatok, nem győzöm visszaolvasni, csak fő vonalakban!!!

Hettuli: én úgy tudom, egy hetet hagynak túlhordást, aztán befektetik az anyukát és még úgy pár napot adnak megfigyelés alatt, és csak azután indítanak

kívánom h gyors és szép szülésed legyen!!!!

hajhullás: az első félévben nekem is durván hullott a hajam, most is hullik vmennyire, de akkor majdnem h kopasz voltam, mostanra meg tele vagyok babahajjal, és végre eljutottam fodrászhoz is, és még ő is megjegyezte, h mennyi sok hajam van :lol:

fogyókúra: háát, én nem tok fogyizni, meg csokizok még mindig ezerrel :oops: , sztem ez így is lesz, amg szoptatok, bár lassan sztem leválik rólam a kispasim, sztem a melegben ő sem kívánja a meleg tejcit, meg amúgy is már majd egy éves :D

kinőtt még egy foga, alul, így már van 7 fogicánk :D , az éjszakáink borzalmasak, van h 2-3 órán át nem alszik, majd hajnalban beájul és durmol fél 10-ig is akár :shock: mi meg apával zombulunk másnap :D

Miló mászik-kúszik ezerrel mfelé a lakásban, csak győzzem kergetni, és folyton veszényszavakat kiabálok neki: Milán azt nem szabad, Milán oda ne menj...lassan kiképzótisztnek érzem magam, nameg a szgépet ő is előszeretettel nyomkodja, hiába állítottuk be h rákérdezzen, még így is ki tudja kapcsolni :shock:

megkaptuk a pneumos oltást, láza nem lett, de v 3 napig nyügi volt

csatolok pár képet, bár lehet iwiw-en már láttátok :lol: Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
naspolyácska

Sziasztok Lányok!

Hettuli:Nagyon szép nevet találtatok a kislányotoknak :D :D :D :D :D

Én is csatlakozom Winchihez szeretnék én is 83 lenni,olyan lassan mennek a kilók 7 kg-ot fogytam 2 hónap alatt bár azt mondják hogy nem szabad egyszerre sokat fogyni.
Majd most kezdek el tornászni.Aztán majdcsak lesz valami.

Wicca:Megnéztem a videót nagyon édes :D :D :D :D :D :D :D meg a képeken is!!!!!!!!!!!! :D :D :D Örülök hogy visszajöttél :wink:

Ancsi:Mi is ma csak 45 percet sétáltunk aztán esett az eső :cry:
Vendég

nálunk is bejött a naptármódszer!! :D :lol: :lol:

csajok, ti milyen kiscipőt vettetek a babáknak, mikor már totyogtak??mik a jó minőségű kiscipők?

Kép
naspolyácska

Szia Naspi!Mi siestát veszünk a Hannusnak.

Hogy vagytok?
Vendég

Szia!!

kissé fáradtan, de talán kezdem én is megszokni a helyet, most beruháztunk egy babakocsiba, így azzal már fogok tunni tömegközlekedni is, városliget, margitszigetre ha rekenő hőség lesz

Orchidea: egy év amíg újra virágot hoz, de akkor több hónapon át is virágzik, meg kell tápoldatozni, van külön tápoldat, kif. orcideáknak

a siestát én is néztem neten, néztem a liliputi tutyit is, h itthonra, bölcsibe az jó lenne neki

Kép
naspolyácska

ilyet teszveszeltem Kép

Kép
naspolyácska

Nagyon aranyosak a képek :D :D :D helyesek vagytok :wink:
Jó ez a babakocsi biztos kényelmes Milónak hát igen pesten nem egyszerü közlekedni nagy babakocsival.
Itthonra nem tudom hogy milyet veszünk neki Hannus még nem nagyon lépeget csak feláll mindenhol majd ha már lépked akkor veszünk neki.
Majd jönnek a lányok tanácsokkal.
Grartula a fogacskákhoz :D Hannusnak még mindig nincs.
Vendég

Naspi:szépek vagytok! Tök jó ez a kocsi. Nekünk is van egy kis esernyőkocsink, azt nem is lehet dönteni, csak egy kicsit. Mikor Levi 1 éves múlt akkor vettem, mert előfordult, hogy vonattal mentem Pestre vele, akkor intéztük a hitelt és ha csak egy papírt kellett bedobni a banknak akkor apa nem vett ki szabit ezért, én meg nem vezetek Pesten.
Nagyon jó vele közlekedni.

Cipő: hát Levinek sajna bokasüllyedése van, évente hordom ortopédiára. Azt mondta a dokibácsi, hogy az a lényeg, hogy ha hátulról megnézed a cipőt, akkor egy picit kifelé dőljön. A betétes cipőre minden doki mást mond, Levinek azt javasolták.
Siesta volt az első cipője, azóta csak úgy veszek siestát, ha akciós. Amiket én ismerek és nagyon jók az asso (siesta utánzat), falcon, tanoda, liliputi, elephanten(deichmann, de ez nem betétes, de nagyon jó)). A szomszéd városban van egy kis bolt, ahol minden szezonban 1 fajta siesta cipő 50 %-os, általában az van Levinek, de ha lecsúszok róla, akkor ezek közül veszek. Az auchanban van egy cipőbolt, sebastiano asszem, mi ott vesszük ezeket a cipőket.
Otthonra Dorkának már vettem egy vastag zoknit, aminek az egész talpa csúszásgátlós, remélem az jó lesz.
Anyagi csőd a cipővásárlás, mikor elkezdett járni Levi volt egy kinti cipője, meg egy benti szandálja, később már 2 kinti kell, egy játszós meg egy ha elmegyünk valahova.
Nem is tudom mi lesz, ha mindkettőnek cipőt kell venni.
Vendég

Lara: Dorcsinak sincs foga, apa azt mondta gyűjthetünk protkóra, de majd mondom neki, hogy Hannusnak sincs pedig 1 hónappal idősebb. :lol:
Vendég

szia Mancsa!

A barátnőm super fit márkájú szandit vett a kislányának és meg voltak vele elégedve.Megkérdeztem a védönőt hogy ő milyet javasol a siestát mondta hogy az nagyon jó persze minden boltba más áron van,egy pici bababolt van ajkán ott 8 ezer a siesta a brendonba ugyanaz 11 ezer.
Tök jó az a bolt ahol féláron lehet venni cipőt. :D
Egyik ismerősöm tegnap mondta hogy az ő lányának 14 hónaposan kezdtek jönni a fogai úgyhogy még ráérünk :lol:
Dorkának boldog hófordulót így utólag :D :D :D :D

Gégéé:Emma nagyon édes a képen amit feltettél :D :D :D :D :D
Vendég

Vendég

Lara:Nem ismerem ezeket a cipőket, de nagyon jókat írnak róla. A super fit cipőket sem ismerem, de majd megnézem. Nekem a salus tetszik még, de az csak Levinek, mert rossz a bokája. Remélem helyreáll neki.
Télen Levinek siesta bakancsot 6000 ft-ért kaptam, örültem neki nagyon, minden szezonban 1-et nő a lába, már 27-es.
Vendég

Lara!
Bocsi, hogy ismeretlenül, valakinek érzem magam ;) Látom, hogy a liliputi cipőkről kérdezel: mindkét gyerkőcömnek van, karácsonyra kapták, és borzasztóan jók! Bőrből vannak, hagyják szellőzni is a lábat, mégsem fázik benne a talpacskájuk, pedig a konyhánkban elég hideg a kő. Viszont nagyon kell vigyázni, hogy ne legyen az alja poros, morzsás (előfordult, hogy fogta magát a fiam és kirohant benne a homokba, mire utolértem, már belelépett a homokba), utána nagyon csúszik akkor is, ha letörölgeted, mert nedves törlővel nem lehet letörölni, csak szárazzal, mondjuk körömkefével jól kikefélni.
Ami nagy előny viszont, hogy nem tudja a bébi leszedni a lábáról, mert nagyon jól ki van találva a gumírozott része. Én szeretem. :)

Kép
Kép
norwell

Mancsa:Akkor azt a bakancsot tök jó áron vetted :D
Bizti helyreáll Levi bokája,főleg ilyen szupi cipőktöl :wink: Jó nagy lába van már Levinek :)

Szia Norwell!Köszi szépen ,aranyos vagy hogy írtál :D
Jól hangzik már olvastam róla más fórumon is és ott is csak jókat írtak róla :wink:
Aranyosak a gyerekek :D te is fehérvári vagy?
Vendég

nézegettem a cipőkről írtakat.
van egy olyan siesta cipőnk (majdnem 30 éves), ami még az enyém volt. most jó a lányomnak. :)
asszem még én is örököltem valakitől. :D

naspi!
berendezkedtetek már pesten?
tök jók a képek. milán nagyon édi!
Vendég

Sziasztok!!!

köszönjük a dicsiket!!!

sztem első körben kipróbáljuk a liliputi tyutyiját, itthonra, aztán majd meglátjuk, mert mire elkezd járni a Miló, addigra meg ősz lesz minimum, és kintre sztem a brendon outletben veszek neki cipőcskét, ott is ki lehet fogni jókat olcsóbban , vfigyeljük az akciókat, hátha lesz vmi jó máshol esetleg:D

Anyany: hát a lényeges dolgokat elrakodtam vhogyan, már dobozok-zsákok nincsenek, még pár tárolódobozt kell vegyünk az apróságoknak, mert amit vettünk kevésnek bizonyultak, meg kell a Miló szobájába meg a nappaliba szőnyeg, meg vmi szkrény-féle a tv-s dolgok tárolására, mert vettünk egy lcd tv-t a falra-sajna a szoba túl picike, így a korábbi képcsöves nagy tv-nket eladtuk, és a hifinek, meg a beltéri egységnek kell vmi, szval van még mit költeni :( ráadásul a Miló másik a vezetékeken keresztük, piszkálja őket, nem győzöm mindig figyelmeztetni, elhajtani onnan:lol:

sajnos otthonosnak nem érzem a lakást, és tudom h soha nem is lesz az, hiszen ez nekünk ugye csak egy albérlet, ezért nem is fogom soha otthon érezni magam benne. majd ha az albérlőink elköltöznek, eladjuk a házat, és majd egyszer, ha minden úgy alakul építkezni szeretnénk. majd azt a házt újra az otthonomnak fogom tekinteni, de addig megpróbálom ezt a jelenlegi helyzetet egy átmeneti megoldásnak megélni, és túlélni vhogyan. nagyon nehéz ez, hiszen a sajátunkat hagytuk el, és így h van egy sajátunk, nagyon nehéz most máséban lakni.

egy plusz dolog azért van: az h picike a lakás, így könyebb takarítanom, főleg most, h a Miló mászkál mfelé, és "takarít" :lol:

a szgépet rendszeresen kikapcsolja, el kéne adnunk a pc-nket és venni egy laptopot...talán az lesz a köv. beruházásunk :shock:

Kép
naspolyácska

Én a Bobbi Shoes-eket is szeretem,a Tescón belüli Deichmannban szoktuk venni.
Első cipőnél fontos hogy a bokánál magasított legyen hogy jól tartson,lehetőleg valódi bőr felsőrész,puha könnyű hajlékony csúszásmentes talp.
Winch,megtaláltalak iwiwen,milyen hosszú neved van!Így is írod alá a hivatalos papírokat?Az esküvői képetek tök szép,jó volt ott a hajad nagyon!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jaj, Szösz!!! Elfeledkeztem rólad!!! :oops: :oops: :oops: De pótoltam ám!

Kép

Kép
hettuli

sziasztok!

hettuli nálunk nem jött be a kínai naptár...

Évi&Emma

KépKép
gégéé

szép jónapot!
megnéztem, nálunk sem jött be a kínai naptár. Zsófinak is az egyik hugomnak is meg nekem is fiúnak kellene lenni. :)
Vendég

hettuli nálunk Dorottyának fiúnak kellene lenni.

Kép
Kép
s. zsófia

Na bumm! Pedig eddig mindenkinél bejött, sőt anyukámnál is mindhárom esetben.

Kép

Kép
hettuli

Gégéé! Megnéztem a videót, behaltam rajta. Winchi téged meg kibugásztalak iwiw-en. Nagyon hasonlít rád Matykó. Igaz mindegyik gyerkőcöt elfogadnám itt, de Matyi nagyon komoly kissrác.
hettuli

Sziasztok!

Sarmon, Hettuli visszajelöltelek titeket :lol:

Visszaolvastam, az agyam szita a felére sem emlékszem, fáradt vagyok, anyuék délután mentek haza, jól sikerült a szülinap majd teszek képet.

Csak a cipő téma rémlik, Matyinak vettük a Deichmannban bobbie shoes bakancsot a múltkor, tök vagány persze még nem hordja :lol:
Nekem is a siestát dicsérték sokan meg az elephantent. nekem még a pedipedek is tetszenek.

Sziszkó szépek vagyok :wink: Jó lett a hajad :lol:

Megyek alszok...

KépKép
winchi

Lara!
Nem, mi Győr mellett lakunk. :) Egyébként még a cipő-témában: ezek csak neten rendelhetők, és a fiamnak elég nagy lába van, a keresztszülők meg, mivel meglepinek szánták, nem kérdezték meg a méretet. A 2-3 évesekre való már csak éppen hogy jó neki, pedig most lesz még csak három éves, szóval érdemes inkább eggyel nagyobbat venni, mert azért nem olyan olcsó, és hamar kinövik...

Kép
Kép
norwell

Jó reggelt!

Hogy milyen egy f*s idő van :evil: Jó kis pünkösdi idő :(

Száva baba kibújsz ma??? :lol: :wink: Hettuli gyorsat, könnyűt kivánok!!! :wink: Vencel időben érkezett? Milyen szülésed volt vele?
Gyönyörű Vencel, megnéztem a képeken, igazi szépfiú :lol: Biztos Matyi is ezért tetszik :lol:

Ilyen országhírűek vagyunk, hogy Győr melletti anyuka is olvas minket? :lol: Gyere Norwell szívesen látunk :wink:

Megyek gyümihiánya van Matykónak

KépKép
winchi

Sziasztok!

Anyany: Nem tudom pontosan melyik gyerekülést néztétek ki, de a hónapban a Brendonban a Kiddy Gyerekülés Comfort, baba magazin kuponnal 10.000.-tal olcsóbb!

Gégéé: Aranyosak a videók. Mi is szoktunk videózni, mikor visszanézzük Réka élvezi a legjobban, hatalmasak kacag saját magán! :lol:

Hettuli: Köszi a jelölést! :wink: Vences nagyon aranyos! :D Hatalmas drukk mára!!!!! Várjuk a híreket!

Naspi: Szépek vagytok a képeken, jól áll az új frizu! :D

Winchi: Hogy sikerült a szülinap?

Ja, és Rékának kibújt az első foga!!!!! :D

Szösz

KépKép
szosz

Írisznek még nincs foga.Egyébként ma extra nyűgös...Hüle idő,ki se tudunk menni,idebennt meg áll a por ,Apa vés,maradt még 3 villanykapcsoló ami magasan van,azokat teszi lejebb.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!
Itt vagyok, megvagyok! Holnap nst ismét!!! Pedig azt mondják a lányok előbb jönnek. Hát ez nem! Vencel két nappal előbb, az első fájástól számítva 7 és fél órán belül meglett. Szerintem teljesen kibírható volt. Én hiányoltam a hosszú vajúdást, azt hittem amikor hajnali 5-kor beértem a kórházba, hogy majd délután valamikor érek a végére. Aztán 7:20-kor már a kezemben volt a kisfiam. :lol:

Pedig tegnap este a nagytesó is csalogatta a kicsit. Odabújt a hasamhoz és mondta neki, hogy bújj elő kistesó! De azt mondta nem hallja, mert alszik... Édi volt!

Kép

Kép
hettuli

Szerencsére délutánra kisütött a nap.Izgulok érted Hettuli,akárcsak a tesómért aki szintén minden órás!
Kép Játszanak a gyerekeim
Kép Írisz közben sikongat nekik
Kép rózsafuttatóm
Kép szégyenszemre mai nasink-csöröge

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jaj, tényleg! Anyukád mondta, hogy egy napra vagyunk kiírva. Ezek szerint ő is szereti a pocakját és nem akar megválni tőle. :lol: Fehérváron szül???

Te ne kínozz már, imádom a csöröge fánkot. Nagyim szokott csinálni én még soha nem próbáltam, de muszáj lesz, mert nagyon hiányzik!!!

Kép

Kép
hettuli

Nagyon egyszerű és gyors nasi a csöröge,én sűrűn csinálok,mert nagyon szeretik a gyerekek(meg én is :oops: ).
Nem -nem tesóm egyébként 7-ére van kiírva,de 4 kilóra saccolták már egy hete a babát,úgyhogy jöhet az előbb is.
Pesten laknak,Ott is szül.
Már várom nagyon meg az egész család hogy meglegyen a kis Danink.Tesóm 35 éves(ezt a többieknek írom,mert hettuli ismeri),első babája és az előző palijával 17 évig élt együtt,már akkor tök szeretett volna babát,de a csávó nem akart.Most az Ottóval meg már igen régóta próbálkoztak,mire összejött a kis Dani.Nagyon izgulnak,meg mi is.tesóm elég hipohonder,tényleg nagyon alacsony a fájdalom küszöbe,nem is tudom,nagyon aggódok érte.Többször hív sírva,hogy nagyon fél... :( Mihelyst meglesz rohanunk fel hozzájuk,és egyben el akarunk menni a Pösti állatkertbe is.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?