Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukk, ma vizsgáztam Controllingból, az 1. jegyem fenn van a neten, 5-ös lett.
Szavaztam minden topikos induló gyerkőcre.Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Ovónénik!
Gyors segítség kellene:melyikőtök ismeri azt a gyerekverset, hogy Napsugárka vagyok, homlokom ragyog, tündöklő gyémántból koszorút fonok....
Valahogy így van.

Köszi:MelindaKép

Koda!
Miért nem sikerült a fejecském?
adnilem

Bocs sikerült.Köszi Koda.

Melinda
adnilem

Panka!
Nem tudom megnyitni a mailt!

MAgdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Először is köszönök minden szavazatot Domi nevében is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Emese!

Igen taxival jöttünk haza. Jó sokat kellett várni az autóra. Este össze is raktam a járókát de imbuszkulcsom eltünt és így csak kézzel tudtam becsavarni a csavarokat. De ma már hoztam anyáéktól úgyhogy csavarok meg vannak erősítve.
Domi egy ideig el van benne de ha meggondolja magát akkor ki akar jönni és ordít. Végül is mondhatni, hogy bevált a járóka, hála neked!!!!!!! Legalább főzni és takarítani tudok tőle.

Zsua
zsua1

Sziasztok!

Szavazatom nekem is elment! Azért majd tájékoztassatok, hogy nyert-e valaki. Tényleg, mikor lesz végeredmény?

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!
Már régen voltam köztetek, de próbállak követni Titeket! Remélem a tanév és a számítógépkezelői vizsgák után több időm lesz.
Szia Búzaszem!
Én is óvónő vagyok,a Stadion oviban vagyok.
riki

Most látom milyen időpontban írok!!!!!!!!Már ideje lenne aludni.Holnap tanfolyamra megyek és csak ilyenkor tudok egy kicsit gyakorolni a gépen.
Búzaszem!
Bocs, hogy az előbb nem köszöntöttelek köztünk!Én is nem olyan régen csatlakoztam, egyedül Forgit ismerem.Mindenki nagyon szimpatikus számomra így a neten keresztül és remélem, hogy mindenkivel fogok találkozni.
Szép napokat mindenkinek,gyógyulást a betegeknek, sok sikert a vizsgázóknak!!!=Kép

Melinda!
Nem ismerem ezt a verset, de utána nézek!
Sziasztok!!!
Egy kép a lányokról:album: Nóra és bettina
riki

Szia Zsua!
Örülök, hogy bevált a járóka. Kép
Bocs a kulcsért, teljesen elfelejtettem, pedig van belőle készletünk.

Lányok!
Nincs valakinek eladó autós gyermekülése, ami nagyobb súlyig jó (kb. 9-től 20-30-ig)?

Puszi: MSE

Üdv: Emese
mse173

Mindenkinek 1000 hála és köszönet a szavazatért!
Kép

Magdi és Lili
lilien_csenge

Sziasztok!

A Vasgyári kórházban hol van a nőgyógy./terhes/ ultrahang?Köszi előre is a segítséget.

Anita
kacajka

Sziasztok!

Be-be olvasok ámKép Szavazat ment minden kis lurkónak 2 isKép Talán segítKép

Anita!
Emlékeim szerint földszint bal oldalon, kb a 3. ajtóKép Ki van írvaKép Magát az épületet bizti megtalálodKép

Magdi!
Stat?

Dodus!
Gratula

Puszi, majd jövök kb jövő hét után gyakrabbanKép
Marika
Hriczom

MarikaKép
Azért ne tanuld "halálra" magad!! Majd szorítok!

KrisztinaKép
Mail ment!!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm én is a szavazatokat a Dancsi nevében is.
Tőlem kapott 5-5 szavazatot: Gyöngy, Hanga, Beni, Domi, Lili. Van még valaki akire kell szavazni?
Este jövök bővebben, de egy fontos kérdés, hátha valaki akkor már nem lesz.
Hatalmas kérésem lenne: nincs véletlenül valakinek kölcsön, 1 éjszakára egy sátorja? Hárman kellene aludnunk benne (Apa, Dodó és én). Jövő csütörtök estére kellene. Úgy volt, hogy kapunk egyet, de az állítólag nagyon kicsi, valami alvós sátor. Nem kellene nagy, hárman összebújva elférjünk benne, az a lényeg.

K.

KépKép

KépKép
kata007

SziasztokKép

Úgy néz ki, talán már jobban vagyunkKép Bár Macinek kicsit folyik az orra. De ebben a süsü időben nem is csoda.....

KataKép
Én sajnos nem tudok segíteni.Kép Amúgy hova mentek?? Nagyon jó időt mondanakKép

RikiKép
Megnéztem az albumban a kiscicáidatKép Édesek!Kép

ZsuaKép
nekünk is eddig tartott a járókában való jólétKép Ha beletesszük Marcit, csak ordít, hogy vegyük kiKép

Kismamáinknak sok-sok pihenést kívánokKép

GyöngyöskeKép
HATALMAS gratula az 5-hözKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!
Ma a pé utáni 14. napon megjött. Legalább nem 45 napra, mint a múlt hónapban, hanem 36. Már ez is valami. Csak elkezd már működni a szervezetem. Majd a köv hónap szerencsésebb lesz, legalábbis remélem.

Kép

KépKép
búzaszem

Szia Zsuzsa!
Nagyon aranyos kismami vagy a képen. Tehetnél fel újabb pocis képet is. Hogy telik az otthoni szabadság? Biztos sokat kell tanulnod. Jó tanulást! És azért néha irjál!

Kép

KépKép
búzaszem

Búzaszem!
Minden hónap egy újabb remény! Tudom, ez olyan közhelyes, hogy ne add fel, de csak ezt tudom tanácsolni!

KataKép
Hát nekünk volna sátor, ha nem is a legdizájnosabb, de gondolom jobb lenne közelebbi helyről szerezni. De ha mégis kellene, oda tudom adni. Tényleg, hova is mentek?

KodaKép
Élsz még?Kép Tulajdonképpen mi volt a bajotok? Mert én is lázas voltam a hétvégén, de csak egy nap volt, azóta csak egy kicsit köhögök. De amint olvasom, ti nem úsztátok meg ennyivel.

Legfrissebb kedvencem

Jó éjt mindenkinek!
Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Újra itt.Kép
Még mindig fáj a torkom, de már megmaradok.Kép

Panka!
Szalvik nem jöttek még meg?

Dodus!
Hatalmas gratula!KépKépKépKép
Nagyon ügyi vagy, igazán büszke lehetsz magadra!Kép
Egy címről több babára is lehet szavazni. Ja, és köszi!

Gyöngyöske!
Neked is nagy gratula az 5-ösért!KépKép

Koda!
Dancsiék mennek a jövő héten erdei iskolába és csütörtökön du. meglátogathatják őket a szülők. Akinek van sátor, az ott is aludhat és a pénteki napot együtt tölthetjük az osztállyal. Csütörtök este szalonnasütés, ilyesmi lenne. Szóval jó lenne ott is maradni éjszakára. Végülis mindenképp megyünk, legfeljebb késő éjszaka hazajövünk és reggel visszamegyünk.
Én is remélem, hogy egész héten jó idejük lesz.Kép

Ditta!
Aranyos vagy, köszi.Kép
Majd meglátjuk, hátha tényleg van valakinek itt a közelben is.
Császtapusztára megyünk, fent Kodának részleteztem.Kép
Édes a csigás (csigás?Kép) kép!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Búzaszem!
Ne keseredj el! Mi 6 évet vártunk a kislányunkra és rengeteget sírtam éjszakáról éjszakára. Tudom hogy milyen és nagyon is veled érzek. Szedsz valamit? Nekem a doki az E-vitamint, a Folsavat és a Jód-pluszt ajánlotta kezdésként. Meg azt is mondják hogy az Elevitet is el lehet kezdeni szedni a fogantatás előtt már 1-2 hónappal.

Puszi: Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a szavazatokat.Kép

Hallottátok, megnyílt Miskolcon az ország első őssejtbankja. Végre valami, amiben mi vagyunk az elsők.Kép

MseKép
Serház utca ott van mellettetek. A Tizeshonvédot és a Szent Istvánt köti össze a város felöli végén.Kép
Mutatvány édes.

DodusKép
Vizsgákhoz gratulálok, nagyon ügyes vagy. Más még csak most kezdi a vizsgaidőszakot, te meg már be is fejezted, hogy csináltad?
Látom te is rajta vagy a kreativos prímlistán.Kép
Igen, egy mail címről lehet szavazni mindegyik kategóriában, csak kategórián belül nem fogadja el ugyanazt a mail címet.
Hova tervezitek a nyaralást?

GyöngyöskeKép
Neked is gratu a vizsgához.
Mikor költöztök?

DittaKép
Jövő hét péntek délig lehet szavazni, nem tudom, hogy utána mikor mutatják meg a végeredményt.
Kedvenc fotód jó.Kép

RikiKép
Képeket megnéztem, lányok édesek.

AnitaKép
Csak nem te akarsz menni uh-ra?Kép
Receptet köszi.

MarikaKép
Megy a drukk, hogy sikerüljön minden vizsgád elsőre, hogy gyakrabban tudjál jönni.Kép

KataKép
Holnap megkérdem szüleimet, hogy megvan-e még a sátruk.
Szalvéták még nem jöttek meg, remélem holnap ideér, mert pénteken nem leszek itthon. Mondjuk amilyen szerencsém van, biztos pénteken fogja hozni a posta.Kép

BúzaszemKép
Én is csak azt tudom írni, mint Ditta: új hónap új remények. Tudom mit érzel, nekünk is nagyon nehezen jött össze Beni. De a pozitív hozzáállásod jó jel.Kép

És a várva várt recept:Kép
<!--attachment: Sacher_muffin___la_stahl-82533.doc*mime_msword.gif*application/msword*21.5*Sacher+muffin*Sacher+muffin+%e1+la+stahl%2edoc --><center><pre>
KépSacher muffin
Sacher muffin á la stahl.doc (21.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Panka!

Mi volt a mailben?
lilien_csenge

Magdi!
Át van irányítva a freemailes címed? Mert most is és a múltkor is visszajött valami hibaüzenet és abban egy mns.com-os mail címet említ.
Panka

panka

Szia anyuci!
Milyen volt a kirándulás?Dodó élvezte ugye?A sátorban nem félt?
Szavaztam hugira!Képzeld megismertem!
puszi
Anita
sanita

Anita!
Csak nem útban van a harmadik baba?

Képzeljétek, ma tudtam meg, hogy az egyik barátnőméknél jön a negyedik baba.
Azért az olyan nagy dolog, beleképzeltem magam a helyébe, hát egyszerre voltam boldog és izgatott, hiszen minden babavárás egy újabb csoda, másrészrt pedig hát négy gyerek...Pláne , hogy az ő férje is sokat dolgozik és keveset(semmit)tud besegíteni.Kérdeztem is, hogy nem aggódik-e, azt mondta, már túl van rajta.Merthogy ez nem tervezett baba, és a legkisebbje 2 éves.
Na, mindegy gondolom senkit nem érdekelt, de nekem azért jólesett elmondani nektek.

Drága Búzaszem!
Most jutott eszembe, miket írok mikor te meg..
bocsi, sajnálom.Kitartás!!!!!
adnilem

Sziasztok!

Nem én mentem uh-ra,az egyik barátnőmet kísértem el!Hihetetlen élmény volt!De nem bántam volna,ha nekem kell menni!Kép

Marika!
Köszi a sok vigyorgó fejecskét!Hátha.....
Szorítok a vizsgáidhoz!

Ma van a 4. házassági évfordulónk,este megyünk vacsizni kettesben.

Melinda!
A jövőhéten összefuthatnánk valamikor!

Ditta!
Nagyon aranyosak a gyerkőcök!

Anita
kacajka

Sziasztok!

Panka Drága!
Mail ment!

Magdi Drága!
Ennyit arról a helyről ahová akartunk menni!
Egy ismerősőm hívott fel, hogy megkapta más a helyet. Engem még nem is értesítettek!
Kicsit méges vagyok, de már egy picit derűsebb is, mivel az általad ajánlott úriemberrel felvettem a kapcsolatot és ......
Nem akarom elkiabálni!

Marika,KBetti,Panak,Kata!
Hiányoznak a pénteki találkáink!!!

Napsütéses, enyhén meleg, front mentes napokat!
k
kriszta13

SziasztokKép

AnitaKép
Utólag is sok boldogságot NektekKép Hogy sikerült a vacsi?? Hol voltatok? Mit ettetek??? Kép

PankaKép
Köszönjük a sütike recepteteKép Már alig várja apa, hogy meg is csináljamKép

DittaKép
Köszi élünk mégKép Bár most előjött az ugatós köhögésem, itt krahálok egész nep.. Már fáj a tüdőm. Hogy mi volt a bajunk?? Olyan influenza szerű tünetek. De pont egyszerre apával.... marci nem kapta el, mivel nem vírusos volt, csak meghülhettünk a városban egyik este. És Gabinak előjött a vesegörcse is. Meg elment egy köve... Ő már teljesen jól van, kicsit köhög, de én meg nagyon... De azért már jobban vagyunk, köszönjükKépKép
Az a fénykép valami tündéri!!!! Annyira aranyosak vagytok rajtaKép

BúzaszemKép
Most olvasom csak, hogy megint várni kell......Pedig nagyon drukkoltamKép De nekem is nagyon tetszik a hozzáállásodKép

ZsuzsaKép
Már olyan régen írtál!!! Annyira megnézném a pocidatKépKép Nincs képed????

ForgiKép
Már neked biztos szép kis pocid vanKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Helló!

Kata, azt hiszem a férjemnek (még ugye legénykorából) van egy nagy sátra. Ha még aktuális a dolog, akkor keress meg ez ügyben!Kép

A betegeknek jobbulást kívánok!Kép

Mindenkinek köszi a gratulát a vizsgákhoz. Azért lettem kész ilyen hamar, mert április 2-án kezdtük és azóta kb. kéthetente van egy-egy vizsga. Képzeljétek, a keddi vizsgára jött egy olyan csoporttársam is, aki április végén szülte meg a kisfiát.Kép Ez nem semmi, ugye? (Panka, képzeld, a dokibácsinknál szült.Kép)

Kár, hogy ma nincs olyan jó idő, mint tegnap. Pedig milyen jó lenne.Kép

Keresek egy jó varrónőt, aki nem hetekre vállal munkát. Esetleg tudtok ajánlani valakit? Magánba is jöhet.Kép

Puszi Mindenkinek és kellemes hétvégét!Kép
Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Panka KépNagyon szivesen benne lennék a táblázatba. Milyen adatokra van szükség és hová küldjem?

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!

Koda!
Nagyon jól sikerült a vacsi,sőt az egész napunk!
A Vigadóba voltunk,és degeszre ettük magunkat,akkora adag kaját kaptunk.Peti gyümölcsös csirkemellet evett vegyes körettel,én pedig sörben és vodkában pácolt tarját sült burgonyával.Nagyon fini volt!A desszert már nem is fért volna be!Kép
Gyógyuljatok meg hamar!

Dodus!
Ügyes vagy,hogy túlvagy a vizsgákon!Mit szeretnél varratni?Nem mintha lenne ismerősöm!
Én sem találtam még jó varrónőt,igaz eddig nem is igazán kerestem.

még benézek ma egy párszor,mert amilyen szép idő van,ki sem tudjuk tenni a lábunkat!

Anita
kacajka

Helló!
Na, jó, hogy ha már Panka úgyis csinálja a táblázatot én is szeretnék benne helyet kérni.
Talán a nőgyógyászom neve hiányzik még:Dr.Rákossy Imre.Megyei Kórház.
Anita!
Sok boldogságot. A randit majd összehozzuk.

Pussz Mindenkinek:Melinda
adnilem

Sziasztok!

Bezavart az idő,így van időm írni.
Ditta!

Jönnék én gyakrabban de tudod hiába kéne pianóban csinálnom a dolgokat csak nem hagyhatom hogy a 79 éves nagyim csinálja a kerti munkákat úgyhogy tegnap paradicsomot meg babot ültettem.Azért nem erőltetem magam nehéz munkákkal,de muszály...

Koda!

Igen már gömbölyödök rendesen.Épp szerdán vittem anyagot a varrónőhöz mert nem férek bele semmi régi cuccomba.Csináltatok két lenvászon halászgatyót meg egy sztreccs térdigérő farmerszoknyát.Olyan szuper len anyagokat lehet kapni 390 ft-ért és én imádom!Ezekhez legalább tudom hordani a régi felsőimet,nem szeretem a lebernyeg kismama ruhákat.

Búzaszem!

Üdv köztünk!Ne aggódj összefog jönni csak ne akard görcsösen.Nekem is volt a fiam előtt mindenféle problémám:két elhalt terhesség meg olyan is volt hogy 9 hónapig egyáltalán nem jött meg csak a tünetek voltak meg minden hónapban ugyanúgy.
És látod most már a másodikat várom.

A vizsgázóknak nagy gratula!!!

Még akartam vmit kérdezni de annyira lukas az agyam,majd jövök.

Pussz:Forgi
forgi

Dodus!

Én tudok varrónőt ajánlani!

Zsua
zsua1

Zsua, magánban megbeszélhetjük, jó? Címem a profilomban, vagy a táblázatban, amit Panka küldött szét.Kép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dodus!

Mail ment!

Zsua
zsua1

Varrónősök!

Szerintem kérjük többen is azt a jó varrónőt, ugyanis még én sem találtam meg.

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Eszembe jutott amit szeretnék megkérdezni:Van köztetek vki aki meg tudja tanítani nekem hogyan lehet profi módon használni a babahordozó kendőt?Úgy gondolom hogy nagyon ki tudnám használni ha megszületik a picuri és Gergővel kell foglalkoznom vagy a háztartásban akad dolgom.Annak idején Gergővel is használtam de már nem tudom magamra kötni.

A másik hogy ti hogy tisztítjátok(már akinek van)az Avent varázsitató szopókáját?

Dodus!

Sajnos a varrónő akiről írtam Nyéken van és nem vállal új kuncsaftokat,nekem is azért varr mert anyósom ismeri.

Forgi
forgi

Sziasztok!!

Dodus!
Ügyes vagy,gratulálok! Annyi mindent szeretnék neked mondani hihiKép

Anita!
Sok-sok boldogságot még a tovvábbiakban is.
Nekünk augusztusban a 11.lesz. Én is vágyom már ilyen kettecskén eltöltött estére.

Hú ma egy hirtelen felindulásból bementünk a városba Laura ruhatárát kicsit felfrissíteni. Hát többször is infarktust kaptam. Micsoda árak?!?!
Szóval előszedtem a tavalyi és a kapott ruhákat és idén is ezekben húzzuk ki a nyarat. Maximum ha valami nagyon kell elmegyek valami kínai boltba.
Ja, és találkoztunk Magdi Lilijével. Laurával együtt felfordítottak egy egész boltotKépKépKép

Mindenkinek szép hétvégét.
Neva
neva

Sziasztok!

Köhögősök!(Kata, KodaKép)
Ti mit szedtek erre a csúnya köhögésre? Nekem a doki adott valami barna löttyöt (Mixtura), már lassan egy hete szedem, de nem javulok. Koda, tüneteim rémesen hasonlítanak a tiédhez. Ugató köhögés, rohamszerűen. Ma éjjel is éjfélkor menekültem ki a szobából, mert annyira rámjött a köhögés, hogy féltem, felébresztem a kicsit. Már nagyon unom!KépKép

AnitaKép
Gratula az évfordulótokhoz! Hát már ránk is férhetne egy kis kettesben töltött idő! Amíg csak Veronika volt, néha elszöktünk 1-1 hosszú hétvégére, de kettőt már nem tudnék itthagyni, főleg míg szopik a kicsi.

Na, megyek főzök megint egy adag kamilla teát. (Már unom, literszámra iszom egy hete..., de hátha segít.)

Ditta

Kép

Kép
ditta76

DittaKép

Ha a gyógyszer mellet szeretnél valami köhögéscsillapítót, akkor inább kakukkfű teát igyál egy kis mézzel, az ugyan is köhögéscsillapító!! Drogériákban kapható.Sokkal jobb, mint a kamillaKép De jó náthára és légcsőhurutra isKép Meg mindenféle torokbántalomra.

JobbulástKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

A mai nap ismételten "csodaszép"!Sajnos a hangulatom is ilyen borús!Kép

Nálunk köhögésre a Stodal szirup jött be!

Köszi mindenkinek a gratulációt!

Neva!
Ne is mond!Mi a Corában vásároltunk ruhákat,túlnyomó részben a fiúknak,és egy vagyont hagytunk ott!Pedig leginkább csak pólókat és rövidnacikat vettünk.

Forgi!
Sajna a hordozókendőben nem segíthetek,mert mi kengurusok voltunk.

Jövök még ma egy párszor!

Anita
kacajka

Sziasztok!

Anita!

Bocs,látod milyen bamba vagyok4Én is sok boldogságot kívánok Nektek!!!
Nekünk június 2-án lesz majd.

Forgi
forgi

Ditta!

A köhögésre Paxirasolt ajánlok. Nekem mindig beválik.

Zsua
zsua1

Sziasztok!

Még mindig betegek vagyunk! Szerdán vettem egy orrszívót, nekünk ugyanis ilyenre még nem volt szükségünk. Matyi amíg szopott szinte egyáltalán nem volt beteg, ha igen, két nap alatt elmúlt. Gerdánál valahogy másképp alakult, hiába csak szoptatom, mégis kell szívni. Persze elég nagy megpróbáltatásoknak van kitéve. Biztos nem használ neki, amikor Matyi odamegy, megsimogatja és váratlanul egy hatalmasat az arcába tüsszent. Ez már többször is előfordult.

Kata!
Talán nekünk is van valahol egy sátrunk, de nem használtuk már 4 éve. Ha még szükségetek van rá megkeresem.

Ditta!
Ha a lötty Mixtura pectoralis (barna üvegben), akkor az köptető és a köhögésed nem fog múlni tőle. Ha köhögéscsillapítót szedsz, akkor ne igyad! A férjemnek is ilyen rohamai vannak, nekem nem volt.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Anita!
Csatlakozom az előttem levőkhöz, és én is sok boldogságot kívánok nektek!
Nekünk holnap lesz a 8. házassági évfordulónk, de a párom nem egy étterembe járó fajta, és a gyerekre sem tud most senki vigyázni, úgyhogy azért imádkozom, hogy Ádi hamar elaludjon... Kép

Neva!
Az összes turkáló tele van, édesebbnél édesebb lány ruhákkal, szerintem érdemes megnézni, mert sokkal jobbak mint a boltiak, és egyedibbek is.
Angollal hogy haladsz?

Csajok!
Ha végre jó idő lesssssz, mehetünk sétálni közösen?Már hiányzik egy kis pletyu, meg a személyes kontaktus.

Üdv:MSE

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!

Lányok!
Köszönöm szépen a sátras felajánlásokat, de nem lesz rá szükség.
Úgy döntöttünk nem alszunk ott. Miért? Nem tudom mennyire megoldható Dodónak az esti fürdés, azt esti tejcsimelegítés. Aztán ha ő hamar elalszik, úgysem hagyjuk a sátorban egyedül, valakinek mindig ott kell lenni vele. Senki nem fog a kedvünkért suttogni, s ha felébred valamire és ordítani fog, el van tolva az este (éjszaka) hátrelévő része.
Úgyhogy inkább később fektetem le délben, hogy este tovább bírja. Ha elálmosodik hazajövünk és korán reggel vissza.
Szóval ezért nem kell a sátor.Kép

Anita!
Sok boldogságot nektek így utólag is.Kép
Nekünk június 8-án lesz a 3. évforduló, de hétfén a 4., hogy együtt élünk.Kép

Köhögés: én Paxirasolt szedtem és esténként egy pohár jó meleg mézes tejet. Már egész jól vagyok.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Megszületett a barátnőm kisfia tegnap, aki kislánynak mutatta magát végig az uh-on- Úgyhogy volt nagy meglepetés Emeséből Ákos lett. 37 hétre érkezett 2950g és 52cm. Az esküvőnk után fogant a pici.

Kép

KépKép
búzaszem

BúzaszemKép

Gratulálunk a kis családnakKép Úgy látom azért nem nagyon lett baj, hogy hamarabb jöttKép Szép kis súlya vanKép Ahhoz meg külön gratula, hogy végig átverte az orvosakatKépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?