Új privát üzeneted érkezett!

Üdvözlet mindenkinek!
Még új vagyok itt, most fedeztem fel ezt a jó kis beszélgetős helyet.Én is KAÁLI-s vagyok és babát várok.A másik topikba írtam már, de ide még nem.Viszont szeretnék, ha befogadtok.
Nyulasz, szép a pocid, remélem nekem is hasonló lesz majd!
konak
 
 


Szia Konak! Üdv itt is! :lol:

Liliana, ne szabadkozz. A táblából azért kerültél ki, mert már megszületett Sára. Nagyon szép kislányod van, gratulálok hozzá!

Nyulasz, jó nagy poci. De hát kell is a hely a nyúlbogyóknak! :lol: Helyes az ágyikó is.

Lois, én is vettem epret, életem legszarabb epre volt. Szép piros, és semmi íze. Pedig hazai eper volt, nem dobozos külföldi. :? Alig bírtam megenni...

skrisz72
 
 


Liliana!
Cukibaba! És milyen nagy!

Konak!
Én már csak vendég vagyok, de üdv itt!
vovanda
 
 

 
 

Sziasztok!

Nyulasz: tényleg mindkettő nagyon szép! :wink:

Liliana: nagyon szép és nagy baba Sára! Gratulálok!

Ma elmentem a laborleletemért. Majdnem sírva fakadtam, annyira borzalmas. Brutál gyulladást mutat, vérszegénységet, de a vasam jó, alacsony a magnézium, pedig szedem és a kálcium is. Gyakorlatilag az egész csillagos. :( Nem tudom, mit szól hozzá a doki.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Lányok, Asszonyok :P :P
Eladó sorba került 2 db Fisher Price elektromos akváriumos hintánk, a kisebb fajta. (Mármint kisebb helyet foglal.) 4 bébielemmel működik. Nekünk óriási segítség volt ezidáig, de már kikívánkoznak belőle a srácaim.
Ára: 15.000 Ft/db (Ha valakinek 2 kell, kedvezményt adok!)
Mindkettő újszerű állapotban van.
Így néz ki és a leírás szerintieket tudja. Annyit pluszban, hogy 11,5 kg-ig teszteltem, teljesen jól bírja!
http://plaza.unas.hu/plaza_artdet.php?a ... ta_kicsi,2
Hétfőn felteszem a tesz-veszre, addig csak nektek 8)
(Tudok küldeni "saját" fotót is, csak lusti voltam fotózni. Egy az egyben ilyenek.)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73
 
 


Leo!
Én azért nem akarok venni előre, mert olyan sok fajta van, és ha kell akkor mégis melyik fajtát?? Honnan tudjam, hogy nekem melyik válik be?? A szoros környezetemben is annyira ellentmondásosak a vélemények :? Ha meg ott a kh-ban kitalálom hogy melyik kell, a férjem, kb. negyed óra alatt tud hozni :)

Liliana!
Gratulálok Sárához, gyönyörű husibaba!! :D Szülés után a távollét teljesen igazolt :wink:

Nyulasz!
Ágyikó nagyon szép, ára is tuti :P Pocak is szép gömbi :D 10 kg nem látszik rajtad cseppet sem, ezek mind a babák, csini vagy :)

Konak!
Üdv itt, én is olvastalak odaát, nem semmi múltad van :shock: Mesélsz erről a terhességről kicsit?? Hol tartasz, ilyenek... :)

Skrisz!
Én is vettem már ócskát is, de nálunk a férjem a fő gyümiellátó, épp most reklamáltam, hogy miért nem hozott, azt mondta mindjárt hoz nekem, meg bónuszban cseresznyét is kapok a türelmemért, mert nekem mindennap ennem kell... :oops: (vagyis inkább a kölkére gondol szerintem......) :lol:

Timi!
Sajnálom a pocsék eredményeket,.. :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Szandra, én is ilyen hintát vettem használtan. :lol:

Timi, milyen terhesvitamint szedsz?

skrisz72
 
 


Sziasztok!
1996-tól járom a KAÁLI-t.Két gyerkőcöm van.Most várom a 3-at.8 hetes leszek.Mindhárom KAÁLI-s. A mostani fagyis.Nem sok reményt fűztem hozzá.Szinte semmit.Amikor a teszt előtti napon kicsit "barnáztam", már másnap a tesztet sem csináltam meg.Ugyanúgy éreztem magam, mint mensi előtt.Gondoltam, úgyis megjön, majd jó lesz a barátnőmnek.
Aztán csak nem jött, úgyhogy 2 napos késéssel csináltam meg.Még most sem merem elhinni.Pedig már jönnek a "vuk"-ok reggel.
Annyit még, hogy a korelnök valószínűleg én vagyok.(Sajnos!)
konak
 
 


Sziasztok!!

Egy kérdésem lenne hozzátok! Ősszel mennénk tesóért a Kaáliba,kisfiam lombikos baba! Októberben lesz 3 éves!Nincs fagyibabánk,úgyhogy előlről kell kezdenünk mindent! Az lenne a kérdésem,hogy minden vizsgálatot meg kell-e szerintetek ismételni vagy elég a spermavizsgálat (férjemnél van a gond) és esetleg labor! A drágábbakra gondolok,pl átjárhatósági vizsgálat! Akinek van esetleg tapasztalata ebben kérem segítsen,mert ez alapján gyűjtkük össze a pénzt! És mostanában kb. mennyi idővel előre kell bejelentkezni? Köszönöm segítségeteket előre is!

Üdv: Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


egy kis belekotty:
cumisüvegből bőven elég egy db - ha kell egyáltaán -, nem kell belőle készleteket beszerezni szerintem. A természet ezt nagyon jól kitalálta, azért van a mellünk. :wink: A cumisüveg a tápis babáknak kell, meg esetleg a korababáknak átmenetileg, akiknek nincs erejük a cicihez. A cumisüveges etetés tök felesleges, ráadásul macerás is, a tejci pedig folyamatosan apad, ha csak fejjük, mert egy mellszívó se olyan ügyes, mint a picibaba szája. (Ismerek egy kivételt - Zsebi a babás topikban - aki kizárólag fejéssel azt hiszem 1,5 évig fent tudta tartani a tejtermelődést, de ez azért igen ritka. )

mellszívó: nekem annyira sebes volt a mellem 2 hónapig, hogy legrosszabb álmomban se kívántam a tesóm elektromos mini medeláját, ami csak húzta-nyúzta a bimbómat, enélkül is végigbőgtem minden szopit. Úgyhogy én 3 hónapig egyáltalán nem használtam fejőgépet. Emiatt (is) viszont szinte állandó mellgyulladásom volt 40 fokos lázzal - ezt se kívánom senkinek! Nem győztem enni a vitaminokat, annyira kimerültem a magas láztól meg a szopitól. A tesóm, akinek ment a szoptatás, mint a karikacsapás, neki is néha le kellett fejni a mellét. Az unokatesóm meg kézzel fejt professzionálisan. Úgyhogy tényleg mindenkinek más az, ami bejön. Az állandó fejés viszont megint felesleges, előbb-utóbb beáll a kereslet-kínálat. Ja, én kézi aventet használtam, ha nagyon kellett.
20140901102739
 
 


köszönöm a pocak és ágydicséreteket :D
Konak,üdv.Gondolom annál nagyobb volt az öröm,amikor a megérzés ellenére zebrás lett a teszt :D Gratulálok!
Melódia,szerintem átjárhatósági nem kell,ha lombik.Gondolom én.De az összes többi igen.Azt most nem tudom mennyit kell várni,gondolom orvosfüggő is,Krizsa dokihoz tavaly év végén úgy 5-6 hónap volt.
Lois,szerencsére a pocira megy minden :lol: ...te sem panaszkodhatsz :wink:
Timi,sajnálom...nekem is van jópár csillagom,bár a vasam nekem is jó...ráadásul fehérje van a vizeletemben,a védőnős tesztcsík alapján.Ma adtam le a laborban is pisit,holnap kiderül.De reggel,meg ha sokat megyek eléggé megnő a hüv.váladék. :oops:
Szandra,csini hinta.Én még nem döntöttem,hogy lesz-e.
Vendég
 


Skrisz: Elevit, Béres Magnézium 2x1, Kálcium, Folsav 2x1. + rengeteg gyümi a kertből. Sosem voltak ilyen rossz eredményeim, sőt! Eleve rosszak sem voltak. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


nyulasz!!

Köszönöm a válaszodat!! Kovács drnőhöz jártunk,kiváncsi lennék hozzá mikor kell bejelentkezni,ha vki tud válaszolni kérem segytsen!
Mindenkinek sok boldogságot és kitartást kívánok! Üdv:melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Melódia,jelentkezz be ma :wink:
Vendég
 


Konak!
Korelnök.... :D Hát itt sem nagyon találsz 30 alatti Kismamikat... :roll:

Melódia!
Az átjárhatósági vizsgálatot szerintem tuti nem kell megismételni, minden más kell (hormonok, spermiogramm, HIV, Hepa, stb.)

Timi!
A Béres Mg ha 250 mg-os, akkor ennyi idős terhesen elégnek kell lennie :shock: Elevitben passz, hogy mi van, Ca 500 mg is elég, ha eszel mellé bőven tejtermékeket, Folsav is oké, ha nem vagy met-es, én még szednék külön C-vitamint. Gyulladással meg úgyis kezd valamit a dokid :)

Nyulasz!
Köszi :wink:

Én ezen a hinta és/vagy zenélő forgó kérdésen még mindig vajúdok.... :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Nyulasz!
Gondolod, hogy meglepődtem.Előtte, mikor csíkos lettem, semmi vérzés nem volt.Mint a nagykönyvben.Jó lenne, ha velem maradna.

Lois!
Nem tudom, ki hogy áll, de jövőre átbukom a negyvenesbe.Úgyhogy kell genetikai vizsgálat, meg minden ilyesmi.Ezt még 3 éve megúsztam.Azt sem tudom, milyen lehetőségek vannak.A babócát nem szeretném fölöslegesen veszélyeztetni.
Jesszus, a nagyanyjának fognak nézni!
konak
 
 


Timi, akkor nem értem. :roll: Ezeknek elégnek kellene lennie.

Melódia, minél hamarabb hívd a doktornőt, mert 5-6 hónap a várólista.

Lois, ne már, hogy te ne vegyél mindkettőt! Nekem is van mindkettő. 8) :lol: :lol:

skrisz72
 
 


Konak, a 12. hétre jelentkezz be az Istenhegyi Géndiagnosztikára dr. Hajdú Krisztina doktornőhöz. Brilliáns genetikus. Elvégzitek a kombinált tesztet, ami UH vizsgálatból és vérvételből áll. 28 ezer Ft a komplett vizsgálat, másfél óra múlva már van eredmény. Az eredményt a biológus nő közli, és ő javasolja vagy nem javasolja a magzatvíz vizsgálatot.

skrisz72
 
 


Lois: metes vagyok, 3x500 Meforalt szedek. Az befolyásolja a Folsav felszívódását? Mert nekem a doki az MTHFR mutáció miatt mondta, hogy kettőt szedjek naponta.Tejterméket meg nem nagyon tudok enni, mert engem nagyon megfog és így is 3-4 naponta tudok csak wc-re menni, pedig iszom a Hunyadi vizet is. C-vitamin: szerencsére már a kertben érő gyümikből tudom begyűjteni, eddíg napi 1500 mg-ot szedtem. Főként arról nincs lövésem, hogy hol van gyulladás. De még halvány tippem sincs.
Na, kíváncsi leszek, hogy mit mond a doki!

Skrisz: na, hát én sem értem, mert elvileg vitaminbombának kellene lennem. Legalábbis azt hittem.

Melodia: szerintem is most kellene bejelentkezned, mert tényleg hosszú a várólista.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára timi76 2009.05.28 14:36-kor.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Skrisz!
Köszi a felvilágosítást!
Ez nem támogatott?Nem, mintha sajnálnám, de most nem állunk valami fényesen.Mondjuk, ha más nincs, úgyis megcsináltatom.
konak
 
 


Hú, jó húzós ára van a kombináltnak, még jó, hogy a kórház, ahol a dokim van ingyen csinálja az uh+vérvételt a 12. héten. Most mi sem állunk úgy, hogy az Istenhegyit ki tudjuk fizetni. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Konak, Timi, a kórházakban lehetőség van olcsóbban vagy akár ingyen megcsináltatni a kombinált tesztet. DE! A kórházakban általában szonográfusok csinálják az UH-ot, nem pedig genetikusok. 35 év felett pedig kifejezetten ajánlott a genetikai tanácsadás. Ja, és a kórházakban asszem minimum két hét, mire megjön az eredmény. :?

skrisz72
 
 


Timi!
Ezt kórházakban is csinálják?Mármint a gen.-vizsgálatot.
Még nincs orvosom, most tájékozódom.
Ez a vizsgálat ráér a 12. hétig?
konak
 
 


Skrisz!
Bocsi, elkerültük egymást.
konak
 
 


Képzeljétek, a kollégáimtól ma kaptam egy szopipárnát. :lol: Méhecskés. :lol:

skrisz72
 
 


Skrisz: én még a 35 alatt vagyok pár évvel. :wink:

Konak: az uh-t megcsinálják, de nem mindenhol van mellé vérvétel is. De a 12. héten kell megcsináltatni mindenképpen, ha jól tudom.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Lányok!!

Köszönöm szépen a válaszokat,akkor valószínű,hogy holnap telefonálni fogok! Nem gondoltam,hogy már ennyit kell elötte várni! 3 éve 1-2 hónap volt csak! Na mindegy,annyira úgyse sürgős még!
De azért remélem,h a télen már közetetek izgulhatok!! :lol:
Sok sikert kívánok mindenkinek!! Üdv: Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Köszi lányok!
Majd tájékozódom a kórházban, úgyis kell doki.Nehéz választás.
konak
 
 


Skrisz!
Jójó, lesz nekem is....... de milyen??? Most úgy vagyok vele, hogy nem veszek ennyire sokfunkciósakat, csak egyszerűbb verziókat. Meg még az egyéb beszerzendőkön agyalgok, vegyek e mérleget, vagy ne, lázmérőt kell vennem, bébiőrt, stb.

Konak!
Van egy jó kis táblánk, Skrisz oly drága, hogy vezeti, avval könnyen képbe kerülhetsz minket illetően.
Én is Hajdú Krisztina-fun vagyok, ha ő csinálja a genetikai Uh-t nekem az tökéletesen megnyugtató. Csak a kor miatt amniot csináltatni teljesen elavult és túlhaladott nézet. Még van egy pár heted hogy kitaláld, hogy hol akarod csináltatni a kombinált tesztet :)

Timi!
Az én dokim is nagyon jó orvos, de sem akkora gyakorlata sem annyira jó szeme nincs hogy kiszúrja az esetleges gondokat, mint egy genetikusnak. De persze lehet én aggódtam túl, és kellett nekem még egy "mindenoké", egy igazán profitól :roll:
Igen a met mellett több folsav kell, nem tudom milyen típust szedsz, van 2-3-4 mg-os, ezt is figyelembe kell venni, hogy mennyit szedj. Szerintem fizikailag képtelenség annyi gyümölcsöt megenni, amennyi C vitaminra szükségünk van, mindenképp kell a pótlás, de persze ez is magánvélemény :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois!
Hol az a tábla?
konak
 
 


Skrisz!
Na látod, jó hogy húztad az időt a szopipárnával....... lehet én is ezt csinálom majd a hintával, de nem tudom, hogy ki szeret engem ennyire, hogy megvegye.... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Konak!
Előző oldalon is fenn van, ott megtalálod, de Skrisz pár naponta felteszi, + ha van valami új infó, amivel kiegészíti, akkor is :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Szerintem,ha valaki nem áll úgy anyagilag,hogy 28ezret kifizessen,az is megoldás,ha 14ezerért csak az uhut kéri az Istenhegyin,és kórházban ha van rá lehetőség megcsináltatja a kombináltat is,inygyé.De én pl Hajdú drnőnél voltam a 12.heti genetikai uhun a MÁV kórházban,ott ingyenes,vv nem volt,mert ikreknél nem pontos.Viszont majd 2 órás sorbanállás volt az ára.A 18 hetire viszont felmentünk az Istenhegyire,14 volt az uhu.
Skrisz,nekem is van szopipárnám,ikres,és iszonyat nagy :lol:
Vendég
 


Lois!
Ugyanaz a dokink!Csak én már 13 éve idegesítem.
A beszerzendő cuccokról:
Olyan sok dolog fölösleges dolgot ránk akarnak sózni, csak győzzük megvenni.Bebeszélik, hogy nem vagyunk "jó anyukák", ha éppen azt a cuccot meg nem vesszük.Én sok mindent kölcsönbe kaptam az elsőnél is, csak az alap cuccot vettem meg.Aztán a másodiknál felét sem használtam a dolgoknak.
Mérlegről annyit, hogy az első baba korás volt (34.hét), így állandóan mérnem kellett, a sírógörcs kerülgetett.A másodikat (36.hét)csak akkor mértem, ha a védőnőnél voltunk.A 3 éves vizsgálaton nem tudtam, hány kiló, mert 1 éve nem mértem.A mérleget egészséges gyereknél pár hétig kell szerintem használni, csak a megnyugtatás végett.
De ez csak az én véleményem, lehet, hogy túlságosan kiakadtam a mérlegre az elsőnél.
konak
 
 


Nyulasz: na, így már azért barátságosabban hangzik. Ikreknél akkor a vérvétel nem is annyira számít?
A 18. hetire én is szeretnék felmenni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Ilyen a táblánk:

Kép

Lois, én bérelni fogok mérleget a kórházból. Légzésfigyelőt és bébiőrt vett anyósom a tesz-veszen. Szandra jó áron adja a hintát. Meggondolandó. Mosható, összecsukható. Ha ennyi pénzért utálni fogja, akkor legalább nem érzed magad szarul, hogy 40 ezerért vettél valami álomhintát és le sem tojja a gyerek. :lol: Hálózsákon gondolkodom... :roll:

Milyen gyermekápoló és fürdető cuccokat kell venni? Úgy értem milyen márkájút? Tudom, Johnsont nem szabad.

skrisz72
 
 


Skrisz!
A gyerekorvos fog felírni gyógyszertári fürdetőt, meg mindenféle ápolószereket. Apa ráér akkor felíratni, amikor már megszületett a baba.

Timi, és többi ikres!
Az AFP teljesen fals ikreknél, nem érdemes vele foglalkozni. A kombinált teszt pontosabb, igaz, nekem ingyen csinálták.

Ja, és még egy mondat a füréshez: ha hazamentek a babóval a kórházból, 1-2 napig ne fürdessetek. Meg kell szokja a pici az otthoni "klímát".
vovanda
 
 


Sziasztok! :P

Konak,
üdv itt is! :P

Melódia,
szurkolunk és várunk ide! :P

Skrisz,
de aranyos kollégáid vannak! :P
(az enyémek kb le se jojják a fejem :? )

Xandra,
télleg jók ezek a hinták :P (lányos színben nincs? :lol: )

Timi,
gyors jobbulást az eredményeidnek!!!++++++++++++++++++++

Angel :D
Annyira jó volt ma látni Téged! :D Köszönöm, hogy rám szántad a napod jelentős részét! :P Dió baba pedig gyönyörűűűű!!! :D :D :D (Továbbra is folyamatosan szurkolok a növekedéshez, szemcsi-dologhoz!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++)

Rólunk: megvolt ma az UH a Péterfyben. Lencsike 428 gr :D
A dokinő szerint 21+1 :roll: - de már nem módosítgatok!
Viszont aminek nem örültem: a doktornő szerint alacsony az AFP-m, amire Hajdu Drnő azt mondta, teljesen rendben!!!
Így elküldenek genetikai vizsgálatokra, mert a hasbaszúrást nem vállaltam ugye! Rákerült a papírra: a magas anyai életkor miatt...no tessék! 1 hete töltöttem be a 35-öt, így vénnek számítok :shock: :mrgreen:

Mondtam: ok, megyek, de csak ha ingyér' van!!! Mi az Istenhegyin otthagytunk 28.000 (kombinált) + 10.000 (négyes teszt) + 14.000 (18. heti UH) pézt, most nincs rá több nekünk se :oops: /ebből már mennyi mindent megvettem volna Lencsinek :? - most van már 1 db cumija :lol: - Vackor vette neki a zsebpénzéből :P

tillidian
 
 


Till, én holnap megyek utoljára dolgozni. Azért kaptam. Te még dolgozol?
A babák mérete állandóan változik. Ne foglalkozz vele! Milyen genetikai vizsgálat kell még? Az AFP nem is megbízható.... :?

skrisz72
 
 


Skrisz,
dejóóó! :D Holnaptól nyugi :P

AFP: így van, és ráadásul én nem is AFP-t vittem, hanem a Hajdu Drnőéknél kapott 4-es teszt eredményét :roll:

tillidian
 
 


Skrisz!
Az AFP tökletesen megbízhatatlan. Mai napig nem értem, tőlem egyáltalán minek vették le hozzá a vért. Ikrekre nincs referenciaérték, ennélfogva az eredmény értékelhetetlen. (merthogy nem működik, hogy osztom kettővel...)
vovanda
 
 


Lili-ana :P
naháááát, Neked akartam írni legelőször :D
Szívből gratulálok a csodaszép Kislányodhoz!!! :D Nagyon sok boldogságot Nektek!!! :D
(Kerestelek sokat, de tényleg: igazolt a távollét :wink: )
Azért gyere néha :P

tillidian
 
 


sziasztok!

Diócskánkat holnap viszik a sotéra, meglesz a szemműtét :( nagyon izgulok miatta...

Tilli,
örülök, hogy találkoztunk!! :)
angel37
 
 


Angel szurkolunk a kicsi lánynak!
Minden rendben lesz,meglásd!!!

Puszika!!!!

Kép
Kép
szintus
 
 


Nyulasz!
Persze, távol álljon tőlem, hogy bárkit is nagy kiadásokba hajszoljak :roll: Az én kórházamban nem volt ingyenes a szűrés, 9 ezerbe a teszt. Uh-t meg mindenképp az istenhegyin akartam, szóval így nekem, úgy érzem jobban megérte , még ha kicsit többet is fizettem /5 ezerrel/ és várnom sem kellett :)
Ahonnan én rendeltem a szopipárnát láttam az ikreset, ott csak 20 cm-rel nagyobb, amúgy ez a két bébi egyszerre szoptatás nekem tiszta szájenszfiksön :D A párna biztos segít benne.

Konak!
Hát a táblába be van írva hogy ő a dokim, de igazából ez csak "úgy maradt", a babám spontán baba, jóval mielőtt megfogant befejezettnek tekintettem a "kaálizást" :roll:
Mérleggel kapcsolatosan nekem is hasonló fenntartásaim vannak, én is csak bérlésen gondolkodom mint Skrisz, a legelejére, és kész :)

Skrisz!
Még nem jártam utána az itteni mérleg-bérlési lehetőségeknek. Tudom használtan sokkal barátságosabb áron lehet venni dolgokat, de ezt már megbeszéltük, én nagyon ódzkodom a használt elektromos cuccoktól. Mert ha az nálam mondja be az unalmast, akkor a végén tényleg jó drágán veszek. Inkább kiadok érte többet, de engem megnyugtat a garancia :roll: Hálózsákot én vettem vékonyat, minit (Szandrától :wink: ), meg vastagabbat nagyobbat télre, aztán vagy fogjuk szeretni, vagy nem. A barátnőm 3 éves fia még mindig benne alszik, ő beszélt rá.
Tisztálkodószerekre nekem is ez az infóm, akkor felírják mikor benn vagytok a kh-ban, és mire hazajöttök Apuka szépen kiváltja. Első időkben csak a gyógyszertári javallt.
Gratula az utolsó naphoz, ideje volt már!!!!

Vanda!
Ez az első napokban nincs pancsi dolog nekem új.... :shock:

JujjdeVén Till! :D
Szép nagyok vagytok, gratula!! Tesó milyen édes ezzel az ajándékkal :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Angel!
Sajnálom hogy nem lehetett elkerülni :cry:
Szurokszurokszurok!!
Cupp!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Angel,nagy drukk a műtéthez!Minden rendben lesz,Diána nagy harcos,ezt már bebizonyította :wink:
Lois,nem is gondoltam,hogy jutalékot kapsz az Istenhegyi klinikától :lol: ha egy babánk lenne,én is megcsináltattam volna,de az ikreknél felesleges.És ez a variáció csak egy alternatíva volt azoknak,akiknek most szűkösebb a keret :wink:
Skrisz,hajrá utsó munkanap :D
Vendég
 


Angel!
Minden jót a csöppségnek!Nem semmi, amit végigcsinált, fiatal kora ellenére!Nagy küzdők ezek a csöpikék, főleg a lányok.
Lois!
Sokszor hallottam már erről a spontánról, de nálam ez sajnos nem jött be.Szuper, hogy neked sikerült!
Nálunk működik egy olyan dolog, hogy a védőnőknél van pár mérleg és azt ideadják egy pár hétre, majd eljön érte a következő kismama.
Skrisz!
A gyógyszertári fürdetőt nagyon rühelltem.Bárhogy varázsoltam vele, mindig a fürdés után kapargattam le a gyerekről a darabjait.Ennek ellenére használtam, amíg kellett.Én legutóbb a Nivea családot használtam, vagy a Babát.Nekem nem volt gondom vele.
konak
 
 


Angel!
Nagy drukkok KókuszDiónak! Gondolunk rátok!

Lois!
Gyerekdokink tanácsolta... Amúgy bőrgyógyász azt mondta, hogy egész pici korban igazából nem is kellene őket minden nap fürdetni.

Gyógyszertári fürdető: ha nem jó úgy, hogy rákened a gyerekre, elég, ha a vízbe belemorzsolod. Legalábbis nekem ezt mondták, mi így használjuk most is.
vovanda
 
 


Jó reggelt! Jó későn értünk ma be. Elaludtam. Laci meg csak akkor kel, ha én is. :lol: Outlook-ba már beállítottam az out of office üzenetet. :wink: Juhéjjjj! :lol: Laci kicsit irigy, hogy nem kell dolgoznom mostantól. 8)

Angel, drukkolok a kicsi lánynak. Simán veszi majd ezt az akadályt is.++++++++++++++++++++++++++++

Fürdetésről egyébként nekem is az a véleményem, hogy ha az első időkben nem fürdik minden nap a baba, akkor sincs semmi. Nem koszosak ezek a picikék.

(nagyon fáj a farcsontom...) :oops:

skrisz72
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: