Új privát üzeneted érkezett!

A dagasztással nem volt gond, csak hát a formáját kell még "kicsit" kialakítani. Lángosra nem igazán hasonlított. De az íze mesés volt! Még 1x köszönöm!

spickey
 
 


Én is ajánlok egy helyet Esztergomban, hátha megtetszik valakinek:

www.mamikertje.hu

Egy távoli barátnőm szülei csinálják. Andris nem volt még egy éves,mikor voltunk vele. Szép tiszta, nagyon közel a belváros, a Dunapart, még át is lehet sétálni a hídon. Mi kocsit nem is használtunk mikor ott voltunk. Enni lehet egy közeli étteremben/ menzán, ami nem drága és ehető. :wink:

Kép

Kép
hgrita
 
 


Tegnap nem voltunk Lillával az oviban, mert egész nap keményedett a hasam, amikor csak tudtam, vízszintesbe kerültem ... kicsit meg is ijedtem, hogy mi van ... de a pihenés úgy látszik elég volt, és ráfogom a hidegfrontra ...

Ma már tudtunk menni ovizni, de a kicsikém csak kb 40 percig bírta :) ... olyan édesek voltak az ovisok: simogatták, puszilgatták (volna, ha hagyja magát :), és vitték játszani ... de kb 30-an voltak, vagy még többen (mini és kiscsoport összevonva), és a nagy zsivaj, és nyüzsgés elég volt Lillának, mondta, hogy annnna, mehetünk ... :)

Azért még nagyon kis mazsola volt ám a 3-4-5 évesek között ... amúgy is elég kis babás még, olyan kis puszilgatni való :):):) ... de azt hiszem, jövő tavasszal nem lesz gond a fél napos ovival (vagy ahogy Lilla mondja: "obi" :)

Mi is készülünk a Balcsira, Földvárra jövő hét utáni hét végén .... lesz akkor ott valaki közületek a közelben, akikkel össze tudnánk futni ???

Na, és persze, a szadai fagyizást is el lehetne kezdeni szervezni !!!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 

 
 

Manó, nálam most az egyszer a sátrazás kizárva, évek óta járok apával horgászni, most mondtam, hogy szépen horgász cucc nélkül szeretnék egyet nyaralni, szobában, bogarak nélkül, reggelivel stb. :lol: :lol: :lol:

Hallottam egy olaszországi kempingről, nagyon gyerkőc barát, szerintem jövőre vagy azután majd kipróbáljuk Nikivel.
Vendég
 


Értelek Boboka, idén ne hagyd magad :D :D :D
Azt az olasz kempinget majd nekem is megmutatod, melyik??

floranan
 
 


[quote="hgrita"][ írta:hgritab]Jelszó: Akkor kitalálok valami könyebben megjegyezhetőt, és majd priviben körbeírom. Majd jelzem, ha kezdem és a valaki kimaradt, akkor szóljon. :wink:


Rita, sztem csináljunk egy kör-e-mailt, úgy gyorsabb is és egyszerűbb is neked, nem?

Kép Kép
manósziget
 
 


Rita, épp változtatod a jelszavat? nem tudtam belépni. :(

Kép Kép
manósziget
 
 


Kör email nekem is tecc.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Annyira álmos vagyok... :(

Képzeljétek azt még nem is írtam, hogy hétfőn végre... jogerőre emelkedett a terv-dokumentációnk... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: és szombaton kezdik a földmunkát... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor
 
 


Vikiviktor de jóóóó :D

floranan
 
 


Ilyen kismama-barát szállás (wellnes) engem is érdekelne... 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
vikiviktor
 
 


Manó: Neked elküldtem az új jelszót, körbeküldöd? Én olyan analfabéta vagyok a többihez. :oops: Köszi.

Kép

Kép
hgrita
 
 


Álomkór van rajtam............. :?

floranan
 
 


Csajszik: aki még nézelődik babakocsi ügyben, ajánlom figyelmébe ezt a topicot (a mi babakocsink is innen van, abszolut megbízható eladó, sok mindent vettem már tőle, belföldön postáz is!):

http://babaszoba.hu/forums/topic?tid=346193&page=5

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="floranan"] írta:florananlomkór van rajtam............. :?


rajtam is ... zzzzzzzzzzzzzzz .... :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Floranan, valamelyik kismama újságban olvastam.
Ha előkerül megírom mindenképp.

Móka, Süti, elkészültem az előadás anyagának beírásával :lol:

1243521196.5761.doc

Viki, hajrá építkezés :!: :lol: :lol:

Rita, Manó, köszi a jelszót :wink:
Vendég
 


Szilvi Amerika? hűűűűűűűűűű nagyon mázlista vagy, vagy ügyes, vagy bármi :) Megmondom őszintén, kezdem azt hinni, hogy ebben a szerencsétlen /már elnézést/ országban van egyedül horror ára mindennek... Mi a fene az oka annak, hogy itt minden iszonyat drága, ugyanakkor a fizetések semmire sem elegek, nagy átlagban, ha valaki normálisan dolgozik akkor semmire sem viszi, ugyanakkor, ha lop, csal, hazudik és segélyért áll sorban, akkor meg él mint Marci hevesen????? Valaki magyarázza meg nekem. Na meg azt is, hogy miért van az, hogy ennyire "birka" nép vagyunk, h mindent elviselünk, lehet éveken keresztül hazudni, és csalni, következmények nélkül????

pl mi sem tudnánk elmenni nyaralni üdülési csekkek nélkül. Az egész abból lesz finanszírozva. De pl jövőre már nem tudom hogyan lesz nyaralás, ha ezek nagyon marhák megadóztatnak mindent.... ááááááááááááááááááááááá

vicger
 
 


Én is álmos vagyok, és lusta mint a dög... pedig pakolnom kellene ezerrel, mert holnap megyünk a Zanyuékhoz :)

vicger
 
 


Vicger, igazad van, birkák vagyunk... párom 2 éve él itt, de folyamatosan ki van akadva mindenen, főleg azon, hogy mi mindent eltűrünk. (Most éppen azon, hogy mi az, hogy kötelező hálapénz, pl szülésért.) De kérdés, hogy hány embernek kellene fellépni, hogy valami történjen, minden egyes váltáskor, legyen az kormány v bármilyen, csöbörből-vödörbe...

floranan
 
 


Kis türelem csajok, készül a kör-e-mail, csak próbálom összeszedni mindenkinek az e-mailjét...

Kép Kép
manósziget
 
 


Vicger: Én is szeretem, amikor most azzal jönnek, hogy még örüljünk, hogy van családtámogatás, bezzeg Nyugat-Európában. Ja, csak ott pl. Svédországban megengedheti magának egy rendes, becsületes, tanult házaspár, hogy ne is az államtól várjon segítséget. Ha rendesen dolgozol, ott biztosan nem gond fizetni babysittert vagy családi napközit, ételt-ruhát venni. Van részmunkaidő és családbarát munkahelyek. Szóval, ne hasonlítgassanak már minket hozzájuk.

Férjem egy találkozón volt egy fiatal sráccal, aki Brüssszelben dolgozik. Ő mesélte, hogy bement a nagycsarnokba itt Pesten, mert kint olyan drágának találta a gyümölcsöket, de nézett egy nagyot, amikor látta, hogy itt 3-4x annyiba kerül az eper, mint kint. A fizetése meg kb. 10xese egy itteni közszolgának. :cry:

Férjem köztisztviselő, határozott idejű szerződéssel. Ő sincs túlfizetve, sőt. És a legtöbb barátunknak/ családtagnak fogalma sincs, hogy mennyit keres (ergo mennyit adózik), és hogy ebből nem nagyon tudunk félretenni. :roll: Ők mind a versenyszférában dolgoznak, mérnökök, informatikusok, közgazdászok, jogászok. Férjem buta fejével elvégzett egy olyan szakot, ami érdekelte. Akkor nem gondolt arra, hogy majd mit lehet vele kezdeni. És ha meglátják sok helyen, hogy a közszférában dolgozott, az sem pozítívum.

A legjobb kérdés: "Ha töri-politika szakot végzett, miért nem ment politikusnak?"

Kép

Kép
hgrita
 
 


Vicger: Kisfiam jövőbeni tervei a következők; mikor megkérdeztük, hogy mi leszel, ha nagy leszel, az orvos után a tűzoltó a következő lehetőség. :lol:

Kép

Kép
hgrita
 
 


Vicger, tökéletesen igazad van... Én igazából nem gondoltam volna, hogy nagyon fog tetszeni, de New York egy teljesen élhető város, az emberek NAGYON kedvesek (bár mondjuk ez tőlünk nyugatabbra mindenhol itt van) és egy normális szinten MINDENKI meg tud élni, akinek van munkája.

:(
szilveeaa
 
 


Rita... én is nyelvszakot végeztem... hát a bölcsész diploma egyre kevesebbet ér... a nyelvtudást szerencsére azért lehet hasznosítani máshol is, de abból is kell most már 2-3....

Jól el offolgatunk, bocsi a többiektől....

floranan
 
 


Rita, teljesen egyetértek. Én férjem is köztisztviselő, ugye tűzoltó a szentem. Nekik ezer darabból áll a fizetésük, van x ezer forint, asszem talán 5ezer forint alap, erre jönnek a szorzók, a pótlékok és a többi. Ami a vicc az egészben az, hogy ezek külön külön is adóznak, és együtt is. Többet adózik, mint amit megkap, a nettó fizuja 90-100 ezer forint. Szóval tényleg nonszensz... Tesóm kérdezte, kint él Hollandiában, hogy hogy a búsba tudunk megélni??? Egyébként ezen én is elgondolkodtam, hogy hogyan is sikerül.... viszont az is igaz, h ha még jobban spórolnunk kell, akkor annak már a gyerekek isszák meg a levét.. akkor nem tudunk judót fizetni nekik, ez havi 6ezer, meg nem lesz póni club, ez havi 3-4ezer, meg Gergőnek vadállatos dvd havi 3 ezerért... Atesz jövő hónaptól megy fodrászkodni meg masszőrködni. DE az egy dolog, h xezer forinttal lesz több itthon, de egy Apával kevesebb, és nem ér ennyit... és elmehet a sunyiba az összes szemforgató, hazug politikus gordonnal az élen.... Tényleg nonszensz....
Floranan, el tudom képzelni mennyire fura, és idegesítő lehet ez a párodnak... egyszerűen nem is tudom mi lenne a megoldás...

vicger
 
 


Mentem lányok, majd csak lesz valami..........

floranan
 
 


Rita, reméljük, akkor már jobban meg lehet élni belőle :) :) :)
Tényleg bocs az offért :oops:
Szia Floranan :)

Keresni fogok egy amerikás nagynénit magamnak :D :D

vicger
 
 


köszi a gratulációkat. Még nem igazán gondolkodtunk neveken, bár nekem tetszik a Gréta vagy az Emma, de a párom nincs elragadtatva tőlük, nincs különösebb indok rá, de szerinte nem ez az igazi. Még gondolkodunk ezerrel.

A mai gazdaságról csak annyit, hogy én az adóbevallásnál akadtam ki, hogy mivel, a szerintük megállapítottak szerint jól keresek, hiába vontak le kb. 1milla adót az elmúlt évben, még a tandíjamból visszaigényelhető minimumot sem igényelhettem vissza, mert van még egy biztosítás is, így meghalad egy újabb előírt minimum határt, csökkenteni kell bizonyos %-kal, és így visszaigényelhettem egy nevetséges összeget. Én elhatároztam, legközelebb olyan munkahelyet keresek, ahol minimálból adózok, és a többit adják ide kézbe.

KépKép
Kép
s.vera
 
 


Férjemnek ajánlottak egy állást, pont mikor kiderült, hogy újabb babát várunk, egy pályázatíró cégnél. Az Árpád hídnál (50 perc innen tömegközlekedve vagy kocsival is délután) és azért kerestek új kollegát, hogy már 7 előtt haza lehessen menni. Azaz kb. 8ra itthon is lett volna. :roll: Andris akkor fürdik, azaz annyit látták volan egymást minden nap. Plusz ha határidő van, akkor hajnalig kell bentlenni, plusz kb. 1 hétvége havonta. Biztos többet kapott volna, mint most.

Ha nem lenne gyerkőc itthon, nem bánnám annyira, de így. Nincs az a pénz, amiért a gyerekek Apa nélkül nőjenek fel.

Kép

Kép
hgrita
 
 


Úgy, de úgy bezabáltam egy céges ebéden, hogy nem is tudom, hogy Fruzsi, vagy a csülök helyezkedik!!!!! :)
Köszi a sok tanácsot a zenéléssel kapcsolatban, csajok!

Ezért megmutatom nektek ŐT!!!

Kép

Kép
lili34
 
 


Igaz, hogy a kép nem friss (majdnem két hónapos), de két hét múlva meglessük a pocakban megint :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
lili34
 
 


Zenélő forgó (azt hiszem, Rita kérdezte :) :

http://babaszoba.hu/forums/topic?tid=334921

Micimackós, 2000 ft ... :) .... 24. képen van

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


http://www.youtube.com/watch?v=AcNMYeI9Gvo

Ezt mindenképpen hallgassátok meg, nagyon jó! :)

vicger
 
 


E-mail ment elvileg mindenkinek... Aki nem kapta meg szóljon nekem!

Kép Kép
manósziget
 
 


Mi is már gondolkoztunk azon, hogy külföldre kellene menni dolgozni. EU-ban az eü. végzettséget simán elfogadják és 4-5-ször többet keresnénk mint most.
Vendég
 


Halihó!

Jöttem életjelet adni.Még mindig eltemet a munka.Nem a mennyisége,hanem a minősége.Hosszú távra alkotok nagyon jót,és nem szabad hibázni.Fél szemmel olvasok,és csodálom a pocak fotókat, 4d-s képeket.Júni 20-án elindul a cirkusz,utána már nyugi lesz.Addig is imádás,puszi,és ha tali van, akkor úgyis elmegyek,ha tudok :)

Kép
v.andi
 
 


[quote="manósziget"]E írta:manósziget-mail ment elvileg mindenkinek... Aki nem kapta meg szóljon nekem!


Köszi Manó: megkaptam, mentettem :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="v.andi"]H írta:v.andialihó!

Jöttem életjelet adni.Még mindig eltemet a munka.Nem a mennyisége,hanem a minősége.Hosszú távra alkotok nagyon jót,és nem szabad hibázni.Fél szemmel olvasok,és csodálom a pocak fotókat, 4d-s képeket.Júni 20-án elindul a cirkusz,utána már nyugi lesz.Addig is imádás,puszi,és ha tali van, akkor úgyis elmegyek,ha tudok :)



Andi: sok sikert az új projekthez !!! ... azért csak zárójelben: eléggé hiányzol ám :oops: :lol: ... és ha már publikus a dolog, engem nagyon érdekelne ez a hosszú távú csoda-dolog, amin most dolgozol :):):) ... pussza, és vigyázz magatokra :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="lili34"]I írta:lili34gaz, hogy a kép nem friss (majdnem két hónapos), de két hét múlva meglessük a pocakban megint :oops: :oops: :oops: :oops:


Lili: Fruzsi baba gyönyörűséges !!! ... hatalmas gratula :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Lili nagyon aranyos és szépséges Fruzsi!!! :) :)

Andi de jó látni Téged! Mennek a drukkok ++++ :)

vicger
 
 


Kriszti: jó a szám! :)

Lili: Fruzsi nagyon édi! :)

Andi: sok pozitív energi.... hogy bírjad... és ha majd publikus engem is érdekelne... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Manó:
Köszi az emailt... megkaptam... :)
vikiviktor
 
 


Köszönöm nektek!Igazából nem titok,de inkább elküldöm priviben.sose lehet tudni,ki olvassa a fórumot :wink: :lol:


Megkaptam én is a mailt,Mano köszi :)

Kép
v.andi
 
 


Köszi az új jelszót!

Kép
arvaerika
 
 


Manó,ha jól tudom szemesre megyünk,de még nem biztos.Nem is lennénk olyan messze egymástól.Bár egy társasággal megyünk,azért elmentem a számod és ha úgy alakul talizhatnánk is.

sutimano76
 
 


Manó, köszi a jelszót, megérkezett :)

Andi, úgy van, ahogy a csajok mondják, hiányzol ám nekünk :)
Privit ha nem gond én is szeretnék kapni a nagy munkáról 8)

Süti, nagyon jó hétvégét nektek, ha esetleg holnap már nem tudsz jönni.
(az előkészítő word doksiját betettem az előző oldalon az egyik hsz-embe)

Lili, Fruzsi nagyon aranyos :)
Vendég
 


Spickey,hát hogyne olvasnálak!!!!Te sűrűn jössz!!!!A tepsis süti próba volt,mert kaptam egy pizza tésztareceptet,de apizzának ebben a formájában édes volt,viszont olyan magas amit se a nővérem se én nem tudunk elérni a piskótatésztával,így lett belőle édessüti gyümölccsel.Ízre nem rossz,de nekem még hiányzott a cukor belőle.Holnap megpróbálom a picasara feltenni a receptet.ha nem sikerül,akkor legkésőbb jövőhéten felrakom.

Rita,nem mond meg hogy mennyi,de a törlesztőrészlet nem fedezné a hitel törlesztőrészletét???

Szilveeaa,micsoda önkritika,én simán ráfogom,hogy a többieknek rossz a hallása.

Boboka sztem idén hagyd ki a fürdést,majd jövőre már Nikivel(aki már nem is lesz olyan pici) fürcsizel jókat!!!Köszi a jegyzetet.

Lili csudijó a kép!!!!

Andi,remélem hamarosan többet hallunk rólad és remélem Brumihoz jössz fagyizni??????Nemsokára megejtjük.

Brumi esetleg írhatnál ide pár időpontot hogy legyen min csámcsogni.Megsúgom a muffin rajongóknak,hogy sütök nektek a talira!!!!

sutimano76
 
 


Ja és Andi én már 100 éves vagyok a kíváncsiságom miatt,én is szeretnék tudni a melódról.Kérek szépen privit.
Kép

sutimano76
 
 


Remélem én nem büntiből nem kaptam emailt az új jelszóval.Manó vagy valaki please!!! :? :wink:

sutimano76
 
 


Süti, elvileg pedig elment a freemailedre.... de minnyá küldöm pü-be is.

Andi!!!! én se szeretnék kimaradni semmi jóból, ha lehet. 8) :oops: :lol:

Kép Kép
manósziget
 
 


Andi: Engem se hagyj ki, ha már mindenki be van avatva! :wink:

Kép

Kép
hgrita
 
 


Köszi a jelszót!!!

sutimano76
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?