Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Örömmel tudatom,hogy Lóci május 23.-án megérkezett!!!!
Súlya 4380g és 57cm. nagyon édes,az iwiwre tettem fel képeket.
Köszi azoknak,akik szurkoltak nekünk! :D

Kép
f.ancsi
 
 


Esztó, masszírozom forró vízzel, fejem, majd borogatom fagyos vízzel.... Lázam még nincs, ha lenne, menni kell kórházba? Te melyikben voltál, Uzsokiban?
Vendég
 


Csajok,

a tápszer megfoghatja Álmi hasát? milumil startot adtam neki és ma picit nyügi a pukiktól.

hoztam én is képet:
Kép Kép

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 

 
 

Böbi,
én vettem be paramax rapid-ot, ezt lehet szedni terhesség és szopi alatt. Ez levitte a lázamat (aztán persze újra belázasodtam). De a dokidat akkor hívd fel ha belázasodsz. A váciban voltunk (van ismerős nődoki ott és gyorsabban bent voltunk)
Remélem Te elkerülöd ezt a szart...

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Esztó: nekünk is ilyen tápszer van otthon, mert ezt írta fel a dokinő még a kórházban. Sűrűbb lett tőle a széklete Nórinak, és inkább túrós az eddigi vizenyős-nyálkás helyett, és nagyon erősen nyom amikor kakil. Ha ez "megfogás", akkor nálunk is ez van. :( Nyamvadt tápszer.
MOndjuk mi még "esszük" az Infacolt is, de azt én csak akkor adom neki amikor anyatejet kap. Kellene adni a tápszer mellé is? Valaki tudja esetleg? :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Eszter
főnököm mesélte (ők tápszeresek), hogy a lánya heti egyet kakál, de akkor nyakig. Szóval fog a tápszer.
pumuklii
 
 


Tinu,sajnálom,ha most megbántottalak.Nem volt szándékomban, de mint írtam én is ami a szivemen,az a számon típus vagyok. Szerintem attól, hogy nagyon nem értünk egyet,elég lenne,ha egymás hozzászólásait esetleg nem olvasnánk el,vagy nem reagálnánk le.Látod, mindenkinek hiányoznál, szeretik a hozzászólásaidat.Gondold végig!
Annus,én ezt a hormonizét most nem venném magamra,mert lehet nem úgy tűnt én rettentő kiegyensúlyozott vagyok pár napja.Mióta újra jelentkeztem,igazán elkezdtem élvezni az anyaságot. Végre elkezdtem tegnap takarítgatni is,és minden nap szánok időt szépségápolásra is,ami jót tesz a lelkemnek.És ezt úgy írom,hogy Riki kelt hajnali 2-kor,és reggel nem volt hajlandó aludni,és nyűgös volt egész délelőtt.Két hete bőgtem volna én is. :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Nyakig? :lol:
király. eddig 2x adtunk neki, tegnap du meg ma reggel, és ma nem is nagyon volt kakis pelus. Eddig mindent telerakott :) na jó, akkor most már ezt is tudom :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


szerintem én leszek az utolsó, mert betonméhszájam nem akar tágulni, 2 hete 2100, úgy meg nem lehet szülni a doki szerint... :cry: :cry: :cry:

Lili makacs-baba, mindennel próbálkoztam már, de semmi...valami extra ötlet? ? :roll:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Mniki, én ilyen idősen ugyanilyen paraméterekkel rendelkeztem... aztán a túlhordás ideje alatt egy hét alatt tágult egy ujjnyit, éjszaka meg már mentünk is szülni :). Szóval NEM ragadt be a baba, ne aggódj :)!

Tinu, én is sajnálnám, ha itthagynál minket, speciel nagyon szerettem a hozzáállásodat a dolgokhoz!

Eszter, pedig milyen békésen alszik ezen a képen :). Rád hasonlít, nem?

F.ancsi gratulálok!!
kalloni
 
 


Panndi, küldtem pü-t!
kalloni
 
 


F.Ancsi, gratulálok!!!!

Az milyen, ha megy a baba hasa?
Vendég
 


Pumukli, Kolos evése hogy áll? Tud már többet enni 10 percnél?
Vendég
 


Kalloni,
igen, akkor épp pont sikerült két nyügi között elaludni, de ahogy levettem a lábamról, kezdődött elölről.
Hogy rám hasonlít e nem tudom. a szeme az orra, a homloka és az álla olyan mint nekem, de a szája az apjáé, meg a haj formája.

Ancsi,
Gratula Lócihoz :)
szép méretek.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Ancsi gratulálok :) tényleg jó nagy baba :)
Voltunk lent 1 órát, jót tett nekem és Larának is, kiszellőztetük a fejünket :)

most átvágott azt hittem éhes erre evett 20 ml-t, most meg már nyafizik és rágja a cumit, na most már én várok vele :)

lehet megfürdetem az eltereli a figyelmét és utána jobban esik majd neki a kaja :)

Jó éjt mindenkinek!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Böbi
pár napja inkább 15-20 perc a szopi. Nem tudom, hogy csak többet nyammog, vagy többet is szopik. Remélem az utóbbi.
pumuklii
 
 


Ancsi,
nagy gratula!!!

Niki,
nyugi, én reggel 8-kor 1 ujjnyira voltam nyitva, 10.45-re megvolt Bogi!!
Nemsokára itt lesz Ő is! (addig pihizz :lol: )

Szerintetek az lehetséges, hogy a kókuszmatrac túl kemény Boginak, és azért nem tud aludni rajta?? Vkinek hasonló tapasztalata esetleg?

Kutyafüle,
remélem 2 hét múlva én is kicsit kevésbé leszek idegbeteg.
Holnap anyum itt alszik, éjjel ő kel majd Bogihoz, ill. etetések után ő foglalkozik majd vele. Muszáj, mert ez így gáz.

emese1979
 
 


Nem akarom elkiabálni, de talán most elaludt végre Kispötty. :shock: :shock: Nem tudom, hogy bírta idáig (du. 2-től kábé, nonstop), én már órák óta alig állok a lábamon... :? :?

Böbi, közben, az ordító gyerekkel a karomon rákerestem a kólikára, nos, minden tünet áll ránk! :cry: :? Most komolyan: hogy lehet ezt ép ésszel kibírni 3 hónapos koráig?! :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Az még több, mint hat hét, azaz kábé 50 átordított délután és este... :shock: :shock: Könyörület, csajok, én ezt nem fogom kibírni...

Kép

Kép
zsüci
 
 


Zsüci,
úgy tudom, van vmi homeopátiás cucc hasgörcsre is, érdemes lenne megpróbálnotok! A patikában biztos tudják, valami magnezium izé a neve... a védőnőm említette.

emese1979
 
 


Tinu, köszönöm a nem-is-olyan-nagyon-bújtatott dicséretet! Jól esett ilyen lázasan... :roll: Azért nem jöttem ma, mert tökre belázasodtam... Semmi mellgyuszi (hála Istennek), de reggel úgy ébredtem, hogy nem voltam betakarva - úgy aludtam el 2 körül, hogy elfelejtettem előtte betakarózni, és annyira fájt egész nap a torkom, hogy nem is bírtam nyelni... Igyekszem meggyógyulni.
No, hogy a megszólítotthoz is szóljak, ne csak panaszkodjak, emlékszem én, volt már 1 hasonló eset régebben. Nagyon szépen kérlek, ne hagyj itt bennünket! Szerintem, ha mind elfogadjuk, hogy mostanság nehéz idők járnak, akkor senki sem fog kiakadni senkin. :wink: Hogy egy sokkal nagyobb rosszat említsek, ma nagyon összekaptunk férjurammal. Illetve én nagyon kiborultam. Pedig nem vagyok ilyen fajta... Vlsz. a láz is belejátszott, de akkor is, tudom, én is hibás voltam. Ha az ember a számára legfontosabb emberrel össze tud kapni ilyen csúnyán, akkor persze, hogy előfordulnak súrlódások itt is. De ezeket nem kell felvenni, valóban, ha van, akire az ember nem tud düh, vagy én nem is tudom mi nélkül reagálni, akkor nem kötelező reagálni. Senkinek sincs szüksége arra, hogy még itt is kapjon néhány pofont. Kivéve engem, nekem reagálhat mindenki, amit akar, mert én sokszor rászorulok az ilyenfajta pofonokra. :wink: És ne szállj ki a csapatból, mert így voltunk teljesek. A blogról meg eltüntetted a díjnyertes szüléssztorikat??? Nekem erőt adtak, hogy lehet így is. Bár más lett a vége, de akkor is. Persze, ha ennyire komoly, akkor csak mély sajnálatomat fejezem ki, nagyon bánt, hogy idáig jutunk... :roll: Szóval, ha esetleg aludtál rá egyet, ahogy a többiek javasolták, és meghallgatsz egy szépszavú szegény lázas embert (jaj, de sajnálom magam... :) ), akkor MARADJ velünk!

Sírós babákat és mamáikat sajnálom, majd gondolkozom, hátha lesz ötletem, de most ráz a hideg...

Ancsi! Isten éltessen benneteket, és áldjon meg nagyon gazdagon! Látod, nem bújt elő Lóci idejekorán! :wink:

Esztó, örülök, hogy kezdesz jobban lenni!

A tápszer sokszor tényleg fog. De kapható kezdő tápszer DM-ben és Auchan-ban is pl., csak drágább, mint támogatással.

Lányok, mindenkinek kitartás, pocakosoknak és babásoknak egyaránt! Niki, én 3000-rel mentem szülni Samuval, és mégis szültem... :)

Szép jó éjszakát!

Ja, Adraci, megyek tömni. :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Kedves anyukák a segítségeteket szeretném kérni mivel látom ti épp most foglalkoztok a témával egyszerűen hiába olvasok utána nem értem,hogy szülés után mit kell intéznie a munkahelynek és mit kell nekem?a kórházba szoktak erről valami felvilágosítást adni?Válaszotokat előre is köszike!Mindenkinek jó egészséget,sok tejcsit és erőt kívánok :lol: :lol:

Kép
Kép
reni mamy
 
 


Sziasztok!

Még a kórházban, visszaolvasni később fogok (vmikor...).
Emese, köszi a tudósítást meg az smst! Többieknek meg a drukkokat!

Szüléstörténet később lesz, még össze kell hozzá szednem magam... Nem volt gyenge menet, de ez a meseszép csöppség itt mellettem megérte! Bármennyire is szalutálva érkezett a világba... :roll:

Mindjárt rakok képet.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Kép
megszülettem

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Na, mennem kell. Puszi!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Jó reggelt!
De jó,végre szép nap van ma,elmúlt a borongás!!Irány a park ma!!!! :lol: :lol:
Viki!Gratulálok,gyönyörű baba lett Blanka!!!!!De látom neki sem tetszett,hogy ki kellett bújni a biztos helyről! :lol:
Emese!Csak azt tudom mondani,hogy kitartás!!Az nagyon jó, ha anyukád tud segíteni. Próbálj pihenni mindig,ha a pici alszik.És -tudom könnyű mondani,de másfél hete még én is ezeken mentem keresztül-próbálj picit lazítani!!!!Gondolj arra,hogy nem tragédia,ha sír a manó,rossz még neki idekint.És egyébként valóban napról-napra könnyebb lesz neki is meg Neked is! :wink:
Dóri,jobbulást!! Tessék jobban vigyázni magadra!!!! Sok gyógypuszit küldök!
Mindenkinek szép napot!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Anikó,
milyen helyre kisasszony Blanka!

Dóri,
Neked jobbulást, próbálj sok mézes kamillateát inni, hátra rendbejössz hamar Tőle!

Képzeljétek, ma nem cicin aludt a kisasszony, fél1-ig aludt az esti szopás után, utána pedig 4-től még mindig alszik, de mindjárt keltem, csak megreggelizek.

Viszont van egy dolog, ami aggaszt, képzeljétek, a kis feneke feltt van mégegy lyukacska, a kórházban nem is vették észre, nem mondták. Jön jövőhéten a doki, megvizsgálja csórikámat szondával, h csak vakondjárat-e, vagy esetleg valamivel össze van köttetve. figyelnünk kell, nem jön-e belőle váladék :cry: :cry: Remélem, hogy tényleg csak egy pici vakondjárat lesz!

A gyerekorvosnak Ti adtatok lóvét? Vagy vmit? Mert anyum mondta h szoktak, de nekem nem nagyon jutott eszembe...

emese1979
 
 


Gratulálok Renynek!

Vicces hogy egy napra voltunk kiírva és a mi Hannánk ma már egy hónapos! :D
Szépen hízogatunk is már végre. Tegnap este voltunk 3230 grammok. :lol:

Mindenkinek szép napot!

Puszi:Zsuzsi és Hannus

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Emese!
Remélem meg tud nyugtatni a doki,és tényleg nem komoly az a lyukacska. Mi adtunk neki egy 5-öst,de azért,mert én ugye paramami vagyok,és már első héten vagy háromszor hívtam, sőt a kórházból is vagy kétszer,mikor a korán volt.És ehhez türelem kell,az meg sajna csak úgy nem terem a dokiknál.De azóta rettentő kedves,és segítőkész! :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Anikó
Blanka szép nagy baba!

Emese
még egy lyuk? Nem is hallottam még ilyet... Magától elmúlik majd, vagy hogy gyógyul ez?

Böbi
Maja nem volt hasfájós. Ő csak nem volt el se ágyban, se babakocsiban, se autósülésben. Csak kézben, rajtam (biztos részben én rontottam el) Nagyon gyakran szopizott, jó sokáig, utána aludt fél órát, aztán kezdtük elölről. Éjszaka nem volt gond vele, csak nappal. És nem múlt el három hónapos korára, igaz egyre jobb lett, egyre hosszabbakat aludt. Ki lehetett bírni, de nagyon nem tudtam mellette mit csinálni. Durva lett volna, ha még ordított is volna nekem végig.

Ja, megmértük tegnap Kolost pancsi előtt, 3510 g. 2 hét alatt, 2770 g-ról, tök jó. Lehet Maja után lesz egy kis michelin-babánk? (azért attól nem félek)
pumuklii
 
 


Pumukli,
reméljük nincs semmivel összekötve, mert akkor sebészet :cry: :cry: jövőhéten megnézi a doki, reméljük csak egykis lyukacska..

emese1979
 
 


hali

Először is az újdonsült anyáknak GRATULÁLOK!!!

Kalloni!
6 hét után enyhülés? háááááát... tegnap eljöttünk anyuékhoz vidékr, kislányom konkrétan VÉGIGORDÍTOTTA az estét!!!! nem gyengén...
na, deh ők koraszülöttek voltak, tegnap kellett volna csak megszületniük, szóval még csak mínusz 6 hetesek :) de ügyesebbek sokkal, elértük a 3 kilót, erősödnek, gyorsabban szopiznak, általában 3 óránként, kivéve amikor nem... de cukik, már nézelődnek, szóval határozottan alakul a helyzet ;)

Eszti!
Nekem is vlt olyan bajom mint NEked és a legjobb mellszívónak a kisfiam bizonyult ;)
Kaki: tápszer mellett kevesebb van, tényleg fogja a hasukat

Pingi? azt hiszem te kérdezted, kell-e tápszer mellé is Infacol. Ha fáj a hasa, ettől is, attól is fog... szóval ártani nem árt ;)

Kitti!
Jah, Panndi is írta, hogy a PKU és egyéb szűrésről csak akkor értesítenek, ha gond van.

Nyomonkövettem a hormonháborút... hááát, csak annyit mondanék, hogy nyugi... elmúlik ;) mindenki nevelje úgy a gyerekét, ahogy neki jólesik, meg lehet hallgatni másokat, de nem kell pont azt csinálni. Ha rám hallgattok, azt csináltok, amit akartok :)
Vendég
 


Jó reggelt!
Emese kitartás!Remélem nem lesz gond a lyukacskával!
Ancsi gratulálok,szép nagy baba lett!!
Blanka nagyon szép!!!
Dóri jobbulást!Vigyázz magadra!
Kutyafüle nektek jó sétálást.Itt is kezd előbújni a nap,de sok a dolgom.Főznöm kell,meg mosni.
Férjemnek ma van a szülinapja,meg anyukámnak is.Bár mi nem most tartjuk,mert 2-án az én névnapom lesz,10-én a Grétóé,így egybe fogjuk ha szabad lesz az uram.
Böbi akkor jól álltok pelenka ügyileg.Már kaptunk mi is 1 csomaggal,de nálunk még szinte senki nem volt.Holnap nagybátyámék jönnek.
Ma vagyunk 4 hetesek.Repül az idő.
Kicsit nyugodtabb vok és van is tejci!!!Elég 1 cici!!!Tegnap elsétáltunk a volt védőnőhöz,már nyugdíjas.Az utcánkban lakik.Nagyon tapasztalt.Szerinte nem sárgább,szép a bőre.Azt mondta 6 hetes koráig kell teljesen kitisztulnia.Remélem ki fog.
Meg este eljött anya,kicsit kikapcsoltam,meg kivitte a kicsiket én meg haladtam a dolgommal.
Nem tom mit akartam még.Ja!Ma már a második szopikor nagyon görcsöl a pocim.Ez normális ennyi idősen??
Na megyek főzni!
Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita
biztos normális, mindenki máshogy érzi. Volt akinek nem is fájt, a második gyerek után se a hasa. Nekem a kórházban még elég gáz volt, de itthon nem fájt más egyszer sem.
Uradnak sok boldog szülinapot!
pumuklii
 
 


Jó reggelt!

Olyan jót aludtam ma. Köszönhetően apának. :lol: Nóri este 11-kor evett, aztán éjjel egykor kelt újra, de apa megetette. Én gyakorlatilag észre sem vettem semmit. Aztán reggel 6kor keltünk újra, úgyhogy kipihentem magam. Ezáltal remélem nem leszek olyan hisztis mint tegnap... :oops:
Sőt.
Ma anyu sem tud jönni, ez az első nap kettesben Nórival. De apa azzal az utasítással ment el hazulról, hogy légyszi ne csinálj ma smmit, babázz, etess, szaporítsd a tejet, és aludj, feküdj. Lehet be is tartom, csak előtte kivasalok. :wink:

Emese:mi akartunk adni lóvét a gyerekorvosnak, de nem fogadta el. Pedig nem látta hogy pénz, mert egy ajándéktáskába tettünk egy bonbont, és amellett volt a boríték, de azt mondta, hogy ő a 6. hétig soha semmit nem fogad el. Aztán lehet hogy jól meg is sértődött, mert azonnal elviharzott. :oops:
A likacskával kapcsolatban: apának is van!!(Hogy honnan tudom azt most hagyjuk, de van!! :lol: ) Szerintem az ott folyamatosan alakul és a fejlődés végére bezárul, mert pl Nórinak meg ott egy gödröcske van. Szerintem nem lesz belőle gond.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


na jó reggelt!!

Ancsi!
Szívből gratulálok!!!Nagyon szép méretei vannak a babának!!!!!Tudtam én h nem ok nélkül tűntél el :wink:

Anikó!
Blanka nagyonks formás!És milyen tiszta :shock: Izus max itthon volt ilyen :wink:

Böbi!
Bár mi nem kértünk pelust,de 2helyről is kaptunk 2 nagy csomaggal!Tényleg tök jól jött!Azóta már én vettem másikat...de hátha még pelussal jön vki :lol: :lol:

Álmos gyönyörű!!!

Niki!
Kitartás!!!

Dóri!
Jobbulást!!!


Tegnap nem ért ide a védőnő...ma majd felhívom hol akadt el...azért 2 hete nem nézte meg senki,a kiütéseit jó lenne ha látná és ő mondaná h ez normális :wink:

pénzt én nem adok neki,eddig még nem hívtam ki őket,jöttek maguktól.


mától egyedül...keddig :roll:

N nézem az előző oldalt...bár ezt is 20 perce írom...Izust most szórakoztatni kell :wink:

annus11
 
 


Emese!
Erről n se hallottam még...meg is nézem Izusnak is.bár csak feltnt volna,nem??

Jaés 4 kiló felett vagyunk!!!!De majd ma az 5 hetes mrésnél kiderül h mennyi az annyi!

annus11
 
 


sziasztok

vki nagyon édes a lánykád :)

én is jót pihentem 4 részletben: este 8-kor evett lányom, én keltem 10 előtt, fejni, ő csak 1-kor kelt evett, aztán én 4-kor keltem fejni, ő meg 6-kor kelt enni :), aztán lányom köszönésképpen felébresztette 7-kor, de visszaaludtm még én is aztán én megint keltem fejni ő meg fél 9-kor enni, de kihúztam 9-ig, és most aludt el, most már kiságyban altatom, nyöszörgött, egy 20 percet aztán felvettem és elringattam és énekeltem neki, most raktam be a kiságyba és alszik :)

Lányok nektek is jobban alszik hason?

Anita jó, hogy megnyugodtál tejcsivel kapcsolatban :)

emese biztosan nem lesz semmi gond a lányodnál :)

nekem csak a gerincem fáj a hurcolászástól, nagyon rossz lett a tartásom, hátha majd a torna segít rajta :)

itt éjszaka nagy vihar volt, illetve hajnalban, most már néha kisüt a nap, délutáni séta megint be van tervezve, jót tesz Larának és nekem is, meg Éduát is el kell hozni az óvódából :)

Dóri jobbulást kívánok neked!:)

Lányok masszírozzatok és meleg víz alatt is fejjétek, ki fog dugulni az elzáródás, kétségbeesik az ember, de ne adjátok fel :)
Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ezt énekeltem Larának: (Éduától tanultam)

Hegedül a kisegér, cincog rajta
Csellón játszik a macska, vonó a farka
Ez a csuda zenekar, cincog-nyávog,
A lagziban a táncot csak erre járom.

:) :) :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


pingi na én várhatnám, hogy férjem megetesse éjjel, még nappal sem :(, hamarabb megeteti Édua :)

Valamit főznöm kellene ma, de ötletem sincs :(

Pelenkát nekünk is hoztak már, de 5-9 kg-osat, arra még várhatunk kicsit :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ildi
ez Gryllus, én is ismerem :-)
pumuklii
 
 


Edua!
Ezt én is ismerem :wink: Én már mindent énekeltem Izusnak...napközben a slágert hallgatjuk,még táncoltunk is!Nagyon élvezte,fülig ért a szája úgy mosolygott!!

Ja nekem is írtóra fáj a hátam,derekam,vállam...múltkor elaludtam anyakam...na mondom mint egy nyomorék 8)

És egy kérdés!Nekem tegnap este,meg most is olyan érzésem van mintha meg akarna jönni...nem görcsöl,de tisztára úgy érzem mint menszi elött...Másnak is van ilyen?Ugye nem akar megjönni már most :shock:

annus11
 
 


annus ez aztán tényleg egyénfüggő, nekem Éduánál 1 éves volt mikor megjött, másnak 6 hét után másnak 3 hónaposan úgyhogy akármi lehet :(

pumuklii óvodás dal :)

Lara bealudt rajta, jól tette, ez már este is bevált :), csak akkor Édua is besegített :)

Ha ösztönből csinálok mindent Larával kapcsolatban akkor tök simán megy minden :)

Megyek elmosogatok :)

Nekem is fülig ér a szám, férjemnek már a számlán van a fizetése :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Edua!
Huuu,mi örülünk ha 9én este rajta van.....szóval nekünk még több mint 1 hét a fizuig....
Azt tudom h egyéni h kinek mikor jön meg...de nem szeretnék az a szerencsés lenni akinek 5 hét után...szóval remélem h ez vmi más....leginkább semmi :lol: :lol:

annus11
 
 


Nem hiszem, hogy az lenne. Korai lenne még a szoptatás mellett. Maja 8 hós volt amikor megjött, de akkor direkt lecsökkentettem napi 2-3.ra a szopit. Akartunk már próbálkozni kistesó miatt.
pumuklii
 
 


Annus,kolléganőmnek napra pontosan 6 hétre jött meg.Nekem meg még igazán el sem múlt. :oops: Pedig már 4 hete. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Nagyon remélem...bár az én hülye szervezetemmel...sose lehet tudni! :roll:

annus11
 
 


teljesen kipihentnek érzem magam, hogy4-től tudtam kb. fél8-ig aludni :lol: :lol:

Annus,
látszódna, biztos észrevettétek volna Ti is! pici lukacska a popija felett...

délutén megyünk mérleget kölcsönözni, kiváncsi vagyok a súlyára, 2800-al engedtek el a kórházból.

Reny Mami,
nekem a melóhelyem kifizetőhely, így a tgyást ők intézik.
Az anyasági támogatáshoz egy úrlapot kell kitölteni, kell hozzá majd a doki igazolása, h hány alkalommal voltál terhesgondozáson, a te szemályid, laksímkártyád és taj kártyád másolata, asszem baba születési ak-i másolata, taj kártya másolata (de ezek fel vannak sorolva). családi pótlékhoz ugyanezek a papírok, kivéve a dokker igazolását.
A baba taj kártáyájáért nálunka férjem bement az oephez, kb. 2 óra alatt kiadták.
A csp és az anyaságit a máknál kellett beadni, szintén kb. 2 óra várakozás. Állítólag a anyaságit kb. 2 hét alatt, a csp-t bő 1 hónap alatt utalják.

Rakok egy képet, reggeli szunyóka :)

Kép

emese1979
 
 


Ja,akartam kérdezni.Ti akkor is "foglalkoztok" a picivel,a fent van,elvan,de nem sír? Mert valahogy így vettem ki.Nekem erre esélyem sincs.Riki jóformán mindig fent van.Kivéve a babakocsiban,meg ha sikerül ugye az altatási időben elszenderíteni.De akkor én is alszom,mert az csak max 2 -3 óra napközben.Ma reggel spec nem jött össze.Úgyhogy játszottam a cirkuszi bohócot.Sírt,felvettem,ringattam,beszélgettünk,megnyugodott,letettem.Kezdete előrlől úgy pár perc múlva,és én is. :lol: De amikor ő nyugisan elvan,én akkor teszem a dolgom.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Biztos jó súlyban van, jó husis a pofija. És micsoda fülbevalók!

Nekünk már lehet felesleges bemenni az OEP-be, Kolos mindjárt 3 hetes, csak küldik most már postán.
pumuklii
 
 


Emese!
Tündéri a kiscsaj!Jól látom,hogy Rád hasonlít?
Amúgy akkor nekünk mákunk volt.Dani bement szerdán megigényelni,pénteken a számlán volt mindkettő! :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: