Új privát üzeneted érkezett!

Melissa!
Pont most a hétvégi Ingyen piacban olvastam,hogy a fittnesben van baba-mama jóga és baba-mama úszás is!
Sorry,de mi az a dúdoló? :oops: Nem vagyok túl informált! :oops: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!!

Láttam én is a kismama jógát meghírdetve!!!
Elkezdtem tervezgetni a babaszobát,azért sem voltam mostanában gépközelben!!Találtam fogantyúkat :!: :!: Az ÉBEN BÚTORBOLtba lehet rendelni babás fogantyút,és kb másfél hét alatt meg is érkezik!!Nagyon sok fajta van és nem is drága!!
Én egy rózsaszínű virágot néztem ki és csak 350ft/db,összesen így 3500 ft-ból kész van a bababútor!!nagyon örülök neki :D
voltunk a DIEGOba is és ott meg Disney-s szönyeget néztünk meg függönyt!!Már alig várom,hogy elkezdjük a babaszobát!!

Amúgy egyre jobban fáj a csípőcsontom és néha már a szeméremcsontomat is érzem.Ez normális??Remélem nincs ez összefüggésben a méhszájjal!!!Jövőhéten mennénk Hajduszoboszlóra hétvégére ,de ha kinyílik akkor nem tudom,hogy be merjem-e vállalni!!

Egy kicsit elcsúszott a cukorvizsgálatom,a 25 héten lesz meg!!Vagy még időben vagyok??Bár a védőnő azt mondta,hogy igen,de a kismamakönyv hátoldalán ezt a 21-24 hétre tették!Vagy ez nem olyan fontos mint az AFP ?

Kép
nicoleangel

Sziszi!!
Nagyon aranyos a pandamacid!!! :D

Kép
nicoleangel

Beus

Sajnálom a vizsgát.
Mindkettő lesz a tanfolyamban. Már várom én is, hogy végezzek vele. Aztán el is lehet kezdeni.

Niki

Nekünk még a manó szobáját majd festeni kell, mert most olyan hideg zöld szine van, én meg olyan barackos-narancsosat akarok, valami szép díszítőcsíkkal. Meg persze valami jó szőnyeg is kell bele. Amugy ő még velünk alszik. A szeméremcsont fájás a normális dolog ilyenkor, ne aggodj. Fürdeni is fogsz, vagy csak majd napozol? Én nem mertem bemenni ilyen fürdőkbe, féltem hogy elkapok valamit. Még most is nagyon meggondolom hogy hova megyek. Pl strandon nem mennék vízbe. Sógor vizilabdázik gy-n, hát mondott érdekes dolgokat.

Melissa

Szoktam gy-n járni sokszor ugyhogy a sétában benne vagyok én is.

A lagziba nem voltunk meghívva, de legalább kirándultunk egyet, hazafelé meg még bementünk a budai várba sétálni, éjfélkor jöttünk le. De nagyon jo volt, csak ketten voltunk, mint régen.

A másik topikba ahová irni szoktam meghalt az egyik kismamámank a 6 hónapos babája. Van neki egy 2 éves is, de ez szörnyű. De nagyon erős, mert hívő, és ez sokat segít neki. Amugy nem volt beteg meg semmi. Azt mondták hogy tüdőgyulladás meg a szívável volt valami. Én biztos nem bírnám ki. :cry:

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Sziasztok!

Hetti!

Ez szörnyű!!!!!

Most mi is betegek vagyunk, Én jobban, mert Emma átadta nekem.
A hétvégén vendégeink is voltak, grilleztünk. Emmát elvitték a nagyszülei, és pár óra múlva már hívtak is, hogy menjünk érte, mert láza és hányt. Nagyon rosszul nézett ki szegény. Egész este csak nyöszörgött....
Másnap kihívtuk a gyerek orvost, írt fel kúpot neki és rögtön jobban lett. Elkezdett motorozni, neki ment a kapunak és felhasadt a szeme fölött a feje. Eléggé mélyen. De a vendégeink akik itt voltak pont ilyen bio krémekkel foglalkoznak és adtak Emmának. Már szépen javul, és már jobban is van.

De én olyan beteg vagyok! Fáj a torkom, a felem, az orrom is folyik...

Beus!

Sajnálom, hogy nem sikerült a vizsgád, de ne add fel!

Mindenkinek szép napot!

KépKép
Kép
cinix

Hettie:
Mi is festenénk ha a saját lakásunkban lennénk,én is valami szép szegélyes festést képzelek el.Mivel albérletben vagyunk ezért nem akarunk festegetni,bár mondta a főbérlő,hogy ha gondolom csináljuk,de inkább majd a sajátba!!
Hajduszoboszlón nem szeretem a strandot,egyszer voltam de elég is volt,ezer ember én meg nem szeretem ha nincs az embernek normális helye se a medencében sem a törülközőn!!Amúgy nem megyek a szállodában sem a vízben,és a napozást is csak mértékkel fogom,én is félek a baciktól,pláne,hogy a méhszájam meg van lazulva!!
Szegény kismama,én sem tudnám ezt olyan könnyen feldolgozni!!Sajnos az én környezetemben is volt két olyan eset ahol 5 hónaposan ment el a baba,szörnyű volt hallani a történetet és látni a kismamát ahogy el van keseredve!Ilyenkor semmit sem tud mondani az ember!!!

Cinix:

Jobbulást neked és Emmának is!!

Kép
nicoleangel

Niki

Igen, az nem jó hogy hering van a medencében. Én még nem voltam Szoboszlón, mi Demjénbe szeretünk menni, meg a Miskolc-tapolcai barlangfürdő is jó. Na oda azért én is bemerészkedtem.
Amugy a baba amit irtam már megszületett, és ugy volt 6 hónapos, nem a mama hasában ment el. Kicsit hülyén irtam le.

Cini

Jobbulást Nektek! Szegény Emma még a fejét is beütötte :(

hettie

Cini

Hogy sikerült a vizsgád?

Hahóóóó hol vagytok?

hettie

Sziasztok!

Hetti!

Még nem tudom. Majd megírom, ha tudok v.mit.

Még mindig beteg vagyok., de Emma már sokkal jobban van, hála Isten.

Hallottátok, hogy meghalt Mike Tyson kislánya?
Sokan azt írják, hogy az anyja hibája volt, mert nem figyelt rá. Én ezzel nem értek egyet, mert ha minden pillanatban a gyerekemre figyelnék, nem lenne megfőzve, kitakarítva, kivasalva stb., és ráadásul élni sem hagynám ha mindig a sarkában lennék.

Meg kell tanítani, nekik, hogy a nyakuk köré ne rakjanak semmit, még sálat sem...

Csabi a múltkor viccből ráhúzta Emma fejére az ajándék tasakot.
Hát, mit mondjak, amit kapott tőlem nem tette sebre.

Ilyesmiből lehet aztán baj.
Pl. Emma kapott egy játéki vasalót a nagyszüleitől. Én ezt is ellenzem, mert a vasaló az legyen tabu a gyereknek. Azt hiszi ha a játékkal játszhat akkor az igazival is.

Kismamák jól vagytok?

KépKép
Kép
cinix

Sziasztok!

Cini! Jobbulást! Teljesen egyetértek veled a táskával kapcsolatban. Olyan kicsik még, hogy nem értik, hogy baj is lehet belőle, de utánozzák mert vicces. Nálunk még nem volt ilyen szerencsére, de én is leszedném érte Laci fejét. A vasaló nálunk nem téma, de tuti idegbajt kapnék, ha valakitől puskát vagy kardot vagy ilyesmit kapna. Marci imádja az autókat (főleg a kereket pörgetni) meg az építőjátékot, na meg a homokozót. Mi ezeknél a játékoknál maradunk. :) A családdal is közöltem, hogy ne merjenek venni harcias játékot.

Hetti! Szörnyű, ami a kisbabával történt, én sem bírnám ki. Hajdúszoboszlón én kiskoromban voltam sokat, de már nem nagyon emlékszem. Én a Zsórit szeretem nagyon. :)

Sziszi! A Dúdoló énekes zenés foglalkozás kicsiknek. Én még nem voltam és most nem is tudom van e most a városban.

A héten megyünk megnézzük a bölcsit Marcinak. Remélem, tetszeni fog neki. Vasárnap meg állatkertbe megyünk. Úgy várom, mint egy gyerek. :D

Kép
Kép
beus.

Beus!

Hová mentek állatkertbe? Mert mi a Jászberényibe megyünk. Rengeteg jó program és játék lesz. Igazad van a harcias játékokkal kapcsolatban. Én ismerek olyat aki a fiával számítógépes játékokkal játszik (4-évesen) és még mondja is a gyerkőcnek, hogy hajtson rá a gyalogosokra, mert több pontot kap.

Én sem tudtam, hogy mi az a dúdoló, de így már tudom, hogy mi voltunk ilyenen 1x.

Egy templomban van a Gyöngyház mellettiben( nem tudom a tér nevét), egy nagyon kedves csajszi tartja és ingyenes.

KépKép
Kép
cinix

Sziasztok!

Pár napig nem voltam gépközelben, nem igazán értem rá. Meg Ádámmal kellett menni kedden a kardiológiára, megállapították, hogy szívzöreje van, meg a pulzusa is lassú, vagyis lassabb, mint a korának megfelelő. Így most mehetünk tovább Pestre kivizsgálásra... de optimista vagyok, nem hiszem hogy fognak találni valami komolyabbat, max csak annyit hogy figyeljek oda rá. /Hát az tuti hogy figyelek is!/

Szerintetek hova menjünk strandra? nem most hétvégén, hanem a következőn tervezzük, persze csak ha jó idő lesz. Nagykátára szoktunk menni, mert ott jó a gyerekmedence, de hátha tudtok ajánlani, valami jót a közelben.

Kép
Kép
inek

Sziasztok!

Rég voltam már, Dóri most nagyon lefoglal. Én nem tudom, de már kezdem azt hinni, hogy csak az én gyerekem ilyen akaratos, makacs és ...
néha úgy kiakaszt, én meg egyébként is türelmetlen típus vagyok, s sokszor olyanokat csinál...
mivel lehet hatni rájuk?amint kimondom a nem szót, rögtön hiszti, vagy rongylábakat növeszt s összerogyik...
ti mit csináltatok ilyenkor?

inek!

csak nem lesz tán gond, ha lenne, akkor annak erősebb tünetei is lennének.

Cinix!
meggyógyultál?

Beus
Bölcsi?Mész dolgozni?
És melyik bölcsibe íratod?Én is gondolkodom, hogy mikor kéne beíratni.egyelőre 2,5 évesen szeretném, de lehet inkább 2 évesen kéne...
melissa83

Sziasztok!

Inek!

Remélem nem lesz semmi komoly! A közelben nem tudok jó strandot, sajna.

Beus!

Te dolgozni fogsz???? Nem is mondtad :o

Mellissa!

Megértelek, az én Emmámnak is vannak ilyen pillanatai. Én ilyenkor nem szoktam ráfigyelni, hagyom hagy tomboljon.
Ezt persze csak itthon lehet kivitelezni, boltban, utcán stb.nem.
Ha máshol vagyunk felemelem és elviszem arról a helyről (pl.boltból).

Volt már olyan is, hogy beküldtem a szobájába gondolkozni.
Megmondtam neki, hogy nem jöhet ki addig amíg hisztizik.
(Eddig 2x kellett alkalmazni). Mikor kijött 3-4 óráig olyan volt mint a kis angyal.

Volt olyan is, hogy az éjjeli lámpa vezetékeit rángatta ki a falból (anyósoméké húzgálós, és ők megengedték, hogy kapcsolja), akkor a kezére ütöttem. De nem használt, nem ütöttem elég erőset szerintem. Most már elhagyta, nem csinálja, mert nem cirkuszolok miatta.

Ja már jobban vagyunk mindketten!

Jön valaki Vasárnap a berényi állatkertbe?

KépKép
Kép
cinix

Inek

Reméljük nem lesz semmi komolyabb gond. Strandra nem szoktunk járni, ugyhogy nem tudok semmi jó strandot, de azt hallottam a Jászárokszállási jo.

Cini

Én sem szoktam manóra figyelni ha hisztizik. Sőt mi ugy szoktuk hogy elköszönünk tőle ha valahol csinálja akkor megijed hogy otthagyjuk és az általában beválik.
Mi vasárnap Ceglédre megyünk a kereszt szüleimhez. Rég voltunk, meg ritkán találkozunk sajnos. Holnap meg megint a demjéni fürdőbe megyünk. :)

hettie

Amit addig nem tudsz amíg nincs gyereked:

Az első 6 hónap
- a híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig.
- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.
- úgy tűnik, az egész nap egy végtelen szoptatás.
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni.
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni.
- egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami.
- a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz észre.
- elindulni otthonról egy 2 órás procedúra.
- ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezen túl befogod.
- iszonyatosan nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel együtt.
- minden babazokninak szűk a szára és bevág.
- a legszebb ruha is csak egyszer kerül sorra, azután kinövi.
- aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon.
- az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass. Szülés után a két irgalmatlan méretű csöcsöd miatt továbbra is csak ábránd marad...
- már nem szereted a vendégeket.
- sírsz, ha az alvó gyereked nézed.
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled.
- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg azt várod, hogy mikor kel fel végre.
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész távolléted alatt otthon jár az eszed.
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja.
- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na azok mostantól nem fognak. A napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a család.
- a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket.
- kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan régebben.
- kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már).
- anyósod még annyit sem.
- fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 másodperces mosoly teljesen reális egy babától.
- a digitális mérleg egy nulla, csak arra találták ki, hogy idegesítsen.
- amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor a nyakában gyűlik össze.
- van 70 dekás teli pelenka!!
- a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1 felhúzással sajnos.
- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs.
- egész nap otthon vagy, még sincs este meleg vacsora és kupi is van pluszban. És még fáradt is vagy.
- a melltartóidat sárkányeregetésre is használhatod.
- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd.
- a hátközépig fosás mindig akkor jön el, amikor sorra kerülsz a dokinál és le kell vetkőztetned a vizsgálathoz.
- a babagondozással kapcsolatban nincs egyetlen téma sem, amiről ne adna teljesen eltérő tanácsokat a védőnő, az orvos és az anyád.

6-12 hónap között
- ha a gyerek elalszik végre, akkor a postás csenget. De kétszer!!
-a törlőkendő pont akkor fogy ki, amikor a babád nyakig kakis, és a vízszolgáltatás előreláthatólag!!! 14 óráig szünetel.
- bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az öklendezve jön ki belőle.
- a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából.
- 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit visszahányni, és még 3x lebukni magát napközben.
- napi négyszer átöltöztetni nem is sok.
- az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi.
- a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az autós hordozóba betevés UTÁN következik!
- 1 óra cipelés után egy 6 kilós baba is 20 kilósnak tűnik.
- a legjobb játék a pillepalack. Minden más pénzkidobás.
- az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed, egy reklámszatyorba sem férne be.
- mindenen a bevarró címke a legérdekesebb.
- minden fájdalom és baj emelés hatására múlik.
- ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem távolodik el jobban és még a WC-re is követ négykézláb.
- amíg a gyerek iszik a cumisüvegből, már lila fejjel és lélegzet visszatartva nézve őt rá kell döbbenned, hogy ő tovább bírja 1 levegővel, mint te.
- térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban.
- 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a mellbimbódba, és átharapja a nyaki ütőered.
- ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos, turmixgép úszik, na akkor nem fogja megenni.
- a baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát.
- a baba nem ismeri a türelem szót! (sem)
- amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd kapaszkodva, de tuti a mellbimbód a fogódzó.
- a körömvágást altatásban kéne végezni!! Olyan, mint futó vadra lőni..
- a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábán.
- miközben eteted, mindenki rajtad röhög, aki lát, mert te is nyitod és csukod a szádat, néha le is nyalod körbe a nem létező maszatot
- a baba tojik rá, hogy hétvége van, akkor sem alszik tovább.
- fel sem tűnik, ha kicsit hányásos a pólód.
- van, hogy 4 napig ki sem bontod a lófarokból a hajad. Kelsz és fekszel vele.
- rájössz, hogy a mikróba tett babakajás üvegből 40mp után kirobban az egész főzelék és mindent beterít.
- az etetőtálcára csöppent főzelék sorsa a tenyérrel szétcsapkodás. Ha nem vagy elég gyors a papírtörlővel.
- elnyúlni egy nagy kád habos vízben, arcpakolással, gyertyákkal körbe véve, egy pohár itallal. Na ez innentől csak ábránd marad .
- ha 1 szál hajad kilóg a copfból, akkor azt megtalálja és szép lassan kitépi.
- ha megvetted a méregdrága játszószőnyeget lelógó cuccokkal, az elektromos hintát, a bébikompot, a babataxit, a félsátor áll a nappaliban, a felfújt kismedence is teli játékkal a szoba közepén, a járóka felállítva, a babakocsi a folyosón, és éjjel minimum 1 labdán átesel a 7-ből. . . Akkor rájössz, hogy kiszorítottak a kecódból.
- ha eddig fújoltál egy nyálzó kutya láttán, akkor még nem tudod, milyen, ha megpuszil a csorgó nyálú gyereked.
- bármilyen földre ejtett morzsa vagy kajamaradék a szájában köt ki.
- többé nem kell mosni a papucsod talpát, van, aki tisztára nyalja.
- nem csak a saját lábujját tudja és fogja a szájába venni.
- a nagyszülőkhöz érkezve te már a kocsiban láthatatlanná válsz számukra.
- lehet égnek álló seggel aludni!!!
- vendégségben is képes pólón és melltartón át bekapni a bimbódat.
- nem csak anya haját jó szálanként húzgálni, ott van apa mellkas szőre is.
- igenis meg lehet enni egy 3 fogásos vacsorát 4, 5 perc alatt.
- csak addig néz a fényképezőbe, amíg nem nyúlsz az exponálás gombhoz. 32 képből 1 sikeres
- vetkőzni öröm, öltözni kín.
- a " de én ezt így csináltam " mondat egy idő után kiváltja belőled a nagyigyilkos indulatokat .
- ha bevásárlás után cipekedsz az emeletre, karodon gyerek, töködön is csomag lóg, akkor leejti a cumiját. - a spejz úgy néz ki, mint egy bébiétel depó.

1 év után
- még mindig túl jóképű a férjed, túl jó szaga van az új parfümjétől, és biztos mindenki csak őt akarja. Pár féltékenységi jelenet, és totál hülyét csinálsz magadból. És ez még nem a vég, csak 1 éve vagy otthon. Lesz ez még rosszabb is.
- már nem zavar a kupi a lakásban, képes vagy nyugodtan ülni a kupi tetején, lábad alatt egy halom mosott és beszedett ruha, amit a gyerek elért az ágyon, és leszórt a földre. Oldalt egy pár üres flakon, amit kiszadett a kukából és odavitt neked a nappaliba. A konyhát beborítják a műanyag edények és fakanalak, amiket a szekrénybe beülve kihajigált. Esély nincs visszatenni, minek arra az 5 percre.
- a gyereked már 12 hónapos, csodásan feléri az asztalt. Igaz, nem látja mit ér el, de érzi, hogy valami húzhatót talált. Így szabadulsz meg az anyóstól kapott törékeny, de "csodálatos" lakásdíszektől, vázáktól, tálaktól, kaspóktól.
-eljött a nagy zajok ideje is. A földhöz csapkodás hangja már semmi ahhoz képest, amit a fakanál kiad, ha a konvektoron húzkodja végig. Mindezt fülig érő szájjal.
- az etetőszék kitűnően tolható a kövön, még a 20. kör után is érdekes elfoglaltság.
- nem hitted volna, hogy áhítattal fogod várni a napot, amikor először nézel meg egy teljes filmet. Az, hogy moziba is lehet menni, a vágyak netovábbja.
- eseményszámba megy, ha a fodrászig eljutsz és levágatod a hajadat...
- megtanulsz nyitott ajtóval wécézni úgy, hogy közben valaki áll veled szemben és mereven néz téged.
- az ujjbecsípés 10. alkalom után sem riasztja vissza a fiókhúzogatástól.
- a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, de a gyerek a kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni .
- az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a káresemények.
- mindenhonnan csak le- és kipakolni izgalmas.
- a homokozó lapáttal igenis ki lehet ütni egy ember szemét.
- rájössz, hogy finom a pötidanon (Danoninó).
- a melegítőnaci a leggyakrabban használt ruhadarabod.
- úgy érzed, évek óta papucsban jársz.
- ha alszik, nem tudsz csörömpölni a mosogatógéppel, ha fent van, akkor meg tőle nem tudsz belepakolni.
- a lakás növényállományát tekintve úgy érzed, a gyereked sosem lesz természetbarát.
- a nagyszülők gyakran ismételt mondata: "Én adnék neked, de az anyád nem engedi."
- nyaraláskor csak a hátad barnul le, ahogy derékszögben futkosol a parton a gyerek után.
- a gyereket nem érdekli, hogy 9600 forintot adtál ki egy 18-as cipőért.
- mire 1 éves lesz, jobb bicepszed van, mint aki évek óta gyúr rá .
- a legjobb haverjaid dobot, trombitát, szintetizátort és gitárt vesznek neki az első szülinapjára. Esetleg géppuskát. Persze nekik még nincs gyerekük.
- mindennek jó hangja van, ha elég magasról ejtik le.
-a leejtett játékot mindig visszaadja a földről egy hülye.
- a kutyának a legérdekesebb része a lihegő nyelv. Pláne akkor érdekes, ha elkezdi húzni és a kutya fura hangot ad ki.
- ahová a feje befér egy gyereknek, oda be fog jutni.
- minden általunk használt bevásárlókocsi lánca és tolókarja tiszta a vásárlás végére.

A későbbiek folyamán
- a tapadókorongos puskával legjobb a tv-re és apa homlokára lőni . Mindkét helyen ott marad.
- ha maszatos a gyerek szája, és nyúlnál felé a tömött buszmegállóban, az a kezeit a feje fölé rántva jajveszékel, hogy anya ne üss meg. . . Mindezt úgy, hogy soha egy taslit sem kapott.
- csak akkor hagyd abba a telefonálást, ha a gyerek esését látva a vér is
folyik.
- le lehet dobni a csillárt egy párnával.
- a legjobb móka a sütőbe bemászni.
- márpedig a pókember jelmezben kell bölcsibe menni 3 napon át. És fürödni is abban kell!!
- egyedül menni 2 gyerekkel a közértbe: mindkettő a bevásárlókocsi ülésében akar utazni.
- a parkolóban, amíg az egyiket kiveszed és átmész a másik oldalra, hogy kiszedjed a másikat is a gyerekülésből, a már szabad gyerek eltűnik az autók közt.
- mielőtt a kasszához mész, pakold ki a kotongumikat, a konzervnyitót, a műanyag vájlingot, az Action Man babát, a kisautókat egy félreeső helyen, meg mindazt, amit nem te tettél a kosárba.
- 2 gyerek a kosárban olyan, mint 2 polip. Amit a karjuk elér, azt megragadják.
- eddig nem hitted volna, hogy egyszer valaki a szemedbe nézve fog, tág orrcimpákkal, nagyokat nyögve szarni, fátyolos tekintettel. Mindezt szégyenérzet nélkül.
- nem tudod megmondani, mikor volt utoljára leengedve a hajad.
-2 év után azon gondolkodsz, hol az emberi türelem határa.
:lol: :lol:

KépKép
Kép
cinix

Sziasztok!

Lányok,tegnap este éreztem először a babóm rúgásait! :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon jó érzés!Kicsit el is pityeredtem! :oops: :oops: :oops:
És ma délelőtt is éreztem,mikor feküdtem.Párom meg ki van bukva,hogy Ő még nem érzi. :( Mondtam neki,hogy nemsokára ő is fogja! :lol: :wink:

Cini!
Tök jó,amit bemásoltál! :lol: Hát nevettem rajta nagyokat! :lol: :wink:
Jó szórakozást az állatkerthez holnap! :lol:
Mi lehet,hogy hétfőn megyünk a Budapestibe.

Inek!
Nekünk az egri és a mezőkövesdi strand is nagyon bejön!Vannak gyerekmedencék is!Bár igaz,ezek pont nem olyan közel vannak.
Szerintem az árokszállási nem nagy szám.Van egy hidegvizes úszómedence,egy gyerekmedence,meg egy melegvizű medence,ami tele van öregekkel általában! :roll:
Ja,de a demjéni is nagyon jó,ahova Hettie-ék is járnak.

Sziszkó

Kép
sziszkó29

sziasztok!!!

Hettie,::

Nagyon jó helyre mentek:Cegléden nagyon jó a strand..bár az idő nem valami jó:(Mint város amúgy nem nagyon tetszik,de a strand mindenkit kárpótól!!Én vagy 2 éve voltam ott és akkor még csak építgették a mellette levő szállodát és lakóparkot!!Gondolom ma már nagyon szépen kiépítették!!

Inek:

Ne izgulj,nem lesz semmi baj Ádámmal :wink: :D

Cinix:

Nagyon jó amit írtál,jó volt elolvasni :D :D

Velem minden rendben amúgy ,már egy kicsit izgulok a kedd miatt,hogy mit mond Nadim a méhszájamra,remélem nem lazult tovább!!!Ráadásul jövőhét végén mennénk Hajduszoboszlóra a kedvenc helyükre(Mátyás király hotel) és Nadimtól függ hogy elenged-e :cry: Próbálok tőle egy UH vizsgálatot kérni,mert már régen láttam a mi kis puncinkat:)Ráadásul jövőhéten még a cukorvizsgálatot is meg kell ejteni,már most írtózok a két vérvételtől :o :o

Kép
nicoleangel

Sziasztok! :)

Hettie, ügyes vagy, h elmész a tanfolyamra, mikor kezdesz? A Dió rádiós állásról van már vmi?
Hogy sikerült a ceglédi kirándulás?

Beus, Marci irtó ügyi, h ilyen könnyedén átszokott a nagyágyba! :D Hol vettétek? Emeletes v sima?

Niki, pihenj sokat, nekem is fellazult a méhszájam+ megrövidült a méhnyak is, sajnos én is visszintesbe kényszerültem, de szerencsére nálam 2-3 hét alatt rendeződött a dolog. Tényleg tartsd be amit a doki mond, feküdj sokat, csak annyit legyél talpon amennyit muszáj.

Peppisimo, akkor téged is el fognak kényeztetni a srácok! :D Gratulálok a legkisebb pasikához! :D
Szép neveket választottatok, nálunk is sok esélyes volt, de végül az első maradt (így volt Barnusnál is )
AFP eredmény már megvan?

Melissa83, üdv itt! Dóri nagyon tündéri kiscsaj! És milyen kék szemei vannak!! :wink:

Kórház: szerintem is inkább orvos, szülésznő függő a dolog. Én a Péterfyben szültem Barnust, most az 1. Női Klinikán fogom Zalánt, mert már ott dolgozik az orvosom. Szóval csak azt akarom ezzel írni, h ha vkinek lelkiismeretes, figyelmes dokija/szülésznője van, szerintem teljesen mindegy, h melyik kórházba megy…

Sziszi, hogy vagy? Gratula a jó AFP-hez! És az első mocorgáshoz!!! :D

Cini, jobban vagy már? Voltatok a berényi állatkertbe? Mi is azt terveztük mára, de sajnos nem jött össze, se az idő, se a fiam nem engedte..már hajnalban felébredt, és úgy döntött, h nem is alszik vissza, ennek az lett az eredménye, h egész délelőtt hisztis volt, ide-oda borult a fáradtságtól..végül 11-kor kidőlt és 4 órát aludt egyhuzamban. 8)
Jó lett volna menni, de végül nem bánom, mert én is nagyon fáradt voltam ettől a korai keléstől.
Ez a szösszenet nagggyoooon jóóóó!!!! :lol:
o.heni

Niki

A strandon még nem voltam Cegléden, vagyis még mikor kicsi voltam. Most kereszt szüleimnél voltunk.

Heni

Majd július 5-én kezdődik és aug 2-ig tart. Minden vasárnap egész nap. Hogy fogom kibírni :roll: Mikor az egyetemen még 1 órát is nehezen bírtam. Na mindegy, muszály, mert kell a pénz. A rádió még nem írt vissza :evil: Nem tudom mi van. De most találtam egy állást, a Berzébe keresnek rajztanárt, majd oda beadom, jó lenne ha összejönne. Én is oda jártam, még érettségiztem is belőle dicsérettel. Hát majd meglátjuk.

Cini

Jó az írás :)

hettie

Sziasztok!

Köszi a strandajánlókat! :)
Az egrit én is szeretem, Demjénben még nem voltam.

Én sem hiszem, hogy valami gond lenne Ádámmal. Képzeljétek, sehol sem találom, hogy egy 5 és fél éves gyereknek mennyi a normális pulzusszáma? azt írták, bradikardia, vagyis alacsony pulzusszám. Én 60-70-et számolok neki percenként. Ez tényleg kevés egy ilyen korú gyereknek?

Kicsit irigy vagyok rátok, mármint hogy babát vártok, vagy épp pici még :oops: :)
De majd lesz nekem, csak még az életem egy picit kusza :D

Kép
Kép
inek

Sziasztok!

Cini! Tök jó ez a felsorolás! :) Igen, szeretnék majd dolgozni januártól. Mi nem tudunk megélni, ha én majd csak GYESt kapok. Jó nektek, hogy otthon lehettek még.

Melissa! A Dobó útiba megyünk majd, de a múlt héten elmaradt a látogatás, mert más dolgunk volt. Talán a héten eljutunk.

Heni! A Fakuckóban vettük az ágyat, itt Gyöngyösön. Hosszabítható ágy: a legrövidebben 1 méteres és 180 cm-re lehet kihúzni. Van hozzá szivacs is. Ja, meg ágyneműtartó, de mi azt most nem vettünk.

Inek! Ne aggódj! Én szívzörejjel születtem, de kinőttem! :)

Sziszi! Nagyon szép már a pocid! :wink:

A strandos dologgal kapcsolatban. Én 3 hónapos terhesen voltam a Balatonnál és 6 hónaposan meg nászúton Hévízen. A gyógyvízbe nem szabad benni! Nekem legalábbis a védőnő ezt mondta. De a Balcsiba meg a szálloda medencéjébe simán bementem.

Hiszti nálunk is van. :( Marcinál még nem lehet igazán kezelni. A kézre ütés sem használ, csak kb a 10. alkalom után. De akkor hatékonyan. Pl. már nem szedi le a könyveket a polcról, csak a sajátját. :)

Pesten voltunk állatkertben. Akkor kezdett el esni az eső, mikor körbe értünk. Az iwiwen vannak képek, nézzétek meg! :)

Kisregény vége... :D

Kép
Kép
beus.

O.Heni!
Köszönöm kérdésed,jól vagyunk! :lol: :lol: :lol: :lol:
Most is itt mocorog nekem a kis drágám! :lol: :wink:
Pénteken megyek a 19.-ik heti uh-ra!Már nagyon várom,hogy újra lássam és tudjam mennyit nőtt az elmúlt 1 hónapban! :lol:

Képzeljétek Lányok!
A szeptemberi topicban megszülettek az ikres babák!!!! :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ha jól számolom kb 27 hetesen :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
De jól vannak.Egy kislány és egy kisfiú!Olyan 900 - 900 gramm körül vannak. :lol:

Beus!
Köszi a képdicsit! :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is mindjárt megnézem az állatkertes képeiteket! :lol: :wink:

Inek!
Persze,hogy Te is leszel kismama! :lol: :lol: :lol: :lol: Újra! :lol:
Tényleg nagyon szép időszak! :lol: Dehát Neked mondom,aki már kéteszer átélte ezt! :roll: :shock: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Népes lett az új topik főleg kismamák terén -gratulálok mindenkinek!

Ha valakit érdekel:
Hordozókendő megkötési tanfolyamot szervezek.
díja: 1000Ft
helye: terhes tanácsadó
hossza :kb 1-1,5 óra
max létszám 15 fő
Egyenlőre várandósoknak és 5 hó alatti babás mamiknak.
jelentkezni priviben vagy e-mailben :zsebi.b@freemail.hu

üdv Zsu.

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.

Sziasztok!!

Nemrég értünk haza Nadimtól és szerencsére teljesen épp a méhszájam,úgyhogy nagyon boldog vagyok!! :D :D :D
Megdicsért hogy sokat pihiztem és még egy "ajándék" Uh-t is kaptam :D :D Holnap megyek is és megnézem az én kis királylányomat,hogy mennyit nőt már azóta!!!Csütörtökön cukorvizsgálat,szerencsére Sziszi elkísér,úgyhogy nem leszek egyedül :D :D Így Hajduszoboszlóra is megyünk pénteken,már nagyon várom,jó lesz kimozdulni!!!Bár attól még sokat pihizek!!Csak épp a medence mellett az árnyékba!!
Koponyafekvésű és már a köldököm felett 3 hüvelyknyire van!!
Ott ültünk a váróban és odajött a védőnőnk aki megsimogatta a pocimat és köszönt Lizikének,erre úgy megörült a babó hogy tánciba kezdett :D Szereti Évikenéni hangját:)

Beus:
Nem semmi hogy bemerészkedtél a Balcsiba!Én nem mernék belemenni!Nagyon koszos!!Örülök,hogy nem lett semmi bajod!!

Kép
nicoleangel

Sziasztok,

Sziszi,
gratulálok a babamozgáshoz! Ugye milyen jó érzés!

Nekem is sokat mozog manó már a pocakomban! Tök jó érzés ismét!

Heni, igen, elvileg két kispasi plusz a férjem fog engem kényeztetni..Aztán majd ha a következő Uh-on is azt mondják, hogy kispasi, akkor már lehet a neveken gondolkozni.

Balaton: egyáltalán nem koszos. Tavaly is voltunk, nagyon szép tiszta volt! Északi part, mondjuk tisztább, mint a déli.
Védőnő mondta, hogy a természetes vizek jobbak, mint a medencék, jobban ajánlják, mint a medencét. Mikor Pepe pocakban volt, akkor Keszthelyen voltunk. Bementem a vízbe, de csak a combomig, teljesen nem merültem el benne. Idén is arra megyünk, most is be fogok menni a combomig.
A nagy hőségben jól esett! :-)
Hajdúszoboszlóra mi is fogunk majd menni, meg Mezőkövesdre, 1-1 napra. Szoboszló Nyíregyhez van közel,Kövesd, meg félúton van Gyöngyös és Nyíregy között.
peppisimo

Sziasztok!

Nicol!

Te aztán nagy utazó vagy! Megnéztem a képeidet az iwiw-en, tök jók.
Majd tőled kérek tanácsokat, hogy hová érdemes menni stb.
Szerintem sem koszos a Balcsi, csak beljebb kell menni, mert partközelben a gyerekek belepisilnek :)
És a természetes vizekbe belelehet menni, várandósan is.
Bár akinek nyitott a méhszája annak nem hiszem, hogy ajánlatos bármilyen strand is.

Pepissimo!

Dolgozol még?

Találkoztam Enikővel is tegnap. Olyan szép kismama! Tök édi a pocakja :D
Jól vannak, csak elég fáradékony szegény, meg sok otthon a tennivaló.

Hetti!

Milyen volt Cegléden?

Mi már jobban vagyunk, voltunk az állatkertben is , bár nem sokáig mert esett az eső.
Emma bement a kis kecskékhez és tiszta kecskesz@r lett a cipője.

KépKép
Kép
cinix

Sziasztok!

Gratulálok a pocakmozgásokhoz :lol: :lol:
Az olyan fincsi érzés, úgy szerettem én is :D eleinte olyan kis buborékozós érzés volt, utána már a rúgások símogatóak... :lol: imádtam.

Nem is tudtam, hogy Nadimnak van UH-ja, vagy ez fönt a nőgyógyászati UH-n csinálja? Hrabárnak nincs. S nekem is csak a 12. hetire jött be, a többit az asszisztensek, a genetikait pedig Fehér doki csinálta.

Cinix
készültök már a szülinapra?Gondolom már várja. :lol: tudjátok már mi lesz az ajándéka, vagy ő már meg is mondja nektek, nem?
Szép amúgy a berényi állatkert?Egy nap majd lemegyünk mi is, Dóri imádja az állatokat.

peppi

Úh, mi is imádunkt utazni... Dór 4 hónapos volt amikor elkezdtük őt is vinni mindenhová, Szeged, Cegléd, Füzér 2x,Bécs...
Dóri előtt is sokat mentünk, szerettük Bánkot, Villányt(oda már 4-jére mentünk februárban, csak oda nem vittük Dórit), Bük is csudajó, nagyon szeretünk magyarországon belül utazgatni. S ha hosszabb időt tudunk rászánni, akkor külföld is. Most Erdélybe készülünk, voltatok már?Hol érdemes megszállni? Egy hétre megyünk, s úgy terveztem, hogy 2 helyen szállnánk meg...

Jön a gyümiszezon, fogtok fagyasztani, berakni, lekvárt készíteni? Én épp ma olvasztottam le a fagyómat, s mostmár mehetnek bele a friss gyümik...nyam-nyam. Eper, borsó, meggy, cseresznye, málna...
anyósom sok befőttet, lekvárt készít, majd mondom neki, hogy segítsen, mert én is szeretnék.

Na megyek olvasok még kicsit, aztán főzök.
Most tegnap vettünk egy Tefal edényszettet a tescoban, most féláron van, már rég szerettem volna ilyet,(lingenio) de olyan drága volt. mondjuk most sem volt olcsó, de ennyiért 3 teflen edényt nem kapok sehol, s most fel is avatom :)

Jaj meg képzeljétek, séta közben lehajolok dórihoz, hogy mit csinál épp, s észrevettem, hogy kibújt még egy foga alul :) annyira nem engedi, hogy megnézzem, s most vettem csak észre :))

na pussz!

i.
melissa83

Sziasztok,

Cinix,
igen, még dolgozgatok... elvileg júl. 20ig. Onnantól táppénz, mert akkor még a régi rendszer szerint a 70%-ot kapom végig.
De még van 19nap szabim, amit nagyrészben ki is veszek, mert kifizetni nem fogják. pl. pénteken is szabin leszek, mert megyek Uh-ra itt Nyíregyen. Megjött az AFP eredményem, ok-s lett minden! Olyanok az eredmények, mint Pepével!
Jövő héten megyek Gyöngyösre a 19. heti Uh-ra, pénteken. Utána ott leszünk Pepével 1hetet elvileg. akkor megyek Jenő dokihoz is.
Szóval így elmennek a hetek és mindjárt vége! Alig várom!!

Melissa,
nincsen Nadimnak sem Uh-ja. Gratula az újabb fogacskához!
Mi is utazunk, ha lehet, megyünk mindenfelé. Ebben Pepe születése sem akadályozott meg minket, hozzá volt szokva csecsemő korától, hogy vittük magunkkal. Meg hát eleve az utazás, Gyöngyös- Nyíregyháza távot elég sokszor megtettük.
Én fagyasztok le gyümölcsöt, hogy a pocaklakónak legyen majd olyan gyümölcs, ami tuti bio, mert a mi kertünkből való és hogy természetes gyümölcsöket kóstolhasson, ne rögtön a bébiételt.
4-5 hónaposan még nem sok friss gyümölcs lesz majd, csak banán,alma.
Lekvár, betevés: anyukám, anyós csinálja, onnan szoktunk kapni.
De nagyon ügyes vagy, ha csinálod!
peppisimo

Sziasztok!!!

Voltam Uh-n és nagyon jó volt látni Lizikét,sokat nőtt azóta :D
Már 800g-osak vagyuk!!Tegnap óta bukfencezett egyet és most medencefekvésben helyezkedett el!!Mondta Kriszti,hogy mindkét veséjén van egy kis vesetágulás :( :cry: ,de nem aggódjak,mert ez helyrejön majd magától!!Azért megkerestem Nadimot is ,de szerencsére ő is ezt mondta :D Úgyhogy "megnyugodtam"!Ti találkoztatok már ilyennel???
Nadimnak csak Salgótarjánban van azt hiszem Uh gépe,itt nincs!!

Cinix:
Nagyon szeretünk utazgatni belföldön,külföldön is szeretnénk de az már sokkal költségesebb,eddig Szlovákiában,Bécsben és Tunéziába mentünk de nagyon vágyunk az európai fővárosokba!!!De most már hármasban megyünk majd!!!

Hát én nem vagyok egy befőzős tipus,sőt fagyasztani sem szoktam,mindig az aktuális gyümölcsöt eszegetem!Amúgy lehet,hogy furán hangzik de jobban szeretem a bolti lekvárt is mint a házit!!vagy csak még nem ettem egy jó házi lekvárt :roll:

Kép
nicoleangel

Cini

Jó volt Cegléden. Összejött a család, mármint a részemről: keresztszülők, nagynénik , unokatesók....Jót beszélgettünk. Keresztapám meg megint kietett magáért, olyan levest főzött mmmmm, meg egy csomó sali, husi, süti....mondtam is most 1 hétig nem eszek. :)
Nemsokára szülinap:) Mit fog kapni Emma?

Mi is sokat megyünk, minden 7végén megyünk valamerre, nyaralni is voltunk eddig minden évben, remélem igy is marad. Manó már akkor is utazott, mikor meg sem született :) 6,5 hónapos voltam mikor Horvátban voltunk. Tavaly meg Olaszban is volt velünk. Most csak a Balcsira telik, de jo lesz az is, főleg hogy már ismerjük a helyet, mert 2 éve is ott voltunk. Jövőre de jo lenne megint ugyanoda Olaszba elmenni :roll:
Befőzni nekem is anyós szokott, mi leszedjük a kertünkből, aztán ő megcsinálja. fagyóba mi is teszünk el mindenfélét.

Niki

A másik topicban is hallottam ilyet, de ez elmúlik, ugyhogy nem lesz semmi baj.
AMugy az igazi finom házi lekvár az tényleg finom. Emlékszem nagymamám de finom őszidzsemet csinált. Azóta se ettem...
:( A laci nagyanyja olyan édeset csinál azt én sem szeretem. AZ a finom aminek természetes íze van.

hettie

Sziasztok!

Nicol!

Dórimnak is volt, s nekem is azt mondták, hogy ne aggódjak, elmúlik. Nekem azt mondták, hogy sokszor az eslő pisikor elmúlik, hát nálunk nem múlt el. Fister doki annyit mondott, hogy időközönként uh-n megnézzük, hogy mi a helyzet. Így is lett, fél éves korára elmúlt, és összesen 2szer voltunk vele uh-n. Ahogy nőtt a veséje, úgy csökkent, majd megszűnt a tágulat. Semmi fájdalma nincs, nincs gond a kiválasztással...stb. semmi tünet, pusztáán a tágulat maga.
Tapasztalatból mondom, ne aggódj. Ez tényleg elmúlik. Fiúknál gyakoribb, lányoknál nem annyira.

Na megyek is, csak láttam, hogy mi a téma!

utazás...
Rómában voltunk nászúton, csodaszép, s szeretnénk még majd visszamenni. olyan jó szállásunk volt. meg van egy hely ahol magyar nővérek üzemeltetnek egy helyet (apácák), s ott még nem is kell "külföldiül" beszélni.

Én azt gondolom egyébként, hogy a gyerek a leginkább alkalmazkodóbb lény. soha semmi gondunk nem volt, mindig jókat aludt, meg még most is jókat alszik útközben, ha meg fentvan elvan. Mikro még szopizott akkor pláne könnyű volt, nem kellett az etetéssel bajlódni, de most meg velünkeszik.

Akkor rosszul értettem Nadim uh-ját.

na megyek, mert dóri a nyakamban lóg, már nyügi...
melissa83

Melissa!!

Rómában hol van ez a szállás???Jó lenne ha magyarul értenének ahova mennénk!!!

Kép
nicoleangel

Sziasztok!

Hetti!

Az jó buli lehetett :) Nem baj, hogy sokat ettél mert úgyis fogytál mostanában.

Emma ugrálóvárat fog kapni csúszdásat. Így már van neki a kertben csúszda, homokozó, faház, hinta.

Akartam is kérdezni (mindenkitől) , hogy eljönnétek- e hozzánk és tartanánk egy találkozót.
De csak félve kérdezem, mert nem akarok csalódni, hogy mindenki mondja, hogy eljön, és a végén meg nem.
Biztos jó lenne a gyerkőcöknek is jó nagy udvarunk van, lehet szaladozni.

Na mit szóltok?

Más:

Mi is vittük Emmát már 2,5 hónaposan Badacsonyba, a múlt évben Horvátországba voltunk (idén is oda megyünk)
Erdélybe még nem voltunk, de nagyon szeretnék már.
Anyósomék voltak már egy párszor, Melissa majd kérek neked címet!

Nicol!

Biztos kinövi majd, nem lesz semmi baj!
A házi lekvárnál nincs finomabb, én a barack, és a szilvalekvárt szeretem 8)

KépKép
Kép
cinix

Ilyen az ugrólóvár: Kép

KépKép
Kép
cinix

Sziasztok,

nekem is a barack és a szilva lekvár a kedvencem! :-) Főleg amit a nagymamám csinál.

Cinix, nagyon tuti az ugrálóvár! :-)) Szuper ajándék lesz, biztos nagyon fog tetszeni Emmának!
Nagyon jó ötlet a találkozó, bár én nem vagyok Gyöngyösön, da ha véletlenül akkor lenne, mikor ott vagyunk, akkor szívesen elmegyünk.

Amúgy tényleg nagyon kis alkalmazkodóak ezek a manók! Pepe is hamar hozzászokott az utazáshoz, tudott jókat aludni az autóban!
Szeretett nézelődni, nem zavarta, hogy megyünk. Ha nem érzi jól magát, tutira nem mentünk volna.
A szomszédaim nem mentek sehova, mert a gyerek szopizott, nem mertek vele kimozdulni...
Engem nem akadályozott a szoptatás abban, hogy kimozduljunk, menjünk bárhova is.

Niki, vesetágulat, tényleg nem gáz! elmúlik, felszíyvódik, van, hogy a következő Uh-on már nem is látni, vagy szülés után.
Fiúknál tényleg gyakoribb, mint lányoknál. Barátnőméknek is volt a kisfiuknak, elég nagy, de felszívódott...

Most megyek, kicsit dolgozni!
peppisimo

Köszönöm a megnyugtató szavakat mindenkinek :D :D
,ma voltam cukorvizsgálaton Sziszivel és nem is volt olyan szörnyű!!!Egy szusszra megittam a lötyit és a vérvétel sem volt olyan rossz!!A legnagyob bajom az volt ,hogy ÉHES VOLTAM!!!!
A lényeg hogy túlvagyok rajta:)
Nagyon vagány Cinix az a kis vár!!!

Kép
nicoleangel

Sziasztok!

Tegnap óta jól bepörögtetek! :lol: :lol: :lol: :lol: Alig győztem olvasni. :lol: :wink:

Már Niki megelőzött,írta hogy elkísértem ma a vizsgálatra.
Holnap meg Ő jön velem! :lol: :lol: :lol:
Megyek a 19.-ik heti uh-ra!Hurrá! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Remélem minden rendben lesz! :roll:
De hát miért ne lenne!A pici nagyon fickándozik itt a pocakomban! :lol: :wink:

Cini!
Nekünk is van elég hely a kertben,majd mi is szeretnék a kicsinek hintát,homokozót,kis mászókát. :lol: :wink:
Tök jó ez az ugrálóvár is! :lol:

Peppisimo!
Írtad,hogy a kisfiaddal itt leszel egy hétig.És ilyenkor hol alszotok?
Mert gondolom Nyíregyházán vagytok berendetkedve!? :roll: :shock: Vagy nem?

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Nicol
A római szállás honlapja
[url]http://www.szih-roma.com/haz.php

ott minden fennt van. De érdemes jóval előtte lefoglalni, mert sokan mennek oda. De van még egy a közelben is, aminek sajnos már nem tudom a nevét, ott is magyarok vannak, ha esetleg itt nincs hely kérdezzetek rá.

Cinix
Az erdélyi címet megköszönném, már úgyis nézegetem a szállásokat.
Szupi az ugrálóvár. Ha családi házban laknánk mi is biztosan sok ilyt vennénk Dórinak, annyira szeret a szabadban lenni.
A tali jó lenne, csak hogy mennénk ki. Mi még Dórival nem buszoztunk, vonatoztunk soha. De furi, most így belegondolva, biztosan természetes dolog, de hogy félnék tőle... :)

Nicol-Sziszkó
A cukor terhelésnél a védőnőm beijesztett, hogy sokan rosszul vannak...stb - (bár ő mindig ezt csinálja...olyan pesszimistán ad tanácsot, meg ha valami gond van, azt eltúlozza...),- Hrabár meg mondta, hogy nem nagy cucc, húzzam le egy szusszra, igyak rá pár korty vizet, és annyi, nahát így is lett. Semmi bajom nem volt, jó lett szerencsére az eredmény is.
Az éhség, viszont rossz volt, úgy vártam hogy végre menjek megint, közben a kezemben szorongattam a szedvicsemet...már majd megvesztem az éhségtől... :)
Na ebédelek, s még visszanézek.[/url]
melissa83

Na nem linkelte be a címet... :(

www.szih-roma.com
melissa83

Melissa:

Megnéztem a római szállást és nem is olyan rossz!!Felkeltette az érdeklődésem!!!Mennyire van ez messze a reptértől vagy a belvárostól??És mennyire vallásos ez,mert mi nem nagyon szeretnénk részt venni a nyaralás alatt istentiszteleten vagy imádkozásokon!!vagy úgy kell ezt elképzelni mint egy hotelt csak mindenki apácaruhában van :D :?: :?:

Kép
nicoleangel

Sziszi,

a nagyszülők, dédi, ott laknak Gyöngyösön, szóval van hol aludni... :-))) Férjem szülei is, én szüleim is ott laknak, 2 utcára egymástól. Fent az északi -felsővárosban, Rigó utca és Pillangó utca.
Ilyenkor jó, mert Pepével sokat foglalkoznak, én meg jobban tudok pihenni.
Holnap én is megyek Uh-ra, itt Nyíregyen!!!
Nagyon várom!
peppisimo

Nicol!

Nem kötelező részt venni semmin. Persze ha vki akar, akkor mehet bármilyen szertartásra.
Nincs közel a belvároshoz, de van olyan busz(lehet, h. több is) ami levisz a Venezia térre, ami viszont a belvárosban van, nem jut eszembe a híres utca neve, ahol a nagy márkás üzletek sora van, na ez annak a végén van.
Mi amikor voltunk a Ciampino(nem bizti, hogy jól írtam le...) reptérre mentünk (Wizzair-rel), de az nem Rómában, hanem mellette van, s onnan csak taxival, vagy busszal tudsz a városba menni ami drágább mint a helyi közlekedés. Bent a városban rögtön venni kell heti jegyet, ami elég jó áron van, mert mindenre jó, és sokat kell tömegközlekedni. le a szállásról, vissza a szállásra, távolabbi látnivalók, tengerpart...szóval mi is kihasználtuk. (akkor ez 16 Euro volt)
Ha mennétek a tengerpartra, akkor ne a közkedvelt partra menjetek, hanem nyugodtan tovább, mi is így tettünk(nekünk is ajánlották), s sokkal nyugosabb, sőt, szabadstrand volt egy büfével, egy étteremmel, és a tömegmentes homokos tengerparttal. Sokkal jobb, mint a belépős, tömegstrand, ráadásul tisztább is.
Húh, olyan furcsa érzés, most erről beszélni, életem legcsodálatosabb útja Róma volt.
A szökőkutak, a spanyollépcső, a tengerpart, az emberek totál más életszemlélete...elő is vettem a fotóinkat, s végig is néztem...
ha kérdésed van még nyugodtan írj, olyan szívesen mesélek római, és más utazási élményeinkről, nekünk lételemünk az utazás :)
Ha gondolod, tudok küldeni fotókat is.
melissa83

Melissa:

Igazából csak jövő nyárra tervezhetünk ilyet,mert most pocakosan nem merek ilyet bevállalni!!A képek jöhetnek,szivesen megnézném őket(nicoleangel@freemail.hu).Biztos nagyon szép lehet,van ott egy híres lépcső,ahol mindig sokan ülnek,nagyon sok filmben szerepel,csak nem tudom a nevét!!Olyan három éjszakára gondoltunk,de ezt majd a kis Lizike fogja eldönteni:)
Mindenesetre elmentettem a weboldal címét!!!Köszi :)

Kép
nicoleangel

Peppisimo!
Én nem is olyan messze lakok akkor a szülőktől. :lol: Na jó,sétával olyan 20 perc.Ha itt lesztek és lesz kedved talizhatunk! :lol: :wink:
Nikivel is jókat szoktunk dumcsizni! :lol: :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Hazaértünk az ultrahangról!
A vizsgálatról:A doki már vagy 10 perce nézi a monitort (hasi uh),erre megkérdezem,hogy valami baj van?Ő meg azt válaszolja,hogy nekem nincs baj,de neki baj,mert nem látja jól a babát,mert fura pózban van.(Mondjuk mikor voltunk a 4D-n 4 hete,ott is azt mondták,hogy ferdefekvésben van,de ugye ezt a dokinak most nem említettem)
Végül is a picúrom jól fejlődik,mert a BPD:49 mm és a TAD:42 mm.
Így átlagosan 19 hét 5 napnak felel meg.3 nappal vagyunk előre. :lol:
Csak így a doki nem tudta rendesen mindenét megnézni.És visszarendelt június 29-re,az mához 4 hét.Niki azt mondta,örüljek neki,mert így legalább van egy potya uh-m,és akkor is láthatom a babót!Végül is igaza van! :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Cini

Mi is benne vagyunk a taliban. Jó lenne megint találkozni.

Nemsokára megyünk szülinapra megyünk barátokhoz. AMugy meg semmi kül. nincs.

Engem sem zavart a szoptatás, mi is mentünk mindig, ott szopizott ahol épp voltunk. Volt étteremben, strandon, stb.

hettie

Sziasztok!

Niki! Szerintem nem koszos a Balcsi. És inkább bemegyek egy szabad vízbe, mint egy medencébe. Tavaly Marci is pancsolt a Balcsiban és az idén is fog, ha jó idő lesz (júli 8-tól egy hétig). :)

Cini! Mi szívesen elmegyünk hozzátok és ez tuti! :wink: Csak majd kérek térképet. Tök jó ez az ugrálóvár.

Majd ha lesz családi házunk, akkor mi is veszünk majd hintát meg csúszdát... addig meg marad a játszótér.

A befőzés marad anyura meg anyósra, ők már értenek hozzá, én nem kínlódok ebben a kis konyhában.

Egy kérdés a már babásokhoz: beadatta valamelyikőtök a bárányhimlő elleni oltást?

Kép
Kép
beus.

Beus,

mi beadattuk Pepének a bárányhimlő elleni oltást/ oltásokat ( 2-t kellett) és úgy tudom, Enikő is beadatta Annának.
Én már voltam bárányhimlős, szóval nem gáz elvileg, de a pocaklakó miatt fontos is volt, így biztos, ami biztos beadattam, mert a bölcsiben volt most ebben az évben már kétszer is himlő.
Nekünk nagyon ajánlotta a gyerekdokink, mert manapság elég durva is tud lenni, a szövődményekről, kórházról ne is beszéljünk... neki voltak durva esetek a praxisában. A hegekről meg főleg ne is beszéljünk... hogy magyarázzam el neki, hogy ne vakarja el...
Ismerős dokitól is megkérdeztem, akinek végülis nem érdeke az oltás, ő is ugyanazt mondta, hogy durv tud lenni és nagyon ajánlja!
7000 Ft körül van egy oltás.

Mi még idén a kullancs ellenit adtuk be neki, abból is 2 kellett, majd jövőre kell ismételni. Meg megkapta a Pneumot is.

voltam pénteken Nyíregyen Uh-on, minden ok. Manó szépen fejlődik... Nem voltam valami sokáig bennt, futószalag volt... Na baj, majd Gyöngyösön jövő héten!
Még mindig kisfiú! :-))
peppisimo

Peppisimo!

Örülök,hogy Veletek is minden oké! :lol:
Én is voltam pénteken,de visszarendeltek 29-re,mert a babóm nem akarta megmutatni magát! :oops: :oops: :oops: :lol: A kis szégyenlős! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?