Új privát üzeneted érkezett!

én nem hánytam sem most sem 10 évvel ezelőtt.

sztem semmi köze a hányásnak a nemekhez, és a pocak formájában sem hiszek, mert a nővéremék összesen 5 gyereket szültek, két fiú és három lány, és ugyanolyan formájú volt a pocakjuk.

dita75
 
 


halálra unom magam..... ti mit csináltok?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


DY
Én ma kitakarítottam a fürdőszobát meg felmostam a konyhát, kipaníroztam a májat apának, magamnak a halacskát (már meg is ettem) krumplit pucoltam.
A kerítést akartam festeni de ahányszor kilépek az ajtón mindig elkezd szemerkélni az eső, meg a festékes dobozt sem tudtam kinyitni úgyhogy feladtam, most már nekem sincs mit csinálnom.
Olvasgatom a "terhesség mindenttudó nagykönyvét" :D

Holnap viszem a gépet a szervízbe és megveszem Bogyó meleg hálózsákját, meg még ki tudja mit,,,,, :wink:

dita75
 
 

 
 

Dita
délelőtt én is lomoszkáltam,de apa délbe ágyba kényszerített,még a laptopot is áthozta nekem az ágyba,csak feküdjek.... :D Már szörnyen unom a fekvést,pedig még csak pár napja fekszem...

Milyen hálózsákot veszel Miss Bogyónak?

Egy kicsit azért pihenhetnél te is többet!!! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Találtam egy másik fórumon kínai fogantatási naptárat, ami megmutatja milyen nemű lesz a kisbaba. Bár elég kis egyszerű dolog, nem tűnik tudományosnak....

http://www.naptarak.com/naptarak_kinai.html
Vendég
 


Twist
Nekem fiút dobott ki,és elvileg lányunk lesz...... :lol: :lol: :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Twist
neked mit dobott????????

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Vicky
Jó a vicc!

Szülinapomon még nem fogom tudni, hogy beköltözett-e a bébi.

Én se nagyon hiszek a hányós, pocakos mondákba.
Én ma nem sokat voltam otthon, még a tesóméknál vagyunk, már mindjárt indulunk.

Dy
Tessék pihenni, én se bírnék sokat feküdni, de tudod most kötelező.

timejka
 
 


monic: Képzeld, ma láttam Dell-es netbookot! Mondjuk 150.000 Ft volt. A minőséget meg kell fizetni.

dy: Csak óvatosan azzal a lagzival. Én most a babásodás elején kihagytam a múlt szombaton egyet. Nekem is fiút hozott ki.

twist: Szerintem a hányósság...babát jelent. :)

dita: Nem akarlak provokálni...megkaptad a visszatérítést? Csak a hálózsák miatt kérdezem. (Egyébként nem akarlak elkeseríteni, de a hugom útálta a hálózsákot. Nem szerette, ha a lábzsák része rátekeredett a lábaira. Ő tipegőben aludt és kistakaróval. De rég is volt, most jól esett visszagondolni. Pedig már 20 éve volt.) Kár, hogy nem vagy közelebb hozzám, mert szivesen megcsinálnám a gépedet. Legalábbis megpróbálnám.

Sajnos a napokban kiderült, hogy az én drága nőgyógyászom átmegy magánklinikára. Szóval nem megyek hozzá szülni. :( Most keresnem kell valami jó dokit az ÁEK-ban, a SOTE II-n vagy a Margitban. Ha tudtok ajánlani valakit, akkor megköszönöm.



vicky79
 
 


Sziasztok!

Megjöttem. Gyógyszerem még mindig nincs. Előbb konzultálnak a dokik, hogy mekkora adagot kaphatok. Mondtam már, hogy tele a ...köm? :lol: Ma abban maradtunk, hogy hívni fog, amint tudtak beszélni egymással. Azt hiszem, Pécs lesz ebből. :shock:


Timejka!
De jó, hogy túl vagy rajta, innentől már biztos a siker.

Ditus!
Mindjárt átmegyek megnézni a pocakodat. De úgyis tudom, hogy szép vagy, gratulálok. :lol:

Dy!
Ne ugrándozz, nem ér annyit az a hülye lagzi. Pihenj nagyon sokat!!!

Vicky!
Még 9 nap? Jajj, de hosszú még. Igaz?

KépKépKép
bikfy
 
 


Twist!

Bevallom őszintén, ezért a hányásért nagyon irigyellek. Remélem, egyszer én is eljutok majd ide.....
:lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Moncsi!

Hát nyugi, bele is bolondultam a várakozásba. Nem véletlenül törnek rám sírós rohamok. November óta 1x lefogyasztottak, most hízlalnak. 'oszt gyerek még sehol. Megőrülök. :evil:

KépKépKép
bikfy
 
 


Linácska!

Mens-be jártok?

KépKépKép
bikfy
 
 


bikfy: Már csak 9 nap. Ha itthon lazsál az ember, akkor gyorsan telik az idő. A hétvégén sem leszünk itthon és keddtől megint dolgozom egy pár napot. Pénteken meg teszt. Milyen gyógyszert kapsz? Ilyen bonyolult eset lennél? Nem emlékszem rá.



vicky79
 
 


Most, hogy így kibeszélgettem magam, lassan elköszönök. Mostanában tiszta álomkóros lettem. Jó lenne, ha gyerek lenne. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Vickykém!

Metforminra várok, de nem vagyok az a tipikus PCOS-s, nagyon vékony vagyok, és félnek, hogy bekómálok a gyógyszertől.


Akkor jó, már csak 9 nap. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


bikfy: Tényleg legyél nagyon óvatos a mettel. Én a 2x850mg-ot jól bírtam, azt szedtem nagyon sokáig. Most nem olyan rég emelte a dokim 3x850-re és délután olyan 4 óra körül mindig szédülök. Olyankor ennem kell valamit, vagy bekapni egy szőlőcukrot. Ez egy nagyon jó találmány, szerintem ha elkezded szedni, akkor nálad is mindig legyen kéznél. Ha úgy érzed, hogy kezdessz rosszul lenni, akkor megeszel belőle egyet-kettőt és hamar jobban leszel tőle. Én dm-ban szoktam venni, mert azok egyenként vannak csomagolva. És a 4 óránkénti evés is fontos, de mindig csak keveset. Na jó, befejezem a dumát.



vicky79
 
 


bikfy: Mégse fejezem be. Eszembe jutott, hogy miért is kérdeztem a gyógyszert. Több típus is van belőle és ha az egyik nem válik be, akkor szólj és válts másikra, mert a vivőanyag azt hiszem más benne. Na most már tényleg befejezem. :D



vicky79
 
 


Twist,

nekem lányt dobott ki :shock:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


monic: Lehet, hogy Danika lány??? Menj gyorsan ellenőrizd le meg van-e még a pucusa! Most hogy már tudod, hogy a kínaiak szerint lány. :D Szerintem Danika nem tud kínaiul. :)



vicky79
 
 


Bikfy
Sok sikert mára! remélem,hogy hamarosan hívnak!!!!++++++++++
Ja,és képzeld el,én is mindig hányós kismama akartam lenni,és végre már hányni,de ezzel most jól ráfaragtam,mert én még mindig hányok...... :shock: :shock: :shock: :shock: Úgyhogy csak óvatosan a hányósság kívángatással!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Monic
jó vicc...... méghogy Danika lány????????? :D :D

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Vicky
Tolom a napokat helyetted is!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Ja,és szép jó reggelt mindenkinek!!! :oops: :oops: :oops:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!

DY
Emléxem amikor irigyeltem Czinkit hogy feküdhet, aztán mikor nekem kellett minden bajom volt, én sem bírok sokáig ágyban maradni, főleg nem ha kötelező.
Szóval megértelek, és remélem hamarosan orvosi engedéllyel felkelhetsz, és élvezheted a kismamiságot.

VICKY
Ha szereti, ha nem abban kell aluszkálnia, mert novemberben hideg lesz! :lol:
Ha a papájára fog hasonlítani akkor egész éjjel takargathatom, mert neki és a fiának is első dolga hogy lerúgja magáról a takarót, aztán csodálkoznak hogy taknyosak.

Tényleg kár hogy nem lakunk közelebb, de ma elvisszük egy ismihez akinek számítógépes boltja van, és lehet hogy ingyen és bérmentve megcsinálja.
Legalább tetetek rá új rendszert, mert ez az uhu-linux egy kaki, és még az msn-t sem tudom letölteni. Márpedig mire Bogyi megszületik kell hogy legyen, mert anya on-line akarja látni mindennap az uncsikáját. :lol:

NEm kaptam meg a visszatérítést, de kaptam a múlt héten egy havi tp-t és most meg egy félhavit ma! :)
A Margitban most ment valaki a Burik Zoltánhoz. MAjd kikérdezem, hogy mennyire van megelégedve vele.

TWIST
ÚGy néz ki ez a naptár pont fordítva működik, aminek örülök, mert nekem fiút dobott ki ez is és a Kata féle naptár is, úgyhogy akkor már tuti hogy lányom lesz.

BIKFY
TE inkább ne akarjál hányni, én sem voltam rosszul, és így sokkal élvezetesebb a kismamiság. Neked amúgy is híznod kell, és nemsokára fogsz is, legalábbis hasban. A dokik nagyon körülményesek. Nekem is mindig az volt az érzésem, hogy szórakoznak velem.

Én indulok a városba az automatához, aztán irány Veszprém, ha megjöttem a hálózsákkal (meg még a ki tudja mivel :wink: ) akkor fotózok hogy ti is gyönyörködhessetek benne. Kell az ösztönzés. 8)

Addig is sokasodjatok!

Pussssssssssssz!!!!!!!!!!!!!

dita75
 
 


dita: A hugom szeptemberi volt. A ó meleg tipegő és egy jó kis takaró is megtette, pláne hogy mi központi fűtéses lakásban laktunk. Csak azért mondtam, hogy ne lepődj meg, ha nem szereti, de szerintem nem ő volt az átlagos. Itt még nem hallottam mástól. Nekem van skype és msn is és úgy vettem észre, hogy a skype-nál jobb a webkamerás kép és a hang is. Talán nem veszik a reklámok annyira igénybe a gépet. Örülök, hogy van, aki megcsinálja a géped. És irány a bababolt!!!



vicky79
 
 


Twist,
semmi köze a hányásnak a nemhez. Én Lilivel sem, Levivel sem hánytam. Kizárólag ahhoz, hogy hogy viseli a szervezeted a sok progeszteront, ami termelődik. Nekem még 3x2 utróval sem sikerült hányingert produkálnom...

Ja, ha valakit érdekel, hogy Jónás-naptár szerint milyen nemű a babóca, meg tudom csinálni, kicsit bonyolult, elmondani macerásabb lenne. Pontos születési dátum, és hely kell. Óra perc is. Amúgy nekem eddig családban egyedül a férjemnél és Levinél nem jött be.

Bikfy,
igen, oda járunk. Bár a férjem még nem kapta meg a metet, majd valószínű szerdán, mikor már a keddi laboreredményei is meglesznek, addig csak a pajzsmirigy gyógyszert kell szednie, és a vérből nézik majd, hogy kaphat-e metet, és mennyit, de akar neki adni a doktornő.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


SZiasztok,

Vicky,

én is nézegettem a neten a Delleket, ciki, hogy eddig nem is hallottam róluk, pedig nagyon jó gépek. A minőséget meg kell fizetni.
Megnéztem, Danikának megvan még a kukija :lol: :lol:
Még mindig nem jött meg? :wink:

Dita,

jó vásárlást. Danika hálózsákban alszik, egyszerűen imádja. A takarót mindig lerúgta magáról, és nálatok a novemberi hidegben hiába van fűtés nem engedhető meg.

Lincsáka,

nagyon jó a fotó Liliről és a párodról. :wink:

Dy,

remélhetőleg azért nem leszel a szülésig hányós... :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


monic: Nekem addig utro alatt csak egyszer jött meg, de akkor is csak a teszt előtti napon. Remélem most a 12. hétig nem kell abbahagynom. :D És örülök, hogy még megvan a kukker. :lol:



vicky79
 
 


Sziasztok!

Bence nekem is hálózsákba aludt, de vékonyba, merthogy áprilisban született. Most is állandóan be kell takarni,m ert mindig lerúgja a takarót.

Dita
Jó vásárlást.

Bikfy
Lehet, hogy már nem is kell semmi gyógyszer.

timejka
 
 


dita: Mondom, hogy az én hugom volt a hálózsáknál a kivétel, de szerintem vegyél egyet és ha bírja, akkor vegyél még utána. Nehogy a drága pénzedet kidobd az ablakon. (Bár jobb, ha hálózsákban áll a pénzed, mintha az apehnál...bocsi :D )



vicky79
 
 


Amíg nem nagyon ficánkolnak, addig szerintem praktikus a hálózsák. Amikor már ficánkák, akkor biztos, hogy szidják az anyukát, hogy miért kell ilyet rám adni.

tudod Vicky, nem vagynk egyformák.

timejka
 
 


Nekem csak az volt a furcsa, hogy Bogi kezdettől fogva nem bírta. Nem is értem. Már akkor is ilyen kis akaratos volt. :D



vicky79
 
 


Vicky,

szerintem minden baba más és más. Igazad van, hogy Dita egy zsákot vegyen csak és ha beválik vesz még hozzá.
Jót nevetem a zsákban állós pénzen és nem az apeh-nál :lol:

Timejka,

hogy érzed magad a hsg után? Nem görcsöl a pocakod? A hsg-sbe írt Gioia kismami :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!!!

Timejka hogy vagy ?

Vicky remélem nem jön meg!!!

Bikfy én kaptam Pécsen is metet napi 2*850mgosat.
Menj te is át Pécsre szerintem nem szabad várni és játszani ezzel.
Én a metet azonnal abbahagytam amikor terhes lettem.
Jah a hányással óvatósan mert én is hányni akartam és 8hetes koromban jöttek a hányások és útáltam a reggeleket.a barátnőm is mondta majd akkor akarja hallani mikor jön a róka:)

Dita eddig nem vásárolgattam de azt hiszem nem fogok semmire sem várni csak nem lesz semmi baj meg nem hiszem hogy utolsó hónapban nekem lesz erőm menni meg azokat még ki is kell mosni.


Van valakinek valami jó listája hogy mire van szűkség?

A gépünk meg javult modembe becsapott a ménkű:)

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


vius: Nem tudom jó-e, én még sosem vettem babakelengyét, de elég alaposnak tűnik.

http://babazunk.hu/babakel.htm



vicky79
 
 


Sziasztok!

Ditus!
sajnálom az apehkos dogodat.

Vicky
Akkor továbbra is megy a drukk.

Vius!
Grat a negatív szűréseredményhez!

Bikfy!
Sajnálom ezt a metes huzavonát.

Linácska!
Tök jó, hogy a férjed is engedte magát kivizsgáltatni.

Timejka!
Gratula az átjárhatósághoz!

Dy!
Pihizz sokat!

Twist!
Sajnálom a rosszulléteket.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Tegnap voltam mindenféle vv-n. A legtöbb eredményem jó, köztük a pajzsmirigy és a terheléses cukor is. Az inzulin még nincs kész.
Viszont 20.cnen a progim 2.06!
Ezek szerint nagyon nem volt pém. Hogy még nem, vagy annovus ciklus azt nem tudom. Egyik sem fordult még elő velem. És pont most nem mérem a hőm. :(

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Megjöttem a körútról, tettem fel a babásba képeket a mai szerzeményekről.

VICKY
Egy hálózsákot vettem, és ha minden oké lesz vele akkor veszek remélhetőleg egy rózsaszínt is. Ez úgyis kicsivel nagyobb mint az újszülött méret, nem akartam olyan nagyon picit venni elvégre ez nem egy ruha amiből pont akkora kell.

VIUS
Én a Mária Bababolt kelengyelistáját másoltam ki és pipálom a dolgokat amiket már megvettem, de a nagy részét ott akarom majd megvenni anyuval.
Pl. matrac, kiskád, stb.

dita75
 
 


SZiasztok!
Bumi, igen, ez nagyon alacsony progi szint. Ezek szerint kell a stimuláció a jó peteéréshez. De a többi eredményed frankó:) Nagy könnyebbség, hogy a terheléses cukor és pajzsmirigy is jó.

Vicky, 8 nap a tesztelésig, szorítok!!! ++++

Monic, Ditus, ez megnyugtató, hogy rosszakat dobott ki a kínai naptár:) Nekem is fiút dobott ki, de az sem lehet feltétlenül igaz, mivel 8 db megtermékenyített petesejt volt. Nem lehetett mindegyik fiú, nem is biztos, hogy a fiú tapadt meg. Tehát inkább nem is találgatom, majd várom, hogy milyen nemű lesz:)
Olyan klassz hálózsákja az öcsikémnek is volt, halványkék és nagyon jó volt, nem tudta magát kitakarni. Király egy cucc!

Vius, Dy, nálatok már van babaszoba? Kell majd festés és parkettázás és bútorok, szóval, minden. De majd a 6. hónap után szerintem.

Bikfy, akármilyen sz..., én örülök a hányingernek, évtizedek óta várok erre. :) Sikerült már híznod?

Na most megyek utrózni, puszi
Vendég
 


Twist!
Normál esetben mindig van peteérésem. Most tuti a lombik kavart be.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi,
hát a férjemnél betette a kaput, hogy beült a kocsiba, és mivel a gomb jól fel volt varrva, csak úgy nem tudott leszakadni a hasán, ezért az anyagból tépődött ki. Nagyon magas a vérnyomása, hízik folyamatosan, szóval érett a dolog.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Twist, nekem is Olcsira lányt dobott ki, emlékszem annak idején én is megnéztem kiborultam tőle hogy lányom lesz egy napig nem is aludtam de ez tényleg igy volt, szóval nem lehet rá adni. Visszamész a Sotéra??? Megvan már a dokid???

Bikfy, neked is eljön majd az időd és nagyon drukkolok neked hogy kismami legyél :wink:

Ditus, teccenek a cuccok amiket vettél, hasznosak. Hol vetted a hálózsákot???

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok!!

Twist nálunk nem gyerekszoba lesz hanem egy szoba gyerek.:)

Amúgy ezen már túl vagyok tegnap csináltuk meg éppen.Átnéztem milyen ruhák vannak összeírtam mi van és mit kell vennem még.De hát még korai vásárolgatni.
A gyerek ágy meg a szekrény a tesomnál volt mert neki is van gyereke igaz egyszer nem aludt az ágyban .de ez hosszú történet.

És tegnap úgy döntöttem hogy ne legyen neki útban felviszem hozzánk.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Hahó!

Csak jelentkezem, hogy nem tűntem el!
Ha visszaolvastam jövök! Remélem mindenkivel minden oké!
Most voltam az ÁNTSZ-ben az eredményeinkért, tudom, hogy hülye vagyok, de hatalmas megkönnyebbülés, hogy minden negatív...

KépKép
yadine81
 
 


sziasztok

Elvittem a gépet tegnap a szerelőhöz és feltetettem vele egy új rendszert, és még szarabb mint volt. Dél óta most jutottam el oda, hogy az oldal végére jusson a gépem és tudjak írni.
A babásban ahol sok a kép nem is tudok egyáltalán írni, mert mire betölti a képeket évszázadok telnek el és nem jutok az oldal végére soha az életben.

BUMI, YADINE
Örülök a jó eredményeknek!

VIUS
Sztem semmi sem korai.

SUSKA
Veszprémben vettem egy bababoltban, kár hogy a kép nem adja vissza a puhaságát és hogy milyen jó vastag anyagból van, kár hogy 174-esben nem árulnak, mert én is ilyenben aludnék! :)

dita75
 
 


Sziasztok
Köszi mindenkinek jól vagyok, nem görcsölt a hasam. Picit véres, de már múlik el. Ma voltam uh-n 7,5 mm az endo, majdnem 18 mm a tüsző. holnap choragon.

timejka
 
 


Sziasztok!
Csak gyorsan beköszönök! :)
Hét végén haza megyünk édesanyáékhoz, úgyhogy nem leszek.
Jó pihizést Mindenkinek!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi
jó hétvégét!

timejka
 
 


Olvasgatok, olvasgatok...

Twist,
látom elindultál a terhesgondozás rögös, de felemelő, boldogságos útján! Remélem jó fej a dokid! Bízom benne, hogy ez a hányós korszak elmúlik ahogy betöltöd a 12 hetet!

Dita,
megnéztem, nagyon cukik a babaholmik! A pocak is formás, és szerintem nem túl nagy, pont jó! Nem jó, hogy bajlódsz a géppel, remélem meggyógyul!

Vicky,
hogy vagy? Azért nekem volt pozitív élményem is a várakozás alatt, jó volt arra gondolni, hátha sikerült...a bizonytalanság néha jó..

Bumi,
biztos hogy a lombik kavart be. Én ugye most vagyok a 12. napon. Mit látok? Vércseppeket! SOHA nem szokott lenni közti vérzésem nem stimus hónapban ,erre tessék. Stimusban is a legutóbb volt, előtte abban sem. Néha sajnálom szegény hormonokkal tuningolt szervezetem. Szép dolog is az önsajnálat. :wink:

Timejka,
jó hírek!!! Hajrá spontánkodás!!! :)

Bikfy,
hamarabb kapnál met-et, ha elvégeznéd az orvosit is, és felírnád magadnak! :wink:
Az a baj, hogy nagyon kevés az olyan orvos, akit tényleg érdekel a beteg problémája, és a szívén viseli a betegei sorsát!

Dy,
nemsokára megint vérvétel, ha jól gondolom. A 20 hetes uhum, már nagyon szépen fog látszani Manócska! Sajnálom a hányást, a jóbol is megárt a sok! :wink:

KépKép
yadine81
 
 


Kata, olvasgacc még minket mizu veled????? Épp a minap gondoltam rád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Irj majd lécci engem érdekel mi van veled.

Ditu, Veszprém jó hely, kár hogy itt nincsenek ilyen cuccok. Irtad a múltkor hogy milyen magas vagy 175 cm, nekem annyira nem rémlik. Sokkal alacsonyabbra tippeltem legálábbis nem tudom miért ez maradt meg bennem, sorry érte :wink: Mert arra emlékszem hogy meglátogattál és alacsonyabb voltál nálam amikor megöleltelek :wink:

Mara, és Veled mi újság????? Inszemi sikerült, gondoltam rád sokat!!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: