Sziasztok!Víszike vagyok!Épp most készülök (pénteken)vérvételre,talán végre pozitív lesz...Hat nekifutásból ez a negyedik beültetésem.Már nagyon izgulok.Van valaki,aki kapta injekcióban a PROGESTERONT?Ezt a vérvételig adom magamnak.Érdekelne például a mellékhatása,a tünetek.Most kaptam ezt először,és fura az is,hogy eddig mindig csak vizeletből kellett tesztet csinálnom,vérvételre most hívtak először.Lehet összefüggés?
Néha émelygek,a hasam soxor görcsöl,a sírás meg egyre szűkebb körökben kerülget.Mi a véleményetek?REMÉNYKEDJEK MÉG?
Szia! Igen reménykedhetszu,mert az kell.Én még csak az elaső inszeminációmon vagyok túl és nagyon lassan megy az idő,még van min:9 napom.Már teljesen kivagyok,de a remény mindig ott van
Sziasztok! Látom nem forog a topic, de azért hozzászólok. Mi 2007 január óta próbálkozunk, most készülünk lombikra. Sajna nem sikerül természetes úton, mert Apának kevéske kiskatonája van
"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."