Új privát üzeneted érkezett!

Bridget, de elvileg 2 nap a tüszőrepi után.
De nekem másnap volt olyan fájdalmam, mint állat, így ebből gondoltam...aztán lehet, hogy nem ám... :lol:
Meg először 12 cn-ra rakta a pé.-t. :shock:
Na mindegy, hát igen, már csak pár nap, ezt már fél lábbal is... :lol:
Az Lh teszt olyan pozi volt, mikor a szurit megkaptam, hogy én még ilyet nem is láttam :shock: Csak poénból csináltam, tudtam, hogy pozi lesz :lol:
Majd azt is megmutatom (ha eljön az ideje) :wink:
Tudom, hogy HCG van a tüszőrepiben, és az LH teszt azt is kimutatja, erősebben, mint a HCG teszt. Szokták orákulumnak is használni terhességnél, ha még a HCG negatív (mondjuk pozi előtt 2 nappal), az LH már pozitív... :roll: remélem érthető voltam :roll: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Csak nem egy laptetőőőőőőő!!! :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

En megvartam mig elviszi mas a laptetut 8) :lol:

Betty
ertem en de az lh tesztet pe kornyeken meg nana,hogy pozi ha van tuszorepi ha nincs :roll: en nem szeretem joslotesztnek hasznalni :roll: azt hittem hcg-vel viszed vegig....nem akarom,hogy az lh hamis adaokat mutasson aztan megint belelovalod magad,mint anno :roll: miert nem hcg-zel :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Azt is csinálom :oops: :lol:
Minden nap.
Lh-t csak elvétve, mert mint mondod is, néha fals eredmény van belőle.
Bevásáltam Csillagnál :lol: :lol:

betty615

Bridg
ezeket az aranyos kis feliratos táblicskukat honnan csiped?
Már megnéztem 1000 helyen, de nem találok olyat, amihez kód is van, és be tudnám biggyeszteni az aláírásomba :oops: :roll:

betty615

Betty
Barhol talalhato 8) Beirod a google-ba,hogy pl blinkies es kiad egy csomo oldalt ott pedig kategoriak szerint vannak a kepek de en pl ugy kerestem ra konkretan,hogy IVF blinkies akkor csak a lombikos-okat adja ki 8) kod meg nincs hozzajuk hanem amikor raklikkelsz az eger job gombra akkor ott elkell menteni a kepet a te dokumentjeid koze :roll: legalabbis en igy szoktam...amelyik tetszik elteszem aztan amikor beakarod ide tenni azaz az alairasodba akkor meg azt kell tenni mindha ide akarnad felmenteni fajlkent es amit ide betesz kodot na azt kell bemasolni az alairasodba 8) Vgy amikor a kepre katt eger jobb gombjaval ott van olyan hogy kep tulajdonsagai vgy tulajdonsagok arra raklikk akkor meg kijon egy kis lapocska amin ott van a http amit ugye ugy tudsz ide betenni,hogy ranyomsz a kep szora a betumeret felett...aztan beilleszted az a linket amit a keptulajdonsagnal irt ki altalaban jpg-re vegzodik...es aztan megint ranyomsz a kep szora....na ezt a kodot is belehet masolni az alairasba :roll:

Bar sok oldal olyan ha nem mented le magadhoz a fotot egy ido utan eltunik a kep vagy az oldal reklamszovege jon fel...fuuuh remelem ertheto voltam :oops:

Hajra hcg tesztek 8) Mikor hozol fotot :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sztem pár nap múlva itt vagyok velük 8)
Ha sikerül a dolog akkor azért, ha nem akkor meg azért :lol:
A ferti szerint számolom, tehát a 7. dpo-n vagyok jelenleg.
A tesztem még halvány plusszos.

És érthető voltál, köszike hogy leírtad! :)

betty615

bridget megy a drukk neked és várlak én is jó hírekkel :wink:

betty mi apával a két pozitívnak tűnő napon és az első negatív napon, tehát egymást követő három nap együtt voltunk 8)
Nekem a doki most az elevit helyett a femibion ajánlotta, most én is
azt szedem.

recon szép a vonalzód :wink: Szerintem korán teszteltél, de már mint írtuk többen a halvány csík is csík és egyre erősebb lesz!
Én is kb 5 hetesen voltan dokinál, még csak a petezsákot látják.

melisch el nem menj! Hiányoznál nagyon a csapatból!!!
Nem akarok okos(kodni) lenni, ezért csak annyit írok, hogy előre kell nézned és csal azzal foglalkozz, hogy mi jó neked. :wink:

Csillag köszönöm szépen jó vagyunk, eddig minden oké, csak a következő UH-tól félek.

Puszi a pocakotokra és szép álmokat!

Kép
Kép
akella

Szia Csillag!!

Csak szeretném megköszönni a kis csomagot, ma már ide is ért :D
Teljesen meglepődtem, mert későbbre vártam, de úgy látszik rakétával küldted :wink:

Remélem csempésztél bele nekem zebrásokat is!! :P

Szép estét és mielőbbi babásodást mindenkinek!

Szeretettel:
Ancsi
gyancsi

Sziasztok Lanyok :!:

Nem lustultam el, de mostanaban nincs tul sok idom, olvasgatni is csak ugy hogy gorgetem lefele az egeret :oops: annyit irtok :wink:
Tesztelos Bettynknek hajra ezerrel!!!!!!!!!!!!!
Bridget, kivanom tiszta szivembol, hogy sikeres legyen a punkcio!!!!!!! Kép Melischnek nagy oleles, es kapcsolodj ki egy kicsit a hetvegen!!!!!!! Kép Akella, szedjed a femibiont ezerrel! :lol:
Mnmeg, Anyci benneteket sem felejtettelek ki :wink: nektek is megy az oleles! KépEn robogok egesz napos dolgomra, estenkent meg lovom az lh-kat, szerintem ma holnap egyenesben vagyunk 8) Apa pedig jelentem tegnap este megerkezett! :wink: Kép
Vendég

Akella, mi is 3 napon keresztül egy huzamban együtt voltunk pé.-kor.
Neked a teszted mikor lett először halvány pozi?
És ne félj az UH-tól, nem lesz semmi baj! :wink:

Melike
ezt tőled is kérdezem. :wink:

Aranyeső, köszi a drukkot!
Basszus, 2 nap múlva már mentek! Aztán mindent bele ám, Apára fel!!! Drukk!!!++++++++++++++++++++++++++++++

Bridget, azt mondtad, mire mindenki felkel, te már itt vagy az eredményekkel!
Szóval?? Hol vagy? :lol:
Mesélj sokat majd mi volt, hogy volt a leszívásnál.
Sokszor gondoltam rád, remélem jól viselted, hogy egy időre elveszítetted a petidet :wink:

Szúrok be egy hőlinket (ez meg sem moccan) :shock: :lol:

http://www.fertilityfriend.com/home/1961ad

betty615

Na csajok erre varrjatok gombot... :?

Tegnapra ugyebár mindenki várta a pozitív lh-t,ehhez képest este totál negatív lett.fél 9-kor csináltam,és csak jóindulattal lehet rajta felfedezni a második csíkot.Be sem teszem ide,mert nem látszik.Majd ellőttem mégegyet,mert gondoltam vmi gond van a teszttel,de azon egyáltalán nincs semmi jel...
Na ilyenkor mi van???Létezik,hogy az előző (azt kb este 6-kor csináltam)és a tegnap esti között már le is zajlott minden??
A hőm tegnap 36.38 volt ma pedig 36.51 (ezt is 3/4 órával korábban mértem a szokásosnál,dehát a szükség nagy úr...)
Vendég

:shock: :shock: :shock:
Milyen, én ilyet még nem is hallottam! :shock:
Nem lehet, hogy anovulációs most éppen a ciklusod?
Mindenesetre ma azért még tesztelj egyet.
Majd jön Esthajnal, nem tudom találkozott e már ilyennel, de bízunk benne, hogy tud neked ebben segíteni.
Vagy esetleg azért mert nem délután csináltad? Mondjuk ez nem hinném, hogy ennyire befolyásolná az eredményt. [color=darkblue]

betty615

Betty!

Fogalmam sincs...bármi lehet...de akkor eddig miért erősödtek a csíkok napról napra?
Vendég

Milyen, azt hiszem én most passzolok... :shock: :oops: :)

betty615

Betty,remélem jön majd valaki a válasszal...mert az én logikám szerint ez nem passzol,hogy előző nap még tök erős,aztán hirtelen semmi...tüneteim is voltak,amik mindig szoktak lenni ovuláció előtt/alatt(váladék stb)sőt tegnap rendesen szurkált a hasam alja is.
Vendég

Jó reggelt!!!!!
Mnmeg kicsit korán van lehet azért de nem értettem világosan mikor is teszteltél. A tegnap 6 órakor és este 9 körül is teszteltél vagy csak este 9 körül és a tegnapelőtti volt 6 órakor???? :shock: :shock: :?:

Betty jó korán keltél!!!!!! Én már nagyon várom mi lesz nálad az eredmény.

Bridget mennek a drukkok és már nagyon várlak.

Esthajnal, hogy van a kis beteged???

Kép
Kép
melisch

Betty

Megmondom én mikor mi volt, angolul annyira nem értek, oda azért nem tudom beírni...
Máj 9-én voltunk együtt apával utána már csak 23-án a sok idegeskedés miatt...
A teszteket pedig 25-26-27-én csináltam. :wink:

Bridget

Rögtön azonnal meg tudja mondani? Lehet hülye kérdés,de nem voltam még ilyen helyzetben. Vagy meg kell várni majd valami laboreredményt?
Várom a híreidet!!!

Akella

Lehet hogy korán de legalább tudom, sejtem dolgot és jobban figyelek az egészségemre :wink:

Milyen

Tesztelj egyet ma is mindenképpen, lehet hiba csúszott a gépezetbe, semmi sem tökéletes.
recon

Melisch,már tudom hogy van egy kisangyalkám és figyel ránk :( remélem a kisöreg ott fent megszán minket és mihamarabb megajándékoz minket egy új babával :D Én szívből kívánom neked hogy neked is legyen egy babád,mert jó ember vagy :D :D :D
Akella boldog gömbölyödést :D :D :D
Recon szívből kívánom ugyan ezt :lol:
Bridget,vároma híreket :!: :roll:
Melike,esthejnal SZIASZTOK :!: :!: :D :D
Többieknek is pusz és ölelés :!: :!: :D :D

Kép
anyci

Anyci köszönöm :oops: itt mindenki jó ember és igenis megérdemli, hogy az álma valóra várjon csak ki kell várjuk mert ez nem adatik meg egyik napról a másikra csupán ebben a rohanó világban nem tudjuk elfogadni ha nem adatik meg minden vágyunk hipp-hopp. :cry:

Kép
Kép
melisch

Helló csajok!

Milyennincs, szerintem tegnap volt a peteérésed. Lh-n is látszott mindkét csík, és érezted is. Szóval szerintem ma legyetek együtt!!!!
Nekem se volt minden hónapban full-full pozitív az lh, csak ugyanannyira volt erős mindkét csík, és nekem úgy szúrkált, és tompán fájt egyszer az egyik, majd köv hónapbana másik petefészkemnél. Rendszeres amúgy a pirid? Hány naposak a ciklusaid, és hányadik napod volt tegnap?

Anyci, szia neked is, kiváncsi vagyok mi lesz ma a dokinál, írd ám meg ha hazaértél!!!

Betty, nálunk máj 4.-én volt a peteérés (lh és fájdalom este a petefészkemnél alapján), mi 3.-án és 5.-én voltunk együtt, utána csak egy héttel később. Nekem rendszeres a pirim, mindig 30 napos, így tudtam is, hogy melyik nap lesz peteérés, 16. utolsó piritől (lényeg, visszafelé 14 nap). Ellőttem legalább 4 negatív tesztet, mire megkaptam a pozitívat. A piri megjövetele előtt 2 nappal mutatott először nagyon-nagyon halványan két csíkot. Majd másnap szintén halványan. Aztán erősödött!!! :lol:

Recon te azért tesztelsz még? Vagy már megkaptad a full pozitív hcg tesztedet? :D Kiváncsi vagyok mit mondd pénteken a doki, és tényleg meg tudja e már állapítani ilyenkor korán is. Én 5 hét 3 naposan mentem, akkor már meg tudta állapítani, de biztos nincs sok különbség még így az elején! :wink:

Melisch rátok férne egy jó kis nyaralás!!! Amin mindenről elfelejtkeztek kicsit, és csak egymással foglalkoztok. Lesz ilyen a nyáron?

Bridget, úgy izgulok, írj mi volt reggel a dokinál!!!

Aranyeső, a legjobbkor érkezett haza apa a vonalzód alapján is! Hajrá nyaralás, és hajrá lh tesztek!!! :oops: :lol:
melike30
Győr

Sziasztok!

LH (20 mIU) tesztcsík = 110 Ft/db.

HCG (10 vagy 25 mIU) tesztcsík = 110 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 275 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 300 Ft/db.

Clearblue digitális teszt terhességi hét kiírással = 3000 Ft/db doboz nélkül, vagy 5900 Ft/2 db dobozban.

Babateszt a pici nemének megállapítására = 12.000 Ft, csak rendelésre, szállítási idő kb. 2 hét.

Külön kérésre rendelek spermatesztet a spermiumok számának megállapítására, ára 10.000 Ft.

Szintén külön rendelésre, 1 hét átfutási idővel szerezhetek be LH vizeletsugaras tesztet, ára 350 Ft/db.

Postaköltség 400 Ft, elsőbbséggel 570 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és ajánlott postai díjakat!

Fizetés előre banki átutalással, vagy esetleg rózsaszínű csekken, illetve személyes átvételkor Budaörsön készpénzben.

Sajnos nem tudom én sem, mi lehet Milyen, lehet, hogy tényleg megvolt az ovulációd, de lehet, hogy nem sikerült kiszabadulnia a petesejtnek. Mindkét esetben lehet ovulációs fájdalom, igazán hőmérőzéssel derül majd fény a dolgokra. Mindenképpen szeretkezzetek ma, ha megoldható, baj nem lesz belőle, legfeljebb baba. :D Amúgy ezért írtam, hogy ha lehet, naponta mindig ugyanakkor teszteljetek, mert az LH délelőtt és délután változik, hullámokban, így van, hogy erősödik, aztán este pl. halványul, de másnap délelőtt megint erős, ezért ez zavaró lehet.

Bocsi, hogy most többet nem tudok írni, de drukkolok, és igyekszem jönni.
esthajnalcsillag

Szia melike mindenképp írok ha visszaértem :!:

Most be megyek városba ügyeket intézni aztán jövök vissza nem soká 8)

Kép
anyci

Melisch!

Tegnap este 9-kor (meg utána 1 óra múlva is,mert nem hittem a szememnek :) ),tegnapelőtt volt az este 6 órás,jól értetted.
Jobban vagy lelkileg?
Recon!

Ma is tesztelek,megoldom a mhlyemen 6-kor!
Anyci!

Én hiszem,hogy a Kisangyalkád hamarosan küldi nektek a tesót!

Melike!
Én is abban bízom,amit írtál,hogy tegnap volt.Ugyanis átlagosan 25 napos vagyok,tegnap a 12-en voltam.A ciklus.hu-n is tegnapra írták a pé-t,meg éreztem is a hasam alját,meg most is elég erősen nyálkás az alfelem(bocsi :oops: )
Esthajnal!
Igenis,kérésed parancs! Együtt leszünk!
Kedves Többiek!!Bridget Tőled elsősorban (bocs mindenkitől,de most neki nagyon fontos napja van)
Szorítok mindenkinek és várom a híreket!
Vendég

Mnmeg akkor nagyon könnyen lehetett pé-d a tegnap még 9 óra előtt, sokaknak hajnalban szokott lenni, nekem például volt full pozitív este 9 órakor is. Ha vannak pé-re utaló jelek is akkor nem aggódni minden jó lesz. (őn azt nem értettem hogy a tegnap 6-kor és 9-kor is teszteltél vagy ahogy volt tegnapelőtt 6-kor és tegnap 9-kor :oops: )

Kép
Kép
melisch

Melisch!
Remélem nem tévedek és ezek azok a a jelek...de nem stresszelek,mert tudom,hogy lesz ebből babánk :)
Vendég

Betty
Toled hamarosan egy ilyenre szamitok: Kép Tudom aszontam itt leszek de nem gondoltam ennyire kaba leszek :oops:

Aranyeso
Azt vettem eszre,hogy nincs sok idod?Csak nem fonokasszony lettel? :lol: Ginzenget vegul sikerult venned? :roll: Kép

Akella
Miert felsz a kovetkezo uhu-tol :?: :roll:

Milyen n.m.
Ezert fontos talan a mindennap ugyanabban az ideben valo teszteles....es sem a reggel sem az este nem a legjobb idopont :? szerintem mivel most esett a hod most kell egyuttlenni 8) lehet az is,hogy este lokodott ki :shock: :?: :idea: :roll: Hat igy nehez okosnak lenni muti a teszteket 8) Es ngyon koszonom a "megkulombozteo" szurkot :!: :wink: Kép

Melisch
Jo reggelt neked is 8)

Recon
Ugy tudom a doki megvizsgalja a mehszajat kezzel es abbol megtudja allapitani a terhesseget :wink:

Anyci
Jovok mar jovok csak elob nektek akartam irni meg ettem is kozben meg anyuval csacsogtam meg a masik barinommel msn :oops: :lol: :)

Melike
Mikor mesz dokkerhez legkozelebb?

Csillag
Ha netan osszejonne a babo es hat miert is ne akkor keszulj fel,hogy nekem kell az a babaneme teszt meg mi is volt a masik :roll: Jah meg a terhessegi tesz a hetek kiirasaval! 8) Remelem megoldhato lesz valahogy,hogy ide postazd :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.05.28 10:07-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

7:10 csorog az ora es apa kivonul a furdobe anyagot gyujteni 8)

7:30 megvan a csomag :oops: :lol:, elmegyek furdeni,keszulodunk

8:00 uton vgyunk

8:15 Bemegyunk es ott ul 4no(egyedul)csak az en parom virit mellettem 8) de szerintem a tobbi ferfi fent volt a szobakban anyagot gyujteni :oops: Elkellett olvasnom egy papirt amibol kiderul,hoy 5nonek lesz ma leszivas es en vgyok a 2. :shock: :oops: kapok egy nevemmel ellatott rozsszin karperecet :)

8:20 behivnak uhu a tuszom oriasinak tunt mar :shock: es a masik oldalon meg mindha talan lett volna meg persze nem akkora de mar talan hasznalhato :wink: kaptam valami szurit,hogy nyugodt legyek asszem :roll:

8:25 mind az 5no felindul az emeletre ugyhogy apacska mar mehet is :oops:

8:30az elso no megy atoltozni engem pedig bekuldenek a wc-be,hogy dugjam fel a kuppot amit a liftben adtak :shock: aztan ha kijott az oltozobol a no csere...4elfekvo volt ha jol emlexem mi meg 5-en nem is tudom hogy oldottak meg :roll: lehet mire az uccsora kerul a sok mar az elso ember tavozik is :?: :roll:

8:40 lefektettek az elso not az egyik elfekvobe aztan engem is...betettek az infuziot aztan varni kellett :roll:

9:05 korul kezdhettek meg a dolgokat de lehet csak az idoerzekem nem volt jo :oops: lehet az elso not 8:50korul vittek be ha uccso lettem volna kesz lettem volna idegileg :x :oops: orultem,hogy en kovetkezem...ugye azt mondjak 5-10perc alatt megvan gondolom az en 1tuszommel hamar vegeznek :roll:

En jovok besetalok a mutobe egyik noverke hozza a vizes flakont(infuzio) es tele van maszkos emberkekkel :shock: ngyon izgulok :? nem az hogy faj meg igy meg ugy csak maga ez a mi fog tortenni meg hat azert csak egy mutoben vgyok :roll: :oops: felulok az agyra es az asszisztensek egy ilyen monotom szovegben tudatnak velem valami :roll: nem ertettem semmit se belole mert japanul mondta :lol: :oops: :roll: valami olyasmi lehetett,hogy mi leszunk a segedek es,hogy sok szerencset...foggalmam sincs de lehet csak a nagy megilletodestol nem ertem mit mondanak :oops: lefektetnek labakat fel,melegito pokrocokat tesznek a hasam fole es a lamaimra ezen el is csodalkozom milyen kedves toluk :) mondjuk igen itt ez normal :roll: bejon a dokim eloszekit azt meg altatas elott :? Aztan monja,hogy ne aggodjak nem fogok erezni semmit mert majd alszom 8) a vizespalackomnak van egy kis dugoja ahol benyomatjak a kabito cuccot :arrow: marha jo erzes...vegre minnya nem erzek semmit...probalom figyelni az esemenyeket de csak egy nagy sotetsegre leszek figyelmes....nem vgyok magamnal...aztan a mutoasztalon ebredek a labaim mar normal fekvo pozicioban.nem tudom hany ora lehet...elkezdek sirni...nem is tudom konkretan miert :roll: talan csak a gyogyszer hatasa...jon a noverke kerdi mi a baj...mondom nem erzem magam jol erre hoz nekem egy bodont :shock: azt hitte jon roka koma :lol: mondtam neki nem....aztan szolok neki,hogy kernek egy vizes zsepit...torolgetem a szam mer mar szomjas vgyok...jon a doki aszongya faj valami mndom nem :roll: es akkor neki mar angolul elmondom mi is van...aztan azt mondja most figyejetek :!: :arrow: 2petit szivtak le :D Mar pont lecsereltem pedig a 2kacsas vonalzim :roll: jo jo tudom de 2peti...megint a siras jon ram :oops: na nem ugy csak pityergek.

Nem tom mennyi az ido de jon a noverke,hogy megyunk az elfekvobe.hozza a zacsimat es fogja a karom...zavar a lampa leoltatom...es kerdem ihatnek-e azt mondja meg egy picit varjak...aztan megis hoz egy fini hohes c uccsit 8) bar lehet hogy a keres es a kapas kozott eltelt egy ido en nem erzekelem...boldog vgyok :P de meg kaba nem tudok koncentralni a targyakra minden olyan mintha kancsal lennek...ezert meg egy kicsit becsukom a szemem probalok pihenni :roll: felebredek pipilni kell :roll: hivom a noverket van egy gombon azt kell nyomni...megyunk wc-re erzem gyenge vgyok es csak remelem hogy nem ajulok el meg mielott nem jon a noverke vissza ertem :? wc-n is van gomb nyomom jelzem vegeztem :oops: visszabattyogunk es akkor mar a masik elfekvobe kerulok...megkerdem felvehetek e zoknit mert fazik a labam...asszem itt mar 10utan volt az oran :roll: lefexem es probalok pihenni hallgatok egy kis zenet.

10:45 egyszercsak jon a noverke,hogy mehetek haza :wink: atoltozom es lemegyek a lifttel,a foldszinten a szokasos napi rendeles folyik...meg leultetnek picit merthogy a doki megnez :shock: nem varok sokat 2percet es be is hivnak felkexem a szekre es valami gezgubacsokat vesz ki onnan :shock: kozli a jo hirt,hogy ugye 2peti lett :D es,hogy osszeteszik oket es majd holnap 11kor telozzunk az osztodas miatt :roll: ...fizetek nem is tudom miert :roll: ez nincs benne az osszegben :?: :roll:

11:00korul van....kisetalok a foutra es leintek egy taxit,esik az eso,ramaty egy ido van de nekem remelem ez egy szep napkent marad meg az emlekezetemben :) :roll:

Bedolok az agyba bekapcsolom a tevet es valami mesere teszem halkan....elalszom...delutan 3kor ebredtem fel mert a szobatars barinoje kopog,hogy kerdezni akar valamit :roll: na azota itt ulok....csak hol jon valaki mns-en vgy skype-on meg irtam is eloszor mindenkinek...na meg ehhez is kellett kis ido mire kesz lett :) Hat ennyi...mindenkinek ngyon szepen koszonom a szoritast 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget...a beszámolódon én is elpityeredtem...a legjobbakat kívánom Nektek!
Vendég

Bridget

Nagyon örülök a jó híreknek!!!!! Csak így tovább!!!
recon

Milyen n.m.
Nem te voltal az elso aki ezt mondta :wink: Pedig nem akarok senkit megpityeregtetni :roll: :oops:

Recon
En is marhara boldog vgyok :D
Lottel ma tesztet?Muti maaa :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,biztos csak a hormonok :D
Amióta megöregedtem,bármin tudok bőgni...LOL
Vendég

Bridget ezek szuper hírek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 peti azta, így jobb az esély de jó hamarosan kis mami leszel 8) :!: :lol:

Kép
Kép
melisch

Húúúú, bassszus Bridget!!!!! Én most sírok!!!!
Tiszta szívemből örülök neked, és a legjobbakat kívánom, hogy kezdjenek el osztódni mindketten, hogy rendben legyen minden mikor teszik őket vissza, (persze mindkettőt 8) ), hogy induljon normálisan mindkettő fejlődésnek, és hogy gyere már plusszos teszttel, és 9 hónap múlva pedig (ha nem is kettő, bár én azért drukkolok) gyere a kis élett(ek)el. :wink:
Ügyi voltál!!!! Gratulálok! :)

betty615

Bridget

Nem lőttem, majd már megmondja a doki, ő pontosabb a teszteknél :D Remélem hamarosan Te mutatsz nekünk kétcsíkos tesztet! :) 8)
recon

BridgetGRATULÁLOK :!: Nagyon ügyes voltál és KETTŐ peti nagyon szuper ebből már babó lesz(remélem 2),alig várom a pluszos tesztjeid.Puszi és szurkolok :D :lol:

Kép
anyci

Milyen n.m.
En is sirok mindig mindenen :lol: pedig en meg oreg sem vgyok :lol: :lol: :lol:

Melisch
Hat szamomra meg mindig hihetetlen,hogy velem megtortenhez ez...ugyhogy egyenlore felek kimondani ilyeneket...de remeljuk a legjobbakat :wink:

Betty
Hat epp irtam a lombikos topikba,hogy le a kalappal elottuk :shock: Bar nekem meg szurizas se volt csak a vege fele de haaat nem semmi ez na sot borzaszto lelkileg ezen vegigmenni...es akinek nem sikerul megy megint es megint...ki tudja hanyszor...le a kalappal na nem is gondoltam volna....mert a szakszavak erzeseket ugye nem taplalnak de amikor ott vagy elesben 8) huuh...es meg holnapra is izgulnom kell meg szombatra meg tana es igy tovabb :? :oops:

Anyci
Koszi koszi :D Kivanok neked is minnel hamarab pozi tesztet...szerintem most mindenkienk igy egyutt kene osszefogva :wink:

Recon
Vegulis igazad van csak kiwi lettem volna ra :roll: Holnap mesz dokkerhez? :roll:

En kicsit pihizek asszem lazas vgyok...ledolok :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,mennyi idős vagy,ha nem titok?
Ez volt az első beavatkozásotok?
Vendég

Pihizz csak Bridget, most kevesebb lettél 2 petivel, lehet a szervezeted hiányolja őket :lol: :lol: :lol:
És nagyon drukkolok a holnapi, és az azok utáni telefonokhoz, és a további dolgokhoz... :wink:

betty615

Nem titok 31 agusztusban toltom a 32 8) es ez volt az elso igen :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget
Köszi a választ! És szorítok nagyon Nektek!És most elvonulok dolgozni,de magammal viszem a tesztet és 6-kor kivonulok a klóra!
Szép napot és pihenj sokat!
Vendég

Jottem en is, bealltam a pityergok taboraba :oops: Bridget, nagyon szurkoltam, es eljen-eljen-eljen! Szepen fognak osztodni, szepen kell, hogy osztodjanak, tiszta boldog vagyok, remelem jo kis hirekre jovok majd vissza :!: Kép
Igazabol tenyleg kevesebbet is jovok, mert "faradok" erzelmileg. :roll: Ez nem azt jelenti, hogy feladtam, csak most jobb szeretem a figyelo es tanulo szerepet betolteni egy kis ideig... nem beszelni, ez hozza tartozik a szemelyisegemhez :wink: de leszek es olvaslak benneteket!
De meg azt megosztom, hogy nincs pozi lh tesztem :shock: pedig varom, hisz mult honapban mar ilyenkor volt a 13. naptol. Most meg tokeletesen negativak (ma pl. de. meg most este 6-kor is csinaltam), a 13.-on volt valami halovanyka, de hat ma ill. tegnap is ereztem a szurkalast ott lent... :roll: nem tudom mizu, de bedobom a homet, aztan Ti is megkuksizhatjatok!
http://www.fertilityfriend.com/home/22521b

Puszi mindenkinek, Esthajnal, nagyon koszonom!!!! Drukkok tovabbra is mennek, nyaralas utan vissza terek! Kép Kép
Vendég

Bridget most akkor csak pihizz és továbbra is szorítok :D 8)
Aranyeső,te is pihenj testileg de főleg lelkileg és teljesen feltöltődve újabb energiával telve gyere vissza :!: :D Nem baj ha most csak figyelsz és olvasol minket hidd lesz ez még ezerszer jobb is :wink: :D :lol:
Milyen,neaggódj én is mindenen bőgök,bár sajnos nálam nem is csoda(főleg ha kismamákat látok) :cry:

Kép
anyci

Bridget, őrülten szurkolok neked, és naná, hogy megoldható, hogy odaküldjem a teszteket, bár éppen most vették meg az utsó babatesztet, de majd rendelek még (remélem, ugyanannyiért tudom beszerezni ezeket, mint eddig!).

Pihenj, és hajrááá babák!

Na meg persze mindenkinek szurkolok, azoknak, akiknek lassan ovulációjuk lesz, és azoknak, akik mostanában tesztelnek majd zebrás HCG-t, és azoknak is, akik már babásak, hogy hamarosan egészséges, gyönyörű kisbabájuk szülessen!

Pusz
esthajnalcsillag

Lányok most indulok dokihoz,készen vagyok :? Majd jelentkezek mit mondott :?

Kép
anyci

Bridget

Igen, holnap reggel megyek a dokihoz, párocskám is elkísér (de rendes Tőle, meg is lepődtem amikor mondta, hogy elvisz és meg is vár :) ). Majd jövök és mondom az infókat :D

Te pedig csak pihenj! :wink: Mi meg szurkolunk tovább! :wink:
recon

Sziasztok!

Esthajnalkám!

Íme a kisfiam:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Anyci, Recon, drukk a dokikhoz! Várunk a jóhírekkel benneteket!

Kuzsanna, nagyon gratulálok a kisfiadhoz, és köszönöm, hogy feltetted ide ezt a csodálatos képet róla! Annyira aranyos :) Az a kis poci, meg a kis karja... na, megint elérzékenyültem, bocsi, buggyant vagyok :oops:
esthajnalcsillag

Hát tudod, tegnap óta én is folyton elbőgöm magamat, mióta tudom, hogy fiacskám lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok itt vagyok és minden ok Exclamation Laughing Doki először aszonta várjunk fél évet mert annyi javasolt,erre én vissza ésha előbb jön akkor mivan,ő meg azthogy nem fogja azt mondani ne tartsuk meg mivel volt már nála olyan nő aki 13-14 hetesen elvetélt és a következő hónapban újra babás volt.Egy a lényeg hogy nincs akadálya annak hogy újra babánk legyen Laughing Laughing Laughing Azt viszont sajnos nem tudta megmondani hogy miért lett kromoszómarendellenes a picink,de azt igen hogy ez nem ismétlődik meg vagy legalábbis nagyn-nagyon kicsi az esély rá Smile Végén mondta azért hogy 1-2 hónapot várjunk és utána mehet a buli Exclamation Exclamation Very Happy Very Happy Búcsu képp még hozzá tette szívesen vár legközelebb egy pozitív tesztel Laughing

Kép
anyci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?