Új privát üzeneted érkezett!

gabi. jo szorakozast! mit olvasol?

KépKép
KépKép
mush589

Csajos kikapcsolódós könyvet.
Marian Keyes: Lucy Sullivan férjhez megy
Nagyon birom ezt az angol írónőt, tetszik a stílusa.

De most már tényleg lekattanok innen :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Zöldi: Már szégyellem magam :oops: , ígérem, egy időre ez lesz az utolsó hülyeség, amit kérdezek, jóó? :lol:
Na, a szitu: Ma este szegénykém annyira fáradt volt, hogy életében másodszor egyáltalán nem cicizett. Most lefejtem, lejött 120 a 2 ciciből, vagyis kábé ennyit ő is megeszik esténként (vagy többet is, nem sikerül olyan ügyesen lefejnem, mint ahogy ő ki tudná pucolni őket :) ).
Akkor hogy lehet az, hogy miután kivégezte mindkét cicit, még lenyom átlagban (van, hogy többet is, de van, hogy kevesebbet) 150 ml tápot is? Hova fér ennyi kaja? :shock: :shock:
bébic

Mush: Ááá, oda se neki! Már megszoktam, hogy az ilyenekből, ha vannak, nekem kijut. :evil: :x Csak az első volt nagyon gázos, a többire már felkészültem lélekben. :P

Na, én is kidőlök, holnap jön barátosnéni babázni. :lol:

Szép álmokat!
bébic

Musi, Gabi! ...bár azt mondják, soha ne add fel!...én feladtam. ...A csomagot. :)

Trombi! Tőled is kérek címet!

Vera! Összeröff, amikor neked jó!

Bébic! Irtó jó ez a kép!

Fogtisztítás. Kendővel lehet, de van puha bébifogkefe is, amivel lehet simogatni egy, mert jólesik neki, kettő, mert had szokja.

Andi! Nagyon király az az etetőszék, de csak későbbtől használható. Nekem is ilyen lesz Pesten, mert nem fér el más.

Andi! Minden médincsájna, a márkásnak gondolt méregdrága szarok is néha.

Musi! De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! Sírjál csak, köll az néha!

[quote]Z írta:öldi: megint egy kérdés (szegénykém, az előzőt sem hagytam még megválaszolni, bocsi csak éppen fejek, és most eszembe jutott...) az lehetséges, hogy menstruálás előtt-alatt több tejem van, mint egyébként?

Simán! Berninek is így volt, ha jól emlékszem.

[quote]a írta:mikor hason van a bebitek, akkor neha leteszi a bucijat oldalra?
Hanna igen. de csak kb. egy hete. Azóta hasonis alszik.

Bébic! Utolsó kérdésedre a válaszom: fingom sincs. Néha én is annyit zabálok, hogy utána már vezekelnem kell, és nem azért eszem annyit, mert éhes vagyok, csak mert finom.
De mi a túrónak adsz 120 ml tej után még tápot is?

Kép
zölddisznó

gabi: nálunk a textil pelust is felnyalja:)

mush: gratulálok mármint a leányzónak az önálló elalváshoz:)
nekem még mai napig nem alszik el egyedül kellek hozzá, bár nekem (lekopp lekopp,lekopp)elaszik.

én sem menstruálok még,idén március 9.-én volt egy napos vérzésem, de ez csak amolyan "jubilálásos vérzésnek" hívom ugyanis 2008.március 9. volt az utolsó menzesz időpontja

KépKép

Kép
orsimorsi

zoldi. koszi szepen. szolok anyumnak, hogy kapja el a postast! :wink:
belinkelned ujra a hintat? amit en linkeltem be annak nincs olyan talcaja, mint Veraenak.

errol mit gondolsz? erdemes beruhazni?
http://cgi.ebay.co.uk/GUM-MASSAGER-CARE ... C294%3A192

orsimorsi. szerintem nekunk is csak veletlen volt. nekem is altatni kell altalaban. majd meglatjuk hogyan alakul. hatha nekunk is segit ez a fej leteves!

ezeket kapja a torpe gyereknapra:
http://www.mothercare.com/happy-safari- ... 1&mcb=core

http://www.mothercare.com/Mothercare-st ... 1&mcb=core

szep jo ejszakat mindenkinek. en is megyek olvasok egy kicsit!

zoldi. erre gondoltam:
http://www.mothercare.com/Mothercare-St ... 1&mcb=core

KépKép
KépKép
mush589

Musi! Milyen hintát linkeljek be?

Az a gumis nem roszz.

Kép
zölddisznó

Zseb!
Kép
...a két szélső van még meg. 640.- a kék, 770.- a kék-drapp-piros-fehér csíkos.

Kép
zölddisznó

Kép Kép Kép Kép

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Remélem más nem kel ilyen korán!

Nagyon szépek a képek, illetve rajtuk a babák!!!!

Bébic: én is akarok olyan szép fogacskákat!!!!! (a Vivinek)
Babaúszáson gondolkodtál? Mi lehet megyünk szombaton. Most indul a csoport.

Mush: gratula az alváshoz, és a kitartásodhoz! Megoszthatnád velem is az önálló elalvás titkát! Mi már fél-1 órás altatásnál tartunk. Teljesen kikészít néha, egyre gyakrabban. Jó dolga van Sophie-nak! Én is lennék Nálatok gyerek!

KépKép
jurmine

Zöldi: fenti kendőt is Te varrtad? Édes Hanna! Jól emlékszem, hogy Lellén vagytok? Merre?

KépKép
jurmine

Fülbevalós babájú anyukák: lőtték, vagy szúrták? Mennyiért? És hol?

KépKép
jurmine

Én ilyet szeretnék, van esetleg valakinek tapasztalata? Kép

KépKép
jurmine

Én az első két gyerkőcnél mikor már teljesen kibújt a fog,babafogkefét használtam,most is azt fogok,de egyenlőre még nincs foga Írisznek.
Íri kereken 7 kiló.
Nekem rendszeres a havim már.2 hónapig nem jött csak meg a szülés után,négy hónapja már megjön.
Első nap nagyon görcsölök,második nap ömlik a cucc,olyankor egyszerre használok tampont is meg óriás betétet is,aztán 2-3 napig csak pöttyök.
Mi gyereknap alkalmából nem ajándékozunk,inkább elmegyünk valahova kirándulni.Most pl. a Zamárdi akváriumot szeretnénk megnézni.
http://www.tengeriaquarium.hu/
Két héten belül tesóm is megszül ,aki Pesten lakik,akkor meg mikor megyünk hozzájuk,a Pesti állatkertbe szeretnénk elmenni.Gerekek is meg én is imádjuk az állatkerteket.
Tök főzelék lesz tükör tojással.
Jött tegnap a papit lejárt a tgyásom,mostmár csak gyedet fogok kapni. :cry:
Sziasztok.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Zöldi! Jöhet mind a kettő!
Hanna tündéri a kendőben!

Jurmine! Ez mi? A képen nem sok minden látszik.

Mush! Gratula az elalváshoz!
Az én fiam fél 7-kor ébredt, szopizott, azóta megint húzza a lóbőrt:)

Fogtisztítás: van olyan "fogkefe", amit az ujjunkra lehet húzni, és ezzel dörzsölgetni a fogát, ínyét. De leginkább tényleg azért érdemes elkezdeni már most, hogy szokja. Később pedig két fogkefével fogunk "szórakozni". Egy a mamánál, egy a babánál.
:)

Szabi mostanában úgy alszik el, hogy leteszem a hátára, és azonnal oldalra fordul.

Na, mostmár hallom magyarázni... :)

zsebi_baba

Sarmon! Mi sem ajándékozunk gyereknapra, inkább közös program híve vagyok én is. Ez a zamárdi akvárium nagyon jól néz ki, még nem is hallottam róla. Ha esetleg valamikor arra járunk, biztos megnézzük, bár nem hiszem, hogy ez mostanában lesz, eléggé be vagyunk már táblázva.

Ja, egyébként arra a kérdésedre nem válaszoltam, hogy fűthető-e a ház, igen, gázfűtéses.

zsebi_baba

Zsörmi!
Igen
Igen, körforgalom után 200 m a főúton
Lőtték, Lehel piac, 2000.-

...ja, és olyat én is szeretnék, a baloldalit! ;)

Zsebi! Cucc ma útnakindul!

Kép
zölddisznó

Zsebi: szerintem a fülbevaló látszik :lol: , de ki mire gondol, ugye Zöldi? :lol:

Zöldi: köszi a választ! Majd Boglárra megyünk nyaralni. Meg keresztelkedni is! Sikerült elintézni, úgy örülök! Bár meglátjuk fog e sisteregni :lol:

KépKép
jurmine

Sziasztok!

Hogy tudtok ennyit írni?????
Nem tudtam visszaolvasni!

Tegnap sikerült délután aludnom Danival, tiszta jó volt!
Küzdünk a kakival, ettől a hülye vastól székrekedünk...., mit tudok ilyenkor csinálni????????

Tegnap egész nap evett, mindent! Gyümölcs, főzelék, tej! Csodálom, hogy nem hányt!!! Ma még alig szopott... vajon miért???? :shock: :shock: :shock:

Kép képtelenség nem imádnom!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Kivagyok, mint a bili füle! Először is, apa 6 napja nincs itthon. :cry: Huni még mindig taknyos, bár szavam se lehet, mert nem nagyon zavarja. Két éjszaka volt, amikor egyszer felébredt, de cicilt egy kicsit és visszaaludt.
Itt van anyukám segíteni, de valahogy nem haladok úgy a dolgaimmal, mint mikor egyedül vagyok. Mindent megkérdez, mit hogy szoktam csinálni, miért úgy csinálom stb. Ráadásul tegnap hazament fogorvoshoz, és a 4 éves keresztfiammal jött vissza, aki szombatig itt lesz. Köhög, taknyos, éjszaka 2,5 órás műsort rendezett: szomjas volt, majd éhes, magas volt a párnája, majd alacsony, aztán az édes jó anyját hiányolta stb. :twisted: :twisted: :twisted:
Ezek után Huni 3/4 5-kor kelt, szopizott, de szerencsére rögtön visszaaludt, mert ébresztenem kellett Zalánt, aki élete első szülő nélküli nagy kirándulására indult Budapestre, 3/4 6-ra kellett vinnem az iskolába.

Az étkezésekkel is van gondom, mert Huni nem hajlandó elhagyni a cicit, ami jó esetben nem lenne baj, sőt, de én keddtől megyek dolgozni. Fél üvegnél többet nem eszik meg se gyümölcsből, se főzelékből, utána kéri a cicit. A saját készítésű kajákkal is ez a helyzet. Nem kell neki a tea és a gyümölcslé sem. Ma megkóstoltuk a tejpépet, két kanál után ordított. Amikor meg szoptatom, a tej folyásával egyidőben elindulnak a könnyeim is, hogy mi a francért kell nekem dolgozni menni, hogy fogom itthagyni Hunit! :cry: :cry: :cry: Egyre többet sírok!

Zöldi! Egyébként hasonlóan muzsikálnak a gyerkőceink. Ha jól emlékszem, egy napon álltak négykézlábra. Huni is leteszi a fejecskéjét, ha hason van, olyan édesen ráfekszik a kezére, és már többször aludt ő is hason. Oldaltfekve alszik el, aztán vagy hasra billen, vagy kiterül.

Gyönyörűek a babócák!!! Mi, fiús anyukák sokat gyönyörködünk ám a fülbevalós kisasszonykákban!

Mush! Ügyes lányod van!!!

Na megyek, bocsánat, azt hiszem, kicsit sok letem megint! Laura :cry:

Kép
Kép
szeles4

Tegnapi 6 hós kontrollunk eredménye:

835o gramm, 7o,5 cm. Dokinéni megdicsérte Minit, hogy milyen erős, és szépen fejlődik, bukislaposodásra is ámult, hogy mennyit gömbölyödött..
Ja, és tegnap óta huzogatjuk a kukin a bőrt...hát nem mondom hogy tetszik Mininek, de egyenlőre tűri... :oops:
Nem nagy kaland, de furi...bár dokinéni szerint szerencsések vagyunk, minden ugy műxik odalent neki ahogy kell... azt mondta sok babónál már az elején le van tapadva...

Ja, és akiknek küldtem a pelenka infot...én tegnap voltam, beszereztem nagyobb adagot, és teljesen rendben van.Ugyanolyan csomi mint a boltban, tehát nem valami dobozos maradék, helyben kibonthattam megnézni is :D

Fogyi, el kell kezdenem, nincs mese, nekem a Norbi update-el sikerult már tobbszor is 15 kilo körül fogyizni, szoval sztem most is az lesz...
A 9o napozoknak kitartás, azt én tuti nem birnám... Amire még sokan esküdnek az akupunktura...hát nem tom... én anno 1 hét alatt 6 kilót fogytam vele...akkor már anyukám könyörgött hogy egyek valamit.....teljesen legyengültem..... aztán két héten belül 1o kilót kaptam, vissza :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsiraf8 2009.05.28 09:42-kor.

Kép
Kép
zsiraf8

Jurmine! Azt hittem, a játékot kell nézni, amivel a kislány játszik! :oops:

zsebi_baba

sziasztok!

Pocsék idő van,ráadásul a mi éjszakánk is "fantasztikus" volt.3szor kelt fel és picit cicizett majd vissza.
Arra gondolok talán szomjasabb éjszaka hogy meg van fázva?

De azóta is nyűgi,cici csak ideig óráig nyugtatja meg.Nem tudok mire gondolni....

berni:én nem találtam a Hippnek sima őszijét :oops:

mush:ügyi volt Sophie,nagyon puszilgasd meg ha felébred :wink:

kubu:drukk drukk++++++++++

cili:hatalmas Dani és tényleg zabálni való!

bébic:imádi való kis pampuska,és olyan édi a két kicsi kogacskával.Egyébként én is menstruálok és ilyenkor nekem is több a tejem :wink:

zöldi:olvadozok Hancsitól :D

szeles:szegény Huni,remélem hamrosan meggyógyul!Miért kell visszamenned dolgozni?Huni még nagyon igényli anyát!

KépKép
lyndee

jurmine:én is a képen a játékot néztem :oops:

Mush:ilyen piramisos játékot én is néztem már!Biztosan tetszene Arninak is!

kérdés:mindenhol a fischer price-os etetőszéket keresem de nem találom.Olyat szeretnénk mi is venni.Esetleg tudja valaki hogy neten hol lehetne megvárásrolni?

KépKép
lyndee

Jo reggelt!

Manom 5.30-kor ebresztot fujt(na nem aludt am addig egyhuzamban!), 7-kot sikerult visszaaludnunk.

zoldi. Hanna halali!!!!! nagyon sirt, amikor kilottek a fulet?

mindenkinek koszi a fulis fotokat. hetvegen megmutizom oket apanak.

sarmon, zsebi. itt nincs is gyerek nap, de majd mi is egy elmenyt tervezunk a bebinek. most pl el megyunk piknikezni a nagyszulokkel es a nevados baratnommel. a jatekokat tulajdonkeppen csak ugy vettem, de igy konnyebb beadnom apanak,hogy mar megint penzt koltottem. :wink: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Zöldi - írom a címet. Nagyon édes Hancsi! Nagyon tuti a kis rózsaszín kockás szerelés!

Laura - nem csodálom, hogy kivagy, hát és a kis látogató a "legjobbkor" jött...

Hátha valalakit érdekel, ill még nem mélyedt el benne -új DM-es kártyás pontgyűjtős akció - itt méltatlankodtam rajta, hogy milyen ügyesen kitalálták, hogy pont kétszer annyiért kell vásárolni, hogy meglegyen a 15% kedvezmény - de revidiálnom kell álláspontomat, ui nagy különbség a korábbihoz képest, hogy míg korábban a 15%-os vásárlásnál nem járt pötty, most viszont már akkor is, tehát pl 2 havonta csinálsz egy nagy dm-es bevásárlást 30e-ért (lássuk be, sajnos nagyon nem nehéz ennyit elkölteni, már csak ha a pelenkákra gondolunk), akkor máris megvan a köv. 15%-od, ergo folyamatosan tudsz 15% kedvezménnyel vásárolni. Szóval szerintem nem rossz az új rendszer, sőt... (aztán rögtön adtak még valami joker kupont is, ami tetszőleges termékből elenged 25%-ot)

Kép
trombibébi

jurmine. nalunk az este ugy van, hogy maszirozas-bohockodas, furdes, cici, majd pedig alvas. na ez utobbi mostanaban ugy volt, hogy felalomba cicin, ha szerencsem van, amikor beteszem a kisagyba, akkor meg se nyikkan,oldalra forditom es simizem a hatat 5-10 percig es alszik. ha nincs szerencsem, akkor teljesen felebred. olyankor hiaba forditom oldalra es simizem, olyankor elkezd ficankolni, vergodni. altalaban bekapcolom neki a micimackos mozit, adok neki egy puszit es otthagyom. kb 10-15 perc mulva elkezd sirni, olyankor meg hagyom egy kicsit, es mire visszamegyek mar kifarad annyira, hogy ujra lehessen probalkozni az altatassal. ugyanugy oldalra forditom, simizem a hatat, enekelem a micimackot.aztan max 30 percen belul elalszik. szoval az altatas lehet 10 perc vagy akar egy ora is! tegnap is ilyen volt, de nagyon hasra akart fordulni, igy atforditottam, emelgette a fejet, de neha letette ugy oldalt (akkor kezdte csinalni ezt a fej letevest, amikor letettuk neki a habtapit), es pihizett. kozben simizte balkezzel a kisagyat. gondoltam nem kell, hogy ehhez en mellette uljek, majd visszamegyek 10 perc mulva, vagy ha elkezd sirni. netezek, netezek, egy hang se jott. es mikor bementem lattam, hogy balkezzel fogja a racsot, arcat belefurja a szundikendobe, cumizik es alszik! valoszinu hogy egyszeri eset, mint a 7 oras alvas a multor, de nagyon elerzekenyultem,es buszke voltam ra. az ilyenek adnak remenyt nekem, hogy azert elobb utobb meg fog tanulni elalduni egyedul. :wink:

laura! fel a fejjel! sajnalom, hogy anyukad meg plussz munkat okoz neked! azt teszed, ami legjobb az egesz csaladnak! Huni pedig pik-pak hozza fog szokni. probaltal cumis uvegbol adni neki anyatejet, a kajcsi utan?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.05.28 10:23-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Lyndee! Vezetői székből jöttem szülni, a GYED a fizumhoz képest nagyon kevés, ráadásul nem jön ki belőle a 90.000 Ft-os lakástörlesztésünk. Apa rendőrfizujából nem tudnánk megélni, és a lakáshitelen kívül még 3 hitelünk van. Volt másfél évünk, amikor én 3 diplomával nem találtam munkát, és totál padlót fogtunk. A gödörből már kijöttünk, mot próbálunk szinten maradni, de ahhoz nekem is keresnem kell. Hát ennyi! :cry: :twisted:

Kép
Kép
szeles4

Jaj Mushi drága,én nem azért írtam,mert bántani akartalak ám,hogy játékot veszel a babának gyereknapra,én csak leírtam hogy mi inkább kirándulunk e napon. :wink: Játék nálunk itt ahol van 3 kölök,van annyi Dunát lehetne vele rekeszteni.Azt már nem nagyon veszek,inkább csak szülinapra,karácsonyra.Jázi névnapjára is inkább egy halom hajcstatot,hajpántot,hajgumikat vettünk közösen,amiket ő válogatott.Azóta az összes babájának van 4 copfja,meg mindegyikben 4-5 csat. :lol: :lol: :lol:
Mózes meg pl.névnapjára papírsárkányt szeretett volna,ami persze műanyagból van már.Nagyon ügyesen ereget a réten.

Pont ezen aggódok én is hogy most írisznek vasat kell adnom csepp formában,tuti szorulása lesz tőle... :?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sarmi. nem is ugy ertettem, hogy bantani akarsz! :wink: a harmadik gyereknel szerintem mar mi sem veszunk jatekot. :wink:
azt almodtam, hogy terhes vagyok. :shock: :roll: :lol: :wink: :oops:

KépKép
KépKép
mush589

Lányok! Van valakinek tapasztalata, ötlete, hogy lehet utazóágyban légzésfigyelöt használni???
Ugyan is jövöhéten megyünk haza, de anyukáméknál csak utazóágy lesz és vinném a légzésfigyelöt is! :? Esetleg használta már valaki ilyenben? Csak azért problémázok,mert ahhoz kemény felület kell, na az utazóágynak az alja meg pont nem az!!! :roll: :roll:

Zöldi!
Anniyra szép Hanna baba! :wink: :wink:
susy75

suzy. szerintem nem lehet utazoagyban hasznalni

KépKép
KépKép
mush589

Mush!
A francba!!! :cry: :oops: Pedig én akarom!!!! :( :? :?
susy75

Sziasztok!

Na végre az én fiam is kidőlt. Reggel 8 óta fent van!!!! Szerintetek??????????!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Tegnap említettem a dokinak a nappali nem nagyon alvást, erre rávágta hogy biztos a foga miatt van. Mondta hogy próbáljam ki a Vibrucol (nem biztos hogy jól írom) :oops: :oops: kúpot. Úgy voltam vele, ha ma is annyira hisztis mint tegnap akkor adok neki. Erre ma egész tűrhetően elaludt és hason!!! :lol: :lol: :lol: Ő is ügyesen lerakja a buksiját, mikor hason van!!! Eleinte szenvedett de rájött hogy úgy lehet pihizni!!!! :lol: :lol:

Szeles: nem tudsz pár nap haladékot kérni a visszamenetellel kapcsolatban???!!!! Na ezért nem szeretem én sem ha segítenek. Anyámnak is mindent 5-ször el kellett magyarázni (az első két hétben bírtam idegileg), hogy mi hol van, hogyan szoktam............. Idegesítő. Annyi idő alatt én is megcsinálom!!!! :evil: :evil: Ja és egyszer anyós is akart jönni, hogy majd ő nálunk megfőz!!! Na simán visszautasítottam, mert ő még soha nem csinált semmit nálunk................de nem is kell neki!!!! Remélem Hunid hamar kikeveredik a takonykórból!!!!

Susy: passz. Se utazóágyunk se légzésfigyelőnk!!!! :lol: :lol:

Sarmi: próbálj kamilla teát inni és sok rostosat enni. Nálam bevált, mi is sokat szenvedtünk a kakival!!!!

Ja és a legjobb tegnap a védőnőnél, hogy két hete 63,5 cm-t mért Marcinál, tegnap 62-t!! Mondja nem tudja mi történhetett. Gondoltam: mi vaze, 90 fokos programon mostam a gyerekem, azt összement!! :lol: :lol: 8) 8)

Édik a lányos, fülbevalós fotók. Ilyenkor irigy vagyok!!!! :lol: :lol:
Vendég

sok leszek, előre bocs, de szeretném megosztani veletek pár képet

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok! Nagyon régen jártam erre, de igyekszem pótolni a lemaradásomat!

Musi, de jó lehetett a kirándulás! nagyon édes Jessika, nagyon jó, hogy már otthon lehet! Álom, és nem lehet, hogy az is vagy?

Susy, itt azt írják, hogy használták már benne:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... esfigyelot

Gabi, megjött ám az előke, nagyon köszönöm!!!!!!

Zöldi, nagyon csini Hannád, irigykedek is!!! Én is szeretnék egy kiscsajszit!(de lehet, hogy csak már menyem lesz :roll: )

Lyndee, Szeles jobbulást a gyerkőcöknek! Mi végre meggyógyultunk, de csak a homeopátia segített.

Cili, nekünk nincs rekedésünk a maltofertől :lol: , de az almától igen. :cry:

Mi is voltunk méreckedni, Tibcsi 67 cm és 8200 g, Máté 70 cm és 7560g.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára verzso 2009.05.28 11:10-kor.

verzso

buli után
Kép

a bécsi szelet
Kép

Marci új satyija
Kép

pedig csak egy percre hagytam egyedül :D
Kép

kubuspace

így aludtam éjszaka
Kép

így ébredtem
Kép

van ám hasizom, Marcika aludt amikor ez a kép készült
Kép

kubuspace

Boci néha én is kénytelen vagyok a kúphoz nyúlni, amiko rmár annyira az idegeimen táncol, hogy nem bírom! Nekünk is használ, utána sokkal jobb.

Verzso jó nektek!!!! Irigy! Most sikerült az előbb a kaka negy kínlódások árán!

Kubu azt hiszem sok kislány fogja könnyiet hullatni a fiad után/miatt.... :D :D :D

Laura kitartást minden téren!!!! Nem irigyellek, de amilyen ügyes vagy megoldjátok! Hunor okos, ügyes kissrác, próbálj meg vele "beszélni"...

Kép

Kép
dcili81

Kubu: édi Marcid!!! Ja és nem semmi méretei vannak!!! :lol: :lol:

Verzso: ikrek is szépen növekednek!!! Hogy bírod???
Vendég

Kubu: meg kell zabálni!!!!!

Mush: én is azt álmodtam tegnapra.

Susy: szerintem felesleges vinni légzésfigyelőt, nem lesz semmi baj. Mi itthon használjuk, de csak éjjel.

KépKép
jurmine

Zsiráf Minid már nem is mini....
Pelusinfot köszi, jövő hétre tervezem a vásárlást!

Kép

Kép
dcili81

elmentunk plazazni. mindekinek szep napot

KépKép
KépKép
mush589

Cili: hát tegnap már én is az idegösszeomlás határán voltam, mikor 1,5 órán keresztül üvöltött és még a cici sem kellett neki!!! :cry: :cry: Persze mikor hazajött apa, mintha elvágták volna és mintagyerek volt!! Igaz a dokinál hisztizett!!! Bár előtte mondtam neki, hogy most nem kap szúrit!!! :lol: :lol:
Vendég

Kép

Kép
dcili81

Cili, lehet azért nálatok sem csak a vas az oka, hanem már a szilárd kajcsik is , nem?

Boci, fájó derékkal!! :lol: :lol: De tényleg, totál ki van a derekam, fizikailag fáradok ki teljesen a nap végére, már nem is én fürdetem Őket, hanem apa,az már túl sok lenne egy napra(na jó, ha muszáj akkor én is megcsinálom :lol: ) Nem tóm, hányszor kell Őket emelgetnem egy nap, de így nincs is bajom a kilókkal. :lol:
Most az evéssel küzdünk, Tibcsi este nem hajlandó üvegből enni, viszont a ciciben meg már nincs annyi, hogy elég legyen, de ha próbálom adni neki a cuclit, löki el, nem tudom mi lehet az oka. Gondoltam már rá, hogy nyomja az ínyét a cucli és azért nem jó neki.Reméljük hamarosan megoldódik, vagy teljesen megőszülök.

verzso

Csajok,
mit csinálok rosszul, szeretnék átmenetileg berakni mégegy tickert, azonban nincs szerencsém, nekem azt írja ki h túl hosszú az aláírás....

ja ma délután ha jól láttam megint sarka lesz a tv-ben, fogyitippek, meg otthoni futópad, meg elektromos fogyasztás, nem tudom, mindezt hang nélkül néztem, egyébként lehet h elkapcsoltam volna :D

kubuspace

Verzso a vas előtt kezdtük a szilárdat, és semmi gond nem volt, csak a vas a ludas...

Kubu törld ki http-t, hátha úgy befér!

Boci nálunk is vannak ilyen napok, idegörlőek....

Kép

Kép
dcili81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?