Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta,
akkor van még időm, mert 4 hete volt a műtét. :?

Dezsina,
repedjél csak :wink: vagyis inkább repesszél :lol:

Wepe,
már meglesz a sorrend, mire odsértek, hogy ki hányadiknak megy a műtőbe. Ezt a sejtszámok alapján állítják fel. Besétálsz a műtőbe, felfekszel az ágyra és vénát szúrnak, majd elaltatnak. Nem fogsz érezni semmit, egyszer csak filmszakadás lesz. Ha végeztek, akkor kitolnak egy ágyon a szobána, és ott átgurulsz a saját ágyadba. Nem biztos hogy emlékezni fogsz erre. Én emlékszem rá, mindig gyorsan ébredtem. Olyan altatót használnak, amitől gyorsan magadhoz térsz.
Ne izgulj, minden rendben fog menni. Holnap éjféltől ne igyál és ne is egyél semmit!!!!
i.kata

Kata, NAGYON köszönöm! Még 1 ciki kérdés, a saját borotválás elég, ott már nem fognak, úgye ? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
wepe

Wepe,
nyugi, nem fognak megkopasztani :lol: :wink:
i.kata

Köszi, Kata :lol:
wepe

Na sziasztok, végre itthon vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma egész nap anyummal voltam. Rengeteget sétáltunk, kajáltunk, nézelődtünk, megnéztük öcsém leendő lakását is.

NA szóval kispöcsösünk lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én úgy elsírtam magamat.... anyuci is nagyon meghatódott :P Apa szegény lemaradt, mert nem talált parkolót. De amikor meghallotta, hogy fia lesz, majdnem elbőgte magát 8) 8) 8) 8) 8) 8)
És anyum is és leendő sógornőm is már érezte a picurka mozgását :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Neveink: Máté, Márk, Bence, Benedek.

Na és akkor a leletem:
Egy élő magzat, medencevégű fekvésben. A lepény a mellső falon tapad. Átlagosnál kissé több magzatvíz.
Az érvényben lévő szakmai protokoll szerint elvégzett vizsgálat során jelenleg durva anatómiai eltérés nem ábrázolódott.

BPD: 44mm
ADI: 46 mm
FL: 29 mm
OFD: 57 mm
AD2: 46 mm
HC: 160 mm
AC: 145 mm
MAgzati súly: 290 g (+-10%)
A biometriai adatok 19 hetes 1 napos terhességnek felelnek meg.
A szülés várható ideje: 2009.10.21.

És a kép:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Wepe!
Hát végre kiderült, hogy mit rejt a lába köze:-)))))))))))))))))))))
Hajrá péntek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Minnie!
Micsoda kezdés!!!!!!!!! Nem semmi a sztori!!!!! De a lényeg, hogy elkezdtétek!!!!!!
Hajrá, hajrá!!!!!!!!!!
Pocisimi átadva!!!!

Dezsi!
Juhéj, úgy látszik, a péntek egy naggggyonjó napnak ígérkezik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Tanár Úr is és S. doki is azt mondja, hogy repi után nyugodtan legyünk együtt, még egy esélyt adva a természetnek!!!!!!!
Szerintem is utána fogsz tabikat kapni!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska, nagyon gratulálok a babóhoz !!!! :D :D :D :D :D
Mindegyik név szuper ! :D
Nem is gondoltam volna, hogy repi után még lehet ? :oops: de mekkora igazság van benne :lol: :lol: :lol: Dezsina, hajrá :wink:
wepe

Zsuzska,
gratulálok!
Gondolom ha azt mondják kislány, akkor is hasonló lett volna a reakciótok :lol:
i.kata

Zsuzska, hatalmas gratula, gyönyörűséges a kép a kisfiúról! Mi is követünk hamarosan!

Wepe, ne aggódj, minden OK lesz. Én próbáltam figyelni, hogy mikor alszom el, de nem sikerült. Beadják a szurit, kicsit megszédülsz (ez már jó jel, azt jelenti, hogy mindjárt szunyálsz), aztán már tényleg alszol. Mire magadhoz térsz, vagy éppen gurulni fogsz az ágyikódba, vagy már ott ébredsz. Kapsz majd finom teát, csokit, minden szuper lesz!

Dezsi, neked is hatalmas drukk holnapra!

Kriszti, neked jó vérvételt, örülök, hogy kezdtek.
Vendég

Helló lányok!Mivel én várakozó állásponton vagyok,igy nem irok sűrűn,de olvaslak titeket mindennap!Nagyon felszaporodtak most az események,olyan sokotoknak kell most drukkolnom!:)Zsuzska drágám!Hát nagyon-nagyon örülök a fantasztikus hirnek,gondolom apa módfelett büszke most!:)Ladiva,mesélj mit érzel,és meddig birod teszt nélkül?:)Dezsi hajrá inszem,szivből minden porcikámmal szoritok neked!Wepe,mindjárt leszivás,úristen?Akkor hány hét is ez a ceremónia?:)Minnie egy fontos dolog:Beülti után óvatosan pusziszkodj a kutyussal,erre felhivta a figyelmem a T.úr a multkor!Mert hát én sűrűn felkapom,és megpuszillom,gondolom,te is!Annyira nehéz a várakozás lányok....Jó éjt nektek!

salygabó

Zsuzska!
Kisfiú,nagyon örülök!!!!!!!!Olyan jó az uh.képetek!
Vigyázz magadra! :lol: :lol: :lol:

Wepe!
Én úgy féltem ettől az altatásos részétől,de semmi az egész(még majdnem jó is volt) :lol: :wink: ,de tényleg én pl. mindíg már csak az ágyikóban ébredtem!De utána hiába mondták,hogy aludjak csak nekem nem ment, úgy fel voltam spanolva!Kétszer úgy keltem,hogy Sipos doktor ült az ágyam végében és mosolygott amikor azt sem tudtam hol vagyok!Volt,hogy megkérdeztem hányat sikerült(amire persze nem emlékeztem),és utána ismét feltettem a kérdést mire már tök tiszta voltam és Sipos doktor mosolyogva válaszolt,hogy még mindig ugyanannyi! :D Valóban lesz fincsi tea,csoki minden és hát ha még van Marika néni(nem tudom lányok :?: :?: :?: )akkor szuperül elleszel kényeztetve!!!!Imádtam őt,iszonyú nyugalom árad belőle! :P
Nyugi minden rendben lesz!!!!Annyian szorítunk értetek!!!! :D

Ladiva!
Bírd ki a tesztelést szerintem,de továbbra is nagy drukkok érted!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

phpBB: Kép
belluska

Sziasztok csajok!

Zsuzska!
Szívből gratulálok a kislegényhez, nagyon jó a fotó! Biztos most apával együtt nagy lázban vagytok és már ábrándoztok a piciről, milyen lesz ha kibújik... Egyszerűen gyönyörű, már most az!!! Pocaksimik!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kriszta!
Nekem egyenlőre még nincs uh. időpontom, majd a 3. napon megyek ismét vérvételre, akkor beszéljük meg a többi injekciót és azok adagját, gondolom majd ha elkezdődött a stimuláció, utána mehetek én is uh-ra. Addig meg mennek a pocakszurik!!! :lol: :lol: :lol:

Nem tudom, ki, hogy van vele, de nekem a beszúrással nincs semmi bajom, nem is érzem, viszont amikor nyomom be az anyagot, az eléggé feszít és csíp, pedig nagyon lassan nyomom. Ez mindenkinél így van, szerintetek jól csinálom? :?

Ladiva!
Tarts ki!!!!! Babaragacsok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :P :P :P

Wepe!
Mindjárt itt van péntek, ügyes leszel meglásd, és sok szép tüszőcskéd lesz!!!! Szorítok!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Dezsina!
Hajrá spontánkodás és utána inszem!!! Neked is szorítok! :lol: :lol: :lol:

salygabó!
Köszi az infót, én is megpuszilom Minnie-t napjában vagy százszor, de ki tud neki ellenállni... :wink: Majd beülti után visszafogom magam. :(

Belluska, Kata!
Sziasztok!!! :D :D :D

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Szia Minnie!
A szuri csípéssel nincs semmi gond szerintem,ámbár a csípő érzés bennem nem maradt meg erősen!De már régen volt! :D :wink:
Biztosan jól csinálod!!!!!
Puszi Minnie kutyusnak! :lol: :lol: :lol:

belluska

sziasztok!

ugyan csak ma olvastam reggel a tanácsokat, de mi már nem bújtunk össze...
majd utána... gondolom.

Kriszti!
Te biztos fogsz látni reggel, mert 8ra viszem be az anyagot, de nem fogok tudni csacsogni, mert sajnos (mint ahogy mindig stressz van az életemben amikor lombikozni megyek) apukámhoz kell rohannom kórházba. Majd onnan megyek vissza inszemezni 10 órára. Hát nálunk mindig történik valami pont akkor apukámmal... Most is mint mindig tiszta ideg vagyok. Szerintem, nekem ezért nem sikerüls sohasem... :(
szóval ne haragudj, hogy szélvész-szarvasként fogok berontani, Ibolya vagy Zsuzsa kezébe nyomom a srácokat és robogok tovább. nagyon sajnálom, hogy igy alakult, mert szivesen ültem volna ott veled a váróba és beszégetthettünk volna.... 8)
rövid barna hajam van, nem vagyok vékony. majd sasolsz :D
azért írd meg milyen vagy, hátha meglátlak, és egy sziát dobnék :P

Wepe!
veled maximum akkor találkozok, amikor elmész. Akkor én ott várok lent az inszemre.... :lol:
amúgy megkérdeztem és 6 punkció lesz! Jó nagy lesz a tumultus! (ezt Kriszti figyelmébe is ajánlom)
én sosem borotválkoztam, és nem is mondták, hogy kellett volna :? :roll:

Zsuzska!
köszi az infót!
Gratulálok a picifiúhoz! :D nagyon klassz nektek!

Belluska!
:D

Gabó!
köszi a drukkokat :)

Minnie!
:)

Ladiva!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
mikor kell tesztelni?
dezsina

Sziasztok !

Nagyon aranyosak vagytok, hogy biztattok :) , hát rám fér, ma annyira sz@rul aludtam, hogy nem is tudom mi lesz velem. Nem is az altatástól félek, mert egyszer már altattak 9 éve, ( és képzeljétek akkor még a F.Tanárúr még a Dél-pestiben volt, akkor ő volt azt hiszem a nőgyógyászat vezetője, és ő neve volt a zárójelentésen ) és én utána rosszul voltam :oops:, és még nem is a fájdalomtól, mert felkészítettem magamat a legrosszabbra, én inkább a sikertelenség miatt aggódom :cry:
Dezsina, biztos rossz lehet, hogy apukád miatt is aggódnod kell, de légy erős ! Nem tudom, hogy fogok tudni beszélgetni, mert lehet, hogy marha stresszes, parás leszek :oops: Úristen, hogy ilyen sokan leszünk, nem gondoltam volna, én csak 2 lányra emlékszem, hogy többször összefutottam velük ugyanabban az időpontban.

Ladiva, mennek a babadrukkok ezerrel, nyugalom, és sok kitartást !!! :)

Belluska, gyerekek jól vannak ? Ma nem tudtok fürdeni, legalábbis is elég felhős az ég
:?

Dezsina, drukk holnapra !

ÉS mindenkinek szép napot ! :D
wepe

A kutyás dolgot nekünk is mondta a Tanárúr, hogy vigyázzak vele. Meg azt is mondta, hogy a nagy vérvételnél kiderült, hogy a kutya is egészséges, mert nálam nem találtak semmi olyat, amiből következtetni lehetne.
wepe

Dezsi!
Jobbulást apukádnak,remélem nincs nagyon rosszul!
Hát igen van,hogy nem jókor jön a probléma(ill.sosem jön jól),de reméljük ez nem fogja befolyásolni az inszemet!Próbálj nyugodt maradni,még ha nehéz is a cél érdekében!Nekünk Sipos doktor az inszem után annyit mondott,hogy még dolgozzunk rá és szeressük egymást nagyon!!!!
Kár,hogy Krisztával nem tudsz társalogni,mert egy igazi pozitív "energia bomba" a csajszi! :D :wink: :wink: :wink: :wink:
Puszillak Kriszta!!!!!! :wink:

belluska

Gabó, hét hogy hány hét, pontosan, ha 21. naptól nézzük, akkor 5 és fél a tesztig :shock:
wepe

Szép napot mindenkinek és holnap egyfolytában csak rátok fogok gondolni csajszik!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

belluska

Lányok még egy kérdés: azt a kúpot azt meddig kell használni, és napi 3*, de azt képtelenség munkahelyen használni, akkor jobb tesztelésig minimum itthon maradni :?: nem mintha vágynék be 8)
wepe

Belluska, olyan jól esik, hogy itt ennyit gondolsz ránk :)
Ladiva doktornő, akkor Te reikimester vagy :wink:
wepe

Wepe!
lehet a munkahelyen is :lol: :lol: :lol: bele fogsz jönni
dezsina

Jó hűvös napot mindenkinek!!!!!

Köszi mindenkinek a gratulációkat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata!
Hát igazság szerint mindketten kislányra számítottunk, de így is nagy az öröm, hiszen egészséges a picikénk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ladiva!
Már nagyon várom, hogy te is gyere a szép +++++ tesztekkel :!: :!: :!: :!: :!:

Gabó!
Láttad volna apa arcát!!!!!! Mindent elmondott.... majd elsírta magát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Minnie!
Hát bizony... tegnap annyit mocorgott, hogy néha már komolyan azt hittem, most rögtön kiugrik a kezeimbe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dezsi!
Jobbulást kívánok apukádnak!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Wepe!
mi az a kutyás dolog? elkerülte a figyelmem.

Belluska!
őrangyalunk vagy! :D
dezsina

Sziasztok!

Wepe,
azokat az utró golyócskákat a 12. hétig kell használnod, úgyhogy szokj hozzá :lol:
Ne izgulj, majd feloldódsz a társaságban. Elvégre mindenki ugyanazért fekszik majd veled egy szobában, és mindenkinek lesz egy csomó kérdése. Lesz miről beszélgetni :wink:

Dezsina,
sajnálom, hogy apukád nincs jól :cry: Így tényleg nem egyszerű, hogy nem tudsz teljesen magadra koncentrálni, de meg tudlak érteni. Remélem apukád jobban lesz!

Gabó,
nekem nem mondtak semmit a kutyákra, csak azt, hogy nem kell aggódnom, mert jók a véreredményeim, ezért biztos tisztán tartom a kutyákat. Na mondjuk kiskorom óta vannak állataim, és akik kertben laktak én azokat is nyaltam-faltam, mégsem lett "toxobigyóm" :oops: :roll:
Jobban örültem volna, ha már átestem volna ezen, mert akkor emiatt már nem kellene izgulni.
i.kata

Olyan jó olvasni, hogy ilyen összetartóak vagytok, meg hogy ennyire bíztok a Forgács Intézetben, a dokikban, a nővérekben... Amíg olvaslak titeket, megszáll a nyugalom, persze utána megint neki keseredek az életnek. ..
babszi

Babszi!
Tudom, hogy időnként kiakasztó az élet, én is minden hónapban eléggé kikészültem a nega tesztek miatt. De aztán másnap mindig jön valami, ami miatt érdemes felkelni és jó élni.... szóval kitartást neked!!!!!!!
MEglásd, hozzátok is megérkezik a várva várt gólya :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Képzeljétek, szombaton hozzuk át a gyerekbútort :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csütörtökön jönnek szétverni a fürdőt, és péntek délután jön a kőműves, és kezdi a munkákat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Juhhéj :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
a mi kis fészekrakónk :D

Babszi!
amikor velem nem történik semmi, akkor nega vagyok... Pont ezért dobtam be egy kis inszemet a lombikok közé :D mert sikerülni fog :D
Tessék olvasgatni, irogatni és pozitiven gondolkodni. Olyan nincs hogy ne sikerüljön! :wink:

Kata!
:) azért igyekszem most kicsit önző lenni (ha nehéz is) és magamra koncentrálni, illetve a megszületendő babákra :D :P :!:
dezsina

Annyira drukkolok nektek Dezsi és Wepe!

Wepe, a műtőben steril körülmények vannak, nem nagyon fér bele, hogy a dokik még meg is fazonírozzák az ember lányát odalenn, ezt intézd el szépen magadnak otthon. Nem semmi lesz a pénteki nap, jó sokan lesztek.

Dezsi, ez az inszem lesz a nyerő! Sajnálom, hogy pont most nincs jól apukád, tudom, hogy nehéz lehet, próbálj meg nyugalmat eröltetni magadra.

Zsuzska, ilyen jó hírek után, mint amilyet tegnap kaptatok, már egy kis fürdőszoba szétverés ne rontson a hangulatodon, bár a takarítást a rombolás és szépítés után nem irigylem, de ez ezzel jár, mindenesetre csak óvatosan hajolgass. Tetszenek a fiúcskanevek is.

Nekem is furcsállták annak idején a dokik, hogy miért nincs olyan toxomicsodám, pedig évekig volt macskánk, de aztán megállapodtunk abban, hogy azért, mert tisztán tartottam a jószágot, viszont mondták, hogy lehetőleg kerüljem őket. Hát ez könnyű, lévén már nincs cicám.

Kriszti, hajrá szurizkedés!

Nagyon nehéz kibírni a tesztig. Szeretném betartani az időt, de érzem, hogy egyre nehezebben megy, férjem nagyon határozottan megtiltotta, hogy hamarabb teszteljek. Ez van. Így hát várok.
Vendég

Szisztok :lol:
Szép napot mindenkinek :lol:
Dezsina
Sajnálom, hogy nem tudunk beszélni, de hátha legalább megismerjük egymást. Én kb 50 kilót nyomok, barna melírozott hajam van félhosszú. Biztos hogy olvasni fogok, mindig viszek könyvet, és egy kheki szinű táska lesz nálam.
Ladiva
Tudom milyen amikor apa nem engedi a tesztet, de az enyém megsajnált két nappal előtte és megengedte :lol: :lol:
Wepe
Én lentről szorítok majd neked :lol: :lol:
Belluska
Marika néni van még, nagyon kedves és mindig megismer :lol: :lol:
Puszi nektek is :lol:
Vendég

Dezsina, nekem azt mondta a kutyára, hogy nem hagyjam, hogy össze-vissza "nyaljon", mert előfordulhat az a toxibigyó, ahogy Kata mondta. Mondjunk velünk nincs itt a kutya, de minden nap találkozom vele, így most csak a hétvégék maradnak, de ő amúgy sem olyan típus, aki a nyakamba ugrik, ha leguggolok hozzá, akkor inkább elfordul olyan arccal, hogy jajdeunalmasvagy, mint Garfield ! :lol:
Én inkább vigyázom. Ja és én azt hittem, hogy csak a macskától lehet ezt elkapni. :oops:

Kata, és 12. hétig napi 3-szor kell, vagy csökken egy idő után ? Kíváncsi vagyok a beszélgetésre :wink:

Babszi, hidd el hamar elszalad az idő, utána meg felgyorsulnak az események ! :D

Ladiva, én is úgy gondoltam, saját magam hajtom végre a műveletet( mint ahogy szoktam is ) :lol: Csak kíváncsi voltam :lol: :wink: hogy mennyire kell, mert nem szeretném ha ott csinálnák, mert én már jártam úgy ( egy régi műtétnél kórházban ), hogy hiába volt, mégis nekem estek :oops: , és el is vágtak, de az kórház volt :? .

Zsuzska, én is azt hittem, hogy kislányotok lesz, nem tudom miért :shock:
A fürdőszoba felújításhoz sok kitartást ! :)

Kriszti, én meg fentről Neked :)
wepe

Wepe,
12. hétig napi 3x, aztán szépen fokozatosan kell mejd abbahagyni.
Ha nem szoktad teljesen megkopasztani magad odalent, akkor most sem kell, csak annyira, amennyire amúgy is szoktad egy nődokis vizsgálat előtt :wink:
Toxo bigyót nem csak cicától lehet elkapni. Nyers hústól is, meg olyan zöldségektől is, amik földben teremnek. Szóval most ne te húzogasd ki a répákat a földből és homokozni se menjél! :lol:

Kriszta,
Dezsit a haján kívül arról is meg lehet ismerni, hogy nagyon mosolygós :lol: (akárcsak én)

Ladiva,
én a múltkor 9. napon teszteltem, igaz nekem 5 naposak voltak. Nekem sem akarta megengedni a férjem, hogy teszteljek, de megkértem vegyen pár tesztet, hogy a nagy nap reggelén ne legyen gond. Na de ahogy megláttam az asztalon a teszteket és persze miután lefeküdt a férjem aludni, azonnal mentem és kipróbáltam egyet :lol: Annyira hihetetlen volt, amikor megláttam a 2. csíkot. Nem ültem ott a teszt mellett, hanem addig elvonultam kicsit és végig azt mondogattam, hogy pozitív lesz, pozitív lesz, pozitív lesz.... és amikor megláttam, hogy tényleg pozitív....na alig tudtam elhinni. Ezt az érzést kívánom neked is és minden leendő kismaminak! :wink:

Dezsina,
jól van, próbálj meg nyugodt maradni! Puszillak!
i.kata

Kriszti!
szerintem Marikanéni nincs. Más néni van.
rajtam valószínűleg sötétkék farmer lesz és lila hosszú újjú felső! :? (és sperma lesz a kezemben :lol: :lol: :lol: , mármint a flaskában :D ) szerintem negyed 9re fogok befutni....
ahogy belépek kuksizom majd a könyves lányokat :D
dezsina

Lányok!
Jó egymásra találást holnapra az intézetben! :lol: :wink:
Remélem sikerül legalább egy pár szót beszélnetek! :D

Dezsi!
Marika néni mióta nincs?De régebben neked is ő volt a műtétek után ott nem?Én úgy szerettem őt!!!!

Ladiva!
Könnyen mondom,mert én most nem vagyok ilyen cipőben mint te,de én várnék a teszttel!Sokan kibírják,szerintem érdemes várni és biztos eredményt kapni!Úgy is csak pozitív lehet,de akkor már biztos lehetsz benne! :wink: Nagyon várom már a kétcsíkos tesztet itt a topikban(fényképen)!Szorítok ezerrel és kitartás!

Kriszta!
Puszillak!Holnap te is írjál! :lol: :lol:

Kata!
Most vizsgákkal hogy állsz?
Én nagyon szorítok egy spontán babónak is nálatok a kezdésig!!!!!!

belluska

Belluska,
holnap lesz az utolsó vizsgám :lol: Igaz ez a legnehezebb, de remélem nem kell megismételnem :lol: :roll:
Amúgy ezen már én is gondolkodtam, hogy mi van, ha valami csoda folytán a kezdésig spontán sikerül, mert hát igaz ami igaz, nem védekezünk. :oops: Nem lehet gond, ha a 3 hónap letelte előtt esetleg teherbe esnék? Bár erre nagyon kicsi az esély :roll:
i.kata

Kata!
Szerintem ha a természet úgy akarná és a szervezeted,hogy befogad egy babát spontán semmi gond nem lenne,sőt!!!!!A legjobb lenne ami csak történhetne veletek!A spontán dolgot sosem szabad feladni a köztes időben!!!!!!!!! :wink:
Nagyon szorítok a vizsgához! :D

belluska

Belluska!
amikor most voltam (mikor is :roll: :?: ) talán február, nem tudom... szóval akkorra ő már nyugdijba ment. A mostani hölgy is rettentően kedves!
dezsina

Dezsi!
Sajnálom,de Tanár úr biztos,hogy valóban csak kedves hölgyet vesz fel oda dolgozni!Akkor örülök,mert jó kezekben lesznek a lányok! :P
Te már nem,mert az inszemből baba lesz!Neked már fent nem lesz dolgod! :wink:

belluska

Belluska,
köszi, akkor nem parázok ezen :lol:

Dezsina,
amikor novemberben voltam az 1. lombikon, már akkor ia ez a hölgy volt fent.
i.kata

Belluska!
próféta....
ahogy Kata mondja, akkor már novemberben sem volt ott... :?
dezsina

AFP: 1.75 ng/ml
Vérnoymás: 110/75
Kg: 91 kg (csak fél kilóval vagyok több a múlt hónaphoz képest)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata, én őszintén kívánom, hogy az időpontodig spontán sikerüljön. A szervezeted pedig majd eldönti, hogy mennyire befogadóképes egy új babára, vagy kettőre.

Aranyosak vagytok, köszönöm a sok bíztatást. Ha lenne itthon több tesztem, már valószínűleg megcsináltam volna, de csak egy van. Bellus igazad van abban, hogy érdemes várni a teszttel, hogy biztosan mutasson, de nem olyan könnyű várni.

Dezsi, Wepe, drukkolok nektek holnapra, írjatok majd, hogy mi volt.

Akárki is az a néni, aki osztogatja odafenn a csokit meg a teát, nagyon kedves, csupa mosoly és jószív.
Vendég

Sziasztok csajok!

Ladiva!
Tarts ki, már nincs sok hátra a tesztig!!!! Mennek a bababragacsok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Wepe, Dezsina!
Ügyesek lesztek holnap meglátjátok, hipp-hopp túl lesztek rajta és utána már csak az eredményre kell koncentrálni! Szorítok mindkettőtöknek!!!!!!!! :D :D :D

Zsuzska!
Pocaksimik!!!! :lol: :lol: :lol:

Belluska, Kriszta, Kata, többiek!
:) :) :)

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
Na ügyi vagy a szurikban?
Puszi neked és Minnienek!!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Ladiva!
Tudom,hogy nehéz,hisz nekem is az volt,de valahogy csak kibírtam!!!!!De természetesen bármikor kapjuk a jó hírt felőled ugyanúgy örülni fogunk!!!!!!Már nem sok van hátra,kitartás!!!!

Wepe,Dezsi!!!!!
Holnap sokat fogok rátok gondolni!!!!!!Tessék jönni ha tudtok rögtön majd!

Kriszta! :D :D
Téged is természetesen!

belluska

Jó reggelt mindenkinek!!!

Képzeljétek, ma olyan jót nevettem.sírtam.... pici fiam úgy rudgosott, hogy szó szerint hullámzott a hasam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hihetetlen egy érzés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Lányok!
Őrangyal vigyáz rátok,remélem minden rendben veletek!
Dezsi,remélem apa szuper katonákat produkált! :lol: :wink:
Wepe!
Te már biztos túl vagy rajta!Majd gyere és írjál!!!!!

Zsuzska!
Nagyon örülök,hogy megéled te is ezt a csodát én imádtam ezt az érzést!A vége felé mikor majd egy oldalra fészkelődik a drága,még szinte "rémisztő" is lesz,érzed majd mindenét!Már most egy kis örökmozgó a drága! :lol: :wink:

Kriszta!
Gondolom ma meg lesz a vv. eredménye! :P

belluska

Belluska!
Hát igen..... most szinte egész nap mozog. Annyira jó érzés... mint egy sajtkukac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Wepe, Dezsina, Kriszta,
nagyon izgulok értetek!

Ladiva,
na hogy bírod? :lol: Már nincs sok hátra, csak 3-at kell ludnod, de ezek a napok gyorsan eltelnek, mert végre hétvége van.

Zsuzska,
ez olyan jó lehet.
i.kata

Kata, sajnos már kezdem rosszul bírni. Kicsit nyűgös vagyok. Most viszont itthon van a férjem is velem, úgyhogy kicsit jobb a helyzet, éppen egy jó nagyot fogunk főzőcskézni, persze én ez esetben a segédkukta szerepét fogom vállalni.

Wepe, már biztosan túl vagy a leszíváson. Minden OK volt remélem.

Dezsi, te pedig az inszemen vagy túl már biztosan ezidőre. Hát tényleg nagyon drukkolok érted! Sikerülnie kell.

Zsuzska, nagy élmény lehetett a rugdosódása a kicsinek, még jó sok ideig lesz benne részed.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?