Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!
Csöppet nem zugolvasok, most csak ennyire volt időm, de akkor még azt is elfelejtem, amire most emlékszem, hogy írni akartam, naszóval:

[quote]N írta:em rakjuk etetőszékbe

Má' mé' ne? :?

Mush: Kösziiiiii a piacos tippet Anyudnak, megjegyezve! :lol: :lol:

És a babauszis infókat is nagyon köcce mindenkinek!

Nagyon jók a képek, cukimukiédibédi minden bébi! :lol: :lol:
És hogy nőnek..... :shock: :D
bébic

Manna:
[quote]M írta:iniszterelnöknek!!!!!!!!!!!!!!!

Hát mit ártottam én, hogy ilyeneket kívánsz? :wink: :lol:

Zöldi: köszi! Alma vegyesen megy, hol így hol úgy, mert párolva kicsit más az íze, és fő a változatosság :lol:
Mondjuk én a legtöbb mindent kimondottan párolóedényben párolom, hátha marad némi vitaminja meg miegymása :D

Sarmi: augusztus 8. bográcsolás nálunk, gyertek! :)

Kép

Kép
gabilany79

Helló Csajok!

Mindenkinek üzenem, (főleg neked Andy) hogy az éjszakai felsírás simán lehet a fogzás tünete!!! Lehet, hogy nem látszik még, hogy ki akar bújni a fog, de az ínyben haladhat előre és az is fájdalmas lehet. Zsófival hetek óta ezzel küzdünk és már 2 fog az eredménye. Ma is brutális éjszakánk volt, szegény 5-ször produkálta a fentieket. Most cumi nem nyugtatta meg, 5-ből 4-szer ringatás, 5-dikre cicizés volt a taktika. Alig aludtam... De az éjszaka eredményeképpen mára a tegnap még csak a fogínnyel egy síkban látszó második fogacska egy nagyon kicsit kiemelkedett. :-D Zsófi is nyugisabb ma.

Lyndee!
Én Hipp Őszibarackot vettem, abban nincs cukor.

Fotók: Mindenki gyerkőce nagyon aranyos!

Trombi!
Pankád nagyon szép kislány!

Manna!
Én is a te fogyókúrád híve vagyok! Plusz mozgás. Bár útálom a Sorbert családot, de ma vettem egy Norbi aerobik dvd-t. Míg Zsófi alszik, ezt fogom nyomni. Ha nem válik be, marad az eljárós aerobik, csak nincs kire hagynom Zsófi, este, miután Apa hazaér meg már marhára nem lenne kedvem tornára menni.

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Zöldi! Megkaptam a sapikat, mennyi volt a postaköltség? Nagyon köszönöm!

Gergő felhúzza magát állásba és teletalpon áll! Lackó fiam 6 hónaposan húzta fel magát állásba, hason fekvésből a kiságyba kapaszkodva. Szóval állitani, ültetni nem szabad, de ha magától csinálja nem kötözhetem oda.

Mush! Írattam Sinlac receptet, kéred az egyiket? Amit küldtem megkapta anyud?

OLYAN SZÉPEK EZEK A KISCSAJOK! Imádom őket és kicsit irígy vagyok :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára erika26 2009.05.27 14:14-kor.

Kép
Kép
Kép
erika26

sziasztok!

csak bekukk.
Réka még mindig 1, 5óránként követeli a cicit éjjel is.
Ha jövőhét közepére nem konszolidálódik valamennyire akkor lehet elkezdem a kóstolgatást.(akkor lesz két hete hogy ennyiszer eszik)
kipróbáltam,hogy este kapott pótlást a cici után simán bepuszilta a 140 pluszt.
Valszeg egy fejlődési ugrásba vagyunk a 6hós ugrás előreugrott.

Szedem a homeos bogyókat, fejek csak ez a nem alvás készít ki.
megyek ismert elaludt ledőlök én is mellé.

zöldi: most olvastam, a ruhás hozzászólást, azt hittem ezen a héten nem leszel.
lehet félreértettelek.
miattam nehogy megtartsd a rucikat, aki meg akarja venni az vegye, nehogy a nyakadon maradjon.
én csak a jövő héten tudnám megnézni őket, mert holnap orvoshoz megyünk,aztán pénteken anyósomékhoz a telekre vasárnap meg Dunakeszin leszünk.

kiváncsi vagyok mit mond a védőnő ezekre a sok evésekre, hogy tartsam még a frontot, vagy kezdjük el.

Zöldi:
Bár nem tudom mi lesz, hisze nem fog enni mennyiségeket, meddig lehet így ezt csinálni?
Meg utána ha elkezdjük nem fog lecsökkenni nagyon a tejcsi mennyisége?

megyek, bocsi ha nem reagáltam mindenkire, de alig látok ki a fejemből mára nekem ennyi is elég:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Bio-zöldségek-gyümik: Én ma feltérképeztem a törökbálinti Cora bio-részlegét, van náluk mindenféle bio-giz-gaz, ott fogom megvenni. Szerintem ezek a nagy öko-gazdaságok megbízhatóbbak, mint Mari néni, aki a piacon árulja a portékáját. Anno nagypapám is termesztett ezt-azt eladásra és nem spórolt a vegyszerrel. Szóval nem bízok a Mari nénikben. :twisted:

Kép
Kép
lbernuska

A mai szerzemények:

Kép
Kép

Kép

Kép
gabilany79

Lányom nem semmi... Van egy 3x2 m-es szőnyeg, azon a játszószőnyege. Szőnyeg mellett üvegfelület, plafontól a padlóig, előtte függönyök. Zsófit lerakom a játszószőnyegre. Kb. 1 perc alatt kipörög a nagy szőnyeg szélére a függönyig és szopogatja a függöny alját... :twisted: Ja és útközben az egyik zokniját elhagyja... Megzabálom! Most meg hasizmozik rendesen!!! Szakértők: hogy fog felülni??? :shock: Mármint mi fogja megelőzni??? Mert Zsófi már baromi sokáig tudja hanyatt fekve emelni a fejét, sőt a vállai is elemelkednek a talajtól.

Kép
Kép
lbernuska

Manna! Biztos zabáltak a 91. naptól :)

Berni! Éljen a legifjabb vámpírunk!

Erika! Kemény 105.- Ft! Nagyon szívesen. Jók?

Orsi! A jövő hét sem késő! Mi keddtől leszünk Pesten.
Ha már ilyen régóta ilyen sűrűn szipizik, szerintem elkezdheted a kóstoltatást. Lesz vagy két hét úgyis, mire megeszik egy jelentősebb mennyiséget.

Berni! legtöbb bébi úgy ül fel, hogy feláll, aztán visszahuppan. Vagy négykézlábra áll, és hátratolja a seggét, majd beül a két térde közé, és oldalt kinyújtja a lábát. Vagy mackójárás, és ugyanígy hátrahuppan belőle.

Mentünk sétányi!

Kép
zölddisznó

Orsi: Mennyit hízik? Valóban a hozzátáplálástól az első pár hétben még nem lakik jól. Azonban ha bepuszil 140-et szopi után, akkor szerintem (tudom mumus vagyok) de éhes. Próbálj neki kitalálni valami tápi jellegűt. Mert gondolom, hogy öt hónap múlva sem ihat kakaót az esti elalvás előtt...

Bébic: Ha már magától ül babód, akkor szerintem nincs gond. Ellenkező esetben ugyanaz mintha ültetnéd kitámasztva. Nem csak a dévényesek hanem még az ortopédusok is azt mondják, hogy először magától üljön. (Úgy függőlegesen terheli a csigolyáit, ezt pedig szerencsés a lehető legkésőbb, ha már ő akarja és tudja is egyedül.)

Kép
mannababoca

Zöldi! Fotózd!

zsebi_baba

Manna: Persze, ezt tudom én is, de pölö a mi etetőszékünk támlája 3 fokozatban dönthető, és a legjobban döntött támlánál úgy ül benne Ákos, mint a hordozójában. (eddig abban etettem, a 3. lehetőség a kézben etetés lenne, de az nekünk nem megy, mert annyira mocorog....valahogy meg csak lennie kell etetés közben is, nem? :D )
Szóval attól is függ, milyen az az etetőszék....meg pölö esetünkben a nap 24 órájából egyelőre kb. 10 percet ül benne, amíg behammolja a tízórai gyümit.

Én egyáltalán nem is ültetem, még az ölemben sem, apja nagy ritkán, a pocakjának támasztva :lol: , de mindig szólok neki, hogy ne sokáig.
bébic

Sziasztok!

Csak gyors helyzetjelentés. Voltunk ismét mérlegelni, Manócska 7070 gramm. Most majdnem 30 dkg-ot hízott 2 hét alatt. Ezzel elégedett volt a védőnéni! :lol:

Megyek mert itt van a kezemben és már nyugtalan!!! :evil: :evil: :evil:
Vendég

Bébic: Ahogy a tévében szokták mondani, én kérek elnézést!!! :D Az eljárás tökéletes. :D :D :D

Bekapcsoltam a tévét hát nem a hülye Sarka Kata volt az aktívban, aki (jajajajajaj annyira elhízott a terhesség alatt (van rajta vagy másfél kiló) fogyasztókúrára jár és edzőterembe. Na jó de ilyenkor ki van a picivel??????????????????????? Fogadok nem a hajdú...

Ja és képzeljétek írtam múltkor, hogy Domi vasárnap éjjel meg ma éjjel is rosszabbul aludt, nyűgös, nyöszörög. Erre ma hallom ahogy a műanyag kanál koppan a szájában a gyümivel... :D :D :D megvan az első fogacskánk! :D Lehet, hogy ma estére adok neki egy kis chamomille baromságot.

Kép
mannababoca

Manna: El van nézve! :wink: :wink: :lol:
Ne nézzé' illen hüleségeket! :twisted: :twisted: :lol:

Gratula a fogacskához! :lol: :lol:
(én is adtam neki chamomille-t, meg Viburcol kúpot is, háááát, mondhatni mint halottnak a csók.... :( neki semmit sem használtak....aztán rájöttem, hogy szerencsére Ákost (egyelőre) nem túlzottan viseli meg a fogzás, ennyi kis nyügi miatt meg nem adok neki inkább semmit....mostanra meg még az éjszakai felsírásai is elmaradtak)
bébic

manna. Sophie ott tart, hogy amikor fogod a ket kezet, felhuzza magat ulesbe, akkor befeszit, es nem is ules lesz belole, hanem allas. olyankor annyira boldog tud lenni.
vagy van, hogy ugyanigy felult, majd pedig felnyomja magat allasba.
amikor nagyon nyugi, akkor az olemben szokott ulni, vagy esetleg a foldon, ugy hogy persze fogom. ez max fel ora egy nap. szerintem ez nem gaz.

erika. igen odaert a recept es ki is valtotta. igen legyszi kuldd el a masikat is! elore is koszi!

na megyek vacsizni.

holnap plaza cicak leszunk nagymamastul.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.05.27 20:26-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Cili,
Boci mazsoláját kérném az én tortámba 8)

Bébic,
Valóban igaz amit Musi anyuka mond, min 2 bio bolt van, de nincs gyümijük (szerintem), mi is azon a piacon vesszük a gyümiket, nagyon jó kis komplexum, van ott minden.
Ha jól tudom bio cucc van a fehérvárin és a jagellón is. (szombati napokon)

Musi,
Riverdance nagyon találó, egyébként nálunk is mostanság jött elő hogy folyamatosan így tartja a lábát, akár a falnak támasztja, akár az ágyrácson lógatja a lábikóját.
Mi nem használunk előkét :shock:

Márti,
Nagyon csinos Anettbaba, apának jobbulást.

Manna,
Ne tessék megjegyzést tenni katára, a „kedvencem” :mrgreen: fülem égnek áll amikor azon az affektáló nyávogós hangján előadja a világfájdalmat, ja most építkeznek törökbálinton brutál nagy ház, wellness, stb. stb. stb.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Olvasom itt a fogyós hozzászólásokat, de…. éppen előbb találtam egy olyat h „premium coctail fruits raisins from france”, nyami nyami, kivégzem mindjárt. :D :D :D

Hétfőn voltunk bölcsibeíratáson, mindenki elájult Marcitól, délután beugrottunk dokibához megmutatni az 5 hós nagyfiút, lányos anyukákat pillanatok alatt levette a lábáról, végig dumált a váróban nekik is, majd utána a dokibának.
Tegnap nonstop tanulás után este húgi férj szülinapoztunk, úgyhogy este 8-kor leléptünk itthonról, majd éjfélig voltunk. Mindenki nagyon jól érezte magát, persze Marci is.
Ma kicsit nehezebben ment 5-kor a kelés, tanulás egész délelőtt, szerencsére Marci eljátszott sőt végig kacagott amikor mondtam neki a tételeket, majd apa munkahely felé mentem, Aporon lepasszoltam kis tökmagomat, oszt irány a suli, remélem politológia kipipálva, most gazdtörit nyomom, abból péntek 14.15-kor van jelenésem.

(ja anyu addig nem hajlandó szóba állni velem, amíg nem kérek bocsánatot, ja de miért ? h élek ???)

kubuspace

akartam írni egy hónapja 6700 gr 67 cm, most 7600 gr 70 cm-k vagyunk

kubuspace

sziasztok.

akkor csak én vagyok olyan hogy bele merem rakni a gyereket a rugós hintába és az ölembe is ül meg a székében meg a babakocsiban. A többiek is ezt csinálták ekkortájt és nem lett semmi bajuk tőle. Én ezeket a dolgokat egy kicsit túlzásnak tartom. Ezt ne mert ez lesz. azt ne mert az lesz.

zöldi jövőhéten vagy azután tudod összeröff??

gabi ááá már azt se tudom hol áll a fejem. Most ez a mizéria Petivel ááááááááááááá azaz a sulival:(((((((((((

harivera
Budapest XXI. kerület

Mush: Múltkor kértél fogacskás fotót, na, ma este sikerült, már nem mindig tologatja a nyelvét Kispocc: :lol: :lol:

Kép Manófogacskák

:lol: :lol: :lol:
Fürcsi után sikerült, a nagy ellazulásban...ilyenkor szoktunk csomót bohóckodni. :wink: :D erre is azt hitte, hogy Anya valamit jáccik... :lol: :lol: :P utána akkorát kacagott!
bébic

Jajj, a fog-témához szerettem volna kérdezni: Zöldi, ilyenkor kell már vmivel tisztítani a fogacskáit? Valahol azt olvastam, hogy van vmi fogtisztító kendő, azzal ilyenkor már át kell törölni neki este....
Vagy ha még nem, mikortól kell tisztítani neki?
bébic

Estét!

manna:: nem tudom mennyit hízik, holnap megyünk mázsálni egy hónapja voltunk, eddig nem evett ennyit csak az elmúlt héten.
holnap beszélek velük úgyis, hogy mi legyen, de sztem jövő héten elkezdjük a kóstolgatást.
Addig meg pótlásnak megkapja a fagyóból a tejet.
amúgy is a januáriakat fel kell használni, mert lejár a félév eltarthatóság.
amúgy megkapja a pótlás anyatejet és ugyanúgy ébred éjjel 2 óra múlva.
szóval nem azért ébred mert "éhes" marad, hisz bepuszilta a pótlást,"csak" fejlődési ugrásunk van.

Azért büszke vagyok magamra, hogy eddig kitartottam ha kell küzdöttem,fejtem éjjel nappal látástól vakulásig,volt, hogy sokat sírtam, de nem adtam fel és idáig csak anyatejet kapott.
tudom sokan ugyanígy csinálták de nem sikerült nekik.
Nem hiszem, hogy azzal sokat ártanék, ha két héttel a 6 hónapos kora előtt elkezdeném a hozzátáplálást, amúgy is legalább két hét amíg mennyiséget fog enni belőle ahogy ti mondjátok és addig csak a cici az elsődleges.
De holnap megmondja az orvos meg a védőnő.
Bár eddig olyan egyzsrűnek t

Körkérdés:
Szeretnék majd szezongyümölcsöt lefagyasztani télre,ti miben tennétek el pl. a meggyet, őszit?

KépKép

Kép
orsimorsi

manna: irigy Cannesra :evil: 8) :) nászutra akartunk odamenni de ősszel esküdtünk ezért a köv nyárra terveztük csak terhes lettem és ugy nem voolt kedvem nagy uthoz(kocsival akartuk) ugyh várunk mig regus kicsit nagyobb lesz
ja és grat a foghoz! nekünk még se hire se hamva...
találtatok munkaerőt?nagyon jó kis állás lehet..

sarkakata: mé? a mr és mrs műsor alatt ki volt a picivel?

etetőszék: ezzel mi a helyzet?

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

mármint h az ilyen fajtával.

vera: hogy vagytok?

eszter ha olvasol boldog névnapot utólag! akartam irni de most jutott eszembe bocsi... és jó lenne ha jönnél még.

bébic!

[quote]F írta:ürcsi után sikerült, a nagy ellazulásban...ilyenkor szoktunk csomót bohóckodni.

nálunk fürcsi előtt van pörgés akkor ér rá apa is és ugy felpörög h esti szopi alatt/után alig tud lenyugodni h elaludjon... gondoltam h változatunk is ezen...

manófogak!!!!annyira édes!!!!!!!! :D

Kép
andy30

ja és bébic a két szeme közt mi az a folt ákosnak? nekünk is van olyasmi csak halványabb... a tarkóján van tűzfolt de az mintha másmilyen lenne..

Kép
andy30

fog bébic én még azt is olvastam h minden étkezés után át kell törölni neki :shock:

orsi!

[quote]A írta:zért büszke vagyok magamra, hogy eddig kitartottam ha kell küzdöttem,fejtem éjjel nappal látástól vakulásig,volt, hogy sokat sírtam, de nem adtam fel és idáig csak anyatejet kapott.

lehetsz is!

ja ma nagy nehezen megvettem neki az első almáját:) le is fotóztam:)
vasárnap kap belőle levet.
viszont almareszelőt csak műa-ot kaptam és most tudom h megint tulaggódó leszek de ezek ilyen kinai sz...ok nem lehet h kioldódik belőle vmi káros akármi bele az almába? :roll: mittomén meamin v akármi... ti milyet használtok? üveg kéne nem?
ja és uez lenne a kérdésem a kinai műa tányérkára is. főleg ha "meleg" kaja megy bele... inkább minőségi kéne nem? de apa vette és félek megharaxik...

Kép
andy30

Bár eddig olyan egyszerűnek tűnt a cici, mindig kéznél volt.
Eddig se nagyon főztem hisz anyósom főz ránk, mikor lesz időm főzőcskézni a kis manónak.
vmikor lépni nem lehet tőle ki a szobából....

KépKép

Kép
orsimorsi

mondjuk coraban vette csak ugye made in china..

Kép
andy30

Andy: Nagy bohóckodást mi sem csinálunk ám, eléggé elfárad már arra, de olyankor van nálunk is velünk Apa és nagyon élvezi, még ha hulla fáradt is szegénykém. :D

Folt: na, látod, ezt nem tudom. A fején neki is van hátul, arra mondta a doki, hogy el fog tűnni, de ez meg olyan, hogy hol elhalványul neki, hol meg ennyire látszik. (többnyire nem látszik, ritkább, hogy így előtűnik) Így mindig el is felejtem megkérdezni... :oops: :roll:
De jövő héten megyünk szurira, jó hogy szóltál, fel is írtam magamnak, hogy rákérdezzek, aztán majd megírom, mit mondott a doki.

Orsi: Minden elismerésem neked, hogy tudtad ilyen ügyesen és ennyi küzdelemmel kizárólag szoptatni Rékát ilyen sokáig!
bébic

Andy: Mi üveg reszelőt használunk, de megmondom őszintén, nekem ez a kioldódós dolog eszembe sem jutott. :oops: Én azért vettem üveget, mert könnyebb tisztítani és nem fogja meg az alma sem.
Tányér: Nekünk még nincs, csak kis tálkákat vettem az IKEA-ban, meg ugyanolyan poharakat.
Ilyen a pohár:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/10096907
Ez meg a tálka:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/50096905

Nagyon szipmatikusak, mert nem olyan kemény műanyagból vannak, mint amiket a bababoltokban láttam, én direkt ilyet kerestem.

Szerintem lassan már nem is lehet olyan cuccot venni, ami nem "médincsájna"...
bébic

jajj lanyok! en ugy sirok!!! az en pici lanykam eleteben eloszor elaludt egyedul!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) :P :P :P :P :P :P :P

KépKép
KépKép
mush589

bébic: nekünk is néha erősebben láccik. van egy kis körvonala olyankor meg néha mintha sok apró kis pöttyből állna (az a tarkón lévőre is igaz).
dokitól én is mindig elfelejtem meg alig láccik ő se szólt gondolom mondott volna vmit rá ha számitana. remélem nem de köszi ha megkérdezed!

ez az ikeás cucc jó lehet veszek én is ilyet...

na hajmosás már ma sem lesz ugy látom:)

megyek lassan mert holnap dédi meg amerikábólhazajött bnő látogatásra megyünk előre félek h fogja birni manócska egész nap házon kivül :roll:

andy

Kép
andy30

Mush: Ez fantasztikuuuuuuuuuuuus! :lol: :lol: :lol: Édes kis tündérke, puszi a pocakjára!!! (majd ha felébredt! :D )
bébic

KépKép
KépKép
mush589

bébic

...vagyis ilyenre, gondolom, többféle gyártmány is van....
bébic

Több mint 1 órát áztam a fürdőkádban, és olvastam. Dejó volt :D

Foltok: Bébipatika újságban volt cikk róla, majd beszkennelem, többféle is létezik. Koboldnak pölö az ajka fölött van, az a szexepilje :)

Reszelő: nekünk műanyag van, nincs vele gáz.

Mush: annyira örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tudod, isten és a szokások :wink: :lol: :lol:

Bébic: manófogak nagyon édik :)

Kép

Kép
gabilany79

Andy
baratnomeknek ez van, ok nagyon szeretik.mar ket gyereket kibirt
http://www.which.co.uk/reviews/high-cha ... lus/review

KépKép
KépKép
mush589

Bebic. nagyon edesek Akos fogai!
hu hallod az a kendo nagyon draga. akkor mar az a nyuszi nekem szimpatikusabb, de majd az okosok megmindjak... :wink:

Orsimorsi. tenyleg legyel buszke magadra!!!! en aztan vegkepp megertelek! ugyan nekunk volt tapi is egy darabig, de mar 7 hete nalunk is csak szopi van! jaj en mar ettol is pityergek. mi van ma velem? :roll: :oops:

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi: megint egy kérdés (szegénykém, az előzőt sem hagytam még megválaszolni, bocsi :oops: csak éppen fejek, és most eszembe jutott...) az lehetséges, hogy menstruálás előtt-alatt több tejem van, mint egyébként?
bébic

Bebic. nekunk is van olyan Ikeas poharunk, talkaknk, tanyerunk es evoeszkozunk.

Gabi. nem kaptunk itt olyan eloket. hianycikk! :evil: :evil:

KépKép
KépKép
mush589

Mush: Az nem drága, az rabláááááás! :evil: :evil: :evil:
Előtted is le a kalappal, hűű, már 7 hete! :lol: :lol: :lol:
bébic

Bebic. menstruacio? az mi? en nem talalkoztam vele mar 14 honapja! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Bébic:
[quote]a írta:z lehetséges, hogy menstruálás előtt-alatt több tejem van, mint egyébként?

Ugye???????????? Nekem is úgy tűnt! (mármint,hogy az én tejemmel kapcsolatban :oops: :lol:) Talán rá is kérdeztem (vagy az egy másik topik volt? :roll: )

Kép

Kép
gabilany79

Mush: Mááááááááááááázlistaaaaaaaaaaa!!! :twisted: :twisted: :twisted: :P :P :D :D
Én az egy január kivételével minden hónapban kénytelen vagyok vendégül látni a kötschögöt.... :evil: :evil: :evil:
bébic

amikor hason van a bebitek, akkor neha leteszi a bucijat oldalra?

KépKép
KépKép
mush589

Gabi: Akkor tuti így van, ketten már csak nem képzelődjük ugyan azt! :lol: :lol: Nekem már vagy 2-3 hónapja feltűnt....csak el is felejtettem rákérdezni....
bébic

Mush: Igen. Sokszor pici időre, bár egyre ritkábban. Olyankor huncutul mosolyog.... :lol: :lol:
bébic

Mush: nálunk most az a "menő", hogy nem oldalra fordítja a fejét, hanem előre teszi le, szóval belefúrja az arcát a bármibe, ami alatta van, és közben röhög vagy felnyalja a mindent (ezért pakolok alá textilpelust) :lol:

Bébic: meg is lepődtem rendesen a dolgon, mert délben már nem szoptatok, és így se feszült délutánra a mellem, de amíg itt volt a Miki, már jóval a délutáni szopi előtt tele volt a cici. Mondjuk deformcicinek már ez se számított, az egy ideje már csak "hobbicici" :roll: :lol:

Na, menek olvasni, most érek a könyvem finisébe :)

Kép

Kép
gabilany79

sajnalom Bebic

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?