Sziasztok csajok, megérkeztem!!!!!!
Fitie!
Szívből gratulálok a gyönyörű fiacskádhoz, jó egészséget mindkettőtöknek!!!
Én is csatlakoznék a többiekhez, ha lesz egy kis időd, oszd meg velünk születése történenét!
Wepe!
Most jön, amit ígértem priviben!
Bocsánat, hogy csak most írok, de nagyon mozgalmas volt a tegnapi napom, nagyon későn értünk haza, aztán lefeküdtem aludni 2 órát és már mennem kellett éjszakára dolgozni, így nem volt időm írni nektek. Ma meg szinte egész nap Pesten mászkáltunk párommal, doki, vásárlás, stb.
Ez történt hétfőn, csak, hogy ne legyen olyan egyszerű az élet...:
Reggel 05:45-kor kelés, 06:30-kor indulás az intézetbe. 07:50 megérkezés, mivel írtátok, hogy sokan lesznek számítottam rá, így nem lepett meg a dolog. 10:05 behívnak vérvételre. A Tanár úr volt bent, a Zsuzsa és az Ibolya. Kérdezték, hog mire jöttem, mondtam, hogy 21. napi vérvételre, utána konziliumra, mert Sipos dokival ez lett 7.-én megbeszélve. Kérdezték, hogy kértem-e időpontot konzíliumra, mondtam, hogy nem, mert meg volt beszélve, hogy ma vérvétel után lesz, én nem tudtam, hogy külön kell időpont. Látnotok kellett volna őket, egyikük sem tudott arról, hogy nekünk ma konzílium lesz, pláne, hogy jó hormonszint esetén kezdés. Mondtam Zsuzsának (múltkor, azt írtam, hogy Ibolya, de azóta tájékozódtam, aki 7.-én megszúrt az Zsuzsa volt), hogy emlékszik-e rá, hogy párom mennyire nyafogott a vérvétel miatt és erre mondta neki a Sipos doki, hogy nincs választási lehetősége, most kell megszúrni. Szerintem nem emlékezett, rá, mert nem mondott semmit (de meg is értem, annyi emberre kell figyelnie). Ezután mondták, hogy menjek ki, picit várjak, majd szólnak. Kiültem, gondolhatjátok mit éreztem, az idegeim pattanásig feszültek, hogy akkor most mi lesz.
Kb. 10 perc múlva behívtak, mondták, hogy leveszik a vért, nehogy kicsússzak a laborból, és ne idegeskedjek (kezem-lában remegett), majd ők megoldják és a két doki megbeszéli egymás közt. Vérvétel után ismét kiküldtek, mondták, hog menjük vissza 11:30 körül, így addig elmentünk egy Mc Donald's-ba kajálni. Majd vissza, ismét behívtak, elmondták, hogy jó hormonérték esetén kezdés, pont volt náluk 2 doboz Decapeptyl injekció (14 db), mert valaki visszavitte, mondta az Ibolya, hogy ezt majd meg tudom venni (25.000 Ft), ha minden jól megy. Elmondta a további teendőket és megbeszéltük, hogy 13:20-ra visszamegyünk, ha jó az eredmény, betanítja a szurit. Ismét el, majd vissza (közben nagyit lepasszoltuk (75 éves) aki idáig végig velünk volt, vendégségbe volt nálunk és most vitte haza húgom Szombathelyre. Szegény nagyi a végére már egy kicsit unatkozott, nem igazán bírta a várakozást, de csak így tudtuk megoldani, hogy ne egyedül kelljen bejönnie Kesziről. Tehát vissza, azt mondták az eredmény nagyon jó 9,6 (megjegyzem, ez nem tudom, mit jelent, de biztos úgy van...) és azután jött a SZURI oktatás, Ibolya volt az oktatóm
, hát mit mondjak, annak nem annyira örültem, mikor bevágta a kezem a hasamba, pedig valamelyikőtök írta, hogy neki is így volt, így én már készültem rá, mikor kérdezte, hogy felkészültem-e. De mégis meglepett...
Aztán sikerült beadni, nem olyan rossz, de jónak sem mondanám, engem csak az zavar, hogy nagyon lassan lehet benyomni a folyadékot, és így feszít egy kicsit.
De a célért mindent!!!
A párom az egész szuri beadást végéginézte, mondták neki, hogy jól teszi, legalább tud segíteni, erre ő, nem igazán maximum bíztatni, hogy jól csinálom, mert fél a tűtől, de nagyon...A mait viszont már simán beadtam magamnak, bár bíztatásként áthívtam a szomszédasszonyomat, párom mégis úgy döntött, hogy ő nem kér ebből, jobb is, a végén még őt kellene fellocsolnom.
Még kérdeztem a Tanás urat, hogy ő mit javasol, dolgozzak vagy se. Erre ő azt mondta, hogy a munkám miatt inkább a pihenést javasolja, ez most nem az a helyzet, amikor dolgoznom kellene. Viszont ma mikor bementem a rendőr dokihoz, nem volt túl lelkes a hírtől, azt mondta, hogy a 3. naptól írásos javalatot kér...
Hát röviden ennyi, remélem érthető voltam.
TEHÁT MI IS ELKEZDTÜK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja és ha ez még mind nem lenne elég, sikerült elromlania a cirkónak is, kijött a szerelő, potom 25,000 Ft-ot kért. Hurrá! Kezd a víz leverni, hogy mi lesz a következő, ami elromlik...
Zsuzska!
Pocaksimik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ladíva!
Babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wepe, Dezsina!
Hajrá tüszőcskék, csak így tovább!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Belluska!
Puszi a gyerekeknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minnie