Új privát üzeneted érkezett!

Megyek aludni, jó éjszakát mindenkinek!
bobóbaba
 
 


bobóbaba, nekünk pont graco quattro deluxe van és nagyon sajnálom, hogy meg kell tőle válni... Most is tuti azt venném!!! Ár és minőség arányban szerintem tuti! :)

mi még semmit nem vettünk, de nem is vágyom rá. majd jövő hét szerdán ha megtudjuk, hogy minden oké, akkor kap valamit. :) Meg remélem azt is megtudjuk, hogy miféle. :)

Kevin név abszolut kedvencem volt, és tuti hogy azt adtam volna a fiamnak, ha az unokatesóm nem előz meg két évvel... Oké hogy amcsiban laknak, de mi is megyünk, meg ők is jönnek, az meg milyen már ha kettő van... :)

Kép
Kép
kopee
 
 


Hahó! :P

Tyűazannya :oops: Babakocsik! :roll:
Mii elég csórók vagyunk most, így ilyen "űrsiklók" szóba sem jöhetnek...max 40-et tudok rászánni, viszont nyafka vok és szeretném, ha új lenne :oops:
Kiságy: kombi kiságy lesz (ággyal egyben a pelenkázó + szekrényke, fiókok), később heverővé alakítható...ez is 40 körül már beszerezhető. Így 100-ból kijön még egy hordozó is, meg kiskád :P

Gnemoni,
1 kg/hó? :shock: Nahát, ügyes vagy! :P (én hetente hízom ennyit :oops: )

Judy
bacilusok monnyanak le!!!! :evil:
Miért lényeges, hol van a méhlepény? :roll:

Bodóbaba,
gratula a Kukishoz! :D

Sztercsi
gratula a Nunishoz! :D

tillidian
 
 

 
 

Sziasztok!

Nálunk is Bence lesz.. :lol: Sőt itt a chat-en is van 2 lány akiknek Bencéje lesz. :D Nem baj. Ez az egyetlen fiú név ami mindkettőnknek tettszik.. Én borzalmasan szerettem volna Bendegúzt :roll: De apus lehurrogott. A lányok is Bencének készültek, így ebből a névből már nem adok. :D Legalább énekelhetem neki az egyszer volt egy kemencét. :lol:

till: mi anno max 25-öt szántunk a babakocsira. Az egyetlen szempontom igazából az volt, hogy a tolókar átfordítható legyen. :D Vivié 13 volt, Laráé 22. Mostanra viszont leadtam az új mániámból, és így lett használt babakocsi. De nem bántam meg, hogy ilyet vettünk, mert nagyon jó. :) Igazából sosem értettem azokat akik képesek százezreket kiadni egy babakocsiért. :roll: Mindegy. :D
Amúgy ha ránkszakadna az otp akkor tuti, hogy minden lósz..t összevásárolnék a gyerekeimnek... :roll: :oops: Imádok vásárolni, és úúúúgy szeretnék egyszer úgy vásárolni sokat, hogy nem nézek árat.. :roll: :oops: Hát igen nőből vagyok.. Ha valami bajom van akkor vásárolnom kell.. Akármit. Ha csak egy pár zoknit, mindegy. Csak vásároljak.. :lol: :lol: :lol:

sziszkó: nem kavartál meg. :D Nagyon édes Martin. :D

Betty: sajnálom, hogy a férjed ilyen. Azért lehetne toleránsabb is... Mindegy. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Jó reggelt mindenkinek!
Kopee: Ha szabad érdeklődnöm,eladjátok a babakocsitokat? Csak mert engem akkor lehet, hogy érdekelne. :)

Kiságy: én is kombi kiságyat szeretnék. Kinéztem egyet 30ért, és még ingyen házhoz is szállítják. Úgyhogy Till ha gondolod, átküldöm a linket.[/b]
bobóbaba
 
 


Pattogo: Elküldenéd a privit nekem is? :oops:
bobóbaba
 
 


Szép napot!

Babakocsi
Nekem ezek formailag nem tetszenek. :cry:

Vásárlás
Eddig csak néhány bodyt vettem :wink:
Inkább csak a neten nézegettem a holmikat.

Sziszkó
Gyönyörű :lol: :lol: :lol:

Betty
Férjed :evil:

Monica
Én simán felraktam eddig a képeket :wink:

Kopee
Minden rendben lesz!
Vendég
 


haliho,

Pattogó: átküldöd nekem is gmail-es belépést?

Képzeljétek, tegnap kívülről is éreztem először a babarúgást :P elég vastag hájam van :oops: , ezért is csodálkoztam. Jujjj, nagyon izgi volt!
Ma reggel egy édi férfi kollégám mondta, hogy ő annyira sajnálja, h nem lehet terhes, mert mennyire jó lehet, h mozog bent a baba :D akkorát nevettünk! de igaza van :lol:

nálunk sincs még semmi, egy csörgőt kaptam egyik kollégámtól, meg a párom kapott bent egy légzésfigyelőt, aminek viszont nincs meg a töltője, egy autós cumisüveg melegítőt :?: (erről eddig azt sem tudtam, h létezik) meg ha minden igaz, akkor pénteken egy babakocsit :!: :!: Juhéééj, majd beszámolok, h milyen!

Kép
screen
 
 


Pattogó: köszi a privit :lol: feliratkoztam. 8)

ja, elébb elfelejtettem: tegnapelőtt voltam a védőnéninél. +3,5 kilónál tartok :shock: pedig tényleg nem akarok hízni, már olyan vagyok mint egy tehén :x na jó, csak Maszatka legyen egészséges babája tehén anyukájának :P

Kép
screen
 
 


Sziasztok!!!
rövid leszek....mert mint mindíg most is olyan de olyan kevés az időm. A kisfiam most tök nem normális időben alszik és hajnali 1-nél előbb nem kerülök ágyba! aztán így ebben a dögmelegben végigvinni a napot-olyan vagyok mint egy zombi :D :D
Monica, Őzike: nagyon nagyon köszi a drukkot holnapra (de jó, már holnap megyek!!!! :D ), Monica, egyébként a férjem tudna jönni velünk, de nem akar. Ez nem azért van,mert nem bírja a családomat, hanem mert jobban érzi magát itthon. Szinte sehová nem lehet kimozditani...már ezerszer mondtam neki, hogy egy hegytetőn egyedül (max.1-2 állattal: mint kecskék, bárányok..stb) kellene élnie. talán akkor boldog lenne. Egyébként az anyukája is ilyen!!! Te jó ég hová kerültem!! Mi a kisfiammal teljesen mások vagyunk: állandóan csavarognánk...szóval szenvedünk rendesen!!

Őzike: kukis téma: június 20-án jön a doki ide házhoz. Már előre félek az egésztől, de muszáj megcsinálnunk!!!Minnél jobban húzzuk, annál rosszabb ez Iliasznak. Szegénykém!!!
Szisz: édesek a babafotóid. Nem csoda, hogy Monica is elérzékenyült. Én minden uh-n könnyezem és annyira várom őket!!! De én még nem tudom mi lesz, csak úgy érzem,hogy kicsi lányka. Holnap talán kiderül!!
Bobóbaba:gratula a kukishoz, Sztercsi nektek meg a kislányhoz!!!!
Gyönyörú napot kívánok mindenkinek!!!!!!!![/b]

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Sziasztok!

Megpróbáltam visszaolvasni az üziket, amiről lemaradtam. Hát nem volt könnyű :)
Bár a tel táblázatot nem értem. A gmail-es elérhetőség Ok, de abból hogy lesz táblázat. Vagy vmelyik üzenetet kihagytam????

Köszönöm a névnapi köszöntőket utólag! :)

Gratulálok a jó eredményekhez! És másnak pedíg szorítunk!

Nem voltam védőnnél, de fogytam 1,5 kg-t :( Lehet a meleg miatt, kevesebb az étvágyam.

Tegnap este visszamentem dokihoz az erdményekkel és lelombozott kicsit.
A kiscsajt csak 95 %-ra mondják, meg ugye újra nem Uh-t meg, szóval most akkor mi is van??? A vizsgáló orvos szerint csaj, de a kuki az elbújhat bárhol.
A férjem a fellegekben van, mert titkon ő is csajszit várt :), pedig amióta ismerem, azt hallom: Nekünk 2 fiúnk lesz.

Nézegetjük a neveket. Fiúban(mert azért a tegnapi ijjedség után azt is nézzük) Benjámin jött ki vagy Patrik. Bence a keresztfiúnk, szóval nem lehet ez a név.
Lánynévvel vacilálunk, az még döntésre vár.

Kocsi még messze van, hogy vegyünk, de 40 max lesz,használt, ha nem kapunk vhonnan öröklésből. :)

Ezekkel a 3 kerekű ürsiklókkal nem nehéz közlekedni?

puszi!
Vendég
 


Sztercsi, a gmailen belül a dokumentumok alatt van a tábla..

Betty, próbáld meg, hogy 16h, de inkább 15 h után nem hagyod aludni a kisfiad, nehogy ehhez szokjon most hozzá. Mi így csináltuk annak idején, hogy ebéd után, de legkésőbb 14h-ig próbáltam elaltatni, mikor nem ment (ez ritkán volt) nem hagytam később elaludni, lekötöttem a figyelmét, kicsit előrébb hoztuk a fürdetést, és azonnal bealudt este. Így nem volt probléma azzal, hogy még éjfélkor sem alszik. Lehet pár napig nem lesz könnyű, de aztán biztos vissza áll a rendes időre.

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


sziasztok!

Úgy látom a fiú-lány arány nem akar változni a csajok javára. :lol: :lol:

Én 3 kerekű kocsit nem mernék venni, nem hallottam róluk túl jókat stabilitás szempontjából. Persze mindenki más-más modell híve, ezért vannak a "babakocsi-divattervezők" :wink: :wink: .

Őzi véleményével értek egyet, ha nem alszik a kicsi 2-3 óráig utána ne is engedd neki vagy ha beájul, vedd fel 1 -1,5óra múlva. Így hagyni fog éjjel is rendes időben lefeküdni.

Tegnap ismét megerősítették a 4d ultrahangon a baba nemét. A képek viszont nem lettek túl jók, mert akárhogy lökdöste a doki a pocakomat folyamatosan az arca elé tette a kezét. Igazi lány, szégyenlős. :lol:

Kép
Kép
tündér09
 
 


Ja, és a hízásról annyit, hogy a hírlevélben amit a Babanetesek küldenek a 21.hétig az átlagos hízást 5-7 kg-ra teszi . Így szerintem Till te se legyél elkeseredve. :)

Kép
Kép
tündér09
 
 


a gmailbe beléptem, de nem találok semmiféle táblát. :oops: Vagy nem is azt kellene keresnem, hanem adatokat kellene erre a címre küldenem? Bocs, de ezek szerint ebben a kérdésbne elvesztettem a fonalat. :oops:

Kép
Kép
tündér09
 
 


Gmail
Beléptek. Utána DOKUMENTUMOK... és ott van a lista... :wink:
Vendég
 


Pattogó: Köszi, feliratkoztam.
Betty: Köszönjük, és megy a drukk holnapra.
Megpróbálom felrakni a képet, amit tegnap kaptunk, nem tudom sikerül-e... :oops:
bobóbaba
 
 


Kép 18 hetes uh
bobóbaba
 
 


Eléggé sötét, de azért szerintem kivehető az arcocskája.
Apa meg felvette a telefonjával a vizsgálat egy részét. Ha gondoljátok elküldöm a linket, és megnézhetitek. Kíváncsi lennék, ti látjátok-e, hogy fiú!?!? :D :lol:
bobóbaba
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkitől a bókokat!A kukisom is köszöni! :wink: :lol: :lol:
Lányok,most rövid leszek,le kel feküdnöm! :cry: Ugyanis tegnap este óta fájdogál a méhem és a pocim! :cry: Remélem csak a méhem nő,azért! :roll: :shock: Honap délután úgyis megyek a nőgyógyászhoz vizsgálatra,majd mondom neki.

Sztercsi!
A "3 kerekű űrsikló" -n nagyot nevettem! :lol: :lol: :lol:

Betty!
Drukk a holnapi uh-hoz! :lol: És ha jól esik,bőgd el magad nyugodtan,ha meglátod a picúrod! :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Bobóbaba!
Persze,hogy lehet látni az arcocskáját! :lol: :lol: :lol: Cuki! :) :wink:
Rakd fel a linket!Én kíváncsi vagyok rá! :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


bobóbaba
 
 


sziasztok!!!
Mi ma megnéztük a házat......amit nem veszünk meg mert nem is akkora mint aminek hirdetve van.....de....ami szar benne hogy főutvonal van a ház előtt járda egyik oldalon sincs......de azért találtunkk olyat ami kész van....csendes utcába......szóval megnéztük azt is....nekem nagyon tetsziik.........remélem az jó lesz páromnak is.még vacilál....délutáán hívja az ingatlanost...
ma kb 5 km-t gyalogoltunk....nagyon elfáradtam....még a hasam is bekeményedett.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska: Vigyázz magadra, és pihenj sokat. Reméljük minél előbb megtaláljátok a minden szempontól nektek megfelelő házat.
bobóbaba
 
 


köszi!bízunk benne!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bodóbaba,
kiságyas link jöhet! :P

Screen,
szurkolok, hogy annyit hízzál csak, amennyit szeretnél!
:P (én most nagyon visszafogom magam, a hátsóm naon megnőtt :oops: )

Nitácska,
de jó, hogy költöztök! :P
Nálunk ez óriási viták forrása :oops:

Holnap megyek az AFP leletért, és 11-től UH :P

tillidian
 
 


nitacska007 írta:sziasztok!!!
Mi ma megnéztük a házat

Szia Nitácska!
Hol néztetek házat?

Kép
Kép
vcsibe
 
 


szigethalmon.......jó környék......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nitacska007 írta:szigethalmon.......jó környék......

Ja, én is hallottam már, hogy egész jó kis városka... :lol:
Csak nem szomszédok leszünk? :D Itt az utcában is építenek pont egy házat. Vállalkozó, eladásra.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Till: itt a link: http://www.tikotiko.hu/agyak.html
Holnapra meg természetesen megy a drukk!!! :D
bobóbaba
 
 


vcsibe melyik utcába laksz? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Csajok,

Itt vagyok én is csak olvasó üzemben. Mindenkinek gratula a kisfúkhoz és kislányokhoz.

Mi ma voltunk 18 heti uh és KISFIÚNk lesz. Nagy az öröm. Légyszi Monica a táblázatot szinezd be nekem. És Marcell lesz a neve. :D :D

Kép
gmelcsi1
 
 


melcsi hurrá!!!!!!!!!!!!!!gratula!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Melcsi gratula!!!
bobóbaba
 
 


Sziasztok!

Babakocsi: Gina ugy latom le lettunk egy kicsit szavazva. :oops: :(

Andi
En nem szivesen. :roll: En se orulnek neki, ha valaki az En kepeimet tenne fol, igy en se teszem a gyerekeimet fol. :oops: :roll: Lehet, hogy rigolya, de akkoris.

Screen
Kollega. :lol: :lol: :lol: :lol:

Betty
En fognam a gyereket, azt mennek. Ha nehogymar Te meg a Iliasz ne lassatok vilagot, csak mert O llusta. :twisted: A Csaladodrol nem is beszelve...halistennek mi mindketten menosok vagyunk a Parommal.

Sztercsi
Ha 95%-ra mondta, akkor az sztem lany. :wink: Bar ahogy latom, te kisfiut szerettel volna? :lol:

Sziszko
Jobbulast! :wink:

Nita
Mert koltoztok el ht.-rol? :roll: Szerintem nagyon jo hely.Szep is, nyugis is.

Melcsi
[color=blue]Gratula Marcellhez![/color] (pedig szinte biztos voltam h kislany lesz. :oops: )

Tilli
Holnapra neked is +++++++++++++33
Vendég
 


monica ugy néz ki mégse költözünk....párom megint csak hülyítet a költözéssel........... :cry: :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziasztok!

Én még új vagyok itt, most regiztem.
Én is októberre várom a babám.
anyabebi
 
 


nitacska007 írta:vcsibe melyik utcába laksz? :lol:

Vosztok utca

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is,csak inkább olvasgatok,mint írok.... :roll:
Monica: köszi,h beírtál a tábliba...

Szopipárna: bnőm ajánlott egy oldalt,szopipárnát varrnak,meg ágyneműket,sztem elég jó áron: www.szopiparna.hu

Gratulálok a Kisfiúkhoz,csajszikhoz!!!
Monica: dobsz egy táblit,már elvesztettem a fonalat,h hány lány,hány fiú nálunk....

Kép
jovana
 
 


Bobóbaba
Gyönyörű az ufócskád :lol: :lol: :lol: :lol:
(bocs :wink: )
Vendég
 


És betöltöttük az elméleti félidőt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A gyerekeim már valószínűleg kevesebbet lesznek a pocakban, mint eddig... :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Őzike!
Köszi, sikerült! Pedig nem szoktam ilyen kuka lenni :oops:

Sziszkó!
Nekem ma reggelt fájt. Rendesen megijjedtem. Magne B6, fekvés és most már egyre jobb. Már majdnem hívtam a dokit. De Törpivel beszélgettem és megmondtam neki, hogy vigyázok rá. Vszinű nőnek a lurkók!

Bobóbaba!
Szépek ezek a kiságyak. Jelenleg azt se tudom milyen kellene. Azaz pelenkázó megoldva, úgyhogy csak ágy. De ezeknek is van áruk!

Monica!
Én mindíg kislányos voltam. Csak rózsaszín! Csak megijjesztettek, hogy ne éljem be magam a kislányba. Hátha elbújt az a kuki valahol.

Anyabebi!
Üdv!
Vendég
 


Halihó!!

Gratula az új kiskukishoz,és kisnunishoz!! :wink: :D
És persze a jó eredményekhez is. :D

Bobóbaba!

Nagyon jó a felvétel a fiadról. :wink: És hát igen!! A kisfiússágát nem lehet nem észre venni! :lol: :lol: :lol: :lol:

Twinsmomma!

Neked is gratula a hélidőhöz. :D És reméljük még olyan 17-18 hetet benn maradnak a bébik. :wink:

Csajok!
Ti hogy bírjátok ezt a hidegfrontot? Én olyan vagyok mint akit fejbe vágtak. Aludnék egész nap. Persze a kislányom meg ilyenkor a legaktívabb. :roll: :lol: Hát fordítva vagyunk bekötve. :D Lehet pont front hatására fog beindulni majd a szülés ha eljön az ideje....

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Sziasztok csajok,

Köszi mindenkinek.

Monica, mi is meg voltunk győződve, hogy kislány, de tegnap ott lóbálta a fütykösét. :lol: :lol:

gnemoni, de jó neked hogy már így érzed a kis drágát.

Nita, hogyhogy nem költöztök? Miért gondolta meg Apa magát?

Lányok van még aki nem érzi a picit, mert én rendesen be vagyok tojva, hogy még nem érzem.

Kép
gmelcsi1
 
 


Tilli, nálam csak azért volt érdekes a lepény-kérdés, mert 13 hetesen hátsó, 18 hetesen mellső falinak írták a leleten. Érdekelt, hogy akkor hogy is van ez? De valszeg 13 hetesen elírták…

Bobóbaba, megnéztem a videót is, tök cuki a kisfiatok!

Nita, pihend ki a sok járkálást! Azért ekkora séta ilyenkor már elég megterhelő! :shock:
Drukkolok, hátha mégis meggondolja magát a párod a költözéssel kapcsolatban! :D

Melcsi, gratula a kis Marcihoz! :D

Anyabebi, üdv itt!

Monica, köszi a gratulációt a félidőhöz. Minden héten fotózunk, ezt pont elfelejtettük. :evil:
De itt a pocakom 20 + 1-nél.
Gondolom, azért ilyen kis csúcsos, mert a kis törpém még keresztben van. :wink:

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Nita
Sajnalom, akkor,hogy megse koltoztok, ha ennyire szerettel volna. :(

Anyabebi
Udv itt es gratula!! :lol: Gyere es meselj magatokrol!! :wink: Van egy tablink is,mindjart dobok egyet, es meglatod,hogy milyen adatok kellenek! :wink:

Andi
Gratula nektek a felidohoz! :wink:

Sztercsi
Pedig a 95% kislany az mar kislany! :wink:

Melcsi
"Ott lobalta a futykoset."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Judy
NAgyon szep,formas poci. :wink:

NA akkor dobok egy tablit Jovana kedveert. :lol:
Vendég
 


Kép


Akinek sargaval van a neve, az elveszett baranyka es keretik egy "itt vagyunk, minden oke"-val jelentkezni!!
Vendég
 


Monica, köszi a bókot! :D

Húúú, de szép színes ez a tábla!
De inkább kék...
Kiscsajszik, tessék belehúzni, még mindig van esély kiegyenlíteni az arányt. :lol: :lol:
Vendég
 


Helló!

Monica,nem vagyok ám én elveszett bárányka,csak egy hétig Debrecenben nyomultunk megint net nélkül!!!!
Most éppen visszaolvasok!

Kép
Kép
zanikó
 
 


hali!

Érez valaki szeméremcsont környéki fájdalmat? Két napja érzem, de egy kicsit korainak tartom még. :roll: Van valakinek ilyen érzete rajtam kívül?

Táblába küldtem az adatokat.

Anyabébi: üdv itt. Gyere minél többször.

Bobó: a kisfiú ismertető jegye egyértelműen látszik. :lol: :lol:

Kép
Kép
tündér09
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: