Új privát üzeneted érkezett!

barbamami:köszi :)
bimbó: Nekem nagyon kirepedt anno a mellszívótól,de frankón vérzett,alig akart begyógyulni :cry: Én is próbáltam germastannal,de semmi :x Bepantennel kentem és hagytam szellőzni,1-2 csepp anyatejet is kenhetsz rá és hagyd megszáradni rajta :)

dojka:Már ilyeneket csinál???Boti még nem ül magátol és nem is mászik :shock: Kíra 6 hósan már ment a komppal :cry: Tudom,hogy minden gyerek más,fiúk lustábbak.......de olyan rossz :?

Viszpont ma történt 2 jó dolog is velem :)
1;Kíra kimondta a "r" betűt,igaz csak úgy,hogy ha szó közben van.pl:korcsolya. A Gábor-t már nem tudta :roll:
2;Végre sikerült neki áttekerni a pedált a cangáján :lol: :lol: :!:
Vendég
 


Sziasztok,

Köszönöm a kedves fogadtatást... most sokat nem fogok írni, mert leragadnak a szemeim... de ígérem bepótlom. Egy lánykám van, aki 4 éves lesz mostanság és egy kisfiam, akivel csatlakoznék... :-)

Colonix helyett simán van egy csomó más olcsóbb megoldás. Én sav-bázis teát iszom és egy jentschura nevű gabonakását fogyasztok mellé, ezt is nagyon jól lugósít.

Mellsebesedésre: sima körömvirágkrém nekem nagyon bevállt még anno.

Jó pörgós lett a topic...

Manocskák: innen is gratula... mindenhol összefutunk. :-)

Kép
Kép
johanna1975
 
 


johanna
Milyen kicsi a világ igaz?
Amúgy mi van veled mostanában?

Nekem akkor sebesedik ki a bimbóm amikor a gyerekeket szültem és elkezdtek szopizni.
De aztán elmúlik és minden rendben van, később már nem szokott kisebesedni.

manocskak
 
 

 
 

SZiasztok!
Vagyunk, jó sűrű volt a hétvégém :)
Kriszti: nem sírtam. Érdekes, mert Mesinél igen, meg minden évzárón, de most nem is éreztem semmi ilyet. VÉgtelenül büszke, vigyorgó anyuka voltam, mert Zaza annyira együttműködő volt, mint még soha. Verset mondott gyönyörűen, magától megtanult egy meglepetés verset az óvónéniknek (értsd: kinyomtattam neki a verset, leült, és megtanulta, kb. köpni-nyelni nem tudtam a döbbenettől), átadta az ajándékot az óvónéniknek, vigyorgott, mint a tejbetök :)
Viszem oviba az iskola végéig.

Barbamami és Többiek! A bodzaszörpről apropó: a hétvégén akácvirág szörpöt ittam :D Ugyanúgy készül, mint a bodza, csak akácvirágból. Nagyon finom :D

Dóra: nagyon ügyes Encsike :)

Saci végig"mászik" az ágyon, ha leteszem, múltkor a játszószőnyegről a vasalódeszka alatt kötött ki (kb 2 méter). Ő már forog, kúszik, éééééés képzeljétek, a szám tátva maradt, négykézlábra állt egy pillanatra a hétvégén! Igaz, összecsuklott, de többször is megcsinálta.
Barbamami: nekem nem vérzik, de nagyon fáj, mert Saca rendszeresen harap :( Eddig semmi nem használt, igaz, hámsérülés nincs, "csak" összezúzta :(

Csípőkontroll: 6 hetesen az első, a második meg 3-4 hónaposan. Mi most készülünk a másodikra.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Délelőtt barátnőztünk, hazafelé a gyerek belefőtt a kocsiba. Hülye útépítés!!!! Ráadásul az én kocsimban kicsit jobban előre dől a hordozó, szóval szegény Kobold feje a térdét verdeste, mikor bealudt. De a héten érkeznek a nyaktámaszok, addig csak kibírjuk :)

Hétvégén megkóstolta a sütőtököt, hát nem fogom erőltetni. Egyrészt, mert nem ízlik neki (az eddigieknél látszott, ha igen), másrészt fáj tőle a pocakja, és keserveseket pukizik tőle. Mondjuk én még a szagát is utálom (a töknek, nem a pukinak, na jó, annak is :lol:)
Ma ebédre bepróbáltuk a répát, na az ízlett neki, csak úgy tolta befelé :)

Tegnap "randiztunk" apával, ebéd után elvittük Kristófot sógornőmhöz, mi meg elmentünk moziba. Nagyon jó volt, de furi is kicsit. Viszont marha nagy mákunk volt. Vége lett a filmnek, aztán én még akartam balzsamot venni, mert elfogy ,és útban a dm felé bemondták, hogy mindenki hagyja el a Duna Plázát :shock: :? (tényleg, nem tudja valaki, hogy mi volt?). Hát, elgondoltam ,hogy mi lett volna, ha a film közben szólnak. 8 hónapja nem voltunk moziban és lassan fél éve nem voltunk kettesben apával :twisted: :twisted:

Csőrös pohárral is ismerkedünk, még nem igazán jött rá, hogy mire való, viszont a szelepes etetőjéből nyeli a vizet, mint kacsa a nokedlit :lol:

Csöre: azta, milyen ügyes Saci :shock: :D ! Kristóf lusta forogni, de már kúszna, sőt, ő is próbálkozik a négykézlábadozással :lol:

Barbamami: annó én is Bepanthennel kentem a cicit, de nagyon nehezen gyógyult be :(

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Melyik az a szelepes etető, Gabi?
Én egyelőre még várok a hozzátápival, de nem tudom, meddig állok ellen, mert Saci lassan szétszed egy kis "normális" kajáért :roll: :lol: A vizet persze nem nagyon itta, tegnap kínáltam, de nem ízlett neki. Azért szopogatta egy kicsit.
Négykézláb: ez még nagyon-nagyon korai, olyan 7 hónapos kor között normális, nem is tudom, hogy csinálta. Az izomzata még nagyon gyenge hozzá, nem tudja megtartani magát, azért is esett rögtön vissza, és vágott büszke babafejet :D
Ó, kettesben Apával, nem is emlékszem mikor volt :roll:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Halihó !

Lencsikénk 5850 g :) Kerekedik szépen.

Zsófival a jó idő tiszteletére ráálltunk a pelusnélküliségre, próbálkozunk a szobatisztasággal. MA eddig 4 pisilés volt és az egyik előtt volt egy kis bepisilés, de mikor megérezte sikerült visszatartania a többit és az már a wc-be ment... :lol:

Kicsit átalakítjuk a konyhát, ez minden időm és energiám elveszi...

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 


Dóra.
Szia. Szép súlya van már Enikőnek. A Joel is már kezd kilábalni a torok fájásból, csak most éjjel nem akar aludni, 1-1,5 óránként kel föl. Viszem őt úgyis vissza a dokihoz, majd megkérdezem tőle, hogy mit csináljak esetleg, a nagyobb fiuknál, csak fogzáskor volt ilyen, lehet, hogy az miatt van, ki tudja.

manocskak
 
 


Dóra: milyen szépen gyarapodik Encsike :D Zsófi meg nagyon ügyes :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Kép Boti haja menő:)!!!! Kép Ez most enni való????? Kép husi-golyó Kép Sárkány eregetéskor Kép Ha nevetek,kiszeded?????csííííííííz
Vendég
 



Borcsi: nagyon helyesek a gyerekek! Boti mekkora :shock: mindjárt elszalad :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Egy kicsit eltűntem... :oops:
Ahogy olvasom mindenki jól van és szépen gyarapodnak a bébik :wink:
Mi is jól vagyunk,csak nagyon sűrű heteink ,hétvégéink vannak :roll: Most hétvégén pl lagziban voltunk :) (majd teszek fel a gyerkőcökről képeket)Bence végig aludta a polgári esküvőt :) A menyegző a Tisza parton volt.Csodaszép volt!Mellettünk a Tisza,a fákról fújta a szél a pihéket...Bence teljesen kész volt :D Annyira tetszett neki a sok fa,hogy alig bírtuk fogni,úgy "repkedett" a kezünkben :lol: Vacsora előtt megfürdettük úgy mentünk vissza és hajnali 2 óráig bírta :P Jázmin lányom 4 órakor jött haza!
Ma meg megyünk a suliba,mert babakocsi toló verseny lesz :P

Megyek mert felkelt Bence :?

Még leszek..legalábbis remélem :wink:


Kép
tünde733
 
 


Sziasztok!

Nagggyon meleg van!
Elég szomorú vagyok, mert enyém apa holnap elmegy a Szigetközbe pecázni és csak vasárnap jön haza :( Tudom, hogy ez nem sok idő, de amióta Manó megvan, azóta még nem volt olyan, hogy ne aludt volna itthon...
Mondjuk itt lesz addig anyukám, annak viszont örülök.

Csöre: a Medelának van ilyen spéci etetője, azóta használjuk, mióta Kristóf tápizik is (kb. 4-5 hónapja)
http://www.medela.hu/Specetetok/haberman/frames.htm
Erről már tudja, mire való, így a vizet is könnyebben fogadta el belőle :) És nagyjából már egyedül is tudja fogni :)

Dóra: nem tudom, hogy a foga miatt van-e (bár a nyálzáson meg rágáson kívül nincs más jele, hogy jönne :P), de már nem az első eset volt, hogy valami nem tetszett neki az úszásban. Ha véletlenül víz megy a szájába-orrába, onnantól kezdve számára vége az órának. Legutóbb velem volt bent, se én meg még bénáztam egy kicsit, és megmerült :oops:, szóval nem volt sikerem. Szerintem nem fogom erőltetni.
Szépen gyarapszik Enikő és Zsófinak meg gratula, hogy ilyen ügyi :)

Borcsi: tök jók a képek! Boti tényleg nagyon nagyfiú már :)

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Tünde: gyere gyakrabban :)
Édes lehetett Bence, ahogy repked a fáknak :D Saci nagyon hozzá van szokva, a szokásos "vagyok" arcával szemléli :D

Gabi: ezt nem ismerem...
Itt is meleg van :( bent szerencsére tűrhető (22 fok).

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


sziasztok!

Csak gyors bekukk holnap talán leszek!
Manóval ma voltunk a 6hós kontrollon és teljesen elszomorodtam. 3hét alatt 160g :? :? :? . Most 7400g és 66cm. De a doki azt mondta hogy ne aggódjak :cry: :? .

ki készít ez a meleg!!!
Na most megyek fürdetni, majd holnap jövök(remélem tudok)!

Kép

Kép
kbeya
 
 


Bea: ha a doki mondja, ne aggódj! Ha nem akar enni, nem tudod megtömni, ha erőlteted,a későbbiekben táplálkozási zavarai lesznek (kórosan sovány, vagy dagi lesz). Amíg jó kedvvel eszik, add neki, nem fog éhen halni, vagy elfogyni :wink: Egyébként is, ebben a korban lelassul már a gyarapodás a sok mozgás miatt. Egy 6 hónapos gyereknek a 7400 g teljesen jó. Saci nem lesz annyi, azt már most látom (ahhoz 2 hónap alatt 1100 grammot kéne hízni, az meg nem fog menni... a múlt hónapban is csak 500 grammot hízott, és mindenki elégedett volt vele).

Fürdés: jaj, nekünk is meg kéne ragasztani a medencét, meg jól feltölteni....

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Mennyi szép gyerkőc kép... én is igyekszem majd feltenni róluk.

Magunkról annyit, hogy sajnos hamarosan az egyedülálló anyák táborát fogom népesíteni. Miénk apa meggondolta magát és mégsem ilyen lovat szeretne magának. :cry: :cry: :cry: Nagyon nehéz lesz két kicsivel, de valahogy majd csak megoldódik. A lányom ovis, tehát ő már elég nagy ahhoz, hogy felfogja mi történik most vele. A kicsi pedig egy kis buddha, ő olyan nyugis, hogy nem is értem.

Dani tegnap volt mérve és 3 hósan 6 kg és 63 cm, ez szép nagy számomra, mert Fanni kb. 7 hósan volt ekkora. Ő pici manó volt.

Szép napot mindenkinek

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Johanna: sajnálom :( kitartást, és sok erőt kívánok!
Dani tényleg szép nagy :D Saci 4 hósan volt 63 cm :)
Várjuk a képeket :wink:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Johanna:Ez szörnyű :( :( :( :(
Mi a baj?Ha nem vagyok indiszkrét??Bár gondolom szeretnél baszélni róla,ha megemlítetted!!! :roll:
Tudhatunk valami közelebbit?
Mennyi ideje vagytok együtt,?.......

Tudjátok mit nem értek????
Egy kapcsolat nyílván nem 4-5 hónap alatt megy tönkre.
Miért vállalnak mégis babát a párok,ha már válságban vannak???
Na vedd személyeskedésnek Johanna,de sok ilyen párral-családdal találkozom sajnos. :(

Képzeljétek Botika magától ül!!! :lol: Olyan boldog vagyok,meg szomorú is picikét :? Úgy vártam,hogy magamhoz ölelhessem,mikor még a pociban volt.Most meg?????7 hónapos,ül...Lassan csajozik,és itt hagy engem :cry: :cry: :cry: :cry: :twisted:
Vendég
 


Borcsi: szerintem bárkinek elmehet az esze pár hónap alatt is :roll: és simán lehet, hogy ez egy forrófejű döntés volt, és ezerszer megbánta.
Ülés: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: inkább ölülj, hogy ügyesedik :wink: és légy büszke rá, ha fürtökben lógnak róla a csajok :wink:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Borcsi: sajnos nem tudtam, hogy válság van, ha tudom, akkor nyilván nem vállaltam volna. Én úgy tudtam, hogy minden rendben és ráadásul még közösen is szerettük volna a babát... szóval nem csak becsúszott. Persze erről a párom most mást mondana, de tudod, ha nem szólnak, akkor nem tudom,hogy baj van. És én ezt tartom az ő részéről a legfelelőtlenebbnek. Ugye most pedig feláll és elmegy, én pedig nevelhetem életem végéig a picikét. :-) Amit egyfelől nem bánok, mert imádom és gyönyörű és már vissza nem csinálnám..... de ha tudom akkor nyilván másképp alakítom. Voltak viták, de hol nincsenek? Ráadásul én azt hittem, hogy boldog mellettünk, úgyhogy nagy arculcsapás ez nekem az élettől. De az élet nem áll meg, megy tovább és most már ebből kell kihozni a legjobbat... sírtam eleget, most már boldog gyerekeket szeretnék nevelni.

Boti nagyon ügyes... egyébként én is annyira vártam Danit és most olyan gyorsan nő, pedig néha olyan jó lenne, ha még nagyon sokáig pihe-puha baba lenne.

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Johanna: igen, valóban nagy felelőtlenség a részéről, remélem, ha már bevállalta annak idején, azért nem fog hátat fordítani a kicsiknek.
Pihe-puha babák: :D Zaza már majdnem akkora mint én... múltkor, amikor éppen elbeszélgettem a fejével, eszméltem rá, hogy nemsokára ő lesz a nagyobb :shock: :lol: már most akkora a feje (amivel éppen elbeszélgettem), mint az enyém :roll: igaz, én kisfejű, ő nagyfejű (ketten együtt Kisfejű-Nagyfejű Zordonbordon :D)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


csöre: :lol: :) :lol: :wink:
Igen tudom,csak olyan gyorsan nőnek,picit lassíthatnának :? :shock: :(

Johanna:Persze,gondoltam,ne érts félre.Csak számomra hihetetlen,hogy nincsenek jelek.Nálunk is megy a veszekedés bőven, a szex miatt :oops: :? :roll: de tudom,hogy nem hagyna el minket......bár nem is biztos.Épp most mennek szét a barátnőmék ugyancsak szex miatt,de anyósáék megzsarolták,hogy elveszik a kisfiát.Hiába mondtam neki,hogy anya az első.Tud rendes,tiszta körülményeket teremteni a babának,nem iszik,nem drogos,akkor nem tudják elvenni tőle.De beparáztatták és visszamegy a férjéhez.Náluk már legalább 1 éve meghalt a kapcsolatuk :(

Tehát voltal már rég jelek.Nálatok mi történt,egy 3 személy esetleg???
Vendég
 


Sziasztok!

Johanna: Sajnálom nagyon. :(

Borcsi: ez a rohadt szex!!!! :lol: :lol: :lol: nálunk is emiatt megy a vezsekedés :lol: :lol: :lol: !! Csak akkor kapok egy kis törődést, meg szeretetet ha minden nap van, ha nincs akkor bunkó és szemét velem :twisted: :twisted: !! Most kb. ez megy egy hónapja, mert megmondtam neki hogy amíg nem kapok egy kis szeretet addig semmi és azóta is csak azért bújik oda hozzám, de én nem engedek! :twisted: :twisted: :lol: :lol: De azért engem nem kicsit felőröl az egész :cry: . Nekem is hiányzik, de az is hiányzik hogy velem legyen. :cry:

Csöre: Én is ettől félek már előre hogy mi lesz egy pár év múlva amikor már magasabb lesz mint én és majd megpróbálom őt nevelni :lol: :lol: :lol: .
Most már jól eszik Kristóf és ezért sem nagyon értem hogy miért csak ilyen keveset hízik, de az is igaz, hogy meg sem áll, ha fel van. Már kézben el sincs, csak a földön vagy a járókában ahol van tér és tud mozogni.

Gabi: Kristóf imád úszni. Igaz nem mindig megyünk,attól függ hogy fáradt-e, mert van hogy látom hogy mindjárt alvás lesz és akkor csak azért nem fogom őt fent tartani, de ha jó kedve van akkor imádja. Már most itthon is egyedül pancsizik. Mi csak ott vagyunk felette.

Na megyek még kisütöm a palacsintákat mire apa hazaér. Bezzeg én mindig a kedvében járok . :twisted: :twisted:

Kép

Kép
kbeya
 
 


Bea:Igen,nálunk is ez van+én nekem abszolút nem hiányzik :oops: :roll:
Én is mindig a kedvében járok.Azt főzöm amit szeretne,sütök....MAjd csak lesz valami :?
Vendég
 


Hát lányok...jobban szeretem, ha csupa jókat olvashatok rólatok... :?

Johanna:légy továbbra is ilyen erős! :roll:

Rólunk: már Benedeknek is kint van a két alsó foga :D és elkezdtük vele enni az almát (reszelve, pépnek) Elsöprő sikere van az első falat óta - amúgy egy ideje minden kajcsit kienne a kezemből :wink: , úgyhogy érdemes volt várni erre az érdeklődésre.

Tegnap Bálint is elballagott az oviból: egyik szemem sír, a másik nevet - még a jövő héten viszem, aztán szerintem júniusban már nem, és soha többé nem lesz már ovis. Lezárult egy szakasz az életében/életünkben - és jön a nagy "ismeretlen" - végülis szülői szemmel nézve az iskola nekem is az.

Jó, hogy itt ez a jó idő, a fiúk élvezik az udvart :D Benedeket a kis trambulinra szoktuk fektetni kint az udvaron (letakarom egy pléddel a trambulint) és élvezi, hogy ring alatta, ahogy mocorog - persze folyamatosan ott kell mellette lenni :wink:

Csöre: érdekes, hogy írtad, mekkora feje van Zazának. Bálintnak meg olyan picike a feje :shock: az 50-es baseball sapka még nagy rá!!! Egyforma méretűt hord Dáviddal :o - a bébi osztályon találni rávalót. De nagyon szép azért a feje :wink: (bár már írtam azt is, hogy nem egy nagy termetű gyerek)

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina
 
 


Kriszti: 54-es a feje, és az enyém is :? :lol: :lol: :lol: De ő az én oldalamról is, és Apus oldaláról is örökölhette :D

Jó hétvégét Lányok!

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!Vagyis jó estét mindenkinek :D

Johanna:Kitartás! :roll:

Csöre:Bencét én is úgy hívom,hogy:a kis nagyfejű :lol: Olyan kis pufi hörcsög feje van.a testéhez képest elég nagy :lol: :lol:

Nálunk is gond van a szexel :oops: Ahogy Borcsinál is,nálam se igazán hiányzik :oops: :roll: Vagy mit tom én... :roll: néha jó lenne,de.... :roll:

kriszti:Gratula a fogacskákhoz! :wink: Bálintnak pedig sok sikert,kitartást a sulihoz :) Neked meg sok sok türelmet hozzá :D

Megyek,mert még ezer dolgom van :? Holnap strandra viszem a kölköket,Apa nélkül :?
tünde733
 
 


A miénk Apa is dolgozik ma :?
Tünde: igaz nálatok már nagyok a nagyok, de egyedül bevállalod a strandoltatást?? :o Elismerésem :wink:

El sem hiszem: éppen csend van. A kicsi az ölemben üldögél, Dávid kapott filctollat, az most teljesen leköti. Bálint pedig legózik.
Amikor Benedek megszületett, és hazajöttünk a kórházból, álló nap egymást cibálták, aztán lenyugodtak.
Most talán még durvább a helyzet, mint akkor: ököllel ütik egymást, harapnak, csípnek :shock:
Dávid rengeteget hisztizik, mikor a legszebben beszélek vele, akkor is :shock: Néha teljesen kiakadok. Szóval ezért örülök, hogy most ilyen szépen játszanak. De az is biztos, hogy nem mernék programot szervezni velük - Apa nélkül.

Bálint fiam új hobbija az íjászat :? Kipróbálta néhány hete egy lovas rendezvény alkalmával, és beleszeretett. A zsebpénzéből (na azért ki kellett egészíteni) vett egy sportíjat, és ha Apa ideje engedi, akkor gyakorolgat.

Na azt hiszem mehetek pelusozni...

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina
 
 


Sziasztok!

Apa csütörtök óta horgászni van, holnap jön haza, úgy hiányzik :oops:
De itt van anyukám, kiunokázza magát, addig én tudok dolgozni kicsit.

Felnövés: az én kicsi babám sose fog, és kész :twisted: :oops: :lol:

Szex: nem tudom, szerintem valamilyen szinten függ attól, hogy visszaállt-e az ember ciklusa (legalábbis nálam tutira :oops:). Most jött meg először, és emlékszem, hogy az utóbbi 2 hétben mennyire "kívánós" voltam :oops:, viszont előtte sokáig egyáltalán nem (szerencsére apa türelmes fajta :))

Tényleg, szerintetek a tejtermeléshez van valami köze? Csak mert mióta megvan, azóta mintha több lenne a tejem :roll: (és szerencsére Kristófnak szinte fel se tűnt, hogy megjött, vagy csak nem mutatta :lol:)

Buksi: Kristófé 46-os :shock: Jókat kacarászok, amikor teszveszen sapira vadászom, és kiírják, hogy 1-1,5 éves gyerkőcre, fejkörméret 44-es :lol:

Johanna: erőt és kitartást kívánok neked. Csak halványan sejthetem, hogy mit érzel, nekem még így is rettentően hiányzik a párom :(

Ktiszti: éljenek a fogacskák. Nekünk szerintem sose lesz, még jele sincs :twisted:

Bea: én Kristóf is szeret pancsizni, csak az úszással nincs annyira kibékülve. :?

Kép

Kép
gabilany79
 
 


HAZAJÖTT AZ APAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Meglepiből, bár sajna volt rá rossz ok a társaságban :(

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Sziasztok!

Gabi: Ez érdekes hogy 44-es fejkörfogat 1-1,5 éves gyerekeknek, mert az én Kristófomnak 42-es és érdekes, mert sapiból neki még mindig a 0-3hósat hordjuk, mert a többi még nagy. :oops: :lol: Én általában a tescóban szoktam venni.
Nem tudom, miért nem szereti Kristófod a babuszit! :? :?

Kriszti: Gratula a fogacskákhoz. :lol: :lol:

Na mennem kell, mert manót el kell altatni. :lol:

Kép

Kép
kbeya
 
 


Sziasztok, vagyok ám én is, csak mozgalmasak a napjaim és az éjszakáim.
a Joel pár napja egymás után kétszer is átfordult a hasáról a hátára. :D :D
A babkocsiban eléggé szeret már ülve lenni, mert akkor többet lát a "nagy" világból.

manocskak
 
 


Sziasztok lányok :)
Boti feje:45cm. De nem látom nagynak,mert az egész gyerek hatalmas :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Képzeljétek ma tuti befejezik már a menyezetet :wink:
Majd teszek képet,ha átméreteztem :wink:
Mennem kell,mert pakol a drága,mindennek lekiabálja a fejét :lol:
Vendég
 


Fejecske: Sacáé is 42-es. És 0-3-as tesco-s sapit hordunk :wink:
Gabi: azért az a 46-os nem semmi :shock: Öcsém majdnem 2 éves kislányának ekkora :shock:

Móni: gratula Joelnek a forduláshoz :D

Kriszti: Sajnálom a hisztit :( nálunk azért ennyire nem durva. Én is simán elindulok egyedül 3 gyerekkel bárhová. Nagyon fegyelmezettek tudnak lenni (ha akarnak).

Borcsi: hajrá ház :D

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok

Vagyok én is csak általában olvasó üzemmódban.

Köszi a szép képeket, nagyon helyesek a babák. Már én is fotózgattam az enyéimet, csak még nem raktam fel a gépre.

Niki 68 cm és 7kg. Párom szerint már golyófejű, szerintem nem. Sajna már 3 hete kínlódunk az első 2 foga kijövetele miatt. Éjszaka is folyton felébred, ha meg fent van mindig enni akar. Így újra 7-8* eszünk 1 nap.

Szerencsére nálunk könnyen megy a hozzátápi, egyenlőre mindent szívesen eszik. Már 2 kaját sikerült kiváltanunk.

Ő is forog, háton kúszik ezerrel, így kaja után le kell kötnöm fél órát, hogy ne hányjon szét mindent.

Vikit is lemérték 116cm és 25kg. Iskolás méretei vannak.

Nálunk csak a mennyiség okoz gondot a sex-ben. Sajna jóval ritkábban van rá lehetőség, mint 1 gyerek mellett.

Az egyedülálló anyukákat nagyon sajnálom és minden tiszteletem az övék! Rettenet nehéz minden problémát egyedül megoldani. És anyagilag is sokkal nehezebb.

Nálunk is nagyfejűek a csajok. Vikié 52-es, Nikit majd lemérem.

Most rohanok.

Kati

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica
 
 


Katica: azta milyen ütemben nő Niki! :shock:
Viki se semmi :shock: A buksija is méretes :)

Buksimérethez: megnéztem Zazát, egy évesen volt 47-es neki. Több adat nincs (pontosabban most 54, de ezt már írtam). Azért az sem kicsi. Mesiről csak egy adat van, 5 éves, akkor volt 51,5. Most 53-as neki.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!
gyorsan bekukk és már rohanok is! :?

Örülök,hogy nem beteg senki és mindenki szépen fejlődik! :D
Mi is jól vagyunk,azt leszámítva,hogy Apát tegnap baleset érte :? Flexel csiszolta le a kerítést az valahogy beakadt és kiesett a kezéből.Ahogy forgott tovább belevágott mindkét térdébe :shock: A bal térdét 4 öltéssel össze kellett varrni,a másik térdéről csak ledörzsölte a bőrt :roll: Ebben a családban mindig történik valami :x

Megyek is amíg alszik Bence ,gyorsan főzök valamit!


Sziasztok!

Kép
tünde733
 
 


Sziasztok!

Tünde: Sajnálom a párod, de még szerencse hogy csak belevágott. Halottam már érdekes storykat a flexről. :? :?

Katica: Örülök hogy végre kijöttetek a betegeskedésből és hogy Niki így belelendült a növekedésbe! :lol: :lol: :lol: Én nem is tudom hogy bírnám ha még mindig fel kéne kelnem éjszaka :oops: :oops: ,igaz megszokás kérdése, csak abból indultam ki,hogy régen volt ilyen rossz éjszakánk mint ma. Manókám 1órakkor fel kelt és ordított egy fél órán keresztül,de nem jöttem rá hogy mi baja volt és utána meg fél 6kor felkelt igaz csak fél7kor evett.

manocskák: Gratula a forduláshoz!!! :lol: :lol: :lol: Mi is 4hónapos kora óta ülve közlekedünk, mert csak úgy van el a babakocsiban és csak úgy hajlandó elaludni is! :? :lol:

Borcsi: Várjuk a képeket!!!!

Na megyek szundítok és is egyet amíg Kristófom alszik! :lol: :lol: :lol: (ezután az éjszaka után muszály :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép
kbeya
 
 


JAJ!!!

Gabi: El is felejtettem!!! BOLDOG FÉLÉVET KRISTÓFNAK!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
kbeya
 
 



Sziasztok.

Gratula a babáknak :wink:
Botikám annyi puszit ad nekem,hogy az csuda.Csak ne marná le közben az arcom :wink: :wink:
Nagyon sírt me éjjel is,+kijön belőle amit eszik.Remélem nem lesz gond :shock: :roll:
Kép Itt teszik a profilt és a drótot a szigetelőnek Kép gipszkartonoznak Kép F1-et néznek,úgy esznek.Ez azért kemény!!! Kép Pici-Botika Kép Görkoris sindy
Vendég
 


Sziasztok !

Mostanában örülök, ha reggel a kávé mellett el tudom olvasni, amit írtatok.
Látom mindenki egészséges és szépen fejlődik a képeken meg gyönyörűek a gyerkőcök.

Elkészült az átalakított konyhám :) tegnap végre újra tudtam kenyeret sütni :) Jövő héttől meg nagyüzem, mert Máté befejezi az ovit a hónap végével... Ilyen nagy már a kisfiam :roll:

Zsófi 5 napja csak alváshoz és utazáshoz hord pelust, de itthon vagy lent az udvaron csak bugyit. Igaz néha még az eleje becsorog neki, de szól azonnal. Jól haladunk és elégedett vagyok a hozzáállásával.

Lencsi ma 3 hónapos, el se hiszem... emelgeti a fenekét, próbál fordulni és háton csúszik hátrafelé, így már helyet is változtat :)

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 


Sziasztok!

Manocskak: Egyetértek veled, az egyik ismerősömnek most 30-án lesz féléves és 3hete felállt a gyerek az ágyban,de itt a baba állt fel és nem a szülő kényszerítette, de sajnos én is sok olyan embert ismerek aki mindenáron azt szeretné, hogy az ő gyereke legyen a "legügyesebb" és kényszeríti a dolgokra! :? :? :? :roll: :roll: :roll:

Borcsi: Nagyon édes Boti és Kira meg igazi Sindy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ebben a rózsaszín szerkóban!!

Dóra: Nagyon ügyes Zsófi! Háát igen szalad az idő és is most eszméltem fel hogy Kristóf már emúlt féléves! :oops: És hogy a 18 évből már félév eltelt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!

Kristófom próbál felülni, de gondolom ez is sokáig fog nála tartani, mint mindennel 3-4 hétig próbálkozik mire sikerül :lol: :lol: :lol: .és a mászással is próbálkozik,hátra már néha tolat, de csak kúszva.

További szép napot nektek (igaz jön a szar idő :? :? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )!!!!!

Kép

Kép
kbeya
 
 


kbeya
Nekem a két nagyobbik fiam 6 hónaposan magától állt föl a kiságyban, amikor a Dávidot meglátta a doktornéni, hogy áll rám szólt, hogy miért állítottam őt föl és amikor meggyőződött róla, hogy magától áll föl, csak kikerekedett a szeme és elnézést kért, mert azt hitte én erőltetem neki az állást.
Mindennek eljön a maga ideje és úgy vagyok vele. Úgyis a gyerek érzi, hogy mire képes mit tud megcsinálni.
Hallottam tőlük, hogy a szomszédasszonyuknak a gyereke már 9 hónaposan elindult egyedül, hihetetlen számomra, így meg sem mertem kérdezni, hogy azt is biztos erőltették a szülei.

manocskak
 
 


Manócskák
nem biztos, hogy erőltették...
nekem Máté magától járt már kapaszkodással karácsonykor, pedig májusi... vagyis 7 hónapos volt :shock: mondjuk nem engedtük neki, hogy sokáig sétálgasson, de felkapaszkodott bármire, felállt és lépdegélt szépen
Zsófi is járt kézen fogva már karácsonykor, de ő ugye februári tehát 10 hónapos volt már

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 


Sziasztok!

Manócskák:Az én első fiam István 10 hónaposan magától járt,bilibe kakilt,és 1 évesen locsoló verset mondott! :D Mondjuk csak egy mondatos volt,de mi nagyon büszkék voltunk rá :D Sosem erőltettük semmivel.Kb 5 x elmondtunk neki egy kis mondókát ,versikét és Ő meg is tanulta.Nagyon okos gyerkőc volt.Most meg???Pffff ..lusta kamasz :lol: Noszogatni kell,hogy tanuljon :x
tünde733
 
 


Nekem testvérem 8hónaposan elindult és beszélt :shock: :shock: !Én meg még 2évesen sem szólaltam meg! :oops: :oops: Már anyumék azt hitték hogy nem is fogok beszélni.
Sok olyan gyerek van aki hamarabb csinál valamit mint kéne, de ez nem baj,mert ők tényleg tudják hogy mire képesek, de azt elítélem amikor valaki kényszeríti a gyermekét hogy ezt, meg azt csinálja, hogy "lekörözzön" más gyerekeket.
Én Kristófomat hagyom, hagy csinálja a maga tempójában úgyis tudja hogy mikor biztonságos neki az amit csinál.Most is olyan jókat szoktam rajta nevetni amikor próbálkozik, de hagyom hogy magától jöjjön rá hogy hogy is kell :lol: :lol: .

Kép

Kép
kbeya
 
 


tünde
Tudod én azt nem felejtem el a Dávid fiamnál (ő akkor 5 éves volt) amikor kérte, hogy írjam le neki a nevét, én persze nagy nyomtatott betűkkel leírtam neki, hogy "DÁVID". Ha rajzolt valamit aláírta "DVAID VAGY DVÁID".
Jól írta a nevét csak megcserélte a betűket.

dojika
Ezt végül is én nem tudom, csak tudod nem akarok faj gyűlölő lenni, ezért elnézést kérek mindenkitől, de ez egy cigány család.

Tudjátok, nincs velük semmi bajom, de elég szépen átverték egyszer a párom fejét (akkor még nem ismertük egymást a párommal, mondtam is neki, ha már akkor ismertem volna biztos nem engedem neki amit csinált).
Mivel már akkor is tartott disznókat, oda ment hozzá az egyik cigány család sírva, hogy nincs mit enniük és nem-e tud neki adni a párom disznót amit levághatnának, hogy legyen mit enniük, és ha megkapják a családijukat kifizetik.
A párom persze jó szívű és odaadott nekik egy disznót (hiszen a gyerekeket nézte) meg is egyeztek az árában.
De aztán a páromnak úgy kellett átmenni hozzájuk, hogy fizessék ki, mert nem kapott volna egy fillért sem. Kb 45-50 000ft-ban állapodtak meg és abból jó ha megkapott apránként 25-30 000ft-ot.
A mai napig nem fizették ki rendesen, de már úgy van vele a párom, hogy nem is foglalkozik vele, ők sajnos ilyenek.
Én akkor mondtam neki, amikor ezt mesélte, hogy ha én itt lettem volna nem adtam volna nekik oda egy egész disznót esetleg egy kis húst.
Azóta is próbálják a páromat ilyen hasonló téren kihasználni, de mivel én itt vagyok és ilyen téren megbeszélünk mindent nem engedem, hogy ilyenbe bele menjen.

manocskak
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?