Elveszett netnélküli bárányka jelentkezik!
Bocsi, de nem volt netünk kedvem meg nem sok volt netes helyre caplatni...
Először is GABY!!! Nagyon ügyik voltatok a szülésnél!!! És kitartást a szopihoz!!! Ne add fel, menni fog!!! Gratulálok Máté babához!
Lili! Neked is gratula a szépen erősödő teszthez!!!
Mofly, ezerrel drukk!!!!!!
Kata, ballagás... Rohan az idő... Pont ezen gondolkodtam a minap, hogy ha elkezdődik az ovi, egyszer csak azon fogom kapni magam, hogy érettségi ajándékot keresek Neki...
Nagyon csini... Dávidnak nem tettek fel lefordulás gátlót? Én is ágycserézni fogok nemsokára, de szerintem Bende tuti lefordulna, katasztrófa amit művel az ágyban... Sajátban, mellettem egyaránt. Van, hogy úgy alszik el (szó szerint) hogy a lába a számban van... Erről le fognak szokni egyszer????
Ja, 12. heti UHn minden ok volt, nyaki redő 1,5 mm. Vérvétel (kombinált teszt) eredménye pénteken lesz meg.
Zsófi!!!! Kitartás babákoknak!!!!! Tuti bent tudják tartani a dokik!!! Nyugi, pihi!!!!!! Sok puszi!!!!!!
Fencikém, nem hívtál, vagy mi voltunk udvaron... Na mindegy, ma beszéljünk este... el kéne mennem tescoba is, nincs kedvetek??? Vagy sétáljunk inkább egyet? Na mindegy, megbeszéljük.
Fogammal megszenvedtem, gyökértömték, rátömött ideiglenessel, bedurrant itthon (persze 7végén) kikapartam a fél tömést (azt mondta doki jól tettem), szó szó enyhítette, de továbbra is fájt, visszamentem, nem tud semmit tenni, várjuk, hátha lemegy a gyulladás... kösz... hát szerencsémre (hamár a többi részével nem volt), elmúlt a fájdalom. Most be van félig tömve (gyökérrel együtt) és működik, jövőhéten tömik véglegessel. Néha annyira fájt, hogy enni nem bírtam, mert hozzártem a foghoz és üvölteni tudtam volna.
Tiszta ciki, de mai napig nincs se vérvételem, se vizelet vizsg.-om, se EKG-m... Kiskönyvet is tegnap intéztem, de megszenvedtünk vele... A héten elintézem a vizsgálatokat is remélhetőleg.
Ja és képzeljétek, barátnőmet írtam, nem tudom, emlékeztek-e, csak petezsák látszódott hasi UH-n. Volt a dokimnál és kisebb petezsák vol és üres és elvileg akkor már 10 hetes körinek kellett volna lennie.
Most reménykedünk, hogy elmegy magától (barnázott már azóta) ha nem akkor missed ab.
Annyira sajnálom Őket, most volt az esküvőjük, olyan szép lett volna, főleg együtt várni babát. Remélem mihamarabb próbálkozhatnak és sikerül Nekik!!!!
Bocsánat, hogy ennyit írok, de rég voltam, gonoltam kiírok mindent magamból.
Bendussal minden ok, volt egy betegségünk (torok), de rendes kisfiú volt, szedte a gyógyszert, meggyógyult. Továbbra is imád kint lenni, mostmár szép a kertünk, mehet is a fűre... Beszélni továbbra sem akar (egyedül a kip kop kikopogra mondja, hogy ki kop, ennyi meg egy egy k-betűs szó pl.: kakaó-kakó ilyenek...). Fut, szalad, tol, húz mindent, hátrafelé megy, nem bilizik, bringázik (nem teker, toljuk
), nyuszit sétáltat,néha hisztizik-nyafizik, 14 foga van, rengeteget eszik (minap 1 rántott csirke alsócomb + krumpli + savanyúság -imádja!!!-), pacsál, homokozik, sebeket, lilafoltokat szerez, nem tudom, mit írjak még...
Dobok pár képet, bocs ha sok leszek...