Új privát üzeneted érkezett!

Ancsi: GRATULÁLOK! Tök jó! És mit kellett csinálnod érte? ÉN sem nyertem még semmit. Párom nyert 1x egy tévét, úgy örültünk neki.
Illetve mégegyszer 3-asunk volt a lottón ( férjem lottózik) abból mentünk 3D-s uh-ra mikor Levit vártuk. 17000 ft volt, pont annyit nyertünk. Akkor még drágább volt ez az uh, mint most (meg már 4D)

Sarmi: szegény Írisz, ennyit bökdösték! Miért a homlokából? Dorcsikának a kézfejéből vettek vért olyan ügyesen, hogy nem is sírt. Szegénykém! Remélem a veséjével minden oké lesz szeptemberre.
Képzeld ma a tornán megbeszéltük egy anyukával, hogy holnaptól kezdjük mi is a 90 naposat. Ő már csinálta 1x a szülések előtt, én még sosem. Kicsit félek is tőle, de remélem kibírom.

Míg tornáztam anyunak elaludt a kisleány, most meg nem lehet lelőni, fogyton a dvd-ket akarja szétpakolni, olyan gyors mint a villám. Képzeljétek leteszi a buksiját és mondja: teeete, teete, mikor apjára néz, akkor olyan tisztán kimondja, hogy apa, csak lestünk. Már többször előfordult, eddig azt hittem véletlen, de ennyiszer? Integetni is már tud, ő is olyan királynői mozdulatokkal, mint Bende Nikije.
Megyek asszem takarodót fújhatok, mert Levivel fekszenek a szőnyegen és nyugi van.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Winchi:Nagyon boldog névnapot kivánunk neked egy napos késéssel :oops: nekem is tegnap volt ünnepljük együtt? :lol:

Sarmon:Szegény Íriszke jaj én is annyira kész vagyok ilyenkor mikor bántják én is sírtam mikor infúziót kapott a kis drágám.
Reméljük hogy szeptemberre minden rendbe lesz.Én is fogyózok muszály mert nagyon dagi vagyok március óta 7 kg-ot fogytam.

Ancsi:Gartulálok én is nagyon szerencsés vagy!!!!!!!!!!!!Még én se nyertem soha semmit :( na de majd egyszer.Tényleg hasznos dolgok vannak benn,tök jó.Nemsokára meglesz a jogsid :lol: Kitartás a végén már én se szerettem menni igy meg sokkal nehezebb Dorka mellett.

Mancsa:Hannus is mindig a dvd-ket rendezi :D Nagyon ügyes Dorka hogy már mondja hogy Apa :D :D :D
Vendég

Winchi, Lara: kis késéssel, de NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Szösz

KépKép
szosz

Szösz köszi aranyos vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!Neked meg nagyon boldog születésnapot kívánok :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Boldog Szülinapot Szösz!

(a különalvás bejött, mert emma 19:00-tól kb; 5-6ig alszik)

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok!

Ancsi gratulálok tök jó egy ilyen nyeremény én is örülnék neki! :lol:

Lara boldog névnapot, ünnepelhetnénk együtt! :lol: Nagyon jók a képek, édes Hannus! Nekem is ez a fajta úszógumi tetszik, jól tarja a babát?

Szösz boldog születésnapot kívánok!

Mancsa akkor apának jól elúszott a haltartója, biztos fáradt volt már. Párom két hete fogott egy hét alatt 3 süllőt, tudták a halak hogyha hamarosan nem hoz haza halat akkor kezdek morcos lenni. Mindig csak kimászkált hajnalban v este amint volt egy kis ideje ahelyett hogy velünk lett volna. De mióta meglettek a halak lenyugodott :lol:

Ja a babaközelbenes mintát csináltam a mei taiból csak nem annyira szögletesen, kicsit ivesebbre csináltam, és előrefelé nem lehet használni, nem is tesz jót a gyereknek ha csak úgy lóg rajtunk.

Sarmon puszi Írisz buksijára remélem már rég elfelejtette a szurkálást.

Gégéé: Most komolyan mi van veletek? Hetente kb 1x megjelensz irsz két sort és megint eltűnsz... Megbántottunk valamivel? Azt láttam, hogy egy jóképű fiatalemberrel állatkerbe mászkálsz :wink:

Megyek rikoltozás van a kiságyban :lol: Mostanában egyébként rikoltozik egyfolytában, sikongat valami hihetetlen magas hangon, volt hogy azt hittem a szénmonoxid jelző csippant de csak Matyi volt az :lol:

KépKép
winchi

szia winchi; nem én voltam az állatkertben :D:D:D

semmi nincs; tényleg; csak mennek a napok; olvasok; aztán mire írnék, felébred a kis szarosom :D házimunka ezerrel. ilyesmik. nem bántottatok meg, igyekszem többet jönni, ígérem.

puszik:D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Nem te voltál az állatkertben? Ezt az égést pedig azt hittem :oops: :)
Házimunka ne is mond? A múlt héten tök jól utolértem magam és próbáltam hogy tartom a rendet de nem ment megint összegyűlt minden, pedig aztán nem sokat pihenek, tegnap a kert nagy részét rendbe raktam, nyakig poros voltam :lol:

KépKép
winchi

Sziasztok,

Én is élek ám, de nálam is megy a házimunka + kert + pince, mint Gégéénél. néha olvasok, de mire írnék is addigra manóka nyügi lesz és akkor vele kell foglalkozni :lol: !
magunkról annyi, h végre 2 nappal ezelőtt (kis segítséggel) felemlte a fejét hason fekve, azóta egyre többször próbálgatja egyedül is :D!! nézegeti ezerrel a kezét és nyúl a játékokért :D!
Gégéé: örülök, h Emmácska cisztája a felére csökkent, lassan szépen elmúlik :D:D!!!
Annyira nagyok már a gyerekek, hihhhhhhhhhetetlen!!!!!!!!!!!!! És csoda édesek :lol: :lol:
most megint mennem kell ... tényleg megpróbálok én is sűrűbben jönni :oops: :oops: :oops:

Szép napot!
Vica
wicca

ja igen!
Szösz: Isten Éltessen sokáig!!!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Hello Wicca de jó hogy jöttél!!!!! :lol:
Ügyes Bálint baba :wink:

Még néhány kép amit nem bírok ki, hogy ne rakjam fel nektek aztán eltűnök a konyhában :lol:

Kép

Kép

Kép
:lol:

KépKép
winchi

Winchi: jajj de édes ahogy élvezi!!!! :lol: :lol: :lol:

(visszaaludt a gyerekem :lol: ) én is keresek egy pár képet ...

Szép napot!
Vica
wicca

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Szép napot!
Vica
wicca

Éhezek :cry:
Fől az újborsó leves,majd meghalok az illatától.De azt ma ehetek,de csak azt.
Azért a homlokából vették a vért mert ott találtak csak megfelelően látható vénát.Előtte is csak a buksijából próbálták kétszer de sz nem sikerült.
Boldog szülinapot névnapot mindenkinek aki mostanában ünnepli,amit sajna én követni nem tudok.
Ezer millió dolgom van...puszi mindenkinek.
Matyi 1 hónappal idősebb és milyen szépen csücsül már!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmon ne aggódj, Matyi sem vitte eddig túlzásba az ücsörgést, napról napra jobban megy neki. Volt időszak, hogy a liszteszsák becenévre hallgatott :lol:

Bálint de fess fiatalember vagy :lol: Nagyon édes :lol: Wicca ahogy nézem hasonló az izlésünk, sok ugyanolyan ruhánk van mint ami Bálinton látszik és ha jól látom a babakocsink is egyforma :lol:

KépKép
winchi

Sziasztok!

Winchi, Lara Boldog névnapot nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wicca: de jó, hogy jöttél. Nagyon édes Bálint baba, és milyen kis picurka, mármint az én 10 hónaposomhoz képest. Gyönyörűek vagytok! :)

Sarmi: szegény Íriszkém, remélem már nem is emlékszik a bökdösésre. Puszika neki.
Nem zavar be a fogyókúra a szopizásba? Én is próbáltam a 90 napos fogyit, de 2 nap után éhen akartam halni. Már lement rólam 5 kiló a stressztől, mióta vezetek, ma meg nekiálltam a káposztaleves kúrának. Majd ha bejött, akkor beszámolok róla. Még egy ötöst jó lenne ledobni.

Winchi: Matykó nagyon édes, és hogy élvezi a pancsizás, úgy látom márcsak Dorka hiányzik mellőle. :):):) Mi is akarunk venni majd egy medencét a kisasszonynak.

mancsa: milyen ügyes Dorcsika. Nem semmi. Rohamos ütemben fejlődik. Én Dorkám is már süti a pogit, integet, meg mondogat dolgokat, főleg azt hogy nem, meg neeeee.
Beküldtem egy suzuki bartás megfejtést....

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok!

Én is bejelentkezem, bár Nati bármikor ébredhet.
Lili is itthon van, tegnap este fájlalta a pociját, hőemelkedése lett, éjjl 1x hányt is, reggel volt egy híg kaki, azóta semmi szerencsére. Dokinéni szerint sincs nagy baj, akár mehet is a héten még oviba. Valószínűleg gyomorrontás lehet.
Zajlik az élet nálunk is rendesen, a hétvégén elutaztunk gimis barátokkal, kivettünk egy házat, jó volt nagyon. A gyerkőcök jól eljátszottak, Lili élvezte, hogy ő a legnagyobb és játszotta is a főnököt rendesen. :lol: Nati is jól érezte magát, ami annak is köszönhető, hogy végre EGYFOGÚ lett, kibújt az a fránya, egyből nyugisabbak is a napjaink. :D Ügyesen kúszik, a játszószőnyeget lassan el is teszem, mert 10 másodperc alatt lent van róla. És kezd anyás lenni, ha nem lát, tök jól eljátszik egyedül, ha viszont észrevesz, addig nyüszizik, míg fel nem veszem. Úgyhogy ha dolgom van, menekülök a látóteréből. :lol:

Winchi, Lara, boldog névnapot Nektek! Szösz, Neked meg boldog szülinapot! :D :D :D :D

Wicca, jó, hogy bejelentkeztél, naggyon helyes a kis Bálint. édes kis pofa! 8)

Matyi is láthatóan nagyon élvezi a vizet és tényleg nagyon ügyesen ücsörög. :) Nati sincs már messze az üléstől, ügyesen feltámaszkodik már.

Ésmég a hajasbaba Hannus is egy tünemény, nekem a naptejes kép tetszik legjobban. Na meg a nagylány Zsófi, nagyon szép, azok a szemek... :D

Na megyek, mindkét lányom felébredt, ritka, hogy így együtt alszanak.

Kép
Kép
katinka31

Ancsi,nagyon éhezek én is.Nagy az elhatározás,de nem tudom meddig fogom bírni.2 napja csinálom,de tényleg nagyon éhes vagyok.A gyümölcsnapot meg meg se tartom,mivel Írisz még szopik,nem szeretném ha a tejem elmenne.Az helyett sztem protein lesz.

Nagyon meleg van,idebennt színezünk,tvzünk.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Na jóóó,de nem ér kiröhögni,meg elszörnyűködni!
Kép Előző este körikkel bográcsozás,Apa szülinapját ünnepelve
Kép a két ünnepelt meg a babgulyás
Kép Tesó kezében Írsz alszik,mellete Édesanyám
Kép gyerekek,a kékruhás művésznő,Jázi:)))
E képen még ugyebár Mózes,valamint Bogi a kis keresztlányunk,Hátul áll a legifjabbik sógornőm(8 éves).A kép érdekessége a templom kertben lévő Jázmin bokor látható mögöttük. :)
Kép no és akkor a nagy esemény
Kép végén anya és lánya,engem mammutot ne tessék nézni,csak azt az édes kisbabát
Kép komákkal,a kiscsajok már elrohantak
A többi kép a telcsimen van,majd legközelebb abból is csemegézek.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Sarmon jók a képek! Remélem Írisz veséje rendbe jön!!!
Szorítok a 90 naposhoz, és minden tiszteletem a tied, én nem tudnám végigcsinálni, bár rámférne. A 90 naposnál amúgy van mennyiségi megkötés?

katinka: Lilinek jobbulást!!!! és gratu Natinak a fogacskához!

ancsi: király, hogy nyertél, és hogy fogysz :)

wicca: szuper, hogy jöttél, Bálintbaba le sem tagadhatna téged, úgy hasonlítotok!

winchi: Matyi nagyon ügyes, és helyes, ahogy pancsizik :) és köszi :D

nem tudom, mit írjak Emmuliról! kérdezzetek :D:D:D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Ennyit a diétáról!
Délután aludtam egyet Írisszel,miután felállni már nem tudtam az ágyról annyira szédültem,és hihetetlen gyengének éreztem magam.
Felhívtam a védőnőt hogy szerinte a diétától lehet e, azt mondta azonnal hagyjam abba!Ez a diéta nem szoptatós anyáknak való,mert a koplalástól és a szétválogatott élelmiszerektől megindul a szervezet méregtelenítése,ami átmegy az anyatejbe is,a babának is!Pláne én aki szinte még csak szoptat,nem ehet verébnyi kaját. Aztán 3 pogit benyomtam,ettől ide bírtam vánszorogni a géphez,rákerestem,és tényleg csupa tiltó dolgokat találtam erről a diétáról.
Tehát ennyit az elszántságomról és a mínusz kilókról. :cry:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

http://www.csigabigabababolt.hu/akciokh ... osules.pdf
nem mai cikk, de vannak benne nagyon hasznos infok
amúgy mi pont akiddy-n gondolkozunk. Zsófi hosszú, de vékonyka.
de azt már tudom, milyen nem veszünk. :(
Vendég

igen s[b]armon;[/b] este én is megnéztem, és találtam, hogy szoptatós anyuknak tilos. pont most akartam megírni!

remélem jobban vagy!!!!

Ha van kedved július-augusztus, vagy szeptember környékén együtt belevághatunk!

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Lányok: én akartam írni, hogy úgy tudom, hogy szopis anyukáknak nem való a 90 napos, de gondoltam, hátha ti többet tudtok róla. Én speciel az első nap után rosszul lettem, úgyhogy nem is szoptattam mellette. Az nagyon durva, és nagyon kevés kaját lehet enni.
Sarmi: szépek a képek, gyönyörűek a gyerekek, és ne izgulj, nem olyan veszélyes a helyzet, ahogy gondolod. Nem vagy mammut egyáltalán. És ne aggódj, majd ha már nem szopiztatsz, akkor fogyózhatsz, addig meg próbálj meg este kevesebbet enni, vagy sok gyümit, zöldséget. Látod, Íriszke milyen szép baba, és milyen jó, hogy még kap anyatejet. Most ez a fontos, a külsőségekkel ne törődj. Én is mikor panaszkodom apának, hogy itt lóg, ott lóg, akkor mindig azt mondja, hogy ne ezzel törődjek, ott az eredménye a kiságyban, és az milyen csodálatos. Tudom, hogy nehéz, mert az a fránya hiúság, de majd eljön a te időd is, amikor már te is koplalhatsz.
A káposztaleves dolog nem tűnik rossznak, és abból lehet annyit enni, amennyit akarsz, és minden nap lehet valami pluszt enni mellette, az első nap eltelt, és nem haltam éhen, ettem, és majd 1 hét múlva leírom a tapasztalatot. Ha jó lesz majd te is kipróbálhatod, de csak ha már nem szopiztatsz, ok????

KépKép
ancsi_pancsi

Aranyosak vagytok köszi lányok a sok biztatást. :lol:
írisz vérvételes leletét megnézte ma a házidokink,vasat és folsavat,és még több főzeléket kell adnom neki,mert vérszegényke egy kicsit,úgyhogy nem is foglalkozok most a diétával,nehogy bébim lássa kárát.
Anyukám ezt hozta Keresztelőre:
Kép
Írisz csokor

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sarmon!
nagyon szépek a gyerekek!
Irisz is mekkora már!!!
a fogyókúrával meg ne keseredj el.
bár már nincsen szopi nálunk, meg tej se, de én csak annyit csináltam, hogy kihagytam a vacsorát. vagy ha nagyon ehetnékem volt, akkor valami olyat ettem ami nem hízlal, de telít. jók pl a negatív kalóriás zöldségek. pl rengeteg répát ettem.
meg arra figyelek, hogy kevés szénhidrátot és sok fehérjét egyek. és ne együtt.
ha a vacsit telje0sen ki
3 tudo,m hagy6ni, volt hogy fél kiló is lement egy éjszaka alatt.
bende is így fogyott egy csomót.
én is már 60 alatt vagyok egy picivel. tizenmennyi már lement.
Vendég

Sziasztok!

Először is köszönöm a köszöntéseket, aranyosak vagytok! :D

Winchi: nagyon aranyos a fürdős Matyi!

Wicca: Bálint baba csodaszép! Gyere sűrűbben!

Sarmon: Te meg ne éhezzél! :D Nagyon szép volt Írisz a keresztelőn!

Anyany: Kíváncsi leszek, majd milyen ülést vesztek, Réka is inkább hosszú, és vékonyka. Bár egy jó darabig még biztos nem hízza ki a mostanit.

Lányok, a cserepes orchideával mit kell csinálni, ha már lepotyogtak a virágai? Fog még valaha virágozni?

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok!

Sarmon nem vagy egyáltalán mamut anyu, majd lemennek azok a kilók, 3 szép gyereked van, kell ennél több? :wink:

Ancsi minden tiszteletem a tiéd, hogy bírod enni a káposztalevest, anyu egyszer csinálta én még a szagától is rosszul voltam.

Katinka gratula a fogincához, Matyit már leelőzte Nati! :D

Gégéé miket csinál mostanában Emma? Mennyit alszik napközben? Enyém gyerek mostanában már nem ér rá sokat aludni, túl sok dolga van :lol:

Szösz az én orchideám is elnyílt, én is várom hogy újra virágozzon, van aki viszavágja a szárát de anyukám pl semmit nem csinál vele és ahogy elnyílik neki mindig jön az újabb bimbó rajta.

KépKép
winchi

http://www.blikk.hu/aktualis/keptelen-v ... 48459.html

csajok nekem osztálytársaim voltak általánosban :cry: Vikivel még oviba is együtt jártunk... Amikor történt akkor is megviselt, elsirattam őket rendesen, pedig nem is voltunk jóban de akkor is...

KépKép
winchi

köszi a dicsiket :oops: :lol:
winchi: én is néztem, h Matykón ugyanolyan napozó van, mint amit mi is vettünk Bálintnak :d, ezek szerint ugyanott vásárolunk :D. babakocsink giraffeclub-os, Tietek is? családirtóhoz: szerencsére börtönben rohad majd jó hosszú ideig !!!
Sarmon nagyon szépek vagytok!!! nekem is megfordult a napokban a fogyókúra a fejemben ... de egyelőre nem merem, nehogy a tejci bánja.
szerintetek mitől lehet, h tegnap és ma este 1/2 9-től 20 percet sírt, de vigasztalhatatlanul :cry: , nem tom miért?! gondoltam a kajára, de semmit nem ettem ma amit tegnap is!

Szép napot!
Vica
wicca

hű most elszörnyedtem... nem is tudok mit írni...

nade!
gyerekülés: voltunk a brendonban. két ülés volt ami tetszik is, kb 6ot "felpróbáltunk" kettőt a kocsiban is. römer king plus és a kiddy comfort pro. a kiddy 9-36kilóig jó, de nagyon szépen össze lehet rakni úgy, hogy pont jó legyen Zsófinak. csak az a gondom vele, hogy nyáron beizzadhat, télen meg a kabát miatt nehéz.
a römer meg nagy, nehéz, és ha ki-be kell pakolni, fél szobát elfoglalja.
nem tudom. lehet, hogy kiddí lesz belőle.
Vendég

beteg emberek, istenem...szegény nagyszülők...szegénykék...már sosem lesznek boldogok...

anyany: nehéz ügy. A babacitybe is nézzetek be, mert sok-sok ülés van ott is, és lehet olcsóbb...

winchi:
tegnap voltunka védőnőnél. emma 7100gramm, és 68 cetni.
nagyon ügyes, bár a forgásokat nem igazán gyakorolja, mert ha valamit el akar érni, akkor hason is, és háton is képes 360fokos kört tenni...érdekes néz ki, ahogy csinálja, főleg háton :lol:
kúszni próbál, de szegénykém, ahogy erőlködik, hátrafele halad csak, így egyre távolabb kerül a kiszemelt dologtól...látom rajta, hogynéha mérgelődik emmiatt. A forgást gyakoroljuk; szerintem meg tudná csinálni, ha akarná...
A kezei nagyon ügyesek, bármit, bárkit, bárhol, bárhogyan meg fog :D

Az ébrenlétek: másfél órát van ébren, utánna alszik 45 perctől-másfél óráig...változó, mikor mennyit. Este lefekvés előtt 2-2,5 órát ébren van. Este 7 körül fekszik, reggel 6 körül kel, de van, amikor sikerül még ekkor is visszaaludnia.

Nagyon szép az én kislányom, nagyon szeretem, egész nap puszilgatom, amitől hangosan nevet, mert csikizi a hajam.
A hajam, amit most fogok levágatni hétvégén. nem teljesen rövidre, de azért jócskán vágatom-ritkítattom, mert nagyon hullik, és minden csupa-csupa-csupa haj....emma is, meg emma összes cucca is...

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok!

Nem akartam senki hangulatát elrontani a cikkel ne haragudjatok... Tegnap megnéztem a house-t amiben baba is volt akit úgy néz ki hogy Cuddy örökbe fogad, na itt tört el a mécses, a cikk+ a film megtette hatását és bőgtem egy nagyot. Szegény párom ilyenkor már tudja hogy csak finoman vigasztalni kell jól kibőgöm magam és akkor le van a gond rólam kb 1 hónapig :lol:
Bőgös vagyok hát istenem, hogy én mennyit sírtam a hormonváltozás miatt is :lol:

Igen nekünk is zsiráfos babakocsink van és ez a szürke-kolbászzsír színű, imádjuk :lol:

Gyerekülés témában még mindig elveszek, főleg hogy sok pénzünk nem lesz rá :cry:

Emma jó sokat alszik, nagyon rendes gyerek, Matyi nem aludt már akkor sem ennyit. :wink:
Tegnap elkezdett hátrafelé tolatni de már méterben mérhető az eredmény pár másodperc alatt, rendkívül tetszett neki, hogy lekerült a szőnyegről és a padlón csattogott a keze-lába :lol:

KépKép
winchi

de édiiiiiiiiiiiiiiiii

én még a védőnőt is megríkattam, mikor emma megszületett, csak álltam az ágyánál, aztán bőgtem...tudjátok mennyire be voltam sózva már, hogy ott feküdjön végre a kiságyban :D:D:D

én a youtube-n néztem mindenféle gyerekes-szülős-kúszós-mászós videót, és azokon bőgtem tegnap...lehet a front miatt is :D:D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok!

Én még pocakosan voltam nagyon sírós. Meg miután hazajöttünk. De már elmúlt. Erős anyuka lettem. :lol: Bár anyák napján sírtam, pedig még csak virágot kaptam. Mi lesz, ha majd Réka az oviban verset mond? :?

Gégéé: Én mindig elámulok Emma méretein! :shock: Jó, jó tudom, hogy már születésekor is nagyobb volt, de akkor is egy hónappal fiatalabb, mint Réka!

Ja, és a hajam nekem is szörnyen hullik!!!!! Már akartam kérdezni tőletek, hogy amíg szoptatok, addig hullani fog? Azért marad is valami?

Winchi: kolbászzsír színű? :lol:

Réka pár napja elkezdett kúszni, tegnap tökélyre fejlesztette, pillanatok alatt eljut azokért a tárgyakért amiket kinézett. A kedvencek: papírzsebkendős zacskó, mobiltelefonok, és minden, aminek anya nem örül, ha a szájába veszi. :lol: Este már annyira fáradt volt, de még akkor is ment, mint a villám, és hatalmasakat nyögött hozzá! De elérte a célját! :lol:

Szösz

KépKép
szosz

szösz, szerintem azért van, mert apja is, és én is kicsivel több, mint 180cm magasak vagyunk...a kilókat hagyjuk :D

réka nagyon ügyes! gratu neki

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Winchi: House-on én is bőgtem. Olyan kis pici, és védtelen volt az a baba, de még jó, hogy életben maradt. Azért nem értem, miért nem a nagyszülők vették örökbe. Ez a tragédia meg hát.....nem is értem, nem értettem soha, hogy képes valaki ilyen brutális, erőszakos és kegyetlen lenni. Megérdemli a sorsát, és én ki sem engedném soha a börtönből, az ilyeneket SOHAAAAAAAAa!!!!!!!!!!!! Rohadjanak ott életük végéig!!!!!!!!!

Én is mióta anyuka vagyok sokkal érzékenyebb, sírósabb, és meghatódósabb lettem. Hát ez van. Ez már azt hiszem így is marad :)

Káposztalaves: feladtam. Már nem ment tegnap. Annyira untam az ízét, és csak még éhesebb lettem, azt hiszem átállok a régi módszerre, amit Anyany is javasolt, nuki vacsi, és kevés szénhidrát. Ennyit a nagy elhatározásról, és a káposztalevesről! Nevetséges vagyok, kiröhögtem magam. Na, de majdcsak alakul....

szosz, gégéé: gratula a babuciknak. Milyen kis ügyesek már. Úgy repül az idő, igaz lányok? Lassan majd felállnak, és másznak. Lehet ám majd szaladni utánuk! :)

Wicca: nekünk is giraffe klub-os a kocsink. Nagyon szupcsi! :)

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok,

majd visszaolvasok csak ezt a videót szeretném megosztani Veletek (amikor apa hazaért, a fia így fogadta):

http://www.youtube.com/watch?v=rbdiibFwKWY

és egy fejemelés:
Kép

majd még jövök! ja a house tegnapi részén én is bőgtem (de én egyébként is ilyen kis érzékeny vagyok :oops: )

Szép napot!
Vica
wicca

ancsi, winchi: ti dokkoltátok már hozzá a hordozót?
winchi: kolbászzsír színű hihihihi :lol: :lol: :lol: , és egyébként tényleg! :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

Wicca nem aprózzátok, gyerek már a youtobe-n is fent van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zabálnivaló, meg apuka boldog hangja, nincs is ennél nagyobb kincs mint amikor így örülnek egymásnak :lol: Nálunk is apának hamarabb örült ennyire mint nekem :wink:

Simán rá lehet rakni a hordozót, a karfán lecsatolod a borítást és a dokkoló kütyüvel rápattan könnyen. Mi nagyon keveset használtuk együtt, én úgy voltam vele ha már ott a kocsi akkor inkább abban feküdjön mint a hordozóban. Ma döbbentünk le, hogy Matyi mennyire belenőtt a hordozóba, amikor hazahoztuk meg alig látszódott, hogy gyerek is van benne :lol:

Ancsi nem csodálom, hogy feladtad de megpróbáltad :wink: Nekünk rossz a mérlegünk pár napja nagyon élvezem :lol:

Hajhullás: Nekem is kb 3 hónapja volt, hogy iszonyatosan hullott, a világon mindenhol volt és azt hittem semmi nem marad. Kb 1 hónap után már lassult a hajhullás, most már majdnem visszaállt a normál hullási ütemére :lol:

Jó kis bőgős banda vagyunk :lol: :lol: :lol:

KépKép
winchi

Szösz,nekem is mindegyik szoptatásnál,és most is nagyon hullott a hajam,de mostanra így a 6dik hó tájékán mintha kezdene alább hagyni.Én úgy tudom hogy a terhesség alatt a hormonoktól sűrűbb lesz a haj,és ilyenkor csak az hullik el ami akkor kinőtt.tehát nem lesz kevesebb hajad,mint mikor teherbe estél. :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jövök én is egy gyors bejelentkezéssel. Apa sportolós napja van ma, így szabad az estém. :wink: De megyek is, vasalok és közben befejezem a Nők c. filmet.

Sarmon, nagyon jók a képek, a gyerekeid csodaszépek és Te sem vagy mammut egyáltalán. 8) Nati keresztelője jövő vasárnap lesz, már készülünk nagyon, igaz, mi étterembe megyünk, utána lesz nálunk még sütizés-kávézás. Fülbevalót kap a keresztszülőktől, utána megyünk is füllyukasztásra.

Csajok, fogyókúra... Én úgy örülök, hogy szerencsés géneket örököltem, tuti nem lenne kitartásom ilyesmikhez. Most is folyton a spájz felé kacsintgatok. :oops: Nálunk most Apa fogyózik, minden este jár futni is, így én is visszavettem a nasiból, legalábbis ha itthon van. Ügyes, már 5 kilót fogyott.

Wicca, nagyon édes a videó a fiúkról. :D

Szösz, Réka nagyon ügyes, hogy már kúszik. :D Hiába, a pehelysúlyúak ügyesebben mozognak. Lili 6 hós 1 hetesen kezdett el mászni, igaz, nála a kúszás kimaradt. A kicsit "súlyosabb" Nati itt még nem tart. Bár tegnap látnotok kellett volna, úgy rástartolt Lili pónijára, amit a földön felejtett, hogy alig bírtam az utolsó pillanatban elvenni előle - a pónisörény ugyanis nem babaszájba való és Lili sem lett volna túlságosan boldog, ha összenyálazza a kedvencét. :lol:

Gégéé: Emma is nagyon kis ügyes és milyen jól alszik! :D Már régen tettél róla képet...

gyerekülés: én most azt találtam ki, hogy a keresztelőre lehetőség szerint pénzt kérünk és abból veszünk Natinak. De még enm tudom, milyen lesz. Én most valami 9-25 kg-oson gondolkozom.

Na, tényleg megyek, mert lassan nem éri meg a filmet elindítani.

Jó éjt!

Kép
Kép
katinka31

Kép huncut

anyuká,nak pont tegnap tettem fel videókat emmáról, akit érdekel belekukkanthat.
http://www.youtube.com/watch?v=KC_Ts-7x ... re=channel

Évi&Emma

KépKép
gégéé

természetesen vannak 2-3 hetetente napok (3-4 nap), amikor Emma megromlik :); és akkor alig alszik napközben...ekkor valami újat csinál...szóval valami mozgásfejlődés van...így vettem észre...

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Gégéé: nagyon jók! Az olvasós tetszik legjobban, annyira koncentrál, hogy még a nyála is folyik. Dorka Emmára aludt vissza, megyek leteszem.

Wicca: Bálintbaba is cukorfalat, hogy örül az apunak.

Később még jövök.
Vendég

Hát nekem már nincs értelme visszafeküdnöm. Apa még alszik a gyerekekkel.

Sarmi: Hát ezt szoptatás alatt nem lehet bírni. Így sem bírom betartani a mennyiségeket, a reggeli gyümölcsön kívül minimum 3x eszek és nem is bírom ki egész délelőtt gyümölccsel. De ma van az első gyümölcsnapom. Ki fogom bírni!!! Csak főznöm kell a családnak. Nem csodálom, hogy abbahagytad, mikor szoptattam sokat ettem, kell az energia a tejcihez is, meg a többi gyerekhez is.
Így, hogy többször eszem egész tűrhető, de koplalni nem akarok, mert akkor úgyis visszajön meg ideges leszek az meg nem családos embernek való. Kiváncsi vagyok, hogy így mire jutok, végülis csak szétválasztva eszem.
Írisz gyönyörű, a nagyok is és te nem vagy mamut( az én vagyok).

Winch: pancsolós képek szuperek!
Szörnyű ez a fickó, anyósom börtönben dolgozott, az ilyeneket kicsinálják a többiek bent, de meg is érdemli.

Ancsi: káposztaleves-1x próbálkoztam vele, talán 2 napig tudtam enni utána hányingerem volt tőle.

Katinka: nálunk is Levi játékai a nyerők, de a kisasszony már előbb beér a szobába négykézláb, mint én. Kúszni Dorka csak hátrafelé tudott, előre nem.

Szösz: Réka nagyon ügyes! Nekem még hullik a hajam, de már nem vészes, már nem hiszem azt, hogy kopasz leszek.

Kolbászzsír szín: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerdán nem láttam a House-t migréneztem. ÚÚÚÚÚÚÚtálom.
Apa meg a héten délutános, későn jön haza, így nagyon szar volt az estém. 8-kor már feküdtünk az ágyban, Levi nézte mikor sötétedik, mert addig még nincs este és addig nem teszi a fejét a párnájára. Előbb elaludtam, mint ő.
Vendég

nahát, örülök, hogy dorka emmára aludt vissza :lol:

Évi&Emma

KépKép
gégéé

jöhetne közénk egy kismami, akinek lehet szorítani megint :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi&Emma

KépKép
gégéé

persze Hettulinak nagyon szorítok, nehogy félre értsétek :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Gégéé Emmuli nagyon szép és azok a hatalmas kék szemek, anyám!!! néztem a 6 napos és 4 hetes videót is, olyan piciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!
Bálint evés után kb. két órát van ébren és utána alszik 1 órát, legalábbis az utóbbi két hétben, ja és reggel 5-kor kel, remélem ezt idővel kinövi :lol: :lol: !!!
Katinka látom Te is filmezés közben vasalsz :lol: !! de jó Neked, h ilyen géneket örököltél, irigy irigy!
most épp kezdek én is kilenni, mert még mindig csak a terhesnacim jön rám, mi lesz így velem nyáron???? nem akarok erre a testnek nem nevezhető idomtalan törzsre ruhát venni (81 kiló vagyok!!)

Szép napot!
Vica
wicca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?