Új privát üzeneted érkezett!

És már megint a puncit mutatta szinte folyamatosan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BPD: 66mm
FRO: 76mm
THQ: 59mm
THAP: 56mm
FEM: 46mm
És olyan 750-800g :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok! :)

Astrid, fogalmam sincs hogy lett a vizeletben cukor... nem lehet, h elrontottak valamit? előfordulhat simán. Ilyen ellenőrző csíkot én is tervezek venni, nálunk abszolut nem nézi a védőnő /pedig kötelező lenne :twisted: / Szóval ja.

Floranan, szerintem kb nekem is olyanok a csíkjaim, mint a Tiéd :)

Anna, nekem mostanában idegrohamaim vannak :) :) Elkaptam Atitól.. most jött bele igazán a hisztibe, olyan rohamai vannak, hogy ihajjjjj. A megfelelő ellenszer még nincs meg. :evil:

Kép

Bár még nincs hét forduló, de most volt kedvem a pocakfotóhoz :oops:

Mabe, remélem egy csomó képpel jössz! :) :) :)

vicger
 
 


Vicger :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 

 
 

Mabe, gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

vicger
 
 


Szerintem is az :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég
 


Astrid, köszi az infókat, majd jövő hónapban veszek ilyen tesztcsíkokat, ebben a hónapban már nézte a védőnő.

Móka, anyósod :twisted: :twisted: :twisted:
És bocsi bocsi, de így utólag is nagyon boldog névnapot kívánok :)

Mabe, nagyon édes a kiccsaj :)

Kriszti, szép poci, Ati is aranyos, bármilyen hisztit is vágjon le :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Mabe,
Tündéri ez a kiscsaj!!!!!! :) :)

Vicger, neked meg nagyon formás a pocid!!!

Mi is fotóztunk, ma megpróbálok feltöltetni pár képet.
Amúgy engem sokkolnak az ismerősök, hogy mekkora hasam van.........de nem nagyon érdekelnek.Lényeg ,hogy a baba jól érezze magát ( és persze én is)

KépKép
csikipetra
 
 


Tudom, nem épp a legszebb dolog, de ilyenkor kicsit megnyugszom, hogy nem csak engem izélgetnek a nagy pocival :) És tudjátok mit? Egyre büszkébben viselem a nagy pocit. Már igyekszem felkészülni a jajj meg ó Istenem mekkora hasad van ájuldozásokra, és így már másképp ér a "cseszegetés" :lol: :lol: :lol:

Csajok, ma a felkészítőre behoztak egy két napos kis csöppséget. 2550 g-al született, gyönyörű kis baba volt. És az anyja nem viszi haza a kórházból

:twisted: :twisted: :twisted: A szívem szakadt meg...
Vendég
 


Mabe,ezek a képek csodálatosak!!!

Boboka,én szívesen bevállalnám azt a 2 napos kislányt gondolkodás nélkül most azonnal!

Én még elhavazva,csak nagyon felületesen olvasok.

Látom a pocak képeket,és le vagyok maradva hozzátok képet.Na de majd a finisben utol érlek benneteket :wink:

Kép

16,18,20,21. hét

Kép
v.andi
 
 


Andi, én is ezt mondtam magamban egyből.
Vendég
 


[quote="boboka"]T írta:bobokaudom, nem épp a legszebb dolog, de ilyenkor kicsit megnyugszom, hogy nem csak engem izélgetnek a nagy pocival :) És tudjátok mit? Egyre büszkébben viselem a nagy pocit. Már igyekszem felkészülni a jajj meg ó Istenem mekkora hasad van ájuldozásokra, és így már másképp ér a "cseszegetés" :lol: :lol: :lol:

Csajok, ma a felkészítőre behoztak egy két napos kis csöppséget. 2550 g-al született, gyönyörű kis baba volt. És az anyja nem viszi haza a kórházból

:twisted: :twisted: :twisted: A szívem szakadt meg...


Nekem is mondogatják, hogy nagy a pocim. De nem érdekel! Én büszke vagyok a nagy pocimra!

Babát bármikor bevállalom :wink:
Vendég
 


Imola köszöni a dicséreteket!
Anyájának meg dagad a melle a büszkeségtől :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket!

Mabe: Milyen írtó jók a képek! Nekem az ásítós a kedvencem.

Mi pénteken megyünk a Praxisba. Remélem sikerül végre megtudnunk, hogy tényleg kisöcsink lesz-e. Addig csak óvatosan vásárolgatok a teszvesz-en. :lol:

Boboka: Én mindig elszomorodom, mikor ilyet hallok. De szinte biztosan nem lesz a kórházban sokáig, szerintem sokan várnak már egy ilyen kis csöppségre.

Hatalmas pocakotok van! Nekem max akkora, mint Mabe-jé, pedig 2. De tényleg nem ez a lényeg, hanem hogy a babócák jól érezzék magukat.

Nektek mennyire feszes a pocakotok? Nem úgy értem, hogy feszül vagy keményedik-e, hanem, hogy ha hozzáértek, mennyire kemény tapintású. Nekem mindig olyan feszesnek tűnik. Azzal nyugtatom magam, hogy biztos csak amiatt érzerm így, mert kevés rajta a zsír. Nekem főként a fenekemen és a combomon van plusz súly, így szerintetek lehet ettől?

Kép

Kép
hgrita
 
 


Rita, én is remélem, hogy hamarosan szerető szülőkre talál a kislány.

Annyira megpuszilgattam volna. Remélem addig is a nővérkék megszeretgetik, neki most nagy szüksége van rá.

A mi kis picurkáink milyen szerencsések, hogy ekkora szeretettel várjuk Őket :) :) :) :)

Én is tettem fel e heti pociképet. Az egyiken a tegnap kifestett és ma "felfüggönyözött" Niki szoba egy részlete is rajta van :lol:

Rita, enyim poci is feszesnek tűnik, pedig sajna nekem volt felesleg rajta előtte, szóval ez nem hiszem, hogy azon múlik. De nem tudom, hogy min :oops:
Vendég
 


Mabe!! Nagyon édes a kislánykád!! Egy cukor! :)
Erika! Klassz a pocid!
Vicger! A Te pocid is szépen növöget!
Rita! Az én pocakom is feszes, néha már attól tartok, hogy ha még nőni fog, akkor vajon nem fog-e szétrepedni? :) Persze, tudom, h. nem, de az tutti, hogy nincs hozzászokva ehhez, ugyanis soha nem volt túl nagy a hasam...
Boboka! A múltkor a tv-ben láttam 3 borzalmas sztorit, hogy mit műveltek az újszülöttel, ez még a legkíméletesebb megoldás, még ha szörnyű is!! Én is tutti, hogy nyomban hazahoztam volna...

Én majd csak június 2-án megyek dokihoz, uh-ra, de már nagyon várom! Most én is irigyellek picit Mabe. :)
Már megtalálták az utódomat a melóhelyen, úgyhogy jún. 2-án belép, én meg taníthatom 3-ától. Csak ha kiír a doki 2-án akkor nem tudom, mi lesz! A főnököm biztos infarktust kap... :o

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


Peppino, szerintem írd le most a feladatokat lépésről lépésre, hogy, ha esetleg előbb el kéne menned táppénzre, mint ahogy az utód belép, akkor is tudja a dolgát.
Legfeljebb szépen átolvasgatja, és majd egy-két napot bemész a melóhelyre a táppénz alatt, hogy a gyakorlatban is elmond neki.
Vendég
 


Jaj de jó hogy ilyen jó híreket olvastam Zsófiról.DRukkolok azért még pár hétig,de nem irigylem,jobb esetben 2-3 hónap kórház,brrrrr.

T-pk,elvileg a méret a baba méretét jelöli.Tehát amíg meg nem születnek csak tippelhetsz.

boboka csak egyre figyelj,ha van bacid a húgy csőben vagy hólyagban akkor adhat fals eredményt.nekem a bacim miatt (január óta velem van)nem néz a védőnő fehérjét,mert ez is meg a rá szedett antibiotikum is adhat rossz eredményt.


Mabe gyönyörű baba Imola,az ásítós nagyon tecc.Gratulálok!

Kriszti szép poci!!!Látom a képen a kedved is jó!!

Boboka én megyek a babaáért szívesen!!!
Én csak azt az egyet nem értem ilyenkor,hogy van egy pár védekezési forma,de oké heves volt az eggyüttlét,becsúszott...nem szép de van abortusz is a világon.Ezek a nők hol élnek????Ilyenkor kéne -már bocsi- de kipakolni őket hogy többször ez elő ne fordulhasson.

sutimano76
 
 


Boboka,sajna sokáig voltam,így nem tudtam menni.És gondolom ez máskor is így lesz,azért amit már írtam,de ha lehetőségem lesz megyek.Viszont szeretnék szülésfelkészítő tornára vagy valami ilyesmire menni,ti nem akartok???Akár apával is,már mondtam neki.

sutimano76
 
 


Süti, nekem a védőnőm minden hónapban néz, csak mosta június marad ki, erre az egy hónapra akarok majd tesztcsíkot venni.

Terhestornára én nem akarok eljárni, van itthon kb. két féle dvd-m (meg egy rubint rékás, de azt elég volt egyszer megnézni ülve a kanapéról, már abban elfáradtam, szóval rékás dvd még nem pocisan is túlzás nekem :twisted: ), azokra tornázgatok szép light-osan, csak ami jól esik.
Meg van egy elliptikus gépünk, amit inkább ruhafogasnak használunk :roll: , de minden nap betervezem, hogy nyomok rajta 5-10 percet csak úgy szép lassan, azt hiszem annyi engedélyezett rajta nem túl edzett kismamiknak is.

Meg a másik ok: ebben a dög melegben kizárt dolog, hogy elinduljak itthonról tornázni :D :D :D
Vendég
 


Bocsi,hogy igy bepofatlankodok hozzatok, en az opktoberi topicban vagyok. :oops: Csak Mabe-nek akartam irni, hogy egyszeruen gyonyoru a babaja. :shock: :lol: :wink: En nem lattam meg ilyen szep UH felveteleket.Gratulalok a kicsilanyhoz! :D

Na megyek is, tovabbi szep babavarast kivanok mindannyiotoknak! :wink:
Vendég
 


Kép

Sziasztok. :)

Ez az én pocim. :lol:

Ez a baba story eléggé elszomorított. Az viszont az anya mellet szóljon, hogy nem rakta ki valahol. (sajnos sok ilyet is hallani.) Remélem hamarosan szerető, biztonságos családot kap. Sajnos az ilyen történetek mindig kikészítenek.
Hétvégéig megpróbálom a pic-ra is feltenni a képeimet. Remélem sikerül. :roll:

spickey
 
 


Mabe!

Teljesen elájultam Imolától! Gyönyörű baba , nekema szájnyalagatós kép a favorit. Nagyon ügyes lehetett a szonográfus(doki), hogy ennyire profi képeket csinált. Én ilyet még nem is láttam!

MÓka!

Boldog névnapot!

Pocifeszülés: érdekes, mert nekem van zsír a hasamon, viszont amióta direktbe megy a növesztés, azaz Lotti béreli, olyan feszes hogy egy mm-nyi sincs rajta, max a bőrt tudom egy leheletnyit összecsippenteni. Ja és totál látszanak az erek is rajta. Na, ebből lesz szülés után a plötyihas, ami olyan mint a kelt tészta :?

Spickey!

Tökéletes bébilakot növesztesz! Szép formás! és te is jól nézel ki!

Kép
arvaerika
 
 


Örülök, hogy tetszenek a képek Imoláról!
(Protekciósan csinálták nekem ezt a vizsgálatot. Olyan ember, aki nagyon ért az UH-hoz és nem csak mozizás volt, hanem alaposan át is lett nézve a Kincsem :oops: :wink: )

Nekem is feszes a hasam :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Spickey, nagyon csini poci :)
Vendég
 


Imola, nagyon szép a kislányod :)

Erika, tegnap volt egy enyhe, de már messze nem olyan vészes, mint a múltkori.

Alszom el egész nap, nem szeretem az ilyen borús időt (tegnap meg tiszta ideg voltam a vihar előttől - hogy nekem semmi se jó!)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 


Móka Boldog Névnapot!!!

Spickey,szép a pocid!

Brumi bocsi kimaradtál tegnap,örülök hogy Lillus ilyen jól fogadta az ovit-bölcsit,de miért is vitted oda,hisz csak 9 napig lesztek ott ,nem????

najól van csajok,most megyek sütni ,főzni.Hétvégén a Balcsira megyünk egy társasággal,és nem akarok üres kézzel menni.

Látod Boboka ilyen az élet,ma tökre ráérnék csavarogni.

Ha valakire nem reagálok az azért van,mert előttem már többen hasonló véleményt írtak ,én nem írom le újból.

Andi,kicsit kéne már lazítanod!!!!Sok lesz ez így!!!Nekünk meg hiányzol!!!!

sutimano76
 
 


Mabe: gratulálok a kiscsaj sztárfotóihoz, annyira jól elkapott arcmimikák :lol: :lol: , nagyon szép és formás!

Pocakok: nem tudom, most hogy így láttam pocakotokat elgondolkodtam...azt hiszem enyém kicsi. Már hetek óta rágom párom fülét csináljon róla, de mindig van más fontos.

Zsófinak sok-sok pozitív energia!!!

Második babám szültem, mikor egy (fehér) anyuka otthagyta a kicsi lányát a kórházban. Nem mondott le róla teljesen, ami arra elég, hogy ha évente csak 1 alkalommal telefonál az intézetbe, már nem adható örökbe! Ezzel tönkretéve a kicsit, ugye ismerjük a hospitalizációt és az anya nélküli csecsemőkort a maga borzalmaival...
Kérdeztem a dokim, nem lehetne valahogy kijátszani az egészet, akkor ráfognánk, hogy ikreket szültem, stb...sajna ilyenek a törvények, nem épp gyerekbarátok!!! :twisted: :twisted:
Ez az eset 2000 júniusában történt a nagyatádi kórházban, amit azért írok ki ilyen nyíltan, ha bármi véletlen folytán olvasná a "kedves" érezzen akkora fájdalmat, amekkorát a gyermekével tett!!!

Bocs, hogy ennyire érzékenyen érint még mindig, de újból állapotos vagyok :)

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka
 
 


Csunyeszka,ez nem semmi,szerintem az nem anya és nincs joga se ,aki nem viszi haza a kórházból a picit és évente csak egyszer érdeklődik iránta.Ezen a törvényen változtatni kéne.

Húúúúú,csajok most sül az epres muffin,ne tudjátok meg milyen illatok terjengenek!!!Remélem az íze is fincsi lesz,mint az illata,ezt követi a csokis-epres,majd a bountys,aztán sütöm a gyümis piskótát,közben pedig sütik ki tölteléket(rendes töltelék,amit a csirkecomba is töltünk,)csak mi ki szoktuk sütni forró olajban,és akár levesbetétként is ehető.Persze az én családom nasinak eszi.
Ezenkívül enyém a lecsó,a majonézes zöldség sali,és grátiszba a sütik,meg a szintén nagy kedvenc a sült hagymakarikák.

sutimano76
 
 


ÓÓÓÓÓÓ,Kriszti a zöld függöny nekem nagyon bejött!!!!Isteni,ha egyszer fiam lesz meglepem egy ilyennel,vagy pár év múlva lecserélem a mostani függönyöket a nappaliban.

Boboka,szép szoba.Én úgy döntöttem még régen,hogy fehéren hagyom,az unokaöcsém majd rajzol rá és kiszínezzük,és ha nagyobb lesz a gyerek meg fogom engedni,hogy a saját szobájába rajzoljon a falra.Remélem megérti majd hogy ezt másik hekységben nem lehet. :?

sutimano76
 
 


Na, megjártam az orvost. Minden rendben talált, szívhangot is vizsgált, rendben van.
A leleteimet is rendben lévőnek találta. Se a vércukromra, se a vizeletben cukorra nem mondott semmit.
A kiíráson beszélgettünk egy sort, mert menzesz alapján aug. 22. lenne, és az előző heti UH alapján is, viszont a korábbiak alapján csak aug. 29. Így most mindkettő bent van a kiskönyvben. Hát kíváncsi leszek, mikor óhajt a kisasszony kibújni! :):) (Akár szeptemberben? :D Kiváncsi leszek, szeptember hónap elejére kiírtak közül hányan előztök meg!)
Legközelebb júl. 27-én kell mennem, jó soká van, de ez az előző 6 hét is egész gyorsan eltelt.

Mabe!

Nagyon jó képek készültek, nekem az ásítós tetszik leginkább!

Baba: nekem nem lenne elfogadható az abortusz, így azt gondolom, a babával talán a legjobbat tette az anyja, ha nem akarta megtartani, hisz nem kukába dobta, nem udvari wc-ben hagyta (ilyeneket is hallhattunk nem is olyan régen), hanem esélyt adott arra, hogy valaki magához vegye. Csak a bürokrácia hagyja, ne vigyék csecsemőotthonba, kapjon hamar szerető szülőket! (Annyian várnak örökbebabára!)
Amúgy meg nem szabad ítélkezni, még a legjobb védekezés mellett is összejöhet egy baba, és nem mindenki számára megoldás az abortusz...
Ja igen, az azért fontos, hogy mondjon le róla teljesen, mert különben azért nem tesz jót vele, max. nevelőszülőkhöz adhatják, de örökbe nem...

Astrid

Kép
astrid
 
 


Astrid,de jó hogy minden renben van,még az a fránya cukor is.
de hát mi más lehetne,igaz,itt mindenki makk egészséges.

sutimano76
 
 


Mabe: elképesztőek a képek :) ... nagyon szép kis csöppség, hatalmas gratula !!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Süti: Te aztán egy konyhatündér vagy! :lol: Fénypostán küldj nekem mindenből, légyszi-légyszi!

Astrid: Örülök a jó eredményeidnek!

Az abortusznak én sem vagyok híve. Szerintem is az a a legjobb megoldás, ha már nem tudja/akarja megtartani, hogy a kórházban hagyja és lemond róla. Persze az sem lehet könnyű, de ha már nem akarja hazavinni, kötelessége új esélyt adni a babának, hogy szerető családra találjon.

Kép

Kép
hgrita
 
 


[quote="sutimano76"]M írta:sutimano76óka Boldog Névnapot!!!

Spickey,szép a pocid!

Brumi bocsi kimaradtál tegnap,örülök hogy Lillus ilyen jól fogadta az ovit-bölcsit,de miért is vitted oda,hisz csak 9 napig lesztek ott ,nem????

najól van csajok,most megyek sütni ,főzni.Hétvégén a Balcsira megyünk egy társasággal,és nem akarok üres kézzel menni.

Látod Boboka ilyen az élet,ma tökre ráérnék csavarogni.

Ha valakire nem reagálok az azért van,mert előttem már többen hasonló véleményt írtak ,én nem írom le újból.

Andi,kicsit kéne már lazítanod!!!!Sok lesz ez így!!!Nekünk meg hiányzol!!!!


Süti: én is ott voltam vele ... :) ...azért, mert a szüleim dolgoznak, és egész nap elég nehéz őt lefoglalni ... így legalább a délelőtt gyerektársaságban telik: a minicsoportba mentünk be, imádta :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Bibi: Most vettem észre, hogy nagyon hasonlóra csináltam a vonalzómat ( a régi kitörlődött), mint a tiéd. Nem baj? Péntek után szerintem megint váltok majd, ha kiderül, tényleg pici fiúnk lesz-e.

Kép

Kép
hgrita
 
 


Astrid, gratula az eredményekhez :)

Süti, épp azon gondolkoztam, hogy ennyi finomság mellett hogyan tudod tartani a súlyodat :shock: :?: :?: :lol: :lol: :lol: Én már attól híztam 5 kilót, hogy elolvastam kétszer a menüt (mert elsőre nem hittem el, hogy ennyi finomságot készítesz :lol: :lol: :lol: )

Niki szoba: még hiányoznak a mesefigurák a falról meg a sötételő, meg egy vagány kis szőnyeg.


Hát igen, ezek a törvények elég hülyén vannak kitalálva. Mi az, hogy akár ha évente egyszer is betelefonál az otthonba a nő, akkor már nem kaphat esélyt a baba az örökbefogadásra
:?: :shock: Menjen az ilyen a sunyiba, az ilyen önző senkiket nem védeni kellene törvényekkel....

Csunyeszka, jól tetted, hogy kiírtad a történetet.

Bibi, Lili nagyon vagány kiccccsaj :wink:
Vendég
 


Süti! Muffin recepteket leírnád nekem, különösen az epres érdekel(de a többi is)?

Astrid!

Örülök jó hírnek!

Kép
arvaerika
 
 


Bobóka, Erika, Süti, köszi:)

Ott hagyott baba :twisted: :twisted:
De télleg , legalább nem az utcán hagyta, s nem ölte meg!!!!

Bobóka,Floranan jó volt az előadás, ezt leszámítva?! sok hasznosat hallottatok?

Mabe, tündéri a kisCsajszi!! ISteniek a képek!! :oops:

A pocik is nagyon cukik, igazán mindenkinek megindult a növekedés!!:)

Engem is sokkolni szoktak, h biztos 4 kilós gyerkem lesz, akkora, de mint ahogy láthatjátok azéé nem olyan nagy, hanem pont akkora amekkorának lennie kell:) meg különben is mindenki tök más, máshogy alakul!! Nekem meg egyik nap kisebb másik nap nagyobb.. olyan mintha néha elbújna valahova hátra...van ilyen?!

De azért tök jó érzés, amikor rákérdeznek, h akkor mikor jön?!:) /kajálda, posta, ahova járok:) /

Süti újabb kirándulás?! csak, h véletlenül se maradjon ki, h figyelek:D:D:D
Juj, nagyon sokat tüsténykedsz! Te jó ég!!! hogy bírod rávenni magad?!

Én sajna nem vagyok az a típikus házitündér, nálunk Apa imádja a konyhát.. valószínűleg ezért állok nehezebben neki a dolgoknak, mert mindig "feljavítja" a kaját!

DE , pont ma, jönnek barátok meccset nézni, s készülök kajcsival ( tejfölös sajtos tészta.. specialitásom, nehéz elrontani, és rizsfelfújt, ja és szotyi, mogyoró és kukorica.. !!! - habzsidőzsi lesz)

Télleg Andi, igaza van Sütinek, lazíts!! MOst Te nyerted meg a munka hőse címet:)

Astrid: éljen, h minden ok!! és szerintem is olyan gyorsan mennek a hetek!!! felfoghatatlan!!

No, itt a kép.. 24 hetes GubacsLak :lol: Kép

Kép

Kép
móka:)
 
 


Sziasztok!

Hát most csak otthagyott baba ügyben, és abortusz ügyben írnék, és hogy a védekezés mennyire kiszámíthatatlan.

Remélem szeretni fogtok még ezek után is, én sosem lennék képes abortuszra, de Blankusnak története van, csak ezt nem nagyon hírdetem, de Ti már közel álltok hozzám.

Szóval mi gyógyszerrel védekeztünk, de egy idő után a mensim fura lett és rosszul voltam míg megvolt így jött a gumi. Közben megbeszéltük,hogy elmegyek dokihoz másik gyógyszerért, de a doki szabin volt, nekem meg nem volt kedvem másnál várakozni órákat, így még egy hónap gumi, mondtuk. Aztán dec. végén Janónak szünet volt, apa otthon volt vele, kevésbé voltunk fáradtak, gyakoribbak voltak az együttlétek, és dec. 21-jén este fura érzésem volt, mondtam apucinak, hogy te, ha elszakad akkor mi lesz, hát erre ő viccesen, hogy lesz egy nagyon szép babánk. És fél óra múlva mint két hülye azon tanakodtunk ,hogy mi lesz, mert hát bizony lecsúszott a gumesz. Megbeszéltük, hogy másnap reggel ( főleg megélhetési okok miatt jutottunk ide) veszek esemény utánit. Be is mentem a gyógyszertárba ,és kikuncsorogtam egy adagot, és adtak is mivel karácsony jött, tudták nem nagyon van doki. Be is vettem röpke 10 órával azután hogy történt a kis baleset, (elméletileg 72 órán belül kell), úgy ahogy kellett a másodikat is bevettem, aztán nem jött meg, de jött a hányinger, és egy + teszt.

Szóba sem jöhetett az abortusz, és ekkor már csak azon imádkoztunk,hogy nehogy méhen kívüli legyen, de tökéletes a drágám, és a jó Isten, vagy ahogy azt hiszem vicger hívja a Nagyfőnök, jobbkor nem is küldhette volna, mert ha ez most nem így alakul akkor már se szocpol, se 2 év gyed, se munkahely, mert szerintem a melóhelyem nem húzza sokáig. De nem is ezek a legfontosabb pozitívitásai Blankus érkezésének, hanem hogy a családunkat is jobban összehozta, mert az anyagi gondok miatt már néha feszült volt a helyzet, és ez Janókán is látszott már!!

Szóval köszönjük a jó Istennek, és ezt csak azért írtam le, hogy nem mindíg jó a védekezés és hogy ha a felsőbb hatalom eldönt valamit akkor annak oka van, és valószínű annak az otthagyott babának is boldoggá kell most majd tennie egy gyermektelen családot!!!!

Bocs a hosszúért!!

Egyébként sosem tudnám otthagyni a gyerkőcömet én sem, és most is bőghetnékem van, mert 2 napja apa hordja Janót oviba, én ittthon melózok, és így csak 5 után ér oda érte, és félek, hogy megsínyli a gyerek :(

Kép
babcika
 
 


Imolák gratulálok! Édes pofa, én is akarok ilyen képeket!!!!! :)

A pociaitok nem semmik ,az enyém nincs ekkora, de kerekedik, elférünk benne :)

Kép
babcika
 
 


Már elvileg lehet centit vágni! Már csak 100 nap(elvileg) a szülésig!

Kép
arvaerika
 
 


[quote="hgrita"][ írta:hgritab]Bibi: Most vettem észre, hogy nagyon hasonlóra csináltam a vonalzómat ( a régi kitörlődött), mint a tiéd. Nem baj? Péntek után szerintem megint váltok majd, ha kiderül, tényleg pici fiúnk lesz-e.



Rita :) ... én meg nem is láttam ezt az üzenetet, és megváltoztattam az enyémet közben... :) ... de isti-bizti NEM ezért !!! .... tőlem lehetne ugyan olyan is :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="babcika"]S írta:babcikaziasztok!

Hát most csak otthagyott baba ügyben, és abortusz ügyben írnék, és hogy a védekezés mennyire kiszámíthatatlan.

Remélem szeretni fogtok még ezek után is, én sosem lennék képes abortuszra, de Blankusnak története van, csak ezt nem nagyon hírdetem, de Ti már közel álltok hozzám.

Szóval mi gyógyszerrel védekeztünk, de egy idő után a mensim fura lett és rosszul voltam míg megvolt így jött a gumi. Közben megbeszéltük,hogy elmegyek dokihoz másik gyógyszerért, de a doki szabin volt, nekem meg nem volt kedvem másnál várakozni órákat, így még egy hónap gumi, mondtuk. Aztán dec. végén Janónak szünet volt, apa otthon volt vele, kevésbé voltunk fáradtak, gyakoribbak voltak az együttlétek, és dec. 21-jén este fura érzésem volt, mondtam apucinak, hogy te, ha elszakad akkor mi lesz, hát erre ő viccesen, hogy lesz egy nagyon szép babánk. És fél óra múlva mint két hülye azon tanakodtunk ,hogy mi lesz, mert hát bizony lecsúszott a gumesz. Megbeszéltük, hogy másnap reggel ( főleg megélhetési okok miatt jutottunk ide) veszek esemény utánit. Be is mentem a gyógyszertárba ,és kikuncsorogtam egy adagot, és adtak is mivel karácsony jött, tudták nem nagyon van doki. Be is vettem röpke 10 órával azután hogy történt a kis baleset, (elméletileg 72 órán belül kell), úgy ahogy kellett a másodikat is bevettem, aztán nem jött meg, de jött a hányinger, és egy + teszt.

Szóba sem jöhetett az abortusz, és ekkor már csak azon imádkoztunk,hogy nehogy méhen kívüli legyen, de tökéletes a drágám, és a jó Isten, vagy ahogy azt hiszem vicger hívja a Nagyfőnök, jobbkor nem is küldhette volna, mert ha ez most nem így alakul akkor már se szocpol, se 2 év gyed, se munkahely, mert szerintem a melóhelyem nem húzza sokáig. De nem is ezek a legfontosabb pozitívitásai Blankus érkezésének, hanem hogy a családunkat is jobban összehozta, mert az anyagi gondok miatt már néha feszült volt a helyzet, és ez Janókán is látszott már!!

Szóval köszönjük a jó Istennek, és ezt csak azért írtam le, hogy nem mindíg jó a védekezés és hogy ha a felsőbb hatalom eldönt valamit akkor annak oka van, és valószínű annak az otthagyott babának is boldoggá kell most majd tennie egy gyermektelen családot!!!!

Bocs a hosszúért!!

Egyébként sosem tudnám otthagyni a gyerkőcömet én sem, és most is bőghetnékem van, mert 2 napja apa hordja Janót oviba, én ittthon melózok, és így csak 5 után ér oda érte, és félek, hogy megsínyli a gyerek :(


Babci: én eddig is és ez után is szeretlek !!! ... amúgy meg: senkinek nem lenne szabad ilyen helyzetekben itélkezni, mielőtt nem ismeri a körülményeket ... nem tudjuk, miért akarta ott hagyni az az anya a gyerekét ... én sem tudom épp ésszel felfogni, és szívem szakad meg az ilyen sztorik hallatán ... de soha nem tudhatjuk, az élet milyen lehetetlen helyzet elé állít: én is egyetértek azzal (nem tudom már, ki írta), hogy még mindig jobb, mintha a kukába dobta volna ... annak a babának "dolga" van itt, és igen: ha sikerül örökbe adni, valakiknek bearanyozza majd az életét !!!

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Babcika, teljesen egyetértek veled. Sokszor történnek velünk érthetetlen dolgok, néha meg ijesztőek is, aztán kiderül, hogy így kellett legyen, mert így a legjobb.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 


Babcika
Én nem ítéllek el, mert nincs miért!

Azokat se ítéltem el, akik abortuszon voltak, azokkal is ugyanolyan módon bántunk, mint minden más műtétre kerülővel.
(az más, hogy a szívem közben majd megszakadt :cry: )
Vendég
 


Miért is kéne téged elítélni Babcika????
A többivel kapcsolatban pedig picit más a véleményem,nekem is volt abortuszom 22 évesen,mert tudtam hogy képtelen vagyok felnevelni egy gyereket,sem anyagilag,sem érzelmileg(ez önzőség :oops: ),A nővérem sem segített volna,más sem,hisz nekem csak ő az egyetlen rokonom.Azt viszont tudom milyen szülő nélkül felnőni,most durva leszek,kőkemény és nagyon szar.Bár a nővérem nagyon szeretett és igazán jól csinálta a nevelésem,de a szülők mégis csak mások.

Na ,hagyjuk ezt a témát,hisz szolgálhatok jobbal is.jelentem a muffin másfél óra alatt 3 tálcával sültek ki,csak nem volt net egy ideig,de íme a bizonyíték:
Kép

és közben elkészült a másik is:
Kép

A könyv amiből a muffint sütöttem pedig,tescoba vettem, Kép

sutimano76
 
 


Ha minden igaz sikerült felraknom a muffin receptet a picasara!!!

sutimano76
 
 


Köszi! megnézem! nagyon gusztususak, nekem az nézésével sajna be kell érnem, de a családnak tuti sütök!

Kép
arvaerika
 
 


Babcika, én is hiszek abban, hogy mindennek van oka, ami velünk történik, Blankus kis stramm csajszika, tudta ő, hogy mikor kell érkeznie, és a lehető legjobbkor érkezett :)

Süti, nagyon jól néznek ki a sütik :lol: :lol:

Erika, én is azt néztem ma, hogy két nap kb. és már nekem is úgy kezdődik, hogy három hónap x napon belül szülés :lol:
Vendég
 


erika a könyv leírja hogy hogyan lehet kiváltani a cukrot,meg a liszte,stb.ezért ajánlottam hogy vedd meg a könyvet.De ha most nem megy akkor azt is felteszem a picasara,de azt csak a jövőhétre ígérem csak.Viszont nagyon sok fajta ízesítésű muffin van benne és vannak sós muffinok,nekem az lesz a következő amit kipróbálok.Nos ennyi fajta fincsaság van benne:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

sutimano76
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?