Sziasztok!
Végre visszaolvastam, Zalán mellett nem egyszerű, nem szereti, ha gép elé ülök, rögtön jönni akar ő is
Babaképek szokás szerint tündériek, olyan nagyok már a bébik, furcsa látni. Tavaly ilyenkor még mindegyikük pocaklakó volt, most meg már itt kúsznak másznak
Humanka: eszméletlen nagy "járókája" van Bendonak. Mi most gondolkozunk, hogy tudnánk lekeriteni a nappali egy részét Zalánnak, mert kezdi kinőni a saját 120*120-as járókáját. Drukk, hogy januártól összejöjjön a részmunkaidő! Sajnálom a bölcsit, találtatok már azóta másikat?
Nagyon utólag boldog névnapot Noni Misikéjének.
Bejci: bölcsibe jelentkezéssel ügyesek voltatok
Gratula Biusnak az álláshoz! Én 41+1-nél szültem, megúsztam az inditást. Tök jó, hogy nem kell mennetek többet Dévényezni!
Gabolino: drukk a házvásárláshoz +++++++
Ági: drukk Dávidnak a mielőbbi kúszás-mászáshoz, de látom azóta már írtad, hogy kezd haladni.
És utólag is Boldog születésnapot!
A.m: Neked is Boldog születésnapot utólag is! És gratula a házhoz!
Lanta: gratula Ramónának az álláshoz!
Holka: nektek is mennek a drukkok a kertes házhoz! És nálunk se apuka fürdet
Honey: gratula Flórának az álláshoz! Nálunk is volt május elején átmenetileg néhány jó éjszaka, azóta ismét hol sok kelés bvan, hol kevesebb, de minden éjszaka kelünk. Örülök, hogy szemészeten minden rendben volt! És gratula a felső metszőhöz! Meg a pcsizáshoz, pápához és a tápszerhez is. Látom Flóra nagyon beindult
Babvizeimért most, hogy végre ráérek elugranék valamikor.
Eszike: nagy gratula az átaludt éjszakához
Mi nem megyünk sehova pünkösdkor, és én adok egy sapkát Zalánra, és lehúzom azt az ablakot, ami nem közvetlenül mellette van. Plusz felhajtom a napfénytetőjét a gyerekülésének, igy a feje nem szokott huzatban lenni. Boldog névnapot!
Sziszi: örülök, hogy írtál, és alakulgattok végre!
Szeder: Adélnak utólag is Boldog névnapot! Éjszakákkal hogy álltok? Zalán kap néha kenyeeret, elvileg rágcsálni, gyakorlatilag hihetetlen sebességgel bevágja. Én itthon szoktam sütni, de abban tej van, most majd megpróbálom úgy csinálni, hogy csak vizzel, kiváncsi leszek, úgyis jó lesz-e. Látom Adél is ezerrel fejlődik
Hajrá nektek is a költözéshez, Máté fiadat meg sajnálom szegényt, nekem is sok gondom volt a fülemmel
Monee: kajával a szájban berregés nálunk is megy néha. Nektek is jobbulást!
Starlark: gratula a befejezett félévhez!
Betti: nálunk apa este megkapja a gyerkőcöt, mikor hazaér, de én se mehetek fél méternél messzebb, mert rögtön jönnek utánam. Fürdetni én fürdetek mindig. Ha megkérem segit, meg mostmár néha magától is jön, de egyelőre ez ritka. Ráadásul Zalánnál úgy tűnik jön a szeparációs szorongás, úh most eleve azonnal hiszti van, ha nem lát. Jah, meg néha mostmár etet is.
Ormolya: Boldog névnapot Botondnak!
Anyoooka: gratula Ádámnak az első foghoz!
Winona: Zalán el van a babakocsiban meg az autóban is azzal, hogy nézelődik, de pl ha vonatozunk vagy BKVzunk ölbe kell vennem, hogy mindent jól megnézhessen, megtapogathasson. Úgyhogy mikor hazaérünk első dolog a kézmosás, útközben meg figyelnem kell, hogy ne vegye a kezét a szájába, ilyenkor speciel örülök, hogy cumija van.
Petra: ez a hintabárány honnan lesz? Nagyon tetszik
Evibabi: gratula a 3. foghoz!
Takaritás: WC kivételével ecettel. Ha a tűzhelyről valami nagyon nem akar lejönni rászórok egy kis háztartási sót, arra viz, kicsit állni hagyom, ennyi.
Minyu: remélem Csongi jobban van már!
Csibe: gratula az álláshoz!
Konan: jobbulást Nektek!
Noni: gratula a felüléshez!
Rólunk: Zalán eszeget már néha darabosat, leteszem elé a párolt zöldséget, és befalja, hihetetlenül büszke magára. Mi is megyünk majd szemészetre, nekem műtötték a szememt 7 évesen, jobb szeretném, ha ránéznének. Most növeszti a 3. fogát, elég nyűgös és cicimán lett miatta. Kúszni már kúszogat néha, és tegnap mászott is egy kicsit