Új privát üzeneted érkezett!

SZEDER:Ezt most találtam:
Túrós gyümölcsös turmix ( 8 hónapos kortól babák is fogyaszthatják ) recept
Kategória:
Turmixok

Hozzávalók:
20 szem meggy,
1 banán,
3 evőkanál sovány túró.

Elkészítés:
A jól megmosott, kimagozott meggyszemeket szűrőn átpasszírozom a turmixban, beleteszem a héjától megpucolt banánt és a 3 púpos evőkanál túrót. Jól összeturmixolom. Jóízű nedű a babának és jut belőle a nagyobb testvérkének is!

Elkészítési idő: 10 perc
Kalóriatartalom: 119 kcal
Szénhidráttartalom: 19.5 gramm
Zsírtartalom: 0.5 gramm

Küldtem e-mailt, megkaptad?

Ormolya és valamilyen formában Winona tőled is kérnék 7 hós képet.(Pl:mms), de már asszem írtam.
Puszi

Kép
Kép
noni78

Bocsi Ormolya, megkaptam a pü-t, azt hiszem sűrűbben be kellene jelentkeznem.Mentettem. :lol:
Puszi

Kép
Kép
noni78

Csajok, ezt is most találtam(receptek):
http://www.vitalitas.hu/ismerettar/bab/babetr10.htm

Kép
Kép
noni78

Na, még egy recept oldal babáknak és eldugulok.
http://csillagfurtbaba.atw.hu/files/27e ... 382-77.php

Jobb oldalon találjátok hónapok szerint.

Kép
Kép
noni78

És utoljára egy kép:

Kép

Kép
Kép
noni78

noni,
nagyon szépek így együtt
voltatok stúdióban? vagy csak otthon csináltatok és raktátok össze így?

Kép
Kép
csibe21

Sziasztok!

Sajna nem tudtam a napokban jönni, mert betegek vagyunk. Kezdte apa, aztán Anna, majd én is bekapcsolódtam. Valahonnan apa hozta a vírust. Borzasztóan sz@rul vagyok, majd szétszakad a hátam, alvás szinte semmi az orrdugulástól és borzasztó ugatós köhögés! :cry: Annának szerencsére csak egy kis náthája lett, az orrocskáját azért szívni kell, amit mostanság nem igazán tűr! :? De ari nagyon: amikor apa vagy anya tüsszent vagy köhög, sőt még orrfújásnál is mindig mondja, hogy HAPciiiiiiiii! Meg kell zabálni! :D Közben valahol itthon elhagytuk a fél fülbevalóját és nem is lett meg, úgyhogy kapott egy új fülcsit. Nagyon szééééép! Csak ez is folyton kikapcsolódik, úgyhogy vissza kéne vinni az ékszerészhez, hogy erősítse meg a csatját mielőtt ezt is elhagyjuk!

Remélem más nem beteg! Élvezzétek a jó időt, mert állítólag csütörtökre elromlik az idő! És remélem mindenki jól halad a fogyikúrájával! Már alig várom, hogy vissza tudjak olvasni, hogy ki hol tart! Én sajna felfüggesztettem a tornát, mert a múlt hét elején a nagylányságommal együtt elhagytam valahol a vérnyomásomat is :? :lol: utána pedig jött ez a hule vírus, ja és a lépcsőzőgépemet sem sikerült még megcsináltatni vagy kicseréltetni. És hát a jó idővel folyton a kertben sütögetünk és bográcsozunk. Annak pedig ki tud ellenállni???? :lol: :oops: :roll:
Fúúú, egy pár sort akartam írni, de hosszúra sikeredett, bár tudnék még mit írni, főleg ha visszaolvasnék........ mennem kell, de igyekszem....!!!

Kép
Kép
konan

Csibe: Apu unokahúga fényképész, ő fényképezett én meg itthon kreáltam így össze a Picassával.

Konan: Átérzem a betegeskedéseteket, én is reggelre totál belekerültem, alig látok. Sajnálom a fülbevalót, ha nem keresitek akkor szokott ekőkerülni, legalábbis nálunk így van ez mindennel.

Még nem is írtam, hogy Misike úgy egy hete fel tud már ülni, tudom sokatoknak ez nem nagy hír, mert már régóta ücsörög a Törpétek, de én majd ki ugrottam a bőrömből örömömben.

Kép
Kép
noni78

szeder :)
Én kb minden másnap adok Csonginak túrót+gyümit uzsira. Nagyon szereti. Almával, vagy banánnal, vagy barackkal, vagy meggyel, vagy vegyesen.
Nándinak is sokszor adtam. Másnaponta pedig (igy váltogatom, de valamikor kimarad 1-1 nap) natur joghurttal csinálom a csümit + sinlacot vagy kölest teszek bele.

Kép
Kép
Kép
minyu

Csonginak még mindig fel-felmegy a láza, igaz, már figyeljük, igy 38 fok körül csillapitjuk is. Dokinéni nem látott, halott semmi szokatlant, elküldött ugyan laborba, de 4 órát vártunk pisire (az első zacsit bénán tettem fel, igy kifolyt a cucc, aztán hazaküldtek minket, mert csak du 3ig van Dabason labor. Szóval holnap reggel újra megyünk. Azóta persze pisilt...

De ha lemegy a láza, száguldozik...
http://www.youtube.com/watch?v=RwTLU6v1-VA

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

minyu,
Csongi beszarás aranyos!!!! :D :D Hogy örül, hogy halad előre!!

noni, csibe,
szuperek a képek!!!

Én ezen a héten végig szingli leszek, mert apa Londonban van.
Úhygogy megragadom az alkalmat és minden este le fogok feküdni legkésőbb 10-kor.
Naaagyon kivagyok az éjszakáktól. És totál kétségbe vagyok esve, mert nem látom a megoldást.
Az éjszakai szopiról való leszoktatás után volt átmeneti 1,5 jó hetünk amikor átaludta az éjszakát. De most megint katasztrófa!!!

Amúgy Flóra nappal nagyon cuki. Hihetetlen dumában van ő is! A macskénk a TITÁ, ha integet akkor TÁTÁTÁ van. Amúgy meg berregés és élvezi nagyon, amikor azt mondja, hogy PFF és a levegő csikizi a száját.
Mióta feláll mániákusan felmászik mindenre. leülni persze nem tud! De arra legalább rájött, hogy ha elengedi, baromi nagyot esik.
Úgyhogy most rohangálás van egész nap, hogy segítsek neki leülni. :D

Ja, és kirugattam apa egyik újdonsült asszosztensét! :D
Ha érdekel valakit, elmesélem majd, csak bem akarok nagyon off lenni. Rövid magyarázatnak talán elég annyi, hogy a csaj FHM címlaplány volt, amúgy meg fürdőruhamodell. :twisted:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Csak egy bevakkantás erejéig jöttem.

Honey!

Tanítsd meg leülni! Sokkal egyszerűbb, mint utána rohangászni.
Még a dévényes csaj mondta, hogy a babákban benne van a "feszítés", viszont az "engedést" is meg kell tanulni az agynak. Ákosnak egészen könnyen ment, 2 nap csüccs gyakorlattal sikerült megtanulni, azóta sosem esik el, hanem fenékre tottyan.

Minyu!

A kölest hogy rakod a joghurtba? Főzve?
Ma csináltam spenótot Ákosnak, főtt kölessel sűrítettem, jó lett. :)
Az arányok még nem teljesen vannak rendben - mindig beton lesz a főzi- de már jó úton haladok a köleskével. :D

Szeder!

Én még nem adok túrót-joghurtot. Majd 9 hósan. ;)
De én is így terveztem kb. gyümölcsök bele vegyesen, aztán hammmm. :)

Konan!

Mi is betegek vagyunk. Ákos kezdte, átragasztotta rám, de a Párom is fájlalja már a torkát. Ákosnak dől a taknya, az elmúlt két éjszakánk elég nyűgi volt ez miatt, de napközben alapvetően jól van, csak én vagyok fáradt.

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

nekünk tegnap volt gyerekmentes napunk. jó volt egy kicsit kikapcsolni.

Monee!
Hogy csináltad meg a spenótot? Anyósomtól kaptam, és már fel kéne dolgozni.

Most megyek, mert hulla vagyok.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Jó reggelt!

Aludtam most 5 órát egyben ez mára elég is lesz nekem..

Noni!
De jó képek! Hol csináltátok??? Milyen nagy már a kisfiad is :shock: :P !! Olyan édes bucija van :wink: :wink:

Noni! Minyu!
Köszi a tippet. Holnaptól én is adok neki akkor túrót.

Konan!!!
Gyógyuljatok meg mielőbb. Annácska, hogy bírja??? A fiad?? -majd priviben is írhatsz róla.. érdekel!

Monee!
Jaj! Látom,hogy ti is betegek vagytok! Hú nagyon nem jó hír!! Gyógyuljon Ákoskád!!! - tényleg a nevét azért választottátok Ákosnak, mert "az" Ákos a kedvenc előadód??? Ezt már a múltkor is akartam kérdezni!! - Amúgy az egyik kedvenc fiú neveim közé tartozik..
Tehetnél majd képet a fiacskádról mert rég láttam!! :wink:

Márti!!!!!!!!!!????
Eszike!!!??????

Ági!
No tessék! merre voltatok??? Mesélj! Jobban lefáradtál, mint Dávidod mellett :lol: :lol: mi csináltál, Te nő?? :lol: :lol: :wink: :wink:

Honey!
Én nem is értem a férjed, hogy miért vesz fel egy ilyen nőt?????????? Gondolhatna rád is!!! A másik, hogy nem hinném,hogy csak ilyen adottságokkal lehet csak azt a jellegű munkát elvégezni! Amúgy tökre ügyes vagy, és a minimum,hogy kirúgattad azt a kis "modellt". Naná!! Nem lehetne,hogy te vedd fel az alkalmazottat?? Vagy a párod kevésbé szeretné azt?? Mesélj, szerintem minimum okulásnak mindenkinek jó lesz.
-Amúgy vannak olyan nők, akik annyira stabilnak érzik a kapcsolatukat, hogy nem is gondolnak "olyanra", mint Te.. - nem véletlenül rúgattad ki a csajt :wink: Én azt mondom, hogy résen kell lenni.. mert hamar viszik a párunkat.. "a" csajok. Nagyon örülök, hogy észnél voltál! Ügyes vagy. -Ami mondjuk nálad természetes :)
/Nem puncsoltam ezzel... ezt gondolom rólad/

Olyan fárasztó, és ijesztő álmom volt: A valóság: készülünk össznépi bőrgyógyászhoz.. vagyis a gyerekekkel együtt és Gyuszival megyünk bőrgyógyászhoz.. annyi anyajegy van rajtam és, hát nem árt az óvatosság. (3 éve egy 29 éves ismerős lány elment bőrrákban, azóta én még óvatosabb vagyok a nappal)
Almom:
Egyik reggel a tükörben barna hatalmas foltot vettem észre az arcomon és miután elfordultam és ismét vissza a tükörhöz jött egy másik barna folt, de úgy,hogy az előző meglévő még nagyobb lett..
Nem hittem a szememnek, és már dobogott a szívem hevesen.. becsuktam a szemem egy pillanatra és mire kinyitottam jött egy újabb és egy kicsit bordázott lett az előző kettő barna folt..
Azonnal rohantunk a bőrgyógyászhoz, de ott meg rengetegen voltak.. és könyörögtem,hogy engedjenek be, mert meg fogok halni, mert ..... vagyok.
Nem engedtek be.. és, mire rám került a sor, addigra az egész fejem barna foltos lett és még a domború foltokon szőrszálak :shock: :shock: is voltak :shock:
Beérve a dokihoz már lelkileg kiborulva kérdeztem,hogy mi ez az arcomon??? Mire a doki:
- Nem mondom meg!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
Közben meg nézte nagyítóval!!! :shock:
Annyira megviselt, hogy azonnal fel is ébredtem! :roll:
Húú utána meg nem bírtam vissza aludni.. pedig aludhatnék, mert mindenki alszik még....

Se eleje, se vége álom, de nagyon kiborultam tőle. Ilyen hülyeséget és olyan eszetlen az egész.

szeder74

Sziasztok!

Ági!

Én Tecsós gombócos fagyasztottból csináltam így:
Vizet, kevéske olajat, kb. 9 gombóc spenótot összeöntöttem 1/5 pohár kölessel, megsóztam, pici ételízesítő került bele, meg fokhagyma por és addig főztem, amég a köles meg nem főtt. Ha nagyon beszívta a vizet, mindig egy picit öntöttem rá. Utána turmix, aztán adtam Ákosnak. Sűrű lett a cucc, de jó íze volt. Az első adagot kis tápszerrel higítva próbáltam adni neki, de azt nem ette meg, utána simán kapta csak.
Ha nyers spenótlevélből csinálod, akkor szerintem szedd ki a szárát a leveleknek, aprítsd fel valamennyire, szintén kis olajon megfonnyaszt, a többit meg úgy ahogy én is csináltam. De köles helyett szerintem lehet krumplit is hozzátenni. Jah és ennyiből 3-4 adagnyi kaja lett nekünk, a többi ment a fagyiba.

Szeder!

Köszi! Persze ahogy általában szokott lenni, a gyereket kevésbé viseli meg a takonykór mint engem. :) Nem aludtam túl jól éjjel, folyton be volt dugulva az orrom, Ákos ezzel szemben 11-től fél 6ig húzta egyhuzamban a lőbőrt. Nem is tudom mikor volt ilyen hosszú alvása egyben utoljára. Persze fel is ébredtem amikor kb. ébredni szokott, hogy "mivan?". Átsettenkedtem hozzá, megnéztem, aludt, aztán én is visszamentem és pihiztem tovább.
Nem, nem azért lett Ákos. :) Nem vagyunk ennyire elvakult rajongók, bár asszem ezt soha senki nem fogja már elhinni nekünk. Tudod az az érdekes, hogyha az Ákos helyett netalántán a Gergő nevet választjuk, akkor meg egy jó kezű, "híres" autóversenyző nevét kapta volna (Szabó Gergő) és ebben az esetben barátainktól kaptuk volna folyamat a szivatást, hogy biztos miatta lett Gergő. :twisted: Szóval Kovács Ákossal, vagy Kovács Ákos nélkül is, Ákos Ákos lett volna. :lol:

Én is ilyen hülyéket álmodtam ma... bár nem emlékszem egyikre sem már.

Szép napot mindenkinek!

Monee

monee85

Képzeljétek, a lányom megtanult indiánosat játszani :D
Rájött végre, hogy ha a kis száját ütögetem, akkor nem nyalogatni kell a kezem, hanem hangot kiadni
És nagyon tetszik neki, még cifrázza is néha a hangokat

Kép
Kép
csibe21

Szeder!
Semmi különöset nem csináltunk. Végre kialudtam magam, az egész délelőttöm azzal telt, majd du. egy kis pihi + főzőcskézés. Estére meg váratlanul egy ismerős meghívott hozzájuk túranézegetőbe meg borozni, mert hoztak finom borokat. Jó volt nagyon. Fura volt, hogy így alakult, egész nap anyósoméknál volt Dávid, és még este se voltunk otthon. Ott aludtunk mind a hárman. Fürdetni is ők fürdették és fektették le, én egy gyors szopira mentem, aztán uzsgyi a vendégség. Jó volt egy kicsit kikapcsolódni. Jól is éreztük magunkat. :wink:
Tényleg se eleje se vége az álomnak. Lehet, hogy a naptejes hsz-ek hatására indult el benned valami. tegnap én is megvettem végre a DM saját termékét, úgyhogy kenekedhetünk mostmár mi is. :D

Honey!
Gyere és mesélj! Mi volt?

Monee!
Köszi a spenótos receptet. Én csak ámulok, miket csinálsz Ákosnak, olyan jó dolgokat kap ez a srác. Ügyi vagy nagyon.
Jobbulást mindenkinek!!

Csibe!
Aranyos lehet a lánykád.

Kérdés: nagy baj az, ha nem nagyon használja a gyerkőc a lábát kúszásnál? Eleinte klasszul behajlította, de mostanában nem. Inkább a csípőjével billeg, meg a kezével húzza magát.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

És olyan hihetetlen, hogy repül az idő. Ma 8 hónapos a csöppöm. Na megyek, lefektetem, mert kezd nyűgős lenni. Fél 9 óta fennt van.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

Csak gyors bekukk. Iszonyú éjszakánk volt, Dorka éjfélkor :!: aludt el (9körül szokott) Ádám egész éjjel mocorgott, tekergett, 5kor evett egyet majd folyt köv... Iszonyú meleg van a lakásban, légkondit Ádám tüdeje miatt nem merem bekapcsolni - szenvedünk. :cry:

Monee, nem szeretnék beleszólni, volt is már nézeteltérés közöttünk a babakaják miatt ,nem szeretném ezt újra - de én azt mondom, hogy ételízesítőt NE! Ízfokozó van benne meg a jó ég tudja hogy még micsoda :? :roll: (párom azt mondaná hogy E600-tól 1600-ig minden) Mondjuk én alapból nem is használom pont ezért, de babakajához aztán végképp nem.

Blúmi, érdekes amit írsz, de én sem hinném, hogy összefüggés lenne. Mindenesetre elgondolkodtató azért. Baba hogy van?
A linket amit küldtem megnézted? Az eredmény miatt tettem bogarat a füledbe?

Noni ,annyira jók a képek!

Jujj, Szeder, ez borzalom álom volt! :shock: Megértem ahogy kiborultál!
Én is nagy hülyeséget álmodtam éjjel: Apa valami szőke pipivel flörtölgetett előttem. Annyira a hatása alatt voltam még reggel is :(

Konan, Monee, jobbulást Nektek!

Túró. Ádámnak az ekcémája miatt a doki néni nem javasolja a tejtermékeket egyelőre, így mi még várunk vele kicsit.

Évi, várom a pü-t! :wink:

Csibe, édesek nagyon a gyerkőcök! :lol: :lol:

Rólunk. Duma nálunk is megy, arra a kérdésre hogy felvegyelek? egyértelmű "Hagi" a válasz :lol: Ha nyafis akkor meg az "Aja!"
És berreg ezerrel - mostanában kaja közben is :? És rájött, hogy ha pohárból ivás közben csinálja akkor bugyborékol :roll:

Vasárnap voltunk a Vidámparkban :) Dorka nagyon élvezte, ÁDám meg szinte az egészet végigaludta a babakocsiban :lol: :lol:

Tegnap este pedig így aludt el vacsi utáni hempergőzés közben:
Kép

Felébredt, Majd jövök még!

Kép

Kép
anyoooka

Hali!
Sziasztok!

Egyszerűen nincs időm jönni...
Minden rendben velünk, jól vagyunk.
Noémi tiszta anyás lett, 2 napja rajtam lóg, de annyira, hogy még wc-re sem tudok elmenni. Ha leteszem visít. Amúgy meg jön utánam mindenhová, és kapaszkodik fel a lábamon, húzza le a gatyámat, és kéreckedik fel. De hát így nem lehet semmit csinálni. Ma még a reggelihez is az ölembe ültettem, mert kisírta magának. Én nem tudok úgy enni ha közben visítanak a fülembe. Szóval 100%-osan le vagyok foglalva. Remélem ez az időszak nem tart sokáig.
És persze mikor apa hazajön akkor teljesen megváltozik minden, Noémi csendben nyugodtan tud ülni, és jókislányt játszik. Apa el sem hiszi mi megy itt nap közben.

Joghurtot már mi is eszünk. Nagyon szereti Noémi. Először kevertem bele banánt, aztán banánt+almát. Tegnap meg egy kis narancsot. Mindenhogyan megette, még gyümi nélkül is. Nemhogy megette: FALTA! Vettünk egy nagy joghurtot, aztán megbeszéltük apájával, hogy egy kicsit kiveszek Noncsinak a többit meg megeheti apa. (mert én nem szeretem) Hát apának nem jutott egy kanál sem. 3 nap alatt úgy befalta azt a nagy joghurtot, hogy csak na. Kevés is volt.
Asszem túró lesz a következő amit megpróbálunk, aztán meg kefír.

Most nagy pakolásban, mosásban vagyok, mert készülök a hétvégére, és nem szeretnék semmi fontosat itthon hagyni. Bár látom hétvégére sz.r időt mondanak, úgyhogy lehet, hogy elmarad a kiruccanás. :(

Ne hari, hogy senkinek nem reagálok, de egyszerűen még visszaolvasni is nagyvonalakban sikerült csak. Meg a képeket néztem meg :wink:

Pusz-pusz
Vendég

És amit elfelejtettem! Én INNEN szoktam "puskázni" babakajákat! :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Anyoo: jajj a pohárból ivást mi is próbálgatjuk. Általában ebéd közben és a végén adok pár kortyot pohárból. Hát nálunk is a bugyborékolás megy ezerrel. Meg a fogak kocogtatása a poháron, mert az olyan jó móka! Már csak ezért is szeret Noémi pohárból inni!
Ez a póz ismerős!!!

Szeder: bebebeee! Én láttam Ákost szombaton, méghozzá élőben. És olyan édesen mosolygott, hogy majd meg zabáltam. Mármint Monee-Ákost! :lol:
Vendég

Anyoo!

Az a gond, hogy a családunk minden irányban ételízesítővel főz. Szinte minden kajába rakunk. Persze ez mellett játszanak más fűszerek is... de ez az alap és nem is tudok másként főzni.
Te mivel főzöl ez helyett? Tényleg érdekel. Nem babakaját, hanem úgy általában mindent.
Tök nehéz az arany középutat megtalálni. :( Én már azzal is elégedett voltam, hogy nem sózom-cukrozom-fűszerezem agyon a kajákat, mint ahogy a nagymamáim teszik, de a mostani "trend" szerint ez is kevés. :(

Csibe!

Nagyon ügyes a csajod! Nem műkszik a vonalzód, nem nézel rá?

Ági!

Passz, nem tudom, nálunk kimaradt a kúszás.

Ákos produkciók:
Csibéhez hasonlóan, ha ütögetem a száját, akkor egy mély eeee hanggal csinálunk Ebebebebebet.
Kb. két hete csápol a füle mellett, mintha pápát intene, most gyakoroljuk a szándékos pápát, de egyelőre még nem tökéletes a dolog. Ugyanez van a süti-süti-pogácsáttal is. Megy a két kéz egymás felé, mintha össze akarná ütni, néha sikerül, de van amikor csak egy nagy hadonászás van belőle.
Ha nyújtom felé a karom, hogy felveszem, akkor ő is nyújtja a kezét föl. A "Gyere" szóra odajön hozzám.
Hangképzésben a Tetete, mamama, bebebe a nyerő, ha viszont enyenyenye vagy ebübü van, akkor menni kell, mert világbánat vagyon és dajkálásra van szükség. :lol:
Játszik állva, ülve, gugolva, térdelve és az egy kézzel kapaszkodás, valamivel a kezében való felállás van most gyakorlatozás alatt. Valamint a szekrényajtó kinyitás, de az egyelőre szerencsére még nem megy neki. :) Ha legközelebb jön Noncsi, megmutatjuk neki, hogy kell ezt, ő biztos ügyesebben tud majd rámolni. 8) :lol:

Képek özöne:
Kép Kép

Kép Kép

Kép

Monee

monee85

B@sszus, írtam egy hosszút és elszállt! Persze most az egyszer nem másoltam ki mielőtt elküldtem :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Akkor még egyszer, röviden!

Monee, nagyon jók a képek! Kedvencem az etetőszékes huncutkodós! Erre mondom én azt hogy a szeme se áll jól :lol: :lol: :lol:

Ételízesítő. Én nem is tartok itthon, pedig egy időben sógornőm tonnaszámra hordta - egy ételízesítőt gyártó cégnél dolgozik. Továbbadtam vagy ránk romlott és kidobtam...

Hogy főzök helyette? Minden más fűszerrel, ételfüggő a dolog. Persze valamivel több kell belőlük, ezt meg kell szokni szerintem - sokat-sokat kóstolgatni :P De ég és föld a különbség!

Párom is látja, érzi már ezt , hiszen anyósom is tesz mindenbe, még a rántott húsnak is vegeta íze van nála :? De Apa azt mondja, hogy sokkal jobb ahogy én főzök, jobban kijön az ételek igazi íze. És ezt nem udvariasságból mondja :)
(én spec. a leveskockát sem szeretem, van itthon, de szerintem az is rám fog romlani...)

Babakajákba én sót sem teszek egyelőre és édesítésni is almát használok (egyedül a paradicsomos krumpliba tettem eddig cukrot mert nagyon savanyú volt)

Ma nagyon fincsit kapott Ádám, hatalmas tányérral be is puszilt belőle. Husit főztem és összeturmixoltam főtt krumplival, párolt almával és gesztenyével.

Tényleg, Ti mennyire simára turmixoltok? Hagytok már benne darabkákat? Dorkánál ezt azt hiszem elrontottam, nagyon féltettem hogy a torkán akad a kaja és sokáig pépesítettem neki mindent.

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok! :)

Csak nagyvonalakban, mert pünkösdre utazunk el és nagymosás holnap meg már melóznom is kell tegnap értekezleten voltam szombaton párom céges hajókirándulásán szal zajlik itt az élet.

Babók nagyon édesek :) Hogy ügyesedik mindenki :)

D. ügynök is mindenhol fel akar állni ebből kifolyólag a számítógépem már kétszer magára rántotta. A kiságyban körbe jár és az etetőszékét is körbenézi, de még nagyon ügyetlenül rakosgatja a kis lábacskáit. Popsira huppani már megtanult így kevesebb a sírás :)

Kaja: A tejtermékeket még nem kezdtük el, de hazajöttünk akkor a joghurtot túrót megkóstoltatom én is.
Eszike jó hogy írtad a nagy dobozost asszem mi is azt próbáljuk ezek a babajoghurtok olyan kicsik hogy D körberöhög ha csak ennyit adnék :) Így az uzsis tápi is ki lesz váltva.

Monee: Én se használok ételízesítőt a glutamát tartalma miatt. frankón függőséget és túlevést okoz. Barátném szerint van olyan amiben csak fűszerek vannak ízfokozók és só nincs. Megkérdezem tőle mi a neve.
Én ha főzök attól függ mit úgy válogatom össze a fűszereket. De itthon mindig van bazsalikom, borsikafű, fehér és fekete bors, majoranna, rozmaring, babérlevél, kapor.
Ha végre költözünk szeretnék majd a konyha ablakomba cserepes fűszernövényeket is :) Emlékszem nagypapám mindig vágott pl a húslevesébe friss snidlinget :)

Végül egy kép a hajókirándulásról

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára starlark 2009.05.26 13:33-kor.

Kép

Kép
starlark

Anyoooka: Hmm én még simára szétcsapom botmixerrel mert még semmi foga nincs. Anyám meg anyósom nyaggat hogy szerintük ez hülyeség.
Elrontom vele? de a darabosat kiköpi...

Kép

Kép
starlark

Lesz valaki hétvégén Székesfehérvár környékén?
Vendég

Ó, de izé vagyok! Amit még akartam és csak elmaradt végül:

Eszike, utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!!!!

Kép

Kép

Kép
anyoooka

Starlark, nem tudom :( Én is pépesítek még mindent, de pl a bolti 8 hós babakajákban már vannak darabkák is. (még nem adtam Ádámnak)

Kép

Kép
anyoooka

Anyoo, Starlark!

Látjátok én ezekről a fűszerek egy részéről nem is tudom milyen ízük van. :(( Starlark! Megköszönném annak az ízesítőnek a nevét!

Vazzeg, beköltözött hozzánk egy kutya... Most vettem észre. A kerítésünk egyik fele még nincs kész, valószínű ott jött be a lukon. Most kajtathatom a gazdáit. Remélem meglesznek!

Monee

monee85

Monee, köszi hogy szóltál vonalzó ügyileg
Úgy látom a Nőivonal beállt
Úgyhogy én is átálltam a Mamanetre :)

Kép
Kép
csibe21

Monee!
Nagyon jók a képek! Én egyenlőre még nem sózok és édesítek, csak naturan adok mindent. Megcsináltam a spenótot, de rizzsel. Holnap fogja kapni, kíváncsi vagyok, hogy fog neki ízleni. (azért a rizs mellé tettem egy kis répát, hogy egy kicsit édes legyen)

Anyooka!
Én van, hogy nem pépesítek annyira, és hiába van ennyi foga Dávidnak (szépen virít az összes mikor vigyorog, tetszik is mindenkinek), ennek ellenére fullad, így kénytelen vagyok ilyen esetben egy kis vízzel hígítani. Lehet, hogy megpróbálom legközelebb villával áttörni, arra is kíváncsi leszek, mi lesz a reakció.
Bár pont ma mondta a védőnő, hogy meg kéne tanítani rágni. Adjak neki egy falat kenyeret kenőmájassal, vagy összenyomkodott jobb minőségű virslivel. Kicsit furának tartom, hogy ilyen kaját adjak, szerintetek lehet?
A tejallergiánk miatt a tejtermékek nálunk se jönnek még szóba. Most nem HA pépet vettem, és megint kicsit ekcémás a bőre, bár kevésbé, mint korábban.
Már én is olyan régen készülök adni gesztenyét, de még nem jutottam ki a Tescoba, pedig ma már láttam meggyet is.
Ja, viszont állítólag a DM-ben lehet baba joghurtot kapni. Azt akarom megnézni, és venni. Ti kipróbáljátok? Ebben nincs tej ugye?

Starlak!
Nagyon aranyos Donát.

Jaj, nem is mondtam, hogy az én gyerekem is smárolt tegnap, méghozzá egy jó kis csajjal, jó ízlése van. Tegnap a barátnőméknél voltunk, 2 fiú és 2 lány volt, és beindultak egymásra egy csajszival. Sajna, pont akkor nem volt fényképező a kezünkben.

Merre vagytok többiek???

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ági!

A kifli véget, kenyér héjat, banán darabokat Ákos pölö gyönyörűen csócsálja az 1 fogával. Add neki a kezébe a kiflit, aztán majd rájön mit kell vele csinálni. Ha ott vagy vele, nagy bajt nem tud csinálni, mert a kenyér szétázik a szájában és kis vízzel lecsúszik, akkor is ha nem rágta meg rendesen.
A darabos kajától viszont öklendezik... az üvegestől is. Sőt, ha sűrű a főzi és nem csúszik, akkor nyújtogatja ki a nyelvét rajta a kajával, hogy nem tudja lenyelni. :lol:
Májkrémet, virslit én sem adnék...
Joghurt ami nem tejből készült??? Hümm... nem tudom, nézd meg.

Kutty gazdái nem lettek meg, így nálunk éjszakázik. Kérem a mega drukkokat, hogy ne legyen éjjel vihar, mert akkor rémületében biztos meglép szegény. Ha holnap sem jönnek érte (raktam ki plakátokat, hogy nálunk van), akkor este elvisszük a helyi állatvédő egyesülethez és ők segítenek új gazdikat találni neki.

Jó éjt mindenkinek!

Monee

monee85

anyooka,
Flóra sem nagyon csípi ha picit is darabos a kaja. Adtam neki üveges, 8 hónaposnak valót.
Hááát, de tudd meg mit művelt vele. leszopogatta a darabkákról a szószt és minden mást kiköpött. :shock:

monee,
isten ments, hogy riogassalak, de óvatosan a porszívóval!! A szomszédunkban meghalt 2 éve egy kisfiú a porszívótól, amikor egyedül hagyták vele játszani.

Flóra már naaaagyon profin issza a tápszert cumisüvegbőőőőőől!!! El sem hiszem, hogy ezt is megértem!!!!! :D :D :D Reggel este 150-180 milit megiszik + szopi. Én úúúúúúúúúúúúgy örülök!

szeder,
szóval a sztori: A párom cége elnyert egy új ügyfelet. Emiatt nagyon sok új embert kell felvenni a bővítéshez. ( 15-öt ) Eddig 5-öt felvettek, mind csaj. Ez még nem is érdekel, mert a tekefonközpontosok általában csajok. De a 3-ból 2 modell. Az öcsém konkrétan lefosta a bokáját, amikor meglátta őket.
Ezt még benyeltem... mert valahogy őket nem éreztem veszélyforrásnak. Viszont fel kellett venni egy új csoportvezetőt is.
Na ő ütötte ki nálam a biztosítékot!!!! :evil: ( Erdélyi Dalma - fonyódi, fent van ai iwiw-en, ha érdekel) - Állítólag ő volt ár érték arányban a legjobb. :?
Nem hisztiztem, nem borultam ki, bár belül örjöngtem! De érthetően elmondtam neki, hogy ne is álmodjon 2. gyerekről, ha ez a csaj marad. Mert én nem akarok elbálnásodva azon stresszelni, hogy ő mit csinál bent az irodában, céges vacsin, csapatépítőn. Nem akarok az ő rossz döntése miatt egy féltékeny szekírozós hárpia lenni.
Nem most nem bízom benne. Mert tök rendben van minden. De 3-5 év múlva, vagy bármikor ha van egy kicsit szarabb szériánk van........ Egyszerűen nem kell a plusz kísértés egy férfinak, amikor amúgy is annyi van!!!
Jó döntés volt, hogy nem támadtam, mert így magától ajánlotta fel, hogy elküldi. A lényeg, hogy elértem a célomat! :twisted: :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Hello-bello!

Előre is bocsi, ha nem leszek teljeskörű, de csak emlékezetből nyomom és kissé le vagyok maradva!
Szóval:

Minyu: Csongi nagyon ügyes!!! Már így lépked?! És annak is örülök, hogy Nándi " Hull a szilvázott" ! :wink: Édes abban a kalapban!!

Honey: Hát mit mondjak?! Ezt helyesen tetted!!! Én is kirugattam volna! Amúgy csak megnyugtatásképpen: itt áll mellettem a férjem és azt üzeni,: ne aggódj, ennek a csajnak Plázakurv@ arca van! :evil: :evil: :D Hát én sem dobtam tőle hanyatt magam, és most nem hízelgésképpen, de láttalak élőben és még Flóra születése után 8 hónappal is simán felveszed vele a versenyt! Szóval No Para!
Flóra cumisüveges kajálásához gratula!!! Örülök, hogy végre elfogadja a nem-cicit is! :wink:

Monee: Mennek a drukkok kutya-ügyben! Amit Ákosnak főztél ... az jól hangzik!!! Bár ételízesítőt én sem használok- mondjuk én semmihez nem teszek- de ez a köleses-spenót jól hangzik!! Ákos a képeken nagyon nagyfiú már!!! És olyan kis kópéságot látok a szemében!!! :wink:

Ági: Kár, hogy nem tudtad megörökíteni kicsifiad első csókját!! Pedig mutogathattad volna a leendő barátnőinek!! :wink: Kúszás láb nélkül: Szerintem ne aggódj! Asszem már írtam, hogy Bia közvetlenül a mászása előtt "fókázott" . Ez úgy nézett ki, hogy csak a felsőtestét emelte, és a két karjával húzta magát a hasán. Ha nagyon sietett valahova, akkor ezt a technikát választotta. Dávid is majd rá fog jönni az ízére, ne aggódj!! Már sínen van a kissrác!!! Csak ő előbb smacizni akart, úgy gondolta, ez fontosabb mint a kúszás!!! :lol: :wink:

Starlark: Nem baj, ha még Doncek nem eszik darabosat! Tök ráér! Láttál Te már 30 évest, aki szívószállal ette a pépesített kaját? :wink: :lol: Na ezt mondta a tesómék gyerekdokija, amikor az ő kisfia még talán 1 évesen is öklendezett a darabos kajától... egyszerűen nem szerette. Úgy add Donceknek a kaját, ahogy Te jónak látod!! Ezzel nem fogod elrontani.. :wink:
Vendég

Noni: Édes gyerekeid vannak! Komolyan mondom, hogy ezekből a képekből annyi de annyi szeretet árad!!!! Biztos nagyon jó tesók lesznek... Misike meg már annyit nőtt!!! Csak ámulok és bámulok!

CSibe: NAgyon cukker Jázmin baba! Én az iwiwen is megnézegettem a képeket! :wink: Jó, hogy két ilyen lánykád van! És nagyon tetszik nekem Jázmin Hello Kitty-s napozója!! És ahhoz külön elismerésem, hogy még így is szoptatod Jázmint, hogy dolgoznod kell! Szerencsés kislányod van, hogy ilyen anyukája van!

Anyoooka: Hát nagyon sajnállak a rossz éjszaka miatt! Nincs a légkonditokon "szárító" funkció? Azzal esetleg nem lehet megpróbálni a hűtést? Én néha azt kapcsolom be a klímaszerelők javaslatára.
Ádám micsoda pózokat vesz fel alvás közben!!! :) ÉÉÉÉdes!

Holka: Annyira ügyes és okos lánykád van!!! Látszik rajta, hogy nagyon sokat foglalkozol vele! És ma különösen csini volt!!! :)

Szeder: Már megint azok az álmok!!!! Jaj, nem irigyellek az álom miatt, viszont ez tuti a naptejes diskurálás miatt van! Fel a fejjel... és tudod, csak pozitívan!!! :wink:
Amúgy valamit tudhatok, mert hiába vagyok "olykor-olykor" házisárkány, ma kaptam rózsát... csak úgy! Pityeregtem is egy sort!
Adél pedig nagyon ügyes ezzel a majdnem egyedül felállással!! Jó az egyensúlya. A szemei egyszerűen... hát nem nagyon lehet leírni...

Konan: Meglett Anna fülbevalója? A miénk is kikapcsolódik sokszor... lehet, hogy akkor én is megerősíttetem!

Eszike: Nagyon röstellem, hogy csak ilyen későn, de nagyon BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!! Később majd leíronm a mentségemet!

Márti: Mi van Veletek????? Jelentkezz.... kérünk szépen életjelet és egy-két képet Milláról!!!! Légyszi...

Csajok! Ki hogy áll a fogyókúrával? Nekem semmi!!!! Ég a pofám... de semmi!!! 2 nyomorult kis kilócska ment le, - az is a fülemről!!!- de ennél a testsúlynál ez vicc!!! Pedig már tényleg nem eszek sokat- bár éhes vagyok-!
Hétvégén keresztelő lesz és lövésem sincs, hogy miben leszek, mert mindenben úgy nézek ki mint egy jóllakott napközis! :oops:

Kérdés: Megyünk nyáron Görögországba autóval. Éjszaka fogunk utazni, akkor szeretnénk indulni, mikor Bius már elaludt. Nekünk Cam Combi Family babakocsink van, aminek van mózeskosár része, és ma "belepróbáltuk a gyereket" , még nem nőtte ki! Szóval a kérdésem: Lehet kapni olyan bekötő szetett, amivel a mózest be lehet rögzíteni az autóba és a gyereket meg biztonsági övvel be lehet kötni a mózesbe. Így néz ki:
Kép
Szerintetek ez megengedett? Biztonságos? Van valakinek tapasztalata? Mert azért ebben mégiscsak tudna fekve aludni Bianka, de nem akarom a biztonságát veszélyeztetni!

Más: Megvan az új kocsink!!!! :lol: :lol: :lol: Végülis egy 1.4-es Skoda Fabia Bestet vettünk... piros!!!! ( Én ilyet szerettem volna!!) Ma este telefonáltak, hogy holnap műszakiztatják, aztán átírják és hozhatjuk!!!! Jaj én úgy örülök!!! Azért néha hasznos, hogy nagy szájjal " áldott meg" a Jóisten! Nem elég, hogy kaptunk 150.000 Ft engedményt, a kocsi árában benne van az átírás és a műszaki költsége, + még kapunk ajándékba egy GPS-t, és egy téligumi szettet!!! 8)
Vendég

Honey!
Jól tetted, hogy kirúgattad, bár szerintem is felveszed a versenyt ilyen holmi nőkkel.

Bejci!
Jót nevettem írásodon.
Mikor teszel fel új videot? Olyan aranyos Bius. Most is megnéztem mászási tudományát. Hogy megy neki?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Am. Még Neked akartam írni: Nagyon szuper, hogy megtaláltátok az új fészketeket!! Mindenkinek szurkolok, aki babával menekül az emeletes házakból! Mi is mennénk, de talán majd a válság után... talán!!

STarlark: Most láttam Donát barátom fényképét!!! Én úgy szeretném őt élőben is látni!! Annyira szép kisfiú!!! Kár, hogy a "Pécs-környéki" különítmény nem tudott eljönni a Lurdys talira!

Eszike: Mi Balatonon leszünk, az nincs messze Fehérvártól, csak hát készülődünk a keresztelőre! Viszont ha esetleg Balaton partra is leruccantok, feltétlenül írj, mi már holnap megyünk Fűzfőre!!

Tényleg: Márti felvetette egy sikondai tali ötletét! Ki lenne benne??? ODa jöhetnének az apukák is, szerintem tök jó lenne!Többiek?
Vendég

Ági: Nem megy olyan egyszerűen ez a videó feltöltés... a kameráról először be kell digizni, azt meg csak apa tudja, ő a szaki a családban... meg hát nem szabad olyat feltöltenem, amin apa is látszik... itthon komoly cenzúrázás megy kérem szépen!! Pedig van egy annyira cuki videónk: Apa berreg a 4 hós Biankának, aki erre dühbe gurul és szó szerint kiabál az apjával!! Naggggyon jóóóóó!!!! Én szétröhögöm rajta magam, pedig már láttam párszor! Csak hát látszik rajta apa!! Úgyhogy nem lesz Youtube-on... :(

NA mára eldugulok!!! Jóccakát!!!
Vendég

Jó reggelt!

Bejci!
Köszi szépen! Hogy csináltad ezt a rózsás meglepetést??? No látod! Csak még ügyesebben!!!! Oks???
Tegnap ugyan nem mondtam, de hívd fel az egyik rendőrséget, hátha segítenek, hogy lehet-e. Mert tudod azért mégis ők azok, akik ellenőrizhetik, és ők azok, akik tudják,hogy biztonságos-e.. mert hiába lehet ilyet kapni a boltban, lehet,hogy nem jó. Érted??? :) :)
Hogy aludtatok éjjel??? Adél képzeld egész éjjel aludt, és most 6-kor szopott és már aludt is vissza.. én meg legalább már kimostam egy adagot.

Honey!
Megnéztem a csajt. Vélemény: Tényleg nagyon jól néznek ki azok a képek, amiket profi fotós csinált. DE: mondjuk a privát képeket nézve meg nekem nem nagy számnak tűnő arc. Amúgy hidd el: lehet, hogy te nem vagy egy modell csaj, de megmerem kockáztatni,hogy itt is közöttünk szerintem a legjobb.- meg amúgy is jó vagy. -bár tudom,hogy nincs igazán szükséged a dicséretemre, de ez a véleményem.
Ezt most nem azért írom,hogy puncsoljak.. tök jól nézel ki.. és tök jól játszottál a lapokkal.. -tanulhatnék tőled azt hiszem :lol: :wink: - Ez a hsz. nem honey-t emelő hsz volt :lol: :lol: :wink:

Elég sűrű nekem is ez a hét, de ez így jó most.

szeder74

DRÁGA ESZIKE!
ÍGY UTÓLAG IS, DE NEM FELEDVE KÍVÁNOK NEKED BOLDOG NÉVNAPOT!!!! NAGYON MEGKEDVELTELEK ITT A FÓRUMON!!!

Kép

szeder74

sziasztok!

Köszönöm a névnapi köszöntéseket!

Hát ahogy az időjárást elnézem lehet, hogy elmarad a hétvégi kiruccanásunk. Főleg, hogy kempingezésről van szó. Annyira morci vagyok ez miatt. Nekünk idén ez lett volna a nyaralás. De így nincs értelme elmenni. Azért még reménykedek.

Bejci: szerintem nem fogunk a Balcsira elugrani, mert így is kevés az idő mindenre amit elterveztünk. Bár péntektől hétfőig tart a "kirándulás", de a péntek és a hétfő kiesik, mert az pakolós-utazós nap. Úgyhogy marad 2 teljes nap, de ebben lesz hajókirándulás, pálinkafőzde látogatás meg más mostnemtudommilyen közös program amire beneveztünk.
Vendég

Starlak!
Donát nagyon édes! Már kész pasi!

Noni!Minyu!
Köszönöm, hogy írtatok a túróról! Túrósdesszert:
tegnap estefelé megcsináltam a túrós finomságot. Én nem turmixoltam Noni, mert már eszi Adél a darabosabb kajákat. (Ági ezt nem azért írtam!!!!!) Olyan nagyon finom lett. A párom is evett belőle :P Meggy, banán, túró. Hát csak úgy falta. Azt hiszem,hogy én is minden másnap fogok adni neki, úgy, mint Minyu Csonginak.

Eszike!
www.koponyeg.hu ott 15 napos időjárás van.. van,hogy nem jön be, de többnyire jól jelez. Ja én már egy éve itt nézem meg,hogy milyen idő lesz :wink:
Nagyon kívánom,hogy jó legyen az időtök legalább kirándulni tudjatok!

szeder74

Starlak!
sűrítsd a joghurtot Sinlac-al. Úgy hallottam,hogy azzal szokták. Mivel langyosan adod, ezért folyósabb a jobhúrt.. és sűríteni szokták ezért.

Milyen joghurtot gondoltatok adni??? Natúr, de melyik??

szeder74

Szeder drága!

Írtam 2 email-t, de nem válaszoltál, lehet, hogy megváltozott a címed?
Légyszi nézd meg.
Pussssz

Kép
Kép
noni78

Noni!
Most mindjárt megnézem! - az elmúlt hetekben nagyon nem nézegettem a leveleimet!!! 8)

Álmos vagyok.. lehet,hogy ez a kis front teszi :?: Pedig eleget aludtam éjjel.

szeder74

Noni!
Délután megy :wink:

szeder74

Köszi Szeder, várom. :lol:

Kép
Kép
noni78

Sziasztok!

Végre visszaolvastam, Zalán mellett nem egyszerű, nem szereti, ha gép elé ülök, rögtön jönni akar ő is :D

Babaképek szokás szerint tündériek, olyan nagyok már a bébik, furcsa látni. Tavaly ilyenkor még mindegyikük pocaklakó volt, most meg már itt kúsznak másznak :D

Humanka: eszméletlen nagy "járókája" van Bendonak. Mi most gondolkozunk, hogy tudnánk lekeriteni a nappali egy részét Zalánnak, mert kezdi kinőni a saját 120*120-as járókáját. Drukk, hogy januártól összejöjjön a részmunkaidő! Sajnálom a bölcsit, találtatok már azóta másikat?

Nagyon utólag boldog névnapot Noni Misikéjének.

Bejci: bölcsibe jelentkezéssel ügyesek voltatok :) Gratula Biusnak az álláshoz! Én 41+1-nél szültem, megúsztam az inditást. Tök jó, hogy nem kell mennetek többet Dévényezni!

Gabolino: drukk a házvásárláshoz +++++++

Ági: drukk Dávidnak a mielőbbi kúszás-mászáshoz, de látom azóta már írtad, hogy kezd haladni. :) És utólag is Boldog születésnapot!

A.m: Neked is Boldog születésnapot utólag is! És gratula a házhoz!

Lanta: gratula Ramónának az álláshoz!

Holka: nektek is mennek a drukkok a kertes házhoz! És nálunk se apuka fürdet ;)

Honey: gratula Flórának az álláshoz! Nálunk is volt május elején átmenetileg néhány jó éjszaka, azóta ismét hol sok kelés bvan, hol kevesebb, de minden éjszaka kelünk. Örülök, hogy szemészeten minden rendben volt! És gratula a felső metszőhöz! Meg a pcsizáshoz, pápához és a tápszerhez is. Látom Flóra nagyon beindult :D Babvizeimért most, hogy végre ráérek elugranék valamikor.

Eszike: nagy gratula az átaludt éjszakához :D Mi nem megyünk sehova pünkösdkor, és én adok egy sapkát Zalánra, és lehúzom azt az ablakot, ami nem közvetlenül mellette van. Plusz felhajtom a napfénytetőjét a gyerekülésének, igy a feje nem szokott huzatban lenni. Boldog névnapot!

Sziszi: örülök, hogy írtál, és alakulgattok végre!

Szeder: Adélnak utólag is Boldog névnapot! Éjszakákkal hogy álltok? Zalán kap néha kenyeeret, elvileg rágcsálni, gyakorlatilag hihetetlen sebességgel bevágja. Én itthon szoktam sütni, de abban tej van, most majd megpróbálom úgy csinálni, hogy csak vizzel, kiváncsi leszek, úgyis jó lesz-e. Látom Adél is ezerrel fejlődik :D Hajrá nektek is a költözéshez, Máté fiadat meg sajnálom szegényt, nekem is sok gondom volt a fülemmel :(

Monee: kajával a szájban berregés nálunk is megy néha. Nektek is jobbulást!

Starlark: gratula a befejezett félévhez!

Betti: nálunk apa este megkapja a gyerkőcöt, mikor hazaér, de én se mehetek fél méternél messzebb, mert rögtön jönnek utánam. Fürdetni én fürdetek mindig. Ha megkérem segit, meg mostmár néha magától is jön, de egyelőre ez ritka. Ráadásul Zalánnál úgy tűnik jön a szeparációs szorongás, úh most eleve azonnal hiszti van, ha nem lát. Jah, meg néha mostmár etet is. :)

Ormolya: Boldog névnapot Botondnak!

Anyoooka: gratula Ádámnak az első foghoz!

Winona: Zalán el van a babakocsiban meg az autóban is azzal, hogy nézelődik, de pl ha vonatozunk vagy BKVzunk ölbe kell vennem, hogy mindent jól megnézhessen, megtapogathasson. Úgyhogy mikor hazaérünk első dolog a kézmosás, útközben meg figyelnem kell, hogy ne vegye a kezét a szájába, ilyenkor speciel örülök, hogy cumija van.

Petra: ez a hintabárány honnan lesz? Nagyon tetszik :D

Evibabi: gratula a 3. foghoz!

Takaritás: WC kivételével ecettel. Ha a tűzhelyről valami nagyon nem akar lejönni rászórok egy kis háztartási sót, arra viz, kicsit állni hagyom, ennyi.

Minyu: remélem Csongi jobban van már!

Csibe: gratula az álláshoz!

Konan: jobbulást Nektek!

Noni: gratula a felüléshez!

Rólunk: Zalán eszeget már néha darabosat, leteszem elé a párolt zöldséget, és befalja, hihetetlenül büszke magára. Mi is megyünk majd szemészetre, nekem műtötték a szememt 7 évesen, jobb szeretném, ha ránéznének. Most növeszti a 3. fogát, elég nyűgös és cicimán lett miatta. Kúszni már kúszogat néha, és tegnap mászott is egy kicsit :)

Kép
kistiggrincs

Honey!

Szerintem sem veheti fel a versenyt veled az a fruska,már ha csak abból indulunk ki,hogy te még így is nagyon jól nézel ki,hogy van egy Flórátok :D :wink: Nagyon ügyesen forgattad a dologkat.Minden elismerésem. (És szerintem is te vagy a topik szépe) :D

Bejci!
Köszi.
Nagyon édes Bius a videókon. Tegnap megnéztem végre,mert eddig valami nem stimmel a youtube-val (nálunk) :roll: Gratulálok a mászáshoz. Csak megérte a sok Dévény.
Én is kaptam tegnap 2 rózsát a 2. házassági évfordulónkra :oops:

Anyooka!
Nagyon cuki ez a alvás. Gyuszika ha véletlenül hasra fordul álmában amikor észreveszi úgy üvölt,hogy alig győzöm megnyugatni :shock:

Noni!
Tesós képek szuperek. :D

Minyu!
NAhát ez a Csongi :lol: Édes ahogy száguldozik. Mielőbbi jobbulást neki.

Péntekre kéretik Sok-Sok Drukk,mert most megyünk controllra a koponya uh-n. :?

Sok az intézni való az új házikóval.Néha azért jövök.

Szeder!
Sajnálom a rémálmot,remélme nem lesz tbb ilyen.
pussz

ui.
Nagyon jóképú D.ügynök :D

Kép
Kép
a.m.

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?