Új privát üzeneted érkezett!

sziaszkó: erzsébet ház. Beszéltem már a tulajjal, és ő azt mondta, hogy elfogad üdülési csekket. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok!

az én védőnénim azt mondta, hogy nem kell havonta menni, adott időpontot, majd megyek júniusban valamikor.

ma voltam a dokinál. Minden oké, Nünüke változatlanul fiú. :) Az AFP jó lett a doki szerint, de én nem is néztem meg.
Minden alkatrésze megvan.
A méhlepény a hátsó falon van, a méhszáj zárt (simán megnézte az UH-n, még meg is mutatta), bármit csinálhatok, semmitől sem vagyok eltiltva. Szóval járhatok úszni, bringázhatok, akármi ami nem rázza ki a lelket a bébiből. :D

Bpd 50 mm
TAD 48 mm
FL 32 mm

Kicsit többet nőtt, most 20+2 napos.

:D

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Jovana es En is bekerultunk a tabliba :wink:

Csajok meg1x kerdezem, hogy ha kepet rakunk fel akkor azt mas is latja majd? :roll:

Csibe
Grat. a tokeletes eredmenyekhez! :wink:
Vendég
 

 
 

Nita: kösziiiiiiiiii!!!!!!!!
vmi ilyesmire gondoltam,most megnézem mégegyszer a neten,aztán meg a 2 szememmel is... :lol:

Kösziii a megnyugtatást a forgolódással kapcsolatban. már megy a lassú megfordulás éjszaka is.... sokat gyakorlom... :lol:

Pattogobolha: megkaptam én is a privit.

Kép
jovana
 
 


monica26 írta:Csibe
Grat. a tokeletes eredmenyekhez! :wink:

Köszike, nagyon örülök, hogy minden oké...
A piros foltokat is megkérdeztem, azt mondta, hogy lesz ez még több is... :lol: Köszi... a terhesség után elmúlik... testápoló és kész.

Most néztem hogy kb 25 centis a bébi????? :shock: atyavilág....

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Bolha,
köszi a privit, becsekkoltam én is a listára! :)

Most kidőlök, de holnap jövök bővebben! :) Jó éjt!

tillidian
 
 


Csibe, gratula a szupi eredményhez!!! Zárt méhszáj UH-n keesztül tök megnyugtató!!! Akkor lehet, már nekem is nézte a doki, csak nem mondta.

Monica, nem tudom biztosan, de szerintem nem látják...végülis jelszavas!
Vendég
 


jovana nagyon szivesen!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


jajj nem is mondtam :lol: :lol:
megvan a menyjeloltem 8) :lol: :lol: a baratnomnek kislanya lesz. :lol:

na megyek aludni
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsánat a zavarásért! Concord és Quinny (itthon még nem kapható új színekben) babakocsikat szeretnék mutatni, mert olcsóbban tudom őket beszerezni, mint itthon kapható. Ha érdekel titeket, küldjetek légyszives privit vagy reka1985@yahoo.com! :)
Nekünk is Concord van, és nagyon szeretjük…

Concord Neo travel set 2008 xenon (türkiz kék) babakocsi, mózes, autós ülés, hálózsák/bundazsák 155.000ft (akciós, pár hétig biztosan)

Concord Neo babakocsi 2008 xenon (türkiz) és krypton (bézs) színben 99.900ft

Quinny Buzz 3 kerekű 105.000ft (új színek)

Quinny Buzz 4 kerekű 110.000ft (új színek)

További jó pocakosodást! Kis nosztalgia, én is itt tartottam tavaly ilyenkor Lillával a pocakban. :)

Kép
Kép

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Szépjóreggelt.

Százezerért babakocsi... :shock: :shock: :shock: Ennyiből megvan egy szupi olcsóbb kategóriás nagykerekű extrás kocsi, egy légzésfigyelő és egy sima kiságy. És még lehet egy pár ruha is kijön.. :P Na jó..

vcsibe: 25 cm? :D Így belegondolva hatalmas. Nemrég még miliméterekben számolgatták. Külön kis élet, egy kis emberke saját személyiséggel, álmokkal, gondolatokkal. Fantasztikus. Ilyenkor szívem szerint annyi gyereket vállalnék be amennyit csak tudok. :oops: :lol:

monica: Hát ha arra az emailcímre küldesz képeket akkor azokat csak mi látjuk. Van a picasa webalbum a gmailon, de ot bárki láthatja a képeket akinek van gmailcíme. Esetleg még azt tudom ajánlani, hogy a www.blogspot.com on csinálok egy zárt blogot magunknak. Mindenki be tud lépni a gmailos felhasználónévvel és jelszóval, de más nem, ha nincs meghívója. Így oda mindenki rakhat fel képeket, írhat stb és senki nem látja rajtunk kívül. Ahogy néztem elég sok topikban csinálták ezt.

Tegnap megkérdeztem a védőnénimet, hogy mehetek-e a balcsiba pancsoni és azt mondta, hogy inkább oda menjek, mint strandra, mert hiába klóros a víz több mindent elkaphatok ott, mint a balatonban. Ja és a balaton víztisztaságra kitünő jelzést kapott, ergo európa egyik legtisztább vizű állóvizével rendelkezünk éppen. Hurrá-hurrá. :D
Ja és ma megkapom az afp leletemet, és jövőhéten hétfőn uh. Izgi. Beszélek krumplival, hogy szépen mutassa meg mi van a lába között. :lol: :lol: Fiút szeretnék nagyon.. :roll: :lol: :lol: De ha csajszi lesz akkor sem hagyom ott. :D :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


jó reggelt!

Pattogó: nem kaptam privit! Lszi küldj nekem is! :)

Ma megyek 4D-re megnézzük újra, hogy jól látta-e a múltkor a doki a nemét. :) Remélem most is azt mondják, minden ok.

25cm: most ezen vagyunk elcsodálkozva, pedig még néhány hónap és dupla ekkorák lesznek amikor a pocakunkra teszik majd őket. :lol: :lol: :lol: :lol: A természet hihetetlen és csodás alkotásai. :lol: :lol:

Kép
Kép
tündér09
 
 


Sziasztok!

Tegnap délelőtt voltam védőnőnél. Még mindig fél kilóval kevesebb vagyok a kezdeti súlyomhoz képest. :P Pedig most híztam 1 kilót 1 hónap alatt. :roll: Az AFP eredményem is megvan. Az lett amit vártam, vagyis tudtam hogy valahol határértéken kívűl lesz az egyik eredmény. De pont ezért csináltattam meg a 12 hetes kombi-tesztet ami sokkal megbízhatóbb és az tökéletes lett. Úgyhogy most nem aggódom úgy mint annó a fiamnál. Amúgy az eredményem:
AFP: 27,5 ng/ml (28-57) *
AFP átlag: 39,5 ng/ml
MOM: 0,9 (0,7-1,3)
Érdekes mert a fiamnál a MOM index 0,8 volt, és akkor arra mondták hogy határérték alatt van. Az AFP-m meg 24 ng/ml volt és azt meg jónak ítélték akkor. Jó, mi?! :roll: Mindegy, nem foglalkozom vele.
Dokinál is minden oké volt. Pocaklakómnak még mindig nem nőtt ki a kukija. :lol: :lol: :lol: Úgyhogy már nyugodtam tudom lesni a csajos rugikat. :D Már 25 dkg a kis Laura!
Ma kérek időpontot genetikai uh-ra.

Trixi!
Sok boldogságot kívánok!
Remélem minden úgy alakult a nagy napon mint azt ahogy megálmodtátok. :wink:

Pattogó!
Kérhetnék én is privit?

Monica!
Küldöm akkor a tel. számomat. :wink:
Átírnád majd a táblázatban a születés várható idejét 10.21-re? Most már több alkalommal e dátum körülire jött ki a számítás az uh-n.

Fürdőruci!
Én a C&A-ban vettem tankinit. 7 ezer körül volt ha jól emlékszem, de nagyon régóta szerettem volna már egy ilyet. :wink:

A Tesco-s rugik és ruhát szerintem is nagyon jók. És jó áron is vannak. :wink:

Ja! Mindenkinek grat a jó eredményekhez. :D

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Sziasztok lányok!
Jó reggelt!
Bocsi, hogy eddig nem jelentkeztem, de majd mesélek.
Szorítsatok légyszi, most indulunk a 18 hetes genetikai uh-ra.
Ha megjöttünk, írok.
bobóbaba
 
 


Pattogó, köszi a privit! :) Jó ötlet!

Csajok, ti tornáztok valami kismamafélét? Én tegnap elkezdtem, van egy jó CD, még relaxációs gyakorlatok is vannak rajta. Ja, és jó a fájó hátra stb. Majd meglátom milyen sűrűn tudom, lesz-e rá időm. Jó lenne, legfőképp a légzésgyakorlat hasznos, az előző szülésnél az nagyon gyatrán ment, és sokat segített volna...akkor sajna nem volt lehetőségem tornára..

Bobóbaba szorítok :D Tündér neked is 8)

Csibe, Móni örülök a jó eredményeknek :D

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Sziasztok!

Húú, alig győztem visszaolvasni! :shock:

Az a babakocsi, amit Nita talált szerintem is szuper! :D

Kopee! Nem lesz semmi baj, egészséges lesz a manód! Nagyon drukkolok!

Cukorterhelés: mivel pajzsmirigyes vagyok, járok belgyógyászhoz (aki egyben diabetológus is), és tavaly ki volt akadva, hogy nálunk a tesztreggelit (zsömle + kefír v. natúr joghurt) alkalmazzák, azt mondja, hogy az nem ugyanaz, mint mikor leküldi az ember a tömény cukrot. Szóval én elhatároztam, hogy mindenképp megiszom a cukros löttyöt, de mondta a múltkor a védőnő, hogy meg is változtatták, kötelező mindenkinek meginni.

A védőnő látogatásról: az anyasági támogatás igényléséhez kell majd egy igazolás a védőnőtől, hogy 4 alkalommal voltunk tanácsadáson, szóval ennyiszer azért nem árt elmenni.

Utólag is boldog névnapot az Esztereknek!

Vcsibe, grat a jó eredményekhez!

Szombaton hazajöhetett a kis uram a kórházból. Olyan jó, hogy itthon van! Szépen javul, de egyelőre szinte csak vízszintben jó neki, úgyhogy egész nap fekszik. De így gyógyul gyorsan. :D Min. 2 hónap táppénz. :(
Még 1x mindenkinek köszi a jókívánságokat!

Meglett a tenyésztés eredménye. Sajnos kétféle jószágot is találtak benne (gomba + streptococcus) :evil: :evil: , úgyhogy tegnap még megjártam a dokit is, írt föl antibiotikumot meg kúpot.
Kérdeztem, hogy ez mégis mitől van, mert nálam senki nem óvatosabb. Azt mondta ez ellen nem lehet tenni, kezelni lehet. Ha végeztem a kúrával, csinál egy kontrollt, de ha negatív lesz, akkor is fogok kapni a szülésnél (műtétnél) még infúzióban antibiotikumot, és a kicsi is születés után. :cry: Nem örülök neki, hogy ezzel kezdjük majd, de inkább, mint hogy legyen fertőzése.

Ha már ott voltam rálestünk a törpére, minden OK.
Képzeljétek, rákérdeztem a titokzatos méhlepényemre. :wink:
Azt mondta vagy ő mondott hülyeséget a 13. héten (nem hiszem), vagy az asszisztens véletlenül rosszat választott ki a legördülő sávból. Viszont megmutatta, hogy egyértelműen mellső fali.
Ma félidősek lettünk!!!

Én is beírtam a telefonszámom!

Bobóbaba, drukkolunk!

Bocsi, hogy ilyen hosszú lettem! :oops:
Vendég
 


Sziasztok,
már megint régen jelentkeztem, a munka teljesen leszívja minden energiám, de szerencsére nemsokára részben otthonról fogok dolgozni, ami hatalmas könnyebbség lesz (mivel amúgy összesen 2 és fél órát tömegközlekedem a munkahelyre és vissza).

Tornázni még nem járok, az elején mentem úszni párszor, de már arra sincs erőm, de amint nem kell mindennap beutaznom a melóhelyre azt is fogok :)

Csütörtökön megyek a genetikai uh-ra, reméljük megerősíti a doki, hogy lány. Az afp is rendben volt, bár én se láttam az eredményt, de szerintem nem is akarom megnézni, elég a doki szava :)

A babót sajnos még mindig nem érzem mozogni, lehet h az elöl fekvő méhlepény miatt, de már nagyon várom h rúgjon nagyobbakat. Egyszer-kétszer mintha éreztem volna valamit, de gyorsan abbamaradt, még mielőtt meggyőzhettem volna magam, hogy ezt a baba csinálja :)

Monica! A gmailre is lehet feltenni úgy képet, hogy nem publikus, csak azt külön be kell állítani, ha nem megy, szívesen segítek.

chardonnay
 
 


Judy
Örülök, hogy megnyugtatott a doki. A streptococussal egy cipőben járunk :cry: nekem is azt találtak. Jó fej az a doki, aki elismeri ha tévednek, vagy elírnak valamit. Én is ezt mondtam neked, elpször tuti elnéztek vagy elírtak valamit.
Örülök hogy a férjed javulófélben van :D

Chardonnay, szerintem hamarosan sűrűbbek lesznek a fura érzések a pociban :lol:

Ha a gmailre küldünk mailt fotóval, akkor csak mi látjuk nem? :?:

Kopee, az előbb lemaradt, de nagyon drukkolok én is, ne legyen semmi gond! Szerintem minimális az esélye, hogy ismétlődjenek a problémák, biztosan minden rendben lesz :!:

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Igen, ha mailben küldöd, természetesen az sem publikus, de a gmailnek van fotóalbuma is, amit szintén lehet nem nyilvánossá tenni. Aki akar létrehozhat benne saját albumot, amit csak a fiók használói nézhetnek meg, illetve egy link segítségével, akárki, akinek meg akarod mutatni.

Tényleg, Pattogó! Kérhetek én is privit?

chardonnay
 
 


sziasztok.....
jók a babakocsik a képen...de hogy mi kerűl benne 100.000-be??????semmivel se tud többet egy 20.000-nél.......... :?
pattogobolha az én védőnőm meg azt mondta csak saját medencébe fürödhetek.........imádom a balatont......... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Megjöttünk. :) Minden ok, és erősítjük a kisfiúk táborát. :D :D :D
Apa vagy 10 centivel a föld fölött jár. Persze én is végigvigyorogtam a hazafelé vezető utat.
Na, már el is vagyok "zavarva" a gép elől, mert fel akarja rakni a képet. :D
Később jövök, és teszek képet is.
bobóbaba
 
 


bobobaba gratula!!!!!üdv a kukisok táborába!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok lányok!

Ma sztrájkolok és munkahelyről írok 8)

Tök jó a telszámos tabi, én is feltöltöttem magam :-)
Bár ha belegondolok, hogy még 20-22 hét amire szükségem lesz rá...hihetetlenül távolinak tűnik, közben pedig már eltelt majdnem a fél idő...

Jovana: nekem is fáj a csípőm környékén, először a bal fenekem közepén fájt a csont, aztán középen, most pedig a jobb oldalon...főleg fekvés után...A hétvégén nagyon sokat sétáltunk (pincefesztivál volt nálunk :D és a végére azt hittem, hogy haza sem bírok menni...van néhány tornagyakorlat, ami segít, pl. a kutya-macska (homorítás-domborítás). Lehet vajon olyan izomlazító krém, amit mi is használatunk? A voltaren-re nagy betűkkel rá van írva, hogy terhesség esetén ellenjavallt..de mondjuk egy gyógynövényes Inno Rheuma vagy ilyesmi?

Judy80: az anyasági segélyhez a terhesgondozásra kell min. 4-szer elmenni, nem? Az pedig szerintem nem azonos a védőnői tanács(???)-adással. Vagy tévedek?

Chardonnay: Kristóf-babám sem fickándozik még érezhetően, bár az uh-kon mindig nagyon aktív...nekem is mellső a placentám még (bár remélem, hogy a holnapi uh már azt fogja mutatni, hogy hátrébb ment), állítólag valóban később fogjuk érezni a mozgolódást...

Kellemes kánikulát mindenkinek :roll:

Kép
kkia
 
 


Halihó Mindenkinek!!! Nálunk nagyon nagyon meleg van...biztosan otthon is!!!Egy szusszanásnyi időm van, átpasszoltam a kicsimet anyósomhoz hogy kiteregessek, felmossak és leültem ide egy kicsit olvasgatni Benneteket. Gratulálok minden jó eredményhez és a sok sok aktív babucihoz a pocakotokban!!!
Látom zajlik itt az élet, már privát mail-t is nyitottatok!! Tök jó, hogy így összejöttünk pár hónap alatt!!!
Monica:de jó,hogy egy kicsit hazajuttok. Persze gondolom ez a férjednek is fontos. Mi nagyon ritkán megyünk, s akkor is nélküle. Legutóbb 2 éve nyáron voltam otthon Iliasszal, ő akkor volt 4 és fél hónapos. De csak egy hétre engedett az uram. Ez nekem nagyon nagy probléma, hogy nem érti meg néha szeretnék hazamenni..A 7 év alatt az öcsém is először tavaly nyáron tudott kijönni, szóval ha nem megyek akkor nem találkozunk. De jövőre mindenképpen hazamegyek, mert le fog járni az útlevelem. Persze akkor már 2 babucival, de majd megoldom valahogy. Ő kizárt, hogy velünk jöjjön sajnos!!
Csajok, én csütörtök délután megyek uh-ra, már alig várom!!! Bár a kisfiam nagyon hisztis mostanában (valószinüleg jön egy fogacskája is plussz a meleg) és nincs nagyon időm visszaszámolni addig!!!-néha lelkiismeretfurdalásom is van, hogy csak amikor lefekszem pihenni egy kicsit tudok rákoncentrálni a pocakomban lévő kicsimre. Tegnap megint nehéz napom volt Iliasszal, mert nagyon vad volt és szófogadatlan, ráadásul éjjel kb. fél 1-kor tudtam csak elaltatni ,mert délután 5-től durmolt majdnem este fél 9-ig. Hulla fáradtan dőltem az ágyba kb. hajnali 1-kor.

Ami a fürdőrucikat illeti, irigyellek benneteket, mert én nem tudom ,hogy egyáltalán eljutok e vízközelbe, pedig annyira jól esne néha becsobbani a tengerbe. Na majd csütörtökön megkonzultálom.
Judy:sajnálom a tenyésztés eredményét, én is átéltem már az antibiotikumos kezeléseket, de hamar túlleszel rajta meglátod!!!

Cukor: én is keményen diétáztam a 7-dik hónaptól, plussz inzulinoztam és szurkáltam magam és írtam a cukoreredményeket napjában háromszor. Borzasztó volt, remélem nem kell mégegyszer átélnem ,köszönöm Mindenkinek a bíztató szavakat!!!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Pattogo, köszönöm az adatokat a priviben, ahogyan lesz időm én is csatlakozom, most mennem kell,mert meg kell etetnem a kicsimet!!!!!
Üdv mindenkinek!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk mi is az Uh-ról. Kislány!!!!
Emlékeztek? Csak lányneveken gondolkodtam. Na azért ma viszem az eredményt a dokihoz és azért még egyszer megnézzük. De nagyon biztin mondta a vizsgáló.
Lepény a hátsó falon, jó helyen. BPD:42 mm, FL: 27 mm.

Az AFP:34,98 ng/ml, MOM: 0,96

Ha jól láttam ez is jó eredmény!

Pattogóbolha!

Köszi a privit! Először nem tudtam mi lehet, mert rég voltam fent.
De a bodzaszörp jó ötlet.
És a lányok tündériek. Még aqkkor is, ha az apja vigyáz rájuk :)

Nekem is göndör hajam van, a férjemnek világos, nyáron szőkés. Na ebből kikövetkeztettem, hogy szőke göndörhajú lányunk lesz.

Megígérem, hogy majd elolvasom a többi üzit is, holnap lesz rá időm.

Szép napot!

Puszi!
Vendég
 


Én a msn-címem írtam be.


Sztercsi
Gratulálok a kislányhoz!
Vendég
 


Bobóbaba, gratula a kisfiatokhoz, Sztercsi neked meg a kiscsajhoz!

Kkia!
Nálunk a terhestanácsadás (nem tudom máshol hogy hívják :wink: ) abból áll, hogy a védőnő súlyt, vérnyomást mér, nyomon követi a terhességet, figyeli, hogy mikor milyen vér- v. vizelet vizsgálat következik, adja a beutalót, amit a nőgyógyász előre aláírt, nekem csak naplószámot kell rá kérni, csak azért megyek hozzá.
Nekem tavaly a védőnő adta az igazolást az anyaságihoz (mert hogy Szonja élve született, arra jogosult voltam). Az is igaz, hogy a helyi nőgyógyász aláírása volt azon is. :oops:
Szóval, ha hülyeséget írtam, bocsi, nem akartam senkit félrevezetni. :oops:
Gondolom azért mindenhol eltérőek a szokások. :wink:

Betty, köszi a biztatást!

Aki még nem nagyon érzi a manócskáját: tesómék úgy csinálták annak idején, hogy ráraktak a pocira egy távirányítót, és az a legkisebb rúgásra belengett. Látványos, és sokkal eredményesebb, mint kigúvadt szemekkel pásztázni a pocakot. Tegnap kipróbáltuk, nálunk bejött. Így Apa is jobban részesül az eseményekből.
Vendég
 


Sziasztok!

Ugy latom ma is doghatok tablit,mert 2 szinezes is aktualis lett! :lol: :wink:

Sztercsi
Gratula a nunishoz!
Neve van mar a lanyzonak? :wink:
Es gratula a jo eredmenyekhez is persze! Szoke-gondor haju kislany?? :lol: Gyonyoru lesz! :lol: :wink:

Nalunk Apanak szokes-barna a haja, nekem barna gondor,de vasalom. :oops: Szoval nalunk akarmi lehet. :lol: Ja es Apa szeme bounty reklamos kek, az enyem meg szinte fekete. :lol: Na ebbol hozzon ki valaki valamit! :lol: :lol:
Charlotte egyebkent ram hasonlit, nem bannam ha Noel meg Apara hasonlitana,mert akor nagyon jo pasi lesz belole. :P :lol:

Betty
A Zurad mert nem tud veletek menni? :(
Csutortokre +++++++

Bobobaba
Gratula Kevinhez!
:wink: :lol:
Varjuk a kepet a kislegenyrol! :lol:

Kepfelrakas: Akkor beszeljuk meg,hogy melyik megoldas legyen. Az is jo amit Pattogo modnott, de az is, amit Chardonnay. :roll: Mert ide en semmifelekeppen nem raknek fel kepet a gyerekeimrol, remelem megertitek. :oops: De szerintem nem vagyok egyedul ezzel. :oops: Pedig a hercegnomet is ugy megmutatnam nektek. :lol: :lol: Meg en is kivi vagyok a "nagytesokra" nalatok.

Ozike,Judy
Sajnalom a bacikat. :(

Judy
Jo,hogy a Parod hazamehetett. :) Remelem jobban van.
De igy,hogy otthon lesz, legalabb tud majd neked segiteni (persze ha mar jobban lesz), mert addigra azer lesz pocod mar rendesen. :lol: Gratula a felidohoz :lol: Mi jovo heten toltjuk. 8)

Torna: most akarok elkezdeni majd, vettem dvdt, amin egy kismama tornazik, aztan azt akarom kiprobalni. Este elkezdem.

Gnemoni
Gratula a jo eredmenyekhez neked is! :wink:
Modositok. :lol:

Tunder
Gyere mond, hogy mi volt! :lol: Kepet is kerunk! :oops: :lol:

babakocsi: en akkor nem is merem mar megosztani veletek,hogy milyeneket neztem.
:( :oops:
Vendég
 


Bobóbaba :lol: :lol: át tudom érezni apa örömét :lol:
Sztercsi, biztos tündéri szép kislányotok lesz 8)

Mónika, kivi vagyok hogy bírod majd a tornát :D én is tegnap este kezdtem, kb félideig ment a 60 perces torna, igaz utána a fiam akart mesét nézni :lol: Majd teszek fel én is képet a gmailre, és kíváncsi vagyok a kishercegnőre is :lol: .

Kkia, szerintem is ugyanaz a kettő, azaz ha 4szer elmész a védőnőhöz, már adnia kell igazolást. Nekem így volt az előzőnél..de lehet hogy kiváltja a nőgyógyszász is ugyanezt a terhestanácsadáson? Ezt nem tudom.. A fenékre nem jó a masszázs :D én kipróbálnám :D Egyébként drukk a holnapi UH-ra. Miért reméled, hogy elmenjen a placentád? A mellső fali is tökéletes, csak akkor van baj ha elől fekvő, azaz a méhszájon van.
Etyeken laktok? :) Biztos klassz volt a pincefeesztivál 8)

Betty, nagyon drukkolok hogy most ne keljen szurkálnod magad :!: És rossz lehet ha a párod nincs jóban a családoddal, nem irígyellek :cry: Csütörtöki UH-ra megy a drukk :!: Mikor megy a doki rendbetenni a kukit? Nálunk ha teljesen le van tapadva, akkor kórházban kezelik le... de remélem nem lesz semmi gond :!: Azért készülj antibiotikumos, gyulladásgátló krémmel és erős lélekkel :!: De a doki biztos mondani fogja..

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Sziasztok!

Gyors kukk...
Mindenkinek gratula az eredményekhez, a nemekhez! :lol:

Monica,
ne aggódj, nálunk is továbbra is a Brevi Ovo babakocsi van az elso helyen! :wink:
Ugyhogy velem nyugodtan megoszthatod, hogy miket néztettek ki! Nekem is van 4 tippem, de éloben még egyiket sem sikerult megnéznem az uzletekben, mert sajna nincs rá idom!


Jó otlet a gmail, én is azt használom! Privit megkaptam, majd felrakom a tel. számom, de velem is bajba lesztek a kulfoldi szám miatt!

fotók: én is úgy vagyok ezzel, hogy szivesen megmutatnám nektek az eskuvoi fotóinkat, de ide a fórumba , nyilvánosan nem szeretném! Ugyhogy majd rakok párat a gmail-ra!
De nem most, mert most be vagyok havazva, nem lett meg a vizsgám, úgyhogy készulok a pótidopontra :cry:

majd jovok, ha tudok!

vigyázzatok magatokra, puszi!
ginuska
 
 


sztercsi gratula a puncishoz!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Visszatértem.
Köszönjük szépen a gratulációkat!!!
Állítólag a 12 hetes meg az AFP-s eredményeim is jók(nekem kínai). :oops: :D A mai uh eredmények pedig: BPD:4cm, HC:14,5cm, FL:2,5 cm. Placenta tapadása: mellső falon.
És minden rendben, csak visszaminősítettek minket pár napot, az új időpont: 10.29., de én nem variálok, mert 1: fölösleges, 2: a dokim is azt mondta, hogy legyen a 12 hetes uh adata a mérvadó.
Már vettünk pár dolgot a kis trónörökösnek. Majd arról is rakok képet. :D
Pattogo: Elküldenéd nekem is a gmail-os címet?
Sztercsi: Gratula a kislányhoz!

Babakocsi: Én a Graco Quattro Tour Delux-ba vagyok teljesen beleszerelmesedve. :oops: :D
bobóbaba
 
 


nekünk már csak apró dolgok kellenek az urfinak......mindent megvettünk már...... :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska: Hát az biztos, hogy ti nem hagytok semmit az utolsó pillanatra... :D :D Ne aggódj, ha rajtam múlott volna, már nálunk is meglenne minden, vagy majdnem minden. (Sőt, még több is a kelleténél.) :oops:
bobóbaba
 
 


csak én nem a párom ha tehetné mindent az utsó pillanatba vene meg.....csak én kicsit hisztis vagyok..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


:lol: :lol: :lol:
bobóbaba
 
 


Szia lányok! Gratula a kiscsajokhoz és a jó eredményekhez!

A munkaügyes kolléganőmnek meséltem a védőnői élményeimet és ő mondta, hogy a terhesgondozásos igazolást az orvos adja, nem a védőnő...de bizonyára igazatok van, mindketten igazolhatják...A védőnőnkkel nincs baj, csak az, hogy idétlen időpontban rendel, tehát szabit kell kivenni, másrészt pedig az eddigi tanácsai abból álltak, hogy 1. ne rúgjak be az esküvőnkön, 2. hordjak zoknit, nehogy felfázzak, 3. táplálkozzam egészségesen. Na ettől okos lettem. Ja és a toxoplazma eredményt kereste az összes leletemen. Én meg lecsesztem a terhesgondozáson az asszisztenst, hogy nekem nem csináltak toxoplazmát, miközben az már elég rég óta nem is szerepel a vizsgálati protokollban, csak indokolt esetben nézik...

Őzike - a mellső fali placenta nem annyira jó (legalábbis a dokim pánikkeltése és több ezer oldalnyi neten található tudomány elolvasása után ezt tudtam meg), jobb lenne, ha a hátsó falon tapadna, kicsit messzebb a belső méhszájtól...nekem a két héttel ezelőtti uh-n azt állapította meg, hogy megközelíti a méhszájat, de elmegy előtte...ezért remélem, hogy hátrébb megy, mert a doki nagyon megijesztett akkor...olyan mumus szavakat használt, mint vérzés, vetélés, koraszülés stb....

Igen, Etyeken lakunk :lol: Nagyon jó a pincefesztivál, igaz, hogy idén már csak nagyon keveset kósoltam A bor szakmában dolgoztam korábban Tokaj-hegyalján, kicsit nosztalgiáztam azért :wink:

Kép
kkia
 
 


Sziasztok Lányok!

Jó sokat írtatok ma.Mindjárt elolvasok mindent! :lol:
Csak rakok a kis tökösömről két képet,amit még a 4D-n kaptunk 3 hete.A párom csak most rakta fel a gépre! :? :oops:

Kép 2D-s kép Martinról

Kép 4D-s kép Martinról

A 4D-sen eléggé homályos,de hátha ki tudjátok venni az arcocskáját! :) :roll:

Ma barinőm itt volt délután.Kaptam tőle egy tábla epres Milkát,mondta hogy egyem,az édességtől fürgébbek lesznek a babák. :lol: Én be is vágtam a fél táblát :oops: ,de a picúrom nagyon lusta! :lol: :wink:

Bobóbaba!
Gratulálok a fiúcskához!

Sztercsi!
Gratulálok a kislányhoz!

Pattogobolha!
AKkor oké!Nem akartalak bekavarni!Sorry! :lol: :oops: :wink:

Vcsibe!
Gratula a jó eredményekhez! :lol: :lol: :lol:

Monica!
No,no! :lol: :wink: Nem korai még a kicsi fiadat megházasítani :?: :?: :oops: :lol: :wink:

Babakocsik:Megmondom őszintén,nekem ezek a kocsik nem tetszenek.Na meg hát az áruk is a csillagos ég! :roll: :shock:

Tündér!
Mi volt ma a 4D-n? :lol: :lol:

Gnémoni!
Örülök,hogy Nálatok is minden oké volt a vizsgálaton! :lol: :lol:
Kuki már nem fog kinőni! :wink: :wink: :lol:

Őzike!
Sajnos nekem mindennemű mozgás meg van tiltva az ab missed miatt! :cry: Pedig néha jól esne egy kis light-os torna! :?

Judy írta ma,hogy pont félidős.Ha a terhesség hetet nézzük,akkor tényleg 20 hétnél van a félidő,de ha a 9 hónapot nézitek,ugye annak 4 és fél hónap a fele.És az 18 hét.Most akkor melyik a pontosabb számítás :?: :?: :?:

Chardonnay!
Megy a drukk a csütörtöki uh-ra! :lol: :lol: :lol:
Erőteljes mozgásokat még én se érzek,de már nem parázok ezen.De olyat érzek néha,mintha belűről nyomnák kifelé a hasfalamat elég erőteljesen.De lehet,hogy ez már a baba. :roll: :roll:
De kifogom próbálni azt,amit Judy írt.A távírányítós módszert! :lol:

Ginuska!
Sajnálom,hogy nem lett meg a vizsgád! :cry: :cry: :cry:

Betty!
Az tényleg elég gáz,ha a férjed nincs jóban a Te családoddl.Readásul Te nagyon távol vagy tőlük.Nem irigyellek! :cry: :roll:

Monica!
Biztos gyönyörű kisfiatok lesz! :lol: :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Csajok
Azert orulok,hogy nem vagyok egyedul ezzel a kepfelrakasi paraval. :oops: :lol: Latom masik topicokban, hogy szinte minden nap raknak fel kepet a gyerekeikrol, hat en nem merek. :oops: De ha ezen a gmail en csak ti latjatok akkor oda rakok majd fel. :lol: :lol:

Ozike
Na hat meg volt a torna, Charlotte azert jobban birta mint En. :oops: :roll: :lol: De annyira nem volt veszes...ez 40 perces volt, de meg akar jol is esett. :lol:

Ginuska
Akor majd egymasnak suttyomba mutogatjuk a babakocsikat. :wink: :lol: :lol:

Na megyek vacsizni (torna utan :lol: )
Vendég
 


szisz nagyon cuki a kis Martinka!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziszko
En nem tudom mi van velem,de meglattam a babcidat, es eleredtek a konnyeim. :shock: :oops: Itt bogok mint egy hulye :oops: Pedig nem szoktam :roll: Mi lesz ha az en fiamat latom meg? :oops:

Koszi,en is remelem, hogy gyonyoru fiam lesz. :lol: :lol:
Nem hazasitom En dehogyis. :lol: Csak a jovojet tervezem. :oops: :lol:
Vendég
 


Nita,Monica!
Köszi szépen,nagyon arik vagytok! :lol: :lol: :lol:
Nagyon jólesnek a kedves szavak! :lol:

Monica!
Most én is elkezdetm könnyezni! :oops:
Ha Te fogod majd látni a kis Noelt,bizti sírni fogsz,de nagyon! :lol: :D

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Szisz: Nagyon aranyos a kis Martin!!! :D
Nekem is tetszik a Martin név, de apa családjában már van egy, úgyhogy lecsúsztam róla... :)
bobóbaba
 
 


Hát ezek a babakocsik irtó drágák. Szerintem ennyi nem érnek meg, még ha lenne is rá pénzem. Én feleennyiért veszek kocsit és autós babahordozót is... :roll:

Remélem nem leszünk cukrosak, a mi családunkban csak időskori fordult talán elő. De még abban sem vagyok biztos... remélem így is marad...

Torna, két faluval odébb, Dunaharasztiban találtam kismamajógát. Holnap fel is hívom őket, pont ilyet kerestem. És nem is túl drága. Irtó kíváncsi vagyok. És majd a védőnénit is megkérdezem, tud-e valami ilyet.

Tyű, borfesztivál... de jó is az... :D Még jó hogy egy ici-pici bort néha ihatok. Bár amióta tudom hogy terhes vagyok, csak egyszer fordult ez is elő... :roll:

Nitácska, ti sem vagytok babonásak... :lol: A fodrászom csak akkor mert vásárolni, amikor már a kezében volt a baba. Ehhez képest mi... :lol:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


mindenkinek gyönyörű babája lesz!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bobóbaba!
Köszike! :lol:
A Ti fiacskátokat,hogy fogják hívni? :lol:
Nekünk még tetszett a Máté és Milán is,de azok meg a párom családjában vannak.

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Egyenlőre a Kevin és a Dorián az, ami tetszik mindkettőnknek, de hogy mi lesz a befutó, még nem tudni. :D Én maradnék a kettő közül valamelyiknél, de apa épp ma mondta, hogy este ideül a gép elé, és majd ő keres nevet az Ő kisfiának. :)
bobóbaba
 
 


nekünk Bence lesz!!!!!
szép nevek vannak a listáidon!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


A Bence is nagyon szép név, de sajna az is kilőve egy "kedves" ismerős fia miatt... :D Nem egyszerű...
bobóbaba
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: