Új privát üzeneted érkezett!

Szióka!

Etelka: már ezer éve nem voltam strandon.. :roll: egy picit irigy is vagyok.. 8) :wink:
én nem hánytam a terhességeim során, de cserébe non-stop hányingerem volt.. 8) de nem bántam, mert megnyugtatott, hogy minden rendben van odabent.. :wink: ja, meg az elején, állva el tudtam volna aludni egész nap, ami azért volt kellemetlen, mert csukott szemmel elég nehéz lett volna kutyust nyírni..:lol: :lol: :lol:

pihizz, regenerálódj és írj sokat.. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Dóri: küldtem privit.. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Morca, pihenek, ma már sokkal jobb... nekem úgy működik a napom, ha reggel beveszek egy elevitet, attól nincs hányingerem napközben. anélkül használhatatlan vagyok... és nem akartam itthon feküdni három hónapot... na jó,kettőt :) úgyhogy amíg a bébi hányingereztet, addig gondoltam, szedem. Utána inkább még több gyümölcs, zöldség. Most is sokat eszek belőle, úgyhogy remélem, van vitaminunk bőven :) Most még olyan fura, hogy nem igazán látszik a pocakom, nem is érzek a hányingeren kívül semmit... viszont az édes dolgokat jobban kívánom :) mint eddig, de nem szalajtom a férjem az éjszaka közepén boltba :) :) :) néha a munkahelyemen rossz, mert én is iszonyú fáradtnak érzem magam, és legszívesebben előrebuknék a gépre, és szundikálnék egy órát-kettőt... de ha elalszom, azt vettem észre, hogy még a telefont sem hallom meg. Teljesen off van :D
A strandon végül nem fürödtem ám, azért sem, mert azt mondta a doki, van egy kis gombám, és nem akartam volna senkit sem elfertőzni, meg nagyon fújt a szél, és attól én fázósabb vagyok, minthogy ilyenkor vízbe menjek :D:D:D:D:D Aztán úgy volt, hogy tegnap horgászni megyünk a férjemmel, de végül itthon szunyókáltunk egész nap mindketten :D bár már ránk is fért egy pihenős nap :)

Na, most kiírtam mindent :D hihi.. :lol:

További szép napot Mindenkinek!

Még majd jövök!

Puszi

Kép
Kép
etelka
 
 

 
 

és mindig elfelejtem írni, hogy Eszternek utólag Nagyon boldog névnapot!!!! :oops: sorry.... de most legalább eszembe jutott :) :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka: de helyesek vagytok.. :P :P

Kép

Kép
morca
 
 


morca küldtem privit.....megadhatod a számát ha tud rajtunk is segíteni......
eszti utolag én is boldog névnapot kívánok.....ildi eszter unokádnak is!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska: este elküldöm priviben a számát és meg tudjátok beszélni a részleteket.. :wink:

Kép

Kép
morca
 
 


Jaj, Eszterunokának tényleg bolgog névnapot utólag!

Etelka, jó olvasni, hogy jól vagytok, meg rosszabbul, de aztán jobban! Tuti minden rendben a babóval! 8)

Majd még jövök, de most megszeretgetem nagyfiam. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok! Szombaton este érkeztem Győrből haza, a vasnap meg az Esztereké volt (az édesanyám is Eszter), ezért csak most jelentkezem. Jó volt, sokat sétáltunk, színvonalas volt a szakmai program is, és az előadásom is hibátlanul sikerült, tetszést is aratott.
Sajnos a bűn útjára léptem, mert ilyen cukrászdákat én még nem láttam....minden utcában kettő, és olyan választék, hogy elcsábultam... :oops: :oops: :oops: Szóval a 3 nap alatt ettem fagyit, csokikrémet, epres tortácskát, körtés kuglófot, és ittam jegeskávét...hmmmm nem volt egy welness hétvége. Ha mindehhez hozzáteszitek, hogy a kongresszusi ellátmány sem volt akármi, reggel svédasztal, este fogadás....hát a szibariták hozzám képest semmi. Jogos a bírálat, és lehajtott fejjel fogadom a virtuális megrovást, de annnnnnyira finom volt ....Most aztán tekerhetek a bicajon, míg ledolgozom
Na azért a lelkünknek is jutott: képzeljétek a Győri Balett tagjai táncoltak nekünk, és volt társastánc bemutató, és nagyon jó zene (roptuk rendesen), na meg eljött énekelni a kedvünkért Charlie is. (megjegyzem öreg, ronda, részeg, de énekelni azt még tud).
Úgy látom mindenkinek jó hétvégéje volt, Etelka is kipihente az uborkát...Dóri körme is gyógyul .....
bábaildi
 
 


ildi egészségedre!!!!!!!!!néha kell egy kis bűnözés!!!!!!!!
örülök hogy jól sikerűlt az előadásod is!!!!!!!!!
mondtam én hogy ügyes vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
morca köszi a számot!!!!!
párom volt ma megnézni a házat....nagyon jó szerkezetileg......már állnak a falak................ :lol:
most már tényleg csak a hitelen múlik!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bábaildi: Csatlakozom, Eszter unokának is boldog névnapot!! jól tetted, hogy bűnöztél.. :wink: ahogy felsoroltad.. 8) hát mit nem
adnék most egy kis sütikéért.. :lol: örülök, hogy sikerült az előadás,, (bár miért ne sikerült volna).. és a tánc..:P :P

most mennem kell, még jövök később.. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


BábaIldi, nyammmm! :) Egészségedre váljék! :wink:

Igyekszem gyógyulni, és növeszteni a körmöm! :wink:

Megyek kisebbet fürdetni, fektetni. Jó éjT!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


jó éjt!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Csak bekukk, mert rég voltam, vagyis hazudok. Nemrég írtam egy hosszú hsz-t hát nem elszállt??????????? Mérges lettem, és mivel nagyon lusta vagyok, nem írtam újra, bocsánat:(:(
Utólag azért pótolok pár dolgot, ha még szabad:):):)
Előszőr is: Etelka, én is üdvözöllek Téged - Titeket:):) Nagyon boldog pocakosodást, és remélem neked is olyan boldogságot és örömöt fog okozni a szülés, mint itt mindnyájunknak, pláne a Dél-pestiben:):):) Én rengeteget szoktam álmodni még mindig a korházról:):):) Istenem, lehet, hogy beteg vagyok, de imádok odamenni:):):):)

Bábaildi: utólag is nagoyn boldog névnapot kívánok Eszter szeretteidnek:):):):) Jó volt olvasni, hogy miket bűnöztél, és örűlök, hogy ilyen boldogsággal töltött el, a hétvége:):):):):) Azért ha minden rendben lesz a gépeden, kapunk új képeket unokákról???:):):):):)

Nitacska: merre néztek házikót????

Mindenkinek nagyon boldogságos napot kívánok:):) Én ma nagyon-nagyon boldog vagyok:):):):)
bluebox
 
 


Boldog szülinapot Kristófnak!!! :lol:

Tényleg, Nitácska, ha kiválasztottátok a házat, teszel majd képet?

Nem baj, Márti, hogy nem írtad újra. És jó, hogy jöttél. :) Főleg ma! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Köszi Dóri:):):)
Hűűűű tegnap pedig Danó kerek 1 hónapos volt:):):):) Boldogat Nektek is:):):):)
bluebox
 
 


Bluebox:
NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT KÍVÁNOK KRISTÓF LEGÉNYNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Köszönöm szépen Morca:):):)

Kép

2008. 05. 26. reggel 8:10 perc:):):)

Kép

Napjainkban:):):)
bluebox
 
 


Sziasztok!

Mindenekelőtt NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT Kristóf babának!!!!

Kép

Bábaildi: tudtuk mi, hogy szuper leszel!!! Ezzel a kis bűnözéssel meg ne törődj, ennyi neked is jár!! Nem mindennapi esemény ez!
:D És Eszter-unokának is nagyon boldog névnapot így megkésve is, sok-sok szeretettel!
Holnap bent leszel? Holnap kell megbeszélnem Zitával az NST-t a nyaralás előtt, meg a nagylabort. Szerinted mikor tudnék kikerülni a magándoki vizsgálatai alól? Az NST-k és az UH-k, a laborokkal együtt nálatok vannak és lesznek. Meddig kell hozzá járnom kötelezően a szülés előtt?

Morca: ne viccelj, dehogy haragszom! Majd talizunk! Csak nézegettem, hátha meglátlak titeket! Legközelebb összejön!

Etelka: kitartás! Minden rendben lesz! Karácsonyi babád lesz! Tök jó! :P


Dóri: vigyázz magadra és gyógyítgasd a kezedet! Picúr hogy van? Hogy boldogultok?

Nitacska: drukkolunk a házhoz! Csak sikerüljön!

Bluebox: puszi nektek is!

Jah, a beszámoló! Szombaton Miskolcon voltunk, mert anyukám és nagymamám ott született. Még szülés előtt le akartam menni megkeresni a dédi sírját, vagyis nagymamám anyukájáét, mert nagyim már évek óta nem bírt lemenni, és már nem is fog tudni (a csípője miatt sajnos nem tud a kapuig sem kimenni). Gondoltam, örülne, ha (méha csak filmen is) látná a várost, a temetőt, a régi helyeket, lakásukat, utcájukat, stb. Szerencsére tényleg nagyon örült neki, bár a temetőt már bezárták, lezárták és nem gondozza senki, de nem lett letarolva. Úgy néz ki, mint egy kis erdős rész, nyugalomban nyugszanak ott. Szóval ezért mentünk le. Közben találkoztunk unokatesómékkal is, akik Mályiban laknak. Nagyon jó volt. Vasárnap meg a lovi volt, ami szintén nagy élmény volt. Amióta felújították a pályát, nem is voltam kint. Jól néz ki! A lovak is gyönyörűek voltak, Orsi is csak tobzódott, mit is nézzen! Szóval minden jól ment!
Ohhh, elfelejtettem írni! Múlt héten voltam hugicával kismamam jógán! Tök jó volt! Teljesen ellazított, el is tudtam volna aludni!
Holnap megint megyünk majd!

Megyek vasalni, pakolni, takarítani!

Vigyázzatok magatokra! Én alig kapok levegőt ebben az időben!

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


bluebox szigethalmon van kis álmaink háza!!!!
Sok Boldog Születésnapot Kristófnak!!!!!


dori lehet holnap megyek megnéznézni én is....a párom tegnap megnézte......és hozok képet!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

A kis szülinaposnak valóban nagyon-nagyon sok boldog születésnapot!!!! :)

Márti, remélem, hogy nekem is jó lesz :D:D:D de félretéve, jókat hallottam a dél-pestiről, meg hát az lesz legközelebb is nekünk :) illetve a doki is annyira kedves volt múlt héten! :)
csütörtökön reggel megyek vérvételre, tudtok segíteni, hogy hova kell mennem? meg hogy be kell valahol jelentkezni? vagy hogy megy ez ott?

Ildi, egészségedre a sok finomságot!!! :) én sem tudtam volna megállni semmi pénzért, már így leírva is nagyon jól hangzottak! :) Ettünk is csokit :D

Nitácska, Szigethalom nagyon jó kis hely! Mi is néztünk ott házakat, annyira jó kis hangulatos városka, nincs is messze, és kedvesek az emberek! Hajrá, mi is szorítunk, hogy összejöjjön a házatok!!! :)

Szép napot Mindenkinek!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Húúúúúú! Pörög a topic. Márti, légy szíves Kristóf búbjára egy puszit a nevemben. Etelka a földszinten jelentkezz be a nőgyógyászati vérvételre, a vérvételi helység pedig a hetediken a nagy lifttel szemben. Kis luk, és a hetedik emelet eléggé lepukkant állapotban van (még), de a vérvételes Erzsike nagyon ügyes, és aranyos. Aztán majd ha nő a pocak, és feljebb is kerülsz, a környezet is szebb lesz. Ősszel majd körbevezetlek a szülőszobán.
Ezen az új képnézőn nem találom, hogy kicsinyítsem le a képeket, ezért nem tettem még fel, de próbálkozom.
:? :? :? :? :? :? :? Egyszer majd csak összejön :lol: :lol: :lol:
bábaildi
 
 


Bábaildi, köszönöm a segítséget! :) Kell nekem hamarra odamennem? sokan szoktak lenni? merthát 7-9 közöttre odaérni Zuglóból éhen-szomjan... kicsit viccesnek hangzik így elsőre, de huszadjára is... ami valóban nem is az... :) szóval ha 8-körülre megyek az jó? :) Kösziiiiii

Kép
Kép
etelka
 
 


ildi majd valamikor engem is beviszel szülőszobát nézni???már rég voltam ott! :)
etelka köszi hogy te is szurkolsz....nagyon sokat jelent!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Énisénisénis szurkolok!!!

Etelka, Ildit mind nagyon szeretjük, jó dolgod lesz a szülőszobalátogatáskor!!! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


dori milló puszi neked is!!!!!!!!!!
szüléskor is jó lesz ildivel!!!!!!!!
:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Már nagyon sok helyen olvastam, hallottam, hogy a szülésznő a lényeg, nem is annyira az orvos :) azért szerintem mindketten :) de igazán nagyon örülök, hogy itt a kis csapatban fellelhető egy igazán kedves, aranyos szülésznő, akit mindenki szeret!!! :) ez megnyugtató. Előző hetekben még el sem tudtam képzelni, hogy atyám, kijön egy bébi... és atyám, a szülés... most azért ez már csillapodik :) jöjjön majd, aminek jönnie kell :D tudom, nagyon-nagyon messze vagyunk még ettől, de mindenre szeretek felkészülni, amire csak lehetséges. Erre mondjuk 100%-ig nem lehet, tudom az eszemmel :) a szívemmel mégis egyre jobban megnyugszom, hogy ez is vele jár :) és akármennyire is fog fájni, utána jó lesz :D Mondjuk elég sok szüléstörténetet olvasgatok, nekem ez is segít. Illetve, próbálom rávenni a férjem, hogy legalább a vajúdáskor legyen ott, csak legyen velem. Neki is kell idő, mire lelkileg felkészül erre, így már kezdem mondogatni neki, hagy érlelődjön benne :D aztán remélem, a szülésre is be fog tudni jönni, azért mégis jobb lenne az ő kezét szorítani :)
Nálatok ez hogy volt? Kellett unszolni apukákat? Vagy nem? Akartak bemenni, vagy inkább nem? Igazából mindkét felét meg tudom érteni, de azt szeretném, ha engem is figyelne akkor éppen, nem csak magát :) bár nem önző típus :) csak szerintem még fél :) én is.... :D

Huh, most ez így kijött belőlem :) de azért jó leírni, főképp itt, Közöttetek! :)

Oh, még valami. Van egy cicánk, lakásban, és megyek csütörtökön a vérvételre, és mikor mondtam a dokinál az asszisztensnek, hogy van macskánk, annyit mondott, hogy naés, másnak is, sőt, csirkéjük is van. Oké, ez egyrészről jó, hogy nem idegbeteg, ijesztegetős a doki, meg az asszisztens, de nem kéne egy ilyen jellegű vizsgálatot elvégezni?? Vagy amiről olvasni lehet, hogy a cicagazdik átélik a betegséget, az kamu?? Kicsit azért aggódom, de már igazából 13 éve van macskánk... szóval sztem már átestem ezen, de azért mégis... a kis ördög azért ott van....

Szerintetek??

Szép napot mindenkinek!!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!

Etelka: tuti, hogy már átestél a toxoplazmózison, és már rég immunis vagy rá. Egyébként szerintem nézik is alapból az egyik vérvételnél. Nem kell emiatt aggódnod. Inkább az a lényeg, hogy ne most kapjon valaki kismacskát, ha eddig semmi állata nem volt testközelben. Egyébként még ezek az emberek is átestek már rajta nagyrészt más forrásból.
Jah, a szülés apukával. Nálunk úgy volt, hogy megkérdeztem még a terhesség elején, be szeretne-e jönni. Elsőre nem volt biztos benne. AZtán volt ideje megkérdezgetni kollégákat, ismerősöket, és ő mondta, hogy akkor inkább bejönne. Nem volt kettéválasztva, hogy vajúdás és szülés. Én teljesen rábíztam, kimehet, amikor csak akar. Aztán teljesen egyértelműen alakult magától úgy, hogy végig bent volt, és semmi baja nem volt, pedig nem bírja a vért és a kórházi dolgokat. Olyan ügyesen megoldják, hogy ha nem akarja az apuka, akkor semmi borzasztót nem lát. Inkább az volt rossz neki, amit utólag mondott, hogy olyan tehetetlen volt, és rossz volt látnia, hogy nekem ez fáj, és ő nem segíthet. Mondjuk ez azért volt, mert én sosem nyafogok,, mondjuk akkor sem, csak nagyon csendben voltam, beszélni se tudtam, és ez ijesztő volt neki. :wink:

Szóval szerintem jól tetted, hogy felvetetted, addig ő is le tudja játszani fejben a dolgot, és tud dönteni. Egyébként, ha nagyon nem akar, nem érdemes erőltetni, mindenkiből mást vált ki ez a dolog, és kár lenne, ha erőszakkal menne be, aztán meg a kapcsolatotok sínylené meg. Ha magától megy, akkor minden tuti lesz! Amúgy pedig bárki bemehet veled, ha ő nem meri vállalni: barátnő, anyuka, rokon, csak az a lényeg, hogy egy ember lehet veled.

Hát, én ennyi infóval tudok szolgálni az ügyben. 8)

Puszi mindenkinek, és jó babázást/babavárást!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!

Eszty, köszönöm szépen, hogy megosztottad ezt :) igen, én is így látom, hogy nem szabad erőltetni, azért is mondtam neki már most, hogy legyen ideje :) meg azért is írtam, hogy legalább a vajúdásnál legyen ott, hogy ha bántja a dolog, vagy nem akarja végignézni, vagy mittudomén, akkor persze, kimehet. Nem fogom visszatartani, de most úgy érzem őrá lesz szükségem. Persze, ajánlgatja az egész család, hogy bejön majd ő.... de hát... nem akarom őket megbántani, hogy vagy a férjem, vagy szinte senki... de ez még alakulhat, gondolom bennem is :lol: most valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy barátnőm, vagy az anyukám álljon ott mellettem... valahogy nem megy :shock: (node, hát még jóval arrébb van :D ) úgyhogy még ráérünk erre, meg még biztos változni is fog. Remélem, olyan irányban, hogy ottmarad velem végig :lol: a baráti körünkben minden kispapa ajánlotta neki, hogy ezt nem szabad kihagyni :D úgyhogy reménykedem :)

Most már tényleg további szép napot, és jó éjt is Mindenkinek!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!!

Etelka: a toxoplazmozis vizsgálatot nem csinálnak, csak ha valami indokolja.. :roll: nekem megcsinálták mind a kétszer, mert kutyakozmetikus vagyok és elég sokféle állattal kerültem már elég közvetlen kapcsolatba az évek során.. 8) és ennek ellenére, még mindig nem estem át rajta.. :roll: de szerintem a Te esetedben nem kell aggódnod, arra figyelj oda, hogy a cica almot valaki más takarítsa, vgy ha mindenképpen Neked kell, akkor szigorúan kesztyűben, a kézmosás pedig nagyon alapos legyen.. 8) amikor Matyival terhes lettem, a drága Borisz kutyám (és a gazdája) hazaállítottak egy kis cicával, amit az utcán szedtek össze.. :lol: bolhás volt, férges volt, koszos volt... :? szépen rendbe raktuk és nálunk is maradt.. :lol: :lol: de nekem semmi bajom nem lett tőle.. :wink:

apás szülésről nem sokára írok, csak kihalászom a fiaimat a kádból, meg át terelgetem Őket álom országba... :lol: nem sokára jövök.. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


etelka az én párom mindíg mondta ő nem jön be..én meg akkor fel is ut le is ut....persze csak viccből....de bejött és most is befog...elvégre nem tördelhetem Ildi kezét!!!!!!akkor nem tudja kiszedni Bencust.... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Na, vissza jöttem.. :wink:

Etelka: mi is együtt szültünk a férjemmel.. 8) már a kezdetektől fogva be akart jönni és nekem is természetes volt, hogy ott lesz.. nagyon nagy biztonság érzetet adott a jelenléte... :lol: és nem is bánta meg, pedig végig ott volt és mindent látott.. :lol: :lol: (nagyon kis kíváncsi volt.. :P :P ) amikor pedig megszületett a baba, ő kísérte el mikor elvitték fürdetni, felöltöztetni és amíg engem rendbe rakott a doktor bácsim, ismerkedhettek egymással.. :lol:
Ja, és még valami.. bár én nem Ildivel szültem, (nem mert bevállalni a szabi miatt) de szülőszoba látogatáson nála voltam.. Ö keresett nekem szülésznőt, aki szintén csúcsszuper volt.. mikor mentem szülni, Ildivel is összefutottam a szülőszobán (he-he, mintha annyira bírtam volna szaladgálni..) és annyira jó, volt, hogy ismerős arcok fogadtak.. családias volt a légkör nagyon.. és ez nagyon sokat jelentett nekem.. rengeteg erőt adott..

Eszty: még mindig fáj a szívem a vasárnapi "nem tali" miatt.. :( most, hogy írtad még jobban.. :) mentek még mostanában a lovira? csak össze kéne hozni egy talcsit.. :lol:

Nitacska: pocilakó jól van?? :wink:

hoztam ám képeket is.. 8)

Kép

Matyi a kedvenc pacijával.. :P :P

Kép

Ákos teniszezni (is) tanul.. :P :P

Kép

már egész jól megy.. :P :P

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Jaj köszönöm a sok-sok infót :) Akkor ha megyek legközelebb a dokihoz, vagy ha holnap megyek vérvételre, akkor mondjam nekik? Ha kedves a vérvevős néni, akkor talán elárulhatom, és akkor hátha beleveszik ezt is, nem? Vagy ehhez külön kell? Meg kell mennem még a Bolgárkerék utcába is kombinált szűrésre, mondhatom ott is ezt a macsekos dolgot?? Kicsit azért mégis aggódom miatta, nem szeretném, hogy ebből legyen baj. Néha én takarítom még az almot, de szigorúan lapáttal, és utána kézmosás. Bár a férjem felajánlotta, hogy majd ő takarítja, csak szóljak mikor... :S aztán mondtam neki, hogy minden reggel, szivem, de még nem állt rá erre :) még szoknia kell :) ezt is... :) azt is, hogy apa lesz :) :) :) még kicsit olyan hihetetlen a dolog... :D de olyan jóóóóóóó :)

Na most ennyi, megyek dolgomra.... :)

További szép napot Mindenkinek!

Kép
Kép
etelka
 
 


Ezek a képek! :lol:

Mi is "együtt" szültünk, nem is tudom, mi lett volna velem, ha nincs ott a férjem. Ő is azt mondta, hogy rossz volt, hogy tehetetlennek érezte magát, de nem hagyná ki a többi gyermeke érkezését sem! :wink: És megerősített bennünket az összetartozásunkban is. Ezen kívül még nagyobb tisztelettel néz azóta a nőkre általában, és rám is. :)
Sszóval én azt tanácsolom, hogy bár ne erőszakkal, de azért, ha te úgy szeretnéd, Etelka, hogy ott legyen, próbáld rábeszélni. Sztem, ha vki átéli, nem lesz kérdés, hogy jól döntött-e. :)

Tegnap rettentő éhezés volt este... Sok-sok sírás, és gyakori evés, de mindig csak kevesebbet tudott kapni, mert nem volt időm "feltöltődni", és ez kis maki nem tudta, hogy 3 óránként megkapta az adagját, csak azt érezte, hogy sosincs tele a poci... :roll: De éjfélkor meglett a várva-várt teltség, olyankor szoktam neki a napközben lefejt tej nagy részét odaadni neki, amíg fullra nem lesz a pocija. :lol: És aztán szép nagy alvás jön mindig! :)

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!!

Isten éltesse a szülinaposokat és a névnaposokat, kiemelten is Márti Kristófját, Eszty-t, Eszterunokát és persze mindenkit, aki mostanában ünnepel. :)

Én ezeréve nem jártam erre, nem is nagyon van módom visszaolvasni, csak a legfrissebb oldalt, de látom, szerencsére mindenki jól van!
Morca fiai úgy látom, újabb sportokkal ismerkednek, nagyon helyesek! :)

Üdv az új csatlakozóknak, érezd jól Magad itt Etelka!

Dórinak jobbulást a körme miatt!

Etelka, nyugi, még ráérsz! :) Saját példámból, a férjem és a szülés egészen a szülésig, azaz a vajúdásig, oly' távol álltak egymástól, hogy meg sem kérdzetem tőle, mit akar... Aztán ahogyan telt az idő, egyre jobban odavolt a hatalmas pocakomért, és valahogy' magától értetődővé vált, hogy bejön. Én is azt mondtam neki, bármikor kimehet, ha úgy érzi. Hát aztán jól nem ment ki, szinte még pisilni is alig, pedig nem kevés időt töltöttünk a szülőszobában. :)
Az ő 'bátorságához' persze Ildi lazasága is hozzájárult, amikor találkoztak, a férjem már érezhette, ez talán itt mégsem horrorfilm forgatás lesz, hanem egy fantasztkus élmény, amit kár lenne kihagyni. Arról nem szólva, hogy úgy szorítottam a kezét, ha akart volna se tud kimenni! :D :D :D

Rólunk: Dóri most volt 7 hónapos. 5 foga van (fent egy, lent négy), kúszva bejárja az egész lakást, iszonyatos tempóban "hernyózza" végig magát a földön, mindennel imád játszani, ami egyátalán nem gyerekjáték. Pl. kábelek. :? (lakás átrendezés jön..) Gondolkodtam is, vajon eddig még miért nem találta fel senki, a gyerekbarát kábeleket? :D
Valamelyik nap letoltam a férjem hajnyírójával a leány séróját (összevissza nőtt neki, oldalt már hosszú volt, hátul még kikopva, úgy nézett ki, mint egy orosz politkus :D), szóval most olyan gyönyörű kis sünigolyó és tök szőke lett!

Ne feledjétek, hétfőn Nemzeti Vágta! Mi csak tévén nézzük, de akik kimennek, azoknak jó szórakozást!

(komolyan mondom, én is úgy elmennék megint szülőszobát nézni :oops: :oops: )

Kép
anhel
 
 


ja, és így a 7. hónap után, most volt az első éjszakánk, amit átaludtunk...:) Azaz, én nem, mert megszokásból felébredtem, de legalább senki más rajtam kívül. :D

Kép
anhel
 
 


Kép
Kép

Szépségem még a régi hajával. Majd csinálok újakat a tüskekefe frizkóról is. :) Ja, és az egyik képen látható kék-zöld folt a gyereken nem attól van, hogy agybafőbe verjük, csak előszeretettel alszik el a járókában valamelyik kényelmetlen játékára borulva... :D

Kép
anhel
 
 


Na, az én fiam (a nagyobb) csak és kizárólag azokkal a dolgokkal szeret játszani, amik nem az övéi... :roll: :lol:

Szép kislány Dóri-baba! Jaj, és eltelt 7 hónap? Már akkor olvastalak benneteket, mikor Dóri született...

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!


Morca: micsoda husi lábak! Úgy áll rajtuk, mint a betonoszlopokon! Nagyon cuki!!!! Csak így tovább a sportokkal!!! Szerintem a lovira nem nagyon fogunk tudni már kijutni. Igazság szerint 2 hét van hugicám esküvőjéig, teli csomó intéznivalóval, utána 2 hét nyaralás. Aztán meg fogalmam sincs, hogy fogom bírni még magam. Már most nehéz. Júli elejére is van még esküvői meghívásunk, igaz, csak polgári. Zajlik az élet. Meglátjuk majd, hogy alakul. Meg nyáron be is zár a lovi valamikor, nem?
A vágtára tuti nem megyek ki, hulla vagyok, és most nem bírnám elviselni azt a tömeget. De aki megy, annak jó szórakozást! Majd írjatok élménybeszámolót!!

Etelka: akkor én tévedtem a szűrés kapcsán. Kérdezz akkor rá a Bolgárkerékben, megcsinálják neked. Apuka kérdésében pedig adj neki időt, és ez, a sok beszámolóval, megérleli majd benne az elhatározást! :roll: Na, ezt most jól megaszondtam! :wink:
Ne engedd, hogy elhatalmasodjon rajtad a para a különböző betegségektől: minden rendben lesz! A szűrések is csak biztonsági okokból vannak. Elég akkor foglalkozni velük, ha valamelyik leleten kijön valami. Addig ne aggódj semmin, éld az életed. Hacsak nem kerülsz teljesen újy környezetbe vagy nem jön valami új a tiedbe, nem valószínű, hogy épp most fogsz elkapni valamit, amit már évek óta nem. Kitartás!

Dóri: nagyon ügyes vagy, csak így tovább!!!! Szupi vagy!!!

Anhel: húúú, már ekkora nagy ez a csajszi? Nagyon édes!!! Gratula! Nagyon szépen haladtok!!!Lassan te is fogsz tudni pihenni, de ehhez is hozzá kell szokni, hogy megint lehet aludni lassacskán éjszaka! :wink: Pont én is a hajvágáson filóztam tegnap, hogy majd hogy fogom a kisfiút nyírogatni. Orsit nem kell, szép hosszú haja van, csak a frufruját vágogattam, de mostmár azt is hozzánövesztettem a többihez (már majdnem jó). De egy kisfiút nyírni kell majd. És én is pont ere a gépre gondoltam: apának van, és majd a kölök haját is letolom vele. 8)

Ma voltam másodszorra kismama jógának, tök jó. Jól ellazít, de azért le is fáraszt. De jó! Még 2x tudok menni, aztán már nem. Jön a nyaralás, és utána már nem fogok akkora hassal a szönyegen gyakorlatozgatni.
Reggel voltam vérvételen, meg előjegyzet Zita az első NST-re is június 9-re. Már nagyon várom! Főleg, mert Ildi fogja csinálni!!! :D

Bábaildi: nagyon várom már, hogy talizzunk majd! Elhozod akkor nekem a homeós dolgok nevét az NST-re, amik segítenek a szülés előkészítésében? Nagyon köszönöm előre is!!!!
Visszarázódtál a munkába? Puszi az unokáknak!

Puszi mindenkinek!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztooook :)

Tök jó kedvem lett, hogy végigolvasgattam a mai termést :)
Megpróbálok nem parázni :) kicsit azért nehézkes :) de igyekszem. Új környezetünk lesz, mert Csepelre költözünk, de előtte szép nagy takarítás lesz :) :) :)

Anhel, köszönöm az üdvözlést, nagyon jól érzem itt magam! :)
És gyönyörű a kislányotok! :) nagyon kis édes :)
Kábelek... maximum a falban, vagy fent a plafonon.... :D nálunk szekrény mögé lett dugdosva, amit lehetett az unokatestvéreknél.

Mi az az NST? több mindent olvastam neten róla, úgyhogy igazából nem nagyon sikerült kiderítenem.

Szép napot Mindenkinek!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka: ne izgulj a cicátok miatt.. :wink: lakásban van, nem találkozik másik cicával, ráadásul nem is kölyök macska, (ha jól értelmeztem) abszolút nem vagy fertőzés veszélynek kitéve.. a nyers hús és a mosatlan zöldség komolyabb veszély forrás.. :roll:

NST/CTG: ez egy olyan vizsgálat, ahol egyidejűleg figyelik a méhtevékenységet és a magzatmozgásokat.. le kell feküdni
egy ágyra, majd kis érzékelőket raknak a pocidra.. 8) kb 20perces a vizsgálat (és közben végig hallgathatod a babád szívdobogását..)
:P :P

Anhel: de jó, hogy jöttél.. :P jaj de helyes Dóri baba.. :P :P gyönyörűűűűű.... 8) nálunk a kábelek helyett a tv-állvány a nyerő.. 8) "kinyini-becsukni-anyut halálra ijeszteni az akrobata
mutatványokkal"... 8) nálunk ez a nyerő.. :lol: ja, meg a felmosó vödör.. :lol: az én fiaim is állandóan tele vannak "harci sérülésekkel".. Matyi meg olyan édes, mikor elesik, sokszor látom, hogy megüti magát és mindig megkérdezem, hogy "jól vagy, nem ütötted meg magad?" mire Ő összeszorított foggal: nem Matyi nagy, erős.. 8) megzabálom.. :lol: :lol: amúgy már gyönyörűen beszél, osztja nekünk a dolgokat és simán megköveteli tőlünk, amit mi elvárunk Tőle.. 8) és olyan dumája van..:lol: :lol:

Dóri: hát igen Matyi is csak az apja meg a nagyapja szerszámaival játszik.. :lol: :lol: :lol: tele lett már Danó úr pocakja??? 8)

Eszty: Kocsival szoktatok csavarogni?? olyan jó lenne még összefutni mielőtt megszületik a babócád.. :P Mi megyünk a vágtára vasárnap.. :P :P Matyi már nagyon várja.. :lol: (én is) :P :P
hihetetlen, hogy már az nst-nél tartasz.. 8)
ja, és én is az apja hajnyírójával szoktam Matyit megnyírni.. :lol:


pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Régóta olvasgatlak Titeket, de még sosem írtam Nektek.
Nagyon szépek a babáitok, és olyan jó, hogy minden baba más korú,jó nézni ahogy fejlődnek.

Mesélnék egy picit rólunk. 27 éves vagyok, csepel lakunk. 2008.november 14-én született meg Dóri babánk a jahnban. Nem Ildinél szültem, de látásból ismerem a kórházból :D
Most 6 és fél hónapos a manóm, nincs még foga, sokat forog, tolat hátrafelé még kúszni nem kúszik.
2011-ben tervezzük a kistesót.
Röviden ennyit rólunk. végül teszek fel képet.
Kép
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Szia Beagle:):):) (azért egy keresztnevet majd ha nem felejted el...:):):):):) kérünk szépen:):) )
Üdv köztünk:):) Nagyon aranyos Dóri:):):) Morca, és én is ha minden jól megy, szeretnénk 2011-ben ismét babázni:):):)
bluebox
 
 


Sziasztok!

Igen, már nagy lókötő a macskánk... és ördögien rossz tud lenni... nálunk ő játszik mindig azzal, amivel nem kéne neki :D

Annyira édes lehet Matyi, mikor mondja, hogy ő nagy, erős :D elképzeltem :D

Valahol azt írták az NST vizsgálatra, hogy fájdalmas, és van aki meg is szül utána?! ez normális dolog??? egy ilyen után nem hinném, hogy ez akkora trauma... na mindegy, azért megnyugodtam :)

Biztos lesznek még ilyen hülye kérdéseim... de hát első bébi... :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka: az nst nem fájdalmas.. :lol: csak fekszel kényelmesen és ha megmozdul a babád, meg kell nyomni egy gombot.. 8) talán ez az egyik legkényelmesebb vizsgálat.. :wink: ettől megszülni, nem hiszem, hogy meg lehet.. ide azokkal a hülye kérdésekkel.. :wink: ne aggódj, nekem a két fiam után is vannak hülye kérdéseim.. :wink:
ja, a cica.. nagyon jóóó.. :lol:


Üdv köztünk Beagle!

Nagyon tündéri Dóri baba.. :lol: Írj nekünk még magatokról..(jó sokat) :wink: és igen mi is 2011-re tervezzük a tesó érkezését, remélem összejön.. :wink: :lol: ki tudja, lehet, hogy 2011-ben topik találkozó lesz a Jahn Ferencben.. :lol: :lol:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Köszönöm a szíves fogadtatást. Igazad van Márti a keresztnév lemaradt. zsuzsának hívnak de a Zsuzsit szeretem :D

Nst: nagyon szuper vizsgálat, én mindig nagyon szerettem, bár Dóri szeretett sokszor aludni olyankor,de egy kis csokival vagy simivel azért elő lehetett őt csalogatni.
Megszülni ettől nem tudsz de nekem volt olyan ismerősöm akinek 60as összehúzódást mutatott a gép, és nem is érezte, én azért azokat a szülésnél már éreztem :)

Szép napot Nektek.
Zsuzsi
Vendég
 


sziasztok!
Mi ma megnéztük a házat......amit nem veszünk meg mert nem is akkora mint aminek hirdetve van.....de....ami szar benne hogy főutvonal van a ház előtt járda egyik oldalon sincs......de azért találtunkk olyat ami kész van....csendes utcába......szóval megnéztük azt is....nekem nagyon tetsziik.........remélem az jó lesz páromnak is.még vacilál....délutáán hívja az ingatlanost...
ma kb 5 km-t gyalogoltunk....nagyon elfáradtam....még a hasam is bekeményedett.....

anhel gyönyörű a kis dóri!!!!!!!!!!gratula a fogakhoz!!!!!!!!!!!

etelka akkor majd tudunk talizni ha csepelre költöztök...... :)
beagle üdv köztünk.....gyönyörű a kislányod!!!!!!!!!csepelen merre laktok?én pont holnap megyek csepelre az sztk-ba!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Halihó! Etelka nyugi-nyugi, szép sorban minden tudnivaló összejön majd. A toxoplasma vizsgálathoz külön beutaló kell, mert ugyan a vért mi le tudjuk venni, de a vizsgálatot nem csináljuk, csak elküldjük. De ha a macsek nem jár ki, és régen van nálatok, nincs miért aggódni.
Ha nagyon izgat, szólj a következő alkalommal a dokinak. Az NST (non stress test) a 36. héttől kötelezően hetente végzendő vizsgálat, majd részletezzük, ha találkozunk, de egyáltalán nem fájdalmas, sőt talán az UH és ez, ami kifejezetten kellemes, hiszen egyiknél látod, másiknál hallod a magzatodat. Amúgy ráész 8-ra odaérni.
Zsuzsi: üdv, örülök hogy jöttél. Milyen huncut mosolya van ennek a lánynak!!!
Anhel Ildi: már ennyi idő eltelt, hihetetlen. Dóri tüsi képét nagyon várom.
Dóri: vigyázz a tejre, Danónak nagyon fontos, legalább 6 hónapig kellene szopnia. Tudom sok a dolgod, de ha lehet pihi-pihi-pihi!!
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
bábaildi
 
 


Eszty: elfelejtettem megköszönni a bizalmadat, most már természetesen rendszeresen fogunk találkozni. Zitával majd mindíg egyeztetünk, de elvileg egyik héten Ő, másik héten én csinálom a CTG-t. Aztán már hoppá, itt is lesz július vége, nem igaz???? :lol: :lol:
bábaildi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?