Új privát üzeneted érkezett!

Angel!
Nem tudom, nálatok milyen a mamaszálló. Nyíregyen nekem úri dolgom volt, egyágyas szoba (na nem a két szép szememért, hanem napi 6000ért :P)... Viszont amikor kijöttek inkuból, ott velem lehettek 24 órában.
Amúgy ha normális az anyaszálló, akkor lehet, hogy érdemes lenne megpróbálni. Nekem azt mondták a nővérkék a PICen, hogy nagyon látszik a babákon, hogy ott van -e a közelben az anyukájuk vagy nincs. Valahogy megérzik és sokat segít...
vovanda
 
 


Lois, hát ezek nem valami jó hírek. Ki is rázott a hideg. Én már szülésig nem akarok fájdalmat érezni. Engem ne csipkedjen, ne bökdössön. Kaptam már eleget ilyenekből... :oops:
Ez az én kezdőszettem: http://www.nadorpatika.hu/index.php?pag ... s&id=28296

Lona, még nem tudjátok a baba nemét? Én most estem túl a torokfájáson. Homeogene 9 elvitte két nap alatt. Most vettem egy másik homeós bogyót náthára, meg vettem kamilla teát inhalálni.

skrisz72
 
 


Skrisz!
Aha, akkor ez az, erre nem kattintottam rá, mert a Brendonban máshogy hívják:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =3&whid=25
Mellszívót még nem akarok, nekem azt mondták a rutinosak, hogy azt majd csak a szülés után első babánál, mert nem lehet tudni hogy kell e, és ha kell, akkor melyik jön be (állítólag itt a kh-ban ki lehet majd próbálni többet.... kézit, elektromosat, meg ezen belül is többet :roll: )

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 

 
 

Angel
azta!!!! nagyon nagyon ügyes! Hatalmas dolog ám ez... szívetmelengető érzés mi? :wink: :lol:
Léna valami 5 vagy 10ml-vel kezdte, (és azóta is eltántoríthatatlan.)

Kép
katica_75
 
 


Lois, jaja... ez az. Még szeretnék venni bimbóápoló krémet és bimbóvédő szilikont. Mit lehet tudni... inkább legyen. Megrendeltem a két garnitúra ágyneműt, 1 csomag textil pelust és egy babatutyit a kocsiba. Pelust még veszek, csak gondoltam apránként. Egyébként gratulálok a 32. héthez. :lol: Elfelejtettem, hol is fogsz szülni?

skrisz72
 
 


Lois,
biza, maradjatok még egyben!!!!+++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz,
honnan rendelted az ágyneműt? :P
(ugye ez nem csak huzat, hanem rendes párna+paplan?)
Mi az a bimbóvédő szilikon? :roll: totál amatőr vok :oops: :lol:
(Vackornál nem volt ilyesmim...)

Angel,
én most csütörtökön megyek a Péterfybe, UH 11-től :P
Ha a környéken leszel, szívesen meglátogatlak :P

tillidian
 
 


köszi, csajok! :D tényleg tuti érzés volt!
kiscsajom este pelenkacsere közben sugárban termelt, full takaró stb csere lett belőle :roll: :lol:

Lois,
ú, ez a macera :?
az avent kezdőszettet a kenguru kuponról puskáztam, lehet, hogy másutt más... :)
drukk az uh-hoz!

Krisz,
ja, a júni 15-öt néztem a péterfys dátumnak! :wink:

Tilli,
f11 körül biztos arra vagyok, de az uh-d után is! :)
írok számot priviben, szólj majd!

Vanda,
ma láttam (véletlenül) belülről a mamaszobát, négyágyas (persze tele)... mondjuk rosszabbat képzeltem. majd meggondolom, vki most is úgy van bent, hogy éjszakára hazamegy, az éjjel fél1-es etetést meg olyankor már kihagyják!
angel37
 
 


Angel annyira örülök,hogy jól van a babád!
Szoritok nektek továbbra is!!!!!! :wink: :wink: :wink:
Cicizés....nagyon szép dolog :D
szintus
 
 


Till, a Babaszafaritól rendeltem. http://babaszafari.hu/shop_start.php?shop_id=9148
A bimbóvédő az valami szilikonos cucc, ami olyan, mint egy cumi, csak a melledre kell tenni. Nagyjából akkora, mint a bimbó udvar. És akkor nem közvetlenül a mellbimbódat csócsálja a baba, hanem azt a szilikon vackot.

skrisz72
 
 


Angel, annyira örülök, hogy végre ezt is megtapasztalhattátok! Olyan csodálatos, ahogy lassan, de minden egyenesbejön. Sokat gondolok Rátok. Puszi és további erősítő drukk, hogy végre hazamehessetek. (Tudom, az még idő.)

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Angel!
Nálunk éjjel nem nagyon lehetett menni... Én aludni nem tudtam volna hazajárni (50 km) úgyhogy le volt osztva, hogy maradok. De ügyesek vagytok, meglátod, nem sokára otthon lesz a kiscsalád!
vovanda
 
 


Skrisz!
Köszi a gratulát..........tudod te is is egy hét múlva ugyanitt :wink:
Én ilyenekért (mármint bimbókiemelő vagy védő vagy mi...) majd ugrasztok valakit ha kell...na meg köv. héten megyek egy rooming in-es fejtágításra, ott kiokosítanak a kórháziak, hogy miket javallanak már a benn létre is. Textilpelust én már vettem egy kazallal, Ikeában volt jó áron helyes mintás, majdnem annyiért, mint máshol a sima fehér :roll:
Itt fogok szülni a helyi kórházban :wink: Amit tudnál, hogy hol van ha visszaigazoltál volna az iwiw-en, az elmúlt 2 hónap alatt valamikor....... :roll: :D
Persze, ha még pár hétig így maradunk csak akkor, mert itt nincs koraszülöttosztály...........na de inkább ezen nem is akarok agyalni, mert még bevonzom.... :?
Nagyon szépek ezek az ágyneműk, végiglapoztam, melyikeket választottad??
Nekem meg itt figyel már a babakocsim, most itt tologatom a nappaliban, igen méretes a lelkem, na ezt tuti nem emelgetem egyedül :oops:

Angel!
hehe, mekkora öröm tud lenni egy kis babakaki :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois, :oops: :oops: :oops: nem vagyok egy iwiw fan. Majd akkor felnézek oda is. Még nem vontad vissza, ugye? :wink: Ágyneműből a csipkerózsika fehéret és rózsaszínűt rendeltem. Ikeába megyek majd lepedőért. A szopipárnán még gondolkodom.

skrisz72
 
 


Helló-belló!

Angel!Nagyon örülök!Ügyesek vagytok!Pusziii!

És most kicsit okoskodok...
Én bevittem a mellszívót (ugyanolyan szettem van, mint Krisznek) , és milyen jól tettem, mert a 3. napon durván beszamantafoxosodtam, nagyon fájt-Marci nem tudott szopizni, de aztán kicsit fejtem, és sikerült. (Az osztályon volt több féle elektromos, stb..de mindig használatban, a szomszéd csajszinak is szalajtani kellett az urát, hogy vegyen...,)Krémem volt, de helyette a csecsemősök azt mondták, hogy hagyjam inkább szabadon és kenjem szét rajta a tejet, -és tényleg ...
Bimbóvédő-az első napokban (héten)nagyon fájt a szoptatás, ráadásul nem voltam elég ügyes, nem jól tettem mellre a Lurkót, és bizony csupa seb lettem, minden egyes etetésnél potyogtak a könnyeim... kipróbáltam ezt a védőt, de tök strapás, mert -tartani kell a babát, a cicidet, +ezt a szilikonos cuccot is, mert elcsúszkál. Ezen kívül tök sok levegőt nyel miatta a baba, úgyhogy inkább összeszorítottam a fogam...

ööö még akartam valamit írni, de elfelejtettem...

Cupp Mindenkinek!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu
 
 


sziasztok!
köszi, csajok! :)

Baba,
:D

Vanda,
ebből a szempontból szerencsésebb vagyok, kb 15 perc a Péterfy! de majd végiggondolom, van pro és kontra...

Lois,
ikeában mi is vettünk pelenkát, gondolom ti is azt a 3darabost! :wink: állatos+csíkos+sima, és ti valszeg a kékes-zöldest! :wink:


szilikonos kiemelő: nekem a Medela márkát ajánlották, abból a legkisebbet, de lehet, hogy csak azért mert nagyon kicsi a baba (mondjuk nálam sokkal nagyobb méretű anyuka ajánlotta)


ügyes kis Diókám ma 30militől szabadított meg, nemsok idő alatt :D mivel ilyen ügyes, délután megint csinálhatjuk!

viszont lehet, hogy lesz egy kis lézeres szemműtét :( múlt héten is már "fenyegettek" vele, de aztán azt mondták, rendben. most újra, csütörtökön eldől :?
angel37
 
 


Skrisz!
De igen visszavontam egyszercsak, mert annyira elárvultnak éreztem magam.... :roll: :roll: :wink:
Szép ágyneműket választottál :) Szopipárnát én is még csak messziről nézegettem, kibontottam, szerintem kell belőle kiszedni némi cuccot, mert így nagyon feszes, aludni még nem aludtunk együtt :wink:

Viktu!
Köszi, hogy leírtad a tapasztalataidat :) Akkor az elektromosat nem is próbáltad ki??

Angel!
Igen olyat vettem, de lőttünk pirosas-rózsaszíneset is, én nem vagyok színfixált, annyira nem találtam lányosnak :D Bevált amúgy?? Én még ki sem bontottam :oops: Miért kell a műtét?? :shock:

Rólam:
Megjártuk az Uh-t, óóóóriásira nőttünk, 2124 grammosra becsülte dottóbácsi KisZémet, öregedtünk is hirtelen 2 hetet. A mai adatok alapján 34+1 :shock:
És lenn van a buksi!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Sziasztok mamik!
Nem tűntem el, csak egyszerűen feszült voltam.

Először is!
Twist, Timi!
Jó hogy itt vagytok ti is, és igen várjunk sok-sok kismamit odaátról!

Till!
Így nagyon megkésve is boldog szülinapot! Ha nem is volt nagy ünneplés, de biztosan nagyon boldog az egész család a kis jövevény miatt! :)

Hanna!
Hhetetlen, hogy már négy hónapos múlt Olivér! Nagyon édes, mint mindig!!!

Nyulaszka! Nagyon sajnálom párod! Minden jót nektek, hogy már csak a babákra tudjatok konzentrálni!

Lois!
Kb. egy hónapja én sem híztam, gondolom a diéta miatt, ami eddig nem a CH számllálós volt, csak jobban figyeltem.
Nagyon szép a pocikád!
Szülést illetőleg bennem is van némi félsz, de bennem inkább a körülményekmiatt. Nekem nem igazán van segítségem itt Pesten, ( a szülők vidékiek, itt aludni meg nem nagyon van hely) úgyhogy ha elindul a dolog, akkor csak párom meg én vagyunk. Mondjuk a legjobb barátaink a szomszédunk, de sajnos nekik van elég bajuk most, minthogy majd velünk foglalkozzanak....
Én bébiőrt pont a kis lakás miatt nem vettem, de légzésfigyelőt igen, mert az egyik barátnőm annyit idegeskedett amiatt, hogy többször elkékült a babája, mire észrevették, hogy nem lélegzik, hogy nem akarom azt átélni, amit ő. Illetve amit lehet, megteszek ellene. Egyébként semmi baja nem lett a kicsinek, szép egészséges kisfiú.
Amit te "mutattál" az az újszülött kezdőszett,, amiről Angel írt az a "sima" kezdőszett! :)
Sajnálom a kellemetlen vizsgálatot. Én nem is tudom írtam-e, hogy a 3. rákszűrésem is megvolt, eredmény ma lesz és szó szerint ömlött e vérem. :(
Kis Zé reméljük még azt a jó három hetet szép kis bojlerjában tülti! :D

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Két részben írok, mert gyakran elszáll a babanet.

Angel!
Nagyon szépen növekszik Diócskád! Akkor elvileg már csak pár hét. Tényleg hihetetlen, hogy most is még 34. hét lenne. Ha rátok gondolok, akkor meg olyan lassan telik az idő. De ami késik nem múlik, hamarosan együtt lesztek! :D

Skrisz!
Nem tudom visszér-e a szemérem tájéki fájdalmad oka, de a saját tapasztalatom szerint gyanús. A fájó viszerek a lábamon teljesen kirajzolódnak, vastag lilák és kis is dudorodnak sokszor. Nekem a combtövemben is van és befut az ér a szeméremszőrzet alá, de ott már én sem látom, de azt érzem, hogy fájdogál. És onnan gondolom, hogy ott is továbbfut, talán mélyebben, mert ugyanakkor fáj, mint az összes többi helyen és amikor hordom a kompressziós harisnyát, akkor ott sem annyira kellemetlen, tehát oda is hat. Persze biztosan nem tudok.

Vajon mindent leírtam? :roll:

Ja igen:
Rólunk.
A múltkori cukoringadozás óta elkezdtem napi négyszer mérni a cukrom, egy-két ételt kizárva normális. Doki bácsim azt mondta, az hogy mértem néhány magas értéket még egy jó ok arra, hogy megismételjük a terheléses vizsgálatot. Ez ma megtörtént, és mivel vittem a cukormérőm és a két óra előtt tíz perccel még 9.9 volt, ezért gondolom, hogy rá kell térni a "számlálós CH diétára". Harmadikán megyünk 54D uh-ra. Már nagyon várom. Rákszűrés eredményem meg ma lesz, majd megírom.
Mindenesetre elszállt belőlem az a kb. egy heti feszültség, szépen rendeztem a gondolataim, és most teljesen nyugodtnak érzem magam. Littike szobája is alakulóban, bár az asztalos még mindig két hét, de már az sem izgat. egyszerűen csak boldog vagyok, hogy nemsokára itt lesz velünk!!!! Addig is persze nagyon vigyázok rá, nehogy valami baj legyen a cukor miatt, de szerencsére nagyon jó értékekeket mérek. 75g glukózzal nem tudom felvenni a versenyt, olyat nem eszek. :)

A legjobbakat mindenkinek!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Két részben írok, mert gyakran elszáll a babanet.

Angel!
Nagyon szépen növekszik Diócskád! Akkor elvileg már csak pár hét. Tényleg hihetetlen, hogy most is még 34. hét lenne. Ha rátok gondolok, akkor meg olyan lassan telik az idő. De ami késik nem múlik, hamarosan együtt lesztek! :D

Skrisz!
Nem tudom visszér-e a szemérem tájéki fájdalmad oka, de a saját tapasztalatom szerint gyanús. A fájó viszerek a lábamon teljesen kirajzolódnak, vastag lilák és kis is dudorodnak sokszor. Nekem a combtövemben is van és befut az ér a szeméremszőrzet alá, de ott már én sem látom, de azt érzem, hogy fájdogál. És onnan gondolom, hogy ott is továbbfut, talán mélyebben, mert ugyanakkor fáj, mint az összes többi helyen és amikor hordom a kompressziós harisnyát, akkor ott sem annyira kellemetlen, tehát oda is hat. Persze biztosan nem tudok.

Vajon mindent leírtam? :roll:

Ja igen:
Rólunk.
A múltkori cukoringadozás óta elkezdtem napi négyszer mérni a cukrom, egy-két ételt kizárva normális. Doki bácsim azt mondta, az hogy mértem néhány magas értéket még egy jó ok arra, hogy megismételjük a terheléses vizsgálatot. Ez ma megtörtént, és mivel vittem a cukormérőm és a két óra előtt tíz perccel még 9.9 volt, ezért gondolom, hogy rá kell térni a "számlálós CH diétára". Harmadikán megyünk 54D uh-ra. Már nagyon várom. Rákszűrés eredményem meg ma lesz, majd megírom.
Mindenesetre elszállt belőlem az a kb. egy heti feszültség, szépen rendeztem a gondolataim, és most teljesen nyugodtnak érzem magam. Littike szobája is alakulóban, bár az asztalos még mindig két hét, de már az sem izgat. egyszerűen csak boldog vagyok, hogy nemsokára itt lesz velünk!!!! Addig is persze nagyon vigyázok rá, nehogy valami baj legyen a cukor miatt, de szerencsére nagyon jó értékekeket mérek. 75g glukózzal nem tudom felvenni a versenyt, olyat nem eszek. :)

A legjobbakat mindenkinek!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Jaj!!!
Kiscsillag, Leó!
Ti is nagyon-nagyon zabálnivalók vagytok!!!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Lois,
még én se bontottam ki! :wink:
hú, 2 héttel nagyobb uh alapján, mint a vonalzód? :shock: :D

pocakban levő méretekkel sajna nem nagyon vagyk tisztában, de viszonyításképp Diu az elvi 34+1. napon 1280 volt! :)

korababáknál nem ritka sajnos egy szemgond, a retinopathia (ROP a rövidítése), azért van nekik, mert korán kap fényt a kis szemük, még éretlen retinával ill. a gépi lélegeztetéstől/oxigénkapástól. plusz erek képződ(het)nek és ezeket le kell égetni, mert látásromláshoz, legrosszabb esetben vaksághoz vezethet (remélem nem írtam hülyeséget)
angel37
 
 


Katerina,
köszönjük! :)
csak ügyesen a szénhidrátokkal! :wink: citohoz drukk!

ja, levette nekem is a doki a császár utáni 6hetes kontrollon, rendben van, eltűnt az a hpv gyanú, ami novemberben volt.

4d mindjárt! :)
angel37
 
 


Angel, mi mindent ki kell állnia a kicsi lánynak. Remélem nem viseli meg nagyon. Szopinak nagyon örülök, ügyesek vagytok, hogy ilyen jól megy.

Viktu, szuper, hogy leírtad a tapasztalataidat. Köszönöm!!

Lois, mivel eteted Zét???? :shock: Na most már tuti elmegyek egy 4d-s UH-ra a jövő héten. Én is szeretném tudni, hogy állunk. Te meg szépen kezdjél el csomagolni!!! :lol:

Katerina, régen írtál. Azért örülök, hogy nagyjából rendben vagy. A CH számolgatás elég szívás. De a lényeg, hogy a cukor a helyén legyen.

skrisz72
 
 


Angel!
Nem írtál hülyeséget. Viszont a Diónál tudnak lézerezni, az jó. Irtó ügyesek vagytok a szopival, nekem azét is maradt a cumisüveg, mert Daninak elég gatya volt a szopóreflexe... Eleinte még a cumit is csak forgatta, örültem, hogy abból megtanult enni...
vovanda
 
 


Bővült a tábla!

Kép

skrisz72
 
 


Angel, remélem, hogy azért mégsme fog kelleni smemiféle műtét Diusnak!++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Katerina!
Sajnálom, hogy a cukrod így elszállt :? Ez tényleg elég magas :( Diéta elég lesz rá?? Húúú, ilyen durva volt neked is a rákszűrés-levétel?? Nálam csak minimális volt a vérzés, meg azóta el is múlt, csak ott és akkor piszok sz@r volt, meg sokáig (egész éjjel) fájtam tőle...
Örülök, hogy nyugodtabb vagy, nálunk is fúrnak-faragnak, de most valahogy jobban viselem mint a múltkor, elkészül, mikor elkészül :roll:

Angel!
Igen, a vonalzóhoz képest öregedtünk 2 hetet :shock: Én is most tervezek kimosogatni, meg kibontogatni mindent, nehogy a végén lemaradjak róla :oops:
Nem szabad egy "kinti" babát egy "bentihez" hasonlítani gyarapodásban, az enyémnek, meg úgy általában egy "bentinek" ilyenkor már tényleg csak a hízás a feladata, a te babádnak, meg mennyi mindennel kellett megküzdenie, de KisDió így lett szívós kis virágszál, igazi Életrevalóság!! De most már tényleg megmutathatnád........... :roll:
Sajnálom ezt a szemgondot, remélem megoldódik.

Skrisz!
Nemtom mivel etetem, amivel magamat.... minden amit én befalok, attól ő hízik :wink: Nagyon helyes, vigyáz Anya vonalaira (vagyis inkább görbületeire mostanság... :roll: ) 4 hét =1 kiló neki, 1.5 kg-t mértek nekem, tehát abból 0,5 kiló lett az enyém :roll: Passz, hogy csináltuk :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois, akkor összesen most hány kiló plussznál tartasz?
Nekem eddig 9,5 kg.

skrisz72
 
 


Skrisz!
Ügyi vagy. Én Baluval 14. az ikrekkel 17 kilót híztam...
vovanda
 
 


Olyan 6-7 kg, 57-ről indultam és cca. 170 cm vagyok. De mikor terhes lettem rögtön fogytam vagy 3 kilót, azt visszadolgoztuk később, és erre jött még ez a 6-7 kiló. Meg az elmúlt 4 hét alatt megint nőtt a hasam vagy kemény 4 centit, most 96, szóval nem tudom miből-honnan-hova nő a Kölök, alaposan feldolgoz és beépít mindent, amit kap :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois!
A lurkók elszednek mindent, ami nekik kell. Az már más tészta, hogy anyuka meg leamortizálódik...
Én az ikrekkel az utolsó 2 hónapban már egy grammot sem híztam, ők mégis nőttek. Szóval annyi hízás sem volt, amennyit ők gyarapodtak...
vovanda
 
 


Mindig attól félek, hogy keveset eszem. De nem vagyok éhes. Nem mondom, hogy 4 kilós gyereket akarok szülni, de azért szeretném, ha a 3 kilót elérné. Vagy ne aggódjak, most majd beindul az utolsó két hónapban?

skrisz72
 
 


Vanda, egyszerre írtunk. Akkor már válaszoltál is a kérdésemre. :lol:

skrisz72
 
 


Skrisz!
Normális, hogy nem vagy éhes. A gyormodnak egyre kevesebb hely jut odabent. Én a végén pár falatnál többet nem tudtam legyűrni, és most az ikrek után beletelt vagy 2 hónapba, mire helyrejött az emésztésem... :?
vovanda
 
 


Sziasztok!
Vagyok-vagyok,bocsi,hogy most ilyen ritkán :oops:
Ma voltunk uhun,Noncsi 855 gramm,Bazsi 947 gramm,4 nap külömbség van köztük,koruknak megfelelő méretűek.
Apa is javulgat,de a válltörés miatt sokáig én leszek a jobbkeze.
Ma megvettük a kiságyakat és a kókuszmatracot :D


Pocisimi mindenkinek!
Vendég
 


Nyulasz, ha összeraktátok az ágyakat, képeket kérünk!!!

skrisz72
 
 


Sziasztok! :D

Angel,
holnap csörgök délelőtt, nagyon jó lenne összefutni! :P

Nyulasz,
de nagyok vagytok!!! :D Csak így tovább! :P

Lois,
ennyit híztál??? :shock: Noháááát!!! :roll: És buksi lent? :) Na, tényleg célegyenesben vagytok! :)

Skrisz,
ki az a Lapulevélke? :roll: Vagy lemaradtam? :oops:
(Rana se jár erre :roll: )

Kat,
jó, hogy jöttél végre! :P Cukorhoz szurok, hogy rendben legyen!

tillidian
 
 


Lapulevélke a beültis topikban lakott eddig. De mivel kaális, gondoltam beteszem ebbe a táblába is. Aztán lehet, hogy nem is fog jönni... :roll:

Ma bejelentkeztem a keszthelyi 4d-s UH rendelésre. Vicces volt. A nő kérdezte a telefonban, hogy mennyit híztam, vastag-e a zsírréteg, meg hogy hol helyezkedik el a placenta, mert a hátsófali az jobb, könnyebb a babát "fotózni". Persze elnézést kért, hogy ilyeneket kérdez, de mondta, hogy ez fontos, mert ugye nekik át kell "hatolni" a placentán és az én zsírrétegemen is. Mondtam, ne aggódjon, nem híztam sokat. :lol: Azt is mondta, hogy kicsit félnek az ilyen előrehaladott terhességtől, mert a legjobb képeket a huszonvalahanyadik héten lehet csinálni a babáról. Én meg mondtam neki, hogy én csak a fejére vagyok kíváncsi. Látni szeretném az arcocskáját. Úgyhogy most fel van adva nekik a lecke, hogy jó képeket csináljanak. Azt is mondta, hogy vizsgálat előtt negyedórával egyek sok szőlőcukrot. Na ezek után kíváncsi leszek a vizsgálatra. És ha már Keszthelyen járunk, szerintem megnézem a Brendont is. Még sosem voltam abban a boltban.

skrisz72
 
 


Vanda!
Igen tudom, egy kis parazita a drágám, mindent elszed tőlem ami kell neki :) Nekem amúgy tök normális étvágyam van, nem vagyok egy nagy zabagép, de teljesen megfelelően kajálok szerintem. Most pl. mingyá' enni fogok egy adag epret, aztán lefojtom némi jégkrémmel.... :oops:

Nyulasz!

Szép nagyok vagytok :) Na végül mekkora ágyakat vettél?

Till!
Igen, ennyit :) Én nem bánom, így is strapás néha :roll: Amíg a Kispasi ilyen szép nagy, addig nem vagyok hajlandó aggódni miatta :roll:

Skrisz!
Lapulevelet olvastam "odaát", de ott sem szokott írni, nem?? Viszont Ranának üzenem, hogy irgumburgum, mert azt ígérte ünnepélyesen, hogy ide is írogat majd :(
Hogy tőled meg miket kérdeztek..... :shock: És ha azt mondtad volna, hogy híztál 30 kilót és mellső fali a placenta, akkor megkért volna, hogy ne gyere, mert nem érdemes?? :shock: Ilyet sem hallottam még... Olyat már igen, hogy sehogy sem sikerült semmit látni, és kapott új időpontot, meg hogy tartottak egy óra szünetet és újra próbálták, de hogy így előre csekkolják a dolgot, az furi. És szerintem annyira nem is vagy előrehaladott terhes. Az Istenhegyin a 33-ig hétig ajánlják a 4D-t.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Skrisz – köszi, az éjszakák rendben vannak, viszont elkezdett jönni a foga, ezért a nap jelentős részét ölben tölti a kis bogárka, néha sikoltozással fűszerezve…..

Angel – nagyon szorítok értetek, hogy minél hamarabb hazavihesd Diát

Lois – Tapasztalataim a szoptatással hasonlók, mint Viktunak……

Mellszívó ügyben, a kórházban tényleg van, az ÁEK-ban ipari Medela volt, kérdezz utána, hogy ott, ahol fogsz szülni van-e, mert ha nincs és mégis kell, akkor az gyorsan fog kelleni………….akkor biztosítsd be magad, h legalább kölcsön tudj kérni valakitől hirtelen….vagy gyorsan vesztek egyet, nehogy begyulladjon a melled, ha már egy kicsit feszül rögtön fejd le, mert a manó nem biztos, h ki tudja majd szívni, vagy ha túlságosan feszül, akkor nem tudja rendesen bekapni és jó, ha lefejed az elejét…

Bimbovédőből én Mam márkájút vettem, az nekem rátapadt teljesen, nem kellett tartani

Mindenkinek pussz

Kép

Kép
leo50
 
 


Sziasztok

Tillidan
Kicsit eltüntem közben megszültem, és nagyon élvezem a kismamaságot, Sára baba nagyon ügyes és rendes baba.
Mostmár kezdi végig aludni az éjszakát. Mondujk eddig is csakegyszer kelt fel éjszaka,

A szülés pik-pak meg olt, 3 óra alatt, 19:00-re értünk be a Sote II-be és este 22-20 kor megszületett Sára Lujza 3750 gr és 58 cm-el.

Látom a táblázatról is lekerültem, nem haragszom mivelhanyagoltalak titeket és a másik blogot használtam, mivel tele voltam kérdésekkel és egymáson segítettünk április babások, Bár Sára március 27.-én született csak ugye április 1.-re voltam kiírtam.

Egy pár kép róla, ezek a múlthéten készültek
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kovács Dr.-ral beszéltem és meg kérdeztem mikor jöhet a következő, és mondta 1 évet kell várni.

Valami csodálatos érzés, pláne hogy mi annyit vártunk Rá ( mind azok akik ezen a blogon vannak )

Kép
lili&ana
 
 


Ma voltunk a 2 hónapos oltáson és meg mérték, már 6300 gr. Ugyhogy egy kis michelin baba.
Na megyek pihenni.sziasztok mégegyszer és bocsánat hogy nem jelentkeztem

Kép
lili&ana
 
 


Csajok vissza néztem mikor beszéltünk utoljára kb és március 22.-én ahol mondtam, hogy voltak kisfájások és rá 5 napra meg is lett sára Lujza. Hihetetlen, annyira jó volt állapotosnak lenni, mondjuk a vége már terhes egy kicsit, de nagyon jó, most néha vissza raknám a hasamba. De olyan nagy már.

Kép
lili&ana
 
 


Hát tudnak a Káalisok

Kép
lili&ana
 
 


Sziasztok!
Liliána,gratulálok a kiscsajhoz,tüneményes :D És tényleg gyorsan kibújt,pedig nem volt pici.
Skrisz,node tényleg ilyen kérdéseket :shock:
Kiságy még sokára lesz összerakva,mert még a festés is hátravan..Egyszerű,de nagyon szép...és csak 11.900 volt/db(-5% ikres kedvezmény :D ) a Minimanóban,a vaterán 14.900 a fix ára :shock:
Kép
Lois,végül 60x120-as lett.egy darabig bizti elég lesz.Nekem 109 cm a haskörfogat,90-körüliről indultunk...+10 kg-nál tartok :oops:
Angel,olvastam milyen szépen növögettek :D Bocsi,hogy nem szóltam,hogy megyünk a péterfybe,de most apával nehezebb,nem akartam még váratni,meg utána mentünk a kiságyakért,így neki elég volt bőven.Ha egyedül mentem volna,talizhattunk volna.Buksisimi kis Diánának! :wink:
Vendég
 


...és egy 26 hetes pocifotó:
Kép
Vendég
 


nyulasz, hű, micsoda szép nyuszilak :D

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba,köszi :D ...a poci vagy az ágy? :roll: :lol:
Vendég
 


Nevetni fogsz:mindkettő!!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


:lol: köszi
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: