Új privát üzeneted érkezett!

Csajok 26 fok van a hálóban, megőrülök!!! :evil: :evil: Szakad rólunk a víz, Vinzent még mindig nem alszik. Lehet neki is melege van! :shock: Azt hiszem hamarosan klíma lesz a vége! :? :?
Ilyen melegben is adjak rá vékony hálózsákot??? :roll:
susy75

Susy! Szerintem csak pelenkát és a pamut hálózacsit. Részvétem, én tönkremennékk 26 fokon!

Kép
zölddisznó

huh. na ez kemeny menet volt. :evil:
eludt hn9-kor 20percre, majd tobb mint 1 oramba telt, hogy visszaaltassam. fogalmam sincs hanyszor enekeltem el a micimackot... :roll:

nagyon edesek a pancsolo babak!

jurmine. te merre laksz?

suzy. en is mondd. nalunk most 24 fok van. en egy hosszu ujju bodyt es egy nagyon vekony halozsakot adtam ra.

lyndee. aranyos Arni, borzalmasan irigy vagyok a 3 oradra!

gabi. hat igen, a baby bjorn. mondtam is az itteni barinomnek, hogy nagyon draga, de minden fillert meger! majd teszel kepet?

KépKép
KépKép
mush589

zoldi. azt hiszem, hogy kicsit megkapta a nap a babot. lehet attol volt nyugi?

sarmi. szegeny Irisz! de szuper, hogy minden rendben vele. kerunk majd keresztelos kepeket!

nekunk szombaton lesz a nevadonk! kb 25-en leszunk.

holnap pedig megyunk gyogytornaszhoz a jobb kezevel.

KépKép
KépKép
mush589

Musi! Lehet bizony!
Kendő-projekt nem nagyon halad, de már túrtam 3-at azért.

Kép
zölddisznó

Bébic,
ez azért egy kicsit közelebb van :D
habár itt az a gond h csak hétköznap tartanak úszást.

http://uszomanok.hu/

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Bébic:www.babauszas.com
szombaton van!

Mush: a 18.kerületben, ismered valamennyire?

Köszönöm a dicséreteket, továbbítom az érintettnek!

Zöldi: köszi! Azt hiszem 2 merek adni Neki.

Nálunk azt mondták az általunk koszmónak vélt valamire, hogy az ekcéma :cry: meg hogy kell kezelni, de minek ha magától elmúlik? Akkor most kell vagy nem? Nekem nem akaródzik, főleg, hogy a gyerekorvosnak most tűnt fel csak és Ő koszmónak nézte, az ismerős orvos, meg:ekcéma.

Gabi, Boci: nagyon aranyosak a fiúk!!!!

Kubu: Te is ilyen korán keltél?

KépKép
jurmine

Mush: háááát mostanában mi is megküzdünk az elalvással! :cry: :cry: :cry: én a bóbitát énekelem neki számolatlanul. Majd egyszer vissza énekli :lol:
Fel a fejjel egyszer megtanulnak egyedül elaludni :D

KépKép
jurmine

Vera: sajnálom, hogy így alakultak a dolgok és remélem sikerül elintéznetek a sulit!

Bébic: akkor mi is elmegyünk a székünkért, biztos az is jó lesz már. Peg-Pérego-t kaptunk kölcsön, csak még nem néztem meg rendesen, pedig már egy éve meg van :oops:

KépKép
jurmine

Helló Csajok!

Áááááááááááá... már megint 5 oldal a lemaradásom. :evil:

Jurmine!
Én, mint nagy koszmó és ekcéma szakértő a következőket tudom: Születése után Zsófimnak hónapokig volt mindkettőben része. A koszmót hiába olajoztuk, vakartuk, 2 napig ok volt, aztán mindig visszajött. A bőrgyógyász a végén azt mondta, hogy mivel nagyon makacs a trutyi a fején, ez is ekcéma lesz. Szóval a kettő nem különíthető el egyértelműen. Aztán írt fel nekünk szalicilos gyógyszertári kenőcsöt (ezt szerintem minden gyerekorvos ismeri), kétszer használtuk és azóta se híre se hamva a koszmó/ekcémának a fején. Ezt ajánlom neked is! Magától tuti nem fog elmúlni.

Kép
Kép
lbernuska

Susy!
Tudom, nem vigasztal, de nálunk is durva a hőmérséklet a tetőtérben! Tegnap napközben 28,1 fokig ment fel. Este Zsófi lefektetésekor 27,2 fok volt. Én egy vékony rugit adok csak rá és egy darabig be se takarom, csak akkor, amikor már mi is megyünk alukálni, de akkor is csak egy pléddel. És nekünk klímánk sincs!!! Napközben, főleg délután, nem is tudom az ágyában altatni, ilyenkor udvar, babakocsi a megoldás...

Kép
Kép
lbernuska

Jó reggelt!

Susy: én azért adok rá hálózsákot mert takaró az nem jön be. 3 másodperc alatt lerúgja (mondom én hogy tiszta apja)!!! Amúgy nála 22 fok van. Szerintem 26-ban megörülne!! Adjál a klímának!!!!

[quote="zölddisznó"]9 írta:zölddisznó habtapi nem sokáig lesz elég! Hanna 2 perc alatt lemászik az 5*4-esről.

Ok Zöldi értem én. Na de nem habtapizhatom ki az egész kérót. Ha elindulnak (másznak), akkor szerintem bejárják az egész lakást!!!! :lol: :lol:

Ekcéma, koszmó: hát egy időben Marci buksi is gyanús volt, aztán kiderült hogy attól a hülye Johnson-os sampontól száradt ki a fejbőre. Mióta nem használjuk azóta gyönyörű a bőre. Igaz mindig jó alaposan bekenjük a fürdetőkenőccsel. Ja nekem is írt a doki egy Alksebor nevű kenőcsöt, de végül nem váltottuk ki!!!!
Vendég

Sziasztok!

Túl vagyunk az első rossznak mondható éjszakánkon. A hétvégén a hugoméknál voltunk, de elfelejtette mondani, hogy az ő gyerekei megint betegek, bár szerinte csak kicsit taknyosak. Az eredmény az lett, hogy tegnap éjfélkor felsírt Huni, bementem hozzá, hát alig kapott levegőt a takonytól. Negyed kettőig ringattam, mire visszaaludt. Kaptunk egy rokontól svájci kakukkfüves krémet, légzési nehézség enyhítésére van. Azzal bekentem a mellkasát, így aludt reggel 6-ig. Azóta megint aludt szerencsére, 8 órától most ébredt fel. Megyek is, majd jövök.

Kép
Kép
szeles4

zoldi.
tegnap felhos volt az eg es apaja kivitte magaval fuvet nyirni. estere kicsit piros lett a pofija, szoval szerintem a felhokon at csak megkapta a nap.
nagyon melege is volt a vekony halozsakban a labainak.
miben altassam akkor? csak egy rugi? vagy csak egy body meg egy takaro?
3 kendo is tobb a semminel! :wink: koszi szepen! ha majd lesz idod, akkor varrsz, nem elet-halal kerdese. koszi

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

[quote]H írta:a elindulnak (másznak), akkor szerintem bejárják az egész lakást!!!

Be bizony! Sőt, nálunk Bogi az udvaron a betonon is térden kotort! Sokszor már nekem fájt! :)

Zöldi! A háti hordóval tényleg mázlid volt, mint már akkor is írtam! Én abban bízok, hogy majd a miénket el tudom adni.

Nem tudom, mi volt ma éjszaka, Szabi 3-szor felvisított. De nem ébredt föl, aludt tovább. Ilyen soha nem fordult még elő, és remélem, nem is sűrűn ismétlődik! Pedig nálunk nincs meleg.

zsebi_baba

jurmine. annyira nem ismerem, csak mivel irtad a Hatar utat, gondoltam, hogy onnan nem laksz messze, es majd mikor megyunk haza augusztusban, esetleg veled is talizhatnank.
nagyon remelem, hogy 20 evesen nem nekunk kell majd altatni oket! :wink: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

ja es a tegnapi BBQ-t elmosta az eso, ami azota is esik :evil: :evil: :evil: lehet vmi front volt tegnap.
na megyek, mert mar hianyolnak.
szep napot midnekinek

KépKép
KépKép
mush589

bakker, elszállt az egész....na még 1x :twisted:

Vera, Gabi, megkésve bár BOLGOG FÉLÉVET a kismanóknak!!! Jajj, remélem nem hagytam ki senkit.

Gabi, nem is meséltem, képzeld, merültünk babauszin :D Különösebb apelláta nélkül...
Most én is babauszit keresek, ahova eddig járunk tul messze van autó nélkül, csütörtöktől autómentes leszek :( nagyon fáj...

Susy, nálunk is q meleg van napok óta a hálóban, ugyhogy 2 napja klimázunk éjjel (22 fok, ami pára nélkül nagyon klassz hőmérséklet). Persze Mini nyakig betakarva, ugy tűnik nem zavarja, persze ugy tettük, ne jöjjön rá a levegő, csak a azt érzi hűvösebb van. Jól is alszik (nem állitom hogy ettől :D), Éjjel fél 12 -től reggel fél 9ig nyomtuk egy hamival.

Musi, mikor jöttök? Júli vége? Apa is jön? Emléxem tavaly még ilyen vonalzód is volt, hogy hány nap until megyünk haza :D

Kép
Kép
zsiraf8

Ja, és Jurmine, a haptapit 68o-ért vettem a Gulliverben, 1o darabos. :D Stem nagyon jó ár, már bárki vásárolhat, nem csak nagyker..

Kép
Kép
zsiraf8

zsiraf. nem fer oda a masodik vonalzo. :cry: julius 30-an megyunk haza

KépKép
KépKép
mush589

na csak sikerult

KépKép
KépKép
mush589

Ibernuska: megnéztem nem szalicilos amit felírt. Az a furcs, hogy magától múlik. Oldalt már nincs a fején csak felül és az is csökken. De azért kipróbáljuk amit írt trutyit. Köszi!

KépKép
jurmine

Zsiráf: köszi habtapit!

Mush: jó a vonalzó :lol: A Határ úttól nem vagyunk túl messze (autóval), a kispesti sorompó után. Talizhatunk majd! Meddig maradtok?

KépKép
jurmine

Más is van úgy, hogy semmit nem tud csinálni a babó mellett, vagy csak én vagyok ilyen béna? Egész nap altatom, vagy szórakoztatom, egyedül 15 percnél tovább nincs el. Mondjuk mi még nem forgunk, nem...... és sorolhatnám. :cry:

Laura: sajnálom, hogy beteg Huni! Remélem hamar meggyógyul! Olyan rossz Őket így látni. Mindig mondtam amíg beteg volt, hogy inkább lennék én 10x beteg csak Ő ne legyen.

KépKép
jurmine

Jurmine, huha, Ti ma vagytok 5 hósak?
Sok-sok Boldogságot Vivinek is!!!!

Musi, igen, már látom a vonalzót :D Klassz :D

Kép
Kép
zsiraf8

Na, elsétizünk a Minimanóba napernyőt venni, meg tanulópoharat, mert a vizet is cumisüvegből nyomjuk...már amikor nyomjuk... :?
Ja, lányok, ha valaki esetleg a Minimanóban szeretne beruházni valamire :D , akkor van kártyám, 5%, ami csak személyesen használható, de mivel itt lakom mellette, szivesen leszaladok.. :D

Kép
Kép
zsiraf8

jurmine. detto. nem vagy egyedul!!!mi sem forgunk, stb. es nagyon ritkan van el 20-30 percet egyedul, de az atlagos 10-15. ez van. nekunk ez a feladatunk. csak azt nem tudom, hogy a hazimunkat ki csinalja. :shock: :? :lol: :wink: ilyenkor nem szeretem, hogy nagy a hazunk.
Boldog 5. hofordulot Vivinek!

augusztus 23-ig maradunk, de augusztus 8-ra mar van programunk! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

jo hogy mondod zsiraf. napernyot nekunk is kell venni

KépKép
KépKép
mush589

hahó

zöldi kanalazni azt szoktunk (cvitamin néha vigantol pl.) és imádja ha meglátja a kanalat már sikongat. almát már nyalattam vele 2x:). hétvégén rászánom magam aszem..

vigantolból nekünk néha több csepp szalad be mert olyan béna az az üveg. az baj? olyankor másnap ne adjak? aszittem nem lehet tuladagolni...

jurmine boldog 5hót nektek! akkor még mi sem forogtunk nyugi.

most mennem kell majd jövök

szeles Hogy vagytok? nekem is orr meg torok akármim van de próbálom visszanyomni homeóval.

Kép
andy30

Olá! :lol:

Boldog Ötödiket Vivinek!

Hazajöttünk dévényről, annyira vicces volt, mert aki utánunk következett, nekik már nem kell jönni, és új baba van helyettük, és a dévényes néni megkért, hogy kísérjem be őket, mert nem ismerik a járást. Kimegyek, mondom a csajnak, hogy akkor utánam :). Egyszercsak megkérdezi: te nem Egerbe jártál a szilágyiba véletlenül. Basszus, kiderült, hogy évfolyamtársam volt gimiben! Kicsi a világ!

Kobold alszik, én meg főzőcskézek neki :). Az elmúlt 1,5 hétben rájöttem ,hogy 2 napig simán elállnak a frissen főzött dolgok a bébiételes üvegben a hűtőben, és Kristófnak sincs semmi baja tőle, szóval most 3 lángon megy a főzés (alma-répa-krumpli), sütőtök még van üvegben, szóval az elkövetkező 2-3 nap menüje megvan :)
Ja, és szerintem kiváltottuk az ebédet :roll: , már 3. napja nem kell neki utána csak pár korty vizet adni (bár az is lehet, hogy csak a meleg miatt :?). Júni. 2-án megyünk dokinénihez, rákérdezünk a husira, és aztán szerintem azt is kapja majd, plusz a többi zöldséget. És rágyúrunk az uzsira :P

Zsiráf: sajnálom a kocsit, és azt is, hogy nem sikerült sétiznünk, mert mindig közbejött valami :(
Viszont éljen Búvár-Mini :)
De jó, hogy mondtad a Gullivert, már tök régóta szemezek a bolttal, és mindig elfelejtem megnézni, hogy lehet-e nem csak nagykerben vásárolni :)

Zöldi: telefonszámod ugyanaz, ugye? Westendben van sokáig nyitva tartó posta?

Mush: vonalzó király!!!!!! Ma megpróbálom feladni a csomit.

Laura: gyors gyógyulást Huninak!

Kép

Kép
gabilany79

Ja, és apa fogott tegnap este egy 7 kilós süllőt, de visszadobta, mert rendes csávó, és aszonta, az ilyen nagyot már "védeni kell". Hát, a hasamban szerintem senki nem bántotta volna :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

egy hete nem jártam erre, képtelenség visszaolvasni ennyit:(
Réka jól van attól eltekintve, hogy az 5x szopizos lányomból 10-12x evő lett.
Csütörtökön megyek a dokihoz,meg a védőnőhöz, megkérdezem nem kezdhetnénk kicsit hamarabb ezt a hozzátápit, már csak 3 hét és 6 hónapos lesz és én mindent megtettem, hogy eddig szoptassam.
sztem nem a világ vége, ha két héttel korábban kezdjük a kóstolgatást, úgyse fog elsőre annyit enni.
De eddig egyszer kelt éjjel, most 3x-4x is cicizik.
Kezdek zombiüzemmódba átmenni.

Hőmérséklet:
panel 9em. egész nap süt minket nap, körbejárja a lakást.
Szóval ha éjjel 25fok van az már nekünk hűvösnek számít.
én csak rugiba altatom vékony pléd de lerúgja, bár mostanában, mellettem köt ki,hisz annyiszor kel enni.

akartam volna, hogy vegyünk légkondit, de félek, hogy megfázik tőle.

megyek mert ébred a drága megint enni.

ja igen nem forog de nem aggódom,nehéz a popesz és hát lehúzza a farsúly:)

remélem mindenki jól van, aki beteg annak gyógypuszi.

jurmine még kerület szomszédok is vagyunk én itt lakom kispesten.
boldog hófordulót.

voltunk tegnap zenebölcsibe, Réka hangosan kacagott úgy élvezte.
jól el is fáradt utána.
holnap megyünk tornázni.

hétvégén meg gyereknap:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Zölddi,nem tom te hogy vagy vele,de én ÉHEZEM!!! :cry:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jurmine: Boldog hót Vivinek!!! Nálunk is dettó ugyanez a helyzet!! Meg hát Marci napközben 2-szer3-szor 30-40 percet alszik!! Szerintetek hogy néz ki a ház???!!!!!! 8) 8) :lol: :lol: :twisted: :twisted:
Vendég

sarmi: Mózes idén megy suliba vagy majd jövőre?
vagy most, hogy van az évvesztés?

KépKép

Kép
orsimorsi

anyosomeknal szunet van a suliban, es ma atjott. elvitte setalni a manot, igy legalabb tudok vasalni egy kicsit. csak ne lennek fuggo itt.

KépKép
KépKép
mush589

Helló Csajok!

Mindjárt agyvérzést kapok!!! Zsófi már 3 és fél órája talpon!!! Kb. fél 12-kor kellett volna elaludnia, álmos is volt (azóta is), de sehol sem bír bealudni... Most épp a játszószőnyegén tombol.

Ma vettem észre, hogy Zsófinak a második foga is kilátszik már az ínyéből. :-D

Zsebi!
Zsófi ugyanilyen felsírásokat produkál éjjel. Én a fogára fogom. Szerintem ez lehet a ludas.

Jurmine!
Vannak nekünk is olyan napjaink, amikor semmit nem tudok Zsófi mellett csinálni. Boldog öt hót kicsi lányodnak!

Gabi!
De jól nyomod már a hozzátápit! Alma után jött nem másik gyümi jött, hanem a répa meg a krumpli? Én is vmi ilyen sorrendet tervezek. Most nincs nagyon más idénygyümi (bár a cseresznyénk érik), amit lehetne adni... Tegnap óta mi is újra kezdtük az almázást, mert hétvégén Zsófi iszonyatosan kinézte a kezünkből a kaját.

Orsi!
Én a helyedben tuti elkezdeném már a hozzátápit! Ez már kínzás neked, hogy ennyiszer kell kelned. Mondjuk van úgy, hogy én is kelek 3-4 alkalommal, de nálunk sajna nem a kaja a ludas...

Kép
Kép
lbernuska

[quote]O írta:k Zöldi értem én. Na de nem habtapizhatom ki az egész kérót. Ha elindulnak (másznak), akkor szerintem bejárják az egész lakást!!!!

Persze boci, de amíg nem tanul meg mászni, addig azért jó, hogy nem parkettára huppan vissza. Nálam nincs alatta szőnyeg, csak a parketta. Nálam már gyaktilag az egész szoba egy nagy gyerekszoba lett! Hanna az úr! :)

[quote]m írta:iben altassam akkor? csak egy rugi? vagy csak egy body meg egy takaro?

Musi! Egy rugi is elég, ha úgy érzed, melege van.

Andi! Nem baj, ha megcsusszan a Viantol. Ne hagyd ki másnap.

[quote]Z írta:öldi: telefonszámod ugyanaz, ugye? Westendben van sokáig nyitva tartó posta?

Gabi! Telóm ugyanaz. Westendben egyáltalán nincs posta. A Nyugati posta van nyitva 8-ig, a Lehelen (piacon) hatig.

Sarmi! KITARTÁÁÁÁÁÁS! nekem X-5 15 nap alatt, úgy, hogy volt benne egy mamázós nap utáni +1 kg. ;)

Kép
zölddisznó

Berni! Szerintem Orsi ne kezdjen még hozzátápit, higy rengeteg teje van! Majg ha betölti a 6 hót!

Kép
zölddisznó

Köszönjük a köszöntéseket, nagyon jól esik!!!!!!! Kedvesek vagytok!!!!!!

A lakásunk konkrétan már szalad sajna én meg utána, és az sem segít, hogy én is függő vagyok!!!! :lol: Na meg, hogy nem szól előre, hogy most nem 20-30 percet alszik, hanem órákat, mint most. Meg én naponta egyszer lefekszem együtt Vele, különben nem bírnám :oops: aki látott már kialvatlanul az tudja, hogy jobb ez így. :lol: pl. férjem is szokott aludni küldeni. :lol:

Orsimorsi: én tudom ám, hogy hol laksz, mint zugolvasó már olvastam :oops: . Ringatóra is jártok még?

Jó hogy vagytok, kicsit megnyugodtam!

Mi szerintem holnap kezdünk almázni, csak még nem tudom honnan lesz alma, mert mi eddig boltból vettük, én nem vagyok piacrajárós. Utálom! Még régen elég volt belőle minden héten.

KépKép
jurmine

Andy: kezemben a centi :lol: a múltkor elfelejtettem, de majd most!

KépKép
jurmine

Zöldi: a tejmennyiségedben nem állt be változás a diéta óta?

KépKép
jurmine

Zsörmi! De! Több lett.

Orsimorsiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Mikor jössz megnézni a ruhákat? Elhappolja más, nem tudom olyan sokáig tartani, mert sorbanállnak ismerősök :)
Holnap nincs kedved?

Kép
zölddisznó

Zöldi:köszi az infót. :)
Hanna már ennyire jön-megy? Nálunk lövésem sincs, mikor lesz érdemi helyváltoztatás :(

Berni: alma után az őszi jött,de üveges, "csak az íze kedvéért", azt desszertnek szoktam adni meg majd most uzsira (lassan már lesz egyébként is :))
Két fogacska? Dejó! Nekünk még egyre sincs kilátás, de ami késik, nem múlik :D

Kép

Kép
gabilany79

hozzátápival kapcsolatban (ha már muszáj leszek):

mi a helyzet ezzel a nitrát dologgal? az miben lehet és miben nem? mennyire káros és h kell kivédeni? tudja vki?
nekem védőnő annyit mondott, h a sóskával kell vigyizni mert abban soka nitrát és ezért első főzővizét le kell önteni meg egy orvos ismerősöm mondta h a primőrökkel kell vigyázni. egyáltalán mi számit annak? lécci ne nézzetek hülyének de én ezeket téleg nemtom:)

köszi előre is.

ja most megyek biopiacra veszek almát... meg almareszelőt is... és hétvégén almalé...

gyereknapra meg kérek apumtól habtapit mert téleg jó lehet. hány dbot is érdemes venni? nekünk 29 nm a nappalink plusz a konyha meg előszoba... laminált az egész :roll:

andy

amugy nemtom mi van ma most aludt el megint nagy hiszti közepette

Kép
andy30

Na lehült szerencsére a levegö,de nyaggatom apát a klíma miatt!!! :cry: :lol:

Zöldi!
Végül is rövidújjú bodyt adtam rá,meg nyitva voltak az ablakok.
Szegénykém nappal is izzadt, föleg mikor szopizott jól összeizzadtunk.
:oops: :?

Bernuska!
Az is durva!!! :shock: :? De legalább tudod az udvaron altatni!

Bocika!
Mi is csak hálózsákozunk. Amióta forgó lett az is totál meg van reggelre rajta csavarodva.
Most éjjel is hason aludt! :P :P

Zsiráf!
Èn is vettem NUK-os tanulópoharat, de nem cseppbiztos!! :twisted: Tiszta gáz, hogy tanuljon belöle, ha közben csöpög...????

Hozzátápi: mi most zöldséggel kezdtünk, azt adom kb 3 hétig ,aztán egy kis husit hozzá és utánna jöhet a gyümi. Azt már elvileg úgy csináljuk, hogy marad naponta a zöldségpüré és pluszban jön hozzá a gyümi.
Husit ti mikor adtok nekik? Csak mert itt így volt ajánlva, hogy kb 3 hét zöldség után mehet bele husi is! :roll: :roll:
susy75

Ja szegény Vini 11-kor aludt el, reggel 7-kor meg már fennt volt. Nála ez kevés alvásnak számít, ugyhogy már fél 1 óta alszik! 8)
susy75

suzy: akkor nem takarod be csak hálózsák? s az alá mit adsz?

berni nálunk is 26 fok van éjjel is...

regi is nagyon izzad. de nem merem nagyon levetköztetni akkor sem.

nuk pohár: én annó vettem mam vákumos cumisüveget h na majd az milyen jó lesz nem ömlik belőle a cucc ő sem fog fuldokolni aha!felforditom és simán csöpög belőle ugyh minden csupa tej lett pedig direkt rá van irva h a vákum miatt csak akkor jön ha szivják...

Kép
andy30

Gabi!
Mennyit eszik mennyiségre Kobold,ami után már nem kell neki szopi?
Èn is most gyártottam 4 napra krumpli-répa pürét. Jól jönnek az Aventes poharaim, abba porciózom bele! :wink:
susy75

Andy!
Rövid újjú body és vékony hálózsák!
susy75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?