Új privát üzeneted érkezett!

A fenébe laptető, nem akartam senkitől lenyúlni. :oops: :oops: :oops: nekem most úgysem kell már :cry:

Kép
Kép
melisch
 
 


sziasztok lányok-szerdán kellett volna pirinek jelentkeznie,de semmi,nincs barna sem.de lezárt petevezető mellett én nem lehetek spontán terhes,ugyhogy nem is gondolok ilyenre,majd jön és utánna megyek beültetésre.melisch-a fránya vigye el a pirit-de szurkolok hogy gondolja meg magát.
kistörpe
 
 


melisch ez a görbe ténylg nagyoin leugrott de majd legközelebb talán :):):)

nika70
Salgótarján
 
 

 
 

köszi lányok a kiságy dicséretet!!!!!!!!!!
kistörpe mindkét oldalon el vagy záródva?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Na vége a bográcsnak és pihiztem is kicsit. Várom férjem kelljen, hogy tudjak zörögni és mosogassak. Nagyon fincsi lett és még maradt nekünk, a fiuknak nem adtam maradékot csak a megmaradt sört adtuk oda, tuti jobban örültek neki :lol: :lol: főleg, hogy még Pokolgép koncertre indultak este. Piri meg csak megsajnált és gondolt még egy okosat nem jött meg. Pedig fájta a hasam reggel de elmúlt így tudtam gondtalanul szórakozni. Még a végére is szép g9rbét produkálok 3 napi leesés mint ahogy kell, minden legyen tökéletes. Csak a baba nem akar tökéletesen megmaradni. De nem vagyok szomorú ez van nem viselt meg, reggel kicsit rossz volt látni, hogy leesett a hőm de elmúlt és az élet megy tovább

Kép
Kép
melisch
 
 


melisch ez az fel a fejjel!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

melisch: jó, hogy már "jobban" érzed magad. nitacska jól mondja. fel a fejjel. hu, pokolgépet énis szeretem :) mit főztetek bográcsban?

Timi
titimee
 
 


Timi én is szeretem a Pokolgépet nem kellett volna noszogatni és mivel a fiuk 2 autóval mentek lehet befértünk volna, bár a 7 személyes tele van szerszámokkal. A párom azonban iszogatott sőt kaja közben még páleszt is ittak és tesóm barátjával egymást itatták. Az enyém nem bírja így a piát és szerintem ő inkább az ágyikót választotta. A bográcsba csak disznóhúsit főztünk. Marhát nem találtunk de nem is akartunk és egyéb húsit nem szeretünk mi. De nagyon fincsire főzték a srácok. Mire én kimentem addig ők átvették a fakanalat, tesómék sokszor bográcsoztak régen is így már rutinból főztek :lol:

Kép
Kép
melisch
 
 


pedi: mi újság? teszteltél tegnap?

Timi
titimee
 
 


Timi én is pont Pedit akartam kérdezni :lol: :lol: :lol: :lol: nos várjuk a választ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Úgy izgulok érte! Mivel mindig csak a munkából ír remélem lesz szabad perce ránk is :lol:

Kép
Kép
melisch
 
 


pedi hokl vagy?2 csíkos a teszted ugye? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Lányok, nagyon sajnálom, hogy én is csalódást okozok Nektek, de a teszt egy csíkos lett. Erre számítottam, úgyhogy abszolút nem vagyok elkeseredve. Viszont, a tegnapi nap szuper volt, majd hozok róla képeket!

Melisch! Sajnálom én is a hődet, tényleg mindig olyan, mint ahogy a "Nagykönyvben" meg van írva. Az enyém is mindig ilyen volt, és ezért is hagytam abba a mérést!

Nita! Nagyon szép a kiságyatok! És hamarosan a lakója is benne lesz. Hipp-hopp elmegy a nyár!

Nyuszi! Tényleg gyorsan eltelik 9 hónap, főleg úgy, hogy mire megtudod, hogy kismami vagy, az elsőnek már vége is! Kívánom, hogy ez a 8 hét, meghittséggel legyen teli, és tökéletesen fel tudjatok készülni arra, hogy hamarosan szülők lesztek, és onnantól már nem lesztek többé csak ketten! Remélem, érted, mire célzok! :wink:

Nika! Veled mi újság, most hányadik napon vagy?

Kistörpe! Soha ne mondd, hogy soha! Várjuk ki a végét! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


:( legközelebb sikerűl!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


pedi: pedig úgy szorítottam... úgy látszik nem jön be a drukkom :cry:

Timi
titimee
 
 


Pedi én is szorítottam és sokat gondoltam rád, még a tesztelésbe is belementem volna ha nem 25-ös tesztem van ami még nem mutatná ki. Férjem kérdezte is vasárnap reggel, hogy na teszteltél, mondtam neki nem mert már tudom a végét. Este megint kérdezte, hogy nagyon fáj a hasam. mondtam nem mert megkímélt piri még kicsit. Csak foglalkoztatja a gondolat még ha nem is mondja mindig ki. :lol: :lol: Én is abbahagyom majd a mérést, meg a tesztelést is mert hiába csinálod mi t a nagykönyvben nem lesz semmi csak idegbaj :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch
 
 


Lányok! Nagyon szépen köszönöm, aranyosak vagytok.
Melisch! Az én férjem is ilyen. Ki nem mutatná, ha van vmi, inkább magában tartja, és csak egy-egy odaszólásból derül ki, hogy mégis van vmi. Mondjuk ezt most nem a babára értem, mert nálunk most Ő az aki jobban rá van hangolódva a babára!
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi sajnálom, hogy csak egy csík van a teszten, szorítok neked, hogy mihamarabb sikerüljön a baba.

Kimamik, Móni, Csige nagyon csinosak vagytok!

Nika mi újság?
Többieknek pusszantás!

királylány
 
 


pedi sajnálom :(

én most leszek pé közelében de ne kérdezzétek fogalmam sincs hányadik napon vagyok :):):)
most az arcommal foglalkozom így egy kicsit elterelem róla a figyelmemet képzeljétek amit felírt gyógyszert a doki utánaolvastam a neten gyereket tervezők sem szedhetik még jó hogy nem váltottam ki :D de hogy erre nem hívják fel a figyelmet bár igaz ami igaz a korom miatt nem gondol rá senki hogy én most gyereket szeretnék :) de sebaj a krémek helyrehozzák éls utána jöhet a tesóbaba:):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika ez a beszéd. Nagyon kell vigyázni ezekkel a krémekkel sőt minden krémmel mert ki tudja mit tartalmaz és minek árt. Akkor mindent bele nektek a héten!!!!

Kép
Kép
melisch
 
 


nika és a többiek is hajrá!!!!!!!!!!!!!

képzeljétek ma bencus akkorákat rug hogy hullámzik a hasam is!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


melisch: az én párom a szex utáni napon kérte, hogy csináljak tesztet, mert a mostani terhességi tesztekre az van ráírva, hogy egy napos terhességet is kimutat. nem tudom meggyőzni arról, hogy az elmaradt menstruáció utáni első napra értik :)

Timi
titimee
 
 


nika: nagyon jól csinálod. következő hónaptól énse fogom figyelni magam.

Timi
titimee
 
 


timi nagyon édes lehetett a férjed mikor ilyesmivel előállt. Aztán egy férfinak magyarázd meg, hogy nem jól gondolkozik :shock: :shock: nem kis feladat, ha valamit bevesznek a fejükbe senki és semmi nem veri ki nekik :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch
 
 


timi irigylem higy ilyen a párod.....az én párom ha meghallja hogy teszt jön a szövegével hogy 1csík 2 csík.........utálja ezt a témát....de a gyerekeit imádja!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


melisch: a krémeket kiváltottam használnak is az biztos nem ártana abaának . a kapszula gombaölő de valami nagyon erős lehet mert db van a csomagban-ért és csak hetente egyet kellene szednem így nem váltottam ki :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Pedi- sajnálom, hogy nem lettél 2 csíkos! :( De nyugi a június is szép hónap! :) Hol vannak az igért képek? :)

Melisch- jól teszed, hogy kicsit abbahagyod a méregetést, lehet, h ez fog segíteni... csak legyetek együtt amennyit csak bírtok, aztán majd lesz valami! Én nagyon drukkolok!!!

Nita- Jó lehetett ahogy hullámzott a hasad! :)

Kistörpe- mind a 2 petevezetéked el van záródva??? Nem lehet, hogy mégiscsak kiszabadult a pete és találkozott egy kiskatonával???

Nika-remélem már gyógyul az arcod! Akkor nem is nagyon tudsz a napra menni ugye?

Timi- egy hét múlva te is tesztelsz! +++++++ ;)



Nálam nem sok újság van, lassan elmúlik már a menszim, aztán apára fel!!! :)

A süti nagyon jól sikerült, mind elfogyott, még anyósom is megdícsérte! Képet nem csináltam róla, sajna.

Kép
pampalini
 
 


Tacska-veled mizu? Hol tartasz?

Kép
pampalini
 
 


pampalini tényleg jó....este éreztem a picike tappancsát is.ugy kidugta..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Húúúúúúúúú Nita nem semmi, mi lesz később? Kirúgja a "ház" oldalát a Bence fiú! :D :D

Kép
pampalini
 
 


az is lehet,.........az tuti nagyobbakat rug már most mint a máté......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


pampalini-igen mind a 2 vezetőm el van záródva,igy lehetetlen hogy én természetes úton terhes legyek,de mér jönne meg annyira várom utánna irány a kaáli.......nita annyira lennék a helyedbe,érezni,hogy valaki annyira rúgdos odabenn.......tőlünk 3 háznyira terhes lett egy 13 éves csaj,hol van ilyenkor a szülői felvilágositás ha állanó partnere van legalább vitte volna el gyógyszertiratattni,szegényes körülmények között élnek,hova születik az a gyerek?ahova meg kéne mert akarják megvan minden körülmény oda nem jön sokunknak meg kell küzndeni érte nem is anyagiak hozzáadásával.....hol van az igazság?ilyenkor plafonon vagyok.
kistörpe
 
 


Kistörpe-látom te is korán keltél. Lehet azért nem jön meg, mert annyira várod :) Én is így voltam most, vártam, vártam, már tiszta ideg voltam, aztán amikor már lemondtam róla és már a pé-t vártam akkor jött meg ...:)

Tényleg kiborító a 13 éves csaj esete, ezeken én is felhúzom magam.

Na szép napot mindenkinek!

Kép
pampalini
 
 


Sziasztok!!!!

Kistörpe tényleg gáz 13 évesen terhesnek lenni, nagy felelőtlenség volt a szülők részéről. Szegény baba mi lesz vele. Én is igazságtalanak tartom az életet ilyen téren, de sajnos semmit nem csinálhatunk.

Pamapalini ez a múlt hónapod gondolom jól megkínzott. Nekem is szörnyen fáj most a hasam ezek szerint nehezen akar elindulni piri. Mi lesz még ma pedig ma nem fogok tudni itthon feküdni mennem kell dolgozni. Remélem nem járok úgy mint te, hogy késen. Már tegnap is vártam. Délután volt egy na most megjött érzésem az irodában. Rohantam wc-re de sehol semmi. Gondolom mivel nagyon vártam azért éreztem így. Tiszta dili vagyok. Na még bedobtam a kollégámnak, hogy én rántott húsit ennék. Rám nézet, most kínozni akarom? Mert már megindult a nyáltermelése még a kaja hallatán is. Csak úgy jött nekem és kimondtam hangosan. Akart menni, hogy vegyen nekem de már 4 óra volt és 5 után mehettem haza így már kibírtam. :lol: :lol:

Nika valahol olvastam, hogy terhesség alatt még az arckrémeket is vizsgálni ajánlatos, hogy ne tartalmazzon olyan összetevőt ami rossz hatással lenne a babára. Erre értettem, hogy vigyázni kell a krémekkel aztán ha még bogyókat is kaptál elhiszem, hogy az erős. Javul az arcod a krémtől? Hajrá nektek ezen a héten.

Pedi neked hogyan tovább mikor mész dokihoz?

Ediii, Timi mennek a drukkok nektek, hogy legyen beágyazodás a pocakotokban!!!!!!

Kismamik ti, hogy vagytok? Csige te pihizel szorgalmasan? Anuk ti még otthon vagytok Emma baba, hogy viseli a meleget? Nyuszi te kezdesz csomagolni? Vagy még vársz? Pocaksimi nektek!!!!!!

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok!

Úgy látszik nemcsak én vagyok korán kelő :) habár ez a mai korán kelés nagyon megviselt...

pampalini: igen tesztelek egy hét múlva, ha addigra nem jön meg.

Timi
titimee
 
 


Timi még egyszer mindent bele. Én sem tudtam aludni bár itt már egy órával korábban van már :oops:

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok!!

Tegnap délelőtt voltam védőnőnél. Még mindig fél kilóval kevesebb vagyok a kezdeti súlyomhoz képest. :P :D Pedig most híztam 1 kilót 1 hónap alatt. :roll: Az AFP eredményem is megvan. Az lett amit vártam, vagyis tudtam hogy valahol határértéken kívűl lesz az egyik eredmény. De pont ezért csináltattam meg a 12 hetes kombi-tesztet ami sokkal megbízhatóbb és az tökéletes lett. :wink: Úgyhogy most nem aggódom úgy mint annó a fiamnál.
Dokinál is minden oké volt. Már 25 dkg a kis Laura! :D :D
Ma kérek időpontot genetikai uh-ra. :wink:

Melisch!
Sajnálom hogy leesett a hőd. :( De egyszer úgyis mindannyian kismamik lesztek itt. :wink: :D

Pedi!
Szintén sajnálom a nega tesztet. Na, majd most sikerülni fog. :wink:

Nika!
Nem semmi gyógyszer árak vannak. :shock: Mondjuk betegnek lenni sose volt kifizetődő. Remélem gyorsan helyre jön az arcod. :wink:

Nita!
Kis vasgyúró lesz Bence-baba. :D Ja! És nagyon jól néz ki a kiságy.

Anuk még valyon egyben lehet? Mintha úgy rémlene hogy valamikor be kell feküdnie a kórházba. :roll:

Nyuszi!
Kész a kórházi csomag? Hogy viselitek a nagy meleget?

Mindenkinek nagy ölelés akiket kihagytam. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


pampalini: azért megyek ki a szabadba sapiban :):):)

gyógyul már az arcom majd teszek fel képet milyen volt előtte és milyen 3 nappal a kezelés után nem tökéletes de látszik a változás :)

nika70
Salgótarján
 
 


Csajok! Már rég adós voltam ezzel. :oops: :wink:

Kép

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Hű-ha gnemoni köszi a táblácskát a kismamik nagyon a vége fele vannak, aztán vannak a középidő körül sokan és sajna régóta nem volt új kismama :cry: :cry: :cry: :cry:

Pedi látom ma 30. napon vagy te is ciklus végén te pirit akkor holnapra várod?

Tary te is középidőn vagy mi van veled már régóta nem voltál?? Sőt kuzsanna teljesen megfelejtkezett rólunk, már nem ír nekünk :cry: :cry:

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok!

Melisch! Én már sosem tudom, mikor jön meg. Gondolom, a duphaston miatt most késik egy picit. De már mindegy, hogy mikor jön, nincs jelentősége.

Móni! Laura jó "hatalmas" méret! Biztosan nagyon cuki volt! :wink:

Pampalini! Tegnap nem hoztam az adatkábelt, de ma itt vannak a fotók! Kép

Kép Kép ez a hajtovány, amit én sütöttem

Egyébként, én most nem megyek dokihoz. Kétszer is 11 nap környékén érett tüszőt talált, most azért nem megyek el megint hozzá, hogy ugyanezt elmondja, én is ki tudom számolni, hogy mikor van a 11 nap.
pedi
Kalocsa
 
 


Valahogy én is így vagyok vele, nekem is mindig csak annyit mondott, hogy növöget a tüsző akkor meg minek is menjek. Nekem is csak napok kérdése piri :? tuti sokat agyaltam rajta és most azért nem indult még el.
A torta nyami-nyami de jól néz ki a hajtovány is guszta de én a krémes sütikért vagyok oda :wink:

Kép
Kép
melisch
 
 


hát agyon verném a gyereket 13 évesen szűlni.....nagyon nagy felelőtlenség......
moni köszönjük!!!!!!!
a lányod igazi kismodell már most!!!!!! :)
pedi olyan szépek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


pedi az a torta nagyon guszta-biztos nagyon finom volt.ha lesz időd egyszer leirod nekem a hajtovány receptjét?-elküldheted priviben....köszike előre is.nita kis Bence ma hogy viselkedik?-ma is elemébe van rúgdos sokat?melischhány napot késik a pirid?nekem az a 6 nap....
kistörpe
 
 


Helló
Köszi az érdeklődést Pampalini, végül persze megjött, ahogy számítottam. Titkon reméltem, hogy nem fog :)
Most épp a fogorvoshoz szeretnénk eljutni a párommal, de valahogy elérhetetlen...Pedig muszály lenne, mert nem tudok enni a jobb oldalon a hülye fogam miatt...magándokihoz meg nem akarok menni, mert sok pénz, minek fizetjük a tb-t akkor?
tacska
Eger
 
 


Kistörpe JELENTEM MEGJÖTT, már jó a vonalzóm!!!!!!!!!!!! De már nem érdekel majdcsak lesz egyszer nekem is 2 csíkos tesztem amikor eljön az ideje. Neked drukk majd a lombikhoz, vagy a 6 nagy kimaradás jelent valamit :shock: . Én jó, hogy teszteltem, mert az elmúlt hónapok 28 naposak voltak és ma 33 napon vagyok gondolhatod, hogy bekaptam volna a legyet ha nem kapom el a pé-t, nem javítom át a vonalzóm és nem onnan számolom 14 napot :roll: akkor most nagyon el lennék keseredve de így nem fűztem nagy reményeket és könnyebben viselem.

tacska majd a következő hónapban sikerül, nem sokan tudják 1. hónapban összehozni :lol: :lol: tudom azért nagyon rossz volt pirit látni de ne aggódj nem lesz gond.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.05.26 11:13-kor.

Kép
Kép
melisch
 
 


kistörpe rugdos már de ez még olyan lihtos......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


melisch nagyon sajnálom,majd jövő hónapban sikerül.nekem is megjöhetne ,ez az állandó bizonytalanság tönkre teszi az ember idegeit.tacska-neked is szoritok hogy a jövő hónapba össze jöjjön a dolog.hát igen a fogfájásnál rosszabb nincs is,nekem még az agyam is hasogat olyankor.remélem eléred a dokit,nem tudsz elmenni ügyeletre este fele?-szerintem ne várj vele még egy napot ha megoldható ily módon.kitartás.
kistörpe
 
 


melisch :cry: :cry: :cry:

Timi
titimee
 
 


nitacska: akkor lassan lecserélheted a vonalzódat arra amelyiken a kisbaba ki akarja rúgni a ház oldalát :wink:

pedi: nagyon jól néz ki az a torta, meg a süti is. :) persze ti is szépek vagytok :D

Timi
titimee
 
 


Na, csajok! Nekem is megjött!

Melisch! Akkor most majd doppingolhatjuk egymást! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?