Új privát üzeneted érkezett!

Hát sajnos az a baj, hogy nem mindíg bírja ki a 3 órát.Ezzel az a baj, hogy nem termelődik annyi tejem és nem eszik annyit amennyit kellene.Szóval a következő evésig se bírja a 3 órát.Ördögi kör, de tápszert kell vennem plussz a tejszaporító és meglátjuk.

Jó éjt!

KépKép
harhaj
 
 


Sziasztok

Végeztem, befejeztem végre a szülés sztorit, fel is tettem a blogra. Tényleg nagyoooooooooooon hoszú lett. Bocsi. :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pingi! Elolvastam a szülésedet! Annak ellenére, hogy hosszú nem unatkoztam amíg olvastam. Szerintem nagyon izgalmas, de szép szülésed volt. Jó, hogy ilyen részletesen leírtál mindent, később már az apróbb dolgok úgyis feledésbe merültek volna, így viszont biztosan emlékezni fogsz minden egyes mozzanatra.

Kép
Kép
g_reny
 
 

 
 

pingi, Eve, elolvastam a szüléstörténetekket, nagyon szépek!
Én is olyan boldog vagyok, hogy Apa mindazt, ami a 2 kis krapekja érkezésekor történt, figyelemmel kísérheete! Ha nem is pont mellőlem (a császárra nem jöhetett be), de ott volt! Ez a tudat sokat segített.

Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Előkerültem én is. Visszaolvasni most nem tudok, csak akartam jelentkezni.
Köszönöm, hogy szorítottatok nekünk. Nagyon szép szülés volt és gyors. Pedig az előtte való nap császárral riogattak. Sírtam is nagyon.

A babák jól vannak, egyelőre nem nagy étkűek remélem ez változni fog. Tejem van bőven, az elég nekik.

Kép

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Dóri

Nekem is rengeteget segített a férjem jelenléte. Nem is bírtam volna nélküle.
Látom van két vonalzód. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Pingi!
Köszi a leirást a patikról. Az a bajom, hogy ezek nemhogy múlnának, egyre több lesz. Eddig csak Bence volt pöttyös. Ahogy hazahoztuk a kórházból, másnapra tiszta túrórudi lett.. (de legalább tudom, hogy ő az IGAZI és nem cserélték el.. :lol: :lol: (piros pöttsös az igazi... :lol: :lol:
De mostmár Luca is pöttyös!! Természetesen nem nyomkodom... Gyerekdoki meg szteroidos krémet akart adni rá... (én is gyerekorvos vagyok, néztem nagyokat, hogy egyrészt ARCRA SZTEROIDOST NEM ADUNK, másrészt 5 HETES... szóval felülbirálom ;)

Panndi!
Nekem mondta, hogy kenhetem, bár fentiek után ez is megfontolandó :) Gyerekeknek valót vettem, 50-es faktorszámút. Bár Bencét már semmivel sem merem kenni, mindnetől kipattog, hiperérzékeny fehér bőre van :shock:

Vanni!
Közvetlen szopi után én sem tudok fejni.... min. 1 órát várok, akkor jön. Aztén vmikor pont utána éheznek még meg... és a szivóval már nem jön, de ők még tudnak szopizni 30-50 ml-t... szóval nagyobb hatékonyságúak bármelyik szivónál : )))

Harhaj!
NEm feltétlen kell kibirnia a 3 órát. Nem biztos, hogy kell az a tápszer, csak szoptasd gyakrabban. Ha szopizik és utána elégedett fejet vág és nem üvölt, akkor elég volt. Aztán lehet, hogy 1 óra múlva megint éhes lesz. Viszont ha szopizik, abbahagyja és még sir, akkor lehet, nem elég.

Tegnap fel sem keltem a fotelból... nem tudom mi volt, de óránként ettek, csak és kizárólag ezzel lehetett megnyugtatni őket. Szomjasak voltak nagyon :( Reggel 10-től este 8-ig sirtak :(
Már úgy próbálok pihizni, hogy éjszaka fekve szoptatok és elalszom közben :)) Persze úgy helyezem az aktuális éhenkórászt, hogy ne nyomjam agyon, meg ne essen le az ágyról.
Vendég
 


Petrus, sajnálom, hogy sírdogálnak.. :( De biztos rossz volt nekik... Nem anyát akarják kikészíteni... :wink:

Anika, jó, hogy jöttél! Hasonlítanak 1másra a lányok! Végülis akko 2petéjűek?
Még egyszer, szeretettel gratulálok hozzájuk! :)

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Anika, a lányok annyiiiiiiira szépek, édesek!

3/4 4-kor megint elkezdődött vmi fájdogálás. Hogy mi lesz belőle... Rendszert nem igazán látok... Tegnap este voltam dokinál, azt mondta, h Pünkösdre otthon leszünk, de nem ma (tegnap) szülök. Nem mintha ez jelentene bármit is... :)
Nem 'tom, béna vagyok, de nekem nem megy ez a felismerés, h ez most mi... derékból induló fájás-hullám... de van, h a köztes időkben is beszúrkál... 2 óra múlva vleg pótlom a kimaradt alvást, mint vasárnap. :?

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


on
Jó reggelt!
Huginak(Esztónak) mellgyulladása van vszínű :( tudtok ebben segíteni,mit csináljon? mert én ezt 2gyerekemnél megúsztam

Vera
off

KépKép
viranka
 
 


Viranka

Nem is tudom. GYakori szoptatás, meleg zuhany alatti masszírozás, fejés. Én is megijedtem, mert úgy tűnt egy tejcsatorna nem ürül, fájt is, de végül sokat fejtem és ott is meglazult.


anyasági támogatás
Mit kell leadni hozzá? Kell a baba TAJ kártyája?

Dóri
Nem tudom hány petéjűek, talán kettő, de eléggé hasonlítanak.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Vki

Szerintem jóslófájás, de ha erősödik, sűrűsödik és rendszeressé válik, akkor irány a kórház.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Tinu

És ezzel a számmal kártya nélkül már tudsz is intézkedni?

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Sziasztok!

Gratulálok mindenkinek, akinél időközben megjött a baba!

Sajnos nem nagyon tudok visszaolvasni, remélem 1-2 nap, és menni fog...

Hazajöttünk mi is tegnap a kórházból.
Remélem hamar rendeződnek a dolgok, az első éjszaka nagyon kemény volt, sajnos a kórházban is ezt csinálta - nappal alszik (legalábbis a kórházban meg tegnap itthon), 2-3 óránként kel vagy keltem szopni, éjszaka meg végig fent van, nem alszik, és csak a cicin nyugszik meg - de amint elveszem, rögtön nyöszörög meg sír. Még mindig fent van, szoptatni óránként szopik szinte, sztm eleget, mert folyik ki a száján a tejcsi. A hasa nem tudom fáj-e, nem vettem észre, h húzogatja a lábát, meg ahogy felveszszük, megnyugszik.
Nincs valakinek hasonló esetre valami jó tippje?

gyorsan még egy kép, a kórházban készült:

Kép

emese1979
 
 


Az OEP-nél Hatósági Igazolást adnak ki a baba TAJ-áról. De Samunak még midig az a TAJ-kártyája... Szóval nem küldtek másikat.

Az anyaságihoz kell a baba TAJ-a.

És mikor derül ki, hogy hány petéjűek??? Azt hittem, születésükkor kiderül...

Viranka! Azon kívül, amit Anika írt, azt érdemes még tudni, hogy itt mréka sok dolgot írt, amit ki lehet próbálni, keressetek rá a hozzászólásaira. Mindenféle borogatások, meg ilyenek. De tényleg masszírozni és fejni, mert hamar nagy láz lehet belőle, ami sokszor a tej mennyiségének drasztikus csökkenésével jár... :roll: Pusziljuk és drukkolunk neki, hogy hamar javuljon a helyzet!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Emese, üdv otthon! Bogi milyen kis hajasbaba! Nagyon cuki!

Na, úgy néz ki, megint csak jóslók voltak. Jó álmos vagyok, azért sokáig nem fogom bírni ezt a hajnali akciózást. :? Pedig azt hittem, ma már talizunk... Ez van.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


HELLÓ, Emese! Nagyon vicces tudni-látni, hogy épp abban a bevásárlókocsi-szerű vmiben van Bogi! :lol: Nagyon szép, és tényleg hajasbaba! :) Milyen volt a kh? De jó, hogy haza"jöttél"! :)
Ahhoz, hogy inkább éjjel aludjon, ahhoz nappal kell, hogy fent legyen - ha olyan a babó, hogy már itt a legelején van hosszabb ébrenléte is (persze az egész éjszakás fentlét ellég hosszú...) - , tehát vhogyan el kell érni nála, hogy mondjuk du - estefele legyen fent: feléresztgetni, kicsit fárasztani, aztán szép lassan remélhetőleg átcsúszik az ébrenlét nappalra. Tapasztalatom, hogy mielőtt szeretnéd, hogy tényleg aludjon, jót tesz nagyon lefárasztani és nagyon megetetni... :lol:
Egy szó mint száz: ÜDV újra itt!

Vki, mi a helyzet? Van változás? Simán lehet a szülés indulása is, nem próbáltad a meleg zuhanyt?

Szép napot! Még ledőlök, hátha pihenhetek még a fiúktól. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Látom, már írtál közben... Sajnálom... De még nincs veszve semmi, ez a nap még csak most indult! :wink:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Juj, Csajok, mára voltam kiírva, és már több mint 1 hónapos Danó. Tök furi...

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri,
köszi!

Anikó,
drukk :)
Majd megírom a szüléstörténetemet, a lényeg, h a Jahnban az egyik szülőszobán van kád - nekem az bejött, nagyon felgyorsította a fájásokat. Próbálkozz Te is a meleg vízzel, ahogy Dóri is írta.
Na megyek, kajálok vmit meg ledőlök, most úgy látom, kicsit baeludt, leraktam hasra.

emese1979
 
 


Emese! Üdv itthon! Boginak olyan nyugodt arca van, hogy nem is gondoltam volna, hogy ilyen kis huncut. Én nem tudok tanácsot adni neked az éjszaka-nappal felcserélésben, mert az én lányom szerencsére első naptól tudta mi a dolga. Aztán lehet, hogy most én is megtudom milyen az. Bár inkább vegyen példát a nővérétől.

Anika! Nagyon szépek a lányaid, és még egyszer szeretnék neked gratulálni a kitartásodhoz, hogy nem hagytad magad befolyásolni, és ilyen szépen, természetes úton világra jött ez a két kis tündér.

Izgulok már a holnap miatt. Ráadásul rossz a lelkemnek, hogy a kislányom szülinapját kórházban kell töltenem. Persze ő még nincs tisztában, hogy mikor van május 29. Így majd elhalasztjuk a szülnapot úgy, mint Anitáék. Vasárnap meg gyereknap. :-(

Kép
Kép
g_reny
 
 


Jó reggelt!
Még nem volt időm visszaolvasni.A blogra végre én is feltettem már végre a szüléstörténetem!
Majd rakok ma képeket is,de csak délután.
Remélem mindenki jól van.Tegnap látogatók voltak,meg fájt a fejem.
Ma is sok dolgom van,de már nem akartam halogatni!
Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


na ezt az oldalt elolvastam!Mindjárt nézek vissza is.csak reggelizek :lol:

Anika,Emese!
Üdv újra itthon!!!Gyönyörűek a lányok!!!Az első napok biztos húzósak lesznek...de utána hamar belejöttök!!!

Anika!
te hogy bírod 3 picivel???


Taj:nekünk is elment apa érte,és meg is csinálták a kártyát ott rögtön.Izus még 1 hetes se volt,de a TAJ kártya és az születési anyakönyvi kivonat már meg is volt,hála apának :lol:

Iza nagyon nagyot aludt éjjel!!!Fürdés volt fél 8kor,kaja majd szunya!!!És hajnalban kelt 4kor,amikor az apukája is.Mondtam is neki h a gyerek eddig aludt!Erre kérdi h mióta?Mondom mióta letettük este :lol: Neki nem tűnik fel h nem keltem éjfélkor 8)

Tejem az van,bár érdekes a mennyisége...nekem is estére kevesebb van,eddig ez nem volt így....nem tom mit hagytam el az étkezésemből ami ilyen jó tejserkentő volt...Na de hajnalban 1 cici is elég volt,így a másikat lefejtem :wink:

annus11
 
 


Reny!
Nem biztos h gyereknap még benn leszel :wink: Lehet h már otthon leszel és kettős ünneplés lesz :wink:

annus11
 
 


Annus! Gyereknap már biztos, hogy nem leszek bent, mert legkésőbb aznap hazajövök. Hacsak a gyerekem vagy a saját egészségem mást nem indokol. Egyébként itthon leszek. A bánatom csak annyi, hogy nem vihetem a kislányomat erre-arra. Nem baj, majd ezt is bepótoljuk. :) Csak már lennék megint itthon.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Emese
nagyon édes Bogi. És milyen szép neve van :-) (Hugom is Boglárka)
Ugye milyen jó a kádban ücsörögni, én is csak ajánlani tudom mindenkinek.

Anika
Nagyon szépek a lányaid. Érdekes, hogy nem mondták, hogy hány petéűek. Nincs is sehova leírva?

Majd olvasom Pingi történetét, ha lesz kis időm.
pumuklii
 
 


Anettka!
Gratulálok Líviához!!!Örülök h ti is jól vagytok!!Ha van időd akkor gyere és írj magatokról!Esetleg kérhetünk képet is :oops: Ja és ha gondolod beteszlek a tábliba is,csak szólj!

Évamama történetét már olvastam,mindjárt megpróbálom a többit is elolvasni :wink:

annus11
 
 


Anika és Emese: üdv itthon! :)

Emese: Szofinak már írtam, mert náluk is hasonló a helyzet, hogy ez az ilyen piciknél állítólag normális, hogy éjjel vannak fenn és nappal alszanak. Nem tudsz te is nappal pihenni? Szerintem magától is beáll egy idő után a nappal-éjjel, hiszen úgy vagyunk kódolva (pl. a fény mennyiségének változása az egyik kulcsinger), hogy éjjel aludjunk, nappal meg fent legyünk. :wink:

Reny: na akkor a holnap a tietek! Gondolunk rátok!

Elolvastam a szüléstörténeteket. Örülök, hogy mindannyiótoknak szép emlék maradt. Megmondom őszintén, hogy én több helyen felhúztam magam azon, hogy mi hogyan és miért történt. Nem fér a fejembe, hogy tényleg kell ennyi beavatkozás? Meg ez a ctg-vel vajúdás... :roll:
De bizti undok vagyok és kötözködő, de azzal is kissé szkeptikus vagyok, hogy vajon tényleg ilyen sok babának van szüksége tápszeres pótlásra? Nem lehet, hogy csak ezzel akarja mindenki (orvos és anyuka) megnyugtatni és bebiztosítani magát? Ahelyett, hogy a szoptatásra biztatnának... Na mindegy.

Pumukli: így járt a kozmetikusom is, aki ikerlányokat szült és a mai napig nem tudja, hogy egy- vagy kétpetéjűek, pedig lassan egy évesek. Állítólag csak genetikai vizsgálattal lehet egyértelműen megállapítani. Én is azt hittem, hogy ennél azért egyszerűbb.

Kép
Kép
tinu
 
 


Kép Édua évzárója Kép Kép 7 cm-es talpacska

Böbi egy-egy fejésre lejön olyan 80-120 ml a két mellből összesen, kb fél órás fejéssel és ha 2,5 óra telik el két fejés között
Lara 2 hetesen 70-90 ml közötti mennyiségeket evett, pont mint most bár néha a 100 is lemegy :), a napi kajálása meg 565-665 között mozog,

estére nekem is kevesebb és általában mindenkinek :(

lányom megint felborította a rendet, lehet én vagyok túl engedékeny :(, majd ma megkérdezem a védőnőt

anika édesek a lányok:)

ma én is visszatértem a teához, szerintem a homeós bogyó nekem apasztott :(

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Edua!


Nagyon jók a képek!!!Én is lemértem Izus lábát :oops: 8 cm :shock: :shock: Lehet több is,csak épp alszik,nem akartam nagyon piszkálni!Amúgy lehet Lara is ha jobban kinyújtja az ujjacskáit akkor neki is megvan legalább 8 cm!Én azt se tom mekkorának kell lennie,vagy mi számít nagynak,kicsinek,már ami a lábméretet illeti :wink: :lol:
Melyik lányod borította fel a rendet? :lol: És hogyan?Mi az h engedékeny vagy?

Tinu!
A CTGvel való vajúdás az azért kell többek között h a baba szívhnagját figyeljék.Mert ha leesik akkor ugye közbe kell lépni!Csak azt nem tudom h kinek rakják fel automatikusan...nekem is rögtön feltették és végig rajtam is volt!!!Amúgy tényleg ez a 12 órás fekvés volt a legrosszabb az egész vajúdásom alatt!!!!

annus11
 
 


A CTG Samuval nekem is végig fent volt, és FÁJT. De jobb, mintha vmi gond lett volna, és elveszítem őt...

Na, ordítás, mentem... :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


annus természetesen Lara :), kajálásban, komolyan férjem is kiakadt rajtam, hogy most ezen agyalok, hogy nem eszik-e túl sokat Lara :), van hogy megeszi a 60-at aztán 1 óra múlva még 80-at, van mikor egybe 100-at, van, hogy csak 90-et :), most pl fél 8-kor evett 80-at aztán most 40-et és alszik :)

nem akartam feszegetni a lábát, csak viszonyítási alapot akartam, évek múlva meg tudjuk nézni mekkora volt a tappancs :)

megyek fejek, bár ez is egyre idegörlőbb lesz, főleg délután az, mikor itthon van a család és mégse ér rá senki Larát szórakoztatni mikor fejnem kellene, aztán van, hogy 3 részletben sikerül véghezvinnem, és a mellszívó is néha olyan hangokat ad ki, hogy belesüketülök :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


annus engedékeny az időkorlátokban vagyok, így pici gyomra nem sokat pihen:), de tényleg minden nap más, van hogy 3 óránként eszik, van, hogy 1 óra múlva ráeszik az előzőre :)

mostanában 2 naponta van kaka, raktároz:), remélem nem a délutáni tanácsadásra tartogatja :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 



Dóri,Ancsi köszi :)
írtam pü-t neki :) ahhoz nem volt türelmem h. kimásolgassam,megkeressem a hsz-ait :oops:

KépKép
viranka
 
 


Lányok, azóta itt kínlódok, h mi van. Továbbra is fájogatok, kijött megint egy kis véres-nyálkás cuccos (bocsi). Próbáltam a meleg zuhit 2x, semmi változás. De nem erősödnek a fájások. Most hazahívtam a férjem, h mégis legyen itthon- tuti most fog az egész abbamaradni. Vmi okosat kérek! Bár tesóm se tud sokat mondani (3 gyermek anyuja), csak annyit, h szerinte ma szülök.
Szavazásra bocsátom a kérdést. :)

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Annus: hát az jó kérdés, hogy kinek teszik fel a ctg-t és miért? Tudtommal pl. az Imrében van kézi szívhallgató és lehet használni, nem tudom, nálam egy alkalommal sem került elő. Tücinél egyáltalán nem rakták rám a ctg-t, Csongornál is kb. két fájásnyit, és akkor is néztem nagy szemekkel, hogy nóóóóóóórmálisak? A fekve vajúdásnál borzasztóbbat nem tudok elképzelni. Én szabályosan fetrengtem az ágyon. El tudom képzelni, hogy van, ahol fontos, hogy lássák a baba szívhangját (hosszú vajúdásnál, vagy ahol eleve a szülés előtti ctg is mutatott problémákat, vagy lehet még pár indok), de mintha ez is rutinból menne néhol. Vagy csak nekem tűnik úgy. Mindenesetre nehéz megértenem (vagy nincs ki elmagyarázza), hogy miért keserítik meg az amúgy sem túl könnyű vajúdást ilyenekkel (fekvésre kényszerítés).

Kép
Kép
tinu
 
 


Anikó: szerintem ez már vajúdás, de jobb otthon, mint a kórházban, nem? :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Eua!
Szerintem ez nem baj!!!Nem lehet mindig grammra pontosan ugyan annyit belediktálni!!!Meg az h mennyi az adagja...hát az is kbra van!Lehet h épp a te babádnak más az igénye!És elsősorban azt kell nézi,nem pedig a"táblázatokat"!
Amúgy ma reggel Iza is evett 7kor,aztán beájult,majd 9kor égtelen ordítás...rögtön hallottam h ez az "ÉHES VAGYOK ANYA" sírása :lol: :lol: Így adtam neki,és azóta is alszik szépen :wink: Hogy mennyit ehetett az passz!De gondolom bepótolta h éjjel nem kelt :wink:
Lábi:ja oké,én meg azt hittem h azért méred mert h olyan nagy :lol: :lol: Mondom nem értek én ehhez :wink: :lol:

annus11
 
 


Igen, az biztos, h nem akarok rohanni a kórházba. De mi van, ha napokig itt ülök és nem halad a dolog előre? :shock:
Most eléggé idegbeteg vagyok, h legyen már egyértelmű a helyzet.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Labdázom kicsit.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


tinu rajtam is végig ott volt semmiben nem zavart, az oxi, meg az eda miatt figyelték a szívhangot, és mivel én nem nagyon éreztem a fájásokat a gép mutatta :)

na lányom most repetázott még 40-et:)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Anikó!!!!
Mennek a drukk hegyek!!!!Ez szerintem beindul hamarosan!!!Már ideje volt,napok óta nincs új baba...

Tinu!
Hát ne is mondd!Tényleg szörnyű fekve ...mondjuk nekem ugye elfolyt a magzatvíz viszont Izus még nagyon fenn volt,így félő volt h a köldökzsinór "beelőzi" és abból baj lehet!Tehát én ezért se kelhettem fel... :roll:
Mondjuk lehet h egyes helyeken túlzottan elővigyázatosak,nem tudom.Persze jobb így mintha baj történik!De szerintem ez nem változtat a lényegen!Hiszen mindenkinek csoda szép babája van!!!


Jut eszembe!
Kutyafüle most tényleg eltűnt???Pedig jövőhéten megyek Szolnokra!!!Remélem azért olvas minket!Mert akkor összehozhatnánk Rikit és Izust :wink:

annus11
 
 


annus itt csak az a kérdés mindig, hogy mennyit melegítsek neki, nem akarom a maradékot mindig kiöntögetni :(, persze a tápszert nem sajnálnám ennyire :)

nem tudom még meddig fogom írogatni :(

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Anikó!
Nyugi!Nem fogsz napokig üldögélni otthon!
Amúgy rendszeresek a fájások?Hány percesek?Meddig tartanak?Szerintem örülj h otthon vajúdhatsz!Használd ki!!!Kórház milyen messze van?

annus11
 
 


Edua!
Irogasd ha az megnyugtat!Bár lehet h ha nem írod idővel megszokod és nem idegeskedsz miatta!Hát akkor kevesebbet melegíts egyszerre!Aztán ha kell még neki jöhet a ráadás,közben meg esetleg büfizik ha kell neki! :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!

Minden újdonsült anyukának gratulálok, sok örömet, boldogságot a picikhez!

Mi is hazajöttünk még vasárnap a kórházból, elengedtek egy nappal hamarabb. :D

Szülés körül minden rendben ment, ugye császár volt, de a sebem is jól gyógyul, hamar fel bírtam kelni.
Léna május 21-én született 8:54-kor 3900 grammal, 57 cm-el.
Apa már délben kihozta a csecsemősöktől, egész nap együtt voltunk, Léna is kint volt egész nap, olyan jó volt. Szinte végig fent volt és a cicin lógott, ennek hatására már a 2. napon beindult a tejcsi.
Eddig nagyon jó kislány, eszik-alszik, éjszakák is nyugodtak, csak enni kel fel, de 15 perc alatt végzünk is, nagyon jól szopik és nagy mennyiségeket is. Tegnap pl. 9-kor feküdt le, ma reggel 1/2 10-kor kelt és közben 2x kelt enni, 2-kor és 6-kor.
Napközben ha fent van, akár 1 órát is elnézelődik a pihiszékben, szóval egy szavam sincs rá :D
Remélem így is marad :wink:

Láttam Szofit is egy pár percre, Csanád nagyon formás kisbaba és éppen békésen nézelődött anya kezében :)

Visszaolvasni esélyem sincs, csak a képeket nézegettem meg, de próbálok bekapcsolódni mostantól.
Minden baba nagyon cuki, de most az utolsó oldalról Anika ikrei és Lara kis lábikója, meg Bogi baba maradt meg, irtó cukik :wink: :P

Én is dobok 1-2 képet Lénáról

Még a kórházban
Kép

Hazajövetel napján
Kép

Alvás
Kép

A 3 gyerkőc
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Hú, az előző ordítás nem (csak) éhség volt, még nem is ettünk...: NYAKIG kakis lett,, és belehányt a fülébe... Persze a hajára is jutott jócskán... :shock: És nem mentem azonnal, gondoltam, elvileg még másfél óra van kajáig... :oops: De azért nem sírt sokáig, 3-4 percet várt rám... :oops:

Viszont most kajaidő!!! Mindenkinek... :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Hogy milyen kis gömbölyű ez a lányka! :lol: Szép!

Vki! Sztem elkezdődött... Remélem! Hajrá!!! Drukkolunk!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Köszönöm. :)

Pumukli
Ahhoz genetikai vizsgálat kellene, bár szerintem kétpetéjűek. Vannak helyzetek amikor nem egyértelmű a helyzet.

Annus
Boldogulok, de egyelőre segítséggel, aztán meglátjuk hogyan lesz.

Reny

Látom te is már túlhordáson vagy. Kíváncsi vagyok a táblázatra. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


annus te így gondolod, ő nem :) vagy egyhuzamban megissza, vagy csak utána 1-1,5 óra múlva :)

barbi nagyon formás lánykád van :)

vki hajrááááááááááááááá:)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: