Sziasztok!
Itt vagyok én is!
Bocsi, de a napokban még olvasni is csak nehézkesen tudtam, sose jött össze. Alig volt időm magamra.
Először is Szly a tábla nagyon-nagyon szupi
Nem tudtam betelni vele olyan édesek a gyerekek, gratula az ötletgazdának
és nem utolsó sorban a kivitelezőnek
Már nem is tudom kinek mit akartam reagálni, de azért belevágok legyen mit olvasnotok!
Réka!
Fütyikérdés: én nem csináltam még semmit sem vele, majd rákérdezek az orvosra, dehát egyik azt mondja húzogatni kell a másik pedig azt, hogy nem. Egyébként Áminnak már kellett mennie az urológiára, de nem csináltak semmit és 2 évesen vissza kell mennünk, mert van valami esztétikai hiba amit én nem értek és nem látok, de majd ezt is megkérdem pontosan. Mondják el józan paraszt ésszel, hogy megértsem. Azt mondta az urológus, hogy majd meglátjuk kell-e műteni, de az is lehet, hogy majd ő eldönti ha nagyobb lesz, mert nem zavar semmit. Vagyis azt mondta, hogy" ha zavarja majd a barátnőjét korrigáljuk".
Egyébként egy kis letapadása van, de nem merek hozzányúlni, mit csináljak? Azt sem szeretném ha jövőre meg a doki lerántaná neki, mert azt szokták, ugye?
Joli!
Remélem Csanád már jobban van, szegényke milyen rossz lehet neki. Minket felnőtteket is hogy megvisel egy hasmenés.
Szégyellem, de még nem is hallottam ilyet, mi az a rota?
Gyógyuljatok meg mihamarabb
Adri!
Mivel én lemaradtam, így utólagosan
Isten éltessen sokáig!!!!!!!!!
Szobabicikli? Anno én is mindig valamilyen kondiképet akartam volt is taposóm, hasprés, evező, de minden csoda három napig tartott és előbb utóbb ruhaakasztó vagy szobainasként végezték majd csak kerülgettem és végül alig vártam, hogy megszabaduljak tőlük a helyhiány miatt.
Neked kitartást a biciklizéshez!!!!!!
Amúgy csodálkozom magamon, hogy milyen lusta disznó vagyok pedig régen nagyon szerettem mozogni, tornázni most pedig örülök, hogy élek.
Csilla!
Édesek a lovacskáid!
Nóráról semmi hír. Nagyon régen nem beszéltünk, talán még az év elején valamikor. Írtam neki már régebben is és a múlt héten is , hogy ha Nyíregyen jár szóljon és talizunk (azt monda gyakran csavarog erre),. de nem reagált semmit.
Vasárnap végre valahára keresztelő lesz és mivel a szülinapja rá 2 napra lenne, így azt is megtartjuk. Semmi felhajtást nem terveztem, torta, ebéd és pár barát. Majd kiderül.
Kálváriám az volt, hogy mivel én római katolikus vagyok természetesen oda mentem először, de nagyon szigorúak. Templomi esküvő, rom.kat szülők és keresztszülők keresztlevéllel bizonyítva. Nem beszélve, hogy mivel apukám katonatiszt volt csak titokban keresztelhettek meg és azt sem tudtam szombatig hogy hol történt.
Rom. kat. kilőve.
Ja és mivel a keresztszülők nem is keresztények miről beszélünk!
Sajna nincs sok keresztszülő jelöltem, de azért akárkit sem akartam megkérni és nekem inkább az a fontos, hogy a pap templomba megáldja, így egy nagyon kedves régóta itt élő és itt tanult vietnámi barátainkat kértem fel, dehát náluk buddhizmus van.
Na mindegy elmentem a görög katolikusokhoz. 2xi találkozás megbeszélés szervezkedés után sikerült megegyezni és a barátnőmet megkértem, hogy papíron vállalja el és a keresztszülő pedig majd az lesz akit én szeretnék.Na elmentem a kitöltött papírral az időpontot lebeszélni és miután megegyeztünk meglátta, hogy én rom. kat. vagyok nem görög és így lefújva.
Pedig én korábban megkérdeztem, de sajna elértettük egymást a pap azt hitte a keresztszülő romai és pedig görög és nem fordítva.
Hát ha ezt sejtettem volna füllentek az ügy érdekében, de már késő volt. Próbálkoztam, hogy mi lenne ha újra kitölteném a papírt, de mit is mondhat egy pap erre: az már hazugság lenne.
Szóval 2-3 hónapig fortyogtam magamban, hogy akkor nem kereszteli meg senki?
Nade elmentem az evangélikusokhoz akik sokkal barátságosabbak, nem kérnek semmit és mindegy hogy milyen vallásúak vagyok/unk csak meg legyünk keresztelve.
Így vasárnapra kitűzve a keresztelő
Izgulok, mert a pap megkért, hogy olvassak majd fel az édesanya imádságát és bár megkaptam a szöveget és csak fel kell olvasnom, de azért izgulok. Én annyi ember előtt mikrofonba
Remélem nem égek be.
Hirtelen ennyi, még biztosan sok mindent akartam, de így is lesz mit olvasnotok!!! Bár valamelyikőtök kérte is , hogy legyen olvasnivaló. Hát tessék