Új privát üzeneted érkezett!

Vicky, nagyon jók eddig a jelek, csak így tovább!++++
Neked is pont 8,9-es géped van? Nekem is! ACER AspireOne. Már jobban tudok rajta írni, mint egy nagy laptopon, úgy megszoktam. De eleinte összeakadtak az ujjaim, az biztos.

Bumi, klassz lehet a pároddal jönni-menni, romantikus:) Nekem jövő héten lesz megint hajtás, ezért e héten pihenőt kaptam.
Vendég
 


monic: Lehetne az enyém? Én mostanában úgyis mindig csak a lapajlát csípem el. A gépeket meg minden féle képpen próbáld ki.

Köszönöm, hogy szurkoltok nekem. Remélem a babák is hallják.



vicky79
 
 


twist: Az gép nekem is tetszett, csak sajna nem volt annyi pénzem. Egyébként én is megszoktm már a gépelést, csak az a lényeg, hogy ne legyenek túl hosszúak a körmeim. Meg a "í" elég furcsa helyen van. De már egész jól megy és nagyon szeretem, hogy ilyen kicsi, mert még a kis hátizsákomba is belefér. És az enyémben még az tetszik, hogy kaptam hozzá olyan szines lapot, amit a tetejére lehet tenni és ez védi a fehér tetejét. Állítólag létezik átlátszóban is és akkor fényképet lehet tenni alá.



vicky79
 
 

 
 

Vicky, igen az í nehéz ügy, meg az ú és ű is, sokkal keskenyebbek mint ami kényelmes lenne. Szuper lehet a cserélhető tető! A kolléganőm is olyat vett, nagyon szép! Nekem csak fekete, a T-Mobil nem kényeztetett el :?
Vendég
 


Ancsi
Hatalmas gratula! Szép nagy baba..... :lol:

Nellike
kitartás,és vigyázz nagyon magatokra! Megy a drukk !!!!++++++++++

Monic
Danika nagyon tündéri! És valóban szuper a sapis kép! :wink:

Dita
Nekem szinte hétről hétre nő a hasam... A múlt héten még jó volt rám a kedvenc nyári gatyám most meg már be sem tudom gombolni.... :shock: :shock:

Twist
Jövő héten mozi!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!

MONIC
A babásban is láttam Danika képeit, de egyszerűen nem tudok oda írni, Zsuzska üzije után nem tudok továbblépni :twisted:
Egy hete szarakodik a gépem, minnyá én is lecserélem egy újra! Igaz még garanciás, Meg is nézem hol van szervíz, tuti valami vírust kapott a netről.
Szóval nagyon édes Danika, a sebastianos sapek csúcs. :lol:

Ma bementem az apeh központjába, már a buszmegállóból majdnem visszafordultam, egyszerűen olyan hőség volt semmi légmozgás.
Megittam a vizem felét akkor jobban lettem, szerencsére a busz légkondis volt.
Az apehnál millióan, de végülis nem vártam sokat, 20 percet kb.
De olyannyira mérges is lettem. Odagurulok a csajhoz mondom hogy január óta szórakoznak velem, és most már kérem a pénzem, mert lassan ott tartunk hogy megszülök és nem tudom megvenni a gyereknek a cuccokat.
Csaj fél órán át nézegeti a gépét erre kinyögi hogy nincs beikszelve hogy visszakérem a teljes összeget. Odaadom neki a nyomtatványom másolatát, hogy érdekes az enyémen miért van kitöltve?
Ő azt nem tudja, de ki kell töltenem még egy papírt és még 30 nap mától mire utalnak. Majdnem ráborítottam az asztalát, hogy mégis mit képzelnek magukról, minden hónapban valami újat találnak ki hogy ne kelljen fizetni?????
NAgyon mérges voltam, mondtam a nőnek hogy intézkedjen, mert másfél évvel ezelőtt volt ez a bevallás, és az ideivel semmi gond, tehát kérem a jogos pénzemet. Azt mondta hogy pestre kéne felmennem ott verni az asztalt mert ők itt nem tudnak ebben segíteni, mert minden központilag megy.
Hát hülyét kapok esküszöm! Én menjek fel Bp-re több ezer forintos utiköltséggel meg nagy hassal a kánikulában, mert szemét balfasz az apeh és nem akar fizetni.

Megnyugtatásképpen bementem egy bababoltba, hát egy hatjegyű összeget simán ott tudtam volna hagyni. :roll: Mondtam az eladónak, hogy egy hónap múlva nem menekülnek tőlem, mert megyek vissza és bevásárolok úgy, hogy alig marad valamije. Megtaláltam álmaim hálózsákját is, tök jó meleg, nagyon vastag anyagból és ujjatlan. Pont olyan amilyet elképzeltem. Volt kékben és rózsaszínben. Ha lett volna sárga akkor el is hozom, mert attól félek, hogy a téli cuccokat egy hónap múlva már be fogják venni. SZEMÉT APEH!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: Ez is miattuk lesz! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

TWIST

Az utrót nekem a BMC-ben úgy mondták hogy a 12 héttől csökkentsem le 3x2-re kb. 4-5 napig, aztán pedig 3x1-re és kész.
Már egy hete nem használom, és felemelő érzés.
Apa is nagyon örült neki mert végre 4 hónap után össze tudtunk bújni. :oops:

dita75
 
 


twist: Szépek ezek az előlapok, de én már az átlátszót várom. Egyébként most vitatkoztam a szervízzel, mert ez az előlap elrepedt több helyen és erre az volt a válasz egy 2000 Ft-os előlapnál, hogy hozzak 20.000 Ft-ért bírósági papírt, hogy nem én törtem el! Még jó, hogy más baja nincs a gépnek. Inkább majd veszek rá egy másikat, csak azt tudnám, hogyha az is eltörik, akkor megint veszek egy újat? Mindegy, a gép maga jó.

dy: Tényleg jó gyorsan nő akkor az a pocak.



vicky79
 
 


dita: Ti csak az utro miatt nem voltatok együtt, vagy a baba miatt is? Mi eddig sosem foglalkoztunk ezzel, az esti utrot meg apa rakta fel utána :oops: , de most nem tudom, hogy jobb-e, ha kb. a beágyazódásig nincs szex. Mondjuk én annyira nem is igénylem, de apa azért már tudna. Szerinted?



vicky79
 
 


Sziasztok!

Bikfy
Boldog szülinapot és gratula a diplomához.

Ancsinak gratula a babához.

Dita
Már régóta küzdesz a pénzedért nem? Miért csinálják ezt?! Hamar elmegy ez a 2 hét hogy meglássátok Miss Bogyót.

Monic
Nagyon sokat változott Danika, tündéri.

NAgyson fáj a fejem egész nap, otthon most nincs gép, a melóba most nem tudok netezni, a tesómtól irok most. Jövök ha tudok.

Twist
Már csak 2 nap, utána azt hiszem, hogy teherbe esek. :)

Ne haragudjatok ha valakit kihagytyam, nagyon visszaolcasni se tudtam.

timejka
 
 


VICKY
Azért 3x3 utró más mint az egy!
Akkor nekünk sem volt gond a sex, de háromnál azért folyik ki rendesen és olyan büdös hogy a pálpusztai sajt megirigyelné. :roll:
A kekszet nekünk a 10 hétig mondta a Szűcs hogy kerüljük. A 12. heti uhu-n kérdeztem a dokimat, hogy neki mi a véleménye, jó helyen van-e Bogyó csinálhatjuk-e nyugodt szívvel és azt mondta hogy igen lehet házaséletet élni ha nem okoz problémát. Hát egy kicsit furi volt ennyi hónap után, meg hogy jóval nagyobb a hasam. Alig fértünk egymáshoz, mert apának még nagyobb a hasa mint az enyém, és folyton össze akart nyomni vele. De szerencsére mindketten ismerjük a kámaszutrát, úgyhogy megoldottuk a kérdést. :wink: :oops: :lol:

Sztem ti lehettek együtt, hisz az inszem és a spontán babásodás majdnem ugyanaz, a lombiknál mások a szabályok.

TIMEJKA
Igen már hónapok óta szemétkednek velem.
Ha június végén végre megkapom, akkor pont 5 hónapot szivattak a rohadékok. :?

dita75
 
 


Dita,

egy árva X miatt szívóznak veled ennyit? Hát ez nagyon felháborító!

Twist, Vicky,

kerestem Asusban is teljesen annyit tudó gépet mint a hp, de az 160 ezer. Mondtam is a páromnak, hogy tejesen felesleges + 40 ezret azért kifizetni mert Asus a márkája.
Most úgy néz ki, hogy elküldjük a mostani gépet szervizbe, hogy adjanak ajánlatot a javításra. És ha nem től drága akkor javítás lesz így nem lesz új gép.
Pénzem lenne rá, de mióta Danika megszületett minden egyes spórolt Ft-ot teszek félre DAnikának. HOgy amikor neki kell valami legyen mihez nyúlni.
De azért jó álmodozni egy új gépről, az ingyen van. Meg azt is élvezem, hogy összehasonlíásokat végzek, hogy melyiknek mi az előnye.
Persze ezerrel könyvelnem kellene most... :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dituli, olyan jó stílusban írtál, szétröhögtem magam:-)))))))))))
Egyébként klassz lehet utró nélkül, mélyen megértem a dolgot. Semmi vérzés nem volt, vagy barnázás, amikor elhagytad, ugye?

Monic, nehéz lehetett lemondani az új gépről. De hát Danikáért mindent!:)
Tényleg, szoktak még zavarni szoptatás közben? És ilyenkor félreteszed Danikát, vagy mit csinálsz? :-)
Vendég
 


Dituli, az APEH elég kőfejű! Még jó, hogy bementél személyesen és elintézted a pénzt, különben várhattad volna....
Jól tetted, hogy elintézted. 30 nap múlva pedig vásárolhatsz majd Bogyócskának:))
Vendég
 


Dita, jól nyomjátok a pároddal, az Apeh meg monnyon le!!!!!!!!!

Moncsi, itt is megdicsér Danikát, nagyon cukker. Én a 35. szülinapomra kaptam egy számitógépet apától Dell tipusú ő ezekre esküszik, tényleg jók ezek a kütyük. Lehet hogy van ebben a tipusban amit te szeretnél :wink:

Nellike, pünkösdi babák lesznek, vagy már kint vannak a drágák??

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,

meglesem hogy Dell márkában van-e olyan ami nekem tetszik. Erről a márkáról még nem is hallottam :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


ZSuzska,

meg is néztem, de a Dell nem gyárt olyan pici gépet amit szeretnék. Vagy legalábbis a wwebáruhézban nem találom.
Neked milyen típusú van?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


monic: Én úgy tudom, hogy a dell nem gyárt netbookokat.



vicky79
 
 


TWIST
Örülök, hogy örülsz! 8)

Nem volt semmi ilyen, pedig direkt fehér színű klozetpapírt vettem, hogy minden halvány foltot észre tudjak venni!
Úgy néz ki Bogyi jól beágyazott magának, és esze ágában sincs onnan kivackolódni, hála Istennek!

Még két hét mire újra láthatom!
Már nagyon várom hogy valami jelet is adjon odabentről.
Elvileg most vagyok 14 hetes és a könyv azt írja, hogy ilyenkor már lehetnek apró kis bugyborékolások, tollpihés csikizés.

dita75
 
 


Dita,
én Lilinél kb ilyenkor éreztem azt a bizonyos csikizést, aztán teljesen elmúlt vagy egy hónapra, és csak a 19. héten éreztem újra, de akkor már egyértelműen. Levivel már a 16-on újra éreztem.
Két hét már nem is olyan sok idő!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Szép! Mire ide érek, mindenki eltűnik. Na sebaj, majd holnap. Mindenkit puszilok. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Dita
Most már csak megkapod a pénzed.

Vickynek mikor kell tesztelnie?

Bikfy
Hány kilót híztál?

timejka
 
 


timejka: Június 5-én kell mennem tesztelni és előtte nem is szándékozom. Csak aznap reggel.



vicky79
 
 


Vicky
Akkor továbbra is megy a drukk.

Jaj, én meg holnap megyek átjárhatóságira 10-re. Olyan izgatott vagyok.

timejka
 
 


timejka: Ne félj, hamar túl leszel rajta és átjárató leszel.



vicky79
 
 


SZiasztok,

Twist,

szerencsére a család kezdi már megtalnulni, hogy mikor szoptatok, így nem is zavarnak akkor. EZért is vagyok híve a rendszernek és nem az igény szerinti szoptatásnak. Bár ha jobban bele gondolok ennek a rendszeremnek az igény szerinti szoptatás volt az alapja mert az alapján alakítottam ki mindent.

Dita,

drukk, hogy mostmár legyen végre pénzed!

Timejka,

drukk az átjárhatóságihoz! Hol csináják neked?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!!!

Timejka megy a drukk az átjárhatósághoz!!+++

Vicky neked is megy a drukk!!+++

Nekünk megint tönkre ment a gépünk elszállt a vihartól a hálókártya kell egyett vennem a férjem megcsinálja és már lesz is gép meg net is .
Ma kaptam 11kor smst a down szűrésről ami negatív lett hála istennek.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius, gratula a szűréshez!!!
Figyu, ezt hogy csinálják? Megszúrták a hasad? vagy vérvételes és UH-os volt?

Dituli, a bogyócskád egy szuper erős kiscsaj, gratula hozzá!:))

Timejka, szorítok, hogy átjárható legyél!!!! Utána kellemes pihit kívánok neked!

Bikfy, mikor lesz a diplomaosztó? Az olyan június 14 körül szokott lenni? (Nekem mindkettő ugyanakkor volt, csak évekkel később):)))

Csajok, én ma nagyon gyenge vagyok, minden bajom van. Azt hiszem, hogy a hidegfront nagyon megvisel. Az ágyból is alig tudok felkelni. És ma csak egy pici leves maradt meg bennem eddig. Sebaj, holnapra biztosan jó lesz, amikor már megérkezik a hideg.
Megyek is ledőlni....
Vendég
 


Twist

Ultrahang meg sima vérvétel volt csak.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


TWIST
Pihizz! Lehet hogy hányós kismami leszel???

TIMEJKA
Drukk holnapra, Minden oké lesz, ez még annyira sem fog fájni mint a múltkori. Tapasztalat! ++++++++++++++

VIUS
Az én gépem vírusos lett ezért fél óra mire betölt egy oldalt.
Azt hiszem hiába garanciás nem javítanák meg ingyen.
Szerintetek???

LINACSKA
Remélem én is kb. két hét múlva már érzek valamit, na nem rögtön agyonrugdalásra gondoltam! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Twist,

remélem ha ideér végre a front jobban leszel. Addig is pihenj! Danika feltűnően sokat alszik ma, szerintem ő is érzi a frontot.

Dita,

vírusirtóval nem próbálkoztál? Nekem volt, hogy még trójait is elkapott pedig ingyenes tesztprogram volt.

Vius,

jó, hogy a párod ennyire ért a számítógépekhez! Az enyém mindent megszerel de a számítógép idegen terület a számára.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


nagyon szereti a gépeket csinálni és ért is hozzá.

Dita a vírus nem tartozik a jótállásba.ezért kell érte fizetni.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


dita: Én is valami vírusirtót javasolnék. Az avg pl. ingyenes.

http://www.szoftverbazis.hu/kereses/ind ... ftverbazis



vicky79
 
 


Vicky,

én is az ingyenes avg-t használom :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


monic: Szerintem se rossz, de nekem nod32 van.



vicky79
 
 


Sziasztok!

Megjöttem. Voltam ma dokinál, még itt helyben, hátha hajlandó lesz végre felírni a Met-et. Kilóra nem tudom, mennyit híztam, de most már van szépen popsikám, meg combim is. A doki először tökre flegma volt velem. Azt hitte, már átpártoltam máshoz. Holott a hülye endokrinológus kolléganője küldött haza és azt mondta, csak akkor menjek vissza, ha már híztam valamennyit. És megígérte, hogy majd konzultál a nődokimmal. Na ehhez képest ezt elfelejtette. Úgyhogy ma megint nem kaptam Met-et. Holnap újra mennem kell. Kurvára unom ezt a huza-vonát.

Pécsre csak június 2. felében tudok menni, gondoltam addig se vesztegessem a drága időt, de most megint ugyanott tartok.

"Diplomámat" már megkaptam, ez igazándiból egy felsőfokú szakképesítést adó suli volt. Gazdálkodás és idegenforgalom-ból.
Olyan de olyan távol áll tőlem.
:shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Timejka!

Átjárhatósági? Nagyon gondolok rád, félek, nekem is mennem kell majd. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
tegnap még a férjem is kapott metet. Meg pajzsmirigy gyógyszert. Ő úgy mint én anno, folyamatosan hízik, és végre hajlandó volt elmenni oda, aholva én, aztán ki is derült egy csomó dolog. Alulműködő pajzsmirigy, metabolikus szindróma, szóval van oka a hízásnak.

Timejka,
gondolok rád 10-kor!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


SZiasztok,

Bikfy,

azt hiszem én már belebolondultam volna ebbe a sok várakozásba :?

Timejka,

nagyon nagy drukkok neked mára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


HALI!!!!


TIMEJKA
Drukk mára +++++++++++++++++++++++++++

Köszi a tanácsokat, holnap valszeg elviszem a szervízbe mert én ezt már nem bírom idegileg. Max ha vírusos akkor fizetek, ez van.

Apropó fizetés..... Azért is megnéztem a mhelyi gépemen, mert még ott csináltam az adómat, hogy ott-e az a k....a X vagy sem, és ott van. Nem akartam annyiba hagyni, és felhívtam az apehot hogy miért kell szórakozni velem. VAgy 5 emberrel sikerült beszélnem, ide-oda passzolgattak. Az utolsó nő akkora paraszt volt hogy sztem még a bab is felfutna a hátán. Nem sok hiányzott hogy a jó édes anyukájába küldjem amilyen stílusban beszélt.
Elmondtam a problémámat és csak kötözködött. Mondtam neki, hogy ne verjen rám semmit, mert nem a saját kútfejemből csináltam a javításokat, hanem azzal a picsával akit csütörtökönként iderendelnek nekünk falusiaknak. Az volt a válasza, hogy akkor menjek el holnap ahhoz a csajhoz és kérjem tőle a pénzemet. Ez megoldás??????? Idetesznek egy idióta nőt aki nem tud segíteni, miatta (IS) csúszik hónapokat a pénzem, mert balfaszok egytől-egyig és még nekik áll feljebb??? Erősen gondolkodom, hogy beszélek az ügyvédemmel és eljárást indítok ellenük, mert ez már tényleg tűrhetetlen. Egy csomó késedelmi kamat járna nekem a 123 ezer után február óta. A páromnak csak 22 ezer járt vissza és két hét késésre kapott 400 Ft-ot akkor nekem egy kicsit több járna, de még le is vontak 1200-at a tavalyi téves bevallás miatt. :twisted: Én nem értem, hogy mit képzelnek magukról a magyar szervek.

BIKFY
Látom téged is szivatnak csak más területen.
Örülök, hogy kicsit sikerült kikerekedned.

dita75
 
 


Csajok köszi mindenkinek a drukkot. Most érkeztem meg.
Eredmény: (majd beszartam amikor nyomták fel az anyag, na de volt egy kis letapadás (Dita, Linácska tényleg megtörténik), nehezen is ment be az anyag, aztán utána már nem fájt. Szóval ÁTJÁRHATÓ LETTEM!!!!! Ja, és a jobb oldaliba és szépen áramlott az anyag. Úgyhogy kapja be az a bizonyos kórház. És ma vagyok a 10. cn-on, bal oldalt 16 mm tüsző, endo 7 mm, ma kaptam merionalt, holnap megint, pénteken uh, uh függvényében choragon és a szülinapon egy pozitiv teszt :lol: :lol: Én most annyira fel vagyok dobódva.
Ne haragudjatok de most nagyon olvastam vissza. Gondoltam gyorsan elmondom, hogy hogy állunk, aztán meló van.
De még jövök :wink:

Azért emit átfutottam:
Bikfy
Ne hagyd magad, adják a Metet. Csak addig fájt, amíg nyomták az anyagot fel, szóval azért el lehet viselni.

Vius
Tök jó, hogy minden jó.

Egyébként honnan jön ez a sok hülye vírus a gépekbe?

timejka
 
 


timejka: Gratulálok, hogy átjárható lettél. Örülök és annak is, hogy szülinapodon már lehet egy pozitív teszted.



vicky79
 
 


TIMEJKA

Ezek tök jó hírek! Remélem a világ legboldogabb embere lehetsz a szülinapodon.

tettem fel pocakfotót közkívánatra a babásba.

dita75
 
 


Dita
Megnézem a képet, tök csini vagy. Én is nagyon remélem.

Köszönöm szépen mindenkinek a durkkokat, jól esett és jól jött. Köszönöm, anyukámnak, apukámnak, testévemnek, szomszédomnak .... :lol:
Tök jó kedvem van ma, remélem marad is vagy min. 9 hónapig.

Épp most gondolkoztam, hogy az uh-s vagy a röntgenes jobb. Nekem elég érdekesen ment a röntgenes. Valahogy az uh-s jobb, nem?

timejka
 
 


timejka: Ennyi ember vett részt a babacsinálásban? Lehet, hhogy túl sokan vannak benne. Erre van egy nagyon jó viccem, mindjárt megpróbálom megkeresni. :D



vicky79
 
 


Ja: nekem csak röntgenes volt, de szerintem egyik sem lehet jobb. Állítólag a kontrasztanyag ugyanolyan.



vicky79
 
 


Megtaláltam a viccet, kicsit hosszú:

Egy 85 éves férfi elmegy az orvoshoz a szokásos éves
felülvizsgálatra.
Az orvos sperma vizsgálatot is előír, és átad a férfinak egy
üveget, hogy
vigye haza, és másnap hozzon benne sperma mintát.
A 85 éves férfi másnap visszamegy az orvoshoz, odaadja neki az
üveget,
éppen olyan tisztán és üresen, mint ahogy előző nap elvitte. Az
orvos
megkérdi, mi történt. A férfi mesélni kezdi: "Hát doki, a
következő
történt. Először megpróbáltam a jobb kezemmel - semmi. Aztán
megpróbáltam
a bal kezemmel, még mindig semmi.
Akkor megkértem a feleségemet, hogy segítsen. Ő is megpróbálta a
jobb
kezével, aztán a bal kezével, még mindig eredménytelenül. Aztán
megpróbálta a szájával, először úgy, hogy bent volt a
protézise, aztán
úgy is, hogy kivette a fogsorát - még mindig semmi.
Még Julist is áthívtuk a szomszédból, és Ő is megpróbálta.
Először két
kézzel, aztán a hóna alá fogva, sőt, még a térde közé
szorítva is
próbálkozott."
Az orvos döbbenten kérdezi: "Megkérte a szomszédasszonyát?"
"Igen" - feleli az öreg. "De egyikünk se tudta lecsavarni az üveg
fedelét."



vicky79
 
 


Vicky
Lelkileg sokan segítenek. Várom a viccet. Nekem az uh-s "jobban esett".
Ráadásul a röntgenesnél a doki elbénázott és azt hittem kiszakad mindenem.

timejka
 
 


Bikfy
végre már haladnak a dolgok.... Akkor holnap már kapsz is gyógyszert?

Timejka
Látod,megérte ám elmenni! :wink: Kívánom Neked szülinapodra a zebrás tesztet!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Dita
Teccik a pocakod!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

velünk minden ok,csak már unom a fekvést.... :? viszont nagyon rámfér,mert újabban elég sokat fájdogál a pocim. :(
hétvégén megyünk lagziba,vagyis csak elvileg,mert még nem biztos,hogy elindulunk.....

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dituli, most már nemcsak lehet, hanem biztos, hogy hányós kismami vagyok. Mostanra tudtam összeszedni magam kb.
Na, de ez így nem lesz jó, szeretnék jól lenni, mert majd azért ki is szeretnék mozdulni itthonról.
Írtatok aszem valami homeós bogyót, ami hányinger ellen van. Megírnátok megint?
A hányinger különben kislányt vagy kisfiút jelent:)??? :wink:
(remélem: kiscsajt)

Bejelentkeztem végre magándokihoz, 9 hetesen fog fogadni. Megtettem az első lépést és visszatérek a SOTE-I-re:)

Timejka, de kis ügyi vagy, hogy túlvagy HSG-n, nagy gratula neked, egy hős vagy a szememben! Hurrá, hogy átjárható vagy!!!
Vendég
 


Twist
a hányásra sajnos nem lehet alapozni! a barátnőm a lányával egy percet sem volt rosszul,most a fiával egy csomót hányt.....

de remélem,hogy nálad kislányt jelent! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: