Új privát üzeneted érkezett!

Zöldi! A 104-es fürdőgatyó fiú vagy lány színben van? Meg tudnád mutatni és mennyibe kerül?
Hordozó!Te milyet vettél és mennyiért? Tegyél légyszi képet róla!

Boldog fél évet Kiskoboldnak! Nagyon drága, ahogy ébredezik! Meg kell zabálni!

Vera! Boldog fél évet Izának is! Tündéri kcsi lány!

Kubu! Sajnálom, hogy nem sikerült a vizsgád! És azt is, hogy anyud továbbra is egy ovodás szintjén van. Biztos nagyon rossz érzés lehet, hogy legalább az unokájáva nem tud normálisan viselkedni.
Pótnagyi! Nem is tudom, valamikor én is gondolkodzam ezen, de azt tapasztalom minden téren, hogy önzetlenül nem tud ilyet vállalni senki. Előbb-utóbb mindig adódik valami probláma valakinek más vagy több elvárása van, lesz, mint azt korábban gondolták. A rokonokról nem is beszélve, akik azt gondolhatják, hogy örökölni akar az ember és emiatt igyekeznek mgrontani a kapcsolatot.

Zsebi! Nagyon jók a túrázós képek! De jó, hogy el tudtok menni családdal ilyen helyekre! Nekem nagyon hiányzik. Régen szinte hetente jártam.
Tényleg nem szervezünk őszre valamerre egy babanetes túrát?

Mush! Nagyon szép helyen voltatok! Gyönyörűek a fotók Tündéri Kincső!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Nagyon jók a vidijók, csajok! :lol:

Cili: Nagyon ügyes Danid van! És jók a rucik nagyon! :lol:

Ja, enyém Pocok meg a KISÁGYÁBAN alszik!!!! :shock: :shock: :shock: Kicsit nyügi volt ebéd után, nekem meg nem volt jobb ötletem, betettem oda, nagy meglepetésemre pár perc enyhe méltatlankodás után elaludt, már bő fél órája nyomja! :lol:
(védőnői tanácsra (az egyirányú mozgásai miatt) megfordítottuk a "fekvését", most ott van a feje, ahol eddig a lába volt....azóta reggel 1 órával tovább szunyál.... :shock: nemtom, emiatt lehet-e, mindenesetre jóóóóóóóó! :wink: :lol: mintha így jobban tetszene neki.... :roll: )
bébic

Enikő: köszi :)

Bébic: persze, kérdezz. :)

Kép

Kép
gabilany79

eloszedtem a 6-9 honapos ruhakat, van boven.minde vadi uj. kb. felet kaptuk, felet vettuk. :shock: :shock: :shock: :shock:
20 rovid ujju body
7 hosszu ujju body
1 vastag es 1 vekony kabat
3 nadrag
2 farmer
13 rovid ujju polo
7 hosszu ujju polo
2 ujjatlan felso
5 napozo
2 rovid szaru kerteszgatya
3 sort
4 ruha
2 bolero
4 kardigan
1 rugi
12 sima zikni
3 vastag zokni

eleg lesz szerintetek?
kelhet meg valami?

KépKép
KépKép
mush589

gabi. kobold nagyon edi a videon. nalunk is sokat van olben/tartva a bebi. tudjuk, hogy nem kene, de amikor mar nagyon unatkozik, nem tudok mast kitalalni. :cry:

vera. jo a video. gyorsan szalad az ido!!!

cili. nagyon ugyes danid!

eniko.
koszi :lol:

bebic. nem tudom mikor megy anyum bankba.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Le vagyok maradva mint a borravaló,gyorsan visszaolvasok,addig nézzétek meg az én kis 5 hónaposomat :lol:

Szombaton voltunk babaúszni,nagyon tetszett neki :wink:

Kép
Kép

Kép

KépKép
lyndee

elmentunk BBQzni

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok.
Csütörtökön voltunk a vese-kontrollon,Írisz homlokából vettek két csőnyi vért.Pici vérszegénységet leszámítva nincs nagy gond.
Elsőre nem sikerült,csak harmadszorra tudott a doki vért csapolni tőle...szerintetek mennyire sírt???!!!Én meg ott vele együtt.
A vizelete oké,az ultrahangon megállapították,hogy a helyzet változatlan,szeptemberben kell mennünk ismét.
Szombaton jöttek gyermekeim keresztszüleik,itt aludtak,bográcsoztunk,sárkányt eregettünk.vasárnap lezajlott a keresztelő 22 összlétszámmal.
A képeket nézegetve majdnem hánytam saját magamtól,így nagy elhatározásomra a mai nappal elkezdtem a 90 napos diétát.Aug.22-ig.lesz ami lesz,valamennyit le kell adnom mert ennyire kövér még életemben nem voltam,még terhesen se.
Megmondom őszintén éhes vagyok mint az állat.
Ennyit magunkról,szépek a babás képek,visszaolvasni sajnos nem nagyon sikerült,most mosom még az abroszokat,konyharuhákat. Puszi lányok!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mush:szépek vagytok!És nagyon szép helyen jártatok! :wink:

Kubu:annyira kiakadok mindig mikor anyudról írsz!Én már régen felé sem néztem volna.... :?

Zöldi:Limoncella,nyami nyami :P Gonosz!!!!! :twisted:
Hanna nagyon édes,és boldog félévet neki utólag is!

folyt....

KépKép
lyndee

szerintetek az baj ha napközben Arni van hogy 3 órát is alszik egyszerre?nem sok az egy kicsit? :?

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Bocsi, hogy kicsit le vagyok maradva, de eddig állandóan menés volt.

Boldog hófordulót, és féléves születésnapot az érintetteknek!!!

A videók szupik, és a képek is gyönyörűek!

Lyndee: nálunk sokszor alszik 3 órát napközben, de utána felkeltem, annál tovább nem hagyom aludni. És csak egyszer/nappal alszik hosszút, utána fél óra, óra.

KépKép
jurmine

Mi is voltunk babaúszni. Tetszett a lánykának, megyünk máskor is.

KépKép
jurmine

Boldog Hófordulót és Fél Évet Izának és Koboldnak!!!!

KépKép
lyndee

Zsiráf: köszi az emilt!

KépKép
jurmine

Valaki tenne fel képet a nyakpárnáról (autós) használat közben? Előre is köszi!

És jó habtapit hol lehet venni?

KépKép
jurmine

Lyndee, Jurmine: Hol voltatok babauszin, ha megkérdezhetem?

Gabi: Megy ám az a privi (de lehet, hogy csak este...), csak Kiccsákóm engem akar állandóan! :wink: :lol:
bébic

Mi a nyaralás alatt voltunk Alsópáhokon. De itt pesten is van a Határ útnál, meg máshol is.

KépKép
jurmine

Zöldi: lehet a d vitaminból túl sok? Már úgy hogy egy ismerős doki mondta, hogy átmenetileg adjunk 3-at, a saját dokink semmit nem mondott.

KépKép
jurmine

na ez nem lett zöld bocsi :(

KépKép
jurmine

Jurmine: Jaaa, értem. :)
Azt tudom én is, hogy sok helyen van, csak kíváncsi vagyok, kinek mi a tapasztalata, meg hogy hova érdemes. Mi is mennénk (végre rá tudtam dumálni Apát :lol: ), csak itt a kerületben nincs.... :cry: (mondjuk itt lófütyi sincs... :( :( :( ) De még a közelben sem találtam....
bébic

Sziasztok!

Először is Boldog Félévest Izának és Kiskoboldnak!!! :lol: :lol: :lol:

Susy: Márton ugyanezt műveli pár napja. Dettó!!! :lol: :lol: És ő is alszik hason, pedig 12 hetes kora óta nem aludt úgy, na meg az új hogy oldalt is alszik. Olyan édi!!!! :lol: :lol: :lol:

Babaúszás: itt az atomvárosban is van, nagyon jó. Csak az a poén, hogy május végén bezár az uszoda, és akkor nyit a strand (nem egy helyen van). A strandon meg nincs babaúszás! Az uszoda újból szeptemberben nyit. Na majd akkor elvisszük Marcit!!! Addig pár alkalomra nem akartam, mert mi van ha megszereti és nem tudom hová vinni 3 hónapig?? Inkább várunk vele! Persze nyáron majd megyünk strandolni és akkor pancsizhat!!!! :lol: :lol:

Lyndee: 3 órát???!!!!!!!!!!! Mit nem adnék ha legalább 1 héten egyszer ilyent produkálna az Úrfi???!!! Amúgy szerintem nem gáz, főleg ha éjjel rendesen alszik! Inkább örülj neki!!! :lol: :lol:
Vendég

Sarmi: örülök hogy minden rendben van Írisszel!!! Ne is mond a fogyókúrát. Én most itt ülök, olvasok, írok és két pofára tömöm magamba anyum sütötte krumplis pacsát!!! :lol: :lol: :lol: Igaz én mínuszban vagyok, mármint amivel kezdtem a terhességet ahhoz képest, csak "alapjáratban" van rajtam vagy 15 kiló!!! Egyszer rászánom magam egy újabb 90 naposra!!!! 8) 8)
Vendég

bébic:mi itt szolnokon voltunk.minden szombaton van és már egyszer kipróbáltuk.nagyon szerette pedig álmi is volt de nem bánta.
szerintem jó dolog máskor is megyünk!egyrészt mert megbarátkozik a vízzel(habár eddig is szeretett fürdeni)
másrészt emberek és babák között van,így nyitottabb lesz a külvilág felé.
És ami jó még hogy játékos az egész.legalábbis itt nálunk :wink:

KépKép
lyndee

annyira dicséritek ezt a 90 napos diétát...nem dobna róla vki egy linket hogy mi is ez tul.képpen?
az a baj hogy én is éhes vagyok,de ha csak gyümit lehet enni akkor nálam kilőve...attól még éhesebb vagyok :oops:

KépKép
lyndee

boci:akkor mázlista vagyok mert éjjel is alszik :lol:
viszont az alma megfogta a hasát,így bánom már jhogy azzal kezdtem.3 nap kapott alma pürét.....mikor kezdhetem el az őszit és hogyan?

KépKép
lyndee

Lyndee: adjál neki őszit nyugodtan!!! Marci már evett azt is, és körtét i. Ma alma-őzi nyomott! Íme a link: http://mindmegette.hu/index.php?apps=cikk&cikk=12381 (igaz múltkor feltettem Mush-nak is :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Bébic: Határ út messze van?Ez a Stoller féle babaúszás. 30-án indul új csoport.

Mush: szerintem elég ennyi sok ruci. Tökjó hogy nem kell vennetek már.

Végül ki, milyen korban kezdte el a hozzátáplálást/kóstoltatást?

KépKép
jurmine

KépKép
jurmine

Zöldi, Gabi! Én is neccesnek tartom egy hónap múlva a háti hordozót, de majd meglátjuk. A fő cél július végén Ausztria, de jó lenne már a következő túrán is használni. Gabi! Ti milyet vettetek?

zsebi_baba

Enikő! Ti miért nem tudtok menni családostul? A topictúrában benne vagyok!

Lyndee! Arni nagyon édes!

zsebi_baba

Jurmine: mi pont 5 hónaposan kezdtük el!!! Úgy tűnik tejci mennyiség csökken és sztrájk is van, meg hát a védőnéni szerint nem gyarapodtunk rendesen!!! Persze ez volt az utolsó amit figyelembe vettem. Meg Marci nagy hajlandóságot is mutatott/mutat rá!!! :lol: :lol: Amúgy jó ez az oldal! Ja és te kérdezted a habtapit: mi a TESCO-ban vettük. Egész jó! Ez az a fajta amin számok vannak! Azt hiszem 1500 körül volt! 8)
Vendég

Etetőszékbe mikortól lehet rakni a bébit?

KépKép
jurmine

Boci: köszi! Én is most akarom 5 hósan kezdeni. 6 hóig csak kóstolgatni, aztán utána kiváltani, ahogy Ő akarja. A tápszert szeretném csökkenteni így, esetleg megszűntetni.
1500-ért hány db? Mennyit érdemes venni?

KépKép
jurmine

Bébic: kircsi az etetőszéketek! Ezt mennyire lehet dönteni. Úgy lehet ültetni ahogy fényképezted? :shock:

Mikor lesz a bébinek a végleges szemszíne, tudja valaki?

KépKép
jurmine

Látszik, hogy már alszik a bébim, és férjem is elment dolgozni....

KépKép
jurmine

Bébic: kis kedvcsináló: Kép Kép

KépKép
jurmine

Köszi mindenkinek a köszöntést, aranyosak vagytok :)

Vettem teszveszen Baby björn kengurut, és ma hoztuk el, és rögtön bele is tettem Koboldot. Hát, basszus, most már értem, miért magasztaljátok annyit. Hihetetlenül jóóóóóó! Kényelmes, pamut, könnyen kezelhető... Legjobb :)

Babauszi tényleg nagyon jó, és Koboldnak is tetszik a végén a játék része, pláne, hogy ez nem is uszis nagy medence, hanem kimondottan babúszásra kitalált kicsi (rendes uszodába nem biztos, hogy el merném vinni, paramami előjön az ott elkapható mindenféle fertőzésekre), és az oktató a végén telepakolja játékkal, csak amikor a "feladatokat" kell csinálni, az iránt nem mutat túl nagy lelkesedést (olyan, mint egy kis buddha, sztoikus nyugalommal "tűri" a dolgot). Meg ha víz megy az orrába/szájába azt kifejezetten nem csípi...

Zsebi: még nem vettünk, egyelőre kaptunk kölcsön egy Chiccot, majd megpróbálok rákeresni, hogy milyet, lényeg, hogy napvédő tetős, és ha lerakod, akkor gurulós. Nem annyira hiper-szuper, de hát lehet, hogy nem is tudjuk majd használni :)

Lyndee: nagyon cuki Arni.

Jurmine: nagyon jó az oldal, köszi!! Én is pont most akartam feltenni uszis képeket:
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Nem voltunk itthon hétvégén, és szombat óta nyomjuk az apa nélküli 1 hetet. :cry: Ennyi az oka kis távolmaradásunknak.

Hanna, Iza, Kiskobold! Boldog fél éves születésnapot nektek, nőjjetek nagyra!

Kubu! Nagyon gáz az anyukád, sajnálom. Az én anyukám ma 59 éves, és itt van velem a héten, hogy segítsen. Holnap megint megyek értekezletre, meg már kezdenem kell tervezni a jövő heti munkáimat. Kedden kezdődik a meló! :? :cry: :lol:

Zalánék csütörtökön kirándulni mennek Budapestre: Parlament, Mezőgazdasági Múzeum, Fővárosi Nagycirkusz a program. Kicsit húzós nap lesz! Nekem meg izgulós, mert ez lesz az első ilyen hosszú út, ahová nélkülünk megy!

Hunor szerencsére nem romlott el. :P Eszik, alszik, játszik, nézelődik, pofázik stb. Ügyesen próbálgatja ő is a kúszást, rendesen küzd, hogy elérje a messzebb lévő tárgyakat is. Egy gondom van, az ekcéma. Amit nemrég vettem krémet, és olyan jónak tűnt, már nem olyan jó. Nagyon csúnya az arca, a jobb karja és mindkét térde. Már ő is felfedezte, hogy van ott valami, és már vakargatja is szegénykém. A bőrgyógyászatokon állítólag csak szteroidos krémeket írnak fel, azt nem nagyon szeretném, de ha pár napon belül nem enyhül a helyzet, kénytelen leszek szakorvoshoz fordulni.
Egyébként a napi 6 étkezéséből 3 csak cici, kettő gyümölcs, utána cici, egy meg főzelék, utána cici. Inni így nem iszunk még más folyadékot, kínáltam, de nem kérte.

Hát ennyi, ne haragudjatok, ha valamire nem reagáltam, de elolvastam mindent. A bébifotók nagyon édesek, a videok is, a Zsebi kirándulós fotói meg irigylésre méltóak.

Jó éjszakát mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

köszönöm a köszöntéseket:)))

Nahh az én boldog napomat nemrég tönkretették:(((

ma volt a Petim isis szülőije. Kezdődött azzal hogy nem abba az osztályba került ahova beírattuk. Én SOHA!! nem íratom a gyerekeket napközisbe és őt odarakták egy 30-as létszámú osztályba.
Peti eleve sajátos igényű gyerek!! Mi a logopédiaiba szerettük volna sőőt meg is volt a szakvéleméyn több helyről hogy mehet oda de a beszédvizsgáló megfúrta pedig olyan véleményt írtak róla hogy a vezetőhelyettes szerint ezzel eleve oda kellett volna mennie. Most az van hogy vagy másik suli vagy az itteni oktatásiba bemegyek szerdán a véleményekkel és a vezetőhelyetessel és kérvényezzük hogy oda menjen a gyerek. azaz a logopédiaiba.
De ezzel megint egy csomó elintézni valót adtak nekem!!!
Isten biza már elegem van!!!

harivera
Budapest XXI. kerület

Jurmine: ebben 9db van (1-től 9-ig a számok), kb. 1x1m-es! Én egyenlőre egy csomaggal vettem! Ha nagy szükség lesz veszek még! Láttam nagyobb csomival is. Abban betűk voltak és az 3000 körül volt, de nem tudom hány darab. :oops: :lol:

Pancsolós Vivi és Kobold is édi!!!! :lol: :lol:

Vera: kitartást!!!! 8) 8)

Szeles: nincs erre valami homeós bogyó???!!!!
Vendég

Jurmine: A Határ út nekünk még jó lenne, ha hétvégén is lehet menni. Tudnál linket dobni nekem erről?
Köszi a képeket, aranyos vagy! :lol: Édes a lánykád!

Etetőszék: Ennek 3 fokozatban dönthető a háttámlája, de csalóka a kép, mert Ákos előredől benne. Amúgy ha rendesen "elfeküdne" benne, kábé úgy ül benne, mint a hordozójában. (hűű, mennyi "benne" :lol: )

Amúgy eddig csak ezt találtam: www.babauszas.atw.hu
bébic

Zsebi! Igazából a férjem miatt nem megyünk! Ő nem nagyon szeret túrázni. Már gyerekek nélkül is mindig fáradt volt ehhez, most meg pláne, hogy napi 4-5 óra alvás jut. De társasággal lehet rá tudnám venni, vagy mennék nélküle! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gabi: Privi ment! (vééégre :P :D )

Szép álmokat mindenkinek!
bébic

hahó

jurmine annyira édes vivke a vizben!!:)micsoda szemek!

gabi kobold is milyen ügyesen fogja a játékokat!

mi holnap letesszük a kiságy lapját lentebb mert félek már kiesik tegnap a lába fent volt a tetején (kidugta) :roll:

bébic: hehe eláztattam egy elems játékot nem azt a kulcsosat egy másikat:)és most nem müxik:)

még mindig nem kezdtem el a hozzátápit.. nem akaródzik...

vmit akartam még de nem jut eszembe...

na menek majd jövök

andy

Kép
andy30

[quote]E írta:gyébként baromi nehéz megállni, hogy egyáltalán ne vagy csak kicsit üldögéljen játék közben is megtámogatva/fogva, mert annyira igényli és olyan jól elvan, ahogy ilyenkor nagyban pakolássza a játékait. Ez is gáz?

Gabi! Dehogy! Megtámasztva ülhet!!!

[quote]Z írta:öldi! A 104-es fürdőgatyó fiú vagy lány színben van? Meg tudnád mutatni és mennyibe kerül?

Enikő! Bikini :)
Hordozó:
Nekem nagy mázlim volt, mert lőttem egyet 6000.- pénzért (baromi olcsón) és nagyon király!
Kép

[quote]T írta:ényleg nem szervezünk őszre valamerre egy babanetes túrát?

Deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Sarmi! Egyem a szívét, de rossz érzés lehetett...
Éljen a 90 napos! Már ketten nyomjuk!

[quote]s írta:zerintetek az baj ha napközben Arni van hogy 3 órát is alszik egyszerre

Te vagy gonooooooosz, hogy ilyet le mersz írni! :twisted: Dehogy baj! Egészségetekre!

Kép
zölddisznó

Jurmine: ilyen a habtapi, na meg a kitekeredett Márton!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

Zsörmi! D-vitamin: szerintem nem, de a hivatalos álláspont szerint túladagolható.

[quote]H írta:át, basszus, most már értem, miért magasztaljátok annyit. Hihetetlenül jóóóóóó! Kényelmes, pamut, könnyen kezelhető... Legjobb

Gabi! Ugye ugye?! :)

Kép
zölddisznó

9 habtapi nem sokáig lesz elég! Hanna 2 perc alatt lemászik az 5*4-esről.

Kép
zölddisznó

Andi! Szerintem ne húzd, mert később gondok lehetnek a kanalazáshoz szoktatással.

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?