Új privát üzeneted érkezett!

zsiraf. nagyon cuki Laja! nekem is hozott anyum egyet a regi rugijaim kozul. az is narancssarga. asszem a 70-es evek vegen az volt a divat. :wink:

zoldi. igen ma hamar kidolt. kapott ingert rendesen! es napkozben szinte alig aludt. ejfel korul varhato az elso ebredese, ha nagyon szerencses vagyok, akkor 1-ig huzza. mar megint az a lemoncello! :evil: :wink:

KépKép
KépKép
mush589

ja most latom, hogy mar elfogyott..
egy kis Vilmos palinkat tudok kuldeni :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi: tündérborsó Hannád van :)
Ébredős vidijóm nekem is van, majd valamikor felrakom :)

Zsiráf: de jó a kép é az apropója is :)

Na, megyek csicsizni (mióta letettük Kobit, apa most rakta vissza a helyére harmadjára az ágy végéből és/vagy keresztből vagy fordított állásból, de még éjjel is lesz ilyen, az tuti, mostanában mindig van :twisted:)

Kép

Kép
gabilany79

Lányok! Azt szerettem volna kérdezni, hogy ha valakinek esetleg építőiparban dolgozik a párja, kérdezze meg nekem, hogy milyen napidíjért kaphatunk egy megbízható segédmunkást manapság bontásra, konténer pakolásra. Előre is köszi. Már két éve befejeztem az utcsó felújítást, így nem vagyok képben. :D

Kép
mannababoca

Vili? Jajj, nem is tudom, mikor "beszéltem vele" utoljára ;)

Manna! Zuram szerint 8-10 óra melóra 5 és 10 között. Elég nagy a szórás. Nálunk 7-ért nyomja a pasi.

Kép
zölddisznó

Manna, anyáéknál most kezdjük a full felujitást ay uj kecóban, nálunk 1o pénz per nap per kopf

Lányok köszi a Laja dicséretet :D

Musi, klassz, hogy Kincső durmol, jol kifáradhatott :D

Gabi, nálunk is vándorol Mini, de amikor ütközik sirva ébred :? Ilyenkor átveszem ide mellénk,és mire elalszik ujra, én is elalszom, igy soxor marad köztünk...Te hogy altatod vissza?

Kép
Kép
zsiraf8

Sziasztok,

Marci nevében is köszönöm a köszöntéseket.

Fiúk addig hangoskodtak hogy felébredtem, persze ők most aztán húzzák a lóbőrt, én meg pótolok.

Gabi,
Sajnálom hogy ilyen szomorúság miatt nem jött össze apáéknak a közös pecázás.

Anyu nagyon gőgös, még ha a lelke mélyén másképpen is gondolna dolgokat, ő akkor sem, soha nem tenne meg egyetlen békítő esetleg a nem tudom miért megbocsátó lépést.
Pl. ha olyan esemény van amit kölcsönösen kívánunk egymásnak, buék, karácsony, köszönés, puszi, azokat nekem kell először megtennem, mert én vagyok a gyerek ! Ja mára azért kiderült h még azért is meg van sértődve h nem pusziltam meg tegnap. Kérdem én mikor amikor rám sem nézett, ja és kb. 4 percet voltunk közös légtérben a másfél óra alatt.

Nagggyon jók a rövidgatyik főleg a második (hmmm ha korábban jöttem volna 8) )))). Majd felvéve kérjük a képeket.

Manna,
Köszi h gondoltál rám, délelőtt bölcsi beíratáson leszünk, utána pedig tanulás, szerda délután újult erővel vizsgázom.

Musi,
Hihetetlen amit írtál, jól meg is pityeregtettél.

OLYAN JÓ HOGY MEGISMERTELEK BENNETEKET.

Zöldi,
Nagyon jó volt elnézegetni a videókat, tünemény Hannus. Ha így haladtok.... figyelni h az ajtóban ne maradjon kulcs :D :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Zsiráf,
Jó babakoncertezést, majd számoljatok be róla hogy milyen volt. Mi szeptemberben/novemberben megyünk majd. Már megvettem a jegyeket.
Küldtem privit.

Apu igazából kényelme megoldó, persze mit is várhatnék, ha 35 éve így él anyu mellett, most már ő sem fog tudni változtatni. Tegnap és ma is beszéltem apuval, lényeg: anyu odavan a babáért (!!!!!!!!!) csak ő ilyen h nem tudja kimutatni. Ti hallottatok már ilyet ?

Illetve h éljem az életem, hiszen mi is felnőttünk nagyi nélkül. Nem értette meg amit kérdeztem h szerinte normális dolog e h él a nagyi (én esetemben is, illetve Marciéban is) és nem lehet megtartani egy keresztelőt, szülinapot. Válasz: hát mi is felnőttünk nagymama nélkül. Csak azt nem értem hogy szerintük ez a normális ?? Régóta tudom hogy nekik a család apa,anya,gyerekek. Pedig apunak is van vagy 8 testvére…

Szóval én ezt már korábban is eljátszottam az ex életemben, h mivel anyámék nem beszéltek az ex szüleivel (9 éven keresztül, esküvő éjszakájától kezdve), így minden alkalmat (szülinap, névnap stb.) külön kellett csinálni. Először jöttek anyámék, kaja, elmosogat, majd jöttek ex szülők. El tudja képzelni valaki hogy majd Marcinak kétszerre tartok szülinapot ????? ÁÁÁÁÁ hát ilyen épeszűeknél nincs. Szóval kérdésedre a válaszom: alázat, ha az lenne a részemről és vakon, véleménymentesen csinálnám azt amit anyám mond, akkor jó lenne minden, mert így csak másokkal tud összehasonlítani: mert bezzeg a „pirike” gyerekei….

Például a ruha ami Laján van, nekünk nincsenek emlékeink, a gyerekkori képeket eldugta dobozba, hogy azok az övéké (anyu-apu), ruháinkat elajándékozta, mindent, gyerekjátékok könyvek ugyan el lettek rakva, azzal az indokkal hogy majd az unokának, de kérdem én hogy 5 hónap alatt aki csak egy csörgőt tudott hozni és azt is megjegyezte hogy milyen k drága volt, arról nem vagyok meggyőződve hogy a saját unokáknak rakta el a játékokat, lehet hogy a „pirike” unokáinak.

kubuspace

jaaa és a legjobb ezt tegnap hallottam vissza: h én azért váltam el pár éve, mert egy baleset miatt az ex impotens lett. Basszus nem meri anyám vállalni azt a tényt h a lánya máshol lett boldog ??? Illetve legalább akkor erre az álinfóra rá lehet fogni hogy ezért nem született babánk ?????????? (ja anyu is elvált anno, a 70 években... hmm) ok ok befejeztem ne haragudjatok

kubuspace

Előbb bementem Marci szobába, kisember oldalán fekszik úgy alszik, lábai között a takarója, feje belefúrva a szopikendőbe, mosolyog ezerrel, óvatosan felkapcsoltam a lámpát és lefényképeztem, mint egy felnőtt.
Ja és apa picit horkol brrr úgyhogy átköltözöm Marcihoz ma éjszakára, mérgi vagyok apára, marad a kényelmes nagy ágyban. Ez egyébként érdekes ha már nem fekszem mellette akkor mindig abbamarad a horkolás... Lehet h le kellene ülnünk elbeszélgetni erről a problémáról :twisted: :twisted: :D

Voltunk ma óriás bécsi szelet vendéglőben, gondolom nem kell leírnom h mit ebédeltünk 8) nyami nyami, majd pedig a Diana kiállításon.
Szép volt, jó volt, mondjuk 8000-ért picit zúzos, de mindenképpen megérte megnézni. A legámulatosabb (nekem) a ruhái voltak. Hiszen azok tényleg azok a ruhák voltak amiket hordott és a tv-ben láthattunk, olyan furi volt az egész.
Illetve amire még felfigyeltem h a testvér búcsúbeszéd tervezetben volt egy mondat amiben megköszönte Dodinak hogy az uccsó időszakot ilyen széppé tette, de ez a véglegesből már ki lett húzva. :shock:
Szóval összességében jó volt. Nyomtattunk magunknak Diana pénzérmét is.

Marci végig horpasztott, ja nem tudom mi van vele, de az eddigi 950-1050 napi fogyasztása felugrott 1400-ra !! :?: :?: :!: :?: :!: és 7600 gr a kis drágám

kubuspace

[quote]Z írta:öldi,
Nagyon jó volt elnézegetni a videókat, tünemény Hannus. Ha így haladtok.... figyelni h az ajtóban ne maradjon kulcs

Köszi! És hát ja, vazze, SOS költöznünk kéne, mert lassan belakja a garzonkámat, és a gangon fog randalírozni.

[quote]J írta:a és apa picit horkol brrr úgyhogy átköltözöm Marcihoz ma éjszakára, mérgi vagyok apára, marad a kényelmes nagy ágyban. Ez egyébként érdekes ha már nem fekszem mellette akkor mindig abbamarad a horkolás... Lehet h le kellene ülnünk elbeszélgetni erről a problémáról

Hmmm...nálunk ha itt alszik apa, ő a galérián, én lent a kanapén. Így is néha durva a horkolása...ilyenkor rácsörgök a mobilon, akkor van esély, hogy 2 percre abbahagyja, és ha mázlim van, ezidő alatt nyomok egy beszunyát! ...ha meg nincs, akkor fogalmazom a válókeresetet!...aztán reggelre úra barik leszünk ;)

Éljen az öt hónapos!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Boldog féléves évfordulót Izabellnek!!!!

Hannának is boldog féléves évfordulót, kicsit megkésve és Marci babának meg boldog 5 hósat!!!!!!!!!!

A többi kis babának is akikről lemaradtam, mert nem vltam, boldog hófordulót !!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Zöldi:
az ölembe volt Anett baba amikor néztem a Hanna videokat. Ugy énekelt ő is, eleinte nézte, honnan jön a hang, aztán rázenditett ő is :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

jooo reggelt!
hn7-kor keltunk :evil:

zoldi. van 74-es furdoruci vagy bugyi? meg esetleg sapi oszre/telre?

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Hanna! Iza! Kristóf! Boldog fél éves szülinapot!

Marci! Boldog hófordulót!
kicsit megkésve

Kép
Kép
Kép
erika26

Sziasztok!

Zöldi! Köszi, majd írjál részleteket (pontos ár postaköltséggel)!

A szombati kirándulásunk nagyon jól sikerült. Most voltunk a Bogi osztályával Bükkzsércen. A faluból Odorvárra mentünk fel, ami oda-vissza egy kb 8 km-es túra, változó terepen. Ami megdöbbentett, hogy némelyik 12 éves mennyire el van puhulva! Még alig indultunk el, már meg akartak halni. :( De azért a többség jól bírta, élvezte! A párom és Bogi felváltva vették el az éppen meghalni készülő gyerekektől a hátizsákot :) . Mi babakocsival mentünk, a 3 kerekű nagyon jól vizsgázott, mert azért nehéz szakaszok is voltak benne! Szabi is nagyon jól bírta, fölfelé félúton el is aludt a babakocsiban. Fölérve megetettem, amíg a nagyok is ettek, meg körülnéztek, aztán visszainduláskor nem akart a babakocsiba feküdni, úgyhogy kendővel magamra kötöttem. Szuper találmány ez a kendő is! Félúton abban is elaludt. :)
És a képek:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Gergő Kép apával Kép kendőben

zsebi_baba

Vettünk mi is napszemcsit Szabinak a Brendonban, nagyon vagi benne! :wink: És a túra után elmentünk Miskolcra a Decathlonba, vettünk háti hordozót. Nem volt olcsó, de volt ajándékutalványunk, így pont feleáron vettük. Ilyen:
http://www.decathlon.co.hu/HU/product_8090161-67784931/ Egy hónap múlva megyünk megint túrázni, remélem, akkor már tud benne ülni!

zsebi_baba

Halihó!

Tipikus kényelmes pasi, nem sieti el :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=fSPSQq-2EHw

Erika: köszönjük!

Zsebi: nagyon jó lehetett a kirándulás :)

Kép

Kép
gabilany79

KépKép
KépKép
mush589

Mushi! Szerintem az a lényeg, hogy jó széles, kipárnázott pántok legyenek, hogy az apukának is kényelmes legyen, legyen napfényvédője, ill. a miénknek van esővédője is, le lehessen állítani saját vázára, úgy látom, amiket belinkeltél, azok ilyenek.
Ja, elfelejtettem neked a fényképekre írni, hogy Kincső már így ül a hintában, vagy ki volt támasztva valahogy?

zsebi_baba

Boldog felevest Koboldnak es Izanak!!! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Majd' elfelejtettem:

Zsiráf: hát, nálunk az a szerencse (kopp-kopp), hogy ilyenkor Kobold fel sem ébred teljesen, szóval csak "elrendezzük", és annyi, alszik magától tovább :)

Kép

Kép
gabilany79

Ja, és félévesen kereken 8 kilósak vagyunk :) Kobold mindenestől, én meg sonkánként :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Boldog féléves szülinapot Izának és Koboldnak![color=darkred][/color]

Kép
trombibébi

És nagyon jók a videók!

Kép
trombibébi

zsebi. ah dehogy ul egyedul, apaja tamasztja hatulrol, csak nem latszik! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!!

BOLDOG FÉLÉVES SZÜLINAPOT IZÁNAK ÉS KRISTÓFNAK!!!!!!!

HANNÁNAK PEDIG UTÓLAG SOK SOK BOLDOGAT!!!!!!!!

solya051020
Káld

hahó

zöldi: a mosódiót (nekem héj van) h és pontosan mire használod? ja és a mosószódát is. tegnap mostam babacuccot csak a dióval tiszta lett minden (illatmentes is de nem baj) de szódát nem raktam hozzá az csak a nagyon koszos cuccokhoz kell nem? a boltos azt mondta az durva cucc... téleg az? látom takaritáshoz is jó arra is szoktad? és felnőtt koszos cuccot a dió kihozza?

Kép
andy30

Kukucs!

Hannababának nagyon boldog fél évet így utólag! :D

Izának és Kristófnak is sok-sok boldogságot! :lol:

Csak átfutottam gyorsba amit írtatok, már nem tudom, ki kérdezte a bébiőrt, Angelcare-t vettünk és nagggggyon zsíííííííír! :lol:
bébic

Mush: Privi megy!
bébic

Mush! Aha, így már értem! :)

zsebi_baba

iza kristóf hanna: nagyon boldog egészségben gazdag még sok-sok szülcsinapokat!!!!!

kubu most olvastam...nem semmi:(nagyon sajnálom. biztos megváltozik azért majd még ez. csak akkor már nálad lehet téleg késő lesz. de talán nem. én azért drukkolok!

marcinak boldog 5hót!

Kép
andy30

gabi vera nagyon jók a videjók!

vera ilyet h lehet csinálni?

Kép
andy30

Musi!
[quote]z írta:oldi. van 74-es furdoruci vagy bugyi? meg esetleg sapi oszre/telre?

Csak 104-110-es fürdőruci van, sapi meg kicsi. Pasiban van nagyon klassz téli is, de nagyon világoskék mind a kettő.

Zsebi! 2170.- a 3 cucc összesen. Feladás után tudok postaktg-t.

Zsebicsalád! Nagyon tutik vagytok.
...szerinted egy hónap múlva már hátihordozhatunk?
Én most a bicajutánfutóra vagyok nagyon bezsongva...csak még nem érkezett meg a mini-fejvédője Hannának.

Musi! Nekem a 2. szimpibb...az ára nem :(

Továbbra is köszönjük a fülhúzásokat!

Andy! Nekem szak dióm van(héj persze), szódát nem használok. Felnőtt cuccot is jól mos, de mivel én Wanish-ezek, ezért nem tudom, kihozná-e a makacs foltokat...nem hiszem.

Voltam Hannával neurológia kontrollon, minden rendben, és megdícsérte dokinéni a négykézlábazás miatt, ő meg belecsimpaszkodott a köpenyébe, hangosan röhögött és nem akarta elengedni. :) Szerinte sem kell már dévényre járnia bébinek.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Rengeteget írtatok megint és hétvégén nem volt idöm olvasni,mert vendégeink voltak péntektöl vasárnapig. Jól telt, grilleztünk, vacsizni voltunk, kirándultunk.

Vinzent tegnap óta répa-krumpli pürét kap. Jobban ízlik neki,mint a répa magában. Ma is jó sokat megevett belöle. :lol: :lol:
Ja és szerda óta mióta hasra fordult nincs megállás. Egyfolytában forog, már éjjel is és olyankor hason alszik. :roll: Pedig ö sose aludt hason, most olyan furi, hogy így alszik. :D Viszon valahogy nem tud hátra visszafordulni és állandóna nekem kell visszafordítani, ha nem tetszik a hasalás neki. Utánna persze egy pillanat alatt megint hason van. :wink: :lol:

Itt is nagyon meleg van! :cry: Ti ilyenkor mit adtok rájuk ,ha sétálni mentek??? Mert itthon elvan egy rövidújjú bodyban, de babakocsiba azért adok rá egy vékony gatyót is. :roll: :?
susy75

Isten éltesse a féléves Iza babát!
Kép

Nagyon szupi a videó!

Andy: nem tudom, hogy Vera mivel csinálta, de ha Windows van a gépeden, akkor kell lennie egy Movie Maker nevű proginak is, amivel egyszerűen tudsz ilyet. Képekkel, effektekkel, áttűnésekkel, zenei aláfestéssel.
Apának csináltam hasonlót karácsonyra, nagyon tetszett neki.

Zöldi:
[quote]. írta:..szerinted egy hónap múlva már hátihordozhatunk?

hát, én terveztem egy hónap múlva a Balcsira. Gondolod, hogy korai lesz?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.05.25 12:48-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Susy! Én nem adok rá csak bodyt/napozót/pugyi+pólót, de ilyenkor teszek alá egy pamut kendőt, vagy törülközőt, hogy ne érintkezzen a bőre a vacak műszálas kocsihuzattal.

Kép
zölddisznó

...nagyon gondolkozom aerosleep izzadásgátló betéten, csak marha drága.

Kép
zölddisznó

Gabi! Szerintem lehet, hogy még nem ültetem egy hónap múlva bébit. Csak akkor, ha már magától is felül...tesóm, dévényes, orthopédus és neurológus egybehangzó véleménye ez.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Most nem tudok visszaolvasni, meg reagálni, de ezt el kell mondanom!

Danim elkezdett mászni!!!!!! Maga alá húzza a lábát és kilöki magát!!!!

Minden kispocoknak boldog hófordulót!
Az érintetteknek boldog név és szülinapot!!!!

Elkezdtünk festeni, áááá utálom!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Zöldi: értem.

Egyébként baromi nehéz megállni, hogy egyáltalán ne vagy csak kicsit :oops: üldögéljen játék közben is megtámogatva/fogva, mert annyira igényli és olyan jól elvan, ahogy ilyenkor nagyban pakolássza a játékait. Ez is gáz?

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: Ti jártok még babauszira?
bébic

Zöldi!
Köszi! :P Akkor én is lazábban öltöztetem majd ebbena melegben.

Cili!
Gratula Daninak! :wink:

Boldog félévet minden érintett babucinak!!!

Gabi!
Vinzent is sokat ül az ölemben, sokszor elmolyol valamivel fél óráig is,és akkor is ül. :roll:
susy75

Meg azért igényli, hogy ölben legyen, ne csak a járókában és nálunk ez elég jól müködik, hogy lelültetem az ölembe és elvagyunk. :lol:
susy75

Nálunk is sokat van így Dani, általában úgy szokott elaludni az apja ölében..., aranyos, ahogy elbóbiskol, és elnyúlik a karján.... :D

Kép

Kép
dcili81

Na, jóvanakkor, megnyugodtam :D

Bébic: hát, még egyelőre igen (egy alkalom még ki van fizetve), de valószínűleg hanyagolni fogjuk, mert Kobold nem élvezi annyira, és azért az fontos lenne, erőltetni meg semmiképp nem fogom, bármennyire is jónak meg hasznosnak tartom.

Cili: dejó!!!!!!! Már én is úgy várom, hogy elinduljon a fiatalúr (aztán meg majd azt, hogy megálljon :twisted:)

Kép

Kép
gabilany79

Ezt vettem a kisfiamnak:

Kép

Kép

Kép
dcili81

Gabi: Értem, sajnálom, hogy Kiskobinak nem teccik annyira.... :( Azért kérdezhetek pár dolgot tőled priviben?
bébic

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?