Új privát üzeneted érkezett!

Tilli!
Amit kinézett Neked Nita,na nekem az az álom babakocsi!A legjobban a zöld,zöld+mintás tetszik!És ennyiért tényleg nem drága!
Csak egy baj van ezzel a babakocsival.Az,hogy csak megrendelni lehet.Ha jól tudom csak Nyíregyházán és valahol a Balaton mellett van bolt,ahol lehet kapni.

Nita!
Köszi a linkeket! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


nagyon szivesen!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csajok, szinte ugyanilyen a babakocsim, csak Mikrus Wiking és szürke-vajszínű, de szinte egy az egyben így néz ki!!!
Vendég
 

 
 

vcsibe, nem kértem júniusra időpontot, arra egY másik helyen megyünk és azért nem örülökneki, hogy nem tudok most menni, mert mi nem mozizni megyünk, hanem most dől el, hogy egészséges-e. Most tudják megnézni azokat a dolgokat, amik a fiamnál nem stimmelnek. És ha nála sem, akkor sajnos nem tudjuk bevállalni. Két beteg gyerek... szóval nem. És mivel a 20. hétig kell kiderüljön, így baromira nem mindegy, hogy mikor megyünk. Szeretném, ha mi is csak mozizni mennénk...

sziszkó, a mpstani állás szerint egy éves korukig tilos piszkálni a kukit.

védőnő... én nagyon nem szeretem aki nálunk van, de szerencsére nem is mondanám túl buzgónak. egyszer voltam nála, és legközelebb majd félidő után megyek. Aztán még szerintem egyszer és csókolom. Mondjuk nekem nem is hiányzik...

terheléses cukorral nekem nagy mázlim van, mert a dokim nem a cukros löttyös két órát várakozóst kéri a labortól, hanem a zsömlét evős, tejet ivós, egy órát váróst. :) Tavaly is ott néztek irigykedve amikor megettem a kis zsömlémet és megittam a tejemet... :)

nita, lovagolni én is megyek szívesen. :) régen jártam egy bácsihoz, akinek volt egy lova, és minden délután segíthettem neki rendbetenni és aztán kimentünk a patakpartra lovagolni. Aztán ikreket ellett. :) Amúgy régen versenyló volt. Életem egyik legszebb időszaka volt, és szuper rá visszagondolni... A fiamat hordani "kell" majd hippoterápiára, és már alig várom, mert ha úgyis ott vagyunk a lovardában, akkor már én is fogok lovagolni... :)

Kép
Kép
kopee
 
 


Sziasztok!
Mennyi mindent írtatok! :)
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de mi pénteken elég ramatyul voltunk, biztos a front.
Szombaton viszont tudtam hason feküdni :) Igaz a Balcsiban és felfújható fotelben, de akkor is nagyon jó érzés volt újra hason.
Tilli!
Ismerős -sajnos- a dolog, mármint az anyagi megszorítások, de úgysem az számít, hogy milyen babakocsiban toljuk, illetve, hogy nem márkás cuccok vannak a piciken.
Nem tudom ismerítek-e a Hádát, az egy használtruhalánc, de szerintem ott a gyerekruhák nagyon jó árakon vannak.
Múlt héten nem tudtam ellenállni, a Tescoban vettek egy Zsebibabás törcsit kismanónak...
Babakocsi témában elég tanácstalan vagyok, annyi féle van és nehéz választani. Állítólag a legfontosabb a súlya, mert ugye gyerekkel együtt már sok egy 10kg-s babakocsi.
Mi két hét múlva megyünk cukorterhelésre, a tejes fajtára.
pocok001
 
 


Kopee!
Nagyon szurkolunk!
Nagyon meg tudlak érteni! Ezt szerintem csak az érti meg, ha már közelről látott vagy átélt ilyet!
Remélem makk egészséges Pocaklakód!
pocok001
 
 


kopee a hugom egy olyan lovardába dolgozik ahol terápiás lovaglás is van!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziasztok lányok!!! remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje!!! Mi tegnap pihiztünk,este elvitték anyósomék a kisfiamat vendégségbe, ma pedig lent voltunk egy pár órát a tengernél. Megvolt a kisfiam első idei fürcsizése -és persze apáé. Én csak bokáig mentem be és olyan kellemes volt a víz. egy kicsit irigykedtem, de azért kibirom. még mindíg nem múltak el a foltok a lábamon, pedig ma arra ébredtem, hogy fent a combomon egyáltalán nem voltak. Mennyire örültem!!! De aztán délutánra megint kijöttek, igaz nem olyan erősen és inkább a comb belseje felé. Meglátjuk holnap felhívom e az orvosomat vagy sem. Csütörtökön úgyis megyek hozzá uh-ra.
Pénteken egyébként nem bírtam ki és csináltattam stikában egy uh-t egy itteni orvossal, hogy lássam minden rendben van-e, mert nagyon izgulok a kiütések miatt. Szerencsére odabent minden ok, csak ülőhelyzetben volt a kincsem és így nehéz volt őt méregetni. De a lényeg, hogy jól van és megkönnyebbülhettem egy időre. Ja, egyébként így azt sem mutatta meg mi van a lába között, de tényleg abban a pillanatban nem is igazán izgatott. Hát ez lenne a magán jelentésem..
lányok!: írtatok a terheléses cukorvizsgálatról. Sajna nekem a kisfiammal volt cukrom, ezért én profi vagyok a témában. Itt kb a 25-dik hét után van, cukros vizet adnak (borzasztó édes!!) bár igazán adhatnának valami kaját is,mert itt az alényeg, hogy felmenjen a cukor, illetve 2 óra után lemenjen. Ez pedig étellel is elérhető ahogyan az a mindennapjainkban is zajlik: eszünk, felmegy a cukrunk majd lesüllyed ismét normális esetben. Én napi háromszor szurkáltam magam és napi egyszer inzulinoztam.
Bárcsak ne jelenne meg ennél a terhességemnél!!! Igaz, állitólag akinek az egy terhességénél már volt, annak nagyon nagy az esélye, hogy a következőnél is lesz.
Mindenkinek kellemes estét kívánok!!! vigyázzatok magatokra!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


betty reméljük most nem lesz cukrod!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Elnézést kérek a betolakodásért,de van egy vadiúj eladó babakocsink szuper áron!
Sikerült 2 vennünk,ezért az egyik eladó!
Quinny Freestyle 3XL comfort,vadiúj,navy színben!
Adapterrel,pumpával!
Tulajdonságai:vízszintesig dönthető háttámla,mindkét irányban a vázra tehető,hatalmas felfújható kerekek,elsö kerék bolygósítható,illetve fixálható,ötpontos öv,lassítófék a tolókaron,futáshoz is használhtó!
Rendkívül könnyen tolható,és irányítható!
Nekünk is ilyen lesz, csak pirosban,nekem nagyon bejön!
Ára:75.000Ft,Postázom is bárhová 2000FTért!

Kép

Ha valakit érdekel,irjon privit,és még tudok képeket küldeni róla!

Mindenkinek további boldog babavárást!
20140328174041
 
 


nita, és hol??? nagyon érdekel!!! meg esetleg ha a hugod emailcímét megadnád priviben, akkor írnék neki. :)

betty, remélem én is, hogy nem lesz cukrod, de ha mégis, hát nagyobb baj ne legyen. :) Amúgy tök furi, hogy ott inzulinnal oldják meg, itthon meg baromi kemény diéta meg ha már nagyon durva, akkor kórház, és ottani diéta...

ezeken a 'betolakodós' hirdetéseken mindig olyan jót vigyorgok. Hogy egy százezer forintos babakocsiból hogy sikerülhet kettőt venni??? :) Mert az még oké amikor azt írják, hogy kapták... :) nekem azt hiszem feltűnt volna a dolog. :) na ezt csak viccesnek találtam. :)

jó éjt mindenkinek! :)

Kép
Kép
kopee
 
 


Sziasztok! :P

Nitácska,
mondtam már, hogy köszönöm a linket? :P Tetszik ez a kocsi!!!
Sziszkóval jó ízlésetek van! :lol:

Pocok,
igazad van! :P
Bízom benne, hogy sikerül majd minden szükségest olcsón beszerezni! :P
Te hogy vagy? :P

Kopee, Drága,
teljes erőbedobással szurkolunk!!!!!+++++++++++++++++++++++

Tényleg jó ez a "véletlenül kettőt vettünk" :lol: (bocsánat, Moncsy :P )...Istenem, ha ennyi pénzem volna! :oops: :D

ma a Tescoban láttam 5 db bodyt 2100-ért!!! Tuti visszamegyek érte, csak a fiúk is velem voltak és hajtottak, hogy siessünk...pasik! :? :lol:

tillidian
 
 


Sziasztok!

till: egész jó áron van akkor a body. Bár az auchanba is édemes elnézni, mert ott most babavilág van. Vannak olcsón ruhák, kocsik, autósülések. :)

betty: drukk. Remélem most megúszod a cukrot. :) Nekem is cukrosvizet kell innom, anyám cukros. De azt mondták, hogy lehet vinni citromlevet. Aki teheti vigyen, mert jobb édesebb limonádét inni, mint simán. :)

kopee: nem lesz baj a picurral tuti. :)

Mi tegnap aquaparkban voltunk. Fú de élvezték a gyerekek. Meg persze mi is. :lol: Apa rohangált Erikkel csúszdától csúszdáig, mi meg addíg a csajokkal pezsgőfürdőztünk, meg pacsáltunk. Sikerült nekem is csúszdázni párat. De olyanokon amik nem veszélyesek. De olyan jóóóóó volt. :lol: 10-6ig voltunk a medencékben. Vivi hazafelé a vonaton állva elaludt... A kis felsőtestét az ülésen pihiztette a lábaival meg állt. Majd felrakom a képet, haláli. :lol: Azt sajnálom, hogy már csak 1x tudunk oda elmenni a nyáron, mert elfogyott az üdülésicsekkünk. :( Komoly árak vannak ott azért. Horror. nekünk 3 gyerekkel és 3 törülközővel volt 15180.- egész napra. :shock: Néztem a büfében egy fél!!! literes ice tea 580.- :shock: :shock: :shock: Komoly. Mindegy. Viszont amióta együtt vagyok apávl idén megyünk először nyaralni. Szintén ü.csekkből. ( imádom apa munkahelyét, hogy kap ilyet... :lol: ). Viszont balatonra megyüüüünk hurráááá :lol: júni.14-20-ig. Már úgy várom. Na megyek, megpróbálom kivakrni a lányokat az ágyból... :lol: :lol: sziasztok

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pattogobolha!
De jó Nektek!Aquapark!!!!! :lol: :lol: Elhiszem,hogy nagyon élvezték a gyerekek! :lol: És melyikbe voltatok?Én eddig csak a mogyoródi-ban voltam,3 éve!De mondják,hogy a hajdúszoboszlói nagyon jó,meg tán az a legnagyobb! :lol: :lol: Remélem jövőre eljutunk oda! :)
Azt tök jó,ha van üdülési csekketek!Biztos vagyok benne,sok család csak így engedhet meg magának egy nyaralást!Mármint az üdülési csekkel! :lol: És a Balcsira pontosan hova mentek? :)

Többiek,mentek nyáron valahova nyaralni?
Mi párommal megbeszéltük,idén max egy wellness hétvégére megyünk valahova.Az is biztos szuper lehet!Még nem voltam ilyenen! :)

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


kopee soroksáron van ez a lovarda......elküldöm a címét....
tillidian nagyon szivesen...én ezt a fajtát szerettem volna megvenni de sajna nekünk ez sok lett volna.... :(
pattogobolha drága az aqvapark de 100x megéri mint egy sima strand.....

lányok szerinbtetek ha megyek vidámparkba ilyen lihgtosabb dolgokra felülhetek? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita!
Szerintem simán felülhetsz olyanra,ami nem ráz össze! :lol:
Az óriáskerékre mindenképp!Az elég lessú! :lol: :wink: De biztos találsz olyat,ami megfelelő egy kismamának! :lol: :)

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Bolha, hova mentek Balcsira? Mi is pont akkor leszünk lent. :)

KÖszi Nita! Szerintem ha nem leszel tőle rosszul, és nem rázkódik nagyon, akkor semmi gond nem lesz belőle. :)

Kép
Kép
kopee
 
 


Nita: mi a XVII.ker-be járunk lovagolni,mármint a férjem, én csak nézelődök...
Megbeszéltük,h a babát minél elöbb hozzászoktatjuk a lovakhoz...
Nálunk van póni lovaglás is,olyan édesek ezek a 2-5 évesek,ahogy kapaszkodnak és élvezik a pónizást...
Bárki kipróbálhatja,ajánlom mindenkinek...
Megnéztem én is ezt a babakocsit,nagyon tetszik a színe,formája.
Esetleg,ha ráérsz,segítesz nekem olyat keresni,ami:
3 nagy kerekű,
3 funkciós(mózes,sport,hordozós),
kicsire összecsukható,fontos,h a kocsiba beférjen
ha van a hordozóhoz talp,az tök jó lenne
állítható tolókar(kényelem szempontjából fontos)

Néztem már ezeket: ABC design, neonato reverso tris, cam cortina x3,chicco trio s3,concorde-ot is találtam helyeset... de abszolút tanácstalan vagyok...
Szerinted melyik lenne a legjobb?

Kép
jovana
 
 


Nita! sztem is egy-két "nyugisabb" nem árthat.... az első menet után úgyis érzed,h jó volt-e vagy inkább kihagynád a többit...

Szerintetek 34fokos jacuzziba beülhetek? eddig csak a lábamat lógattam bele,de néha olyan jó lenne beülni,masszíroztatnám egy kicsit a hátam... Nem tudom Ti hogy vagytok vele,de nekem néha olyan jól esne egy igazi hátmasszázs.....
Meg néha arra ébredek,h a forgómnál annyira fáj,h jó pár percig tart mire kimasszírozom.... ez mitől lehet? vki azt mondta,h ez azért van,m a csípőm kezd tágulni... ez igaz?

Szerintetek az normális,h éjjel mikor egyik oldalamról a másikra fordulok,úgy érzem,h a Babám is fordul velem,mindig azon az oldalon fekszik,amelyiken én is,és ha hirtelen fordulok,úgy belém szúr egy éles fájdalom...

Kép
jovana
 
 


sziszkó: itt voltunk ami dunakeszi és káposztásmegyer 2 között van. Balatonfüredre megyünk. Azt mondta a pasi, akié az apartman, hogy ott csak szabadstrandok vannak. Úgyhogy legalább ezt is megússzuk.. :lol:

nita: igen ezt beszéltük a férjemmel, hogy drága, de ez igazi élmény a srácoknak, na meg nekünk is. Még ma is mosott f.s vagyok.. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


jovana: Én az élményfürdőben vagy 3 órát csücsültem a 32 fokos jakuzziban... :roll: :lol: a 34 fok bőven a testhő alatt van még, úgyhogy sztem, ha egy kis masszázsra vágysz akkor hajrá. :D Nekem is jólesett naaaaaaaagyon. :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok!

Ma nagyon melegre ébredtünk. Azt hiszem maradok a számítógép előtt kicsit. ? fok lehet ?
Tegnap nagyon boldog voltam. Ha nem baj elmesélem.
Névnapom volt.(Esztinek utólag is boldog névnapot!)
A férjem egész nap nem köszöntött fel. Aztán 14.33 kor (a legnagyobb melegben) elcsalt fagyizni. Nincs messze, de tegnap is elég meleg volt. 30 perc séta után mikor hazajöttünk, a család és a barátok vártak, hogy megköszöntsenek. Meglepetés volt. :)
Sírtam eléggé.
Na aztán estére elfáradtam. 13-an voltunk és marhapörit főztünk.

Holnap megyek AFP eredményért meg ultrahangra. Szorítsatok!
Balcsi, aqua park! Ez igen. A gyerekek bizti élvezhetik. :)
Mi se nagyon megyünk az idén sehova. Sajna pénz sincs rá.
Férjem egyik foga kitörött, a doki 190.ezret mondott rá, mert csak implantátummal lehet megcsinálni.

Azt persze megmondhatná honnan szedjünk rá annyi pénzt!!!!!!!

Ma még idenézek!
Vendég
 


jovanna körbe nézek a neten......
köszi a vidámparkra a válaszokat,.....azért a dokit ias megkérdezem..... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 



Sziasztok,

hűűű, de sokat írtatok.

Piros foltok: nekem is volt a combom beljesén, egyre nagyobbak, szépen elmúlt. Amúgy meg volt olyan kiütésem is, aminek a felszíne extra száraz volt, amolyan ekcéma jellegű :cry: abból még mindig van, pl a lábfejemen. Egy Eucerin krémmel kenem, talán javul.

Trixi, gratula az esküvőhöz, sok boldogságot!

Nita, Tilli, az a babakocsi nagyon szupcsi! Nekem is nagyon tetszik. Augusztusban fogunk babacuccok vásárlásába 8)

Mi júniusban megyünk pár napra wellness-be Sopronba, a hideg vizes medencében szerintem fogok úszni. Már annyira vágyom egy kis pancsira.

Esztereknek boldog névnaot! :P

Jovana, nekem is szokott lenni oldalváltáskor ilyen éles fájdalom. Egyik éjjel konkrétan azt hittem 'úgy' maradok, mert pont a mozdulat közben hasított belém, és se jobbra, se balra nem tudtam fordulni.

Kép
screen
 
 


jovana: ne aggódj a forgás miatt- a babának és a magzatvíznek már súlya van, természetes, hogy hat rá a gravitáció. :D Én is szinte mindig felébredek amikor meg kell fordulnom és ugyanígy érzem, hogy billen a baba az adott oldalra velem együtt. Ahogy nő, ezt egyre jobban fogod érezni. Próbálj lassan fordulni, akkor nem fog nyilalni a mozdulat. Tudom, könnyű ezt éber állapotban tanácsolni, de rá fogsz gyorsan állni, hogy így csináld. :lol:

Egy jó kiadós masszírozás nekem is jól jönne. Izületi fájdalmaim ugyan még nincsenek, de estére elfáradok az egész napos jövés menésben.

Kép
Kép
tündér09
 
 


sztercsi, tök jó kis meglepi :)

fürdőruha: taval se volt kismamis fürdőruhám, de ugye nemsokára megyünk nyaralni, meg itthon is akarok már medencézni, úgyhogy kellett. És reggel bementem a tescoba tápért a gyereknek és találtam!!! Ráadásul 4300-ba került. 30% akció van az összes fürdőruhára. Tankini. Már régóta ilyet akartam, és most volt ilyen bálna méretben is. Kismama fürdőruhát meg kb. háromszor ennyiért kaptam volna. Úgyhogy baromira örülök neki. Szerintem amúgy érdemes benézni, mert 2-3000 Ft-ért lehet most halásznacit kapni, aminek egy vastag gumi van a derekában (mintha direkt kismamáknak lenne) meg vettem egy szoknyát is 1300-ért, az meg pamut, de a dereka ennek is egy vastag gumis rész. Úgyhogy szerintem érdemes szétnézni. :)

Kép
Kép
kopee
 
 


kopee: nekem sem kismamafürdőruhám volt. :D Nekem az auchanban sikerült 1490-ért egy olyan bikinit venni aminek a bugyija kétoldalt megkötős. Mert ugye a seggem xxl-es a melleim viszont l-esek.. De ez olyan jó. És ahogy néztem a fürdőruhás tömeget ott, hááát szerintem az én alkatommal nem volt ott semmi baj... :lol: :lol: :lol: pedig 74 kiló voltam egy hónapja. :roll:
Balatonföldváron leszünk. Ti merre lesztek?

Esztik: isten éltessen titeket!! :D

jovana: igaza van tündérnek a fordulással kapcsolatban. Ennél rosszabb már csak a végefelé lesz.. :lol: :lol: éjszaka átlag 10 forgás, nagyjából egyenként egy 5 perces mutatvány. Nálunk apa felkelt minden megfodulásomra. Néha ugratott, hogy valami kötelet lelógat nekem a plafonról, hogy könnyebben menjen. :D Hát igen édes teher. :D

Most nézem.. 2-3 hét és mindenki túl lesz a félidőn.. :shock: :shock: Lassan lehet telefonszámokat cserélni, hogy ki-kit értesít ha itt az idő. :lol: :lol: :lol:

Jaaaaj és el sem meséltem 2 dolgot. :D Az egyik, hogy Lara úgy néz ki ( kopp-kopp-kopp ) mire meglesz a bébi szobatiszta lesz. :D Ma először wc-be kakilt. :D
A másik meg, hgy tegnap Lara elaludt a hasamon az aquaparkban és gondolom nyomta kiskrumplit. A picur meg egy aaakkorát rúgott, hogy nem csak éreztem először kívülről, de belehullámzott a pocakom. :D
De azóta is bugizik. Mostmár többet, mint anno a lányok. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok! :P

megjöttem a védőnőtől, meghallgattunk egy gyorsan dobogó szivecskét, és "lemázsált", múlt hét óta tartom a +7 kilót :lol:

Bolhácska,
biza, félidő! :wink: Édesek lehetnek a lánykáid! :D
Fürdőruci: nekem úgy megnőtt a hátsóm :shock: és sajnos csupa narancsbőrősre híztam most, így nem szivesen vennék bikinit :oops: hiú vagyok! :lol:
Tesco-s body-k: igen, jó áron, és elény rugalmas az anyaguk. Külön fiú/lány szettek vannak, nagyon cukik!:)

Jovana,
jó ez a forgásos dolog! :lol:

Sztercsi,
Isten éltessen! :D

tillidian
 
 


Sziasztok!

Szombati volt a nagy szulinapi zsur, jol sikerult, csak nagyon elfaradtam. :D :D :roll: Rengeteg ajandekot kapott, alig birtuk hazavinni. :lol:

Esztereknek boldog nevnapot!!

terheleses cukor: itt is cukros lotty van a 26. het kornyeken. :? brrr... :evil:

nyaralas: jun.22.-en megyunk haza Mo.-ra nekunk ez lesz a nyaralas. :wink: :lol: Vegulis 3 hetre megyunk haza, hogy minden rokonyt megtudjunk latogatni, meg el akarjuk vinni Charlotteot a veszpremi allatkertbe, Balcsin is leszunk 1 hetveget az otthoni baratokkal, szoval csudaklassz lesz. :lol: :lol:
Es annyira jo lesz, mert a batyamek Svedorszagban laknak es a 2 lanyat kb 2 eve lattam utoljara, a batyamat is 1 eve, szoval mar nagyon varom ezt a hazautazast. :wink: :lol:

Betty ti milyen idokozonkent szoktatok hazamenni?

furdoruci: van olyan, hogy kismama furdoruci? :oops: :lol: En nem is tudtam. :oops:

Pattogo
Aquapark :lol: :lol:

Olvastam a neten,hogy nyilt Budapesten egy Aquawold nevezetu hely, ami csudaklassz, lehet, hogy oda ellatogatunk majd, ha otthon leszunk.
Valakinek valami velemeny, tapasztalat rola?


Elveszett baranykak merre vagytok???? Csak egy gyors haho itt vagyok, minden ok.-ra jelentkezzetek!!
Vendég
 


monica: ott voltunk :lol: csudajó. :) Van külön csomó gyerekwc-is :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pattogobolha!
Na,ha a pici annyira rumlizik a hasadban,az már kisfiú lesz! :lol: :lol:
Gratula Larának a szobatisztasághoz!Ügyes kislány! :lol: :wink:
Most,hogy mondod!Nekem is olyan bikinim van,ami oldaltkötős!Ha nem leszek nagyon bálna,tán fel tudom venni a nyáron! :lol:

Monica!
Charlotte biztos nagyon boldog volt a hétvégén! :lol: A zsúr is,meg a rengeteg ajándék! :lol: :lol: :wink:
Amiről írtál,az az Aquaworld.Ez Budapest szélén van.Amikor szoktunk menni budakeszire az Auschan-be,akkor szoktunk elmenni mellette.Messziről tényleg szép!De közelebbit nem tudok mondani róla! :shock:

Tilli!
Gratula a súlytartásért!Ügyi vagy! :lol:
Én az előbb kimentem a postára és hát hazafele be kellett vágnom 3 gombóc fagyit! :P Muszály volt,úgy megkívántam!Nagyon rá vagyok kattanva a gyümölcsfagyikra! :oops: :lol:

Így utólag is BOLDOG ESZTER NÉVNAPOT !!!!!!

Sztercsi!
Én ki nem találtam volna a nick nevedből,hogy Eszternek hívnak! :lol: :oops:
megy a drukk a holnapi ultrahangra meg a jó AFP eredményért! :lol: :wink:
Biztos jó lehetett a meglepi buli! :lol: :lol: :lol:
Nekem ilyet még sose csináltak! :cry:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Esztereknek boldog névnapot!
Vendég
 


nekem se lesz kismama fürdőruhám...ami eddig volt az jó lesz most is......
képzeljétek ma bencus akkorákat rug hogy hullámzik a hasam is!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita!
Annyira mint egy hullámmedencében a hullámok :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Pattogobolha vetette fel ma a dolgot,hogy cseréljünk telefonszámokat!Én benne vagyok?De hogy csináljuk csajok?Ide mégse jó ötlet kiírni a privát telefonszámainkat,nem?
Meg valahogy úgy kellene megszervezni,hogy a két kismama aki telószámot cserél,ne egyszerre legyenek kiírva,legyen legalább 1 hét eltérés a két szülés között.
De ha Nektek van valami jobb ötletetek,akkor vesétek papírra illetve gépre! :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


sziszkó: az augusztusiaknál úgy csináltuk, hogy valaki csinált egy táblázatot a névvel, nicknévvel és telefonszámmal, csináltunk egy gmailos címet amit csak mi tudtunk és ott volt a táblázat. Így csak mi fértünk hozzá. Na mit szóltok? Én megcsinálom az emailcímet, és esetleg monica ha elvállalja a táblát... :roll: :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Bolha, ne már!!! MI is FÖldváron leszünk. :) Minden évben ott vagyunk. A kikötőnél van egy apartmanház. Abban. :) :) :) Ez nagyon vicces. :) Akkor tuti találkozunk. Majd priviben cserélünk telcsi számot. :) KÉtszer is elolvastam, hogy tuti Földvárat írtál-e... :) még a fürdőruhára visszatérve, én azért akartam tankinit, mert nem szerettem volna, ha a hasam kint van, viszont az egyrészeseket sem szeretem... Így megoldottam a problémát. Én bikinit jelen állapotban nem nagyon húznék... :)

most látom, hogy szerveződik amúgy is a telcsi számos dolog. Szerintem úgy kéne csinálni, hogy mindenki küld egy privit egy embernek, aki megszerkeszti a táblit, és aztán szétküldi azoknak, akik elküldték. Legyen egy határidő, és akkor nem úszik a dolog. (persze utána is bele lehet kerülni de az már jóval macerásabb, úgyhogy hajrá. :)

Most látom Bolha a javaslatodat. Az is jó. :)

Kép
Kép
kopee
 
 


Valallom a tablit!! 8) :lol: :lol: Szoval akkor kuldhetitek a teloszamokat es a neveket priviben! :wink:

Csak a gmailes cuccot azt nemtudom h mi. :oops: De azt majd Pattogo megcsinalja. :lol: :lol:

Betty,Andi es az en teloszamom bonyolult lesz 1 kicsit. :roll:

De ha az ugy jo nektek,akkor megadom az uncsitesom szamat, o vele mindennap beszelek ugy is, es o is babanetezik, nem haragszik erte, es akkor ha van valami akkor o ertesit majd valakit smsben. Igy olcsobb lesz nektek is. :roll: :lol:
Vendég
 


kopee: valami erzsébetházban leszünk. Az is apartman. :D Dejó. :D

engedelmetekkel megcsináltam a gmailos címet. Küldöm priviben a címet és a jelszót. :)
aki nem tudja az a www.gmail.com ról lehet belépni. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


nagyon szuper ez a gmail. :D

tok jo ide lehet akkor fenykepet is folrakni ugy,hogy nem latja senki? :D Az jo lenne, mert gondban is voltam, mert en nem szivesen tennek fol nyilt internetes oldalra a gyerekeimrol kepet. :oops: De ha azt csak mi latjuk,akkor oda fogok tudni. 8) :lol:

na megyek lefektetem a lanyom

jah es a teloszamos tablit meg megcsinalom akkor, csak kuldjetek a szamokat,meg a neveket. :wink:
Vendég
 


bocsi, ha valakinek 2x küldtem el, csak apa nemsoká megy dolgozni, fáradt, a gyerekek rajta ugrálnak és hisztisek, Lara rájött arra, hogy a wc-be kényelmesebb kakilni és pisilni, csakhogy ezt 2 percenként tenné és a wc a földszinten van... Szóval bocsi. Aki meg nem kapott tőlem privit az írjon. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pattogobolha!
Én kaptam privit,köszi! :lol: És már be is léptem oda az előbb!Köszönjük,hogy megcsináltad az email címet! :lol: :lol: :wink:

Monica!
Mindjárt küldöm Neked a privit! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


szisz azért annyira nem..... :)
pattogobolha megkaptam a privit a gmailre de nem tudok belépni.... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: lehet azert, mert rajta vagyok? mindjart kilepek es probald meg ujra!


am Csajok! a tabli a dokumentumoknal van az owned by me-ben.
Vendég
 


Lányok :!:
Igen,egyszerre csak egy ember tud belépni a gmailbe! :roll:

Pattogobolha!
Most néztem meg a neten azt az apratmant,ahová mentek nyaralni.Tényleg szép! :lol:
De utánakérdeztetek az üdülési csekknek?Mert a honlapjuk aljára az van írva,hogy üdülési csekket nem tudnak elfogadni!
Balatonföldvár,Elisabet ház?Ez az? :roll:
Ha rosszat néztem bocsi,nem akartalak megkavarni! :oops: :roll:
Majd nézz utána!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Jéé,én vagyok az első a telefonszámos tábliban!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


sikerűlt belépni .....meg is van a telszám beírás.... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Lányok!

Hú, látom pörögnek itt az események! Megkaptam a privit, de nem értettem :oops: aztán visszaolvastam és leesett :wink: tök jó a gmail, nekem a privátom is ott van, megbízható, sok a tárhely, nem kell törölgetni a leveleket és nem engedi be a spameket stb. én nagyon szeretem!

Sziszkó, édes a pandád, annyit röhögtem rajta!!! :lol:

Kismamafürdőruha szerintem is felesleges, én veszek új bikinit, mert a cici kicsit megnőtt :shock: amúgy ugyanakkora a bugyiméretem :D :D :D aminek nagyon örülök! Én is szemezek a tescós bikinikkel, tök olcsók, megtapogattam, jó az anyaguk is és láttam egy olyan szupit, bikini alsó+felső+egy rövidgatyó (narancsbőreltakaró funkció ) :lol: :wink: kb. 4000 Ft lehet együtt és azért jók, mert össze lehet válogatni a méreteket, nem mini melltartót kell az M-es bugyihoz venni!

[b]Névnapi köszöntéseket nagyon köszönöm, aranyosak vagytok!!![/b]

Már napok óta akartam írni a szülésfelkészítőről: védőnő tartja, nagyon jó, mindenkinek csak ajánlani tudom, akinek a lakóhelyén van ilyen lehetőség-ugye nálunk a védőben szervezték tök ingyen. Bár olvastam, nem mindenki van megelégedve a védőnőjével, nálunk ez tök szerencsés, olyan kedvesek és tényleg értenek a dolgukhoz, meg foglalkoznak is a kismamákkal, nem csak a kötelező köröket futják. Egyelőre elmondta a 9 hónap alatt bekövetkező dolgokat mind a babára, mind a mamára nézve, de nem a sablon dolgokat, hanem azért érdekesebbeket. Kaptunk csomó jótanácsot, étkezési táblázatokat, tornagyakorlatokat vérkeringés javításra stb. szóval nekem nagyon tetszett, még 3 alkalom lesz, egyre "durvábbak", lesz majd szülés videó meg ilyenek :D

Képzeljétek, a kicsikém olyan aktív, amint leülök vagy lefekszem, már be is indul! Nagyon élvezem, olyan szuper érzés!!! Apukájával szórakozik, amikor odateszi a kezét, abbahagyja :roll: pedig már kívülről is lehet érezni a hasamon a nagyobb rúgásokat!

Ma megcsináltam az első zselés körmömet, olyan büszke vagyok magamra, eddig csak porcelánnak "kontárkodtam", suliban most vettük a zselést és már meg is csináltam a sajátomat! Holnap beszaladok az oktatóm üzletébe megmutatni :D kiváncsi vagyok neki is annyira tetszik-e mint nekem :lol:

Holnap még vagyok, aztán szerdán indulunk Ausztriába munkakeresőbe, úgy tervezzük 2 napra, majd gondoljatok ránk, hogy sikerüljön találni valamit!!! :!: :!: :!:
Vendég
 


Telcsiszámos tábliba harmadikként regisztráltam :wink:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: