Új privát üzeneted érkezett!

Ja Dezsina, meg jöttek a NY-Európai példákkal, ha itt is olyan életszínvonal + jövedelem lenne, akkor nem lenne tényleg próbléma, hogy mindeki zsebből fizesse! A másik meg, ha van TB rendszer, és fizetjük, akkor miről beszélünk ?
wepe

Wepe!
hát igen, tényleg. ny-euban más az életszinvonal, mint nálunk. Ott könnyebben ki tudják csengetni azokat a pénzeket, hisz a munkanélküli fizu is több, mint amit az átlag itt heti 40 órával keres :(
de aki jómódú az másképpen látja, főleg akkor ha profitot szeretne az intézetében, és gondolom nincs meddőségi problémája sem.
dezsina

Az élet igazságtalan
dezsina

Zsuzska!
Tanulgass, aztán jó hétvégét,jó vásárlást,keresztgyerekezést!Utána kérjük a szokásos élménybeszámolót! :lol: :lol: :lol: :wink:
Vigyázzatok magatokra!

Wepe!
Húúú,bátor voltál a gyors döféssel,gratula és örülök,hogy nem fájt!
Növekedni Wepe tüszöcskék!!!!!!! :P :wink:

Nekem olyan jó,mert nem kávézok,nem cigizek!Ámbár a kávé lehet,hogy nem lenne néha rossz,mert legalább nem 90 lenne a vérnyomásom! :? :D

Hát én nem olvastam ezt a cikket szerencsére!
Én már anno H.Á. kisasszony bemondásán is káromkodtam jó nagyot!Nem vagyok rosszindulatú,de ne tapasztalja meg soha ő sem és senki sem ezt az érzést és vágyakozást!Miről beszél Magyarország?Nem nő a népesség,hát nem is fog!Sokan nem engedhetik meg a lombikprogramot maguknak,én is tudok olyan párról!Inkább még többet kellene támogatni és ha valaki bemenne pl. a forgács intézetbe ezek közül és látná,hogy mindenki a leendő kismamákért van és szívvel-lélekkel megtesznek mindent az intézet dolgozói a szaktudásukkal,emberségükkel,de hát ez van (sajnos),de akkor ne p.......k! :twisted:

Ladiva!
Továbbra is folyamatosan mennek a drukkok!

phpBB: Kép
belluska

Dezsi!
Már majdnem kihagytalak!Hajrá tüszőcskék!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

belluska

Remélem még nem küldöm túl későn a kévét!
Kép :lol: :lol: :lol: :wink:

Egyetek fagyit is!!!!! :D :wink:
Kép

belluska

Belluska, fagyival még nem késtél el :wink:
wepe

Sziasztok!

A héten túlvagyok 3 vizsgán :lol: Az egyiknek még nem tudom az eredményét, de remélem az is meglesz :lol: Szóval fárasztó, de erdményes hetem volt.

Mindenkinek szorítok és mindenkit puszilok!
i.kata

Wepe!
:lol: :lol: :lol:
Barnikám most kelt fel! :o :D :wink:

belluska

Kata!
Gratulálok a vizsgákhoz,a harmadik is biztos sikerülni fog!!!!!! :lol:
Hétvégén mi jót csináltok????Puszi neked! :P

belluska

Kata!
gratula a vizsgákhoz!!!! hajrá! nagyon okos leszel :P

Belluska!
:D kösziiiii, növesztem....
A fagyit beletettem a kávéba :D jó volt! Küldhetsz még egyet :!: :lol: :lol: :lol:
dezsina

Belluska,
csak a szokásosat: megyünk a szülőkhöz. Hetente egy nap mindig az övék :lol: Vasárnap elkezdek tanulni a 4. vizsgámra, de közben jó lenne kicsit rámolni, selejtezni itthon. Ha végeztem a vizsgákkal, ki szeretném még festeni a lakást költözés előtt, de erre még rá kell venni páromat. Na de nem baj, ha nem akarja, majd ráveszem apumat a melóra :lol: Legfeljebb férjecském jól meglepődik majd, hogy szép, frissek lesznek a falak :lol:

Dezsina,
az túlzás, hogy okos leszek :lol: Ma kimondottam a kettesre játszottam :lol: :oops:
i.kata

Sziasztok csajok!

Ne haragudjatok, hogy ilyennek nyüstöllek bennetek, de lenne pár kérdésem. Nem akarok túl kíváncsinak tűnni, de tudna nekem valaki egy hozzávetőleges összeget mondani, hogy kb. mennyibe kerül egy lombik eljárás long vagy short protokoll esetén.
Ha minden jól megy, mi hétfőn (már csak 3 nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) kezdünk és jó lenne tudom mire számítsak, mert sajnos a héten bedöglött a hűtőnk, az új meg kivett egy keveset a zsebünkből. :(
Ha hétfőn azt mondják, hogy kezdhetünk, mikor kapom meg a recepteket, megkapom egyszerre az összeset vagy folymatosan, a hétfői napon a konzultációért, vérvételért stb. kell fizetni az intézetben?

Bocsánat a kérdésekért, de most nagyon h....nek érzem magam, azt se tudom, hol áll a fejem, annyira izgatott vagyok...
Valaki, kérlek segítsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi! Köszi!

Mennek a pocaksimik, babaragacsok és tüszönövelők!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok !

Minnie, küldök egy táblázatot. amibe vezetem.

Majd még jövök, mindekinek szép hétvégét !
wepe

Szép napot mindenkinek!

Itt vagyon ismételten az OSZK-ban. Marha meleg van :? :? :? :? :? :? :?

Belluska!
az a kávé és a fagyi nagyon jól jönne most :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Minnie!
A fenébe azzal a hűtővel :x :x :x :x :x :x :x :x

Mindenkinek szép hétvégét!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Minnie,
nekem a long 92.000 volt, a short pedig 81.600
Számolj hozzávetőleg egy 100-assal, annál több nem hiszem, hogy lenne, viszont kevesebb simán lehet, ez függ attól, milyen stimus gyógyszert fogsz kapni.
i.kata

Szia Minnie!A hétfői konziért tuti fizetni kell,az 10 rugó...Ha jól tudom,a többi már benne van.Nekünk is százat mondtak long protokollra...Hogy vagytok lányok?

salygabó

Minnie!
Amikor 2006-ban nekünk volt ill. előtte is mindíg változó volt,hogy mennyit fizettünk,de nem is egyforma gyógyszereket,szurikat kaptam szinte egyiknél sem!A 2.-nál pl. maradt akkor olcsóbban kijött a szuri,mert hűtőben elállt!De nekem ált. a lombik vége 120-130 között volt!De én a 4.-nél a beülti után is kaptam valami külföldről hozattot szurcsit(nevét már nem tudom).Szóval nem egyforma volt sosem!De engem előtte rémisztgettek durvább árakkal,de az nem volt valóság!
Nyugi Minnie,szuper lesz a kezdés!!!!!!Bebabásodsz hamarosan!!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

belluska

Minnie!
A vérvételek benne vannak,azért nem kell külön fizetni!Uh.-ért sem természetesen!
HÉTFŐ!
:o :o :o :o
SZUPER!!!!!!!

belluska

Wepe,Dezsi!
Lassan tüszi számlálás! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Ladiva drága!
Szurok hegyek!!!!!Aztán remélem hamarosan jön az a megnyugtató érzés! :P :wink:

Kriszta!
Nemsokára kedd!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink: Puszillak!!!! :D

Fitie!
Mizu Petikével?Frontok nem kavartak be remélem a kis pocaklakónak!
Pocak simike!

Zsuzska!
Pocak simi Benőkének!
:lol: :lol: :lol:

Többieknek is puszi és nagyon jó éjszakát kívánok!!!!! :P :P :P

belluska

Minnie, nekem is kábé ennyi volt a gyógyszerek összege, 80-100 ezer körül.

Nem tudom, hogy mit kellene éreznem, egy-két szurkálás volt, más nem nagyon. Most csak várok, remélem, hogy nem hiába. Idegölő ez a két hét. :oops:
Vendég

Ladiva,
én semmi beágyazódásra utalót nem éreztem :wink:
i.kata

Ladiva!
Biztos,hogy nem hiába vársz!Sikerülnie kell!
Katához hasonlóan én sem éreztem tényleg semmit belőle!Hányan vannak akik csak jó pár hetesen éreznek valamit,vagy éppen csak a mensi kimaradás jelez!
Lazíts,pihizz és fő a nyugalom(amennyire lehet)!A tőled telhetőt megteszed,úgy mint itt közülünk bárki más teszi(tette)!
Babaragacsok ezerrel mennek neked!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kata!
Remélem jól telt a hétvégéd! :P

belluska

Belluska,
eltelt a hétvége. Tegnap este elmentünk mozibe, megnéztük a Marly és én című filmet. Nem kellett volna, mert a filmben terhes volt a csaj és amikor mentek 10 hetes kontrollra, nem volt szívhangja a babának...pont mint nálunk :cry: . A film lényegében egy nevelhetetlen kutyáról szólt, aki mindig valami kárt tesz a lakásban. A végén szegényt el kellett altatni, az is nagyon megviselt mindkettőnket. Engem azért, mert ugyanezt végignéztem az első kutyusomnál, páromnak meg a közös kutyusaink az elsők és ő el sem tudta képzelni eddig, milyen elköszönni egy imádott kutyustól. Na ha ez még kevés lenne, akkor arra jöttünk haza, hogy a kisebbik kutyánk szétkapta azacskót, amibe anyum meggyes-diós piskótát csomagolt nekünk, és mindenhol a süti maradványai voltak, még a kanapén is :evil: . Szóval az este nem volt valami fényes, de azért nem volt rossz a hétvége :lol:

Ti voltatok valamerre ebben a melegben? Nem mentetek el strandolni?
i.kata

Olyan aranyosak vagytok, hogy bíztattok. Nem szeretnék hisztisnek tűnni (alapjáraton nem is vagyok :P), úgyhogy inkább élvezem a semmittevést. Most ittam egy hatalmas narancsos shake-et, kicsit el vagytok telve vele.

Wepe, a fene abba a hűtőbe. Pont kiválasztotta a meleg időt, hogy tönkremenjen. Mennek a drukkok! Neked is Dezsi!
Vendég

Kata! Sajnálom, szomorú lehetett a tegnap estétek a film és a kutyusok miatt.
Vendég

Sziasztok!

Ladiva, nem nekünk ment tönkre a hűtő, hanem Minnie-éknek.
Pont most gondoltam Rád, hogy vajon írtál-e, és hogy mennyi időd van a tesztelésig, hát nem irigyellek ezért az "idegölő" időszakért. Mennek a babaragacsok ezerrel ! :) :) :) :) :) :) :)
wepe

Kata, rosszalkodtak a kutyusok, kell azt is néha :wink: azért aranyosak :lol: A mi kutyánk fel volt turbózva, annyira húzott séta közben, hogy már nem is sáta volta, hanem rohanás, utána meg a kertben bohóckodott.
wepe

Jaj, igaz is, bocs Wepe és persze Minnie is bocs a hűtő miatt, figyelmetlen voltam. Még van idő a tesztelésig, de kibírom.
Vendég

Sziasztok!
Kicsit el voltam tűnve, elutaztam, most értem haza.
Keddn mi még csak konzira megyünk. Akkor kiderül hogyan tovább.
Ladiva, pontosan mikor kell tesztelned?
Minnie
Drukkolok nektek, nekem volt short és long protokoll is. De soha nem volt 100 ezerné több.
Zsuzska
Szerintem is sokat kért a vizes, bár ha a kád is benne van akkor az megdobhatja az árat, attól függ hogy milyet szeretnétek. A szaniterek nem olcsók.
Belluska
Várom már a kezdést én is.Jövök a hírekkel.
Puszi mindenkinek
Vendég

Ladiva!
Egyáltalán nem vagy hisztis,de ha az is lennél még az is érthető lenne!De reméljük egy nagyon szép időszak következik az életetekbe! :P Pihenj sokat!!!!!

Kata!
Szegényke,hát a film valóban nem nektek való volt ilyen szempontból! :( De jó,hogy együtt lehettetek! :D :wink:
Mi most élveztük apa itthonlétét,volt séta,homokozás,vásárlás,repülőtér(Katánk imádja a repülőket),néha vihetnéd magaddal ha mész párodért :wink: :lol: ),lovacskák simizése...stb!Jó volt mert együtt volt a kis család! :P

Kriszta!
Gyere kedden feltétlenül! :D :wink:
Remélem egy közeli időpontot konzultáltok! :lol:
Ja akartam is mondani,hogy a stimus szurikért,gyógyszerekért a lombikoknál majdnem mindig mindegyikünk más összeget fizetett,attól függ ki-mit kapott!Még csodálkoztam is rajta először!De jó,hogy nem drágább lett!
Lánykádat sokszor puszilom!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

belluska

Kriszta!
Tetszik az avatarod! :lol: Nyárias!Imádom a dinnyét!!!!!! :lol: :wink:

belluska

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget, most már tudom, hogy állunk anyagilag! :)
Holnap, ha hazaértem, írok nektek, hogy mi történt a konzultáción és mit mondtak az orvosok.
Nagyon izgulok, kérlek szorítsatok!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Szép estét mindenkinek! :D :D :D

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Jó reggelt!

Minnie,
drukk a mai konzultációra!

Kriszta,
hhmmm, de beleharapnék a dinnyédbe :lol: Mondjuk idén már ettem, egész fini volt. :lol: De mióta lehet kapni epret, azóta legszívesebben csak azt ennék, na meg dinnyét, meg nyers, zsenge borsót :lol:
Holnap tuti jó hírt fogtok kapni, aztán nem győzünk majd szurkolni a sok kismaminak :lol:

Belluska,
ok, majd szólok mikor megyek :wink:
Unokahugomnak szokott szerencséje lenni velem, mert van egy barátnőm az egyik légitársaságnál és amikor ott van, és velem van unokahugom is, akkor mindig kap tőle valamit :lol:

Wepe,
hát, nálunk a kis kan kutya nagyon rossz tud lenni. Valamit mindig szétrág, mire hazaérünk, pedig nem töltenek sok időt egyedül. Olyan is volt, hogy felmászott az íróasztalomra és nem találtam, csak azt vettem észre, hogy elkezd nyújtózni.

Ladiva,
nem tudtuk, hogy ilyen lesz a film, mert a bemutatójában csak a vidám részeit mutatták. Azt hittük jó kis vígjátékra megyünk. :roll:
i.kata

sziasztok!

Minnie!
miután a lányok mindent leírtak, csak hogy ki ne maradjak, szerintem is 100e Ft. a stimu. ha a harmadik napon kezdessz, akkor short lesz...
drukkolok!

Ladiva!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
nagyon nagyon drukkolok! Nyugi :D :!:

jómagam beszurtam az 5. szurit. holnapután UH :P
dezsina

Dezsina,
hajrá szurik :lol:
i.kata

Minni!
Hajrá konzi!!!!!! Utána kérünk infokat!!!!!

Kriszta!
Az a dinnyés avatar elég kínzó!!!! Úúúúúúúúúúúúúúúúúgy bele tudnék harapni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Már nagyon várom a finom dinnyéket :P :P :P :P :P :P :P :P

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dezsi!Ezek a szurcsik most tuti szuperen hatnak,kíváncsi leszek az uh.-ra!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Ladiva!
Gondolom vasárnap v. hétfő a teszt ugye?
Szorítok ezerrel! :P :wink:

Minnie!
Neked is mennek a konzis drukkok!Várunk a hírekkel! :D :wink:

Valóban lesz most kikért szurkolni,de remélem jó kis babaeső lesz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok!Már esküszöm imádkozok is értetek! :oops: :D

belluska

Sziasztok!

Pont Minnie kérdését akartam nektek feltenni :) de már van válasz. Engem is sokkal többel rémisztgettek, durván 200e forinttal, hogy annyiba kerül az egész. De amiket ti írtatok, az belefér könnyebben a költségvetésbe.

Van ám nekem még egy kérdésem - lombik után, míg nem derül ki az eredmény, ti táppénzen vagytok, vagy "simán" mentek dolgozni? Én tanítok, és úgy tervezem, hogy előéletem miatt, és mert drága muri az egész, nem szeretnék kockáztatni meg idegeskedni, inkább itthon leszek. Valószínű ha sikerülne, itthon maradnék végig, mert bár pénzkiesés, legutóbb nem volt jó ötlet dolgozni - a stressz bizony nem tett jót a babának.

Dezsi, nézegettem a vizsgálatodról a kiírást... miért utolsó lombik? Neked volt már 4? Bocsi, ha tolakodó vagyok szinte ismeretlenül!!!
babszi

Kriszti és Minnie! Mindkettőtöknek jó konzit és nagyon jó híreket kívánok a kezdést illetően.

Kriszti, ez a dinnyés dolog telitalálat volt. Én kipukkadásig szoktam dinnyézni. És még csak osztozkodni sem kell rajta senkivel, mert a férjem nem szereti, így minden csak az enyém.

Dezsi, ezek a szurik most csudajó tüszőket fognak csinálni. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak az UH-n.

Wepe, ha jól számolgatom, mostanában, egy-két napon belül lesz neked is UH-d.

Bellus, hétfőn kellene hivatalosan tesztelni. Minden drukk jöhet! Egyre pozitívabb vagyok! :D

Kata, hát igen, a filmbemutatók azért olyan csalókák, mert összevágnak másfél percnyi tömény humort, aztán lehet, hogy az egész filmben annyi volt az egész nevetés. Mi - vicces és kissé elítélendő módon - úgy választunk filmet, hogy előtte megnézzük, hogy ki játszik benne.
Vendég

Sziasztok !

Ladiva, örülök, hogy egyre pozitívabb vagy, csak így tovább!!! :) :) :) :)
Ma voltam, szerdán újra.

Dezsina, hajrá szuri! :wink:

Minnie, gyere, mert kíváncsi vagyok ! :D

Belluska, Kata, Kriszti és többieknek is :D :D
wepe

Babszi!
igen volt már négy, sőt öt is, de az egyik az 5 közül fagyis volt és azt kifizettem. Tehát négy TB-s támogatottam volt eddig... :evil: tehát miután anyagi helyzetem nem engedi egy 300körüli beavatokozás + ugye a 100e-s gyogyik... :x Nos ez lesz az utolsó. Vagy, szerencsém lesz és sikerül az inszem... a 7. :P :P :P

Wepe!
holnap UH, ugye? drukkok!!!!

Ladiva!
:)

Belluska!
:) remélem. mert nem érzek semmit... talán ez most jó! Zsuzska a példaképen :D izgulok....
dezsina

Wepe, remélem, hogy minden OK volt az UH-n. Mit mondtak, hányan vannak odabenn? Mindenesetre még érnek, szépülnek, növekednek a tüszőcskék.
Vendég

Ladiva, többet számolt a Tanár úr, de én nem bírtam megjegyezni :oops: , kb. 14 körül, 9-14 mm-esek, meg van a méhemben egy kispolip is, de azt mondta, hogy a beágyazódást nem fogja gátolni, de meg mondom őszintén, hogy én erre nem is figyelek, nincs nagy jelentősége.
wepe

Wepe drága!
Ez szuper!!!!!A 14 az nagyon jó!Igen ott az ember a felét sem jegyzi meg amit mondanak az izgalomtól! :D :wink:
Ha a Tanár úr azt mondta,hogy nem gátol semmit a beágyazódásnál akkor bizti úgy is van!

Ladiva!
Szuper,hogy pozitívan állsz teljesen a dologhoz!
Iszonyúan szorítok érted!!!!!!

Dezsi!
Belluska szorít neked ezerrel,SIKERÜLNIE KELL!!!!!
Gondoltam rád is amikor reggel az M1-en dumálták ezt a lombik támogatós kérdést!Csak a végét láttam,de talán jobb is! :roll:

Babszi!
Ha teheted ne dolgozzál,ha pláne stresszes is a dolog,márpedig kevés munkahely nem az!Én a szurizásoktól otthon voltam,de mivel csak a 4. sikerült így az alatt ill.a köztes időben is(de nekem még akkor csak a kötelező 3 hónapot kellett várni a beültik között),de így is megterhelő volt nagyon anyagilag!De mivel tudtam,hogy megyünk amíg baba nem lesz így nem helyezkedtem el a munkám nem igazán olyan ahol tolerálják ezt!Férjem úgy döntött,hogy ő dolgozott még plusszban inkább,de azt mondta tele ideggel nem lesz babánk!Én az a baj,hogy nagyon(szinte túl lelkiismeretes vagyok) és nem tudtam hazudozni a munkahelyen!De jól sült el az a lényeg!Remélem te is jó döntést hozol és hamar bebabásodsz!!!!!! :P :wink:

belluska

Sziasztok!
Húúú nehéz volt visszaolvasni, hogy mi törtét veletek az elmúlt héten,nem volt netünk ezért nem is tudtam írni nektek.
Ladiva!
Kísértetiesen hasonlítunk, :lol: nálunk is 3 babóca maradt a beültiig, a tesztig igazándiból csak a cicimen éreztem,hogy érzékenyebb lett,de ennyi,nekem tesztelés után görcsölgetett csak a hasam,és szurkált.Nagyon drukkolok,szerintem ez a 2 hét a legnehezebb!!!
Ezt kívánom ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mikor fogsz tesztelni?
Zsuzska!
Örülök,hogy miden rendben veletek,mi most csináltattuk meg a teraszt(újrakövezés)120.000.- úgyhogy nagyon változóak az árak,és az sem mindegy,hogy milyen alapanyagot választasz.
Néztem ,hogy egy nappal előbb mész genetikára,minthogy meglenne az Afp eredményed,nekem azt mondták,hogy vigyem magammal az uh.-ra az eredményt!
Manó!
Neked sem volt akkor egyszerű!!!!Nagyon sokat pihenjél!Drukkolok,hogy minden rendben legyen!Úgy emlékszem Te is a Sipos doktor úr betege vagy! :D Jó kezekben vagy!
Belluska!Köszönöm!Átadtam a pocaksimit (mint kiderült a héten a fiúknak : )))))
Akciózóknak megy a drukk!!!Ügyesek legyetek!Pozitívan!!!!!

Kép
babyonboard77

Babszi!
Én végig itthon maradtam táppénzen,nem kockáztattam, van aki végig dolgozik és semmi baja nincs,és hát van aki.....de sajnos neked nem kell mondanom.... :cry: :cry: :cry:
Szerintem semmiképpen ne menjél dolgozni,egy figyelmeztetés elég volt!Sőt sok is!!!!

Kép
babyonboard77

Babyonboard, örülök, hogy jelentkeztél, mindkettő megmutatta magát, biztosan nagyszerű lehetett látni őket! Nem tudsz képet mutatni ? :)

Belluska, igen ezért nem izgatom magam, mert a Tanárúr mondta! :lol:
wepe

Wepe, ha a polipka nem zavar a Tanárúr szerint, akkor hagyd te is figyelmen kívül, a lényeg, hogy van sok szép tüszőcske, jelenleg minden más csak másodlagos.

Baby! Én úgy örülnék, ha nálunk is olyan sikersztori lenne, mint nálatok! Köszi a drukkot, nagyon bizakodom! És nagy gratula a fiúcskákhoz!

Babszi, inkább íratsd ki magad táppénzre, az a biztos a babók szempontjából. Anyagilag nehezebb, ez igaz, de inkább legyen kevesebb a pénz, mintsem bármilyen stresszhelyzet gondot okozzon.

Már nagyon várom a híreket a konzisokról, remélem, hogy Kriszti és Minnie is nagyon jó hírekkel jön!
Vendég

Wepe!
tévedtem volna? ma volt a népszámlálás? De akkor szerdán is mész ugye? én is én is :D

holnap várom én is a nagyon jó híreket a konzisoktól!

Babyonboard!
jó hogy jöttél! :D Örülök, hogy minden rendben van veletek :!:

Ladiva!
:D drukkhegyek :!:
dezsina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?