No, megjártam mindent, több kevesebb sikerrel. De erről majd később!
Wepe!
Drukkolok péntekre a leszíváshoz, és reméljük párod is termel majd rendesen!
Neki még nagyobb drukkok mennek!!
Kíváncsi vagyok, hogy ma mi volt, írtad, még ma vissza kell menned. Polippal tényleg nem csinálnak semmit?
Biztos azért, mert csak a sarokban van, vagy ilyesmi. Nem ijesztgetni akarlak, de itt a babaneten egy lánynak azért ment el a baba, mert polip volt a méhében. A vetélés után derült ki...Mondjuk fura, hogy akkor neki miért nem látták előre....de neked észrevették, és ha a doki azt mondta, akkor tuti minden oké, akkor ne izgulj, nem azért írtam, csak gondoltam érdekesség, hogy ahány eset, meg doki...
Ezt már talán írtam, de leírom megint, mert nem emlékszem....
Szóval én nagy derékfájós voltam a várandósságom előtt, de ahogy nőtt a hasam, úgy szűnt meg a problémám, ás ezt már más várandós lányoktól is hallottam, úgyhogy tessék bizakodni, hogy nálad is ez lesz.
Kocsival meg munkaüggyel ügyeskedjetek, vagyis inkább az ügyvéd, én nem is hallottam erről a jogszabályról, de párom biztos tudja, viszont elég rizikós így tényleg belevágni, hogy nem tudjátok mi lehet a vége...
Úúútálom az ilyen helyzeteket, mint mondtam én elég nehezen döntök még ennél egyszerűbb helyzetekben is. Még jó, hogy a férjem ebben pont az ellentétem, így jól kiegészítjük egymást... Ég a fejem....
, de még szavazni is arra szavazok amelyik pártra a férjem, míg ő nem volt, addig meg arra amelyikre a tesó....
Van véleményem, de elég megingatható vagyok, főleg a politikához nem értek, nekem aztán bármit be lehet mesélni.
Uszoda!
Szerencsére nem "népuszodába" járok, szóval elég kevesen vannak mindig. Általában egyedül vagyok amikor hétközben megyek, gondolom akkor épp dolgoznak az emberek, ők inkább este vagy hétvégén járnak le. És már rájöttem, hogy nemcsak reggel meg este takarítanak, hanem délben is bezárnak és csak 3kor nyitnak, és akkor is takarítás van. A múltkor véletlenül akkor mentem amikor zárva voltak és láttam, hogy takarítanak. Tényleg tisztaság van, de ennek ellenére még pluszban odafigyelek dolgokra. A védőnő mondta, hogy csak a hidegvizes medencébe mehetek be, de nem is terveztem az ücsörgélősbe menni. De még a hidegvizesben sem szabad csak úgy áztatni magam, hanem úszni egyfolytában. Aztán ha kijövök, akkor rögtön vegyem le a fürdőrucit (ezt már itteni lányok mondták, meg anyósom is adott jó tanácsokat), menjek el pisilni, mert a kijövő pisi steril, vagyis saját bacik vannak benne. Aztán utána lezuhanyzom, intim mosakodógélt használok, majd utána canestennel bekenem magam a bizti kedvéért és egy tisztasági betétet is berakok pluszba a bugyimba. Egy lány azt mondta, hogy nem is az uszodai fertőzésektől kell félni, hanem inkább attól, hogy a klór megbontja a hüvely egyensúlyát és utána lehet elkapni e miatt valamit. Úgyhogy még ajánlottak egy homeopátiás kúpot, ami visszaállítja a hüvely természetes egyensúlyát, de ezt nem vettem, mert a közelünkben nincs ilyen gyógyszertár, de remélem az intim gél elég. legalábbis eddig még szerencsére semmi bajom.
És ma is megyek úszni!
Aztán meglátjuk majd a doki mit mondd, mert ha kinyílik a méhszáj, azután már tuti nem mehetek, úgyhogy addig kihasználom az alkalmakat.
Sziszkó!
Sajnálom párod nagymamáját...
Annyira rossz ezt hallani, mert az én anyósom már lassan 71 éves és vannak ugyan bajai, rengeteg gyógyszert szed, de teljesen fitt emellett. Apósom dettó. Szóval rossz hallani, hogy emberek ennyi idősen milyen állapotba tudnak kerülni.
Uh!
Sajnos én semmit nem tudok kivenni belőle, de talán már mondtam, hogy nekem egyik uh képből sem sikerült, csak amelyik teljesen egyértelmű és szépen látszik.
De elhiszem neked, hogy élőben szépen látszik minden, és nagyon aranyos lehet tényleg!
Majd ha már megszületett, akkor tuti tudok véleményt alkotni róla.
afp eredmény meg tuti jó, különben azonnal mondák volna, hogy menj fel Pestre.
Heni!
Gratula Benitohoz, kíváncsi vagyok már mikor fog megérkezni, ez annyira izgalmas időszak.
Telefonom mindig nálam van, úgyhogy rögtön látom ha írsz!
Csak a vízbe nem viszem be, de az csak fél óra!
És akkor most utolsó sorban én.
Örülök, hogy végre volt időm reagálni, és ezért a végére hagytam magam.
Ekg-m tökéletes, vérnyomást is mértek, és nem volt nagyon magas, a két karom között volt ugyan eltérés, de ennyi még belefér a nő szerint. Reggelente meg még valamikor napközben mérnem kell, s ha nagyon kiugró eredmények vannak akkor kapok csak gyógyszert, de remélem ezt az egy hónapot már kibírjuk gyogyi nélkül.
Nyaki uh-ra még nincs időpont, mert szabin van a doki, ahogy sejtettem. Jún. 8 után kell telefonálni, és ki tudja mikorra kapok, mondom én, hogy addigra már megszülök talán...
Állatorvos rendelési ideje meg: du. fél 5-6ig.
Nem viszi túlzásba a munkát. Viszont anyósommal beszéltem megint és szerencsére megérti, csak reggel elég zaklatottan mondtam neki, mivel már megint a kutya szűkölésére ébredtem (olyan ugatással egybekötött sírás, és ez megy minden reggel), de most sikerült rendesen megbeszélni vele, hogy ez az egyedüli megoldás. Ő is belátta, hogy nem lesz jó, ha a babu elalszik és sírva felriad a kutyák ugatására. Szóval minden megoldódni látszik, csak ha az ember nem jár maga utána, akkor nem lesz semmi az egészből.