Reni!
Olvasom, közben kommentálom
- azt írja 6 hónapos kórtol adható a búza, zab, gabona pehely, de előtte és utána is írja, hogy kifli csak 8 hónapos kortól - ez ellentmondás
szerintem lisztes dolgok 7 hónapos kor után csak
- 8 hónaposan én nem adnám még a cseresznyét, mert nagyon puffaszt
- 8 hotól jöhetnek a "k" betűsek és a hüvelyesek, de csak nagyon óvatosan, hetente egyszer egyet bevezteve
- bár a hal finom és egészséges én nem adtam 1 éves koruk előtt, ez is allergizálhat
- a tojást egyben írja, pedig nem mindegy, hogy a fehérjét vagy a sárgáját adod. Sárgáját én már adtam 6-7 hónaposan a húsi bevezetése után, de fehérjét csak 1 éves kora után szabad
- tejtermékek jöhetnek 8 honapos kórtól, de a tej nem. És figyelni kell, hogy mi tartalmazza a tiltott hozzávalókat.
Pl egy piskóta is fincsi, de van benne egész tojás így már nem is mehet 1 éves kor alatt
Anita! ügyes voltál! még nem láttam ilyen jól (és szakmailag is ennyire megfelelő) összeszedett "okosságot"
Jó az Anita a háznál, ezt már rég tudjuk!!!
Voltatok a gyereknapon az Epresben???? Szandráékkal és Vikiékkel találkoztam, ők igen. És többiek?? Jó pénzköltési lehetőség volt megint
De a koncertet nagyon élvezték. A Zabszalma együttes volt, még nem hallottuk őket (bocsi, de szerintem nem is voltak túl jók
) A csajok a szinpad előtt ropták. csinált is róluk egy csomó képet az együttes fotósa