Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Kedves Esthajnalcsillag, megígértem, hogy ha tudom a kistesó nemét megosztom veletek is!

Na megvolt az UH, és a doki azt mondta hogy 90% hogy kislány. Annyira boldogok vagyunk, alig hiszem el hogy teljesült az álmom, hogy legyen egy kisfiam és egy kislányom. Még mindig nem tértem magamhoz, tudat alatt nagyon bíztam benne mivel annyira más volt már az első három hónap is mint Levinél. Szóval holnaptól rendezhettem be a kis szobácskáját is a mi kis hercegnőnknek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek megy a drukk a babókákhoz. Kismamiknak meg pocaksimi!!

Kép
KépKép
boganna07

Kedves Esthajnal!
Megérkeztek a tesztek, nagyon szépen köszönjük (barinőm nevében is) a gyors, precíz postázást, és a rengeteg segítséget, kedvességet! :D :D :D
Pussz :lol:

Kép
Kép
babamacc

Babamacc, nagyon szívesen, máskor is, ahogy tudok, segítek :wink: Ja, és drukkolok nagyon a barinődnek :)

Boganna, nagyon örülök az örömödnek, és gratulálok a kicsi Pannához!
esthajnalcsillag

Melisch
Igen jol lattad sokaig trecseltunk 8) Ne hari,hogy aggodalmat okoztam :oops: bocsi :oops: Az jo,hogy csaladi vallalkozasban dolgozol :wink: 2eves mesterit mibol :shock: ez jol hangzik naon..ennyit tanulni 8) :)

Anyci
Gratula az uj vonalzidhoz es az avatarodhoz....naon csecse 8) :wink: Hany evesen szulted a lanyod :?: :roll: Orulok,hogy jol erzed magad itt 8) Ha ram hallgatsz nem foglalkozol a jonas modszerrel :roll: :oops: Bar az mas aki hisz benne es ugy csinalja azoktol elore is bocsi de ha te nem ismered nem hasznalod jobb ha nem :oops: hulyesegnek tartom,hogy megmondja hogy pl a 24cn-en lesz pe-m kozben akkor mar lehetetlenseg mivel a tuszom ugye 11.nap korul mindig kilokodik...hogy lehetne abbol baba :roll: sosem ertettem...meg megmondja mikor kell egyutt lenni,hogy lany legyen a baba vgy fiu :roll:

Akella
Orulok,hogy azert olvasgatsz 8) Pocid novoget mar?Egyeb jelek :?: :idea:

Milyen n.m.
Remelem ez a 3honap nyari idoszak segit osszehozni es nem lesz szukseg segitsegre :wink: Elvezzetek csak ki a nyari pozitiv napenergiakat aztan majd hozzad a +os teszted 8) :lol:

Rabbe
Probalgasd most mar ezt a honapot vegig az LH teszttel :roll: mert lehet neked kesoi pe-d lesz :? nem tudom de egy bizti annak a tesztnek ha van ott tuszo jeleznie kell :roll: ha sok kicsi van azt is jezni ha egy es nagy azt is 8) nekem pl mar 3napja van valami azaz 4 de a gyogyszer hatasara mivel 3petim is van ezert nem pozi de van 2csikom....a 2.csik meg nem az igazi de meg nem is lehet hisz picik a tuszoim :roll: viszont a hom se egyszeru :shock: azt hiszem a clsoti gyogyo mellett nem kene nekem ezeket hasznalnom mert nem mutat eredmenyt :? Szal szerintem most mar csinald vegig a honapot vgy ugye olyan is van,hogy kimarad egy honap es nincs abszolut pe :roll:

Aranyeso
Igen tiszta aktiv lett is mindenki 8) gyere te is tobbet :!: mostanaban ugy elvgy tunve :roll: gyanus vagy nekem te lany 8) :lol: Mar csak 1het es utaztok :P Apacskad is golfozik 8)

Betty
remelem nem evett meg annyira a rosseb :lol: :lol: :lol: fotokat nem hozol a tesztekrol 8) Jol latom,hogy valtottal es most nrem celsius-ban mered a hod? :shock: 3+os lh-d volt :shock:
Izgi nagyon 8)

Boganna
Gratula szived vagyahoz :!: :D

Babamacc
Barinodnek jo tesztelest kivanok :!: 8)

Esthajnal
Remelem picuri mar jobban van :roll:

Na es akkor most kicsit rolam :lol:
Dokkernal voltam tegnap aszonta egyik oldalt van 0.76mm-es itt nem volt multkor semmi :roll: a masikon meg a 0.76-os megnott 1.3cm-esre o azt ajanlotta szedjem meg a clostit hetfoig es ha minden jol megy szerdan punkcio :shock: azaz leszivjak a tuszoket :roll: Hetfon megyek vv+uhu :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,kívánom,hogy sikeres legyen a további növekedés!
Vendég

Bridgit akkor mégiscsak volt hatása a closytnak :lol: :lol: :P hát remélem szépre növögetnek és szerencsés lesz a punkció.
Azt, hogy mire szakosodtam pontosan nem tudom pontosan lefordítani nem ismerem a magyar szakszó megfelelőjét. Ugyancsak könyveléssel kapcsolatos. Bár e mellett, hogy érjen is valamit kéne még egy vizsga + 3 éves praktika is, mert csak ezt így nem igazán ismerik el, csak jól mutat egy CV-be. Ha még az is meg csinálnám akkor benne lennék a romániai könyvelők egyesületébe és lehetne saját cégem, vagy mint magán személy könyvelhetnék, adhatnák gazdasági tanácsadást bárkinek. Most ezen diplomákkal csak akkor tudok mérlegig könyvelni ha alkalmazottja vagyok a cégnek. Az itteni törvények szerint csak alkalmazott könyvelő írhat alá mérleget vagy akinek engedélyezett könyvelőségi irodája van. Amúgy bárki könyvelhet de mérleg nélkül nem éri már meg, hogy feketén könyveltessenek a cégek. Sok ilyen volt és mivel a tulajdonosé volt a felelősség úgy is volt a munka elvégezve. Ennek kiküszöbölése miatt változtatták meg a törvényt, meg azért, hogy ne legyen annyi feketén dolgozó. Persze nehezen kaptak munkát a legálisan dolgozók.

Kép
Kép
melisch

bridget növöget a pocim és a cicim, ha így haladok a12. hét előtt észre fogják venni a munkahelyemen is, de ezt még azért nem szeretném :D
Hányinger szerencsére nagyon ritkán van :lol:

Szorítok Neked, írd meg mi volt majd a vizsgálaton!

Kép
Kép
akella

Bridget, vagyok, csak hebe-hoba, de itt vagyok, nalad mindig lejelentkezem :wink: Miert vagyok gyanus Neked? :roll: Huu, remelem szepre nonek tuszocskeid, es eredmenyes lesz a punkcio! Csuriban mindenem :!: Kép Apacska jonni haza ma este (eleg is lesz a golfbol 1 idore), holnap pihi.
Melisch, a konyvvizsgalora gondolsz? (diploma utan kulon kell szakosodni) nem egyszeru, de szep szakma!
Vendég

Aranyeső lehet egyre gondolunk ja és a legfontosabb, hogy ezen szakemberek szoktak bírósági vizsgálatokra különböző szakmai véleményt megfogalmazni a kért próblémáról. Ezt jól fizetik és bíróság elrendeli az azonnali kifizetést. Aztán az eredményt különböző perekben szokták felhasználni. Ez volna amúgy az amit szeretnék csinálni de szerintem még sokat kell tanuljak addig és sok tapasztalatot gyűjteni.

Kép
Kép
melisch

Bridget, annyira nem evett meg a rosseb, :lol: , de jó, hogy jöttél a hírekkel. Ugye megmondtam, hogy a 7cn. még korai azért a tüszőcskéknek, és nagyobb is lesz, meg több is lesz, csak várj vele...ééés igazam volt, a várakozás beérte a gyümölcsét :) , akkor lehet, hogy már ebben a hónapban megkezdődhet a lombik, ha 25.-én tudnak esetleg már több tüszőt leszívni? Jaj, de jóóó lenne!! :)
Tesztképet majd rakok fel, de még akarok várni pár napot, mert most már halványul, és akkor teszem fel, amikor megint el kezd sötétedni a csík.. 8) :wink: Bízok benne!
A hőmet celsiusban mérem, csak mindig átszámolom, mert így jobban kivehető minden :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Aranyeső, hova mentek nyaralni pontosan?
De jó nektek! Mi majd csak augusztusban megyük, (ha megyünk) :roll: :)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Csajok segítség!!!

Csináltam egy Lh tesztet-szokás szerint-akkor rögtön nem látszott rajta semmi,csak a kontrollcsík.Majd az imént megnéztem kb 15-20 perc telhetett el és látszik a másik csík is,halványabban,de egyértelműen.Akkor ez most kezd pozitív lenni???Ma vagyok a 8. napon,a hőm reggel még a szokásos 36,6 volt(igaz ez egy tizeddel alacsonyabb,mert 36,7 szokott lenni)
Bocs a sok béna kérdésért.... :oops:
Vendég

Igen Melisch, szerintem egyre gondolunk, a konyvvizsgalonak kell leadni bizonyos papirokat, o azokat hitelesiti, akkor mehet tovabb az ugy a birosag fele... Az biztos hogy jol megfizetik :wink: van ismeros ebben a szakmaban, en is ezert szerettem volna konyvelo lenni :oops: aztan meg jo hogy nem, kulonben nem talalkoztam volna Apaval :lol:
Betty, megyunk HAZA! :lol: Es autokazunk 1 kicsit, mint a regi szep idokben :lol: (hosszu tortenet, de a ferjem holland, es ilyenkor az o csaladjat meg az enyemet is latogatjuk, ingazunk) 3 HET! :lol: Es Ti merre tervezitek :?: :?: Kivanom, hogy kis pocakosan menjetek aug-ban mar nyaralni :!:
Vendég

Sziasztok!

Jelentem még élek ám :)
Minden okés, csak a vándoréletünk következő állomására költözködtünk, most éppen Garda tó :)

Sajna még nincs netünk, egy kávézóból írok.

Kisemberünk jól van, már nagyon várom, hogy érezzem a mozgását :)

4 hét múlva megyek haza, legközelebb akkor láthatom :( A kombi teszten 11én nagyon édes volt, csuklott is :)

Kitartás a várakozóknak! Majd igyekszem még jönni...
sz orsi

Orsi, gyere mihamarább, és adj hírt a pocaklakóról majd :) Örülök, hogy jól vagytok!

Aranyeső, Horvátba készülünk, de nem tudom, lesz-e belőle valami.
Szerintem nektek akkor "itthon" lenni a nyaralás :lol: :wink:

Milyen, az LH-t 10 perc után ne nagyon olvasd le, mert akkor már adhat téves eredményt, bár a halvány + az LH tesztnél nem plussz sajna...
Ha most vagy a 8.-ik napodon, és ha normál 28 napos a ciklusod, akkor úgy a 12. nap körül fog tuti plussz lenni...
De addig is tesztelj szorgalmasan minden nap, mert ez mindenkinél más...
Puszika!

betty615

Milyennincsmég nó para az még nem jelent semmit ha száradás után van rajta . csík. Most csak neked teszem fel ezeket a képeket a hónapi NEGATÍV LH tesztjeim, alulról felfele kell nézni 11, nap kezdtem és 18. nap lett pozitiv, azt is felteszem tudjad mihez hasonlítani. Bocsi a többieknek ha uncsik ezek a képek. Láthatod rajta, hogy pé előtt 8 nappal is már jól látható a második csik is, de az LH csak akkor +ha ugyanolyan vagy erősebb lesz a 2. csik. Kép Kép

Kép
Kép
melisch

Milyennincs...köszi a leírást de asszem maradok a hagyomanyos megoldásnál nem akarok belekeveredni :roll: Ne aggodj a korod miatt még mindig nem vagy elkésve és ha ilyen szépen haladsz akkor akár őszre össze jön(én is ebben bizom hogy így leszek)!!!Szurkolok!
Melisch,én azért így nem jártam mint te,bár amikor a lányom régi osztályával mentünk kirándulni akkor volt egy gimis osztály is akkor azt hitték oda tartozok mert én is sportos tipus vagyok és talán attol nézünk ki fiatalabbnak mint amennyik vagyunk :wink:
Bridget,hát én 16 éves voltam amikor a lányom szültem(gyógyszer mellett estem teherbe)és nem bántam meg soha.Sajnos voltak ostoba emberek akik ítélkeztek felettem de nem érdekeltek mert szépen felneveltem a gyerekem anyukám segítségével,mert az "úriembernek" nem kellettünk.Jövőre érettségizik és tanul tovább mert vannak tervei a jövőre nézve. :D Ja és szép növekedést! :lol:

Kép
anyci

Sziasztok, lányok, akkor most a tévedések elkerülése végett:

az LH tesztet a 10. és 30. perc között kell leolvasni, előtte semmiképpen, utána meg már lehet, hogy esetleg nem mutatja a valós eredményt,

a HCG tesztet viszont az 5. és 10. perc között kell leolvasni, ezelőtt és azután esetleg már mást mutathat.

DE, én száradás után szeretem mindenképpen leolvasni az eredményt, mert tapasztalatból írom, hogy ha a teszt eredménye nega, akkor száradás után is az, akár másnap, vagy 1 hónap múlva is, ha pedig pozitív, az azután is az marad.

Szóval a lényeg, hogy idő előtt NE olvassa le senki a teszteredményt!

ÉS az LH teszten a 2 csík az NEM pozitív, csak ha 2 tök egyforma erős a csík, VAGY a tesztcsík erősebb a kontrollnál, ami mindig ott kell legyen a teszten!

HA MINDEN NAP tesztelsz, akkor kizárt, hogy lemaradj az ovulációról, látni fogod, ahogyan napról napra erősödik a tesztcsík, mígcsak pozitív nem lesz, és max. 2 nap múlva negatív lesz az eredmény. Ezután már nem lehetsz fogamzóképes a kövi ciklus ovulációjáig (elméletben, mert van, hogy 1 cikluson belül több pete is kiszabadul a tüszőből, de ez igen ritka azért, ebből lehetnek ikrek is).

Remélem, így érthető volt!
esthajnalcsillag

köszi esthajnal. nagyon is érthető :-)
és képzeld ma délután fél 3 körül teszteltem egy majdnem pozitivat (két csik :-D ) és most este csak kiváncsiságbol ellöttem még egyet és képzeljétek az meg full pozitiv!!!! holnap fel is teszek rola képeket. ugyhogy ugylátszik hiába gondoltam hogy már megkellett érjen mégiscsak most a 20. napon lesz belőle valami.
tüszőérési tüneteim is vannak: fáj a pocim alja és feszült egésznap. alig bírtam menni, fogtam a hasam :-D

Kép
rabbe2

Kedves Mindenki(bocs,hogy nem sorolom fel)!
Köszi az útmutatást Nektek,asszem akkor közeledik a nap :)
Köszi a képeket is,remélem hamarosan nekem is lesz feltennivalóm :)

És addig is bocsi,ha a hülye kérdéseimmel zargatlak benneteket...
Esthajnal,szerintem még kellenek tesztek nekem,a férjem szerdán megy haza Budaörsre,ha lehet akkor kérnék még teszteket...
Vendég

Jó reggelt!!!!!! Még nincs piri de lesz :evil: ez van, ilyen az élet!!! Soha nem lesz spontán nekünk, most már tudom. Kell a segítség. Na mindegy. Ma nem leszek 2 órán belül kell érkezzenek a barátaink bográcsos lesz, bár borult remélem kibírja eső nélkül.
Kellemes vasárnapot mindenkinek!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Rabbe, örülök az ovulációdnak, hajrááá baba!

Milyennincsmeg, persze, majd írd meg, mennyi kell priviben, és jöhet érte.

Melisch, nagyon sajnálom, akkor a segítségre kellene összpontosítani, ha úgy gondolod, a spontán nem jön be!
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Rabbe, nagyon szorítok, hajrá, ugorj rá az apára! :lol:

Milyenn... :-) Ha teheted, én még mindig a napi 2 lh tesztet ajánlom, nekem bejött, és tényleg volt, hogy reggel alig halvány, este meg full pozitív volt! Csak szorgalmasan, meglesz az eredménye!

Melisch! Sajna a piriért, de a bográcsozás tök jó buli! :-) Szeptemberben mentek dokihoz, ha addig nem spontánkodtok össze egy babót? :roll:

Esthajnal, jó hogy leírtad a használati utasításokat, így egyértelmű!! Amúgy én is mindig száradás után néztem meg! :-) A pozitív hcg tesztjeim, még most is azok!!! Jó ránézni! :lol:

Bridget! Örülök, hogy valamit azért használt a closty, remélem jó hamar mehet a lombik! Nagyon sok ismerősömnek lett így babája! Volt akinek így lett az első, aztán a második már spontán!!! :wink:

Anyci! Azért nem semmi, hogy 16 évesen szültél!!! És most amúgy jobban vagy már? Lh teszteket beszerezted? Tényleg jött már meg neked a piri azóta? Nekem csak 2 hónappal később jött rendes piri, és utána össze is jött újra! :wink:

Betty, én elhasználtam legalább 10 hcg tesztet most, és csak 1 nappal piri érkezése előtt mutatott pozitívat. Szóval ne keseredj el, ha esetleg lesz pár negatív, vagy bírd kivárni azt a napot... Én se tudtam... Legalább 5 negatív tesztem lett, aztán már 5 pozitív is van!!! :wink:

Aranyeső ti merre éltek?
melike30
Győr

Hát nagyon úgy gondolom. Szerintem most is jókor voltunk együtt, a hőm is megfelelő volt és tessék ma leesett így ma vagy holnap megjön. Mi ennél többet nem tudunk csinálni. Lehet ki is hagyom a következő hónapot. Férjem is el fog utazni megint így jobb ha nem tudom mikor lesz pé-m.

Melike még nem jött meg kicsit fáj a pocim, de a hőm egyértelműen erre utal. Nem tudom ha éppen szeptemberbe vágunk neki mert még a párommal nem beszéltük meg.

Kép
Kép
melisch

Szia Melike!Már meg akartam kérdezni merre vagy :wink: Kicsit jobban de még van hogy bömbizek :cry: Még nem jött meg újra bár most fáj egy kicsit a hasam meg feszül a cicim(menzesz előtt nekem mindig így van)A teszteket megrendeltem majd érketik aztán ugrok bele én is a tesztelésbe :D
Melisch ne add fel :!: Próbáljatok elmenni valahova ahol kitudsz rendesen kapcsolni és lehet akkor összejön :roll: A barátnőmék 2.5 évig próbálkoztak és 1x elmentek Horvátba ott kirabolták őket az utolsó pénzükön vettek 1 üveg bort berúgtak hömbölögtek és hárman jöttek haza :shock:
Ők nagyon görcsösen akartak babát és egy szer nem foglalkoztak vele és íme sikerült
:wink: Mindent ki lehet bróbálni ne csüggedj én naaaaaagyon szurkolok :!: :!: :!: :D :D :D

Kép
anyci

Melish!
Sajnálom...tudom mit érzel.De ne add fel!!!A fiam másfél év sikertelenség után jött össze!
Melike!
Épp erre gondoltam-napi 2 teszt így a közepe felé....
Esthajnal!
Kitalálom a darabszámot és írom!Köszi!
Vendég

Milyen, mennek a pozitív enerdzsik neked, hogy full pozi legyen az LH-d :D

Melike, köszi a drukkot, reméljük már lassan hozzánk is ellátogat a gólya. Ebben a hónapban bízom. Ha ebben sem lesz semmi, akkor már csak a lombikban fogok hinni...

Melisch, sajnálom...tudom, milyen érzés ez, hisz jó párszor én is ezt érzem....fel a fejjel...és jó bográcsozást! :)

Bridget, hááát te hol a jó istenben kujtorogsz??? :lol: Mi van veled?

Rabbe, várjuk a képeket!!!

Milyen, tőled is... :)

betty615

Csajok nem vagyok már szomorú!!! Ilyen az élet és eljön a mi időnk is, most tuti nem alkalmas és azért nem maradtam terhes. De legalább piri tisztelettel volt a mai napra és nem jött meg. Biztos a szép görbét meg kell tartani még kell kicsit essen a hőm piri előtt :lol: :lol:

Mindenkinek megy a drukk és kívánok szerencsésebb hónapot nektek. Kismamáknak pocaksimi. Esthajnal neked is puszi.

Kép
Kép
melisch

Betty!
Ez meghaladja a képességeimet :) Mármint a fotó....
De leírom:még csak halvány a második csíkom...
Vendég

Melike!Ma jött meg a rendes havim asszem,csak azért gondolom h az mert ugyan azok a tüneteim mint máskor,bár a hét elején múlt el az a vérzésem ami vetélés után volt :roll: Valószínü most lett volna amúgy is.Nemtom :roll: Tezstet minden nap kell csinálni egész hónapban v hogy van ez?Még mindig hülye vagyok hozzá :shock:
Melisch,jól van csak így lehet pozitív dolgokat bevonzani :wink: Hidd el sikerülni fog és remélem őszre jó hírekkel állsz elő v még előbb :D
Milyen..csak pozitívan(mármint tesztet) :D

Tiszta gyomor idegem van a jövőhét miatt,mit mond a doki miért volt kromoszóma rendellenes a babánk és hogy lehet-e még babónk.Már annyi hülyeséget mondtak okos emberek az elmúlt héten hogy már bejojozok :x Mindegy majd kiderül :?
Bridget hoooooool vaaaaaaagy :?:
Jó éjszakát mindenkinek!!!

Kép
anyci

Na en is itt vgyok mint eltunt barany am 8) :oops: :oops: :lol: Penteken ugye barinoztem hetvegen meg nem ngyon tudok jonni egy az mivel a parommal vgyok :roll: a masik meg nem szereti ha a gepen ulok meg hetvegen is :oops: :?

Ma voltam megint dokkernel :roll: a tuszom nem igazan akar noni :? nem ertem normal ciklusban miert van szep nagy erettt tuszom itt meg gyogyszeresen meg mindig nem tartunk sehol :roll: Nem vgyok annyira elszontyolodva a legnagyobb utes talan az,hogy 1tuszom lesz amit leszivjanak :roll: ezenfelul a tobbi mar mind mind nem is annyira fontos :? Szoval ma kaptam szurit egyet azert,hogy ne legyen pe-m egyet meg azert hogy azert nojjon meg a tuszocskem 8) Vettek vert is :roll: Csutortokon pedig leszivjak a tuszom es kiderul van-e benne valami 8)

Meg 1 dolgot sikerult tisztaznom a dokival :roll: marpedig mivel 1tuszorol van szo azt mondta ha nincs benne peti akkor csak 100ezer ft kell kifizetni nem a teljes 700ezer a leszivasert :!:
Aztan ha okes minden es van a tuszoben pete es ugye befecskendezik apacskat a petibe es esetleg utana nem akar osztodasnak indulni akkor is csak 100ezret kell kifizetni a leszivasert na meg a plussz 200ezret azert,hogy osszerakjak oket :? De a lenyeg,hogy igy meg mindig jobban jarunk :wink: Mondtam a dokinak ha igy van akkor belevagunk 1tuszovel is 8)

Holnap megint megyek uhu+vv+szuri :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mindenkinek eloszor is koszonom a tuszonovelo drukkokat :!: :!: :) Bar nem a legjobb az eredmeny az igyekezet a lenyeg :wink:

Melisch
Valami hatasa volt de ezek szerint a closti nem a nekem legmegfelelobb :roll: Ma mondta epp a doki hogy nekem valami megfelelo stimut kell kitalaljon kovi honapra amivel megnonek a tuszoim mert mennyisegre volt ott meg tobb kisseb is :roll: (2-3)
Jott ma piri :roll:

Akella
Minnya 10hetes leszel 8) Gondolom elvezed minden egyes babas tuneted :lol: ide is johetne mar roka koma :twisted: :lol: :lol:

Aranyeso
Nalatok mi zu most :roll: a nyarat vegig spontanozzatok :roll: En apacska nem menni golf ezen a hetvegen :wink: :lol: de menni jovo het hetvegen :twisted: :lol: :lol:

Betty
Itt vgyok itt vgok de apacskatol nem tudtam jonni sozmbaton meg szulinapoztunk egy ismivel :oops: :oops: :oops: Jaja korai volt emg leirni a honapot de en nem tudtam,hogy a gyogyo miatt normal sot aszonta a doki 30napos lesz a ciklusom :shock: igy nana,hogy a 14.cn-en van valami eredmeny :) En mar viszont hozzaszoktam,hogy 10.cn-en mar ep 20mm-es tuszom van 8) Hat ugy nez ki belevagunk meg ebben a honapban csak nem akarok nagy port kavarni vele hisz 1tuszobol :roll: meg az is lehet nincs is benne pete :? meg sok-sok mas szal csak ugy halkan majd kozvetitek :wink: Tesztjeidet pedig varom 8) nekem 4napig 2csikos volt olyan majdnem 2csikos...de mivel a gyogyo mellett mas ezert feladtam az ehavi tesztelest :? remelem viszont a hcg tesztjeimet hamarosan elovehetem :roll:

Milyen n.m.
Esthajnalcsillag jol leirta,hogy is kell nezni a tesztet de minnya en is berakok neked egy kepet az en tesztjeimrol az elozo honapbol.. :wink: Bar vissza kell lapozzak hozza :roll:
Lottel tegnap is?Milyen lett hozz fotot megkuksizzuk 8) Es nyugodtan kerdezz barmit...az elejen mi is olyanok voltunk mint te...nekem is tobbszor rakellett kerdeznem neha gyanarra a dologra de most mar tudom...barmilyen kerdesed van nyugodtan :wink:

Orsi
Elveszett barany...te voltal aki elinditotta a babadompinget 8) legalabbis miota en ide irok :) es mar 14hetes vagy :shock: Elsem hiszem,hogy repul az ide :) Meselj hogy vgytok?Milyen erzes a te kis csodad a pociban :lol:

Anyci
Kicsit fajo szivvel olvasom soraid :roll: na nem a te hibadbol hanem mert tudod anno en is 16evesen lettem babas es bar en is es a fiu is megakartuk tartani anyumek teljesen elleneztek :roll: es mikor kivonultam a korhazbol,hogy marpedig en nem vetetem el megindult a csaladi hadjarat ellenem es rabeszeltek :? Eletem egyik legnagyobb hibajat kovettem el :roll: szoval ezert a rossz erzes a szivemben :roll: neked pedig orulok,hogy megtarthattad :!: A lelet miatt meg ne legyel ideges :!: :!: :!: Az akkor megtortent a kovetkezonel kizart,hogy pont megint te azaz a babo legyen "hibas" :? Sok erot kivanok neked...mikor mesz? :roll: Tesztelni hat en ajanlanam a 8.cnkorul elkezdeni es akkor amig nem pozi :roll: ha pozi utana meg 1-2nap,hogy lasd,hogy halvanyul :wink:

Rabbe
Latom volt egy kesoi pe-d :roll: 18.cn-ed volt +os 8) Kepet varjuk 8)

Melike
En is bizom a lombikban de nem 1tuszovel :roll: :? De ha ebben a hoban nem is majd a kovetkezoben tuti jol bestimuznak es akkor lesz tobb tuszocskem es akkor nagyobb eselyekkel indulok :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget! hu nem semmi árak! még "szerencse" hogy van diferenciálás.... bár gondolom szívesebben fizetnétek ki a teljes árat :lol: én nagyon drukkolok neked hogy sok és gyönyörű petikéid legyenek.
A többieknek is megy a drukk :wink:
Kép napi 2 lh teszt

nem adja annyira vissza, de a második teszt nagyon pozitiv lett pár percen belül, és ahogy esthajnal mondta fél óra múlva teljesen jól értékelhető volt.[/img]

Kép
rabbe2

de jó sikerült feltenni :P

Kép
rabbe2

Sziasztok!!!!!
Bridget jelentem piri még nincs, lehet megvárja rendesen a holnapot, csak holnapra vártam de a tegnap beparáztam mert volt pocifájás meg hirtelen leesett hőm. Reggel sem volt még semmi bár még korán van itt 8 óra van. Igaz bevetettem az apás trükköt, de látom még nem volt színes a váladéka reggel :lol: Hát a fene enné meg, hogy soha semmi nem úgy alakul ahogy mi akarjuk. Az ez egy tüsző meg remélem tartalmaz petikét és már alig várja, hogy megtermékenyüljön és beköltözzön a pocidba.

Rabbe azért jól látható a + teszted :lol: és a görbéd is megy felfele, mindent bele!!!!!!

Anyci ne is gondolj rosszra ami megtörtént megtörtént most csap optimistán előre, nem szabad rosszra gondolni és mindig arra gondolni, hogy újra megtörténik. A dokid tuti elmagyarázza mi is volt és ha tudja megmagyarázza mitől történt. De attól még lesz nektek egészséges babátok!!!!!

Kép
Kép
melisch

Rabbe
A foton szerintem is a 23-ai a pozi 8) delelott nincs erteme elloni mert delutan ertekelheto :roll: Remelem apacskaval osszezorrentetek 8) :lol: Tobb tuszom mar nem lesz 1 van :roll: de annak is meg nonie kell :? Azrt koszi :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: mekkorát mértetek? látod nekem egy héttel ezelött volt 16 mm....
sikerült rávennem a párom :lol: tegnap este is meg elötte levő poz napon :lol: :oops:
Melish: te honnan irsz, mert látom te sem Mo-rol vagy :shock:
anyci: tudom mit érzel... :cry: de csak akkor juthatsz előrébb ha pozitiv hozzááláásod van és csak előre tekintesz :roll:

Kép
rabbe2

Hogy lehet a fertilitire két görbét is láttatni? nekem csak egyet mutat....

Kép
rabbe2

most néztem vissza az utolsó két babásodásomnál is a 18 illetve a 19 napon volt a pém.... szerintetek nem az okoz nálam gondot hogy ennyire későn van? a dokim szerint nem lényeges... :roll:
most is a 20 napon vagyok most kezd csak a hőm felfelé menni, aztán megmár a 26 nap körül jön pirike :twisted:

Kép
rabbe2

bemutatom fiamat palacsintázás közben :lol: Kép Íme:

Kép
rabbe2

és egy kicsit másképp: Kép

Kép
rabbe2

Rabbe nagyon jópofa lehet a kisfiad ha ilyesmit kitalál a palacsintával és micsoda sportember :shock: .
Én a sokak álltal nem szeretet Romániában élek, egy nagy városban ami Szegedhez van közel.
A görbédet azt hiszem magától fogja feltenni de ahhoz kell még a következő ciklus eleje. Akkor kezd uj hónapot és alulra beilleszti a régit. Ha jól emlékszem nem kellett semmit beállítanom hozzá :oops:

Kép
Kép
melisch

Bridget, örülök előkerültél én se tudok hétvégén annyit gépezni mert a csimotám ül rajta és oankor csak spajszerral lehet leszedni róla :lol:
Nőljön nagyra a kis tüsződ és legyen benne peti(szurkolok ezerrel) :D Azzal az eggyel is sikerülnie kell!!!SZORÍTOK!!!
Melisch,ma már okés vagyok csak tegnap elkapott a para,
ráértem gondolkodni :?
Rabbe,igyekszem pozitív lenni de néha elkap az aggódás.Ma reggel olvastam még utána dolgoknak és nem valami bíztatóak :? Nem akarok 1évet várni mire újra lehet baba(tudom nem kívánság műsor)Mindegy majd a dokim megmondja mi legyen :wink:

Ma délután hívom a dokit időpont miatt mert csak úgy nem mehetek hozzá,de majd úgy is csak csüt. lesz belőle gondolom.Na mindegy csak már ott tartanék :roll:

Kép
anyci

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Rabbe, a 6 nap ovuláció után bizony gond, nincs ideje beágyazódni a babának, de hogy késői az ovud, az viszont nem számít. Szerintem kérj orvosi segítséget, hogy a ciklusod második fele hosszabb legyen, vagy nézz körül a homeos oldalakon, ott találhatsz kíméletes gyógyszereket erre, amivel nem kell dokihoz menni. :wink:

Puszika mindenkinek
esthajnalcsillag

Köszönöm esthajnal! már probáltam gyógynövényekkel sagíten, de változatlan a dolog :cry: az orvosoknak(többnek is emlitettem, egyszerően nem vesznek tudomást róla.... pedig elég alaposan kivizsgálnak a 4 vetélés miatt. és nem is az a baj hogy nem tapad meg, hanem az hogy elhalnak. tehát elvileg a beágyazódás még jó, csak utáéna van a bibi :cry:

Kép
rabbe2

Rabbe, ha még eddig esetleg ezt nem próbáltad volna, tedd meg:

Ovaria comp

Ha a peteéréssel van baj, pl. a pé jóval késöbb jön, mint a normális 14. nap, akkor kerülhet bevetésre az Ovaria comp, ami több gyógynövénynek a keveréke. Ez a pé-t támogatja, az ösztrogénhez hasonló hatása miatt javítja a hüvelyi nyálka minöségét és mennyiségét és javítja a petesejt minöségét.

A ciklus elsö napjától a pé-ig 3x5 globulust kell szedni naponta.

Nem ajánlott a szedése a következö esetekben:

allergiás vagy a méhek mérgére

cisztásodásra hajlamos vagy

már más ösztrogénhez hasonló szert szedsz, mint pl. Closylbegyl-t, mert a kettö együtt szintén cisztásodást okozhat

endometriózisra hajlamos vagy (volt vagy most van endometriózisod)

Összetétele: Apis regina G l Dil. D4 (HAB, Vs. 41c) 0,1 g; Argentum metallicum Dil. D5 0,1 g; Ovaria bovis Gl Dil. D4 (HAB, Vs. 41a) 0,1 g

20g hónapokig elég. Mint minden homeopátiás szert, ezt is több hónapig folyamatosan érdemes szedni a siker érdekében.

Bryophyllum D4
Ha a luteális szakasszal van baj, tehát ha túl rövid a ciklus második fele (a normálistól eltérö 12-16 nap helyett csak 11 nap vagy kevesebb) vagy normális hosszúságú, de a mensi elött több napig pecsételö vérzés lép fel, akkor szedik a Bryophyllum D4-et (D4 = 4-szeres higítás). Ez progeszteronhoz hasonló hatású, megnöveli a ciklus második felének hömérsékletét, a luteális szakasz hosszát, megszünteti a pecsételést, támogatja a méhnyálkahártya vastagodását és ezáltal segíti a megtermékenyített petesejt beágyazódását.

A ciklus második felében, a pé után a mens kezdetéig kell szedni: 2x5 globulust naponta

Összetétele: csak Bryophyllumot tartalmaz

10g szintén hónapokig elég.

Mivel a peteérés zavarának (ovarinsufficiencia) leggyakoribb következménye a sárgatest elégtelenség, érdemes Ovaria compot és Bryophyllumot is szedni a ciklusban!

Szerintem érdemes még kipróbálni, és láthatod, több hónapig kell szedni, nem egy ciklusban, és akkor hozhat eredményt.
esthajnalcsillag

Rabbe
Koszonjunk a fotot a fiadrol 8) Nem tom azt a 2gorbeset hogy gondolod :roll: :oops: A kesoi pe-nek nincs baja ha persze utana megmarad a 14nap masodik szakasz szerintem legalabbis.Szoval ha nem 28napos a ciklusod hanem 32 akkor az azert nem rossz :roll: De ehhez teljesen nem ertek... :oops:

Anyci
Csuti az mar minnya itt van 8) Nyugi nyugi :wink: veled vagyunk :!: Probalok en is pozitiv lenni de nem ngyon megy :roll: Azert jolesik,hogy mas is hisz az egy petiben :)

Esthajnal
Szijjja :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Melisch
Na az elobb mire irtam Rabbe-nek epp te is irtal csak mar nem lattam :roll: :oops: Na piri lehet megsem jon :?: vgy csak kereti magat :twisted:
[quote]A írta:z ez egy tüsző meg remélem tartalmaz petikét és már alig várja, hogy megtermékenyüljön és beköltözzön a pocidba.

Ugy legyen 8) :lol: Azert ha piri jon azert szoljal :roll: addig nem kuldok olelest hatha nem kell :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Lányok! :)

Ma reggel teszteltem egyet és ugyan az egyik csík halvány, de kétcsíkos lettem. :D

Reménykedés indul, hogy így is marad :D
recon

Recon : szurkolok. megy a drukk ezerrel!!!!

Bridget: köszi az infot. pont az a baj hogy nekem nem 32 napos hanem általában 26 igy elég gáz hogy csak a 20 napon van pém. még clostyval is :twisted:
Esthajnal: nagyon köszönöm, megfogom probálni!!!!

Kép
rabbe2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?