Új privát üzeneted érkezett!

Ott voltunk a Kolpingban Kedvezményes időszak van: -20%, na és persze üdülési csekkből, máskülönben mi sem tudtunk volna menni, legalábbis oda nem.

Én is elteszem magam, mi meg Balcsira megyünk holnap.

Mindenkinek jó hétvégét, jó kirándulást, és jó éjszakát kívánok!

Szandra

KépKép
jurmine

az én fejemet ne nézzétek:)fésűt rég láttam

Kép
andy30

Andy: cukik a képek!
Zöld szemed van? Zsiráfot merre lehet fellelni? (és most nem az állatkertire gondolok :lol: ?)

KépKép
jurmine

Sziasztok,

Bébic,
Örülök h jó volt a tegnapotok.

Enikő,
Köszi az etetőszékes infót, át én lezsibbadok a fp etetőszék áraktól, 25eFt. Brrr.

Musi,
Nem rossz ez a babakocsi, hogyé aggyák ???? Persze, uborka egyenesítő. Háááát erre mit mondjak ??? Inkább semmit mert nem akarok senkit megbántani :D

Akkor ez jó ? Holnap bemegyek a csaj üzletébe megnézem személyesen…
http://www.teszvesz.hu/item633335438_fi ... ek_uj.html

Zöldi,
Gratula a 4kézlábhoz. Hanna nagyon ügyi. Küldesz majd a szállásról infót pls ?

Zsiráf,
Lehet h rosszul emlékszem, Ti nem kertes házban laktok ? Most a lift megzavart. Küldöm a privit. Előre is köszi.

Manna,
Hatalmas gratula, sok-sok örömet, zökkenőmentes alakítást kívánok Nektek. Mi lett egyébként a lakás előző tulajdonosával ? Nekem is teccik a melóhely, Marcit vihetem ? :D

Erika,
Boldog hófordulót Nektek. Jaj nagyon szép Gergő.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Boci,
Hogy én mit olvastam:

„Manócskával elmentünk a henteshez meg a bótba, aztán fekve CIGIZETT :shock: és kidőlt”

először nem is értettem.

Andy,
Detto, hiába költöznék, apa azt mondta h várjuk meg amíg a gyerek ovis, sulis ne maradjunk ki semmiből, ráérünk kicsit később költözni, meg az állandó logisztika, utazás.
Apa előttig napi 100 km-ot utaztam (összesen) a munka miatt, valahogy abból most elég lett.
Miért akarod a diót kimosni ???

kubuspace

Mi:
Nem jött a vevő, juhééééééééjjj, vizsga ? hát passzolnám, én nem emlékszem hogy mikor blokkoltam le ennyire, 300 ember írt, dolgozatokat vasárnapra kijavítja a nő !!! ÁÁÁ nem fanatic, szóval ismétlés lesz szerintem, 5-én, pont a szülinapomon….
Hazaértem apa várt h táskát rakjam le és indulás el otthonról, útvonal, először budai alsórakpart, gondoltam rómaira megyünk, majd a daubner cukinál arra gondoltam h valószínűleg a hármas-határhegyre megyünk. De nem előtte letértünk és a munkahelyemre vitt, ahol este 7-kor zsúfolásig volt a parkoló… nem is értettem, szóval céges bográcsozás és mi voltunk a díszvendégek. Apa meglepizett a kollégákkal, Marci mindenki kézben, jót ettünk, beszélgettünk, előbb értünk haza.

Holnap megyünk szülőkhöz, előtte benyomom az összes valeriánát ja meg fél üveg pálinkát. Nagyon nyugodt leszek és semmi ISMÉTLEM SEMMI ÉS SENKI nem fog a sodromból kihozni… Ja apu ma a telefonba, ’azért anyádnak h egy szál virágot (tudjátok anyák napján én csak telefonon köszöntöttem), mondom neki de úgyis kidobja, erre apa: mindegy de akkor is, erre azért megkérdeztem h mi értelme van ennek a színjátéknak??? Brutál.

kubuspace

Solya,
Akkor a másik két gyógyi
glonoinum 15ch (1-2x 5 golyó)
lycopodium clavatum 9ch

kubuspace

Kubu: Holnapra nagy kalappal....gondolok rád. :D

Kép
mannababoca

[quote]Z írta:öldi: Az szerinted mennyire probléma, hogy Ákos mindent csak egy irányba csinál? Csak a hátáról fordul hasra és kizárólag jobbra, balra sosem. (Hasról hátra még nem fordul.) Ha hason van és leteszi a fejét, csak balra teszi le. Ha viszont hanyatt fekszik, akkor a vége mindig az lesz, pölö ha elalszik, hogy jobbra fordítja a fejét....
Kezdjek aggódni, vagy ez most még nem olyan nagy baj? Vagy baj egyáltalán?
Kösziiii!

Bébic! Az elején mindkét oldalra szoktak, aztán kialakul egy domináns oldal (de van, aki kétoldalas marad).
Általában először a hasról hátra sikerül, utána a hátról hasra. Ha a hátról hasra már stabilan megy nekik, akkor elkezdik élvezni a játékot, és a "haladást" körbe, vagy általában hátra, és olyankor nem szeretnek visszafordulni. Én hagyni szoktam egy ideig küzdeni, és csak amikor már nagyon elfárad, egy kicsit felveszem. Ilyenkor nem szereti, ha visszafordítom hanyatt.
Ha mindig mindent csak egy irányba csinál, akkor azért én megmutatnám egy gyógytornásznak.

Gabi! Fehér szafarisapi 46 körül van.

Oké Eri, kérek címet!

Zsebi! Holnap mi sem leszünk, és vasárnap is elég esélytelen. Jó túrát nektek!

Enikő! (és még aki már tudja hogy mit vesz tőlem) Kérek egy privit: Cím és vásárolni kívánt cucc szerepeljen benne, hogy ne kelljen itt böngésznem. Köszi! Postaköltséget csak feladás után tudok írni - ha valaki elsőbbségivel vagy ajánlva kéri, külön jelezze. Bankszámlaszámom a profilomban.

80-as és 104-es csak csajban van asszem.

[quote]j írta:a ma vettem mosódiót meg mosószódát használ vki? kiv vok!

Andi! Én használok, és szeretem.
A kajás kérdésre te is tudod a választ. Nézz a lányodra, és tedd fel megint magadnak tükör előtt állva a kis gombócoddal. Szerinted?

Musi! Ubiegyenesítő elég bizarr! :)

[quote]Z írta:siráfot merre lehet fellelni? (és most nem az állatkertire gondolok ?)

Zsörmen! A szavannán! :)

[quote]Z írta:öldi,
Gratula a 4kézlábhoz. Hanna nagyon ügyi. Küldesz majd a szállásról infót pls ?

Kubu! Nyomjál emilt talosgy@freemail vagy citromailre, és copyzom.

[quote]H írta:olnap megyünk szülőkhöz, előtte benyomom az összes valeriánát ja meg fél üveg pálinkát.

...füves cigid nincs?

Mi holnap naccsaládozunk péhalmán. Szerencsére protein napom lesz, így azért tudok majd enni ezt-azt. :)
Mínusz négy és fél!

Kép
zölddisznó

Jóreggelt!

Már megint első?! De én inkább aludnééééék.... :( Kispocok folyton felsír már 3/4 6 óta, de fel se ébred rá, viszont cumi az kell az újbóli nyugihoz....én meg nemtok visszaaludni..... :?

Megvan az etetőszék, sirrrrrrrrrály! Ma jóóól felavatjuk! :lol: :lol:

Kubu: Mi 23ért vettük, ott, ahol Zsiráfék, www.jatsszvelem.hu. (A honlap szerint elvileg most nincs rendelhető, viszont van bemutatótermük a 13.ker. Visegrádi utcában, ott lehet, hogy meg is tudod nézni. Vagy ugorj át hozzánk! :lol: :lol: Olyan csibésünk van, mint amit belinkeltél.)

Zöldi: Köszönöm szépen! Igen, ettől féltem sajnos, hogy ezek a dolgok Ákosnál nem teljesen okésak.... :( :( :(
Próbálkozzak Dévényesnél szerinted?

Védőnőhöz már nem akarok fordulni, úgyse foglalkozna vele, eddig is csak legyintett minden ilyenre, hogy ráér..... :( :? :evil:

Na, megyek, mert már duma van! :lol: :lol:

Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét! :D
bébic

Hejhó!

Kispasim 1/2 7-kor felpillázott, dumált, átvittem magamhoz, és elbohóckodtunk 1/2 8-ig. Annyira jó volt :)

Kubu: küldöm a pozitív energyt holnapra. Kitartás :)

Zöldi: szafari satyeszt akkor megkukkolnám jövő héten, és meg is venném, ha jó :) A többi cuccot meg már megdumáltuk.

Bébic, Zöldi: Kristóf ugyan mindkét oldalra forog hátról hasra, de hasról hátra szinte egyáltalán nem :(
Elég ha dévényessel megbeszélem, vagy keressek inkább gyógytornászt?

Bébic: irigy-irigy, hogy te apa már otthon van... (csak viccelek ám :wink:), de az enyém is jön holnap délután :D

Manna: sikeresen haladsz a fogyival?

Erika: tegnap elfelejtettem: Boldog hófordulót Gergőnek!

ISTEN ÉLTESSE A FÉLÉVES ÍRISZT ÉS ÁDÁMOT!
Kép

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: Félsiker, még mindig csak 1 kiló ment le, de közben mikulás járt nálam, így szerintem egy picit fel voltam vizesedve. Nu majd a héten meglátjuk.

Domi éjjel egykor keservesen felsírt, sírt és közben mondta, hogy mamamamamamam azt hittem megszakad a szívem, aztán visszaaltattam nagy nehezen, fél hatkor szopiztunk.... még mindig alszik... :D

Kép
mannababoca

Manna: ne is emlegesd a rohadt Mikit, nálam is bepótolta látogatásügyileg az elmúlt évet :evil: :evil:
Kristóf is szokott így panaszkodni, olyankor hihetetlenül felerősödik bennem a védelmező és dédelgető ösztön :)

Na, megyek dolgozni, be kell fejeznem, míg anyum itt van Koboldozni...

Kép

Kép
gabilany79

jo reggelt.
andy. ez egy muzeumban volt, ugyhogy szerintem ilyet tenyleg hasznaltak annak idejen. :shock:

zoldi. majd ha lesz idod kepeket kuldeni a csajos cuccokrol 6-9 hoig, esetleg sapikrol, stb.
meg 86-ososkrol is (csajos), azt nagyon megkoszonnem!

mi is egyedul, apa elment legenybucsuzni reggel f8-kor es csak holnap este jon haza. :cry:

KépKép
KépKép
mush589

jaj ezt nezzetek meg. a baratnom wera kislanya 11 honapos es elindult:
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/n ... s8OmVl3PIX
zabalnivalo. :lol:

boldog hofordulot Irisznek es Adamnak!

KépKép
KépKép
mush589

tudna vki segiteni?

Kincsonek 2 napja folyosabb a szeklete a szokottnal, es nagyon savanyu szaga van, ma meg mar pici barna fonak szeru vmik is voltak benne? az mi lehet?
honnan tudom, ha esetleg ferges?

KépKép
KépKép
mush589

Helló Csajok!

Tegnap óta anyuméknál vagyunk és csak holnap megyünk haza! :-D Épp a kertben döglök laptoppal az ölemben, anyukám meg Zsófizik. Hawaii!!!

Fogyókúrát én is kezdem, de a hétvégét még megvárom, anyukám isteni kajákat főzött, sütiket sütött... Nyammmi!

Féléveseknek gratula!!!

Manna!
Gratula a lakáshoz! Ez annyira jó lehet, hogy marad a megszokott kedvenc környezet, de mégis bővíthettek! Mákotok volt nagyon!

Andy!
A fotó alapján abszolút nem kell aggódnod azon, hogy Regi csak 5-ször eszik! :-D

Zöldi!
Hannanának gratula a 4kézlábashoz! :-D Zsófi is nyomkodja a levegőbe a hátsóját egy ideje.

Gabi! Manna!
Nálatok a fiúk már ilyeneket mondanak, mint "mamamamama"? Zsófi még csak ilyeneket: ááááááááááóóóóóóóó...

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Gabi! Köszi!

Musi! nagyon ügyi barátnőd kicsi lánya! Hihetetlen, hogy megy az idő! Anyud megkapta a receptet? Írassak még?

Nem volt valami jó éjszakánk, kutya ugatásra keltem vagy 3x:evil: , és Gergő is x fent volt.
2 napja a nyelvével dörzsöli az ínyét, szegénykém biztos nagyon rossz neki, de olyan aranyos mikor csinálja. Már nagyon dudorodnak a fogacskák, kiváncsi vagyok mikor bújnak ki.
Délután megyünk etyeki pincefesztiválra, ha nem lesz nagyon meleg.

Kép
Kép
Kép
erika26

HAZAJÖTT AZ APAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Meglepiből, bár sajna volt rá rossz ok a társaságban :(

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: ddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeee jjjjjjjjjjjjjjjjjjjóóóóóóóóóóóó!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mush: passzz! Kaki ügyben nem vagyok jártas!!!! 8) 8)

Boldog Félévest Írisznek és Ádámnak!!!!
Vendég

Sziasztok!!!

Boldog hófordulót az érintetteknek!

Mush:én is kiváncsi lennék erre a kakis dologra mostanában nekünk is ilyen és kicsit idegesít

Gabi:szuper h te apa otthon van,enyém egész nap méhészkedik,de nekem már ez is sok :roll:
De mi történt hogy haza ment előbb párod?

Olinak annyira de annyira meg van dudorodva a foga és még mindig nem akar kibújni neki,egyfolytában visít,nem alszik már két napja délután tiszta hulla szegény gyerek.Ja és nálunk is a nyelve ott jár tiszta édes ilyenkor :lol: de remélem ki fog bújni mert már kicsit sok a visításból :lol: :lol:

solya051020
Káld

Féléveseknek boldog hófordulót kívánok!!! Hihetetlen, hogy ennyire telik az idő!

Bence ma hasra fordult!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jurmine:irigy irigy a nyaralásotok miatt és a Balaton miatt is :lol:

solya051020
Káld

Mági:gratula!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

solya051020
Káld

hahó

csak gyorsban.

megvolt a jberényi kircsi tök jó volt kis nosztalgia meg olyan nyugi volt a városban jót sétiztünk kajcsiztunk. annyi h pont a legn melegben mászkáltunk de csak nem lesz belőle gond..

jurmine a zsiráfot ugy kaptuk nemtom hol vehették de szeretem 40féle dallamot jáccik 9gomb van rajta lehet jól nyomkodni:) igaz nem szeretem a műa játékokat de 1-2 kell még most

evés: tegnap a lakógyűlésen is kérdezték h gumgyűrűt tettem-e a csuklójára?:)

na meek majd jövök még

andy

Kép
andy30

gumigyűrűt

Kép
andy30

v f c vcbnumim t m
Marci üzeni!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

KépKép
KépKép
mush589

Mush: édesek vagytok! Milyen jókat kacarászik Kincső!!!! :lol: :lol:

Kubu: 8) :lol: 8) :lol: Mesélj majd mi volt anyudéknál!!!!
Vendég

musi regi uigy szokott kacagni:)nagyon cukik vagytok.

Kép
andy30

Szép estét!

Most csak a teljesség igénye nélkül, nehari... :oops:

Boldog hófordulót a kis ünnepelteknek! :lol:

Gabi: Dejódejódejóóóóóóóóóóóó! Jó Apázást! :lol:
Jajj, majd elfelejtettem, voltunk Ikejjában, megvan a cucc!

Mush: Édesek vagytok a hintán! :D

Mági: Gratulaaaaaaaaaaa Bencédnek! :lol:

Mi ma megvettük a bébiőrt, nagyon szuper, még egyszer is köszi a tippeket lányok! :D Ma délután már jól is jött, Picur elaludt uzsi után itt az ágyon, nekünk meg vendégek voltak, így kint az udvaron tudtunk jót dumálni.
bébic

Ja, és felavattuk az etetőszéket SÁRGARÉPAPÜRÉVEL :P

De itt még csak ismerkedünk a berendezéssel: :lol: :lol: :wink:

Kép
bébic

Bébic! Én dévényest ajánlok, vagy egy neurológust, aki be tud utalni ingyé gyógytornászhoz megnézetni.

[quote]B írta:ébic, Zöldi: Kristóf ugyan mindkét oldalra forog hátról hasra, de hasról hátra szinte egyáltalán nem
Elég ha dévényessel megbeszélem, vagy keressek inkább gyógytornászt?

Gabi! A dévényes gyógytornász! Nem vagy megelégedve vele? Eddig neki nem mondtad? Nem kérdezte? Fura...

Musi! Lefotózom majd az összes 68-86-ig csajost is!

Mági! Gratula az ügyes "legkisebb ugrifüles"-nek! :)

Mush! Kakit megkérdezem holnap.

...mi ma mamáztunk...eredmény: X - 4,5 + 1kg :) De sebaj! Jó vót!
Most meg Limoncetta! Hmmmm....salllalalala! Egészségetekre!

Kép
zölddisznó

szoavl akkor a nyaralas. hetfon delkorul indultunk es este 8 korul ertunk oda. furdetes, altatas, pihi. masnap elmentunk a Viktoria korabeli muzeumba, a tenger partra, es egy model faluba (majd a kepekbol latjatok), este meg egy Sir Lancelot nevu etteremben ettunk, de sajnos koze sem volt az otthonihoz. :cry:
masnap elmentunk Cockingtonba, ahol helyben fujtak uveget, hintalovat keszitettek stb, mindez egy hatalmas park kellos kozepen, majd pedig egy tengerparti kiallitasra/allatkertbe mentunk. este egy indiai etteremben ettunk. majd harmadnap haza fele vettuk az iranyt, de meg beugrottunk egy sunidiszno korhazba egy farmra, ahol sunit ugyan nem lattunk,de megetettem egy baranyt.este keson ertunk haza.
es akkor a kepek:
Kép anyaval Kép apaval Kép Cockingtonban Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mush589

Kép na mi van, nem hintazunk tovabb? Kép poz az idegen kadban Kép sarkany Kép kenguruban
zoldi. ne szidj le, csak 20 percet volt igy!
Kép sport resz Kép tengerpart Kép tengerpart messzirol Kép tojast kelto pingvinek

KépKép
KépKép
mush589

ezek meg nem a nyaralasrol, de szerettem volna megmutizni. ne haragudjatok, hogy ilyen sok kepet tettem fel!
Kép nem adnak enni, mar csak a jatekaim maradtak
Kép tekereg
Kincso meg nem tud atfordulni, viszont ha vmi erdeklni, akkor igy kitekeri magat
Kép Jessica es Kincso ( a koraszulott kisbabaval)

KépKép
KépKép
mush589

koszi a hintas dicsereteket.

bebic. milyen bebiort vettetek?

kubu. remelem nem boritottak ki!

KépKép
KépKép
mush589

Kincsőcsalád jeeee! ...na jó, 20 percet engedélyeztem volna én is! ;)

Kép
zölddisznó

Most jöttünk meg, apával kimenőn voltunk..... :D

Mush: Nagyon drága Kincső! Tényleg te magyarul beszélsz hozzá?

Kubu: Mi volt????????????????????

Kép
mannababoca

Morgen,
jövök mindjárt és mesélek, van mit sajna :(
ja jog nem sikerált, brrrr előbb jött az emil, úgyhogy ismétlés lesz

kubuspace

Jó reggelt Csajok!

Még mindig anyuméknál... Zsófi imád itt is. Kb. mindegy neki, hogy hol vagyunk. :-D Ma még néhány rokon is megszáll bennünket ebédre, aztán du. indulunk haza.

Mági!
Gratula kicsi fiadnak a forduláshoz!!! Ügyiiii!!! :-D

Gabi!
Örülök, hogy vége Apátlanságodnak!

Mush!
Nagyon jók a nyaralós képek! Kincső csodaszép kislány! Amúgy néha én is felemelem már a babakocsi támláját, de ott nem ül még stabilan, így inkább a hordozót kattintom rá a babakocsira, ott kényelmesen üldögélhet és ki is lát. A vízszintes már a babakocsiban is uncsi neki, vagy fel akarja húzni magát, vagy hasra fordulni... :twisted:

Bébic!
Áki nagyon komoly az etetőszékben. :-D

Zöldi!
Gratula a +1 kilóhoz! :twisted: Veszélyesek ezek a nagymamák. Én a hétvége után nem fogok mérlegre állni, az tuti!

Kubu!
Sajnálom a jogot! Legközelebb...

Kép
Kép
lbernuska

jo reggelt!

bebic. nagyon edes Akos es az etetoszek is tuti!

manna. merre jartatok apaval?
igen altalaban magyarul beszelek neki, de ha itt vannak az angol rokonok meg apa, akkor meg angolul. de azert ha csak apa van itt, akkor nem mindig beszelek angolul a babakusznak. Apa magyar szokincse is rohamosan no: kaka, pisi, micimacko, puki, stb :lol:

kubu. sajnalom, hogy van mit meselned meg a jogot is!

berni. legtobbszor vizszintesben van a sportresz. pl mikor elalszik mindig leteszem neki. amugy 5 fokozata van ez a 3. asszem. szoval csak ugy felig ul, nem teljesen. a mi hordozonk nekem nagyon kenyelmetlennek tunik, abban nem tud ugy elnyujtozni. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Nah közben apa telepített valamit, a munkahelyi lapimat meg lusta voltam elővenni, úgyhogy Marciztam egy picikét.
Kicsit visszaolvasok, az izgalmakat a végére hagyom.

Zöldi
küldtem emailt, előre is köszi.
Szép ám a -4,5+1. Ügyi vagy csak így tovább.

Bébic,
Végül nem sikerült elmennem az általam linkelt helyre, de mindjárt írok a csajnak hogy mondjuk áfa stb mentesen mit tud ajánlani nekem :?: a pihiszéket is így vettük pár ezerrel olcsóbban. Nagyon szupi az etetőszéketek.
Milyen bébiőrt vettetek ?

Manna,
Kimenő ? Ez igen ? Ki volt Domi vigyázó ?

Musi,
Édes barátnő kislány. Nektek is a videó és a képek is.

Erika,
Milyen volt a pincefesztivál ? Gondolom millió ember…

Gabi,
Mi volt az ok h apa hamarabb jön ?

Mági,
Bence de ügyi.

Boldog hófordulót az érintetteknek. És nekünk is, Marci tegnap volt 5 hós.

kubuspace

Szóval tegnap először piacoztunk, találtunk aranyos nénit, fincsi almát és lesznek zöldségei is. Ezután reggeli lángos apával a piacon, Marci kenguban nézelődőtt nagy nyugalomban. Vettünk virágot és egy kis bonbont mert mentünk egy vendégségbe is.

Egy nénit látogattunk meg (anyuidős) akikkel (férj, 2 fiú) nagyon jó kapcsolatom volt már évek óta, igazából a lányuknak is tartottak. Aztán amikor a bácsi pár éve meghalt, sőt már előtte is elmaradoztam. Szóval a napokban úgy gondoltam h szeretném meglátogatni őt és bejelentkeztünk hozzájuk. Előre elnézést kértem h pont dél körül fogunk érkezni de mivel anyuékhoz akkor nem mehetünk mert anyám azt gondolja hogy ingyen kajázni akarok de nekünk előtte is utána is progink volt csak így fért bele. Várt minket, apával most találkozott először, első pillanattól szimpik egymásnak. Marcit kikapta a kezemből és órákon át dögönyözte, simizte, etette, becézte, járókát állított (neki is van két unokája). Ja és a legjobb, EBÉDDEL KÉSZÜLT NEKÜNK. Eperleves, pörkölt, rántott gomba, nagytál friss eper !!!!
Annyira jó volt beszélgetni, ki volt akadva h milyen anyuval a viszony, mert elmondása szerint bármikor találkozik anyuval akkor ő csak áradozik rólunk.. Persze kifelé falun belül kell mindenkinek a látszat.
3 órát voltunk náluk, mennünk kellett mert ő is indult az unokáihoz harasztiba.

Szóval ezután elmentünk anyuékhoz. Fél 3-ra érkeztünk, éppen pedikűrös volt náluk, anyut még csinálta, a hugim meg még ezután következett. Apuval beültünk négyesben a nappaliba, beszélgettünk, majd amikor anyu végzett bejött a nappaliba, én köszöntem, válaszolt h szia, apa köszönt válaszolt h jó napot kívánok majd RÁNÉZETT MARCIRA ÉS ENNYIT MONDOTT HELLO. És ment a szekrényéhez, kivett pár ruhát, nézegette, kivitte ennyi. Ezt még párszor megismételte, be-ki-be-ki. Majd hugi végzett a pedivel bejött és mondta a pedis hölgynek h nézze meg a babát, hát a hölgy el volt ájulva, gügyögött, gratulált stb. stb. Hölgy el, hugi leül, már öten vagyunk a nappaliban anyu pakolgat a lakásban, véletlenül sem jött be, ekkor már ¾ 4 volt, közben hallottam h hívta valaki anyut, azzal elkezdett csacsogni, gondolom extrán örült h nem kell velünk lennie. Szóval felálltunk és elindultunk. Én vittem egy csokor virágot, mert anyák napján nem tudtam személyesen felköszönteni, DE NEM FOGADTA EL A VIRÁGOT. Ha nem lettem volna túl ezen az egészen kb. kiborulok, könyörgök, sírok, a virágot a földhöz vágom, de itt is látszik hogy game over, mert mondtam h rendben, felvettem a cipőm és elindultunk kifelé. Eközben énapa odafordította anyámnak a hordozót, hogy
- xx. Néni azért tessék megnézni az unokáját
- láttam már
- nem úgy vettem észre
- MIÉRT MAGA FIGYEL ENGEM ????
Erre apa, hát nem annyira érdekes hogy figyelnem kelljen, csak tudja ha azt híreszteli a faluban hogy mennyire odavan az unokájáért akkor úgy is viselkedhetne..

Aztán apa hugi kikísért, anyám meg ment az x. díjas b…tt kertjébe.

És nem fogjátok elhinni de hihetetlenül jól vagyok, már több helyen nézelődtem, de most végre megérett a dolog, pótnagyit keresek, semmiféle anyagi kötöttséget nem szeretnék, csak valaki olyat aki egyedül van, fiatalos, életerős és tagja lehetne a mi kis családunknak, ja és pest vagy pest közeli lenne illetve egyetlen dolog amit nagyon szeretnék h legyen kertje, tehát kertes házas pótnagyit szeretnénk. Hiába van gyönyörű, igazi bababarát kertjük a szüleimnek, asszem Marci soha nem fog ott a fűben hemperegni, pancsizni, focizni. Nekem sem volt nagyim pont a szüleimnek köszönhetően sok sok éven át, most találtunk mamával egymásra nem olyan régen, szóval én ezt nem akarom h ismétlődjön Marcinál is. Van valami ötletetek h hol hogyan keressek ?

kubuspace

Csóközön!

Tegnap nem is meséltem, hogy újra bepróbáltuk a sütőtököt, csak most a Hipp-nek a sütőtök-krumpli változatát, amit megbolondítottam némi home-made párolt almával. Hát, Kobold betolta kb. a 2/3 üveget 3 etapban, és az utsó adagban már szinte alig volt alma :D
Szóval valószínűleg az Univer sütőtök-almája valamiért nem frankó neki :)

Millió puszi a féléves Hannababának! Isten éltesse!
Kép

Mush: szupik a képek, és a videó is nagyon édes (megnéztem a többit is, nagyon jók) :D

Bébic: nagyon cuki Ákos, és tök jó az etetőszék. Meg is mutizom apának így "modellel" együtt :lol:
Király, hogy megvan a cucc :D

Solya, Kubu: hát, ez úgy van, hogy már évek óta járnak ide horgászni egy állandó 4 fős társasággal. És az utsó pillanatban az egyikük lemondta, ami nem is lett volna olyan gáz, de aztán a másiknak is haza kellett mennie, mert apósát rákkal kezelik, és anyósánál most szakadt el a cérna és idegösszeomlást kapott, de olyan durvát, hogy először azt hitték, hogy agyvérzése van. És innentől apának meg az ottmaradt cimborájának meg már nem sok kedve maradt szórakozni.

Zöldi: dévény torna: 2 hete még Kristóf szinte egyáltalán nem forgott, és azt meg is beszéltük a dévényessel, ő is forgatta/kezelte meg itthon én is, és most már hasra pörög mindkét irányba, így lett feltűnő, hogy hasról hátra nem. Igazából nincs bajom a dévényessel, mert azért látványosan használ Koboldnak a torna, csak azért kérdeztem, mert nem tudtam, hogy elég-e, ha vele beszélem meg. Akkor a keddi kezelésen majd mondom neki.

Berni: Kristóf "szókincsében" vannak már állandó dolgok, gyakorolgatja a mássalhangzókat is :)
A "mamamamamama" az szinte kizárólag panaszkodásra való, akkor van olyan, hogy "háböböböbö", ezzel magyaráz, és amit a legjobban imádok, az a "dzidzidzidzi" (ez valahol a tititi meg a cicicici közt van, olyan kis angolosan kidugja a nyelvét a nemlétező fogai közt :lol:), ezt meg olyankor csinálja, ha valaminek örül.

Kubu: egyrészt jó, hogy úgy érzed, túl vagy rajta, másrészt majdnem elsírtam magam, azon amit írtál, annyira szomorúnak tartom, hogy anyukád "hagyta" idáig fajulni a dolgokat. Azért ez valahol biztosan nagyon fájdalmas dolog neked, és még mindig nem értem, hogy hogy viselkedhet így egy anya csak azért, mert ilyen hülye "elvárásai" vannak, ennyire ad a külsőségekre, és ennyire ragaszkodik a (már bocsánat, de) idióta "elveihez". :( :(

Kép

Kép
gabilany79

Kubu: ha tényleg komolyan gondolod ezt a pótnagyi dolgot, írd be a gugliba, hogy "pótnagymamát keresek" vagy "pótnagyit keresek" és kidob egy csomó fórumot. De főleg a Nők Lapján szoktak ilyenek lenni...

Kép

Kép
gabilany79

Kubu! Franc a jogba! :twisted:

Manna! És hol kimenőztetek?

[quote]A írta:pa magyar szokincse is rohamosan no: kaka, pisi, micimacko, puki, stb

Mush! ...és SAJT, nem? Vagy azt meg már elfelejtette?

Kubu! FW-ztem

...hát nem egyszerű a te jó édesanyád! :twisted:
Néni? Háááát...nem tom, honnan keríthetnél.

Nénik! Köszönöm a köszöntést! A fülem tényleg majdnem a bokámig ér, mert kaptam nagynéniéktől egy gyönyörű fülbevalót! :) Nagyim mindig anyáékra bízza, hogy kapjak valami szépet, de ők még nem találták ki.

Kép
zölddisznó

Musi!

Kaka: normális, savanyú szag és a nyúlós szálak ált. attól vannak, hogy kicsit fehérjedúsabbra sikerült gyártanod a cicitejet.

Achtung! Mindjárt jönnek a 68-80-ig fiu/lány ruhák képei!

Kép
zölddisznó

Pizzáztunk meg sétáltunk... :D Jó volt. Meg tervezgettük az új otthont! :D :D :D

Kép
mannababoca

... tök jóóóóó!

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?