Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Na megpróbálok gyorsan pár sort írni.

Keresztelő megvolt május 2-án. Akkor tűntem el. Aztán anyuéknál maradtunk még egy hétig. Lilla nagyon jól viselte a dolgot, előtte szépen aludt, úgy kellett felkelteni fél 4-kor. 4-kor kezdődött a szertartás. Kicsit feszítette magát, mikor a hátára döntötte a keresztanyja, de aztán gyorsan leöntötte a pap a fejét, megtöröltem és már kész is volt.

Akkor a Levente náthás lett szokás szerint, szerencsére a Lilla kevésbé, de neki is kellett szívni az orrát, nemrég hagytamabba. Erre ma már megint vittem a Leventét dokihoz, adott antibiotikumot mert nagyon csúnya a torka. Fasza. Azóta próbálom a Lilla mellől elcsalni de nem tudom. Egyszerűen nem érti meg, hogy nem szabad puszilgatnia. Szóval van rá nagy esély, hogy a Lilla is beteg lesz. Nagyon nem várom, már elegem van a betegségekből.

A Zoli munkahelye még megvan, legközelebb június közepén lesz elbocsátás, a legvége pedig június vége. Tehát még két - három hét és vége. Állás nincs sehol, kedvünk nem éppen rózsás.

A napok nagyon gyorsan elmennek, két gyerekkel rengeteg tennivaló van, persze mindig ugyanaz. Szoptatás, tisztábatevés, öltöztetés, Lillának főzelékfőzés (már 2 hete eszik főzeléket), főzés hármunknak, szokásos házimunkák, napi háromszori altatás, plusz este mindkettőt, levegőzés, séta, játszótér, fürdetés, vacsora, orrfúlyás, legyen mindig friss tea, legyen mindig viszonylagos rend, mosás először kézzel utána géppel, vasalás és még sorolhatnám. Sosincs vége, aztán mire elalszanak, akkor jöhet a fürdés, vacsora, rendrakás, mosogatás, aztán fejnem kell még mert a Lilla nem akar szopni és próbálok pótlást fejni neki másnapra. Mire ideérnék este 11 van és már leragadnak a szemeim.

Szóval a Lilla már eszik krumplit, sárgarépát, almát, ivott már őszibarackot, evett kicsi banánt is. Most az a baj, hogy azóta nem akar nagyon szopni, de a kajáért sír. Ráadásul állandóan csalánkiütéses, próbálok tejmentes diétát tartani, de nagyon nehéz. Néha sikerül megennem pl. Levente maradékát, utána jut eszembe, hogy hoppá, ebben vagy valami tejszármazék. De hiába tartom a diétát, így is pöttyös. Baromira idegesít, nincs kedvem ahhoz a tortúrához, ami a Leventével volt. Ezért próbálom minél tovább kihúzni a tejmentes időszakot, min. 1 éves koráig. De kérdem én, ha már az anyatej is kiüti, akkor mi lesz később? Tanácstalan vagyok, senki se tud segítni, csak lövöldöznek vaktában: hát majd kinövi, elmúlik, biztos az öblítő stb.

Most mértük, 6 hónaposan és 1 hetesen 9,7 kg, és 74 cm. Ez egy 1 éves gyerek mérete. Alig bírom el. Tehát a tejtől jól hízik, csak muszály volt elkezdeni a hozzátáplálást. Nem akar sem vizet, sem teát elfogadni, a kajáért meg sír, nagyon ízlik neki. Szóval kínlódok vele egy kicsit, próbálom erőltetni a szopit, és most kevesebb más kaját adok, csak egyszer egy nap kap főzeléket. Most mást egyenlőre nem.

Már hátrafele mászik és oldalra pörög, felemeli a seggét és kutyázik, ringatja magát négykézláb. Nagyon ügyes, annak ellenére hogy jó súlyban van. Kis dagi.

Látom nálatok is pörögnek az események. Nem tudtam visszaolvasni, csak néha beleolvasok a hsz-ekbe, és próbálom megérteni kivel mi van.

Bridget! Remélem sikeres lesz a mostani vagy a köv. hónap! Drukkolok!

Zsu! Nóci! Szépen gömbölyödtök! Jó babavárást a továbbiakban is!

Pendi! Használ valamit a gyógyszer? Mit érzel? Hányinger, rosszullétek vannak?

Enis! Pecsételő vérzéssel kapcsolatban, amit tudok, azt leírta Bridget. Mindenesetre nem ártana egy hormontükröt csináltatni, hogy lásd hogy működnek a hormonjaid. Nekem általában barna pecsételéssel kezdődtek a ciklusaim, volt hogy 1 hétig csak az volt. De tudod, én igazoltan hormonzavaros vagyok.

Kitty! Annyit láttam az egyik hsz-ben, hogy anyukád beteg. Mielőbbi jobbulást!

Melaszka! Olvastam, hogy kiesett a fiad a hordozóból? Én meg "kiejtettem" a babakocsiból, szépen kicsúszott belőle, mert nem volt benne középen az a bigyó, ami a lába közénél megogta volna, én meg felemeltem az elejét egy nap lépcsőnél, hogy feltolja, a gyerek meg (aki épp aludt) szépen kicsúszott a betonra. Én meg csak pilláztam. Annyi történt, hogy felébredt, szerencsére, 4 rétegben volt alatta a vastag takaró, és az felfogta az esés. Szóval mindenkivel történnek balesetek. Ja a Levente meg leesett hanyatt az ágyról, kb. 11 hósan. Szerencsére nem lett baja, de nem tartottam magam jó anyának egy darabig....

Most megyek, mert leragadnak a szemeim. Már negyed 12 van, meg kell néznem, hogy nem lázas e a Levente. Aztán alvás, mert mindjárt kel a lányom szopizni.

Puszi mindenkinek!
Olvasó üzemmódban vagyok!
Képeket majd kaptok, ígérem!

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Csucsuuuu :D
Hat igen...kicsit levgy maradva :oops: :lol: Az uccso leletem nem igazas lett fenyes :roll: az FSH-em magas lett igy megmondta a doki igy nincs fagyasztas mert mar az is felo,hogy egyaltalan van tuszom es oruljek neki ha egyaltalan annyi van,hogy esetleg azt vissza is teszi de fagyasztani :?: :!: :?
Na ezt elmondtam apanak es 1angol oldalt is kikerestem neki a korai p.feszek kimerultsegrol....na ezutan jott a 180%-os fordulat :wink: Azon kezdett el beszelni,hogy de ugye azt az egyet vissza lehet tenni ami a honapban erik :roll: (merthat amikor kijott a rossz eredmeny en mondtam hogy LH tesztezem homerozom es nekem igenis van pem! :lol: na ezt akkor uhuval le is csekkoltak es tenyleg pe elott meg ott volt egy 18mm-es tuszo es volt pe is :wink: )

De mivel ngyon nehezen stimulalhatok koze tartozom ezert e honapban a magas FSH-em miatt nem inditotta el a szurikat :roll: en meg kertem akkor clostit :oops: es hat leszivas utan igen elmeletben kismami leszek 8) de hat igy,hogy most meg 1tuszot sem lat azaz 1-et de az is mereten aluli :roll: Lehet,hogy a closti kitolja a pe-met?Mert nekem 11.nap pe van! de ilyen kicsi tuszokkel 0.76mm ebbol nem lesz 18-20mm tuszok sehogy se :roll:

Szal nem tudom meg kicsiket mar akkor is kellett volna lasson nem :?: :roll: Te meg mindig clostizol :?:

Kata
Dejo,hogy ilyen sokat irtal :) Orom volt olvasni 8) az etetes meg ,hogy 10kilo lassan :shock: aztaaaa :o :lol: Fotokat ngyon varom :wink: Parod munkahelye meg monnyon le :twisted: Semmi nincs akkor egyenlore tervbe veve :?: :roll: (marmint uj munkahelyi kilatas :roll: )Lilla lassan jarni is fog na majd akkor annyi idod sem lesz,hogy leulj olvasgatni :lol: A tejcire a pottyozeshez en nem tok hozzaszolni de a sok hulye tallgatas az minden esetben igy van az orvosok felol :? hat vgy ez vgy az majd elmulik igy meg ugy... :twisted: Jaj itt a nyar mentek majd a jatszora friss levego de jo is lesz :) Leventenek oviban minden rendben 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Most értem haza a patikából! Szal nincs jó kedvem se hirem!
Nos ugye tegnap volt dolgom bőven! Tegnap ugye terhelésre mentem mint minden kedden! Nos az éhomi az tökéletes jobb nem is kell, mert 4,5 mmol lett! De utána jött a fekete leves! A 90percesem 7,70mmol lett! na ettől, majd elájultam!!! Gondolhatjátok! Pedig nem ettem mást mint görög salit szinte nuku Ch és, hogy azért legyen egy kis energi is bennem ne essek össze hozzá egy hangsulyozom fél kifli ami max 13 Ch-t tartalmaz amivel max 5 lehetett volna a cukrom, de rossz esetben is max 6! Nos így mától drogos leszek, mert lövöm magam! Ne is kérdezzétek ki vagyok borulva! De érdekes nem bögök! Valahogy talán sikerült felkészítenem magam! szal napi 3x-i szurkával kezdünk, mert a reggeli éhomim az fasza! Ugyhogy végül is van benne pozitivum!!! Most váltottam ki a patikában a cuccot! És bevallom drágára számitottam erre pár 100 Ft-ból megusztam! Fél 12-re kell vissza mennem az sztkba, mert akkor lesz az első szurka és ott és akkor tanitják meg hogy hogy kell! Nos én azért erre felbuzdulva rákérdeztem sok sok dologra tegnap a dokkernál és mmondott, olyat, ha netán fel kéne ugy emelni a napi adagot, hogy 50 egység fölé megy akkor nem szülhetek tarcsán ahol is a fogadott szülésznőm van! Mert az a korház nem arra szakosodott! Hanem marad a Szent István és a máv korház! Na ezt nem akarom! Én már ott akarok szülni és nem akarok változtatni! Ja és jövöhéten meg kell beszéljem a nődokkerrel, hogy sürün kell járnom uhura, mert figyelik a baba sulyát, mert ha nem nő rendesen akkor inditanak lehet idő elött! De erre nagyon kicsi az esély! Félek bevallom rohadtul félek!!!!!!! és figyelni kell az uhun a magzatvíz mennyiséget! Ja és a 38.-héten ha 50 egység fölé megy a napi adagom akkor tuti inditanak! De hál istennek a csaszi nem feltétlenül van ahogy volt aki riasztgatott! az a babán mulik, hogy ugy van e ahogy kell! Tehát ugye nem haránt vagy a kis szíve hogy van vagy a köldökzsinor! Tehát mint minden más esetben! A szülés napján kell majd felfüggezsteni az inzulint! Már nagyon várom, mert nem birom a tüt! Nem tudom mi lesz velem, de ha a ababa érdekei ezt kivánják tőlem akkor ez van nincs mese muszály!
Nos tegnap voltunk az első szűlésfelkészitön! Egy nagyon kedves aranyos védőnéni tartotta a tegnapi elöadást! Jó volt, mert sok hasznos dologgal lettünk gazdagabbak! Mint pölö a korház szokásai! Voltunk gyermek ágyat látogatni szülészetet és a kortermeket! Megnézhettük pölö a fizetös szobákat! Hát gyönyörüek! Nos ha van hely akkor én biztos bele vágok! És a 2 személyes amire én vágyom az csak 3000FT/24óra! És az jó! Saját fürdövel van ellátva! Ja és voltubnk az ujszülött patologián! Ott láttuk az inkubátorban lévő kisbabákat olyan cseppek voltak! istenem a kis pelusuk 3x körbeérte öket! Na mondjuk ez volt a jó a tegnapi napban!

Brid! Hát persze, hogy érdekel mi van veled! Ilyen butaságot! Azért ha nem kérdezem akkor is érdekel! Sajnálom, hogy csak 1 van, de ez még tényleg nagyon az eleje! És figyuzd meg! Lesz ez még több is, mert szépen nőveztgeted!!
Örülök, hogy apa a multkor csak poénkodott! Bár jobb lett volna tudom, ha nem teszi! De majd most talán belátja, hogy ez nem ugy van, hogy csak csettintek és hipp hopp ott a baba a pociban! Én nem kívánom, hogy tudja meg mi az hogy aggodni, de majd magátol rá fog Ő jöni! Szal ne idegeskedj te se! Most már elindultatok azon a bizonyos sárga köves uton!!!!!! Tudod mint Dorothy! Sok sikert!! Nagyon várom már mikor hozod azokat a kitünő leleteket és hireket, de a legjobban tudod mit várok?? Hogy hozd az első uhus képet a babárol!!! vagy babákról!!!!

Zsuzsum! Hát ez nem kis összeg amiről beszélgetsz! De legalább szépek lesztek! Kivi vagyok mint mondott a tegnap esti pasi!

Kati! Örülök, hogy végre jöttél! Hát drágám! Ugy szép az élet, ha zajlik de a tietek már nagyon pörgös! Sajnálom ezt a sok fránya beksit! De majd most már jön a jó idő és talán nem lesztek olyan kis betegesek!!!!!!

Kitty! Anyud hogy van??? Van már valami eredmény????

Enis merre koricálsz megint???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 

 
 

Kati!
Hát mitne mondjak, nemis csodálom, hogy nincs időd irogatni hozzánk.... bőven elég a család és a háztartás. Gyerekeknek ismét jobbulást kívánok, nektek meg osk-sok kitartást hozzájuk!!!!!!

Nócikám!
Bakker, csak nem sikerült elkerülnök ezt a szurkálást :? :? :? :? :? :? Pedig annyira szurkoltam, hogy ne kelljen... de ha a babának ez kell, akkor nincs mese....
Boldog 27. hetet nektek :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Ginának simiket küldök :!: :!: :!: :!: :!:

Tegnap este volt a kőműves, aki azt mondta, hogy 1500Ft/m2. Ami marha jó ár szerintem és az ő munkáit ismerjük legalább. Így az ő részéről 75 ezer lesz. Viszont nem csinál vizes munkát, így egy szerelő most volt nálunk, felmérte a terepet, és este küld e-mail.ben konkrét árajánlatot... kétfélét.... egyszer, ha kell csöveket is cserélni és ő hozza a kádat és a csapot is, meg ha csőcsere nélkül, és mi vesszük a kádat, csapot, stb. De azt mondta, hogy szerinte kb. 80-100 ezer lesz a vége az ő részéről. De ebben benne van a sitt elszállítása is, a csaempe leverése, meg nem tudom még pontosan, micsoda.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!
Jó beszélgetést nektek :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Hát tudod, én is rengeteget beszélgettem Zolival a témáról, de mindig kiderült a végén, hogy a felére sem figyelt oda :? :? :? :? :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Csajok!
Nos megvolt az első szurka! Már ebédeltem is és most várom, hogy leteljen az első fél óra, hogy mit mérek! Roppant izgatott vagyok! Amugy a szurka tényleg annyira pici tűvel történik, hogy tényleg nem fájt! Pedig én el sem tudom, mondani mennyire féltem tőle! teljesen be voltam tojva gondolhatjátok! De azt hiszem ezt tul fogjuk élni!
Ja és az elöbb nem is meséltem, hogy micsoda fergeteges éjszakám volt! Egyszer sem voltam pisilni! És ugy ébredtem meg ahogy elaludtam ugyannabban a pozicióban! Ez valami fenomenális! én ezt nem értem! De legalább kialudtam magam! Lehet most nyugodott meg a lelkem????? Hát nem tudom, de minden esetre jó volt! és remélem most már így is marad, de tudom, hogy nem így lesz, mert ez csak egy szép álom!!!!

Zsuzsum! Hát köszi Ginucim nevében a simikét No meg a gratut! neked is nagyon boldog 18. hetet kívánok! Olyan boldogat és szépet mint az enyém volt! mert az enyém szép volt és most már az inzulin sem veszi el a kedvem!!!! Most vagyok azon a ponton, hogy semmi nem lehet jobb mint ez az egész babavárás!
És hogy jó árajánlatot kaptatok ehez gratulálok! Remélem, ogy szépen is dolgozik! Bár, ha nem ti veszitek meg a kádat meg a csaptelepet akkor mi van, ha az nem tetszik nektek???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Csajok levgyunk nagyon eresztve mint a lufi :roll: Csak nem megint a joidonek tudhato be? :roll: :?

Noci
Az eso mondatod nem ertem :shock: :oops: Panaszkodtam volna :roll: :oops: az inzulinozast sajnalom :( de mar csak 10het van hatra ezt mar fel labbal is kibirod :wink: persze a tut en sem birom :oops: mikor mondtak majd dontsem el en szurom-e magam vgy minden nap bemegyek...haaat :oops: gondolkodoba estem a mindennapi betaxizasom meg haza hazagyalogolok de az akkor is napi 3000ft tai oda :roll: es vgy 20 napig szuratni...de nem kaptam injekciot ebben a honapban igy nem kellett ezen filozzak tovabb 8)
Ez a Dorothy-s hasonlat meg tecc :wink:

Zsu
[quote]H írta:át tudod, én is rengeteget beszélgettem Zolival a témáról, de mindig kiderült a végén, hogy a felére sem figyelt oda

Na ne is mond....mikor mondom mondom ez meg bambulja a tevet aztan mar azt sem tudja hol tartunk es akkor jon a tessek mit is mondtal :twisted: :roll: De ha nem erdekli a reszletezes akkor meg ne kontarkodjon bele ennyi :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hello!
egy link:
http://bittmannikolett.blog.hu/2009/05/18/p1128294

A házban született egy kislány, Niki, és az ő anyukája írja a blogot. Most mi is szereplünk benne, vanegy Lilla fénykép is.

Puszi!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Kati koszi a linket minnya megkukucs Lillat 8) wiw-en is vannak uj kepek? :roll:

CSAJOK :!: :idea: MINDENKI SZTRAJKOL :?: :!: :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt mindenkinek!!!
Mi tegnap délután elemntünk egy előadásra, ami a mecenatúráról szólt a 19-20. században. A Szépművészeti Múzeumban volt. És utána megnéztük a Mucha kiállítást is.... nagyyon tetszett mindkettőnknek. Sikerült is majd 9-re haza érnünk:-)))))))))


Nócika!
Szerintem mi fogjuk megvenni végül.... megkérdeztük a szakit, hogy milyen márkát érdemes, ami nem a leggagyibb, de tartós, de nem a legdrágább.

KAti!
Nagyon aranyos a blog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lilla meg egyszerűen tündéri a képen benne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!!

Brid! én nem sztrájkolok! Csak hiába jövök sosincs válasz!!!!!!!!!!!!!
Nos meik első mondatomat nem értetted??? Én meg tod mit nem értek?? Nos, hogy mire írtad, hogy panaszkodsz?? Én nem írtam ilyíet! Nem akartam, hogy megsértselek!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: Biz isten! Én csak örülök, ha írtok magatokról meg ugy mindenről, mint ahogy én is teszem!
Szal, ha írtozol a tűtől az egy dolog! Én is! De belejöttem mint kiskutya az ugatáősba! Hidd el az a napi 3000 FT nem fog vissza tartani, de egy dolog miatt beválallod, hogy magadnak adod be! És tudod mi az?? A gyermeked fogantatásának gondolata! nekem is csak a babára kellett gondolnom és, hogy tudtam az Ő érdekében meg tudom csinálni! És nézd! Már 2 én adtam be magamnak!!! És nem fáj!!! Tudom, te neked nagyobb tű van hozzá, de nagy vagy ügyes erős és rengeteg akarattal rendelkezel! Én tudom!

Zsuzsu! De jó! Ti voltatok kiállításon?? Tök jó! És ha oly sokáig elvoltatok akkor biztos tényleg nadon jó volt!!!
Hát igen az a jó, ha tuti ti választjátok ki, hogy melyiket is akarjátok! Mert én ilyet egy szakira se nagyon biznék! mert mivan ha mégsem tettsz???

Csajok! Meséltem, hogy tegnap vettem a piacon cserkot?? Nem sokat csak fél kilot! És ugy bepusziltam, mintha ott sem lett volna! Szegény apának egy szem se maradt! De aszonta nem baj!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Ja és meleg a medencce víze igy ma megyek lubickolni kicsit! Gyorsan csinálok fasirtot és utána uccu a medencébe!!!!! Egyedül fogok hawajozni!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


húúúúúúúúúúúúúú Nócikám!!!!

Cseriért marha irgy vagyok, a medencét meg már meg sem említem..... bár az az én titkos vágyam, hogy ha végre le lesz csempézve szépen az erkély, veszek egy kicsi felfújható medencét és abban fogok pancsolni... persze apa csak röhög rajta.... hogy hogy fogom feltölteni?? Mondom ott van a vödör nevű dolog hozzá. És hogy fogom leengedni a vizet??? Mondom hát mire való a meleg???? Majd elpárolog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzsum! Ha unatkozol akkor felülsz a vonatra és hozol magaddal füdörucit és uccu monorig és egész nap dizsizünk!!!!!! És ha szerdán jössz kimegyünk a piacra veszünk cserkot és a medencében fogjuk betankolni magunkba! És csinálunk egy olyan csajos lubickolos napot!!!! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Ja és amugy nem te leszel az első aki a panel erkélyén medencét állit! Szal én csak bátoritalak!!!! pláne így abbosan nem kell, hogy megfölj!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na!!! Hát mondom én, hogy nem én sztrájkolok! Most megyek ebédelni, majd átveszem a fürdőrucim és irány a medence! meegyggygygek csoooooobbbbaaaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócikám!
Mennék én, ha nem kéne tanulnom :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x De bakker, nem érdekel a suli, nem ott jár az eszem és amit eddig megtanultam, arra meg már alig emlékszem. Pedig két hét múlva szigorlat, én meg mindent csinálnék, csak ne kelljen tanulnom :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Na megjött a végső árajánlat: 400 ezer Ft mindennel együtt.
(bontás, sitt elszállítása, új kád+új mosdó+új wc, csepmpe, fuga, ragasztó, csőcsere, járólap). Fürdőszoba: csempézés a plafonig+kád+mosdó csere. Wc: csempézés plafonig+wc csere. Erkély: járólap lerakása.
Szerintetek korrekt ár??????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Cshajek
1000meg egy bocsi de nekialltam sutni fozni sutit csinalni aztan aa hazajott enni,konyhat takaritani dumcsizas es most is tevezunk csak szolok,hogy holnap doki utan jovok :)

Legyetek rosszak 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na még jó, hogy a medencéből most rugdostam ki magam nem rég! Épp csak száraz bugyit vettem át! iszonyat jó a víz!! most lehet irigykedni!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsum! ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Drágám az baj!! Mondjuk nekem is kiment a fejemből, hogy tanulnod kéne! De, ha túl leszel a vizsgákon akkor is jöhetsz! Még elvileg simán benne leszünk a nyárban!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szal szolsz neked mikor jó és uccu!!!!
Amugy én teljesen öszinte leszek veled! Ez az ár szerintem sok!!! Mert ha csak egy két dolgot a párod csinálna akkor máris kevesebb lenne! DE mivel benne van Á-tól Z-ig minden így belefér! Csak a por meg minden ami ott lesz az nem hiszem, hogy neked most nagyon kéne!!! De szerintem vágjatok bele!

Csajok! Ma sóskát ebédeltem marha husival és rettenetesen ég a bendöm!!! Minjá tűzet okádok!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Ja és Zsu! nem csodálom, hogy nem a tanuláson jár a kis agyad! hisz ott a Benőket meg tők jó az idő!!! Szal én megértem!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na megiscsak lett egy kis idom mert apa rault a telora 8)

Noci
Ezt a mondatot nem ertettem:
[quote]H írta:át persze, hogy érdekel mi van veled! Ilyen butaságot!

De persze visszanezni mar lusta voltam :oops: aztan csak az jutott eszembe lehet panaszkodtam azert mondod :shock: :roll: Erted maar? :wink: Ugyhogy nem bantottal meg csak hirtelen azt sem tudtam mi van :lol: :oops: :lol: Mer bantodnek meg :?: Mi itt sosem bantjuk meg egymast meg a kemeny es oszinte szavakkal sem nem igaz :wink: Ezt az szuris dolgot jol leirtad :lol: Hat en inkabb apara bizom :roll: Orulok,hogy ennyi erot latsz bennem 8) :lol: Medence :twisted: Itt is marha meleg volt :x az erkely itt nem olyan,hogy kiulhetnek oda van kismedence vagy ilyesmi de van a kozelben egy hotel aminek a tetejen van medence 8) oda szeretnek majd elmenni napozni :wink: Itt nincs strand :?
Sztrajkolast meg erted,hogy mondom....en is irok neha valamihez nem tudok hozzaszolni vgy elfelejtem de irok mindenkinek mindig aki nekem is ugye ir :roll: de nem johetek egy nap 4-5szor irogatni magamrol :roll: az ugy uncsi :? :oops:

ZSu
400ezer minden cakkum pakk :shock: nana,hogy megeri :wink:

Kata
Tenyleg jo a kep Lillarol 8) Van rajta valami ami az apjara hasonlit mert en csak teged latlak benne 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szejjasztok!

Ma 2x medence partyztam! 1x egyedül meg miután apa hazajött! Ugy nudiztam volna csak mig nincs meg a nád kerités addig nem kéne! Bár lehte, hogy kismammerként vonzobb vagyok, de valahogy nm kéne, hogy a szomszédok nézegessenek!!!!

Brid! Hát persze! Vágom már!!!! Nos hát a kemény szavakkal sem bántjuk meg egymást mintsemhogy mindent helyeseljünk meg mindenben egyetértsünk, mert az nem vezet jóhoz!
Sajnálom, hogy ott nincs strand! De akkor ezek szerint a szállodába bárki mehet hüsizni???? Van belépő???

Ja nem is meséltem ma voltunk tesokámmal vásárolni és megáltunk az ovi elött ahol éneklet egy együttes a gyerekeknek! Gondolom nyilt nap lehetett , mert voltak szülök! És basszus elbögtem magam, mert ahogy énekeltek a gyerköcöknek meg gitároztak ugy a gyerekek rázták a kis csípőjüket és totál meghatodtam! Belegondoltam, hogy majd én i jövök a kis cseppemmel és ő is fogja riszálni a kis seggét!!!!! És majd én leszek a világ legbüszkébb anyukája!!!! Most is a könny csordul ki a szememből, ha erre gondolok! Meséltem apának aki kinevetettt!!!! Picit rosszul esett de ez van!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jöttem, nincs semmi baj (az eddigieken kívül), csak nincs kedvem a gép előtt ülni...

Nóci
pancsiért irígy vagyok, de nagyon! Nekem is jó lenne egy, persze ha már nem látnának be minden oldalról a kertbe, úgy még jobb lenne :twisted:
A férfiak nem tudnak meghatódni, úgyhogy ezen ne szomorkodj, enyém is ilyen...

Zsu
nem csodálom, hogy nincs kedved tanulni, nekem most hál'Isten már nem kell, de ilyen időben sose volt kedvem... :? De kitartást!!!

Bridget,
remélem, jó hírekkel jössz!!! És persze hogy kismami leszel nemsokára!

Melaszka
köszi!

Pendi
rég voltál! Remélem, csak azért nem jössz, mert strandolsz az új fürdőrucidban!

Én ma főzök, aztán megyek szoliba, utána mamához...

Anyuval még nem tudjuk mi van, mert kedden levették a szövetmintát, és két hét múlva kell menni az eredményért. A doki addig meg nem akar mondani semmit, amíg nem tud biztosat (mondjuk így jobb, mint feleslegesen ijesztgetni :roll: ).
Köszi hogy ti is aggódtok velem együtt, nagoyn jól esik! :)
Vendég
 


Jójeggelt!!!!!

Ma úgy nem volt kedvem felkelni, de a pipi meg az inzulin miatt muszály! Salyna! Épp most várom, hogy járjon le az időm, mert csak akkor ehetek!

Kitty! Vegyetek nádat és azzal frankon körbekerititek a keritést és akkor már kukkolhatnak a szomszédok!!! Hát igen apa ilyen, de ez van! én lehet pont ezt szeretem benne!!!
És milyen jó, hogy addig nem mond semmit a dokker mig nem tud biztosat! Igen így se nem biztat se nem pánikoltat feleslegesen! És amugy, hogy viseli ezt az egészet az anyucid??
Mi jót fözöl?? Én ma krumpli főzikét fasirtal!
Jó barnulást a szoliba neked!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci
én lencselevest és tejbegrízt főzök.
Anyu viszonylag jól viseli, éli tovább az életét, tesz-vesz, stb., amennyit bír. Szal nem hagyta el magát szerencsére.
Vendég
 


Kitty!
Lencseleves nyami!!!!! na majd asszem beikattunk mi is azt bár abból 1 adagot elég nehéz megfözni, mert apát azzal ki lehet kergetni a világból!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tejbegrizt is imádom csak azzal ovatosan kell bánnom, hisz az inzulin azért nem csoda gyogyo!!
Anyudnak meg szívből kivánom, hogy ne is hadja el magát!!! Mert az csak rossz lenne! Az a jó, ha tudja a kis megszokott életét folytatni! Hisz még nincs semmi sem eldöntve! Küzdjön, mert ezt csak így lehet végig csinálni! És ti is mint kis családja küzdjetek vele együtt!!!! És nem is lesz semmi baj!!!!! :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


sziasztok Drága Barátnőim!

Ne haragudjatok, hogy eltünetm pár napig. Volt meló, meg meló. Volt almafa kidöntés is tegnap. Az egyik kollégámnak segítettünk felszámolni egy almást. Szép meló volt. :) Alig érzem a kezeimet, alig tudom ütni a billentyűket.:) De azért jól dolgoztunk, és várakozáson felül teljesítettünk.:)


Kitty
Hogy vagy Szívem? Ill. Anyukád hogy van? Én holnap nem leszek itthon, mert meló, és vasárnap délelőtt sem érek rá. Jövő héten pedig kedden, szerdán és vasánap nem leszek. A többi nap jó, csak csörögj rám. Nagyon szívesen látlak!
A vizsgkához gratulálok!

Nócika
Hogy vagy kismami? Vigyázol a meleggel ugye????
Miogyen aranyos az új vonalzód! :)
Hogy van apukád a fogával?
Jajjjj most olvasom, hogy baj van megint a cukorral! Ez nem igaz! Pedig annyira figyelsz! Sajnálom Drágám! Azért ez vissza tud menni rendes kerékvágásba szülés után? Erről nem beséltetek?
én eléggé irigy vagyok a medence miatt. :)
Apával meg ne foglalkozz, a gyerekek az ovinál tényleg arik voltak. :) A férfiak másként élik meg ezeket. Te meg érzékenyebb is vagy, mert babát vársz. :) Ez így van rendjén.

Bridget
Nálatok mi újság? Sokat gondoltam rád, hogy most mi történik nálatok.
A párod még mindig nem fogta fel, hogy mi is történik. Szerintem nem is érti még mindig, ezért értetlenkedik, és "poénkodik" néha. Kicsit fura lehet neki a helyezet. Szerintem ezért nem kell aggónod.
te jó ég! Jó sok a lombik kinn.
Sajnálom, hogy nem igazán az lett az eredmény, amit vártál. De azért legalább van az az egy is.
Mindenesetre nagyon szorítok neked! Jó lenne, ha ebből az egy petikéből lenne valami. És miért is ne lenne?

Melaszka
Ti már hazaértetek? Marcika hogy bírja a meleget? Mert most azért elég hirtelen köszöntött ránk a meleg.

Enis
De ügyes vagy, hogy még az otthoni takarítással is végeztél. :) Jól kimerülhettél.
Kérdezted, hgoy hol tartok ciklus ügyileg. Most múlt el a mensim. 5.cn-on vagyok.
A kullanccsal vigyázzatok. Minden kirándulás után érdemes átnézni egymást. Nekem is voltmár kullancsom, egyszer.

Zsu
Nagy melóban vagytok úgy látom. Hogyhogy felújjítjátok a fürdőt? ez is tervezett volt? Én nem tudom megmondani, hogy korrekt-e a 400e. Nem újjítottam még fel semmit. És a mi áraink szerintem amúgy is eltérnek a pesti áraktól. Legalábbis szerintem. Azért érdemes utána érdeklődni.

Kata
Elhiszem, hogy nem nagyon van erőd írni. A két gyerek eléggé lefoglalhat.
A keresztelőhöz garatulálok! :)
A betegséget sajnálom, de hát meg lehet érteni Leventét, mert nagyon szereti a kishúgát.
Zolinak majdcsak lesz munkahelye. Totál meg tudlak érteni, mert itt nálunk anyuéknak is bezár a cégük, és nekik is csak egy két hónapig van munkájuk.
Lilla szép nagy baba. A csalánkiütés meg elég rosz lehet. Tényleg nem könnyíti meg az élet a dolgodat.
Nálam a Merckformintől nem tudtam aludni, volt hányinger is, és fájt a hasam. Most 2-3 napja nem érzek semmi rossz tünetet.remélem vége a hozzászokás időnek. Már 4-e óta szedem, ideje hozzászokni.
A barátnő nagyon aranyos, hogy feltette Lillát. :) Nagoyn szép a kislányod! :)

Csucsu
elg régóta tart a rossz hangulat nálad. Nagyon sajnálom. Remélem azért mielőbb túl leszel a rossz időszakon. Meló ügyben nincs változás?

Na most megyek, mert be kell vásárolnom. Ma tojáslevest és krumplis tésztát rendelt apa. :) Nem igazán illik egymáshoz, de mikor megemlítettem neki, azt mondta, hogy őt ez nem érdekli, azt akar enni. Hát jó. :)
Puszi, majd még jövök a nap folyamán.
Vendég
 


Jó reggelt!!!!

Nócikám!
Medence miatt marha marha irigy mirigy vagyok!!!!!
De nem úszol meg8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Bendőd rendben van már :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kitty!
Sokat gondolok Rátok, és nagyon remélem, hogy anyudnál nem lesz semmi gixer :!: :!: :!: :!: :!:
Az nagyon jó, hogy nem hagyja el magát :!: :!: :!: :!: :!: Ez nagyon fontos!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Pendikém!
Hát a kádat és a mosdót mindenképpen cserélni kellene, mert már úgy vettük a lakással, hogy a festék pattogzik le róla és a kádon körben a szilikon is penészes. És mivel a kád fel van falazva, így azt mindenképpen szét kell verni. És ha már szétverjük, akkor csempét is cserélünk. És hát pindurit meg a fürdőben fogjuk fürdetni.
A wc-ben a járólap fel van jőve néhány helyen és hiányzik is belőle egy darab. Az erkély pedig csak betonozva van, de a beton meg darabokban jön fel és látszik a drótháló alatta néhány helyen. És takarítani is sokkal egyszerűbb lesz!!!!!
A szobaajtókat pedig lefóliázzuk, hogy a por ne jöjjön be a szobába, vagy legalábbis csak nagyon kevés. Igazából a csempe leverése fog nagy porral járni, de én meg az erkélyen jól elleszek.... már ha nem éppen azt csinálják. Különben sem leszek itthon aznap, amikor a csempét leszedik, mert nagyon nagyon hangos lesz.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Én ma már nem leszek. Még tanulnom kell egy kicsit (már ha tudok koncentrálni), aztán meg mennem kell suliba :? :? :? :? :? :?
Mit ne mondjak, ebben a melegben naggyon nincs kedvem aszalódni a buszon, HÉV-en, villamoson :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Pendikém!
Ma megyünk pont fogászatra! 4-re van időpontunk! gyébként nem apukám, hanem a párommal van a gond! lehet véletlenül rosszul írtam! De ne is törödj vele!!!
Hát igen most csak annyir arossz a cukrom, hogy napi 3x lövöm magam mint egy rossz drogos!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: DE egyáltalán nem fáj!!! És nem is hitttem volna komolyan mondom!!! Azt hittem ebbe belehalnak az emberek ugy tud fájni! De hálistennek tévedtem!!! Egyébként beszéltem erről a dokival és megbeszéltük, hogy a szülés napjával fel van függesztve! mert akkor vissza áll minden a régi kerékvágásba! Bár utána is vigyáznom kell, de nem ugy mint elötte!!! Azaz most!!!
Hát igen én mostanába elég érzékenyke vagyok mindenen tudok sírni ezek a fránya hormonok kihozzák belölem, bár azthittem ez engem elkerül jó messzire! Az elöbb olvastam egy verset minjá be is írom ide és akkor majd láthatjátok!
A kezedet sajnálom ,de azért vigyázz nagyon!!!
Hogy vagy az alvással???? Átrendeztétek a szobát????

Zsuzsu! Nem is akarok tőled megszabadulni! Sőt! Szeretném is, ha eljönnél! Csinálunk egy olyan koktélozos csajos lubickolos napot!!!
A mai sulihoz meg kitartást szívem!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nagyszerű Anya

Ha egyszer eltaláltak Téged,
Neked is el kell találnod 5 nagyszerű Anyát.
Beleértve azt, aki gondolt
Rád ma és elküldte ezt Neked...

Ha még egyszer eltalálnak Téged,
Tudni fogod, hogy Tényleg nagyszerű vagy!
Úgyhogy találj el 5 nagyszerű anyát a barátaid listáján
és tudasd velük, hogy nagyszerűek!

Mielőtt Anya voltam,

Soha nem botlottam meg játékokban
vagy felejtettem el egy altatódal szavait.
Nem aggódtam azon, hogy
a növényeim vajon mérgezőek e.
Soha nem gondolkodtam védőoltásokon.

Mielőtt Anya voltam,

Soha nem hánytak rám.
Kakiltak rám.
Ettek le.
Pisiltek rám.
Teljes kontrolom volt az elmém felett
és a gondolataim felett.
Egész éjjel aludtam.

Mielőtt Anya voltam,

Soha nem fogtam le egy ordító gyereket,
hogy az orvosok meg tudják vizsgálni.
Vagy beadják az oltásokat.
Soha nem néztem könnyes szemekbe és sírtam.
Soha nem váltam tündöklően boldoggá egy egyszerű vigyor felett.
Soha nem ültem késő éjszaka,
hogy nézzek egy alvó babát.

Mielőtt Anya voltam,

Soha nem tartottam egy alvó babát csak azért, mert
Nem akartam letenni.
Soha nem éreztem, ahogy a szívem millió darabokra törik,
mikor nem tudtam a fájdalmat megállítani.
Soha nem tudtam, hogy valami annyira pici
olyannyira befolyásolni tudja az életem.
Soha nem tudtam, hogy valakit ennyire tudnék szeretni.
Soha nem tudtam, hogy ennyire imádnék anyának lenni.

Mielőtt Anya voltam,

Nem ismertem az érzést,
milyen a szívemnek a testemen kívül járnia.
Nem tudtam, mennyire különleges érzés lehet
etetni egy éhes babát.
Nem ismertem azt a kötődést
anya és gyermeke között.
Nem tudtam, hogy valami annyira pici
annyira fontossá és boldoggá tudna tenni.

Mielőtt Anya voltam,

Soha nem keltem fel az éjszaka közepén
minden 10 percben, hogy megbizonyosodjam, minden rendben.
Soha nem ismertem azt a melegséget,
az örömöt,
a szeretetet,
a szívfájdalmat,
a csodálkozást
vagy a sikerét, milyen Anyának lenni.
Nem tudtam, hogy képes vagyok annyi mindent érezni,
mielőtt Anya voltam.

Küldd el ezt annak, akiről úgy gondolod, hogy nagyszerű anya!! ....hogy tudja, milyen nagyszerű ANYA.

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócikám!
Szigorlat és takarítás után megyek.... felpattanok az nagy vonatra és csihuhu!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzsum! Már elöre nagyon várlak!!! Most már én magam jobban várom, hogy vége legyen neked mint te magad!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
Orulok,hogy jol kipancsiztad magad 8) marha irigy vgyok nem tudom latod-e sargul az egesz kepernyo :lol: A hotel medencejerol:Ha jol tudom belehet menni de az is lehet van valami belepo nem tudom :roll: merthat akkor sokan oda mennenek csak ugy nem? :roll:

[quote]J írta:a nem is meséltem ma voltunk tesokámmal vásárolni és megáltunk az ovi elött ahol éneklet egy együttes a gyerekeknek! Gondolom nyilt nap lehetett , mert voltak szülök! És basszus elbögtem magam, mert ahogy énekeltek a gyerköcöknek meg gitároztak ugy a gyerekek rázták a kis csípőjüket és totál meghatodtam! Belegondoltam, hogy majd én i jövök a kis cseppemmel és ő is fogja riszálni a kis seggét!!!!! És majd én leszek a világ legbüszkébb anyukája!!!! Most is a könny csordul ki a szememből, ha erre gondolok! Meséltem apának aki kinevetettt!!!! Picit rosszul esett de ez van!!!


Ez az irasod olyan igazi anyukas Nocis iras volt :wink: Itt meg kepzeld el amikor viszok ki a bolcsibol a gyerekeket vgy az ovibol akko olyan kis kocsikba ultetik oket 6szemelyes es toljak oket....altalaban 2kocsi...hat ha azt latnad :lol: :lol: :lol: Halalian neznek ki :lol: Majd megprobalom jovoheten elcsipni es lefotozom oket :wink: Ari a vers 8)

Kitty
Anyudnak tovabbra is hipermegadrukkok mennek :wink: csak neha azert gyere es tudosits 8) kert hogy all?Lencsefozelek :twisted: irigy irigy :lol:

Pendi
Hogy haladsz a gyogyoval mikor mesz kontrollra?Van egyaltalan ilyen? :roll: Igen nalunk azert 2naponta szobajon a dolog mivel mindig megyek vervetelre meg uhu-ra es kerdi mi van es most mi a kovetkezo lepes :roll: Most mar erti mirol is van szo :wink: A vegen irok majd magunkrol kicsit :)
[quote]K írta:icsit fura lehet neki a helyezet.
Ezt jol latod...tuti fura neki ez a helyzet hisz o nem akart konkretan meg most gyereket de mivel igenis velem szeretne ezert latod :wink: Ez ilyen most vgy soha dolog sajna :roll: Es koszonom a drukkot 8) Szoabt atrendeztetek?Milyenek az ejszakaid? :roll: Fakidontogetes azta :shock: olyat se lattam meg :o Bizti jo volt :)

Jelentes
Latom nem hianyolt senki :roll: es en meg azt hittem majd kapok a fejemre amiert nem jottem tegnap egesz nap :oops: De doki utan taliztam Patriciaval hazafele setalva vettunk kajot nalunk megcsinaltuk a szenyokat es ettunk filmet neztunk 8) aztan Patricia meg el sem ment mar itthon volt apacska :roll: A szobatarsnak szulinapija volt tegnap es a barinoje fozott vacsit :roll: mi meg,hogy ne itt ulljunk mikor ok romantikaznak elmentunk vacsizni :roll: Aztan haza agyba es ennyi volt :)

A dokinal
Egyik oldalt latott egy 0.76mm-es tuszot(itt multkor nem volt semmi :roll: )A amsi oldalon meg nott picit 1.3cm volt asszem :roll:
Na es akkor erre jott az,hogy mondta a gyogyo miatt az en pe-m 14-15.napra esik :roll: Es most meg 3lehetosegunk van :?
1.Nem ad se gyogyot se semmit megnezzuk mi lesz ezekbol :roll:
2.ad meg clostit es besegitunk nekik :roll:
3.ad injekciot :roll:

O a 2.-at ajanlotta es en is valahogy azt valasztottam volna :? Szoval most meg hetfoig closti aztan hetfon vv+uhu es szerinte szerdan lehet leis szivnak a tuszocskeimet :shock: :roll:
Hat egyenlore ennyi itt tartunk :roll: Tegnap csak E2 neztek vv-telen de elfelejtettem az eredmenyert visszacsorogni :oops: szal majd hetfon :roll:

Ma meg megyunk este a szobatars meglepetes szulinapi partijara amit mivel vgy 20-an leszunk egy pizzaeriaban lesz 8) Aztan buli aztan haza :wink:

Mindenkinek kellemes hetveget :!: :!: :!: :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Most nincs már időm visszaolvasni, mert mindjárt megyek melózni.

Tegnap délután meg úgy bealudtam, mint már nagyon rég. Nem is szoktam délután aludni. Úgy látszik, most aztán bepótolom az elmaradást. :)

Mindenkinek kellemes, szép hétvégét!
Puszi!
Vendég
 


Szép napot mindenkinek!

Üdv innen óráról az PSZK-ból ismételten :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!
Nagyon nagyon drukkolok, hogy hétfőn legyen még több petikéd és végre haladjatok előre :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Estére meg jó szórakozást :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Pizzát küldj nekem is :wink: :wink: :wink: :wink:

Pendi!
Végre egy jót aludtál :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Jó munkát neked mára :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok :oops:

Tegnap is elkezdtem írni,de pont jött a postás és mivel csak őrá vártam,gyorsan le is léptem itthonról.Lányok,olvaslak titeket naponta,de mivel velem nem történik abszolút semmi említésre méltó mostanában,gondoltam nem rontom itt a levegőt :lol:

Bridget,
nekem rémlett,hogy jönnöd kellett volna doki után,de nem voltam benne biztos,és féltem,hogy félreértettem.Bár amúgy sem írtam meg tegnap a mondanivalómat :roll: És nekem valahogy a mai nap volt eszemben. :oops:
Tüszőmérethez nem értek,bár olvasgatom itt a pcos topicot,halványan képben vagyok azért a dolgokkal.Szóval akkor most tolódik a pé a gyógyik miatt.
Jó bulizást :)

Nócika,
édes vagy ,hogy elérzékenyülsz ...na,de ez még csak olyan,hogy elképzeled milyen lesz :lol: .Meglátod,hogy a valóság mindent fölülmúl majd.A férjem egyik haverjának 6 hetes kislánya van,a napokban találkoztam vele,és teljesen el van varázsolva,mennyit változik a pici napról-napra.Én is elérzékenyültem,hogy ő mennyire lelkesen mesélt a piciről 8)

Pendi,
akkor valahol ugyanott tartunk,én most vagyok 6 cn-on.Visszakerestem,te is :lol:
Jó melózást...nem csoda,hogy bealudtál tegnap du,mostanában tudsz aludni éjjel?Jól összegyűl a fáradtság,ha nem alszod ki magad :?

Kitty,
továbbra is gondolok anyukádra.Az jó,hogy nem hagyja el magát. :wink: És nem is lesz semmi baj :D
Mit csinálsz ma?

Zsuzska,
hát elismerésem,elhiszem,hogy mindenen jár az eszed,ami nem a tanulással függ össze.Hogy bírod a meleget?
Árajánlathoz én nem tudok hozzászólni,de a végeredmény biztos szép lesz. :wink:

Megyek,jelzett a mosógép :cry:
Kellemes hétvégét mindenkinek
enis
 
 


Enis!
Neked is nagyon jó hétvégét kívánok!!!!
Hát vegyesen bírom a meleget. Tegnap marha rossz volt tömegközlekedni, de az utcán nincs gondom vele. Ma nagyon jó idő van, ez maradhatna végig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu
Ebbol mar tobb nem lesz de jo lenne ha legalabb megnonenek normal mereture :? :roll: De azert koszi :wink:

Enis
Azert mert nem tortenik veled semmi igenis gyere akkor csacsogni :twisted: rgum-burgum :lol: Most egyenlore velem sem sok erdekes dolog tortenik de azert itt vgyok :roll: A tuszok elmeletben 2mm-ert nonek 1nap alatt es a normal tuszo min. 20-22mm-es a 18-as is talan meg jo bar nem tom :roll: szal van eselyem arra,hogy ez a ketto szepen megno 8) a pe meg a ciklusom is hosszabb lesz azaz tolodik :roll: ez a ciklus 30napos lesz...es pe is normalisan mint masnal a 15nap korul lesz azaz lenne :roll: Hat majd meglatjuk :roll:

Pendi
Na vegre te is jol aludtal :D En is jol alszom mar napok ota 8) Viszont a szobatars barinoje semmit se valtozott marha bosszanto minden egyen napra van valami :x :evil: :evil: :cry:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget,
közben rájöttem mekkora hülyeséget írtam :lol: ,hiszen nem csak rólam szól a topic. :roll: Jövök,persze,a jövő héten amúgy sem lesz annyi dolgom.Mondjuk a héten sem az enyémet intéztem,hja,most tudnák panaszkodni én is a "barátnőmről" :? :roll: (ezt nem azért írtam,mert te szoktál a szobatárs barinőjéről....hanem ,mert nekem is jól esne egy kis panaszkodás,de hát akkor milyen barátnő vagyok?
:? )

Zsu,
akkor jó,ha az utcán nincs gond,én így is sokat szenvedek nem babásan :roll: Ha csak kimegyek a házból,már fulladozok.Soha nem bírtam,de most évről-évre rosszabb :cry:
enis
 
 


Sziasztok!

Nóci
köszi :D Nagyon szép ez a vers! :)

Pendi
oksi, majd szólok. Nem tudom, mikor megyek, mert holnap megyünk ebédre, aztán jövő héten meg párom megy a kocsival dolgozni (az öccsével váltásban vannak, ezen a héten az ő kocsijával mentek).
De jó, hogy végre kialudtad magad! Rád fért már ennyi rossz éjszaka után!
Jó melót mára!

Bridget,
köszi!
Kert jól áll, már tök szép a fű, majd csinálok képet róla! A veteményes is szép, már szedtünk borsót, szerdán abból főztem, és van egy adag a hűtőben is ;)
Örülök, hogy haladtok! A closty meg remélem segíteni fog!

Zsu
köszi neked is!
Jó tanulást, bár az jó sosem lehet :?

Enis
jó hogy jöttél!

Ma voltak itt párom unokatesójáék: két lány meg az ő párjaik és az egyiknek van egy egy éves lánya, Fannika. Nagyon cuki kiscsaj, összevissza mászott a lakásban, meg pakolt :lol: A másik párnak meg júliusban lesz esküvője, arra hívtak meg, de csak a polgárira, mert nem tartanak semmit... Arra meg valszeg nem megyünk...
Aztán párom mamájánal ettünk, most párom f1-t néz, én meg ideültem :wink:

Holnap meg anyu főz nekünk, délután meg jönnek barátaink :wink:

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Csak jelentek! Ma nem voltam itthon, de apát itthon hagytam! Elmantem ma is tesommal fözö versenyre! Jó volt szép volt!! És végig a fa alatt ültem, de faszán leégtem! Fujt a szél és ugy!!! Most szerintem megyek és bepunnyadok a medencébe hátha hüt kicsit!!!!

Legyetek jók pusz :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Bridget!

Hát valóban lehetnének azok a tüszők kicsit nagyobbak de az 1.3 -ból még lehet valami! :lol: Tudod 1 babóhoz csak 1 petike kell!
:lol: Jó bulizást kívánok nektek és kűldöm még a tüszőnövelő energit!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a dicséreteket.

Gyorsan pár képet teszek fe, a piros ruhások ma készültek, a többi keresztelős:(lehet, hogy már valamelyiket feltettem, nem tudom)

Kép Kép Kép Kép Kép [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1243115328.3996.jpg[/img] Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Látom mindekinél zajlik a vasárnapi élet :lol:
Ilyenkor én itt vagyok ám :( :lol:

Kati,
gyönyörűek a gyerekek, szép család vagytok
:wink: Te meg nagyon szép nő :)
Bírod emelgetni Lillát,jó kis husis-de tündéri.Akartam kérdezni a méreteit,szerencsére visszanéztem,hogy nem-e írtad már :oops: Nem semmi,hogy jobban ízlik neki a kaja az anyatejnél :D

A választ a vérzésre köszi.Még várok pár hónapot,lássam lesz-e még ilyen,vagy csak a sok idegeskedés miatt volt :?

Nócika,
hogy vagy?Nagyon leégtél végül?
A szurira nem reagáltam,bocsi,csak arra gondoltam tutira nem lesz gondod vele,rengeteg ember él így ,sajnos van,aki gyerekkora óta.

Kitty,
jó szórakozást a barátokkal :)

Bridget,
buli milyen volt? 8)
enis
 
 


Sziasztok!

Ma csak rutinosan a konyhában sürögtem forogtam! Minden nagyon fini lett amit készitettem, de hogy egy átkozott tejfölös ubisalit így elcsesztem! Bár apa aszongya fini, de nekem nem jött most be! Pedig mindig nagyon jó szokott lenni!! DE a húslevesem kárpotolt mindenért!!!
Ja és hogy ne legyen fenékig tejfel az élet bedöglött a vércukor mérőm!!! Ugyhogy a mai ebéd utánit már nem is tudtam megmérni!!!! :( :( :( :( :(

Enis! Hát elég jól lesültem, de a bal vállam az nagyon! Sehol nem fáj csak ott! Ma probáltam ebéd után a medencében hüsölni poloban, mert amint nap éri ég mint a reisztág!!! DE egyébként most jól viselem!!! Csak ruha ne legyen rajtam!!!


Kati! Istenem gyönyörü kis család vagytok!!! És a kis Lilla meg milyen kis hurkás! Nem csodálom, hogy nem az anyatejre ven szüksége!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Egyébként most ez a torta egy hátbadöfésvolt ugye tudod?????? Nem elég, hogy kismami vagyok, de még cukros is! Szal nagyon guszti nagyon szép, de elötte rakd kia 18 karika mezőjébe, hogy cukros kismamik ne nézzétek csak szülöi felügyelet és cukrázda közelében lakok!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Nóci
a medencés hűsölés jót tett a válladnak? Ha nem segít, vmi hűsítő zselét tegyél rá! Nagyon rossz lehet, én minden nyáron leégek :? Azért is megyek idén szoliba...

Kati
nagyon szép család vagytok! Te nagyon jól nézel ki!!! Lilla meg kis húsgombóc :D

Enis
te mit csináltál ma?
Barátok nem jöttek, de így is jól elvoltunk :wink:

Mi a kertet csinosítottuk a hétvégén. Van egy új házi állatunk, egy breki személyében. :roll:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?