Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Kép
Kép

annus11
 
 


Na én meg már beírtam h normál szülés!Megelőlegeztem neki :wink: :lol: Akkor azt javítom!

annus11
 
 


Sziasztok!

Előszörör is:[color=darkred] minden kedves újdonsült anyukának szívből gratulálok és nagyon jó egészséget kívánok nekik, és a babócáknak is!!!!
[/color]
Reny, drukkolok neked!!!!

Felraktam a blogra egy írást egy riport Dr. Ranschburg-gal, akit esetleg érdekel, szerintem nagyon jókat mond, , ezért gondoltam megosztom veletek is! :)

Én is belépek a zombik sorába. Balázs baba egész éjszaka nyöszörgött, sírdogált, szopizott, nyöszörgött, sírdogált, szopizott... én meg szinte semmit nem aludtam. :(
Ma már elővettem én is a cumit, mert odáig fajult a helyzet, hogy szinte le sem tudtam tenni a fiatalurat, és ugye van még 2 kistesó akit el kell látnom + legalább a minimális házimunka. Ebben az őrült melegben még magamra sem tudom kötni. Szóval cumizik a drága, én meg izgulok, nehogy cumizavara legyen, de úgy érzem az sem megoldás, ha 10-20-30 percenként szopizik. Megmértem 90 g-ot szopizott, ezzel ki kell bírni 2 órát.

még írnék, de sírás van

puszi évi

Kép
Kép
evemama
 
 

 
 

Edua!
A fejkapargatást nem értettem...Mire gondolsz?Én fürdésnél néha megmosom neki,ezalatt azt értem h a vízzel leöblítem.Ennyi!

Évi!
Nem semmi!!!!!Próbálj pihizni!És ha kell akkor
próbáld meg a cumit.Remélem h Balázs hamar megtanulja a dolgokat! :wink:

annus11
 
 


annus ha ottmarad a hámlás tiszta koszmós lesz

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Évi!

Nyugi, már mi is bevetettük a cumit 1szer....furi volt neki...10 perc után ki is köpte....aztán jöhetett a végső fegyverem: baba mellkasra, elindultam a lakásban és közben vagy 50szer enékeltem neki a Szépség és a szörnyet, az Oroszlánkirályt meg ami még eszembe jutott. A gyerek inkább bealudt, csak ne kelljen tovább hallgatnia.... :lol:

Kép
mozza
 
 


Ez mondjuk nem kivitelezhető több gyerkőc mellett. De javaslom annak, aki megteheti. Nekünk nagyon bevállt. 20 perc max és kifekszik a hangomtól. :lol:

Kép
mozza
 
 


Mozza: ez jó! :lol:

ANnus: nekem a védőnő is mondta, hogy kaparásszam a fejét fürdésnél, hogy ne legyen koszmós. Én lájtosan csinálom is, de Csongi utálja, ha a fejét macerálom, úgyhogy tényleg csak röviden.

Csadrának nagy-nagy gratula Danihoz!!!

Szofiéknak már nem otthon kéne lenniük???

Sapi: én tegnap nem adtam sapit Csongira, mikor a babakocsiban volt. Aztán mikor kivettem, ráadtam. Ma meg elküldtem az uramat a Minimanóba, hogy vegyen egy sapit, olyan napellenzőset, nyárit. Nagyon cukit vett, majd azt adom rá.

Kép
Kép
tinu
 
 


Adraci: (na még egyszer, mert az előbb elszállt) direkt megkérdeztem a csecsemősöket a kórházban a krémezésről, mert láttam, hogy bazi vastagon krémezik a gyerek popsiját. Azt mondták, hogy kell, mert - a zacsi főleg - hajlamos a kiszáradásra fiúknál. Aztán később kiderült, hogy ez inkább a mekóniumos kakás időszakra vonatkozik, később, mikor már anyatejes, akkor nem kell olyan vastagon krémezni. A hintőpor meg száríthatja a bőrt, szerintem az nem jó.

Kép
Kép
tinu
 
 


Cumizavar:Grétike is cumizott,meg cumizik,de soha nem kavart be nála.Hanna akkor kapta meg,mikor jöttünk haza a kórházból.Addig kínlódtak a záróval,öltöztetéssel hogy éhes lett.Így a liftben üvöltött,hát meg kapta.Hazáig csend volt.Azóta csak néha kell,nem annyira cumis mint Grétike.
Csadrának hatalmas gratula!
Nekem is az Avent kézi van,én szeretem.
Mozza,én adok rá sapit kint.Ez az éneklés jó!Szerintem a hangomtól tuti Hanna kifeküdne!
Hanna megismerte Elmó hangját.Hangosan beszélt neki!!Olyan édes volt!
Na lépek vasalni!
Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


ja, Mozza, nekünk mondták is a kórházban, hogy éjjel termelődik az az izé-dolog, ami a tejtermelést serkenti, úgyhogy simán lehet, hogy azért van több tejed akkor.

Kép
Kép
tinu
 
 


Ok. akkor egy kis pamutsapit adok rá majd vasárnap...izgi...első séta...kiváncsi vagyok hogy reagál.

Fej:
Én fürcsinál egy puhibb pici pamuttürcsivel szokta a fejét áttörölni. Sztem ez elég.
Lili is picit hámlik a kezén, meg a tappancsán...de a védőnő szerint ez oks...nem kell rá semmi.
Azért ha nem múlik majd veszek olajat.
Csajok!
Nincs valakinek egy tényleg jó gyerekdokija Budán, aki privátban ki is jön, ha szeretnénk.
A körzeti nem vette fel tegnap, pedig 5ször hívtuk, sőt, az sms-re sem reagál....köszi...ilyen doki nem kell inkább...szóval dokit keresünk!!!!!!!

Kép
mozza
 
 


Csadra!

Gratulálok Danihoz!

Mozza
amikor Maja sírt és semmi nem nyugtatta meg, akkor fogtam a kezemben és térd behajlít- majd vissza, fel- le (nemtom érthető-e). Nagyon imádta, mindig abbahagyta a sírást. És még nekem is jó combizomerősítő volt :-)

Tinu
akkor a zacsit is kenni kell? Nekem azt mondták a kórházba, hogy csak a popsiját.
pumuklii
 
 


Tinu!

Ezt nem is tudtam....de brutkó különbségek vannak az éjszakai és a nappali tejmennyiségek között...éjjel simán van vagy 200/cici....nem is bírja kiszívni....marad belőle reggelre is.
De napközben kevesebb (olyan 50-60).
Szóval napközben most fejek kicsit, hátha több lesz.
Ez normális??????????

Ja, éjjel annyi tejem volt, hogy arcon lőttem vele a manót! :lol: :oops: :shock:
Meglepődött nagyon, elkezdte nyalogatni a száját, olyan cuki volt. :lol:
Mohókámnak ez jönne be napközben is.

Kép
mozza
 
 


Pumukli!
Ez jó! :)
Ha a varratom már nem fáj, kipróbálom.
Na megyek, szopi time!

Kép
mozza
 
 


Szeretettel gratulálok Danihoz! :) Ugye milyen szép neve van? :)

Én kenem a zacsit is, mikor kakis lett előtte. Ha nem lett olyan, akkor nem kenem.

Mozza, merrefele laktok? Attól függ ugyanis, milyen messze tőlünk, de a mi gyerekdokink kimegy a betegeihez mindig...

Eve, remélem, hamar jobbak lesznek az éjjelek nálatok is! Meg a nappalok is!

Én annyira örülök, hogy mevettem annó az Avent elektromos mellszívót, mert tökéletesen beválik nekünk. :) Amúgy nekem azt hiszem a More Milk Plus kapszula is használt, de elfogyott, újat meg nem fogok már venni (remélem..., ha sikerül megoldani a mellszívóval), mert ROHADT DRÁGA.
Én mindig fejek, mert nagyon fontos, hogy elég legyen a tej, és nálunk családi vonás, hogy nagyon könnyen felborul a rend, és éhező lesz a baba... De így minden rendben. Ha meg netán túl sok tejem lenne (na, asszem ez nem fenyeget), akkor inkább felajánlom vkinek, akinek szüksége van rá. :wink:

Megyek, mert hangosság van... :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zdori 2009.05.22 16:21-kor.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sapi:tegnap rajtunk sem volt,de a mózes le van takarva pelussal,szóval nem hiszem h gond lenne.

Krém:na akkor jön egy 20.verzió.Nekünk a kórházban a csecsemős azt mondta h egészséges baba popsit nem kell kenni semmivel!!! :lol: Azért én kenem,van h elfelejtem,mert annyira arra figyelek h le ne pisiljen,vagy nagyon éhes és a sietségben elfelejtem.Ja és mindenhol azt hallom h vékonyan kell,így is dunsztban van a gyerek segge...meg a pelus nedvszívó képessége is csökken....

Mozza!
Énekelni én is szoktam ha nagyon ordít,elhallgat rá,de azért be nem alszik tőle(mondjuk én zenei ált iskolába jártam,kórustag is voltam stb,ettől függetlenül nem mondanám h jó hangom van :lol: )

Fej:nekünk senki se mondta h kapargassam...na majd mondják ha kell!Én hámlást nem is látok...de majd jobban figyelem akkor!

annus11
 
 


Annus: Tücinél én sem kentem a posiját, most sem kenem. De CSongi FIÚ. :lol: Ezért kérdeztem rá a kórházban, hogy náluk másképp van-e.

Kép
Kép
tinu
 
 


Dóri! A kis remény akkor van, ha valamilyen csoda folytán esetleg elkezdek nyílni hétfőig. Az orvos szerint valószínűtlen.

Mozza! Nem tudom meddig vár, úgy volt, hogy hétfőn megvizsgál és ha nem nyíltam megoperál, de miután beszélt a főnökével azt mondta, hogy adnak még pár nap haladékot. Szerintem szerdánál tovább nem nagyon fognak várni, de nem tudom pontosan.

Hean te túlhordtad? Nem emlékszem. Mert nekem azzal van a probléma, hogy ma van a terminus és nem történt semmi. Innentől meg veszélyesnek ítélik. A hegemet még senki nem nézte meg eddig. Fogalmam sincs mennyire vastag.

Csadrának gratula! Hm, arctartás. Ismerős.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Krémezés: én mindig krémeztem punit is, popit is, de nálunk sok volt a probléma, úgyhogy kellett is. Szegénykémnek többször volt csúnya gyulladás a popsiján. Eleinte sokat szenvedtünk vele. Volt amikor egész felhólyagosodott, aztán azok kidurrantak és nedvedző sebekké váltak.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny: Aminának mindjárt itt a szülinapja! Hát nálatok is (mint Anitánál) majdnem egy napon fognak ünnepelni a tesók. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok Csajok!

Csak egy mondat,mert ébredezik a pici lányom. :D
Most lesz az első szopink itthon.
Nekem sajna még pótolnpm kell táppal,mert nagyon nehezen idult be a tejem,de igyekszem az arányok felcserélésével,átállni tejcire.
Ookos tanácsokat nagyon szívesen várok!
Nem régen értünk haza,kipakolás,stb...
Visszaolvasni még nem volt időm,majd pótolom,de természetesen
Minden mamának gratulálok minden babához!!! :lol:

Talán még ma,de nem ígérek semmit. :lol:

Puszák

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Jaj,ez lemaradt.
Csadrának gyönyörű Dani babája van,ma be is mutatkoztunk Hannával,hazafelé. :lol:

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Reny!
Szerdáig még sok minden történhet!
Én aztán tudom milyen nehéz várni, hogy történjen már valami és beinduljon.
Próbálj sokat mozogni!!!!!!Én aznap amikor beindult eg. nap pörögtem.

Csajok!
Ti otthon napközben hordtok szopis melltartót?
Én igen, de lehet, hogy emiatt sincs napközben olyan sok tejem...ma kipróbálom, hogy ameddig 2esben vagyunk Lilimmel csak alánature bő felsőben teszek-veszek.

Kép
mozza
 
 


Csadra, gratulálok Dani-babához!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Annus!
Ja, én is meglepődtem, hogy bealudt a dalomtól....gondolom uncsi volt már 40szer meghallgatni a 'can u feal the love 2night'-ot....

Na, ameddig manóci alszik, addig megyek és kicsit összekapom magam....nem ártana végre belőni a hajam...

Dóri!
Ja, a mellszívó tényleg király. Bár én kézzel még pár cseppet mindig ki tudok préselni fejés után is....már nagyon tudom szadizni magam....felment a fájdalomküszöböm.... 8)

Kép
mozza
 
 


Ja!

Még1 pici kérdés....bakker értékes perceket rabolok most el a hajamtól :lol: .....
Honnan tudom letölteni azt a vonalzót, ahol animáltan több kép is feltölthető a babáról???? Már láttam itt valakinél. Na, remélem értitek, jól elmagyaráztam...

Kép
mozza
 
 


Fabri üdv otthon!Kérünk képet Hannáról!!
Már majdnem kész vok.Volt egy kis plussz munkám is,mert a szél felborította a szárítót a frissen mosott babruhákkal. :evil:
Hoztam képeket.A zöld ruhás ma készült,ma 3 hetes kisasszony!!
Szép napot! Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Szopis melltartó,én még éjjel is felvettem,mert nem szeretek úszni a tejben.De 2 napja nélküle alszom,de így meg nem olyan jó,mert főleg szopikor folyik a tejem.
Ez lemaradt.:
Kép

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Én éjjel-nappal hordom a szopis melltartót.

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu! Bizony még az is előfordulhat, hogy egy napon lesz a szülinap.

Mozza! Én aztán mozgok annyit, hogy már tegnap is azt gondoltam, hogy tutti elindul, mert annyit mentem. Egyébként is be vagyok sózva, állandóan mehetnékem van. :lol:

Még jó, hogy van már egy gyerekem, így a babás dolgokhoz is hozzá tudok szólni. :) Én is az elején éjjel-nappal hordtam a melltartót, mert kényelmesebb volt úgy, meg legalább csak ritkán áztattam el az ágyat.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Csadra, gratulálok!!!

Én is hordom éjjel is a melltartót, mert akkor nekem is több tejem van.

Dóri, a more milk-ről sokat hallottam már, ha jövőhétig nem tudom a fejéssel meg a homebogyóval turbósítani a tejem, akkor egyszer kipróbálom.

Az aventes kézit én is a betét nélkül használom, de ebből is látszik, hogy kevés a tejem, mert nekem szinte semmit nem szív ki, pedig mindannyian azt írjátok, hogy jó.

Hanna nagyon cuki!!!!! Grétike csak 11 kiló? Gyöngy is! Csak fele annyi idős... :roll: :oops: :lol:
Vendég
 


Reny, pár nap és már duplán szólsz hozzá a gyerekes témákhoz!!! Nem emlékszem, hogy Amina időben érkezett Nálad?

Csajok, szerintetek mit tegyek? Iringó ma egész nap alszik, és még összesen kb 70-et evett meg egész nap. Alszik, kakis pelus van, de akkor is keveslem. Vizet is kínáltam neki, de nem kéri. Adjak neki pótlás tápszert vagy legyek türelmes?
Vendég
 


Csajok SOS kérdés: Délben ettünk utoljára,és most még nem akar felébredni,pedig már mindennel ébresztegettük a Kisasszonyt. :?: :roll: Mit csináljak,ha nem ébred??! :oops: :(

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Hajna, ha nem sárga, akkor hagyd aludni.
Vendég
 


koszmó: ha mégis lenne, Beba sampon nagyon jó rá.
Vendég
 


Böbi! Aminával május 23-ra voltam kiírva (most ugye 22-re, azaz mára) és 29-én született. Fájásaim voltak, de nem túl rendszeresek, a burkot repesztették, tágulni nem tágultam.
Iringóval szerintem legyél türelmes, de a kutacsát mindenképp figyeld, mert meleg van, és folyadékra szüksége van.

Fabri! Ne aggódj, örülj, hogy alszik. :) Mi aznap amikor Aminát hazahoztuk teljesen kétségbe estünk, mert nem akart felébredni. Délután 4-kor elaludt, 11-kor este már aggódtam, hogy valami baj van, mert nem ébred. Hiába keltegettem, már próbáltam erősebben gyömöszölni szegényt, nem kelt fel. Végül éjfélkor úgy tudtuk felkelteni, hogy betettük szegényt álmában fürdeni a kiskádba. Ordított, de boldog voltam, hogy ébren van!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny, a kutacsát nézem, kissé be van esve, de csak kissé, szerintem eddig is ilyen volt. Mennyire normális ha kissé be van esve?
Vendég
 


Az a helyzet,hogy a sárgaság miatt voltunk bent plussz két napot,és emiatt aggódom. :( Átöltöztettem,tisztába tettem,néha felnézegetett,de a kajcsi nem kellett neki.
Azt mondták,bent,hogy folyadékot adjak ,mert ebben a melegben muszáj pótolni.Se cici,se tápszer nem kellett neki.Nincs még annyit tejem,hogy ne kellene hozzá etetni. :(

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Mindig elfelejtek valamit.....

Mozza, szinte csak vizet iszom, néha egy kis szörpit és ha nem szedek homebogyót, akkor 1 liter laktoherb teát is. A vizet nem mérem, minden szoptatás alatt iszom, meg szopik között is, de lehet, hogy 3 liter sincs.
Vendég
 


Hát szerintem annyira, hogy tényleg csak azt mondd rá, hogy kissé. 1-2 mm max. Most alszik?

Kép
Kép
g_reny
 
 


Böbi: nekem Medela elektromos fejőm van. Semmi okom panaszra, bár soha nem használtam mást, így nem tudom van-e jobb. De tény hogy jól kiszívja, állíthatóak a fokozatok,és egyáltalán nem sebes tőle a cicim vagy ilyesmi... (csak el ne kiabáljam). Amúgy lehet hogy keveset iszol, mert én is észrevettem, hogy tegnap erőltettem magamba a vizet, és bár pisilni is gyakrabban jártam, de a szokásos max 60ml adag helyett hirtelen 110ml-t fejtem plusz megerőltetés nélkül. :shock: Teljesen elképedtem.
Edua: nekem is fáj a vákuumtól a bimbóm, de azért elég elviselhető még ez a fájdalom. És olyan jó érzéssel tölt el ha látom hogy jön a finom tejcsi. Csak sajnos a nagy fejő-üzem miatt Nóri egyre kevésbé akar szopizni, nem tud úgy szívni hogy eleget egyen. Néha elkapja, de aztán hamar kiköpi, és nem kel neki többet.

A koszmós hámlós fejbőrre én azt olvastam hogy be kell olajjozni (csak finoman vékonyan áttörölni olajos vattával), és fürdetésnél pedig a fürdővízzel + mosdókesztyűvel finoman áttörölgetni.Szerencsére ezzel nekünk egyenlőre nincs gond.

Ruha: nálunk sajnos nagyon meleg van, és annak ellenére hogy a nappaliban néha benyomjuk a klímát, mivel óvatosak vagyunk nem hűl ki a lakás egyetlen pontja sem igazán. Nórinál átlag 27 fok van, amit én soknak találok. A dokinéni is azt mondta, hogy ez már simán fürdetési hőmérséklet. Pont mikor itt volt én önhatalmúlag hosszúujjú rugiba + talpas naciba öltöztettem, mert ezt láttam kényelmesnek, erre a dokinő szerint ez nem jó, kevés, mert a felső testre legalább 2 réteg kell. :? Nah ehez képest amikor két réteg van rajta akkor nyűgös és minden baja van, és a hónalja is kipirosodott, most visszatértem az általam megfelelőnek tartott ruházathoz, és a leányzót mintha kicserélték volna. :) Egész egyszerűen látszik rajta hogy jobb neki, és nem érzem már folyton lázasnak sem azóta. Úgyhogy megvolt az első „nem hallgatok a dokinénire, hanem megnézem mi a jó a babának” esetem.

Fabri: ajjaj, látom ti is a úgy vagytok mint ahogy mi jártunk, hogy nem tudod felébreszteni a babát. Én eddig az idővel oldottam, meg, magyarul: addig keltegettem minden fél emódon míg felkelt (valamennyire). De pont ma olvastam egy könyvemben, egy jó kis módszert és jól be is vált. Egy mosdókesztyűt kell lanygos vagy inkább meleg (mert úgyis pikkpakk kihűl) vízzel átitatni, és azzal óvatosan áttörölgetni az arcocskáját párszor. Nóri felébredt tőle, gondolom a vizes arca hűsítette, és élénkítette.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Reny, igen, az előbb evett egy nagyon keveset, de bealut, utána gyorsan fejtem, hát nem sok minden volt....

Hajna, tényleg, írta is a férjed, hogy sárga, elfelejtettem! Akkor ébreszd fel 3 óránként, én is ezért aggodalmaskodom, mert nekem is sárga, bár ébred magától 2-3 óránként, de alig eszik. Én is tanácstalan vagyok....
Vendég
 


haho!

kaki:
vkinek naponta többször, vkinek csak 2-3 naponta 1. 5 nap után én nem várnék vele, kúp, vagy hőmérő (flexibilis!!) a popsiba

pisi az legyen sok, 6-7 pisis pelus

kutacs beesése NEM JÓ! szintben kell lennie! dögmeleg van, nehogy kiszáradjon az a gyerek! ha aluszékony, nem ébreszthető, akkor van gond!!

tejci: Mozza, ne parázz! ha ennyiket eszik Lili, akkor bőven van tejed ;) este kevesebb a tejci, legtöbb reggel, napszaki ngadozása van

Vanni!
DEJÓ hogy jöttél, már ÚÚÚGY vártalak ;)

Fejés:
nekem szoptatás utén nem is jön le.. 1 órával utána se sok... viszont ha "üresre" fejem, akkor utána még jön belőle, mert kisérleteztem, tudtak szopizni fejés után akár 50-t is ;)

hú, még akrtam reagálni sokmindenre...

EMESE! CSADRA! gratulálok, sokboldogságot kivánok!!!

Éjjel egymerő etetés volt...
MA meg egész nap sirnak-rinak, front van :(

Ébresztés: nem hal éhen a gyerek, HA nem kora, nem sárga és nem kissúlyú, nem ébresztgetném...

Lassan elérjük a 3 kilót :) (per gyerek, persze, nem összesen, szép lenne... : ))))
Viszont Bencét felzaklatom, mert már lassan 5 órája alszik, este mit fog csinálni??? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.05.22 16:04-kor.
Vendég
 


Böbö!
Már amennyire én értek hozzá...a 70 tényleg kevés egész npara...próbáld etetni vagy itatni!Nehogy kiszáradjon!!!

fabri!
Nekün kis ez volt első nap,mikor hazajöttünk.Szerintem megviselte a hazajövetel és aludt volna,de mivel mi sárgák voltunk azt mondták h ne hadjuk aludni sokáig...hát alig tudtuk felébreszteni!A férjem nyomta piszkosul a csengőt is de semmi! :lol:

Anita!
Jó ez a kép!!!

Mozza!
Én tudom mire gondolsz,de itt szerintem nem volt senkinek..nézd meg esetleg másik topikban...ha látom vhol akkor szólok addig is!

annus11
 
 


Böbi, ha evett egy keveset az jó, de valószínűbb, hogy csak szomjas volt. Továbbra is figyeld a kutacsát, ha beljebb esik mindenképp keltsd fel, ha cicit nem akar legalább kanállal egy kis vizet próbálj neki, hátha. De az is lehet, hogy nem soká magától ébred, és enni is fog rendesen. Esetleg amikor látod rajta, hogy készül elaludni a cicin piszkáld meg az arcát.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Na felhívtam a védőnőt. Azt mondta, hogy mivel nálunk is dög meleg van, ezért a bodyt is vegyem le amikor etetem és max 2 óránként ébresztgessem, na tiszta paramami lettem, de jobb félni, mint.... Köszi, megyek mára, sziasztok!
Vendég
 


MOzza, Esztó tesójának van ilyen vonalzója!

Na tényleg léptem
Vendég
 


Böbi: nyugi! Ha Iringó eddig evett rendesen, szerintem kizárt dolog, hogy most hirtelen éhen halassza magát. Lehet, hogy csak meleg van, és inkább inni akar. Majd bepótolja este, mikor hűvösebb van. És miért adnál tápszert? Ha nem ordít, hogy éhes, akkor elég neki a tejed, nem? Vagy rosszul gondolnám? Ha tápszert adsz neki, csak még kevésbé fog szopizni és még kevesebb tejed lesz. Amúgy én tuti nem iszom 3 liternél többet, tán még annyit sem. :roll: És nem biztos, hogy nincs tejed attól még, mert nem tudsz fejni a melledből. Én csak akkor tudtam fejni Tüncinél, mikor tele volt a cicim. Ha nem volt tele, akkor nem tudtam belőle fejni, mert nem indította be a mellszívó. Szerintem egyáltalán nem hatékony (nálam) az Avent kézi, de most az elején nyilván tele volt a mellem, azért tudtam vele szépen fejni. Lehet, ha most próbálnám, be se indítaná a tejleadó reflexet - főleg szopi után.

Kép
Kép
tinu
 
 


Hát ma kipróbáltam a hordozókendőt, de nagyon meleg van hozzá. :cry:

Kép
Kép
tinu
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: