Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Manna! Mi tényleg másra gondoltunk! :wink: Gratulálok a lakáshoz, jó munkát a felújításhoz!

Zöldi! Hannanégykézláb szuper! Ügyes kiscsaj! :lol:

Zsebi! Mi társasházlakók vagyunk, belső udvarral, de ide nem nagyon tudunk letelepedni, elég nagy a mozgás. Én is irigylem egy kicsit a kerteteket, bár nekünk meg 10 km-re a várostól van tóparti telkünk, remélem, nyáron a munka mellett is lesz időnk kijárogatni. (Hacsak meg nem esznek minket a szúnyogok). Szabid nagyon édi!
Pelenka engem is érdekel, csak kérdés, hogy tud idejutni. Júniusban visszük Zalánt Debrecenbe, az ortopéd klinikára kontrollra, nekem akkor is jó lenne! Legalbb tudnánk személyesen találkozni! :lol:

Bocika! Érdekes módszer a hozzátápláláshoz! :wink: Marci haláli! :lol: Kakaállag nálunk is keményedett, és a színe is sötétedett.
A négykézlábra állásnak annyi előzménye volt, hogy gyakran behúzta a lábát a feneke alá, a sejhaja meg égnek állt. Ezt tetézte tegnap azzal, hogy kinyomta magát, és szabályos négykézlábat csinált. Azóta már kétszer úgy aludt el, hogy oldalt feküdt, álmában meg hasrafordult. Olyan édes!

Na megyek vasalni, Huni alszik.

Kép
Kép
szeles4

Laura! A pelust nem én írtam!
A kertünket én is imádom, és végre már azt mondhatom, hogy beállt, eddig mindíg csináltunk benne valamit, de az idén már csak élvezzük! :D

zsebi_baba

Pelenka személyesen Pest és környéke, vagy postázzák. Nem én foglalkozom vele, csak továbbküldeném a mailt amit kaptam a nagycsaládosoktól annak akit erdekel....

Aki eddig kérte annak máris továbbitom a levelet, ha valaki még érdeklődne , privben jöhet a mailcim.

Manna, Gratulaaaa!!! Mikor veszitek át? Mikor kezdődhet a felujitás?

Kép
Kép
zsiraf8

Sziasztok!

Manna:SZUPER!!!!!!GRATULA!!!!!!!

Erika:Boldog 5.hónapot Gergőnek!!

Zöldi,Laura:ügyik a manók,akkor ebből hamarosan járás lesz :lol:

Zsiráf:pelus engem is érdekelne,ja most látom privit kellene írni... :oops: :lol:

Nálunk:Oli hála ég nem lett lázas az oltásoktól,lába sem pirosodott be,sőt!!!!!!!!!!! este 8-kor elaludt,és reggel fél 10-kor kelt fel.Nem mostanában aludtam ennyit,furcsa volt :roll:

solya051020
Káld

Bébic:köszi a fejem már jobb,de még nem az igazi
a torta gesztenyés volt(húú de megenném most is :lol: )

Kubu:köszönöm a "gyógyszer" nevét,ha nem gáz akkor kérném szépen a másikakét is.

solya051020
Káld

Zsebi bocsi! Annyit írtatok, hogy a végére a "Zs" betűsöket összekevertem! :?

Kép
Kép
szeles4

Csajok! Köszi a kérdésre a válaszokat! Nem tudom mi lenne velem nélkületek.

Manócskával elmentünk a henteshez meg a bótba, aztán fekve cicizett és kidőlt. Ja és elég volt neki egy!!!!! :lol: :lol:

Kert: én is imádom, bár jó lenne ha készen lenne. Apa ígért Marcinak játszóteret, homokozót na meg focipályát. Most ezek készülnek!!!

Manna: én imádok sikítani!!! :lol: :lol: Apának meg sörös vagy boros gardróbja lesz???!!!

Solya: jó hogy nem lett baj!!!

Erika: BOLDOG 5 hónapos fordulást Gergőnek!!!
Vendég

sikerult lemernem a bebit, 7420gr! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Bébic, Solya! Köszi a köszöntéseket.

Laura, Zöldi! Huni, Hanna nagyon ügyesek!

Akartam már kérdezni, hogy akinek megfordul a bébije hasról hátra, hogy csinálják?
Gergő felhúzza a popsiját hason fekve és úgy fordul el, nem a kezével nyomja fel magát.

Manna! Gratulálok, ez szupi! Én nagyon szeretnék innen elköltözni, de sajna amíg pereskedünk nem tudjuk eladni.

Nagyon meleg van!!!! Nem tudom mit akartam.

Kép
Kép
Kép
erika26

Boci! neked is köszi! Ja és Marci nem semmi! Ezt nem lehet elég korán kezdeni, az én fiaimról is van ilyen kép, a papával.

Kép
Kép
Kép
erika26

Bellaanitta: vagy még? Milyen volt Gunaras???!!!

Erika: köszi! Amúgy passz, mert Marci "csak" a hátról hasra fordulást produkálja, igaz most már balról is megy neki!!! :lol: :lol:

Mush: nagyon szép mérete van Kincsőnek!!! :lol: :lol:
Vendég

Zsiráf: Már nálam a kulcs... :wink:

Boci: Inkább boros...

A férjem ilyenkor azt mondja, nu akkor találd ki milyen legyen és válaszd ki a dolgokat, majd jól rábólint mindenre... :wink:

Kép
mannababoca

erika: nekünk ugy csinálja a hasról hátra fordulást h egyik kezével kinyomja magát és közben dől hátrafelé és félúton a csípőjét is forditja abba az irányba és először megakad féloldalt ugy h a felső teste már háton van az alsó meg még oldalt szinte hason és végül az is utánalendül:) eleinte nagy sirások közepette csinálta meg néha most is belesir ha nem akar sikerülni:)
hasról hátra meg úgy h megfogja mind2 lábát felhuzza a szájához és ugy eldől oldalra aztán elengedi a lábait és egy lendülettel hasra fordul:)
emelgeti hason a popóját féligmeddig kuszik de inkább hátrafelé halad mint előre:)

költözés: hétvégén mi is elábrándoztunk egy 15 percre lévő faluban egy szupi lakókertben ahol nagy házat kapnánk az itteni belvárosi szmogos kis lakásunk áráért kb. de mi annyira városiak vagyunk h nem birnánk a "bezártságot" azért irom igy mert annak éreznénk v inkább elzártságnak kéne irnom. én amugy 10 évig ingáztam mert kisvárosban nőttem fel ahonnan már 14 éves koromtól minden iskolát busszal vonattal kellett megközeliteni és nem kivánom ezt a gyerekemnek arról nem beszélve h kb minden buliból kimaradtam gimiben mert ugye estére éjjelre nemigen tudtam Egerben maradni. a városban van az uszoda szinház mozi stb minden ugyh folyton csak kocsiban v buszon ülnénk ha kiköltöznénk. inkább kitolom a népkertbe v föl a várba ha zöldre vágyom:) na jól megmagyaráztam mi?:) kivárjuk h lehessen kertünk a városban. (100éves korunkra az itteni házárak mellett kb:)

Kép
andy30

téleg mi van az eltűntekkel?

Kép
andy30

Zsebi! Szabbi aranyos és szép a kertetek! Nekünk idén sem lesz füvünk sem, kaptunk valakitől fűmagot, ami persze nem kelt ki, most meg már nagyon meleg van, eső meg sehol. :cry:

Kép
Kép
Kép
erika26

Andy! Na én is így gondoltam, hogy így "kéne" hátra fordulni, de Gergő egyszerűbb megoldást talált ki. Így minden erőlködés nélkül fordul meg. :shock: :D

Kép
Kép
Kép
erika26

tegnap így aludt a babakocsiban, a h*lye riasztó felkeltette délután és szegény tök fáradt volt, így séta közben elaludtKép Kép
Peti bátyussal Kép

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika! Micsoda kis szemes baba Gergőd! Boldog hófordulót nektek! Peti arcán látszik, hogy büszke a kistesóra!

Kép
Kép
szeles4

erika: mindig sajnállak mikor irod a pereskedéseket de ilyen két gyönyörű gyerekkel!inkább irigylésre méltó vagy! nagyon nagyon szépek és aranyosak a fiúk! előjegyzést regusra felveszel? :wink: nálunk ugyis apa is gergő igy nem keverném össze a neveket:) a csajokat majd kergetheted később:)
és gergő ügyes is!

Kép
andy30

Lyányok! Tudom, hogy ez nem express, de gondoltam megkérdezem. Szóval az irodavezető asszisztensünk kapott egy új lehetőséget, így elmegy tőlünk. A helyére keresek valakit.

Amennyiben ismertek valakit, aki megbízható, kedves, életvidám és szeretne a belvárosban, négy jogász mellett, általános aszisztensi feladatkörben elhelyezkedni egy családias, hangulatos, nyugodt kis ügyvédi irodában, szóljatok. Angol nyelv ismerete, valamint szakirányú (asszisztensi) tapasztalat szükséges!

Kép
mannababoca

[quote]S írta:zeles és Zöldi: gratula. Nagyon ügyik a babók!!! Volt/van ennek valami előjele???!!!!

Boci! Persze, már vagy 2 hete emelgyeti a seggét, és nyög.
[quote]
írta:
Kérdések:
1. Aki adott már gyümit a babónak, annak a széklete állaga megváltozott?? Már bocsi hogy ilyent kérdezek. Marcinak egy kicsit "keményebb" lett!
2. Van egy-két kiütés a mellkasán, olyan csalánkiütés szerű? Szerintetek lehet a melegtől? Nekem szokott ilyen lenni tőle? Vagy más???

Igen
Igen (mármint melegkiütés lehet)

[quote]N írta:a jó majd eljöhettek a gardróbbbba visíííííííííítani

Manna! Csak ha van másik telesörös gardrób is!

Musi! Egy db lányos színű, 24-25-ös van. Kéred?

[quote]Z írta:öldi,Laura:ügyik a manók,akkor ebből hamarosan járás lesz

Solya! Vagy kiírja a hűtőre, hogy 10-re jövök! ;)

Erika! Kéred akkor a sapit?

Kép
zölddisznó

Szeles! A sárga kockás sapi kb. 50-es, 25-26 cm kiterítve. Amúgy 3-as van beleírva. 680 péz!

Kép
zölddisznó

manna. en mennek! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Zsebi! Igyekszem fotózni, de Főnök nem hagy ;) Talán este, ha aptya időben ideér...nem szokott :)

Kép
zölddisznó

Zöldi! Édes vagy, de közben vettem 2 sapkát, igaz nem ilyen jó pénzért!

Kép
Kép
szeles4

zoldi. igen, kerem! jo neked, ha majd nyaron csere-bereljuk?

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi! Postán eltudod küldeni és átutalással fizetnék, vagy esetleg az ugusztisi találkozón ha neked jó ugyis! Köszi!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

augusztusi

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Zöldi! Ha el tudnád postázni, akkor igen szeretném! Gergőre való sapi nincs is?

Andy! Hát persze! Bár már van a szomszédban is egy 14 hónapos kislány, előbb tanulta meg Gegőt kimondani, mint az apát! :D

Hát én elhatároztam, hogy én leszek a világ legjobb anyósa és imádni fognak a mennyeim, ha már nem sikerült összehoznunk egy kislányt, legalább vénségemre legyenek lányaim!:cry: :D

Kép
Kép
Kép
erika26

Juhhhiiii, megjött Apa, már el is kergettem az etetőszékért! :wink: :lol: :lol: :lol:

Zsiraf: Kösziiii, megjött a mail! :)

Zöldi: Az szerinted mennyire probléma, hogy Ákos mindent csak egy irányba csinál? Csak a hátáról fordul hasra és kizárólag jobbra, balra sosem. (Hasról hátra még nem fordul.) Ha hason van és leteszi a fejét, csak balra teszi le. Ha viszont hanyatt fekszik, akkor a vége mindig az lesz, pölö ha elalszik, hogy jobbra fordítja a fejét.... :roll:
Kezdjek aggódni, vagy ez most még nem olyan nagy baj? Vagy baj egyáltalán?
Kösziiii!

Ja, és állandóan hasra fordul, aztán meg óbégat....hagyjam jajgatni, vagy ilyenkor fordítsam vissza én?
bébic

[quote]z írta:oldi. igen, kerem! jo neked, ha majd nyaron csere-bereljuk?

Persze, elteszem, vagy ha gondolod, a kendős csomaggal elküldöm majd anyudnak.

[quote]Z írta:öldi! Postán eltudod küldeni és átutalással fizetnék, vagy esetleg az ugusztisi találkozón ha neked jó ugyis! Köszi!

Enikő! Amelyik neked szimpibb. Mindkét zoknit kéred?

[quote]Z írta:öldi! Ha el tudnád postázni, akkor igen szeretném! Gergőre való sapi nincs is?

Erika! Van egy ugyanolyan anyagból, füles, kötős, 460 asszem. Hannára picit nagy, asszem 43-as a buksija.

Kép
zölddisznó

Ja, de Enikő! Ki kell fizetnem kb 2 hét múlva a néninek...

Kép
zölddisznó

...meg van egy sima fehér (szafari) sapi is 650 pízé'...

Kép
zölddisznó

...no, mi lassan kimerészkedünk megfőni...

Kép
zölddisznó

Szafari sapi már valakié? Mekkora? Múltkor akartam olyat (Kengurugoldos) venni teszveszen, de csak 44-es volt... Koboldé meg 46-os...

Kép

Kép
gabilany79

Zöldi! Gergő buksija is 43-as, de ha csak picit nagyobb akkor kérem.

Kép
Kép
Kép
erika26

Zöldi! OK a fotók, de holnap nem fogok reagálni, mert megyünk kirándulni. De hagyjatok nekem rucikat! :wink:

zsebi_baba

Zöldi! Igen, mindkét zoknit kérem. 80-as,104-es ujjatlan bodyd nincs véletlenül?
Akkor marad a posta, ha jó neked is. Majd írd meg az árat légysz postaköltséggel és utalom!
Köszi!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

jurmine eltunt, nem???

KépKép
KépKép
mush589

Manna: húú én mindig ilyen melóhelyre vágytam. Mennék!!! 10 év titkárnői tapasztalat elég???!!! :lol: :lol: 8)

Én is ma egy nagyon jó hírt kaptam a barátnőmtől. Majd 3 hét múlva többet mondhatok róla. Tudom hogy van helyi/ismerős zúgolvasó és nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni a barinőmet!!! :lol: :lol:
Vendég

erika!

[quote]H írta:át én elhatároztam, hogy én leszek a világ legjobb anyósa és imádni fognak a mennyeim, ha már nem sikerült összehoznunk egy kislányt, legalább vénségemre legyenek lányaim!

akkor ugy is lesz:)

téleg jurmine?

lakógyűlésünk van már fél6óta én is lent voltam pockossal (apa igy hivja) mindenki ámult milyen nyugodt baba! eccer nézem hát nem elaludt a kezemben szegénykém?:) :oops: felhoztam azóta alszik kb félórája a kiságyban. pedig ilyenkor már nem szokott hanem inkább pörög. remélem nincs baja :roll: ha felkel mérek hőt.. nappal mondjuk nem volt semmi ugyh sztem csak elfáradt.

ja azt akartam kérdezni megint h sztetek elég ha napi 5 szopi van és semmi más? jövő héten kezdünk almát de az kevés meg lassan akarom bevezetni most még csak szopi de csak 5jut egy napra mert éjjel ugye alszik. és nem is eszik eccerre sokat sztem. de védőnő szerint nem lehet éhes ha ilyen jól alszik éjjel. csak már ugye nem nagyon hizott (5dkg per hét) de ez a megnött mzgásnak is betudható... ugye?

Kép
andy30

kérdés: a fej és mellkaskörfogatnak el kell térnie? sehol sem találok rá táblázatot. eddig mindig 2 cmvel nagyobb volt a mellkas mint a fej kivéve születéskor mert akkor 36-36 volt mind2 de utána pl. másfél hónapja 40-42 most meg 43-43. ez jó? nektek mik az értékek? köszi előre is.

ja ma vettem mosódiót meg mosószódát használ vki? kiv vok!

Kép
andy30

Andy: Hány kiló Regus? Nyolc? :D Szerintem elég neki a szopi... :D

Kép
mannababoca

ezt lattuk a nyaralason, viktoria korabeli UBORKA EGYENESITO:
Kép :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
KépKép
mush589

musi ez téleg létezett ez a tárgy?:) :shock: :) :lol: mire lehetne még használni? :lol: :wink:

manna: 8360 gr:) :)

Kép
andy30

Sziasztok!

Köszönöm a hiányolást! Nyaralni voltunk, ma jöttünk haza.

Mush: Ti merre voltatok?

Andy: Regi nagyon szép, és Te is nagyon csini vagy! Már nem emlékszem a múltkori mérésre, de majd holnap ha nem felejtem el akkor megmérem.
Mi az a mosódió, meg mosószóda? :shock:

Mindenki babája nagyon szép! Vissza olvastam, jó sokáig tartott!

KépKép
jurmine

jurmine ezek biomosószerek és (elvileg) nem szennyezik úgy a környezetet mégis jól tisztitanak na meg gazdaságos is mert kevés kell belőle. én a babaruhákhoz vettem de lehet magunknak is fogom használni. most nemtok linket de rákereshetsz a neten mindkettőre.
hol nyaraltatok? jó időt fogtatok ki!

Kép
andy30

Alsópáhokon voltunk, ennél jobb az egész nyaralás nem is lehetett volna! Mindenkinek csak ajánlani tudom. És tényleg nagyon jó idő volt, bár paramami lévén nehezen vetkőztettem le a gyerkőcöt. De amiket láttam másoknál, háááát...... Szerintem én voltam ott a legparásabb :roll:

KépKép
jurmine

a Kolping hotelben? az ott van aszem. az nagyon jó hely lehet de tul drága:(

na mennem kell pihizni holnap korán kelés mert megyünk kirándulni Jberénybe már izgulok mert mióta lediplomáztam nem voltam ott ugyh jó kis nosztalgia lesz:):)

andy

ja még zsiráfnak hozok egy fotót

Kép
andy30

tehát a zsiráf:
Kép
és ezt muszáj még:)
Kép aaaaaaannnnnnnyira imádooooommm!!!:):)

na jóét mindenkinek

andy

Kép
andy30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?