Sziasztok !
Kész rohanás volt az utóbbi pár nap,mert átvettem anyukám munkáit, ugyanis amikor meglátta a doki az eredményét azt mondta,h kórház!
Befektették, kapott 2 zacskó vért meg vasat vénásan és tegnap ki is tették azzal,h most már jobbak az eredményei!
Szóval kapott még vért,amit jól elveszthet megint!Meg felírtak neki vas injekciót,amit minden nap kell kapnia most 2hétig!
Egyébként amikor befeküdt,kapásból közölte vele az osztályos doki,h nem lehet jó ez a vérkép,biztos elcsalták az sztk-ban!
Ja,biztos azért érezte olyan rosszul magát anyu,mert téves az eredmény!
Linh,így utólag is Nagyon Boldog Szülinapot!!!
És köszi az infót,átadtam anyának,de szerencsére ilyen még nem volt!Egyébként volt már egy műtétje kb 1hónapja és megállapították,h megvastagodott a méhfala volt szövettan is,de nem találtak semmit!Valami hiperpláziát állapítottak meg!(nem tudom pontosan, de nem is akarok hülyeséget írni)
Pelus nekünk 6 BG és 10 popin!Mindkettőt szeretem!Most Sensi rendelt nekem még 3másik fajtát(toots bots,blueberry és swaddlebee),mert azok is jónak tűntek!Már nagyon várom,h megjöjjenek!:D
Cuki lett Marci új frizurája!:D Az én lányomnak még ennyi haja sincs,pedig mi nem vágtuk soha!
Borkaby, nagyon édes Tomi!Jópofa lehetett,mikor csupa homok volt!:D tényleg, a homokot nem ette?mert mikor én letettem Julcsit akkor 2pillanat alatt lemászott a plédről és tömte be a homokot!
Konstinak nagyon BOLDOG NÉVNAPOT!:D
Nyugtonmalac, köszönjük szépen!!!
Tényleg még nem is kérdeztem,h megkaptad a levelet?remélem még időben küldtem...
Sensi,a föld részben anyuéké részben a mienk!De ezek főleg gyömölcsösök!
A bcg-re én sajnos nem emlékszem,csak mindig jött a védőnő megnézte és mondta,h okés!
Amúgy elhiszem,h nem használod az MT-t!Én se becoznék,ha Julcsi megmaradna a babakocsiban,de sajna nem!Mostmár folyamatosan ordít benne,de ha magamra veszem,akkor nagyon jól elvan, jókat alszik is!szereti nagyon!
Ildi, Lottika olyan gyönyörű!Nagyon szép kislány!
LKata,Norbika nagyon édes, főleg a pancsis képen!Tündéri!:D
Egyébként igazad van locsolással,de nekünk fúrt kutunk van és azt egyszer kifizeted aztán ingyen van a víz!:D
Peva,nálunk is nagyon magyaráz Julcsi a kutyáknak meg a macskának!Söt,már üldözi is őket!:D már egyszer kétszet jól megmarkolta a bundájukat!
Éva,nagyon édesek a képek az előző oldalon is és Lora gyönyörű!Nagyon jó lett a ruha!
Marek,most próbálunk más orvosokat is keresni!egyébként már január óta csak gyógyszerekkel maradt abba a vérzés!...
És a más orvosokról jut eszembe!Nagyon durva mik történnek!
Az egyik doki itt,akiről eddig csak jókat lehetett hallani abortuszt végzett egy 17éves lányon és késöbb vették észre,h bentmaradt a baba!
erre mondták,h ez műhibának minősül ezért megszülheti a 20.héten,de mondta a lány,h ezt azért mégsem!
Kihordta és egészséges kisfia született!Nem semmi!...
Velünk meg most az van,h jön a 2. fog alul!De már ez az első is durva!Egyre jobban fáj szoptatni!Tiszta seb a bimbó alul!Pedig nem is harap! Ilyen van valaki másnál is?vagy csak az én babaám szopizik ilyen vadul?
Meg még egy picit visszatérve a bio dolgokra!...
Kicsit félreérthetően írtam,sajnálom,csak annyira siettem akkor,de nem akartam senkit megbántani!Csak annyit szerettem volna kihozni az egészből,h hiába akar jót az ember, bármennyire vigyáz is, akkor is valamilyen szinten mérgezi magát és a családját!És,hogy nem feltétlenül attól lesz baja a babának,h belekóstol a mi ételünkbe vagy hogy nem az előírás szerinti formában és sorrendben kapja az ennivalót!Én sokkal károsabbnak tartom pl a mikrót meg a vegyszereket!De senki nem rossz anya attól,h nem a méregdrága bio dolgokat veszi és én sem konkrétan azokra gondoltam,hanem aki teheti azt a pár dolgot nem olyan nehéz megtermelni vagy ha van vidéki rokon vagy barát,akkor velük sztem érdemes felvenni a kapcsolatot és inkább onnan beszerezni amit lehet!Mert én is hülyén írtam,nekünk sem több száz hektárunk van meg hatalmas állatfarmunk,csak pici és kevés van és ami nincs azt a faluból vesszük anyuéknál!
Egyébként van olyan ismerősünk,aki az erkélyen virágládákban neveli a zöldségpalántáit!Na, jó ez is túlzás,csak ilyen is van!
És nem is akarom túllihegni a dolgot csak ugye nagyon durva,hogy miket etetnek meg az emberekkel!...
Na,de be is fejeztem,mert már megint túl sokat írtam...