tegnap rendelt a fogdoki, kihuzta a bölcsességfogamat, ugyhogy butulok
nem fájt, kaptam érzéstelenitöt, most még kicsit dagadt az inyem és délután a torkom fájt, az is attol sztem. ma éjjel kiderül, h tényleg ez a fog volt- e a hibás.
vicus
szoptatás után csak akkor fejjél, ha kevés a tejed. Ha elég, nem kell kifejni, hacsak nem feszit. Ösanyáink se fejtek.
suzy
Vincentnek grat az átforduláshoz! Milyen ügyes! na, akkor innentöl nincs nyugtod
gaby
drukk Máténak a sárgaság ellen és a sok tejhez!!
gizi
azta, hatalmas gartula, akkor nem is kellenek a vizsgálatok!! remélem, nagymamád (ha jol emlékszem) elégedett lesz, hogy te is UGY mész férjhez!! jaj de jooo, január végi baba
szülinapomon
milyen érzés, felfogjátok?
gröni
mászásbol felül? azta, pedig még nincs fél éves
beindult a leányzo, elhiszem, hogy a sarkában vagy egész nap. Milyen jo is látni, ahogy fejlödnek!!
fenci
fizikai fejlesztés a babának?
én nem csináltam semmit. Hasom emelgette a fejét 6 hetes kora körül, de neked nem a tényleges, hanem a kiirt szülési idöpontot kell figyelembe venned a fejlödésnél. 3-4 hét sokat számit ilyen pici korban. Ha böfizteted a válladon, tartja már a fejét? Nem nyeklik el? Mert akkor nemsokára megtartaná hason is, mert a nyakizmai erösödnek. Lehet, h ha utál hason, de párszor ugy tezsed, pont azért fogja emelni a fejét, mert változtatni akar a testhelyzeten.
haga
Albert mekkora lett! élvezi a nyarat, látom
te hogy vagy? 12 hetes uh volt már? méhszáj, fekvés?
krisz
hogy megy az érettségi?
kandi
és az mit jelent, h magas a fehérvérsejt?
eltünt a vonalzod?
zsofi
de szép helyen laktok, és milyen ügyes apa, hogy ezt megépitette! nagyon jo helye lesz a Babákoknak! nagyon karcsu vagy, hallod-e