Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok,
Köszönöm a dícséreketek. Valóban nem jött fel eddig semmi combra és fenékre. Egyedül a pocim nőtt na és a mellem. Már csak egy-két melltartó jó rám :oops: Sajnos súlyban nem tudom hogy mennyit jelent, mert ugye a védőnő szemmértékre mért meg és nekünk nincs itthon mérlegünk. Egyébként valóban nem hízhattam, mert az összes régi ruhám jó rám így én még a régi nacijaimat hordom, csek felhúzni nem tudom a cipzárt rajtuk, de ennek palástolására való a kismamaöv :oops: :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Timi a képeken én csak a tegnap előttire mondanám hogy pozitiv, gyenge a tegnapi a mai szerintem már nem annyira egyértelműen +. De ha kételyeid vannak szerintem pü-ben küld el a képet Esthajnalnak nekem is válaszolt. :wink:
Csige büszkén viseld a kismamaövet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch
 
 


Köszönöm Melisch, büszkén viselem, de sajnos annyira keveset mozdulok ki itthonról, mert ugye a nap nagy részében fekszem. Remélem hamarosan változik a helyzet és a fránya lepény elvándorol és akkor csavaroghatok egy kicsit :lol: De olyan jó amikor dokihoz megyek, mert végre már nekem is látszik a pocakom, még ha nem is olyan nagy, majd megnő :lol:

KépKép
csige-bige
 
 

 
 

melisch: köszi a tanácsot, átküldtem neki az adatokat és szerinte is a keddi volt pozitív :)

Timi
titimee
 
 


meglátod ma volt a nagy nap!!!!! Meglesz az eredménye hamarosan szorítok neked!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok lányok!

Üdv mindenkinek Atlantából. Már egy jó ideje itt vagyunk.
Amikor tehetem, olvasgatlak benneteket, nagyjából képben vagyok.
Csak írni alig van időm.

Nálunk pont mostanság van pé, tehát kb 2 hét múlva lesznek az izgi napok. :-)

Kérdés: nekem minden pé-kor, illetve előtte pár nappal nagyon fáj a jobb oldali petefészkem. De minden hónapban csak a jobb! Illetve kicsit érzem a bal oldalt is, de a jobb baromira fáj, főleg aznap.
Aztán a ciklus második felében nem fáj.
Volt már valakinek ilyen?

Lujzi

Kép
lujzici
 
 


lujzici: nekem minden hónapban fáj a jobb petefészkem pé-kor.
Milyen az idő atlantában? hogy érzitek magatokat?

Timi
titimee
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Csige-nagyon csini pocid van, és mutogasd is büszkén, én is biztos azt tenném. Doki mit mondott , mikor vándorol el a lepény? mindenesetre szurkolok, hogy minél előbb elmenjen onnan és akkor nem kell feküdnöd annyit. ;)

Lujzuci-én általában a bal p.fészkemet érzem és csak néha a jobbat....Mizujs Atlantában? 2 hét múlva drukk!!!

Melisch-fel a fejjel!!! Egyébként tegnap nekem is elég sz@r napom volt. Jól ki is bőgtem magam. Átmentem anyósékhoz, mert már tök régen beszéltünk, persze inkább mi keressük őt, ő nem igazán keres minket...na mindegy, nem ez a lényeg, ezt már megszoktam. Hanem jött egy másik rokon is , akinél 2 gyerkőc van, és ugye rögtön a kezembe nyomták a kicsit (4 hónapos), meg dicsérték őket 1000-el, megjegyezték megint, hogy ők ilyen idős korukban már "szaporodta", én meg vigyorogtam mint a hülye, mert már nagyon unom ezt, mert mindig mikor találkozunk jönnnek az ilyen mehjegyzések....és olyan feleslegesnek éreztem ott magam. El is húztam onnan, pedig tényleg nagyon cukik a gyerekek, de akkor ott nem voltam olyan állapotban, h babusgassam őket...már ott majdnem elkezdtem bőgni.

bocsánat, kicsit hosszú lett

ma persze már tök jól vagyok! Már azt tervezem, hogy sütök valami sütit az Uramnak, mire hazaér melóból

Kép
pampalini
 
 


Pamapalini nekem is elmúlt a mérgem, kicsit. Megírtam a páromnak mi is nyomja a lelkem, persze alig várta, hogy kettesbe legyünk és jött átölelt mondta, hogy szeret. Ezt én is tudtam de nem beszéltük meg csak a céges dolgokról beszélt. Pedig megírtam neki azt is, hogy miért nem ment február óta dokihoz. Miért nem mondja ha még nem akar babát miért csak én gürcölök. De lehet erre még nem volt válasza. Hívták telefonon elment megnézni mi van az egyik munkálatunknál. Amikor visszajött meghívott pizzázni a kedvenc helyemre. Képzeljétek én is pont azt akartam neki mondani, hogy menjünk oda pizzáz enni. Honnan találta ki a gondolatomat :shock:

A rokonok nálunk is szokta kérdezni a babát. Most már azt mondjuk, hogy dolgozunk az eseten. Na de mi mindenkitől távol vagyunk nem sokat találkozunk velük. A közeli családtagok+ barátok meg tudják mi is a bibi.

Sütit sütsz jól hangzik.

Lujzici de jó nektek ott Atlantában!!!! Hátha ott összejön a baba más környezet stb. miatt. Jobban tudtok talán egymásra figyelni.

Kép
Kép
melisch
 
 


a pasik másképp gondolkoznak, mint mi. Nem szeretik kibeszélni nekünk a problémáikat (persze biztosan vannak kivételek). Az én párom is ilyen, nem beszél. Csak látom rajta, hogy valami nyomasztja, ha rákérdezek nem mondja min dig el elsőre, ha többször rákérdezek akkor meg az a baj, hogy sokat nyaggatom... :? De pár nap múlva kiböki, h mi baja volt, vagy már csak akkor ha megoldódott a dolog.

Én nem mondtam még azt se, hogy próbálkozunk, mert kitudja, h mikor sikerül, és azt nem szeretném ha sajnálkoznának, meg jönnének a hülyébbnél hülyébb ötletekkel! :oops:

Almás pite lesz! Nyami!!! :D

Kép
pampalini
 
 


Én azért mondtam meg mert mindig pedzették a témát és már nagyon rossz volt. Anyukámék, sógornőmék, öcsémék és az egyik nagymamám tudja. Mindig engem okoltak, hogy makacs vagyok és nem akarok még gyereket vállalni. :cry: Így inkább elmondtam és csend lett. Nem okoskodnak ők például azt mondják bízzunk és az idő majd megoldja. Nem is küldenek orvosokhoz azt mondják sok van a fejünkön lehet azért nem jön, vagy még nincs itt az ideje.

Kép
Kép
melisch
 
 


Pedi!! mennek a drokkok hétvégére :D én megint nem vettem Lh-tesztet,annyi dolgom volt,hogy teljesen elfelejtettem...., de tegnapelőtt nagyon szúrt a jobb oldalam,gondolom akkor lehetet peteérés :roll:

csige-bige! nagyon csini kismami vagy, semmi plusz kiló,gratula :D nem vagy kívánós??

pampalini,melisch!! együtt érzek veletek, az én párom is ilyen :( sokszor azt hiszem,hogy tényleg csak én akarok gyereket, ő soha nem mond semmit..., és rá is kérdeztem, hogy ő miért nem reménykedik, miért nem kérdezi meg , hogy most sikerült-e...., ő azt mondja ,hogy azért nem mutatja az érzéseit,mert akkor nekem sokkal rosszabb lenne, ha még ő is ezzel zaklatna......, hát lehet,hogy van benne valami,de akkor is így rossz,hogy úgy érzem csak én reménykedek minden hónapban.....
nálunk is állandóan kérdezősködnek barátok,rokonok és sajnos észre sem veszik,hogy milyen hülye megjegyzéseik vannak pl: "húzzatok már bele, ha mindent beleadnátok már rég lenne baba" észre sem veszik,hogy fáj ez nekem... pedig mi mindent beleadunk.... :(

EDI
ediii
 
 


melisch!! egyre szebb a görbéd!!! szurkolok,hogy a baba miatt legyen ilyen szép :wink:

EDI
ediii
 
 


Sziasztok Csajok!

Huuu, de sokat termeltetek. :shock: :D

Melisch!
Nagyon drukkolok most neked (meg persze mindig :wink: )! Nagyon tuti a hőd!!!!! :wink: :D :D

Lujzici!
Akkor hajrá Pé!!! Reméljük 2 hét múlva hozol nekünk egy pozitív tesztecskét. :wink:
Ha van idő, akkor mesélhetnél az atlantai életről. :D

Pampalini!
Sajnálom pirit. :cry: De nagyon remélem hogy ez volt az utolsó. :wink:

Csige!!!
Nagyon édes a pocaklakód otthona. :wink: :D Örülök hogy már tudom archoz is kötni a nevedet. :wink:
Ja! És grat a pocakmozgáshoz is. :wink:

Nita!
Hogy mekkorát nőtt a pocid!! :shock: :D Szupi nagyon!

Titimee!!
Én is a keddit ítélném pozitívnak. :wink: Remélem 2 hét múlva te is hozol nekünk egy tuti tesztet! :D

Nika!
Veletek mizu?

Nálunk semmi különös nincs. Kedden megvolt a szülői értekezlet az oviban. Atika nagyon élvezte, mert addig ő kinn játszott az udvaron a többi gyerekkel. :D Persze az apja felügyelet e alatt. :wink: Megvan már az ovis jele is: repülő lesz.
Úgyhogy nyáron készülhetek megvenni amit kértek (ovizsák, tornazsák..... stb.) Atika nagyon várja már. Augusztus utolsó hetében kezdjük a beszoktatást. Férjem meg itthon elsírta magát (persze mikor már aludt a gyerek). Azt mondta nagyon fáj neki, hogy már nem csak a miénk lesz a gyerek.Rengetek dolog lesz amiből majd kimaradunk az ő kis életéből. Egyszóval fáj neki az elszakadás. Persze én is nehezen viselem, de valahol ez az élet rendje...
Na, kéne egy friss táblázat. Meg csináltam a héten én is pocifotót, majd azt is megosztom veletek. :wink:

Akiket kihagytam azoknak is nagy puszi!! :D

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Képek:

-Attila iskolamúzeumban.

Kép

- 18 hetes poci.

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


csige nagyon csini a pocakod!!!!!!!!!
:lol:
moni te is szépen kerekedsz!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Móni!! nagyon csini kismami vagy te is :wink: , hát kismamik nagyon irígyellek benneteket :D

EDI
ediii
 
 


ediii te is hamar kismami leszel!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok,
Egy újabb nap, teli pihenéssel.
Hát a lepény normális esetben a 20-24. hétre elvándorol, de van akinek ottmarad. Én bízom benne, hogy arrébb fog menni.
A kívánosság azért megvan, de csínján bánok vele. Citromos fagyi mindig van itthon és egy-egy délután két gombócot benyomok. Ezen kívül szerencsére sok gyümit kívánok, ami tök jó. Sajnos a hamburger is a listán van, de eddig csak kétszer ettem mióta várandós vagyok.
Gnemoni: nagyon csini a pocakod

KépKép
csige-bige
 
 


Gnemoni Attika ennivaló!!!!!!!! Nem csoda ha nehezen osztozkodtok majd rajta, megértelek benneteket. A pocidat kicsit én is irigylem :oops: szépen növöget.

Ediii meglásd most jó lesz a görbed is, holnap szerintem berakja pé-d :lol: szerdára, de jó csak kapaszkodjon meg a kis manó a pocidban!!!!!!! A barátok meg könnyen beszélnek de nehéz őket nem figyelembe venni. A barátomhoz is hozzávágta a legjobb barátja, hogy ha nem képes babát csinálni majd bevállalja helyette, mert az ő barátnője már terhes volt. Bunkó!!!!!!!! Remélem azután az uram elmondta neki, hogy mi is a baja mert azóta hallgat. Na de tőle nekem soha nem kell gyerek, nem szeretem csak elviselem a párom miatt meg ha hozza a fiát akkor akarok vele találkozni, ha egyedül van inkább nem lássam. :oops:

Csige pihizz és majdcsak kialakul. Volt még egy ismerősömnek azt hiszem hasonló problémája sokat pihizett és a lepény helyreállt és utolsó hónapokban még Romániába is haza tudott jönni.

Kép
Kép
melisch
 
 


csige hambit én is ennék nagyon......... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


vagyok én is tegnap bőrgyógyásznál az arcomn miatt rosaceám van :( ami nem gyógyítható de állapotát javítani lehet vagyis nem lesz csúnya a bőröm de idő kell neki 10 ezer ft lett volna a gyógyi de csak a krémeket váltottam ki az is 2500 ft volt és még kaptam két kapszulát na arra már nem volt della a kettő együtt lett volna 6500 ft nem normálisak ezek
csige ,Móni nagyon csinik vagytok :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Ismét itt vagyok
Pampalini, köszi, lehet hogy letesztelem a dokidat :)
Bár én igazából női dokit szeretnék, mert szégyenlős vagyok...
De ha tényleg jó, akkor megéri.
Ha az sztk-ba mész hozzá, akkor is feizetni kell valami plusz pénzt? Vagy az "ingyen" van?

Igazából még most sem próbálkozunk úgy igazán élesben, mert van még a nyáron egy-két dolog, ahol nem jó, ha terhes vagyok. De lehet hogy nem birom kivárni :)
tacska
Eger
 
 


nika az a lényeg hogy javítani lehet rajta!!!!
jó drágák a gyógyszerek....de biztos jók ennyi pénzért!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Tacska én is szégyenlős vagyok de még mennyire, de azért valahogy veszek nagy levegőt mielőtt bemegyek a nődokihoz, mondogatom, hogy ő sok olyat lát és próbálok minél kevesebbet az asztalon feküdni :lol: :lol: :lol:
Te kell eldöntsd mikor állsz készen a babavárásra, mert ha kételyeid vannak nem is fog sikerülni, mindig nagyon arra fogsz gondolni. Én is úgy voltam mikor abbahagytam a fogyigátlót. Nem is engedtem, hogy rendesen élvezzük az együttléteket mindig paráztam.

Kép
Kép
melisch
 
 


majd kiderűl :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

melisch: hogy állsz a teszttel? mikor fogod ellőni?

gnemoni: nagyon csini kismama vagy te is :) Attila meg nagyon édes.

csige: irigyellek a pihenés miatt. nekem nem adatik meg már hetek óta hogy kipihenjem magam. persze jobb lenne hogyha nem lenne semmi bajod és csak pihenned kellene.

edii: nemsokára mi is kismamik leszünk. fel a fejjel :D

Lányok az én pasimmal ilyen gond nincs. ő mondja a magáét, ha valami baja van, általában ki is akaszt vele... persze ez kölcsönös mert mostanában énis sokszor érzem azt, hogy bármennyire is szeretném nem sikerül babás lennem (főleg a vetélés után)

pampalini: jó sütögetést. nincs meleged ilyenkor? én nyáron nem szeretek sütni.

nika: jó sokba kerül a gyógyszer. mi ez a betegség? még nem hallottam róla.

Bocs, ha kihagytam valakit.

Nekem két napja fáj a hasam előtte meg a jobb petefészkem fájt. Most már igazán abbamaradhatna. Szerintem az előző hónapban nem volt pé-m és most behozza a lemaradást.

Timi
titimee
 
 


Timi eszem ágában sincs tesztelni, 1 tesztem van otthon de azt nem lövöm el. nem akarom előre tudni mi is van majd jövő hétvégén tesztelek, ha kibírom addig. Na jó ha a görbém ok lesz és szerdán sem jön piri lehet csütörtökön tesztelek de előbb nem. Jó volna bízni de nagyon nehéz annyi sok csalódás után. nekem már is is nagy haladás lenne ha egyszer terhes lennék.

Kép
Kép
melisch
 
 


csajok sikerűlni fog mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Először is egy kis videót szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, biztosan nagyon sokan láttátok már, én is. De néha nem árt ismételni!
http://www.tyukanyo.hu/articles/1/103/a/te-angyal.pps

Remélem, meg tudjátok nyitni!
pedi
Kalocsa
 
 


ez egy bőrbetegség aminek nem tudják mi a kiváltója meggyógyitani nem tudják csak tünetmentessé tenni a www.rosacea.hu -n el tudod olvasni ha érdekel
igazából az arc vérerei kitágulnak ettől az arc vörös lesz majd nagyon csúnya olyan mintha pőattanásos lennél de nem az én is azt hittem nyomogattam meg mindenféle pattanás elleni cuccot kentem rá de semmit nem javult a dokinéni mondta hogy ez ettől nem is javult volna csak rosszabb lett volna egy idő után én nem is váltottam ki minden gyógyszert csak a krémeket mert nincs 10 ezer ft-om ez is 2500 ft-vol egy éjszakai és egy nappali krémért az éjszakaiban elocom van ez szeteroid a nappaliban meg neomicin vagyis elég kemény offenzivát kap az arcom de hát reménykedfeke két hét múlva kell visszamennem addigra javulnia kell és fog is mert a homlokomon már látszik egy alkalomtól is :) későbbiekben meg jó drága krémeket kell majd használnom mert ezek nem kerülnek kevésbe ami ilyen problémás bőrre van de majd csak megszokom vele élni :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Pedi nem láttam ezt a videót de nagyon aranyosak a babák rajta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nika nem semmi ez a te nyavalyád :shock: :shock: :shock: a fene egye meg és mindig mindenre amit adnak NAGYON drága!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch
 
 


pedi én nem tudom megnézni :( a videót

nika70
Salgótarján
 
 


Na, itt vagyok!

Melisch! Nem akarsz velem tesztelni vasárnap? Légszi! Nem akarlak nyaggatni, de hátha! Tényleg olyan szép a görbéd, bár tudom, már írtad, hogy mindig ilyen! Amúgy én is azért hagytam abba a hőmérést, mert mindig ez volt, szép magas hő a ciklus 2.felében aztán mégis mindig megjött!!!

Nika! Hát ez nem lehet kellemes, és gondolom a meleg meg mégjobban kihozza! Jobbulást!

Timi! Szurkolok Nektek! Szerintem a sejtecskéitek már túlvannak az "első randin"! :lol:

Lujzici! Szuper, hogy jelentkeztél! Kívánom, hogy az új környezet hozzon Nektek egy új családtagot! Majd írj, ha tudsz!

Pampalini! Jó sütögetést! Én is fogok sütni a hétvégén, de én sósat! Majd hozz képet az almáspitédről. Nekünk egyelőre maradt a sütikép, majd utána hozzuk a pocakfotókat is! :wink: Egyébként, a környezet nálunk is érdeklődő baba ügyben, és nekem is rosszul esik. De szoktam mondani, hogy várjuk nagy szerettel a babát! És már annyian szurkolnak nekünk, ha ezen múlna, lehetne már egy rakat gyerekünk!

Móni! Édes pocakod, és gyönyörű a kisfiad! Szerintem, mindenkinek jó lesz az az ovi! :wink:

Nyuszi! Kicsit eltűntél! Mi újság?

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!
Holnap még lehet, hogy jövök!
pedi
Kalocsa
 
 


a meleg nem is annyira inkább a napsütés :(:(:(:(

nika70
Salgótarján
 
 


pedi nagyon cuki a video!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Titimee: hát azért pihenésből is megárt a sok :shock: én is már nagyon vágytam rá, de most úgy túlpihentem magam, hogy szerintem elég nehéz lesz majd visszaszokni ha megszületik a baba.
Ma megmértem, hogy mennyit híztam mióta babás vagyok, valaki kérdezte hogy mekkora súlyt jelent egy ilyen kis megymag :lol: Hát jelentem alássan, hogy eddig 0 kg-mal gyarapodtam, hogy hogyan csináltam azt nem tudom. A pocakom viszont szinte napról napra nagyobb néha este már én is elképpedek a tükör előtt, hogy beindult :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


csige ügyi vagy hogy nem híztál!!!!!!!! :shock: :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pedi elsőre nem is akartam hallani a tesztelésről, aztán csak vettem 1 tesztet, de nem tudom mit is csináljak. Ugyanolyat kaptam mint volt már itthon és kibontottam lássam milyen érzékeny 25ml vasárnap DPO13 lesz szerintem még nem mutatná ki és csak rosszul esne az 1 csík. Meglátom de nem vagyok biztos benne, hogy tesztelek.

Na kijavítom a fentieket nem hiszem, hogy érdemes lenne tesztelnem az az érzésem kezd lemenni a hőm, nem kell álltatnom magam :cry:

Kép
Kép
melisch
 
 


melisch szerintem hagyd a hőmérőzést,csak hergeled magad.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita tudom hergelem magam de nem is hazudik kár álltatni magam. Legalább szembenézek az igazsággal.

Timi szépen alakul a hőd!!!!!!!

Ediii neked is betette a pé-t de csak szaggatott vonallal talán nem biztos még benne. Amúgy nem értem mikor tesz folytonosat és mikor szaggatottat. Az angol tudásom nekem sem a legfejlettebb.

Kép
Kép
melisch
 
 


melisch: csak fél fokot esett a hőd. ne add még fel. hátha holnap visszamegy...

Timi
titimee
 
 


sziasztok....
képzeljétek ma meghozták bencus kiságyát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nitacska: milyen a kiságy? képed van róla? :)

Timi
titimee
 
 


Sziasztok!

Móni,Csige! Nagyon csinik vagytok. Mostmár én is rakok majd fel magamról mostani fotót,már múltkor ígértem Pedinek is.
Nálunk semmi extra,Lilinek állandóan valamelyik keményebb testrésze a bal oldalamon leledzik,lehet,hogy már kezd befordulni?! Akik már szültek,azok biztos hozzá tudnak szólni. Éjjel kicsit fájt a bal odalamon lent a hasam,nem tudom mi lehetett az,de aztán elmúlt.Amúgy minden rendben,a lábam vizesedik csak be estére,de nem vészes. Mindenesetre megfogadtam,hogy jövő héten elkezdek bepakolni a táskába,nehogy meglepetés érjen,bár örülnék neki,ha kibírná Lili még ezt a másfél hónapot. Nagyon durva,holnap vagyok 32 hetes. Nemrég még ki voltam bukva,hogy nem akar összejönni és tessék,8 hét és szülök. Iszonyat hogy megy az idő.
Most megye,további jó hétvégét nektek! puszi

KépKép
KépKép
nyuszi81
 
 


titimee mindjárt hozok képet róla......
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 9.0376.jpg
de a baldahin az nem a miénk meg a benne lvő ágynemű.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita nagyon szép a kiságy!


Pedi én nem fogok tesztelni mert csak 25-ösöm van és még nem mutatná ki. Aztán elválik mi is lesz, már ugyis nem tehetek semmit még 2-3 nap és minden elválik magától. Neked kívánok holnap reggelre 2 csíkos teszet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch
 
 


Pedi lement a hőm nem volna értelme a tesztnek nállam piri lesz csak remélem nem ma mert bográcsozásra készülünk.
Kellemes vasárnapot mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch
 
 


Jó reggelt
Melisch: Ez nem jó hír, pedig úgy szurkoltam neked....

pedi: ++++++++++++++++++++++++

nitacska: nagyon szép a kiságy.

Timi
titimee
 
 


Timi ilyen az élet, pedig nagyon akartuk. Mi lett volna jobb szülinapi ajándék apukámnak mint az első unokája első fényképe? Ő már nagyon régóta várja az unokát. De nem így lett, fáj a pocim eléggé már lehet ma elindul piri.

Kép
Kép
melisch
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?