Új privát üzeneted érkezett!

Andy: mi is azt a lötyött használjuk, szerintem tuti. Jó sokáig elég. Azt hiszem 1200 Ft körül van! Ne keltsd fel lázat mérni. Inkább nézd csak meg a kezeddel a homlokát. De szerintem egy kúp elég! Nálunk elég volt. Én csak reggel mértem újból. Ilyenkor úgyis jobban alszanak, elnyomja őket a szuri meg a kúp is. Azon se csodálkozz ha holnap többet durmol!

Na ledölök, sz.r nap volt!!! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Ja, hívott Mush Anyuja, nagyon jól érezték magukat, ha jól emlékszem vagy ma vagy holnap mennek haza!

Manna:
[quote]E írta:szik még elég szart az életében.

Azért szerintem ezek nem "szarok" (akkor mondhatnánk a Sinlacra is, nem? :wink: ), nagyon nagy odafigyeléssel készítik-készíthetik őket, nem raknak bele akármit (főleg a "mindenmentesek") és szerintem senki sem csak ezt adja a bébijének. De pl. kezdő anyukának vagy a hozzátápi elején kimondottan praktikusak, amikor az ember azt sem tudja, mit meg hogyan.... :roll:
Plusz: Mágival értek egyet!

Solya: "Daginak" cééép méretei vannak! :lol:
Mi 1 csepp Vigantolt adunk.
Sajnálom a migréned! Remélem már jobb a buksid!
És nagyon guszta az a torta! Milyen ízű volt?

Cili: Danid is nagyon szépen növöget! :D
Képet kaphatunk az ülésről?

Életkezdési: Hát, én itt ilyenről nem tudok, de mivel nemrég költöztünk ide, attól még lehet. Majd rákérdezek a védőnőnél, hátha tud vmit. A honlapon persze semmi sincs.... :? :?

Gabi: Fél millaaaa????! Aaaaz igen!
bébic

Bebic!
Nálunk pölö a DM-ben is van Bebivita. Miért az valamiért jó?? :roll: :roll: Én kaptam tölük ajándék tápszerpróbát ,meg egy üveg bébiételet, de még nem próbáltuk.
susy75

Na most ,hogy Bébic írta leesett,hogy miért nincs Mush!!! :oops: :oops: :oops:
susy75

Laura: Négykézláb Huni nagyon ügyeeees! :lol:

Kubu: Köszi, Astit ismerem, törzskártyások is vagyunk. :lol: Tényleg jó, jópár dolgot onnan vettünk meg még pocakosan, mert nagyon jó áron volt, és nekünk kb. 10 perc kocsival. :lol: (Baby outlet meg 8 :lol: )
Édes vagy, hogy érdeklődsz, nagyon jól telt a nap, délelőtt eljött egy nagyon kedves barátnőm, és nemrég kísértem ki! :lol: Kispocok is élvezte nagyon, hogy itt van, és nekem is volt tök jó társaságom, úgyhogy nagyon jó nap volt! Rendeltünk pizzát, és babáztunk egész nap! :lol: :lol:
És holnap már jön Apaaaaaa, éééés már szóltak is, hogy mehetünk az etetőszékért, úgyhogy ha Apa holnap időben visszaér, el is tudjuk hozni! :lol:

Nagy drukk mégeccer is holnapra!
bébic

Susy: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A Bebivitát Zsebi írta, hogy olyan, mint a Frutapura, csak olcsóbb. Én még nem láttam ilyet, azért kérdeztem, hogy hol lehet kapni, mert a Frutapurának elég húzós az ára.... :?
bébic

Kubu! Ezekből az etetőszékekből egyiket sem ajánlanám! Egyiket sem lehet dönteni, tehát terheli rendesen a gyerek gerincét és még 8 hónaposan is beleesik az ételbe! Az elsőnek még a tálcája sem vehető le, tehát mindig be kell fűzni a gyereket és kb 1,5 éves korától már nem is használható.
Kubu! Nem tudom mi ilyenkor a teendő! De ne aggódj emiatt!
Holnapra mennek a drukkok!

Az autósülést ne siessétek el! Min. 8 hóig menetiránnyal háttal kell bekötni a babákat, de aki olyan szerencsés, hogy kis súlyú a gyerek nyugodtan marahat a hordozóba, amig eléri a 8-9 kg-ot.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Aluszok. Hiányzik apa. Csók.

Kép

Kép
gabilany79

Mi az a Frutapura??? :oops: :shock:

Gabi!
Amúgy nem értem miért csinálja ezt Vini,mert hiába kínálom neki a kajcsit, csak üvölt (persze a répa csöpög ki a szájából) és ilyenkor csak a cicit a jó!! Valamennyit eszik a püréböl,de nem sokat! :? :? :roll:
susy75

Bébic!
Végül milyen etetöszéket vettetek???
susy75

Bébic! Végül milyen etetőszéket vettetek?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

bébic

Na Enikö, de egyre jár az agyunk!!!! :lol: :lol: :lol:
susy75

Susy&Enikő: Amit Enikő te ajánlottál, és ha jól tudom, vettetek is, meg asszem Zsiráféknak is ilyen van, FP Baby Gear, innen:

öööö, be akartam linkelni, de úgy tűnik, az uccsót vittük el, mert már nincs nekik.... :shock:
bébic

Bocika: Mééér volt car nap? :( :(
bébic

Még mielőtt lelövöm a gépet, bekukk (függőséééééég :lol:)

Susy, Enikő: ez naggggyon jóóóó! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Susy: lehet, hogy türelmetlen és annyira belelovalja magát, hogy csak a cici a jó. Próbáld meg esleg, hogy kicsivel előtte adsz neki cicit, és nem farkaséhesen adod a répát.

Enikő: azt hiszem, sikerült rádumálnom apát az etetőszékre :)
Van egy rakás ajándékutalványunk, olyan boltba kell menni, ahol beváltják :)

Bébic: köszi, már megyek is :)

Kép

Kép
gabilany79

Bébic!
Köszi, megnéztem! :wink:

Gabi!
Szerintem is ez lesz a kövi trükk!! :P :P
susy75

sziasztok

megjottunk.
elkezdtem visszaolvasni...
nem er, hogy ilyen sokat irtatok!

gabi. meg nalunk se jart a mikulas! nem is hianyzik!

turank eredmenye: ilyen babakocsit akarok!!!
http://www.leebruss.eu/

KépKép
KépKép
mush589

Susy! :lol: :lol: :lol:
De hogy szóról szóra egyezzen!! :lol:

Gabi! Nem tudom ez boltban kapható-e!? De biztos sikerül jót találni! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Szijjjjaaaaa Mush! Anyud épp ma hívott, mondta, hogy nagyon jól éreztétek magatokat! :lol: (elvileg holnap adja postára a cuccot)
Képeket kérünk! :D

Ja, és majd ha lesz rá időd, eldobod nekem a számlaszámot, ahova utaljak, meg az összeget?
bébic

Autósülés:

http://www.teszvesz.hu/item632490558_ro ... attal.html

ilyen a mi ülésünk, csak más huzattal. Itt látszik mennyire dönthető és hogy tömör műanyag.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mikor nem alszik itthon Apa, eccerűen nem tudok elaludni..... :( :( Fél 12 van, én meg kínomban jégkrémet zabálok meg Simpson családot nézek.... :roll:
bébic

Szép estét :D

Musi, welcome back, asszem Verának pont ilyen van, ma taliztunk pont :D Milyen volt a hely? Kincsőnek hogy tetszett? Van linked?
Én meg Stokkét akarok, de... :( annyira tetszik..

Ja, többen kérdeztétek a Fisher Price etetőszéket. 25 ezerért vettem ujonnan. Ez Fisher P üzlet, ez a 2oo9es modell. 3 fokban dönthető, 7 fokozat magasság állitás, dupla tálcás ami levehető, 25 kilóig jo. Mini már most 8 kiló felett...

http://www.jatsszvelem.hu/

Manna, whacap?

Bébiétel: és még az is meltette szol, hogy 4 hos korban az alma, vagy barack, vagy krumpli az még hagyján... de a HIPPnek 5 hosan már elég összetett dolgai vannak, ezeket itthon képtelenség frissen összepepecselni... nálunk bejött a HIPP, minden mentes, engem meggyőzött..
Nálunk a favorit most egyébként az Univer paradicsmos krumpli, nem is elég egy üveg... :D

Kubu, megy a drukk holnapra, ügyi legyél

Kép
Kép
zsiraf8

van lehetőség akciosan pelenkát venn, sztem állati jó árak..

LIBERO CONFORT FIT MEGAPACK
3700 Ft/csomag (Tesco ár: 5149.-)
3 Midi (5-8 kg) 88 db
4 Maxi (7-14 kg) 84 db
5 Maxiplus (10-16 kg) 82 db
6 XL (12-22 kg) 76 db
LIBERO UP&GO
2700 Ft/csomag (Tesco ár: 3399.-)
4 Maxi (7-11 kg) 46 db
5 Maxi+ (10-14 kg) 42 db
6 XL( 13-20 kg) 38 db (jelenleg hiánycikk)
7 XL+ (16-26 kg) 34 db
PAMPERS ACTIVE BABY GIANTPACK
3600 Ft/csomag (Tesco ár: 4599.-)
3 Midi (4-9 kg) 96 db
4 Maxi (7-18 kg) 82 db
4+ Maxiplus (9-20 kg) 74 db
5 Junior (11-25 kg) 68 db
HUGGIES PREMIUM MEGAPACK
3200 Ft/csomag (Tesco ár: 4099.-)
3 Midi (5-9 kg) 86 db
4 Maxi (8-14 kg) 72 db
4+ Maxi+ (10-16 kg) 66 db
5 Junior (12-22 kg) 62 db

akit érdekel, priviben küldjön mail cimet, küldöm a részleteket..

Kép
Kép
zsiraf8

bebic. majd a hetvegen kuldom a szamlaszamot. hulla vagyok. nagyon hosszura sikeredett az ut hazafele utlezarasok es megallasok miatt.
majd tegyel kepet az eteto szekrol, legyszi.
kepeket is majd a hetvegen hozok.
elolvastam az 591. oldalog plussz az 596 es 597-et. ennyire tellett.

eniko. te lattad, amit mi vettunk eteto szeket? szerinted az jo?

mikortol kell olyan mas fajta autos ules?

kubu. sajnalom a befuccsolt baratsagot! sok sikert holnapra.

KépKép
KépKép
mush589

Zsiraf: Mi is innen rendeltük ugyan azt az etetőszéket :lol: , épp az előbb láttam és írtam is, hogy sztem az uccsót vittük el, mert már nincs a honlapon.... :oops: És mi 23.000-ért vettük.... :roll: (mondjuk ehhez asszem az volt írva, hogy 2008-as modell....)

Engem érdekelne a pelus ennyiért, a profilomban ott a mailcímem, meg itt a hsz-em alján is.

Mush: Perszepersze, semmi gond, tökre ráér! :)
Pihend ki magad!

Ez Isarenikő linkje asszem, ilyen az etetőszék, csak nem Rainforest, hanem vmi más mintájú:
http://www.teszvesz.hu/item610646341_fi ... l0541.html
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bébic 2009.05.21 23:08-kor.
bébic

most esett le, hogy ma vagyunk 5 hosak!! Boldog hofordulot nekunk! :lol: :wink:

zsiraf. tenyleg ilyen van Veranak? kisborondre osszecsukhato?
nagyon jol ereztuk magunkat. nem szallodaban voltunk, hanem egy lakast bereltunk ki par napra.ezt:http://www.bluechipvacations.com/holiday-cottages/torquay/4-hunters-moon.html

na megyek aludni, nem birom tovabb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.05.22 09:59-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Bébic, kitartás, mikor jön apa? két hét mulva én is egyedül leszek... bár apa azt mondta még éjjel hazajön (vidékre mennek kanbuliba), de olyankor meg én azért nem tudok aludni, mert lesem a liftet, meg az ajtót mikor jön már.. :?

Kép
Kép
zsiraf8

Zsiraf: Hát, holnap vmikor délután, de még valamit maszatolniuk kell Békéscsabán, aztán még Kecskeméten is meg kell állniuk vmiért... :(
Előre is köszi a pelusinfót!
bébic

...hát ez elszállt. Egy órája írom. Feladom!

Ruhás kéréseket jegyzeteltem, mihelyst Főnök engedi, fotózok egyenként.

...ma négykézlábra állt Hanna!

Kép
zölddisznó

Bocsi Musi, asszem félrenéztem.. Verának a kép baloldalán lévő szuperjárgánya van(offer of the month), Te pedig valszeg a jobb oldali giga járgányra gondolsz :oops:

Kép
Kép
zsiraf8

Lyányok!

YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS! (Mostanáig ünnepeltünk..:)

Na szóval biztos mindenki valami sokkal izgalmasabbat és érdekesebbre gondol...DE A LÉNYEG:

Két évvel ezelőtt amikor ideköltöztünk azt hittük ez a hely is csak egy állomás lesz az életünkben. Aztán szépen lassan beleszerettünk, a nyarakba a telekbe, az illatokba, a kertbe. A lakásunk a földszinten van 77 m2. Amikor idejöttünk több mint fél évig tartott amíg rendbe hoztuk, így lett Dominak is külön szobája. Aztán szép lassan rájöttünk, hogy akármennyira imádunk itt élni, egyszer el kell majd mennünk, mert nem fogunk elférni. Fájt a szívünk mert annyira hozzánk nőtt a hely. Amióta Domival itthon vagyok még többett rágódtam ezen, mert azóta a környékbe is beleszerettem.

Szóval a lényeg, hogy ma végre sikerült és aláírtuk a közvetlen szomszéd kis lakásra vonatkozó adásvételit. Mindenki pályázott rá a házban, mindenkinek kellett volna, de nekünk sikerült! Így majdnem kétszer akkora lesz a nappali, lesz még egy fürdőszoba és egy háló, valamint egy igazi walking gardrobe.

Nagyon örülünk! Persze kezdődik újra a felújítás....de nem számít, most már Domi választ ki mindent! :D

Kép
mannababoca

Zöldi! JÉééééééééééé! Mindjárt elindul.

Bébic: A Sinlaccal kapcsolatban csak annyit, hogy nekem nem volt választásom, adnom kellett valamit és friss tehéntejcsit csak nem adhattam... :wink:

Gabinak és Bébicnek is kívánom álmaiba jelenjen meg apa!!!

Zsiráf: Lövök privit!

Kép
mannababoca

Manna! Na jó, megbocsátom, hogy nem jöttél! ;)
Szupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer! Gratulaaaaaaaaaa!

Kép
zölddisznó

Jóreggelt!

Hűha, első... :lol: Ilyen se volt mostanában, Pocok még alszik.... :shock: :lol:

Zöldi: Eeeez igeeeen, nagyon nagy GRATULAAAAA!!!!!

Manna: Ez szupeeeeeeeeeeeerrrrrr, sok-sok örömet és boldgoságot a nagyobb lakáshoz!!!!
Aranyos vagy, bár álmomban nem jelent meg Apa (hú, idejét se tudom, mikor emlékeztem utoljára az álmomra.... :P ), de remélem, hamarosan személyesen itt lesz! :wink: :lol:
bébic

Mush! Igen láttam azt is, amit te vettél és azt is amit a nagyapától kaptatok. Szerintem mindkető jó, sőt, ha jól emlékszem a nagypapától szuperet kaptatok. Én is nézegettem azokat, csak itt olyan 40 ezres kategória, az most nekünk nem fért volna bele a büdzsébe! :lol:

Manna! Jajjjjjjjjj de jóóóóóóóóóóóóóóóó! Én tudom milyen érzés nagyobba menni! Gratulálok!
Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Bebic! A mülleres Bebivitát a Müllerben lehet kapni. :wink:

Mushi! Örülök, hogy jól telt a pihenés, a babakocsi pedig tényleg klassz!

Zöldi! Gratula Hannának!!!!!!

Manna! Hurrá nagy lakás! A walking garderobot irigylem!

Tegnap nagyon jó kis pihis napunk volt, Szabi piknikezett azárnyékban, anya pedig medencézett és napozott! Dolce vita!

Kép Kép Kép Kép Kép

zsebi_baba

Bocsi, az egyik kétszer ment el, meg lett egy nagy üres hely! :oops:

zsebi_baba

Sziasztok!!!

Manna: gratula!!! Nagyon ügyik vagytok!!! Megértem hogy jobb a nagyobb. Én imádom a járható gardróbomat!!!! :lol: :lol: Mindig ez volt az álmom és megvalósult. Bár most katasztrófa sulytotta övezet. Egyszerűen nincs időm, energiám, kedvem rendet rakni benne.

Szeles és Zöldi: gratula. Nagyon ügyik a babók!!! Volt/van ennek valami előjele???!!!!

Etetőszék: mi kaptunk egyet, még az eredeti dobozában van. Apa felvitte a padlásra, azóta nem hozta le. Már cseszegetem vele, mert anno örültünk neki, de meg sem néztük! :oops: :oops:

Zsebi: hawaii van nálatok!!!! :lol: :lol:

Mush: tudtál pihizni???

Bébic: hát tegnap nyügi volt Márton eléggé. Nem tudom lehet a meleg. Alig aludt valamit napközben és hisztis volt rendesen. Így én is kifáradtam. Apára meg kiakadtam, mert megkértem menjünk el vásárolni, és hát dúlt-fúlt mert nem volt kedve. :evil: :evil: De én meg akartam venni egy-két kaját Marcinak. Na hamar hazaértünk, mert utálom mikor ilyen unott képet vág!!!! :twisted: :twisted: Persze akkor felcsillant a szeme, mikor vettünk neki egy tuti szandit. 8) 8)

Kérdések:
1. Aki adott már gyümit a babónak, annak a széklete állaga megváltozott?? Már bocsi hogy ilyent kérdezek. Marcinak egy kicsit "keményebb" lett! :lol: :lol:
2. Van egy-két kiütés a mellkasán, olyan csalánkiütés szerű? Szerintetek lehet a melegtől? Nekem szokott ilyen lenni tőle? Vagy más???

Ja és egy kép! Bocsi de nem hagyhatom ki! Hát nem tiszta apja ez a gyerek?? (amúgy anyum kezében van, és hétvégén készült) Azóta itthon a söröspohárra mozdult rá!!! :lol: :lol:
Kép
Vendég

Halihó!

Manna: Dejóóóó! Gratula nektek! Olyan izgi ez, tavaly, amikor mi költöztünk lakásból kertesbe, imádtam tervezgetni, vásárolni meg minden :D

Bébic: én is rosszul aludtam, hogy nem volt apa. Felébredtem Kobold minden rezdülésére és kb. 5x mentem át hozzá az éjjel, pedig nem szoktam, mert nincs is rá szükség...

Boci: simán változik a színe és az állaga is (hát még a szaga!). Kristófnál elég széles mostanság a paletta a hígabbtól egészen a kecskebogyóig (bocsi :oops:)
Pöttyök lehetnek a melegtől, ha nem terjed tovább, néha nekünk is van, Sudocrem megoldja.
Sörücsis kép nagyon jó, nekünk Kozellel van hasonló :)

Kép

Kép
gabilany79

hahó

boci bébic köszi. csak homlokot néztem hajnalban egyet nem tűnt forrónak úgyh nem keltettem fel. reggel fél8kor arra ébredtem h tüsszög az ágyában persze ki volt takarózva (remélem nem fázott meg-ilyen melegben :shock: ) kivettem megmértem neki és rendben volt. reggeli után is mértem és ok. a szuri helye viszont még göbös kicsit bár már kevésbé piros. most kint van apával az erkélyen a hordozóban egy szál bodyban (igy is izzad szegényke) én addig fszoba utána megpróbálom lefektetni és 11körül megint szopi meg mérés.

bébiétel: igazatok van de én is mannával értek egyet amúgy mármint olyan szempontból h nem szivesen adok neki üvegeset nekem van időm megcsinálni házilag még arra is figyelek h bio legyen a cucc lehetőleg. én amugy mg nem láttam olyan üveges kajcsit ami mindenmentes melyek azok? arra gondolok h pl rizsliszt meg kukoricakemyényitő ilyenek vannak mindegyikben amiket eddig néztem...

enikő: a hordozó csak 8-9kilóig jó? :roll: akkor mi micsináljunk ha már most 8 és fél kilók vagyunk?
ja és amit irtál h dönthető az autósülésetek azt h kell elképzelni? ezek nem 90fokosak (kivülről ugy látszik)

etetőszék: arról mi a véleményetek amit rendes székhez lehet rögziteni?

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

manna: küldtem privit. de jóóóó grat a lakáshoz! nálunk az alattunk lakók költöznek nekem is megfordult a fejemben:)de persze örülök h a asaját részleteinket fizetni tudjuk most:(
a walking gardrobrol meg az a reklám jutott eszembe a heinekenes:):)

zsebi de jó nektek a kert miatt irigykedem. persze csak most nyáron:)

Kép
andy30

ja és nekünk ilyen hintánk van óceánosban én ugy gondoltam eleinte ebben etetem. ez is jó arra nem? még nem veszünk/vettünk etetőszéket...

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Kép
andy30

ja és zsiráf: hogy lehet hozzájutni a pelusokhoz? postaköltség? köszi. bocs h ide irtam nem privibe de hátha mást is érdekel.
ja és mini nagy édes mindig eszembe jut az a wellnesses kép amin alszik a babakocsiban mint aki tudja milyen jó dolga van:):):)

Kép
andy30

Zsebi! De édes kicsi Szabi! Szép a kertetek.

Bocika! Nem semmi Mártonod! :lol: lassan apja elől megissza sört a hűtőből.

Gabi! tervezés: én is úgy szeretném, a konyhát már nagyon kellene, de a 2 büdös kölköm nem hagy semmi időt. :twisted: Hogy én hogy fogok összecsomagolni is foggalmam nincs, már hetek óta tervezem, de még egy dobozzal sem tudtam összerakni.

Andy! Azt hiszem olyan is van, amelyik 13 kg jó (azt írja rajta), de többnyire max 10 kg. férnek el benne a babók. Ha megnézed a képeket, azon az oldalon, amit belinkeltem látni fogod, milyen döntve.
A székre rögzíthetős etetőszéket egyáltalán nem ismerem. Nem tudom mennyire jók, vagy nem azok.
Ebbe a hintába etetheted, amig elfér benne, főleg ha letörölhető a huzata!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Na jó majd eljöhettek a gardróbbbba visíííííííííítani... :D

Kép
mannababoca

Erika: Boldog hófordulót Gergődnek!!!!!! :lol:
bébic

Bocika! Hawaii bizony!! :D
Pöttyök lehetnek a melegtől!

Enikő, köszi!

Borzasztó hőség van már most is! Már bejöttünk a lakásba.

zsebi_baba

neki mentem a tomor tolgyfa agyunknak, nagyon faj a combom.
majd pedig apa zoknijat a szemetesbe tettem a szennyes helyett. mi van velem???

Zoldi. gratula Hannanak. nagyon ugyes!!!

Manna. szuper hir. elvezd az epitkezest!

van itt vki aki ert a magannyugdijpenztarhoz?

KépKép
KépKép
mush589

Manna! Ma valamikor felhívhatlak?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

zoldi. csuszasgatlos zoknit szeretnek en is. van meg?

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?