Új privát üzeneted érkezett!

Akkor szavazzuk meg h Emese babája megszületett :lol:

Böbi!
Képet megkaptam!

Eszter!
Nem maradtál le semmiről!
Részemről volt egy felvetés h csinálnék egy közös fotomontázst,ehhez mindenki küldhetne egy fotót a babáról vagy magáról és a babáról közös képet,én meg összeraknám és lenne egy nagy "tablónk".


Szóval akinek van már olyan képe amit szívesen látna viszont egy közös tablón az küldheti!!!!Aki még nem tért magához és próbál "emberi külsőt" felvenni a fotóhoz az ráér,hiszen még vannak pocaklakó babák!!!Megvárunkmindenkit!!
Persze a dolog nem kötelező,csak aki szeretne rajta lenni az küldje :wink:

annus11
 
 


Panndi,
igen most hívott :) ha hazaér apa megbeszélem vele mit szólna. úgyis rég voltam otthon :)

Annus,köszi,küldök akkor én is képet majd.
neked nem fáj már a sebed?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok!

Csadrának folyik a magzatvize :P beindultak a kórházba!

Drukkoljatok!

Majd jelentkezem

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 

 
 

Nem,nem fáj!Az első héten fájt picit,de azóta semmi!
Pedig esténként nézem a hülye kalandra falt,én azon annyit röhögök...nem tudom mért :oops: :lol: az első héten attól féltem h szétnyílik a sebem mert úgy nevettem :lol: :lol:

annus11
 
 


hajrá Csadra!!!!
Köszönjük a tudósítást!!!!!Mennyi baba lesz ma!!!!!

annus11
 
 


Esztó, remélem, hogy Apának tetszik az ötlet, és látlak Titeket! :)
Vendég
 


Nem értem ezt a Verás ügyet... Tudom, nem is rám tartozik, de vajon miért kell Verával beszélni ahhoz, hogy Esztó és Panndi találkozzanak?????

Emese, vagy valaki, akinek megszületett a babája, sok szeretettel gratulálok! Áldottak legyetek!

Csadra, neked drukkolunk!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Kalloni! Jaj, de nagyon szépek a fiaid!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri,
mert Panndiék mennek a nővemékhez és lehet mi is :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Emese hatalmas gratula!
Annus én tom a 20-as számát!Priviben küldjem?
Csadra drukkolok!!
Még kézzel kell mosnom és megyünk ki.
Fáj a fejem,most ittam egy cappucinot is mert álmos vok nagyon.Remélem Apa hamar hazaér nem kell túlóráznia.
Esztó:Apa nélkül....hát elég necces.Addig minden ok,míg nem kell kimozdulni,mert mire 2 gyerekkel elindulok a boltba.Pedig még át kell mennem,ráadásul 6-kor zár.
Megyek is.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Dóri: :) Aranyosan írtál :)
Vendég
 


Bunkópanndi :oops:

Emese: gratulálok, jó egészséget Nektek!

csadra: szorítok!
Vendég
 


Sziasztok!:):)

Lassan visszatérek én is, iszonyúan hiányozatok! Majd leírom részletesen mi volt velünk, de röviden napi 7 órát szoptattam, kb 3,5 et büfiztettem, 3,5 et fejtem, és 3,5-et ettem és sterilizáltam a kütyüket, amivel sikerült Marcit megerősíteni.
Így eljutotunk most 2 napja oda, hogy a súlyának megfelelő adagokat csak ciciből megeszi:) 2550-nel születeee és most 3640gr, 90, és 80 grammokat eszik a drága cicből, 20-25 perc alatt átlagban. De majd bele d... löttem szószeritn, de túl vagyunk azt hiszem... :)

Gratulálok utólag is minden utánam szült mamihoz, és a csodás babócáknak sok boldogságot és jó egészséget kívánok!

Aki még egyben van, azoknak drukkolok, és kitartás, és azért örüljön, hogy nem korababát szült, mert azért sokkal egszerűbb úgy az élet:)

Puszika:

Vanni
vanni
 
 


Anita!
Küldheted,köszi!Így akkor tudni fogom h tényleg ő volt e!

Vanni!
Isten hozott újra köztünk!!!!!!Már halálra aggódtuk magunkat!!!!A lényeg h megoldottad és szépen hízik a pici fiad!!!!!

annus11
 
 


Hajrá Csadra!!!! drukkolok, hogy már ma babázhass!!!!

Emese, neked óriási gratula! Sok boldogságot, jó egészeséget és sok tejcit kívánok Nektek!

Vanni
vanni
 
 


Vanni: akkor most egy súlyban vannak a fiaink! :) Annyira jó, hogy jöttél, sokat gondoltunk rátok! Kérünk képet is a nagyfiúról!

Pingi: nálunk is ugyanez volt, mint nálatok. Itt paráztam, hogy miért nem kakil CSongor, de aztán a gyerekdoki mondta, hogy 5 naposan még simán belefér. Aztán még aznap kakilt és azóta mindennap. Van, hogy csak 1-2-t, van, hogy többet. De nem kell napi 3 kakis pelusnak lenni feltétlenül, a lényeg, hogy pisiljen eleget és hogy gyarapodjon. A többi nagyon egyéni.

Gratula Emesének! És akkor a drukk megy Csadrának! :D

Kép
Kép
tinu
 
 


Ancsi??????
Hogy vagy???
Az elöbb lemaradt :oops:

annus11
 
 


Tinu, tényleg egy súlyban vannak, szuper! Akkor lesz viszonyítási alap:)
Akkor kezdem is, neked mennyit eszik egy nap Csongor? :)

Kaki: hát, nekünk 2-3- 4 naponta van csak. Annyira megörültem legutóbb neki, hogy azonnal elkezdtem pelenkázni, mikor megéreztem a kakaszagot.. De akkor még sehol nem volt a vége.. mikor nyomja a kis drága, amikor épp pelenkázom... és 3 menetben, így 3 pelenka bánta, és kb 6 popsitörlő, és a pelenkázófeltét:) Az adag tisztességes volt... :)
vanni
 
 


Annus, köszönöm a fogadtatást:)
Küldök képet magunkról az albumhoz. Hova lehet?
vanni
 
 


Vanni!
Ez nálam is előfordul!Mármint a kakis pelus mizéria :lol:
Mi hétfőn voltunk 3640g,de az már rég volt 8)
Az emailemre küldheted a képet!

annus11
 
 


Csináltam én is másik vonalzót,kíváncsi vagyok....
Levettema Dr Annus aláírásomat :lol:

annus11
 
 


Vanni: a mennyit eszik egy nap Csongor kérdést hogy érted? Hányszor szopik? Sokszor, igény szerint. Ha ml-re kérded, azt sem tudom, mert nincs mérlegünk. :)

Itten vannak az én szépségeim:
Kép
Kép

Kép
Kép
tinu
 
 


Jaj, csajok.....kezd elapadni a tejem.....most csak 60-65 volt 1 ciciben.....pedig simán 100 felett van mindig....
De brutál nehéz, most gyorsan lefejtem mind2t, hogy termelődjön.

KÉRDÉS:
Ha elkezdem lefejni, akkor mennyi idő alatt lesz több????????
Tök fura, puha lett totál a cicim. Ez normális?

Hú, ez a mai nap, a hasmarssal és most a tejparával nagyon kemény volt.
Annyira bízom benne, hogy be fog állni hamarosan.

Kép
mozza
 
 


Mozza!
Nem baj az ha nem feszül!!!Én nem fejek,de beállt a kereslet kínálat,szóval nem akarom szaporítani!Nekem is csak akkor feszül ha mondjuk sok idő telik el 2 szopi között!Mivel te most átálltál egy más szopira,mármint más időközönként,így nyilvánvaló h a tej is ehhez igazodik!

annus11
 
 


Tinu!
Nagyon édesek a gyerekek!!!!Tünc is milyen szeretettel fogja Csongit!!!

Na nekem meg nem fér el mindkét vonalzó....

annus11
 
 


Hát ha Emese babája az aki érkezett, akkor nagy gratula nektek!

Csadrának drukkolok!

Vanni! Jó, hogy újra tudsz jönni! A vonalzód édi!

Annus! A te vonalzód is nagyon jó lett.

Sikerült pedikűröst találnom, de nem volt egyszerű. Mindenkinek csak jövő hétre volt időpontja. Nem gondoltam volna, hogy ennyire tele vannak.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Annus, nekem pedig csak a rövid lilipie vonalzó fért el... Lehet, hogy a kép méretétől is függ, mi fér el... a hosszút próbáltam több féle képp, nem ment... én a BBcode-ot másoltam be. Te is?

Fejés: hát nekem is egy kicsit homályos még az a terület... most, hogy csak ciciből eszik a baba, (és kettőből egy etetésre) és 2 szopi között feszülget a mellem, fejjek? Csak mert most van kb annyi pont, amennyi az adagja... Előtte is mindíg csak annyi volt, amikor fejtem minden etetés után, a 2 ciciből összesen, csak úgy csináltam, hogy megevett mondjuk 70 grammból 40-et ciciből, és 30 at megkapta az előző cicizés utáni fejésből, amennyi lefejődött.. soha nem maradt..

Mozza, én is megerősítem, hogy normális, ha fejés után teljesen puha lesz a cici... (Nekem azt mondta egyébként egy tanácsadó, hogy csak annyit fejjek le ha feszül, amíg feszül... pedig nincs felesleg tejem.. a 100 gram cicinként nagyon jó arány, pláne, hogy Lili messze nem eszik még annyit, ugye? ű


Tinu, nem mondod, hogy nins mérlegetek? Én a rabja vagyok gyenlőre... de nem szertnék sokáig az lenni.. azt hittem tudod ml-re, hogy mennyit eszik a babó...

Lányok, éjjel az jó, ha nem ébred fel? nekem azt mondták a kórházban, hogy keltsem fel, 3 óránként ennie kell... lehet, hogy a sárgaság miatt, mert ő mondjuk még mindíg az, és fontos, hogy renszeresen megkapja a folyadékot..
vanni
 
 


Vanni:nekem is azt mondták a kórházban is, meg itthon a védőnő és a dokinéni is hogy keltsem fel Nórit 3 óránként enni. Konkrétan az okát nem mondták,hogy miért.Nem sárga, nem is volt. De én arra tippelek hogy azért mert picike baba,és vékonyka is amúgy, tehát nincsenek jó kis sonkás tartalékai...én ezt gyanítom.

Pont ezen (is :oops: ) agyaltam ma, hogy sokan vagytok itt többiek, akik azt próbálják beállítani, hogy a babótok minél többet aludjon át az éjszakából, nekem meg simán átaludná Nórika szerintem reggelig is,de nekem meg keltenem kell.

Jaaaaaaaaaaaaaaaj, nektek nem is mondtam még!!!! MA adélutáni (előző) szopinál Nórika negyed órát cicin volt és szopizott is. 30ml egyedül!!! Eddig mindkét cicimet egyformán terheltem a fejéssel, de most megörültem ennek, és nem fejtem után sem abból amiből szopott, sem nem nyúltam a másikhoz, hanem akkor köv. etetésnél majd a másikat adom oda. Remélem így jól csinálom.... :?: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Vanni!
Szerintem prób
ld meg h nem fejsz akkor,csak picit ha már nagyon feszülne.Aztán ha csökkene a tej azt úgyis észreveszed és akkor gyorsan közbelépsz!
Nekem a vonalzóval nem vlt gond,csak az h nem fár el a nagyonbabás alatta...pedig másik fórumon meg elfér...ki érti ezt...
Ja és a sárgaság miatt kell kelteni az bizti!!!Mennyire sárga még?Mert lehet h lassan már hagyhatod aludni éjjel!Kérdezz rá legközelebb!

Pingi!
Azt nem tom ha nem sárga akkor mért nem aludhat éjjel...de lehet tényleg azért h gyorsan visszanyerje a születési súlyát,passz!Nóri meg szépen szopizik!!!Bizti belejön,majd meglátod!Holnap ilyenkor már azt fogod írni h szopizott 60at!!!

Bár megmondom őszintén nekem a kórházban azt mondták h hagyjam aludni éjjel!Ne keltsem még akkor se ha sárga!!!Tanulja meg h akkor alvás van...szóval ez is olyan h vki A-t mond a másik meg B-t :lol: :lol:

annus11
 
 


Tinu,
nagyon édesek a gyerkőcök. :) hogy hasonlítanak egymásra.

Vanni,
végre újra itt:)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


mai kép (tejbetök fejem van,azt nem nézni :) )

Kép

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Esztó
szépek vagytok!

Tinu
Mennyi haja van Csonginak! Nekünk is rengeteg olyan képünk van, h Maja fogja Kolost ő meg bőg. Mindig szopi előtt akarja felvenni.
pumuklii
 
 


Annus,bocsi,de ezer dolgom volt.Mindjárt elküldöm. :oops:
Vanni végre!!Nagyon ügyesen fejlődik Marci és édi!Ő amúgy Márton vagy Marcell??
Esztó szépek vagytok és egyformák!
Tinu,édik a tesók!
Most megyek mert összeakad már a szemem. :roll:
Szép álmokat!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Esztó! Nagyon jó a képetek! :)

Vanni, de jó, hogy itt vagy!!!! :)
Elvileg Danót is ébreszteni kellene itatni, nem etetni, de azt mondták, ha van annyi tej, hogy 3 óránként "körbeszopizza" a napot, akkor elég így is. Mert éjfél és 6 között elvileg 2 óránként teáztatni kellene. De végülis az első itthoni 2 hétben körbeszopizott, aztán mostmár úgy látom, hogy mivel 2 hét alatt 1 kilót, és azóta is gyarapododtt, és meg tudja enni éjfélig az egész napi kajaadagját, hagyom aludni 6ig. :)
Kérdezz rá, de sztem, ha megeszi rendesen az adagját "napközben", akkor egy kicsit már lehet lazítani a 3 órákon.
Azért én is megkérdezem, hogy nem baj-e, ha így csinálom.

Jó éjt, lányok!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!!

Kozben Boroka is megszuletett, majus 16 an 9:55kor, 3650grammal es szep 58 centikevel :)
kicsit besargultunk de mar minden rendben,rahuztunk egy napot a korhazra :)
ma jottunk meg.. azota olyan aktiv es hangos,hogy most vettem eszre csak h van hangja :D
na majd irok tobbet is,csak apa nehezen bir meg vele egyedul...... es jon az elso furcsii :D

Eszto: nektek hogy telt? :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Ja, igen,Tinu, nagyon helyesek a gyerekek!

Anita, jó éjt, pihenj jól!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Maumau! Helló, grat.! És jó otthon töltött napokat!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Vanni: második gyereknél, meg időre születettnél már te sem vágysz mérlegre, meglátod. :wink: Ráadásul csak 2 hét múlva megyünk újabb súlymérésre, a védőnő nem látta szükségét, hogy hetente menjünk. Tücinél amúgy én is mindennap mértem. Bár csak azért, mert kölcsönkaptunk egy mérleget, amúgy nem vettünk akkor sem. De Tücit is csak egy nap egyszer mértem, és azt sose, hogy mennyit szopizott. De a ti esetetek nagyon más! Marcinál ez fontos volt, gondolom.

Esztó: nagyon édesek vagytok!

Mozza: örülj neki, hogy nem feszül a cicid. Az enyémek is már puhák. Amíg jön belőle a tej, és Lili nem reklamál, hogy kéne még, addig ne aggódj!

Pingi: gratula a szopihoz! Fog ez menni!

Kép
Kép
tinu
 
 


Nálunk a helyzet abszolút javul. Tüci napirendre tért CSongi felett, és már csak a normál hisztit nyomja, de az azért kezelhető. Egész hamar belerázódott, úgy örülök!
Azt ugyan nem tudom, hogy fogunk hármasban sétálni. MA elmentünk négyen, Csongi a hazautat nagyjából végigordította és csak kézben volt el úgy-ahogy. Bár lehet, hogy a végére már éhes volt. Az igény szerinti szopi következtében elég keveset szopik egyszerre, aztán kicsit sok lehetett neki az idő, amit cici nélkül töltött. Meg rá kell szoktatni a cumira, mert ha ébren van, akkor folyton tömné a kezét, de ugye még nem talál be egyedül a szájába. :roll: Azért a babakocsiból nem tudom kikapni, hogy megszoptassam... Itthon nem kell szerintem cumi, elég jól megvagyunk nélküle, de ha kimegyünk, azért az más. Meg akkor kell lemenni sétálni, mikor Csongi már fáradt, hogy elaludjon a kocsiban, mert különben nem tudok majd Tüncire figyelni. Vagy hogy lehet megoldani ezt a két gyerek egyszerre sétáltatását egyedül? :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu: az én esetem más, mivel nem igény szerint szoptatok, mi Fruzsi evése után indulunk el, és mivel négy óránként eszik, így rengeteg időnk van :) Ugyanígy megyünk boltba, gyógyszertárba, stb.

vanni: örülök, hogy előkerültél :)

Esztó: jó a kép :)

maumau: gratlálok :)
Vendég
 


Panndi, temeg micsinálsz itt ilyenkor???

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!
Hajna férje vagyok!Az ő távollétébe egy kicsit tudósítok!Vasárnap 14:20 kor megszületet kislányunk Hanna mint ahogy tudjátok!Elmondhatjuk elég könnyű szülés volt a fájdalom csilapító hatása miatt!2900g 50 cm a baba sűrű hosszú fekete haja van a kincsemnek/nem hiába voltak gyomorsav problémái/!Szerdán kellet volna haza jönniük,de az életem kicsit besárgult és nem engedték haza még tegnap se,reméljük ma már jöhetnek!Kicsit vissza olvastam és látom,hogy Csadrát tegnap bevitték,akkor szólok neki,hogy bent van és ma meglátogatja és ma már ő személyesen hozza híreket!
Sziasztok kismamik!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Jó reggelt!

Dóri: Fruzsinak fájt a hasa, így őt ringattam. Annyira rossz nézni, mikor szenvednek :cry:
Vendég
 


Szia Hajni férje!
Köszönjük az infókat!!!!!Gratulálok az apukának is!!!És várjuk vissza az újdonsült anyukát!!!Addig is sok puszi neki!

Tinu!
Én is úgy szoktam kimenni h szopi után.És akkor csomó időm van!Bár Izus nem szopik olyan sűrűn,kb 3 óránként.Még jó h minden itt van pár percre!

Maumau!
Üdv újra itt!Már megkaptuk a híreket h megszületett Boróka!
Szívből gratulálunk és kérünk képet!!!!

Eszter!
Gyönyörűek vagytok!!!!!Álmos meg...festeni nem lehetne szebbet!!!

Na nekem ma fáj a fejem...meg a szemem is fáj :roll: marha jó!

Izusom meg önállósította magát!Saját magán alkalmazta a poroszos módszert!Összevonta Panndi és Dóri módszerét :lol: Délután 4kor evett,aztán nem akartaludni,csak cumizott,ha kisesett akkor nyavíkolt...ezt játszottuk negyed7ig,ekkor már a cicit kereste.Na mondom akkor fürdés,aztán 7kor vacsi.És letettem,picit cumizott majd elaludt!!!!És csak fél3kor kelt hajnaéban!!!Aztán meg 6kor!És most is alszik mint egy kisanygal!!!És ezt teljesen magától!!!Szóval lefárasztja magát és még hosszan is alszik! :lol: :lol: (eddig fél12,majd gél1,fél 2 és mos fél 3 nál járunk.....ugye 4 óra a cél,lehet ezt ő is tudja)

annus11
 
 


Kép

És itt van Emese Bogija!!!(tegnap akkor tényleg Emese írt)Minden oké velük!Novygirl a szomszéd szobában van és Ákos is csodaszép!!!!

annus11
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép

annus11
 
 


Akkor már csak max. 8 pocakbabánk van? Sztem Krém és Heni már megszültek titokban...

Hajna férje, köszönjük a híreket!

Emesének meg Novygirlnek tök jó, hogy együtt vannak ott! És milyen vicces, hogy tudom, hol... :lol: Novygirl még lehet, hogy azon az ágyon is van, ahol én voltam. :) Ha Emesével szomszédok, akkor Emese abban a szobában van, ahol én voltam Samuval. Legalábbis azt hiszem.

Na, nagyon izgi dolgokat írtam... Bocsi...

Nem tudtunk aludni ma éjjel... Panndi, nekünk is hasfájás volt... Ezen kívül Samu, épp mikor Danó elaludt, éktelen ordításba kezdett... Szóval ugrott a szép éjszaka... Pedig Danó nagyon ügyesen tartotta megint a rendet - eltekintve a pocakfájástól...

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Jó reggelt!
Bogi nagyon szép!
Remélem ma akkor Fabri is mehet haza!
Tinu,mi is igény szerint szopizunk és mindig közvetlen utána indulunk sétálni,nem is tudnék más hogyan.Általában 3-4 órát bír Hanna,ha véletlen hamarabb kell,akkor cumival kocsiba kibír még fél órát.
Nálunk csak annyi a gond hogy Gréti fárad.De apa meg tesófellépő ellenes. :( Csak tudnám akkor mit tegyek??Szerinte tönkremegy a kocsi,mivel azon is csak lenne súly.De így meg macera.
Alig aludtam,két részletben sikerült 4-5 órát,de azt is vacakul.Apa ma is dolizik,anyumnak dolga van,így mától én főzök.Semmi segítségem mától. :(
Megyek mert Hanna éhes,majdnem 5 órája evett utoljára!! :D

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Emese, nagyon helyes Bogi! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Na, én meg azért megyek, mert remélem, most egy picit hagynak a fiúk aludni...

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: