Új privát üzeneted érkezett!

Szia Wepe!
Nekem nem volt ilyen,de ha egy icipici hajszáleret eltalálsz előfordulhat,de azon kívül,hogy bekékül,besárgul nem gond! :wink:
Szupi a kezdés! :P :P :P :P :P :P :wink:
Kép
Jó éjt! :D

phpBB: Kép
belluska

Minnie!
Hát akkor meg pláne azt javaslom,hogy ne dolgozzál ha megoldható!!!!!!Most a lényeg,hogy a a babó összejöjjön!!!!!! :lol: :lol: :lol:

belluska

Belluska!
Itt a beígért kép Katának!

Nem emlékszem, hogy ezt korábban már elküldtem-e, ha igen bocsi, ha nem, akkor itt van ismét egy fotó Minnieről, egy váci séta során készült a Duna parton! remélem tetszeni fog!!! :D :D :D

Kép Minnie a Duna parton

Ez a kép otthon készült, egy másik alkalommal, itt már nagyon álmos volt...

Kép csíkszem

Egyébként a rajta lévő két hám már a múlté, a kisasszony előszeretettel rágja szét a hámon lévő műanyag csatot, minden héten lehetne neki újat venni... :D :D :D

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
Holnap ahogy felkel Katánk megmutatom neki!Imádja az állatokat!Köszike!!!!!!
Édi amúgy!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

belluska

Jó reggelt!

Minnie,
én kérdeztem a munkádat, de sejettem, hogy ezt csinálod.
Belluskával értek egyet, szerintem is maradj otthon a stimu megkezdésétől. Nem is a sterilitás hiánya miatt (mert gondolom kesztyűt húzol, meg egyebek), hanem azért, mert gondolom lelkileg nem olyan egyszerű, ha halálesetnél dolgozol. Biztos megtanultál már túllépni a szörnyűségeken, de azért a lelked mélyén tuti megragadnak ezek a dolgok. Apumon látom...vagyis láttam, amikor még bűnügyi nyomozó volt.

Kutyi nagyon édes, jók a képek.
i.kata

Sziasztok !

Minnie, hát nem egyszerű a munkád, de azért izgalmas is lehet :oops: 8) :shock: De én a helyedben otthon maradnék a 3. naptól, ahogy Kata mondta. Egyrészt, ha nem tudsz időben bemenni a kapitányságra, nincs fix helyed, másrészt, meg amúgy is elég messze van nektek az intézet, szóval egy fél napotok kényelmesen rámegy- szerintem, én is Belluska mellett voksolok :)
Minni kuty, nagyon édi :D

Szép napot Mindenkinek ! :)
wepe

sziasztok!

Wepe!
nekem csomoszor volt, hogy sikerült eret döfnöm... fáj, majd kék, majd lila, majd sárga, majd elmúlik :P :P :P :P :P :P :P

Minie!
ha stresszes a munkád, véleményem szerint is maradj otthon! :wink: ha megoldható!

Ladiva!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:
dezsina

Vidám,szép napot nektek csajszik! :P
Kép

Dezsi!
Holnaptól szurik? :lol: :lol: :lol: Drukkolok ezerrel!!!! :P

Wepe!
Hasson a szurcsi az a lényeg és legyen sok szép petike! :lol: :lol: :lol: :wink:

Ladiva!
Küldöm a tapadó ragacsokat a babiknak!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kismamiknak pocak simi!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kriszta!
Hamarosan te is kezdesz,már alig várom!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

belluska

Wepe!
Jaj, de jó, érted is lehet szurkolászni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Minnie!
A kis Minnie annyira éééééééééééédes... tudnám dajkálni és simogatni napestig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintemis jobb lenne otthon maradnod, ha megoldható a dolog!!!!!!

Tegnap este volt a kőműves, aki azt mondta, hogy 1500Ft/m2. Ami marha jó ár szerintem és az ő munkáit ismerjük legalább. Így az ő részéről 75 ezer lesz. Viszont nem csinál vizes munkát, így egy szerelő most volt nálunk, felmérte a terepet, és este küld e-mail.ben konkrét árajánlatot... kétfélét.... egyszer, ha kell csöveket is cserélni és ő hozza a kádat és a csapot is, meg ha csőcsere nélkül, és mi vesszük a kádat, csapot, stb. De azt mondta, hogy szerinte kb. 80-100 ezer lesz a vége az ő részéről. De ebben benne van a sitt elszállítása is, a csaempe leverése, meg nem tudom még pontosan, micsoda.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
nagyon alakul a lakás :P Remélem mielőbb kész lesztek! :D
hanyadik héttől tudod meg, hogy kisfiú lesz e vagy kislány?

Belluska!
Igennn, holnap szurka... :D
dezsina

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, köszönöm a drukkokat. Még nem érzek semmit, gondolom még nagyon korai, de azért örülnék, ha valami kis jelzést kapnék. Sokat pihenek, TV-zgetek, most nem henyélek annyit, picit mozgolódok, mert a nagyfokú mozdulatlanság sem hiszem, hogy jó. Olyan kímélő üzemmódban vagyok.

Dezsi, nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!!!!!

Minnie, engem nagyon lenyűgözne a munkád, mindig nézem a helyszínelőket, bár a filmeken közel sem olyan, mint a valóságban, de nagyon izgi és én szeretem ezeket nézni.

Wepe, nagyon izgi, hogy már stimuzol. A bevérzés miatt ne aggódj, arról van szó, hogy elkaptál a tűvel egy hajszáleret, ami előfordul, nincs semmi gond, felszívódik, nekem is volt olyan. Csak annyi a kellemetlenség benne, hogy csúnyácska, de csak pár napig tart.
Vendég

Ladiva, de jó, hogy jöttél :) :) :)
Nem is tudok mit írni, csak, hogy nagyon szorítok !!!! :)
A mai szuri jobbra sikerült, de ma jobban fájtak, mint szoktam, kicsit féltem a tegnapi pancserkedés miatt :oops: :o

Belluska, Zsuzska, Dezsina köszönöm a szurkolászást :wink:
Dezsi, hajrá holnaptól :D
wepe

Ladiva!
végre jelentkeztél rendesen :D :D :D
nagyon jól teszed, hogy pihensz! szépen nyugodtan relaxálj!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
rettentően szorítok :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Wepe!
hajrá! :D drukkhegyek! szurkolászok tovább :!: :lol:
dezsina

Ladiva!
Jól teszed,hogy nem csak fekszel!Egyedül a sikeres 4.-nél volt,hogy én is sokkal többet sétáltam párommal,nagymamám jött sokat,hogy ne ezen kattogjon egész nap a fejem(kártyáztunk,társasoztunk...stb),jó volt hogy lightosan több mindennel elfoglaltam magam!Mindent megcsináltam ami nem volt megerőltető csak több menetben!Jön majd az a biztató jel,de még nem kell semmit érezzél,van aki nem is érez különösebbet és mégis sikeres a babó kapaszkodás!
Gondolok rád sokat és szorítok nagyon!

Wepe!
:lol: :lol: :lol: Minden oké lesz meglátod!Ügyin csinálod és aztán nemsokára punkció! :D :wink:

Minnie!
Katámnak tetszett nagyon a kutyus!!!!!Köszike! :P :wink:

belluska

Helló,helló!!
Ladiva
Babaragacsok mennek, sok-sok boldog napot neked :lol: Nagyon izgi :lol: :lol: Akkor nemsokára teszt :lol: :lol:

Minnie
Csatlakozom a többiekhez, a munkát ha lehet picit félretenni, babára hangolódni az biztos szerencsésebb :lol:

Wepe
Hajrá, mennek a drukkok.
Dezsina
Jó szurizást.
Belluska
Puszi nektek :lol: :lol:
Várom a keddet kiváncsi vagyok mi lesz :lol: :roll: :roll:

Zsuzska,Kata, mindenki :lol: :lol:
Vendég

Kriszta!
Kedden várjuk a beszámolót!
Reméljük hamarosan kezdhetsz! :lol: :lol: :lol:
Lánykádnak is pusszantás!!!!!!

Jó éjt csajok!

Én még megyek a szokásos vasalásra! :?

belluska

sziasztok!

Kriszti!
kedden mész? :oops: Nahát! én meg szerdán! De izgi! és akkor még Wepét nem is említettem!
Remélem szép nyarunk lesz!!!!
dezsina

Jó reggelt mindenkinek!!!!

Dezsi!
Jövő héten megyünk nagy genetikára, úgyhogy nagyon remélem, hogy Benőke megmutizza magát, mit rejt a csomag :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek drukkok, babaragacsok, jó szurkálások, gyerekeknek sok puszi, pocisimi és szép napot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
pont akkor megyek UH-ra... :D kiváncsi leszek....
dezsina

Hú, de felgyorsultak az események!

Kriszti, te most konzira mégy, vagy már belekezdtek az újabb lombikba? Bocs, ha már írtad volna, csak nem nagyon olvasgattam vissza az elmúlt napokat, csak éppen átfutottam.

Dezsi, drukkolok!

Wepe, ne is gondolj arra, hogy szurizol. Vedd elő a tűt, csippentsd a husit, vágd bele és kész is vagy.

Remélem, hogy jönnek valami jelek, mert momentán az égvilágon semmit nem érzek. Pedig elméletileg már ágyazódnia kellene, így jó lenne ha kis tűszúrásokat vagy valamit éreznék. Nyugtatom magam, hogy ez mindenkinél más, de azért jó lenne érezni.
Vendég

Ladiva!
Nyugtatásként mondom,hogy én a beágyazódásból egy ici-picit sem éreztem!Mondjuk nekem a punkció és beülti után sem volt panaszom,de én nem éreztem semmit a befészkelésből! :D
Nyugi,minden rendben lesz! :wink: Az egyértelmű jelek meg úgyis a teszt körül fognak jelentkezni!A pozitív teszt körül természetesen!

belluska

SZUPER NYARUNK LESZ MEGLÁTJÁTOK!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

belluska

Ladiva!
drukkhegyek!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(amikor a lombik sikerült "picit" forrongást éreztem, de azért mert egésznap 24 órán keresztül figyeltem magam. amikor spontán "picit" sikerült, az ég világon nem éreztem semmit, sőt elájultam a pozitiv tesztkor, mert nem gondoltam volna...) véleményem: nem törvényszerű, hogy érezz valamit.... :wink:
de nagyon nagyon drukkolok, hogy érezz valami jelet!
:D :D :D :D :D :D :D

Belluska!
úgy legyen. 8) :D ezen dolgozunk itt mindannyian :P
dezsina

Ladiva, nyugalom :) :) :) majd csak jönnek azok a jelek :wink: és nagyon szorítok :D :D :D
A penes injekciót gyorsan szoktad nyomni ? Én azt nem mertem :oops:

Ladiva, drukk a szurira !!! :D :D :D
wepe

Wepe!
én az égvilágon semmilyen szurit, sem a penest, sem a mixelőset, sem az előre betöltőset nem nyomtam be gyorsan.
több percig szoktam vele sz@rakodni :roll: :oops: :wink:
dezsina

Megnyugtattatok. Tudom, hogy nem törvényszerű, hogy érezni kell bármit is, csak olyan megnyugtató lenne. Bár ha Bellus példájából indulok ki, akkor mindegy is, a végeredmény a lényeg. Hajrá pozitív teszt! Természetesen mindenkinek!

Dezsi, ma már szurizol. Meg lehet kérdezni, hogy mit kaptál? Mert ugye inszemeknél a Clostilbegytet szokták leginkább adni, nem is gondoltam, hogy szurikkal is stimuznak. Bízom benne, hogy a szurikkal többre mégy.

Zsuzska, szorítok, hogy minden OK legyen a genetikán, bár olyan stramm babád van, hogy úgy minden tökéletesen rendben lesz! És kitartás a lakásátalakításhoz, de biztosan nagyon szép lesz.
Vendég

Ladiva!
Babaragacs és drukkhegyek%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
Én amikor teszteltem, meg voltam győződve róla, hogy negatív lesz ... és láss csodát, mindjárt félidős leszek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszi a drukkot, már nagyon várom, hogy kész legyen.... és megjött a végső árajánlatunk is...... mindennel együtt 400ezer lesz :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ebben benne van a bontás, sitt elszállítása, csőcsere, új kád, új mostó, ús wc, fuga, ragasztó, itong, járólap, csempe és minden egyéb.... de a végén úgyis össze adok mindent pontosan, hogy ténylegesen mennyire fog össze jönni.
Szerintetek a 400 ezer a wcért, fürdőért és az erkélyért korrekt??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bocsánat, nem Ladivának akartam a szuri drukkot, hanem Dezsinának :D :D :D Ezer bocsánat Tőletek ! :oops:
wepe

Érdekes, hogy ti nem "bedöfitek" a szurit. Én próbáltam lassabban is, de nekem akkor fájt. Kipróbáltam a bedöföm variációt, nekem ez jött be, semmit az égvilágon nem éreztem a szurikból. De hát különbözőek vagyunk, kinek mi fáj. Érdemes viszont kipróbálni, hátha kevesebb fájdalmat éreztek ti is.

Zsuzska, én egy picit drágának tartom a a körülbelüli végösszeget, de mivel ennyi minden benne van, akár lehet korrekt is ez az ár. Meg aztán mostanában mindennek felment az ára.
Vendég

Zsuzska, emlékszem, elmentél egy hétvégére, és utána változott a teszt eredménye :D
wepe

Ladiva, én csak azért kérdeztem, hogy gyorsan nyomod-e penest, mert úgy mutatta Ibolya, csak otthon egyedül nem vagyok olyan bátor. De egyébként a penesnek szt vékonyabb a tűje, mert könnyebb benyomni - nekem :oops: :shock:
wepe

Wepe!
Férjem a mixelőst nyomta gyorsabban be nekem,de a penest érdekes lassabban(de az sokkal barátságosabb),sajnos,hogy csak a negyediknél kaptam olyat!Annak jó vékony a tűje! :D :?
Saját élménybeszámolóról nem tudok írni,mert férjikém adta be egytől egyig ill. a főnöknőm akkoriban amikor dolgoztunk éppen délutános műszakban!Két fogfúrás között elosontunk döfni! :lol: :wink:

Zsuzska!
Szerintem korrekt az ár,főleg ha a terasz is benne van!
Manapság már egy nem túl hiper-szuper fürdő is sajnos fél millióba kerül,iszonyú drága minden! :?
Vigyázol magadra ugye?

Ladiva!
Mennek a szurokhegyek a kis kapaszkodókért!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

belluska

Belluska!
Persze, hogy vigyázok.... most mostam fel és terigettem ki a ruhácskát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most megyek lefeküdni, mert pocika már kissé keményke :? :? :? :? :? :? :?
Legyetek jók :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Este megint jön egy vizes, ő is felméri a terepet.... apmnak is megmutattuk az árajánlatunkat és szerinte kb. 100 ezerrel olcsóbból is ki fog jönni mással. Szerinte a vizes nagyot akar szakítani rajtunk. Ja igen, a kőműves kért volna 75 ezret, a vizes meg 235öt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szóval ez marha sok... szerintem. Akivel ma beszéltem, ő szerinte 100-150 ezer körül meg kéne álljon a vizes munka. Hát majd kiderül.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ladiva!
pont ebben bízom, hogy most nem Clostyllal stimuzom... Merional-t szúrok, mintha lombikoznék, csak ugy 1/3 anyag... és tényleg remélem, többre megyek vele :P :P :P

Wepe!
köszi a drukkot!

már beszúrtam az elsőt!!!! :D
én nem bírom lebökni magam. Benyomom a hegyit aztán lassan betolom... hát utálom.... :twisted:
dezsina

Zsuzska!
Persze az a lényeg ,hogy minél olcsóbbra jöjjön ki de azért jól is csinálják meg!Remélem sikerül a legjobb és legtisztességesebb munkást kifogni!
Pihenjél így van, én is a haskeményedésből éreztem mindig hogy most van az hogy elég és le kell fekcsizni!Most Benőke a legfontosabb neked!!!!!
:P

belluska

Este jövök még,megyünk mindjárt apa meccsére! :D

belluska

Zsuzska!
én tökre emlékszem, hogy elöször azt mondtad, hogy nem sikerült, aztán jöttél a pozi teszttel :P
dezsina

Dezsima, jól emlékszünk mi :D
Szerintem is jobb, hogy szurizol, hatásosabb :) :) :)
Én is úgy csinálom a szurit, csak ennél a pent máshogy fogom, és kicsit remegek, mert nem látom egyszerre a tűt, és a végét is :oops: :oops: :oops: :lol:
wepe

Sziasztok csajok!

Olvasgatom amiket írtok a szurizásokról, hát nem semmi, én már most parázok tőlük. Le a kalappal előttetek, hogy ennyire bátrak vagytok!!! :D
Tudom, hogy nekem is hozzá kell majd szoknom, de most még csak a gondolattal barátkozok. :? Igaz, hogy az eredeti végzettségem egészségügyes, de teljesen más egy másik személyt megszúrni, mint saját magát az embernek, ezt még nem próbáltam...

A szurisoknak hajrá a döfésekhez!!! :lol: :lol: :lol:

Ladivának millió babaragacs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Zsuzska Benőcskéjének sok-sok pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Szép estét!

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Helló lányok!Pár napig nem jövök,és tessék,mennyi minden történik...Nem semmi,most megint lesz mit irogatnom...:)A héten évzáróm volt,és hát nem sok időm volt ideérni,de most igyekszem...Wepe,gondolok rád,számolom a mapjaid...Ladiva hogy vagy,mit érzel?Annyira izgulunk érted mind ahányan vagyunk...Kaptál fényképet beülti után,és éreztél belőle vmit?Mikor kell tesztelned?Zsuzsim!A kőműves munkáért az az ár,nagyon korekt,a vizes viszont sokat kér...Tudod,én örök lakás felújitó vagyok,nekem most lett kész a konyhám,már csak a fürdő van hátra..:(De azt majd a lombik után tervezzük.Hogy vagy,nem is irtad hogy mozog a kis Benőke:)Ejnye!Dezsi,már te is szurizol?Minnie!tényleg nagyon hasonlitanak a kutyusaink!:)Belluska,te vagy itt mindenki védőangyala....Nekem intézhetnél egy kis időutazást:)

salygabó

Drága Gabó!
Édes vagy,valóban mindenkiért külön-külön nagyon szorítok,nyilván különösképpen azért hiszen tudom mit éreztek és mi után vágyódtok!
De sajnos,hogy nem tudok csak úgy szurik meg megpróbáltatások nélkül mindenki pocijába egy babót varázsolni!De veletek együtt izgulok higgyétek el!
Természetesen repítem neked is az időt!!!!!!Wepééknek is repítettem és már szurizik is,Ladiva meg már vissza is kapta a babókat!Olyan hamar itt lesz a te időpontod is meglátod!Addig is kitartás és gondolj arra hogy nemsokára teérted is nagyon fogunk majd szorítani ill. arra,hogy karnyújtásnyira most már a baba!

Minnie!
A szucsiktól ne izgulj,menni fog minden és te is ügyi leszel!A nagy álmod elérésére kell gondolni és akkor semmiségnek fog tűnni ill. az is lesz!

Megyek én is aludni,jó éjt csajszik!

belluska

Sziasztok,

Gabó, Belluska tényleg repítette az időt :D hidd el :D
wepe

Wepe!
:lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Szép napot és jó szurcsizást!!!!! :P

belluska

Dezsi!
Kitartást a szurkákáshoz!!!! Engem apa bökött meg, mert én képtelen voltam magamat megszúrni :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Puszilok mindenkit!!! Vigyázzatok magatokra!
Én csak hétfőn leszek legközelebb. Most megyek tanulni, aztán suli, holnap egész nap suli, vasárnap meg keresztgyerekezünk és vásárolunk apának nacit és cipőt.
Mindenkinek puszika!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok!

Gabó!
előkerültél :?: :wink: Látod, hogy alig teszed ki a lábad, milyen sok minden történik! :D Ilyen szupi nyárelőn pedig csak úgy röppülll az idő :lol: :lol:

Ladiva!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wepe!
tüszőnövelő energiák mennek!

Kriszti!
:D kedd mindjárt itt van!

Minie!
szurizás az első után már gyerekjáték.... :wink: csak nyafogunk itten :lol: :lol: :lol:
dezsina

Lányok, nekem is bejött a gyors nyomás, nem fájt !

Dezsina, neked is küldök tüszinővit :lol: :wink:

Zsuzska, vigyázz magadra:D , jó sulit ! :wink:

Belluska, köszi, és Nektek is :D

Ladiva, nyugi + sok pihi ! Szorítnuk ezerrel ! :) :) :)
wepe

Most olvastam az indexen! a Ciris milliárdos tulajdonosa javasolta, az eü miniszternek, hogy 2+1re csökkentsék a támogatott lombikrprogramokat.... mérgelődök... :evil: :evil:

http://index.hu/belfold/2009/05/22/somo ... _az_allam/
dezsina

Wepe, örülök, hogy kipróbáltad a gyors szurizást és nem fájt. Mondtam, hogy nem fog, hidd el, olyat biztosan nem javasoltam volna, ami nekem is fájdalmat okozott volna. Csak így tovább! Hajrá!

Dezsi, nagyon drukkolok és növessz szép tüszőket! Apát turbózd fel vitaminnal!

Olvastam én is ezt a cikket, feháborító!!! Nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy kínomban nevessek! Ezek mit gondolnak? Hogy szórakozásból próbalombikolunk? Hogy saját szórakoztatásunkból csináljuk? Megáll az ész! És ezt olyan ember találja ki, akinek savanyú a szőlő, mert az övék nem kapott támogatottságot, bár úgy olvastam, hogy nem is kértek. Viszont rengetegen vannak az ő intézményében is, nem hiszem, hogy nyomorognia kellene a haszonból, nagyon helyes, hogy nyomoznak utána, hogy hol van a profit egy része. Amúgy igaz a mondás is, hogy "mindenki magából indul ki". Nem véletlen, hogy ő vetette fel azt a gondolatot, hogy máshol "elrontják" az első egy-két lombikot. Lehet, hogy ők így csinálják? Inkább fogná be a nyomorult pofáját és bujdokoljon el és örüljön, hogy neki, vagy bármely családtagjának nincs meddőségi problémája. Szembe kellene köpni! De hát mit is várunk egy milliárdostól? Közben meg mindenki nyavalyog, hogy fogy a magyar nép. Mindamellett úgy gondolom, hogy ennek a majomnak a felvetését igen rendesen vissza fogják utasítani a szakmai körök.

Bocs lányok. Igen dühösnek tűnhet, amit leírtam, de ne aggódjatok, tök nyugodt vagyok, most csak a másfél hét múlva esedékes teszt érdekel. Pihengetek, tévézgetek, most egy kávéültetvényről szóló műsor megy, iszonyúan megkívántam egy jó erős presszó kávét, dehát ez most egy ideig nem valósul meg.
Vendég

Ladiva!
teljes mértékben egyetértek veled! Megkérdőjelezi a többi szakember tudását, azzal, hogy finoman gyanusítja őket, hogy direkt elrontják... Badarság! És ami még jobban fáj, hogy odabökik, 5-6száz ezer a költség gyógyszerrel együtt és rácsodálkozik, hogy a lombikozóknak csak 10% tudja ezt kifizetni... Vajon miért? mert fél év alatt keres egy átlagos fizetésű ember ennyi lovét... :x

amúgy vettem magamnak kávécserjét... nagyon klassz, hamár feldobtad a kávét :D
dezsina

Én is olvastam, hát elszidtam minden fel és lemenőjét :twisted:
A hozzászolók között is volt, aki a postást ajánlotta, ebből is látszik, hogy ezt tényleg csak az érti meg aki benne van egy ilyen helyzetben.
Volt egy ismerősöm, aki először ide járt, majd átment amoda, és most otthagyja őket, mert az egészségét tönkre tették! Ennyit a Cirisről ! :evil:

Ebéd után én is akarok kávét :lol:
wepe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?