Új privát üzeneted érkezett!

Edua!
ne hülyéskedj!Írd ki nyugodtan!!!Amúgy inkább büszkének kéne lenniük!Más lehet h már rég a tápihoz nyúlt volna!Te meg fejsz rendületlenül!!!!Szóval virtuális lebaszás a "kedves családnak" :wink:

Pingi!
Előző mondatom neked is szól!!!! :lol:

Anita!
Néha én is érzem a pocim,de azért nem olyan fájdalmas mint a kórházban.Én mióta itthon vagyok mindent csinálok...kivéve a porszívózást :wink:

Varathoz nem tudok hozzászólni,nekem ugye kihúzták és kész!Tegnap lemértem,kb 13 cmen vágtak...

annus11
 
 


Ezti!
Köszi az infót Maumauról!!!Bizti jön ő is a hírekkel hamarosan!
Köszi a nyitott szemű képet 8) Kis macsó ez a gyerek már msot :wink:

Ja és Iza is ezt játszotta a szopi elött.Ide oda kapkodta a fejét,néha most is eljátsza...Én a mutató és középső ujjam közé szoktam fogni a cicit és próbálom jól ledugni a torkán :lol: :lol: Azért nem olyan drasztikusan :wink: De ilyenkor rájön h ja kaja,és akkor már szopizik is :wink:

annus11
 
 


Hahó!
Olvasgatom Panndi porosz módszerét és irigy-irigy vagyok :) meg irtózatosan ÁLMOS!!!!!!!!!!!!! Szokásos délutáni hisztit kikerültem úgy, hogy levittem őket sétálni ;) utána aludtak, úgy keltettük őket fürdetéshez fél 8-kor. Utána mi is nagyon fáradtak vagyunk, nem tudjuk húzni 11-ig. 1x próbáltuk.. Aztán ettek, aludtak szépen éjfélig. Utána 3 órán keresztül felváltva visitottak és enni akartak... Bence szétcincálta a mellem :( még a napközben lefejt tejből is kapott, pedig tuti van sok, nem éhezik.. sajnáltam szegénykét, mert totál ki volt akadva. rángatta aőssze-vissz a fejét, cuppogott, kereste apja cicijét is :) és alig tudtuk megnyugtatni :( szóval nem tudom mikor fogják igy átaludni az éjszakát.. :roll:

KITTI HATALMAS GRATULA!!! VÉGRE ;)

EMESE DRUKKKKK
Vendég
 

 
 

Kép Petra romokban
Vendég
 


annus: egy-két napig feszül a mellem, de nem fejek, és mindig átáll az új rendre gond nélkül :)
Vendég
 


Petra!
:lol: :lol: Nem vagy semmi komolyan!!!!Én is ikreket akartam de örülök h mégse :lol: Bele se gondolok h mi lenne...elég Izus is néha! :wink:

annus11
 
 


védőnő marha sokat segített, megkérdeztem hogy a háziorvoshoz kell mennem, ha mellgyulladásom van és mondta igen és fejjek rendületlenül, a gond, hogy semmi sem jön a fájó ciciből, hiába a forró víz meg a masszírozás, már tiszta piros az egész :(

Lehet végül tényleg doki lesz és antibiotikum, csak nem értem honnan kaptam be valami bacit :(

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Kitty: nagyon gratulálok Borókához! Látod, nem hordtad túl? :wink:

Emesének meg drukkolok!++++++++++++++++++++++++++++

Ildi: ne add fel! Tudom, most nagyon ki vagyok merülve és el vagy keseredve, de aludj rá néhányat. Majd ha meggyógyul a cicid, nem lesz beton, akkor majd próbáljátok újra a szopit. Ha már ment kétszer, menni fog harmadszor is. Ha nagyobb lesz Lara, könnyebben fog menni, mert ügyesebben ki fogja üríteni a melledet. Hiába, még picik azért. Nem kell erőltetni, csak később, mikor már nem parázol rá, egyszer-kétszer ajánld fel neki a cicit és meglátjátok, mi történik... Nagyon ügyesek voltatok eddig is!!!

Pingi: szerintem nálatok is hasonló lehet a helyzet, ha már puhák lesznek a cicijeid, Nóri is ügyesebben fogja szopizni. Ne akkor próbáld szoptatni, mikor nem éhes és alszik. :lol: Szerintem nem kapja be jól a melled, azért nem szívja. Mert nekem is akkor rángatja a fejét Csongi. Meg akkor, mikor el van foglalva az emésztéssel és nyugtalan emiatt. Nem akarsz elmenni egy szopis tanácsadóhoz? Vagy felhívni? Lehet, hogy hipp-hopp megoldanátok a dolgot és mindenki elégedett lenne. A védőnőd nem tud segíteni? Az enyém megnézte tegnap is, hogy hogyan szoptatok, meg ő is segített mellre tenni. Végülis a védőnőknek ez is a feladatuk.

Hean: szerintem nézesd meg UM-mel a varrataidat! Szaladj be hozzá a kórházba. Amúgy még nekem sem szívódtak fel, van egy kilógó cérna. Meg még mindig fáj nekem is, pedig engem nem is szabdaltak szét. Jó, ülni tudok, meg sokat múlt, de még mindig van érzékeny rész. Tüncinél semmi nem volt! Szerintem a kórházi körülmények nagyon zavarhatták a babáinkat. Csongi is tök nyugi baba itthon, bár ennyit nem alszik, mint Áron. :wink:

Esztó: ÁLmos baba gyönyörűséges!

Na megyek, ágyba kényszerítem elsőszülöttem, mert talán végre Csongi is alszik, amit nem nagyon tett egész délelőtt. (Viszont mindent összekakilt, amit csak ért. :lol: )

Kép
Kép
tinu
 
 


Ildi: masszírozd kitartóan, el kell induljon egyszercsak!

Nem tudom, írtam-e, Pingi neked, hogy amennyire én tudom, akármekkora láznál lehet szoptatni! De nézzetek utána az lll-esek honlapján.

Kép
Kép
tinu
 
 


Edua:
Anyi időnként fejek amikor ennie kell Nórinak.Kb 3 óránként, de időnként csúszunk egy negyed vagy fél órát.(Remélem így jól csinálom, bár ahogy elnézem ahány család annyi módszer... :oops: ) Letelik a 3 óra, és keltem Nórit, megpróbálunk cicizni, kb negyed órán keresztül próbálgatjuk, ha nem sikerül és nagyon nem látok rá esélyt az azt követő negyed órában sem akkor hagyjuk és gyorsan lefejem az adagját. Jelenleg így megy.Tejcsi az szerencsére van, több is lenne mint ami kell, mert 40ml-t eszik egyszerre, ha többet kap akkor majdnem az egészet visszabukja, így meg a 40 (néha 50) ml 100%-a bent marad.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pingi!
A 40-50 ml az jó!Nekem Izus kb a 6.napon kezdett el többet enni!60-70et.Ti még picik vagytok a nagy adaghoz!!!

Edua!
Hideg borogatást nem próbáltad?Mintah a múltkor Réka azt mondta volna h gyulladásra hideg vizet kell.Én egy kis törölközőt bevizeztem,betettem a fagyóba egy kicsit,jól lehült és azt raktam a mellemre!Most jobb amúgy...majd még eljátszom ezt párszor a mai nap....

annus11
 
 


[color=red]Emese, drukkolok!+++++++++++++++++++[/color]

Kitty, szeretettel gratulálok a pici lányhoz! Akkor nem találkozunk a kórházban. :(

Voltam ctg-n ma, doki azt mondta, h nyugodtan csináljak programot hétvégére... Pedig már volt, h 20-ig is felment a görbe! :) Hétfőn kell mennem megint. 10 nap túlhordást enged amúgy, de ezt már tényleg nem akarom kipróbálni. Az utsó hely az enyém így is. :cry:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Vki!

Nem akarom elkiabálni de az összes utolsó helyre pályázó megszült már :lol: :lol: Iletve Emese még éppen vajúdik(vagy ki tudja)Szóval ne agyalj a túlhordáson!!!Még van 1 heted amúgy :wink:

na megyek sétálni!

annus11
 
 


Sziasztok!

Gratulálok az újjabb babáknak és anyáknak!

Hát én már kezdek lemerülni itt a 2 gyerek melett. Marci ezen a héten nincs oviban így ketten szórakoztatnak felváltva.
Szerencsére Benji nagyon jó baba, eszik, pisi-kaki, alvás. Szépen fejlődik látszatra, mert mérlegelni kedden viszem majd, de szerintem már simán túl lépte a hazaengedős súlyát. A tejem hol több, hol kevesebb. Gondolom a hosszú éjjszakák is beleszólnak.

Még jövök csak Benji felkelt.

Kép
Kép
incike
 
 


vki, ne a túlhordásra készülj, bár én Fruzsinál úgy terveztem, ki is akasztottam a dokimat vele :lol:

Én is akartam ikreket, de első gyereknek, így Zsófi mellé már annyira nem :roll: :wink: Anika sem fog unatkozni Apor és a lányok mellett :D Nagyon várom már a beszámolóját!
Vendég
 


Kitty!
Hatalmas gratula!

Mesi!
Drukkolok nagyon!

Esztó!
Álmi tiszta anyja!!!!!!!!!!!! :D Édes pocok. :D

Na, én szenvedek a napirenddel. Tegnap tök jól ment, napközben 3 óránként szopi, aztán 8-tól f2ig szunya.....
DE!!!!!!!!! Basszus, spenótot ettem, amiben volt fokhagyma vacsira! Picikém pocija nem bírta (az enyém is és a papájáé is fájt)...így éjjel 2től 5ig repülőztünk, ringattam, szeretgettem, simogattam a pockóját...nem tudott aludni a hasmarstól....közben 2szer is folyósat kakilt...
Még mindig fájhat neki, mert a lábacskáit huzogatja és álmában felsír néha, sír 3-5 percig aztán visszaalszik....
Szegénykém, pocija fáj és üres, így most 2,5-3 óránként etetem napközben és picit kevesebbet 1szerre, hogy bírja a gyomra. (olyan 60-80gr-okat)

S.O.S. kérdések:
- Szerintetek mennyi idő alatt ürül ki a pocijából a 'hasfájós tejcsi' ?
- Mikor is van a fejlődésbeli ugrás? 2 hetes korban? Ilyenkor mennyire nő meg a kaja igénye? (ugye eddig azt mondták, hogy kiló x 150gr)
- A ti babáitoknak nem fáj a pocija a gyümilevektől? Lilinek sztem attól is fáj.....
- Elég, ha gyümiteát, zöldteát és ásv. vizet iszom? (+ napi 2-3 deci tej)
- Milyen kajcsiktól fájhat még a baba pocija.....tudom, hogy a k betűsektől, meg a hüvelyesektől, mostmár tudom a fokhagymát is....van még valami??????

Panndi!
Te mit csinálnál most a helyemben? Ha fáj a pocija, akkor ennyi lazaságot szerinted megengedhetek, vagy rosszat teszek vele?
Bakker, pont rosszkor jött ez a hasmars, pedig olyan nyugodt baba lett a napirendtől....
Ha álmában sírdogál, akkor bemegyek megsimizem, de nem veszem fel rögtön....max 10 percet várok, ha akkor sem szűnik, akkor jön a repülőztetés, simizés stb.
Szted is jól csinálom????????????

Kép
mozza
 
 


tinu a mellem olyan mint egy leeresztett lufi :), csak fáj :(, de csak ha maszírozom, ma úgy készülök, hogy szinte egész nap fejni fogok, az előbb a csapnál fejtem, de már a derekam majd leszakadt, forró víz nyomkodás :)

mozza csináld úgy, ahogy nektek jó, szerencsére nálunk még semmi kaja nem okozott galibát, még a banán, a paradicsomos húsgombóc és a paprika sem :)

3 hetes, 6 hetes, 3 hónapos és 6 hónapos korban úgy emlékszem

a tejcsi 1,5-2 óra alatt emésztődik meg

kicsim ma bepótolja a 3 nap alatt elmaradt egyhuzamban történő alvását, már 11 óta alszik :), nem volt akkor sem nyűgös, de kb 2 óránként evett

Eszter nagyon édes baba Álmos :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Én is ideértem,bár még van dolgom.Akad mosni és vasalni való is még,de már hulla vok.Hanna mindjárt ébred,így már nem fogok bele semmibe.
Gréti teljesen más ha csak 3-an vagyunk,így elég nyugis.Ha apa itthon van,akkor már másabb,de türhető.Viszont ha anyuék,vagy valaki itt van,hát akkor totál megvadul.
Ma még elég jól boldogultunk.Inkább Hanna volt neccesebb délelőtt,mert nem aludt nyafizott.
Szóval így elsőre hogy totál egyedül vagyunk,nem is olyan rossz.Kezdem élvezni hogy 2 kislányom van.Mert bevallom,kicsit megijedtem mikor hazajöttünk és Gréti furi volt.De úgy tünik kezdünk minden összeszokni.
A szopi is jól megy Hannának,kis éhenkórász.Igaz Ggrétike odaül,meg simogatja közben,viszont ha valaki itt van,akkor erőszakos olyankor is.
Hanna igény szerint eszik,de beállt már a napirend.Egy nap 7x eszik általában.Az esti fürdés így olyan 7-8 óra közé esik.Éjjel meg éjfél körül,3-4 között eszik,na meg utána amikor éred,7-9 között.Tegnap egy kicsit borult a tanácsadó miatt,de mára visszaállt.Az esti pancsit próbálom 8 -ra kihozni,mert estefelé van jó idő mikor kin lehet lenni.
Ennyit rólunk.
Édua ne is foglalkozz senkivel,én csodállak a kitartásod miatt!!!
Pingi szerintem ti is majd belejöttök.Nekem is mind két csajnak
idő kellett mire megtanultak szopizni,de sikerült!
Dóri örülök hogy már nálatok is alakulnak a dolgok!
Esztó Álmos nagyon szép a képen!
Na megyek nézem Hannát,mert ha nagyon bealszik,akkor rosszul jön ki a pancsizás.
Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Én is úgy tom hogy 3,6 hetes korban lesz most ilyen ugrás.
Mozza,még a meggy,cseresznye sem jó,meg az apró magvasok.Ezt a csecsemősök mondták benn.
Pedig akkora cseresznye fánk van,tele finom cseresznyével.Mindenki eszi körülöttem.
Édua,Hanna meg 11:45 óta alszik.De előtte reggeltől csak 20 percet aludt.
Tényleg lépek.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Mozza
fejlődési ugrás 6 hetesen, 3 hónaposan van. Utána is de arra nem emlékszem pontosan.
Milyen gyümilevet iszol? Nekem azt mondta a doki, hogy ne igyak multivitamin (abban sokminden van és lehet vmire érzékeny lesz), meg ne igyak citrusféléket, mert savanyíják a tejet...
Majának gombától fájt a hasa, amikor sokat ettem belőle (gombapaprikás), meg a hagymától, amiből szintén sokat ettem egyszerre.

Kitty
GRATULÁLOK BORÓKÁHOZ!

Nekünk is szar éjszakánk volt, Maja felébredt Kolos első kelésére, és kb másfél óráig ment a huzavona, hogy elaludjon. Mindig azt hittük, hogy végre alszik és 10 perc után megint sírt...

Kolosnak meg volt délelőtt 4 órája, amikor csak aludt meg nézelődött felváltva. Mi Majával meg Kika-ban voltunk. Első nagyobb kimozdulásom, eddig csak kertben voltam.

Volt a védőnő is. Nem sárga már Kolos, köldöke is rendben. Azt mondta, hogy a fiúk ilyenek, akár 10 perc alatt kiszívják a cicit. MÉrtem 3x, volt hogy 100-at, 80-at meg 30-at evett. Többet nem mérem, jó lesz ez így.
pumuklii
 
 


Tényleg, a szőlő se jó. Én pont vettem délelőtt epret meg cseresznyét is. Fogok is enni belőle, csak mértékkel.
pumuklii
 
 


Mozza! Annyira cuki vagy! Ne aggódj, amikor vmi baja van a babánek, akkor segíteni kell neki. Ha ezt azzal tudod, hogy picit többször, és kevesebb mennyiséggel eteted, nem lesz semmi sem elrontva! Nekiknincs órájuk... :wink: Meg számolni sem tudják, hányszor ettek 1 nap. Szóval minden gond nélkül vissza fogod tudni állítani a rendet. Viszont 24 óra múlva már tuti nem kéne a hasfájós tejnek lenni benne, sztem. De nem tudom...
Fejlődési ugrás 2-3 hetesen van először, de nálunk nem volt látványos. Szép fokozatosan evett picit többet. És végülis maradt a testsúly kg*150 g. Csak egyre több volt a súlya, így egyre több lett a szorzás eredménye is. :)

Hean, nekem is sokáig fájt, meg megvolt a gátmetszés varrata, de nem nézegettem, meg tapogattam, csak azt éreztem, hogy vmennyire gyulladt, meg melegebb, de az is elmúlt. Ha aggaszt, nézesd meg tényleg, mert nagyon nem lenne jó, ha komoly gyulladásban lenne4 Viszont jót tesz a Neomagnolos öblítés.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Ja, Esztó, nagyon helyes Álmos!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Nekem a doki azt mondta, hogy kell 12 óra, mire átjut a tejbe majd a gyerekbe amit ettünk.
pumuklii
 
 


Na ez az, én multivitaminosakat is ittam...tegnap egész nap.....este meg a fokhagyma.....
Na, jó nagyon oda fogok figyelni, hogy mit eszem....olyan picike még és úgy néz ki nagyon érzékeny még a pocija. :cry:
Szegény kis nyuszikám....úgy sajnálom :cry: :cry: :cry:

Kép
mozza
 
 


Ildi, Pingi, Esztó, remélem, hamar nem fog fájni a tej-kérdés se fizikailag, se lelkileg! Bologan tápláljátok gyermekeitek! :)

Én Samuval nagyon szomorú voltam, hogy nem tud csak tejet kapni, és a gonosz tápszert is be kellett vetni, de azzal lettem végül boldog, hogy így végülis mindenhova nagyon könnyen eljutottunk, és a hasfájására pedig kidogoztam az "anya-koktél"-t, ami, mint a tej, csak tőlem, csak neki volt. :) És hála Istennek, annak ellenére, hogy nem volt elég tejem, de volt 1 éves koráig, akkor is azért hagytuk abba a szopit, mert már nem akart tovább szopizni. Lehet, hogy Danó miatt. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!


Gratulálok Borókához!!!

Emese, megy a drukk!!

Iringó mintha megérezte volna, hogy anyukája kezd elfáradni, tegnap éjjel fél 10-től fél 3-ig aludt.

Ildi, ilyen lázas görcs nekem mindkét babámnál volt, de akkor amikor pár naposak voltak és belövellt a tejem, rá 2 napra. Többet nem fordult elő, bízom benne, hogy Neked sem lesz több ilyen!

Esztó, gyönyörű Álmi!!!! Nekem is kisebesedett a bimbó, átmenetileg használtam bimbóvédőt, mert nem szerettem volna úgy járni, mint Tinu, hogy vérezzen is. Hagyd sokat szabadon, tejes-babanyálas formában.

Mozza, nekem a kórházban azt mondta a gyerekorvos, hogy 6 hétig csak vizezve igyunk gyümölcslevet, de szerintem babától függ, hogy mennyire érzékeny.

Én kérdésem:
Iringó kajáját mértem, csak 50 ml-t eszik, tej lenne, de ha többet tömök bele, akkor visszajön. Így egy óra múlva újból éhes, akkor belő még kb 30-at és utána alszik (most már 2 órája). Rá tudom valahogy venni, hogy egyszerre egye meg az adagját?
Vendég
 


Böbi
nálunk is hasonló a helyzet. Valamikor addig macerálom, hogy eszik 25 percet is, valamikor hiába csinálok akármit is, 10 perc után beájul rajta. De ő nem bukja vissza, ha többet eszik.
De te tudnád tömni? Nem alszik bele?
pumuklii
 
 


Mozza: igen, nekem is mondták anno, hogy ne igyak citrusféléket (a multivitamosakban is jórészt az van). De szerintem próbálkozni kell tényleg, mert minden baba más. Én spec. a k betűseken és a hüvelyeseken kívül mindent ettem-ittam. De volt egy topiktársam, akiknél nagyon bekavart szintén a fokhagyma. Szopisztrájkolt a kislánya utána. De szerencsére megoldódott aztán.

Kép
Kép
tinu
 
 


Nekem is kérdésem van, hátha valaki tud segíteni.. :oops: :oops:
Nórika kap enni inni rendesen, de nem nagyon akar kakis pelusa lenni. Én úgy tudom napi 3x legalább lennie kell, de neki csak egy van. Ennek lehet az az oka hogy keveset eszik, vagy ez nem normális?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pumukli, úgy látszik a kicsi babáink is egyformák, nemcsak a nagyok! :-)
Bealszik, de noszogatom és néha sikerül még pár perc szopira rávennem, de felesleges, mert utána túrósan visszajön. Úgyhogy felesleges noszogatnom, most bízom benne, hogy 2-3 hetes korára lesz annyira erős, hogy tudjon többet is szopizni. Azon is gondolkodtam, hogy kevés a tejem, de ha bimbóvédővel adom neki, akkor mindig van a védőben egy kis tej, úgyhogy nem hiszem, hogy kevés lenne.
Vendég
 


Pingi, nekem azt mondták, hogy legyen 5-6 pisis pelus, de Petrus azt írta, hogy legyen 3 kakis, úgyhogy nem tudom, hogy mi a jó válasz. :roll:
Viszont a Te babád még nagyon pici, szerintem még nem állt be neki, várj egy-két napot, biztos megjön a kaki ezerrel!!!
Vendég
 


Böbi
biztos elég a tejed, ha 50-eket simán megeszik.

Pingi
én se tudom. Én mindig tisztába rakom szopi előtt, és szinte mindig kakis a pellusa. Nem sok, de mindig van benne valami.
Pisilni meg általában akkor szokott, amikor átpellusozom :-)
pumuklii
 
 


Emeséről még nincs hír...jaj vajon hogy állhat most....


Mozza!
A nagyon fűszeres kajákat is kerülni kell,de tényleg ez babától is függ!Vki érzékenyebb ezekre más meg nem.Én is próbálom nézi h mit egyek...nálunk is volt h sajna amiatt fájt neki mert olyat ettem amit nem kellett volna...de erre rájösz és többet nem eszed :wink: Ja és ne aggódj h jól csinálod e!!!!Figyelj Lilire és tudni fogod h mit kell tenni! :wink: Én már felismerem a sírásáról is h épp mi a baja :lol:

Pingi!
Kakis pelus:mintha vki azt mondta volna h nem baj ha csak 1 van,az azt jelenti h mindent feldolgoz a szervezete.Sőt!Állítólag az se baj ha nincs pár napig kakis pelus...


Böbi!
Szerintem azért eszik csak annyit Iringó mert elfárad.Picike még nagyon.Szerintem ha nagyobb lesz akkor meg fogja tudni enni egyszerre is!Had erősödjön még picit! :wink:

Pumukli!
Akkor az én lányom vhol belül "fiú".Ő is kiszívja a cicit se perc alatt!!
Az apja mindig mondja h majd fiúsítjuk :wink: ezek szerint nem kell 8) :lol:

annus11
 
 


Pingi babája még csak 5 napos, úgy emlékszem, hogy miután kiürült a szurkos kaki, volt 1-2 nap, amikor nem kakilt Iringó, azóta szinte minden pelus kakis.
Vendég
 


Pumukli, Annus, köszi!!

Annus, milyen képet küldjünk? Ahol a kicsivel vagyunk vagy ahol az "összes" gyerekünkkel?
Vendég
 


Huh, köszönöm szépen nektek a kakis hozzászólásokat. Kicsit megnyugodtam.
Méghogy én azt hittem a "paramami effektus" a szüléssel tovaszáll...aztán közben meg sőőőt!!!! :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Annus
nekem is rémlik valami. Az is normális ha semmi kaka 10 napig és az is ha napi 10 kaki van. Nemtom már ki mondta ezt nekem...
pumuklii
 
 


Felőlem jöhet a többi gyerkőccel is a közös kép!Vagy csak a gyerekek,ahogy nektek jó!!!Annyi h akkor 1 képet küldjetek és ha lehet a kép címe mondjuk a nick név legyen h nyomon tudjam követni h kitől nem kaptam még képet.
Remélem h minél többen küldik majd idővel és akkor hamarosan lesz egy csudijó kis közös képünk! :wink:

annus11
 
 


pumukli, én is így tudom :)
Én összes gyerekes képet küldök, ha nem baj :)
Vendég
 


Úgy döntöttem kívülről is megnézem magamnak anyát és apát,így ma 10:45kor 3000gal,49cmel,sok hajjal világra jöttem!

Szívből gratulálok(csak nem tom kinek :oops: de beazonosítom a számot és megírom :lol: :lol:
(mintha nem Emese száma lenne...)

annus11
 
 


Akkor én is összes gyerekeset küldenék, azt amit tegnap feltettem, az az első közös képünk, már megy is Annus.

Gyöngyvirágnak 2 hónaposan volt az, hogy 8 napig nem volt kakija, már minden családtag percenként hivogatott, végül engedtem a nyomásnak és egy 1/8 glicerin kúpot felnyomtam neki, azóta nem volt ilyen gond. A védőnő is csak 5 napot mondott, de a gyerekorvosunk szerint a 8 a határ, ott már ajánlatos cukros kamillateát adni, ha attól sem lesz, akkor jöhet a kúp.

Én mára búcsúzom, Gyöngy lassan ébred és Apa ma is későn jön, azért remélem altatásra hazaér, mert az elég kemény a kettővel! :-)

Sziasztok!
Vendég
 


Gratulálok a VALAKINEK! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Hmmm,a blogban nincs fenn ez a telszám...lehet h Emese csak másik telóról jött???Az előző smst sajna már kitöröltem....na akkor van egy relytéjes babánk :oops: Bár szerintem Emese :lol: :lol:

annus11
 
 


Jajj, derítsük ki ki az! :lol:
Emesének 2 telefonja van...

Kép

Kép
adraci
 
 


GRATULÁLOK a hajas baba anyukájának!

Sógornőmék, ha nem kakált a gyerek pár napig meghőmérőzték. Bedugták a popojába a hőmérőt és úgy tudott kakilni.. Én ilyet nem csináltam soha.
pumuklii
 
 


Adraci!
Tudod a másik számát is?Az 20as?

annus11
 
 


Böbi, nekem már véres sajna a bimbóm ugyhogy orvoslom ahogy irtátok. de a bimbóvédővel is nagyon fáj a szopi, a fejés kevésbé. Mindegy nem stresszelek ezen.
Álmi nekem is 50-60 nagyon néha 70et eszik de nem reklamál soha.

Mozza,
tiszta anyja??? hát eddig mindenki azt mondta tiszta apja :)
sztem én is ehettem vmit vagy a szopis tea miatt de ma nem alszik túl mélyen a lelkem, meg tekereg mint egy kis kigyó.gondolom a pocakja...
Kitartás nektek, remélem hamar beáll a napotok.

Annus lemaradtam a kép dologról :oops: küldjünk?

Anita,hogy birod apa nélkül?

Pumukli, Álmos is pisil rendszerint akkor amikor pelusozom. de a védőnő blúzát is felavatta :) na meg amikor apa először probálta tisztába tenni, elkezdett kakilni, amit apa nem tudott kezelni, úgyhogy nekem kellett befejeznem :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Nem tudom pontosan, csak azt, hogy az egyik 20-as! :lol:
Akkor ő az?
A baba méreteiből ítélve szerintem igen... :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Esztó, Verával beszéltél? :)
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: