dike
megjött a szemétje? tényleg ne tünj el, azért 3-4 naponta irogass, ha nem akarsz olyan gyakran jönni. De itt nagyon drukkolunk egymásnak. Kriszék is vagy 4 évet vártak a bébire, de itt a régiek közül is min 6 honap volt a sikertelen, ha jol emlékszem. Szoval kitartás és türelem, bár tudom, rohadtul nehéz. Most szépen bedolgozod magad, annyi munkaviszonyod lesz, hogy kapsz utána táppénzt meg sok gyedet, aztán máris babás leszel. Igy oké?
pompom
jaj de édes, tényleg nagyon formás a baba, ahogy a nagykönyvben mutatják. Tényleg log vmi a lába között, bár azt mondják, ilyenkor a csiklo is kiáll még.
tünde
játszon nálunk is vannak felelötlen szülők, akik a vadállat 6 évest felügyelet nélkül hagyják, én meg rendezhetem öket is, hogy az enyémnek ne legyen baja. Aztán meg meg az anyjához panaszra
, hogy az a csunya néni rászolt.
Hu, jo husis Dóri, lassan egysulyuak lesznek
majd nem tudják örökölni a ruhákat, vehetsz kettöt mindenböl
Szépen beköltöztetek?
látom, ti is fel vagytok szerelkezve játékkacattal, meg egy halom kisautoval. Dori milyen szépen ül!! Réka elvan vele?
nincs hely az oviban? wazz, akkor hogy képzelik, hogy hamar visszamenjen dolgozni a szülő??
ma el kell mennem fogorvoshoz, de nemtom, mikor rednel. Gondolom, ezt már nem vállalnátok helyettem
ha a szülésre ennyien beneveztek helyettem, akkor mindenki nyomhat egyet. nekem már csak annyi marad, hogy a hasamra fektetik
gizi
neked is minnyá tesztidö. meg minnyá esküvö
zsofi
ha fiunak nézik Máénát, mondd meg, hogy olyan kocsit nem gyártanak, amelyiknek egyik fele kék, másik piros.
a talin közös babaképet csináljatok ám!!!
lili
reméljük, a tea hatni fog!!
fenci
akkor Márk nemsokára megduplázza a szül.sulyát!!
gabyék ma jönnek haza?
kolibri
van már nö pasigyogyász?
Hogy köszön el a szemész?
-viszontlátásra.
Hogy köszön el a fülész?
-viszonthallásra
Hogy köszön el a nögyogyász?
-majd benézek.
lehet, már ismeriktek, de sztem marha jó